Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 01:43 - Извънземните,Безистена,Дан Браун и тайната на Българският език
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5160 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 06.07.2019 14:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
https://www.youtube.com/watch?v=fRnJr2DdFsI 
Многая Лета
  

По време на официалното провеждане на Учредителното събрание на Комитета за спасение на Безистена ние обещахме,че Съвета на старейшините ще прерастне в постоянно действащ отворен орган на генериране на идеи,организиране на действия и мероприятия за сплотяване на Ямболци и защита на исконни Български ценности и свещената ни кауза! 
В динамичен процес на сблъсък на идеи и предложения се оформи прекрасната идея и инициатива на пробуждащото се гражданство,Комитетът да прерастне в постоянно функциониращ свободен и отворен 
ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРНЕТ МЕДИЕН ФОРУМ,
под вашия постоянен критически контрол и ангажираща съпричастност и участие.

ФОРУМ БЕЗИСТЕНА действа като:


1.Свободна за всеки и независима медийна и Интернет обществена институция за единение на Ямболци за свещената ни кауза и просвещаване на Българите.

2.Постоянно присъствен на место и на живо около Безистена и параклиса на Света Богородица ФОРУМ за ВЪЗБУЖДАНЕ и възстановяване на родовата и историческата памет и патриотично възпитание и въздигане на потомците на Великите основатели на Съвременната човешка цивилизация-Траките=Българите,посредством взаимен обмен на информация,просветни лекции и сказки,будителски просвещения,индивидуални и групови спорове и защита на тези и теории,изложби,музикални прояви и културни и спортни мероприятия,посвещаване в древни и съвременни Трако=Български духовни ценности и практики и изконни Български морално-етични норми и системи.

Ще споменем само бегло основните предложения и идеи,защото в следващия постинг ще ги посочим и развием обстойно:

Създаване на група от юристи за правна помощ на адвокатите на община Ямбол,извършване на технически експертизи за доказване на древно тракийският и християнският произход на Безистена и Ески джамия,учреждаване на Инициативен комитет за канонизирането на Апостол Левски и построяването на мемориален поклонически комплекс на Свети Апостол Левски,провеждане на паралелен съдебен медиен контра процес,иницииране на процес за покаяние и помирение между Българите,последван от процес и акт на помирение между етносите в България и на Балканските народи,иницииране на кампания за завръщането на прокудените в чужбина Българи...

След уточняването на проекто-програмата с основните идеи и мероприятия за действие,започнахме работата по разпределението на членовете на Общонародния съвет на старейшините към Комитета в проекто състава и тяхното подреждане,И тука вече дойдоха най-големите трудности!Въпреки,че приехме обединителната идея за членуване в комитета на всякакви противоположни личности за защита на Безистена,постоянно се появяваха конфликти и търкания-този бил такъв,онзи бил направил така в миналото,другият нямал работа тук,защо онзи е в тази секция или защо е бил по-напред в списъка...   

Представяме ви състава на посочените от всички нас Членове на Националния съвет на старейшините на Комитета за спасяване на Безистена 

Духовен наставник-Отец Панайот Чакъров-архиