Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2013 18:18 - Тайната на Свещения Български Език.Част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 78008 Коментари: 2 Гласове:
21

Последна промяна: 13.09.2023 03:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Език свещен на нашите деди,
език на тайни, мъдрости вековни,
език на Тази, дето ни роди
за радости и подвизи чутовни.  

Език – магия, който те ругае
съдбата в ада черен ще го прати,
а който те залюби ще узнае
най – древните духовни  кръговрати.  

И ще премине огън и позор,
през хули и от чужди и от "наши",
да стигне в междузвездния простор,
до знание, което мрака плаши .  

Вземете, хора, святата магия!,
и тя ще стане звездно вдъхновение,
пред идните да мога да разкрия
най – слънчевото земно сътворение!  

 
image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
"Българският език е нашето най – свято предание!",    

твърди "Книга на БългАрите", 
bulg-arite.com/category/category-1-kniga-na-bylgarite/feed/ ,
(която изчезна от Нета!) ,

и ние стъпили на това високо стъпало на Посвещението, навлизаме в тайните на Българския свещен език и писменост, в чиито непристъпни трезори сега ни въвеждат Исус и Богородица, Която по – късно ще ви се разкрие Коя е.


Защо Българският език и писменост са СВЕЩЕНИкакво съдържа тази висша категория на човешкия интелект и цивилизационно постижение?
Официалната версия на отговора обяснява това сакрално прилагателно за езика и писмеността ни с уж извоюваното право от Св. Св. Кирил и Методи да използват създадената от тях азбука и писменост за превеждане на Светото Писание и проповядване на Божието слово на Български език, наравно с другите три Свещени езика – гръцки, еврейски и латински.

Литераторите се отклоняват възторжено и лирически, и твърдят, че езикът ни е свещен, защото  е:

– свързан с разноликата историческа съдба на народа ни и въплащава
страданията, добродетелите и душевността му…
– с чувство на възторг и патриотична гордост Вазов се прекланя пред
неговата красота, богатство и могъщество…
– защото езикът ни има свещена мисия за връзка между поколенията
и за съхранение на Българската национална идентичност…
– защото е език на рождената майка, език на изплаканата мъка през вековете…
– защото епитетът СВЕЩЕН е емоционално и патриотично натоварен…
– защото езикът има богати художествени възможности…
– свещен е, защото е неделимост от историческата съдба на народа ,
– защото е бил мелодичен, красив, съвършен…
– защото е национална светиня…
– защото е годен за стихотворни форми, богат на рими и има музикален стих, има          необятни езикови възможности, звучен е, победил е догмата на триезичниците да се  проповядва Словото само на гръцки, еврейски и латински…
– защото поражда представата за дълговечност и древност на Българите … 

Все верни литературни дефиниции, от възвишени по възвишени, но винаги някой цензурира внимателно най – същественото и точно определение за понятието СВЕЩЕН, САКРАЛЕН, а то е, че


СВЕЩЕН означава посветен на Боговете,
СВЕЩЕН означава отнасящ се само и изключително
и задължително до Боговете и Божественото,
в широк смисъл това е всичко, което има пряка
и косвена връзка и отношение към Божественото,
религиозното, небесното, ирационалното, мистичното,
отличаващото се от травиалното и ежедневното,

защото категорията СВЕЩЕН представлява идеите и образа на Бог.


Сакралното съдържа във висша степен изискване за тайна, за секрет и херметичност за материята, за която се отнася!  


Към тази официална енциклопедийна формулировка на категорията СВЕЩЕН, ние ще прибавим сакралната семантична етимоложка дешифровка на думата, която е истинската, и която ще проумеете след като бъдете просветени с Тайната на Свещения шифър след тези наши две фундаментални статии, и която дешифровка безапелационно казва и фиксира истинското значение и Субектите и Обектите на отношение на думата и понятието:
 
СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=Богиня Диана и Исуш=Богиня Диана и Исус
 
СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=ВЕШЕСТН=ВЕШЕСТЕН=БЕШЕСТЕН=БЕЗИСТЕН 
най – свещеното место на Света.

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena   ––
посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история

Едно момиченце с чистата си още неманипулирана Душа е писало, че

"езикът е ключ към вратите на нови и непознати светове, към съкровени тайни на Българите от древността, той е тайнство, чието разгадаване отнема време и усилие, но накрая достигаме до прозрение и открития…",


но по – нататък не му е позволено да разсъждава в тази посока, да не би случайно да тръгнем и ние към търсене на Древно – Български съкровени тайни, сиреч тайни за Боговете ни, в писмеността и езика ни!

Всички официални академични историци, археолози, лингвисти и др. учени, както и всички изследователи, езотерици, посветени духовни хора и мъдреци, различните явни и тайни общества и всички тайни служби – както и обикновения читател, знаят категорично, че Информацията през всички времена винаги се е считала за свещена и абсолютно неприкосновена, и затова всички нейни носители и най – вече езиковите и писмените, са се държали и съхранявали в най – дълбока секретност с непробиваем шифър и код!

Винаги в тях се е съдържала засекретена информация на няколко посвещенчески нива, която се е държала в дълбока тайна с цената на всичко!
А висшата свещена информация в своята дефиниция означава познание, сведение за Боговете на народа, в случая на Българския!
Затова толкова се мълчи по тази тема и се манипулират Българите – да не би да тръгнат в посока на търсене на информация за Боговете си в свещения статут на езика и писмеността си, и да открият нещо,което се крие вече векове от тях с всички средства, обобщени с наименованието 

ПЛАНИРАН И РЕЖИСИРАНО ПРОВЕЖДАН ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД И ЦЕНЗУРА!


Когато тръгнем в посока да търсим сакралното в Българския език и писменост – сиреч да изследваме имплантирани и скрити богове в тях, ние с изненада откриваме много богове – многобожие с най – разнообразни параметри и характеристики, което оправдава официалната щампа ЕЗИЧЕСТВО, наложена за многобожие.
Ако обаче започнем да превеждаме тия много богове под един общ знаменател или по – точно ако започнем да разшифроваме техните параметри със шифровъчният ключ, чрез който са задължително закодирани като Свещена секретна информация, ще започнем с възхищение и възторг да откриваме, че огромният брой богове се интегрират и оформят като едва само два бога!
И тия два бога вече ще трябва да се изписват задължително с главно Б, като имената и параметрите Им започват да приличат поразително и категорично на два много добре познати на съвременните хора християнски идола:

Господ Бог Исус Христос и Богородица, Които истинските са Господ Бог Отец Творецът и самата Велика Богиня Майка Диана в Нейната новоепохална аватарна роля на Мария Магдалена !

И не само Тях ще откриваме скрити в Свещения Български език, но ще разберем удивени, че Те са заложени при съставянето и изграждането на всички букви на Свещената Българска писменост и на всички думи на Свещения Български език!!!
На всички думи, на всички изрази и словосъчетания и словописания, съставяни и творени на Свещения Български език!

Щом Езикът е Свещен, то означава, че е на Боговете ни – целият, всичко в него е на Боговете ни и се отнася само за тях – Боговете затова са Всесилни и Всемогъщи Богове, защото всичко е Тяхно!
Няма "малко Свещено" или "повече Сещено" – всичко свещено е на Българските Богове Демиурзи, а понеже всичко в света е на Боговете ни, то всичко, целият свят е Свещен – сиреч на Българските Богове!

И от всичката тази висша сакрална фактология следва най – естествено логически правилното заключение и познание, че Свещеният език на Българските Богове Творци и създатели Демиурзи на световете е Сътворенческият език, Свещеното живо Слово, който език Те са говорили и говорят постоянно и с който Свещен език те са построили светове, и поради това този език е Първосвещеният и Първосътворенческият единен език на Боговете!

От всички представени по – горе сътворенчески документи и факти идва задължителният извод и познание, че Първосвещеният Сътворенчески Божи език е съвременният Български език, който говорим Българите в момента – удивителна транс – епохална епична тайна и истина, в които вие ще се уверявате във всичките ни статии!

Преди да продължим с обследването на Свещения Български език, ще разкрием в обобщен предварителен телеграфен стил кои сме Българите, която е най – важната тема, с която ще се занимаваме постоянно.

По време на целия 20 век и особено през последните 20 години на псевдо – демокрация в България, освободените духовно Българи насочиха целия си изследователски потенциал към разкриването на най – болния народностен проблем:

– кои сме ние Българите, коя е истинската ни история, откъде идваме, местни ли (автохтонни) сме или приходящи от далечни места, азиатски тюрко и татарски безкултурни и диви монголи ли сме или Божествени и сияйни евро – арийци, кои са ни Боговете, символ – веруюто и идеалите ни, коя е сакраланата ни етносна доктрина?

Последните 15 години лавинообразно нарастваше спиращата дъха на независимите изследователи и на изтерзаните икономически и исторически обезпаметени Българи, огнена информация, че Българите са местни най – древни жители на Балканите и на Европа, че може би Българи и Траки са едно и също, различни наименования на една и съща огромна, водеща в световните цивилизационни процеси народностна общност!

Водещ изследовател в тази материя е блогерът Павел Серафимов, с псевдоним sparotok в Blog.bg и в Blogspot, с над 250 прекрасни постинги – разкрития и прозрения за тъждественост между Българи и Траки, с които стига до предверието на храма на истината, и не смее още да влезе в храма на истината, която истина е епичната тайна, че Българите са феноменната Божествена жреческа каста и аристокрация на нефеноменните безинтелектуални бездуховни и ниско културни тракийски племена, техни духовни водачи при разселението им по целия свят и техен интелектуален и управленчески елит и надзорници и обгрижвачи за култивирането и цивилизоването – сиреч очовечаването им през епохите. 
 
С огромен принос в разкриване на величието на Българите е и проф.Асен Чилингиров, вече Светецът д – р Стефан Гайт (нова редакция), Международната академия по Българознание, иновации и култура (МАБИК) с големите изследователи – Българолюбци академиците Христо Маджаров, Сергей Иванов, Владимир Цонев, Йордан Вълчев, поета орфист Никола Гигов, инж. Васил Томов, писателят Константин Каменов, феномените Асен Асенов Хермес, Стойчо Керев и др.

Голям принос в разкриването на истинската Българска история имат и професорите Божидар Димитров, Николай Овчаров, Пламен Павлов, изследователят Никола Григоров.

Фундаментален е приносът в тази свещена област на Свети Пайсий Хилендарски, Георги Сава Раковски и д – р Ганчо Ценов, който е основоположник на автохтонната теория за произхода на Българския народ, продължаваща и развиваща теорията на Раковски и изложена за първи път в цялостен вид през 1910 г. в капиталния му труд „Произходът на Българите и начало на Българската държава и Българската църква“

Ярко светят на пиедестала на възкресената и възродена висша народна наука Българородолюбие и осветяват пътя ни за откриване на Истината светицата – мъченица Людмила Живкова, Кръстю Мутафчиев, проф.Велизар Велков, проф. Фол, проф.Китов, проф. Рашо Рашев и редица още пилотни и независими изследователи и откриватели на истинската Българска история! 

Непрекъснато излизат на бял свят все нови и все по – блестящи археологически открития, които хвърлят в изумление целият съвременен научен и изследователски свят, трупайки категорична фактология и доказателства, че България и Тракия са люлката и родоначалието на съвременната човешка цивилизация, а Българите са основоположници и разпостранители на всички древни култури и са цивилизатори на човешките племена от дълбока древност, всички произлезли от Тракийските племена! 

Тези свои свещени мисии и дела към всички племена те са вършили като предопределени за това и подготвяни и водени от Демиурзите Господ Бог Отец Творецът и Великата Богиня Майка Диана, Майка на всички Богове, с Любов и братска обич и загриженост към всички народи по света, но най – вече към своите генетични свръхфеноменни деца – ние, Българите!

Българите са изградили всички познати от историята древни велики цивилизации, почвайки от най – древната и фундаментална – Тракийската цивилизация, чието истинско име, криено досега от анти – Българската българска и световна историческа клика е 

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,

която святото Божие Българско духовенство – жреците, разнася по света и създава

Шумерската, Египетската,  Финикийската, Етруската, Северно и Южно Американските индиански култури и цивилизации, Гръцката, Римската Империя, Китайската, Японската, Индийската култура и цивилизация, Византийската (колкото и да се гнусим от това понятие, което няма никакво покритие) …

– Какво стана – много ли ви дойде? Не вярвате, измислици?

Затова идваме с епохалните безспорни документи и доказателства, зашифровани в свещения Български език и писменост, пред които всички ще онемеете и ще се преклоните – на Боговете ни и на нашите феноменни Предци – Светите от Вси Светии!

От петнадесетина години вече новите науки Българознание и Езикова археология, които са клонове от новата световна наука БЪЛГАРОЛЮБОРОДИЕ, ескалират все повече в това направление и всички се питат отдавна, докога ще продължава това и до къде ще се стигне в разкриването на Скритата Българска история ?

Известяваме ви и ви просвещаваме:

– Бъдете сигурни, ще стигнем до най – високото, до върха, до боговете, до истинските Богове – Българските, до Техните деца и феноменната им свещеническа каста –   Българите!

Стигнахме и разкрихме най – голямата епохална и епично – драматична тайна на съвременното човечество, сега я разкриваме доказателствено за всички хора по света:

 България е истинският Сътворенчески Земен Рай и Обетованата земя!

– Господ Бог Исус Христос и Богородица, която истинската е Мария Магдалена, съпругата на Исус, са Българи и са 
Творците и Демиурзите, Господарите и Властелините на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

image

– Всички Сътворенчески и библейски събития са се случвали в истинските библейски земи – Тракия и земите на днешна България на Балканите, с главни персонажи феноменните Българи от Божия род Дуло !

– Българите са свещеният Божи народ, съставен от генетичните потомци на Боговете ни и Тяхното жреческо духовенство, носещи Техните феноменни Божествени гени и характеристики и съхраняващи Тяхното Учение и закони на Любовта, Братството и Мира и феноменни Божествени технологии и практики за всички народи по света!

 Първосвещеният първопрестолен Божи град и Метрополис на Свещената световна Българска империя е Ямбол, херметизиран с анаграмната магия на Свещения жречески шифър като Олямб, Олимб, Олимп

– Казахме ви по – горе, че първосвещеният светилищен комплекс и храм Безистена в Ямбол е търсен по неутолим сътворенчески закон и инстинкт от всички народи, посветени, владетели, тайни общества и тайни служби на всички народи и държави, тяхна генетично заложена наследствена Любов и извечна съкровена родова и етносна доктрина и цел № 1.

Всички тия твърдения и безброй още други тайни и скрити истини ще ви разкрием чрез чудото и тайната на свещения Български език и писменост, както и чрез преки и косвени пророчески съобщения на велики Исусови Български Посветени – Пророци, доказали се в целият свят и признати от велики умове и световни авторитети, но неглижирани, отричани, осмивани и хулени, скривани, преследвани и избивани от заговорниците срещу Българите и техните лакеи в България през всички времена и епохи!
image

Петър Дънов:

***
България е Обетованата земя!
Българите носят такава култура, каквато никой не подозира.
Всички народи ще черпят от тази култура.
Тя ще бъде култура на Любов, Братство, Мир, Равенство и Свобода!
В името на тази свобода всички народи ще се обединят и то така, че големите народи ще покровителстват малките, напътствани и водени от Българите!
Българинът е най – твърдият елемент, който съществува.
Най – доброто семе, което най – добре расте, това е Българинът!
Българският народ е приготовляван 5400 години от Бог за духовен, интелектуален и управленчески елит на всички племена от бъдещото Царство на Любовта, Братството и Мира на Българите от Всемирното Бяло Братство – праведните потомци на Българските Богове.
Българският народ е пазен от Бога, за да може на днешния XX век да изпълни волята и задачата, която Бог му възлага.

***
В България има много ясновидци. Това е добър признак.
Това показва, че Духът работи в България.

***
Бъдещето е на славяните, бъдещето е на Българите.
Те ще оправят всички народи.
България ще бъде духовен кредитор, духовен разсадник из целия свят.


***
Българите са пионери сред славяните.
Нова Библия ще се напише на Български език.
Българските земи край няма да имат.
Българският народ велико бъдеще го очаква и България ще бъде  
първата страна в света, където хлябът ще се раздава безплатно.

АМИН!

***
Днес Словото се дава на Български език, защото Българският език е най – точният език, на който могат да се предадат окултните закони и словото на Бога, защото Българският народ е най – древният народ на Земята.

***
Задачата на Българския народ е да предаде на всички народи Словото и Божието Познание.
Аз отговарям пред Бога, ако не изпълня задачата си.
Вие отговаряте, ако не предадете на Българския народ това Учение.
Българският народ отговаря пред Бога, ако не предаде Учението на другите народи.


***
България е средище на духовен подем – извор на идеи, люлка на Новото Учение.
Българите имат важната задача да поднесат на човечеството най – високия идеал –Любовта към Бога.
Богознанието е основата на Новата култура, която иде.
Настъпило е времето човечеството да се освободи от химери и заблуждения, от суеверия и предразсъдъци, от религиозни увлечения и фанатизъм и да поеме по Пътя на живота.
Това е Божествената привилегия на Българския народ!
България сега кредитира всички европейски народи и в бъдеще те ще й се отплащат, в бъдещи епохи ще я кредитират.
Понеже България е в златния си век, ще бъде пазена и закриляна от Провидението! Никой няма да стори зло на тая страна, която кредитира цяла Европа.

Българите ще бъдат духовният, интелектуаленният и феноменалният разсад на цялото човечество, духовните водачи на всички народи!  

В своите езотерични послания Дънов указва категорично, че той е Исусов генетичен династичен потомък, приносител и притежател на Неговите феноменални способности и че предава тия феномени и свещената Исусова кръв на своя първороден син – Велик Българин, за когото ще научим по – късно кой е!

А Дънов е син на Васил Левски! (добавено по – късно в режим на редакция)

Всички пророчества на Ванга са в същата посока и са конкретизирани за нашето съвремие, указващи идването на епохата на Българското духовно и управленческо господство на Земята:

buditeli.blog.bg/drugi/2010/07/11/vanga-za-bylgariia-i-bylgarite.575458
 
***
Българското писмо е едно от най – старите на земята.
Нашите планини и езера са свещени, като тия в Индия. Само че народът ни не го разбира.

В България има много огромни пирамиди, които Българите не виждат, защото ги смятат за естествени.
Ще дойде ден, когато при нас ще дохождат от цял свят и ще черпят енергия!

В своите засекретени в творбите си послания за Посветените Българи, Дан Браун указва, че Исус и Мария Магдалена, Чието конспиративно име е Дева Мария или Богородица, са Българи и имат три деца от свещеният си брак – дъщеря и двама сина близнака, родени съответно през 32 и 33 г. сл. Хр. в Ямбол. 

От тия деца се ражда новоепохалната генерация на Божия феноменен жречески род Дуло, от който са всички Духовни водачи и интелектуалният творчески прогресивен борчески елит на всички племена и народи, от този род се развиват и разклоняват и всички европейски и всички световни династични владетелски родове – висша тяхна родова тайна, съхранена до сега в най – дълбока секретност и конфедициалност, и аристократичните им династични фамилии са всички до една производни различно изродени кланове от Дуло, чийто сакрален  херметичен хералдически символ е змия, змей, ламя и всички 12 рептилски синонима от древно – Българския календар,

image

които са най – древният животински символ и зооморфен синкретичен образ на Боговете Демиурзи, и която тайна ние ще разкрием чрез магията на Божият Сътворенченски единен Български език, имплантиран във всички европейски езици и всички други езици по света до един! 

Генетични кръвни феноменни потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена са и всички човешки гении и велики личности и чисти национални герои и светини на Европейските и всички други народи на света, както и всички световни зли гении, злодеи и престъпници !  

Същата огнена информация вплита и Техният италиански потомък Умберто Еко в своите произведения и който е постоянна совалка между посветените Българи в двете страни.
Тази епохална тайна вече се изповядва нетърпеливо открито от посветените Българи във Франция, Италия и цяла Европа, потомци на Светите Мъченици Катари, Албигойци и Патарани – сиреч потомци на Богомилите, които са святата и праведна династична каста от потомците от Дуло на Исус и Мария Магдалена ! 

В България тази сакрална информация бе съобщена в прав текст от Йордан Вълчев чрез неговите обследвания и прозрения, че Исус е Българин, командированата по – късно в България със свещена мисия феноменална пророчица и народна лечителка графиня д – р Екатерина Билай в Бургас разкри от високата трибуна на доказания си авторитет, че Богородица и Исус Са Българи, с корени и изяви в региона на Странджа и България, и че Те са Закрилниците на Българите!

http://burgasplus.com/view_news/4254/Катерина-Билай:-Иисус-е-българин.html
http://bilai.x90x.net/
http://bilai1.free.bg/page1601.html

Подобни категорични твърдения изнася и Посветеният писател Константин Каменов от Пловдив,създател на интелектуално звено КОРЕНИ,
http://www.segabg.com/article.php
issueid=1625§ionid=6&id=00003

Като се позовава на "Упанишадите", "Ведите" и "Бхагаватгита", пловдивчанинът твърди още, че част от брамините – прослойката призвана да съхрани и разпространи древните човешки знания сред индуското общество – са Българи.
Със същите дела като брамините се занимавали и амазонките, за които Каменов също доказва, че са протоБългарки. 
Посланията на браманизма били аналогични с тези на племето есеи, което също било древно Българско племе. Един от есеите бил самият Христос, друг техен възпитаник бил Буда.
Ученията им пък се представяли от Заратустра (Зороастър).
Така според Константин Каменов Буда и Заратустра са Български просветни личности като Орфей.
Нещо повече,изследователят смята,че "Ведите", "Махабхарата" и "Рамаяна" са наше, Българско творение, а не индуско.
Големите династии на Персия – Аршакиди, Пахлави и Сисаниди пък произхождали от Средноазиатска България и по – точно от столицата Бълг...

Каменов има и любопитни тези за древните писмености. Той открил, че на територията на днешна Северозападна България, Южна Румъния и Източна Югославия – земи, обитавани от нашите предци,са намерени плочки с шумерско писмо, което е с 2000 години по – древно от досега известното.
Пак в нашите земи бил открит и най – старият санскрит – на цели 6000 години, от епохата преди голямото преселение на изток. 

Твърдението изказал индийският професор Рама Кауши през 70 – те години на лекция в СУ "Св. Климент Охридски". Санскритският текст бил вграден в една чипровска чешма.
Постижение на нашите предци били и енисейските руни, писмата "брахми", "пахлави" и "кириали“ 

РАМА КУШИ=К РАМА УШИ=Кан (Жрец) на Мария и Ешуа
Български жречески потомствен посветен

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос=Исус от Тракия

image

ХРИСТОС=СОСХРИТ + Н (кодировъчен назал)=СОНСХРИТ=Санскрит

Всички тия твърдения и разкрития ще докажем безспорно чрез разшифровките на Българския език!

Малко по – късно, след като ви разкрием тайният код на Свещения Български език и писменост, ще ви представим чрез него същата информация за Исус и Богородица (Мария Магдалена) и техните деца и народ, засекретена в произведенията на Булгаков, Библията, Шекспир, Данте, и още безброй писатели, в апокрифите, индийската свещена книжнина, информацията от Маите, Инките и Ацтеките, от всички древни мъдреци и историци, от митовете и легендите на всички народи по света, в приказките им, във всички фолклорни песни на Българите и всички други народи, във всички класически песни и музикални произведения, във всички съвременни Боговдъхновени естрадни песни, в поезията на всички поети по света, във всички древни и съвременни духовни и философски учения и школи, във всички религии по света, бойни изкуства, във военните понятия и термини, в християнската църковна терминология и исляма и всички други религии, в научната терминология на всички клонове от човешкото познание, в наименованията на всички болести по света, в техните диагнози и лекарства за лечение, във всички произведения на изкуството, във всички човешки имена до едно на Земята, във всички имена на села, градове, реки,планини и местности в България и по света,в имената на всички морета и океани, на всички континенти, в имената на всички държави по света, в Космогонията и във всички небесни тела и космически понятия, в Макрокосмоса и в Микрокосмоса, във всичко и навсякъде е имплантирана Свещената информация за Българските Богове и Техните деца и народ – Българите! 

Българските Богове Демиурзи създават Техния Първосвещен Сътворенчески Български език върху основата на Матрицата на Техните имена, титули и характеристики, миксирани в анаграмни комбинации с алгоритъма, методиката и инструментариума на Свещеният шифър и код на Българския език, които ще ви представим в Речника на Свещения шифър. 

Тайната на Свещения Български Сътворенчески език и на Свещения шифър са оставени на Божиите Български жречески генетични посветени потомци под Тяхното пряко постоянно и извечно методическо ръководство, за отговорно пазене и ползване от Българите през различните епохи и периоди на Божиите явявания, дефинирани в Индийската сакрална митология като АВАТАРНИ явявания на Бога Творец Вишну или Шива, които имена след разшифровката им ще се окажат удивително лесното за разпознаване име на Българският Бог Отец Исус Христос! 

ВИШНУ=ШИВА=Бог Ешуа

В епохалния дългосрочен проект на Българските Богове за развитие на човечеството и подготовка на Българите при екстремален реален режим на живот и закаляване за духовен, интелектуален и управленчески елит на всички народи, е заложено изискването за най – строго съхранение на тайната на Свещения сътворенчески Български език и Свещения му шифър за периода на действие на Божият експеримент в продължение на няколко хиляди години.

От началото на 21 век започна подготовката за излизане от този абсолютно строг забранителен режим и отпадането на тайната ОТВЕДНЪЖ И ИЗ ЕДИН ПЪТ – така, както прорица и ни съобщи в шифър преди точно 500 години един Посветен Българин, за когото вече няма да се стърпим и ще разкрием истинското му име:

Той е свръхфеноменен генетичен потомък на  на Исус и Мария Магдалена от златната първосвещена линия на генеалогията на Техния род Дуло, зашифрован пред Инквизицията и непосветените като Нострадамус!

НОСТРАДАМУС=Исус и Матара Диана 

НОСТРАДАМУС=Син (потомък) на Иса и Матара Диана  

НОСТРАДАМУС=Друид (Жрец) на Исус и Ма (Мария)

В книгата си "Нострадамус – ключът към бъдещето", издание на Хомо Футурус, София 1996 г, Валери Хюит описва как разчита едно от основните пророчества на Нострадамус за бъдещето на човешката раса: 

"В продължение на 500 години дългият отчет ще крие в себе си онова,което изглежда УКРАШЕНИЕ НА ВРЕМЕТО СИ.
После с един замах ще настъпи ПЪЛНА ЯСНОТА и чрез SIECLES ще направи расата доволна."


Коментирането от авторката на пророчеството указва, че Божиите тайни ще са скрити и недостъпни за хората до края на 20 век.
Тогава изведнъж и бързо тайните ще се разкрият и това ще донесе огромно удовлетворение на хората и мир на човешката раса!
Точните сметки на Валери сочат, че пророчествата ще бъдат освободени от капсулата на времето и ще започнат да се разкриват за хората след 2001 година – абсолютно точно до година времето на започване на посвещението на Ямболското езотерично общество на светилищния комплекс Кабиле и в Ямбол! 

Цялостното разсекретяване на пророчеството ще ви дадем малко по – надолу, след като разкрием тайната на Свещения код и шифър на Свещения Български език и писменост – там ще ви разкрием какво означава и УКРАШЕНИЕ НА ВРЕМЕТО СИ и ПЪЛНА ЯСНОТА

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

image

СВЕЩЕНИЯТ КОД И ШИФЪР НА БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК И ПИСМЕНОСТ


От древни времена, Българите като Божия свещеническа жреческа каста, са посветени за дългия много хилядолетен проект на Бог за развитие на човечеството и жертвената и саможертвена съдба на Българските жречески потомци, от които ще се изгражда Българският народ и неговото обучение и подготовка в екстремални неблагоприятни условия за Духовни водачи на народите през този експериментален период и за бъдещ Духовен разсад и интелектуален и управленчески елит на всички народи след приключването на експеримента.
За тях е най – важно да съхранят информацията за Българските Богове с техните параметри, информацията за истинската Обетована земя и информацията за Божието потомство и народ, и я пренесат през вековете и изпитанията за известяване на потомците си – нас Българите, след завършването на експеримента и тяхното посвещаване в днешно време според проекта Божи.

За да преодолеят перманентния геноцид и тоталната цензура, знаейки отлично, че Българските документи и информационни носители от всякакъв вид ще бъдат преследвани и унищожавани най – яростно заедно с преносителите им, Българските жреци от Дуло използваха Свещеният Български език и чрез Свещения шифровъчен код и сакралната Матрица от имената, титулите и параметрите на Българските Богове – Демиурзи, да създадат висша форма на фонетична и знакова система за конфиденциална комуникация и съхраняване на сакралната Българска документация и така скриха в Българския език цялата секретна и свещена Българска историческа и родова памет и информация.

МАТРИЦА с имена и титули на=с имена и титули на Матара и Иса 

Във всеки звук от Свещения Български език е вложена част от общата информация за Българските Богове, за Техните потомци и народ и всички Божии свещени важни параметри и характеристики.
Всеки звук (буква) от езика е едно от многото имена, синоними, титули и пояснителна характеристика на Боговете и потомците и народа им Български.

От тия свещени фундаментални градивни елементи са изградени ВСИЧКИ ДУМИ от Българския език, които също имат свещен статут, защото съдържат свещените градивни елементи и носят винаги свещена информация.

От тия свещени думи, които са във всички възможни области на живота –т. е. теоретически и практически в целия Български език, са изградени и всички обяснителни и разговорни изрази за всички възможни области на живота и човешкото общуване, които поради свещеният си градивен състав са отново СВЕЩЕНИ и носят поради това свещената информация за Българските Богове! 

От тези свещени изрази и словосъчетания се изгражда целият Български език и слово за обществено – социална комуникация и за пренос и съхранение на информацията на жреческата общност, от която се съставя и развива през вековете Българският Божи свещен народ.

Така целият Български език придобива статут на Свещен език и просъществува като свещен трезор и приносител на свещената информация за Българските Богове и народа им, за да оправдае началната ни дефиниция, завещана ни от Посветените,че 

Българският език е най – святото наше предание!
 
https://www.youtube.com/watch?v=nIFRzvi8Ob8

аудио икона                  Родна реч омайна сладка!

Ето защо най – висшия дълг на Българите е да съхранят езика си, който всъщност е сакралната родова документация, в която е вложена секретната Божия и родова памет, информация и технологии за освестяването и Възкръстването на Божият народ!
Можеш при липса на изход и алтернатива да се откажеш привидно или истински от вярата си, но не и от езика, защото езикът съхранява за по – добри времена и вярата –– истинската Исусово Мариина вяра и познание за кръвна и родова принадлежност към Тях!

Всички нови думи и изрази, които възникват през дългото времетраене на транс – епохалната екстрамална риалити Божия драматизация "Българите и човешката цивилизация," са съставени в Божията светейша лингва лаборатория по правилата и алгоритъма на Свещения шифър и се спускат на Българските посветени или се вменяват на непосветени за въвеждане в езиковата практика и за оборотно ползване.

Така Свещеният Български език става уникален фонетичен информационен носител – всеки звук и дума, всеки израз и словосъчетание са естествени високотехнологични носители за съхранение, пренос и възпроизводство на вложената в тях информация всеки един момент, при всички условия и в огромен мултипликационен формат по време на непрекъснатото общуване на милиони хора!
Българският език е естествена фонетична грамофонна плоча, магнетофонна лента, касета, СД, хард диск и други съвременни модерни информационни носители, съдържащи и принасящи непреходна, непроменяема, неизтриваема и неразгадаема до сега свещена информация за Българските Богове и Българите! 

Така изградените свещени звуци (букви), думи и изрази винаги носят в зашифрован прав или анаграмен вид с код Свещената Матрица – информацията за Българските Богове, потомството и народа им, и затова всяка езикова творба от свещения Български език, за каквото и да се отнася в прав текст, носи скритата информация за Българските Богове!

За това Българският език е СВЕЩЕН !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


СВЕЩЕНА МАТРИЦА И ШИФРОВЪЧЕН РЕЧНИК.


РЪКОВОДСТВО ЗА ОБЯСНЕНИЕ НА МЕХАНИЗЪМА НА ЗАШИФРОВАНЕТО И РАЗШИФРОВАНЕТО НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК 


                        ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
                                               ––––––––––

Първоначално свещената информация на езика се предава и съхранява устно от Посветените Българи, след време те въвеждат и писменост за съхранението ѝ, затова ще обследваме паралелно звуците и писмените знаци.

Посветените разделят звуците (буквите) на две основни групи – гласни и съгласни.

В съгласните имплантират същинската важна Божия информация и параметри, а гласните служат само за кодировачен пълнеж, за звучност, хармоничност и мелодичност на речта, но най – вече за увеличаване на шифровачните комбинации и възможности при кодировъчните процеси.

Приема се, че може да се добавят или отнемат произволно всякакви гласни, без да променят същинското значение на натоварената с информация съгласна.

Съгласните се комбинират в няколко енергийно и фонетично тъждествени групи, и на които се дава съответното конкретно конфиденциално значение, в което се съдържа част от цялостната информация за Българските Богове.

1Първата група е най – важната и съдържа обобщаващата върховна титла на Твореца и Демиург – Бог, Богиня.

В тази група са звуците В, Б, П, Ф, които са фонетично еквивалентни и взаимно заменяеми на теория и на практика в различните езици.
Това им свойство се определя и усилва от съпровождащия ги задължителен характерен само за Българите звук Ъ.

Звуковите комбинации Въ Бъ Пъ Фъ при свободен изказ и говор и от Българите са често взаимно и естествено заменяеми, а при другите народи тия фонетични еквивалентни взаимозаменяеми процеси са непреодолими.
Тези звуци служат за кодировъчно означаване на Бог, Богиня.
Това им значение се дефинира явно и предизвикателно – натрапчиво в правия текст на Акростиха на Българската азбука:

АЗ БУКИ ВЕДИ…, където Б БУКИ е свещеният епохален кодировачен алгоритъм и ключ, поставен на най – видното и цензурирано место, за да забележи и най – слепият и да проумее и най – недосетливият Българин, без невежите и непосветени цензури анти – Българи да разберат, че 

Б БУКИ БК Бъки  Бок Бог

Б БУКИ БК Бъки  Бок Бог = Богиня (с добавяне на кодировъчен назал Н, за който ще стане дума по нататък)

Така Посветените зашифровчици са ни оставили на най – видно место ключа към Бог – а именно, че в Азбуката и езика Български с буквата и звука Б В се означава Бог, Богиня!

Другите два тъждествени фонетични знака – П и Ф след математическо – фонетическо диференциране водят отново до Бог: при по – нататашната ни кодировъчна работа не е нужно да се записва диференцирания фонетичен строеж на двата звука П (бх) и Ф (пх), защото вече е прието, че двата звука и писмени знака означават Бог, Богиня 

П БХ Бох Бог = Богиня 

Ф 
ПХ Бх Бох Бог = Богиня 

Това е първата шифровачна комбинация от В Б П Ф Бог, Богиня,
която редуцира тия звуци от четири в един и намаля броя на звуците в Азбуката с три. 

– когато тези звуци и букви са самостоятелни извън други графеми, те се разшифроват и четат като Бог, Богиня, а когато са в дума или в израз с други букви, могат да се превеждат или като Бог, Богиня, или като съставни звуци/букви на други по значение думи 


2. Втората група съществена фонетична шифровачна комбинация е от звуците наречени свистящи – С, З, Ц и шиптящи – Ч, Ш, Щ, Ж

В тях съставителите на свещената шифрована Азбука и Език влагат всички имена на Бог Исус,с които Той ще бъде известен и наричан от всички човешки племена:
фиксира се тъждественоста и взаимно заменяемостта на звуците С=З=Ц=Ч=Ш=Щ=Ж ,
и се означава с всеки от тия звуци Исусовите имена:

С=Иса, Са, Аса, АсиЕси, Уса, Юсу...=З=Иза=Ц=Иса=Ч=Ечуа=Ш=Ешуа=Щ=Ешуа=Ж=Ежуа 

С= Иса, Са, Аса, Аси, Еси, Уса, Юсу...=
З= Иза =
Ц= Иса =
Ч= Ечуа =
Ш= Ешуа =
Щ= Ешуа =
Ж= Ежуа  
Чрез тия звуци се построяват и съставят и другите известни Божии имена:

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Следва продължение в 

Тайната на Свещеният Български език. Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena под егидата на Святият Дух,Исус,Мария Магдалена и Вси Светии
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
21


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.05.2013 19:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. sophia11011 - Благодаря от сърце за прекрасния ...
26.09.2013 21:13
Благодаря от сърце за прекрасния подарък!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658070
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43974
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!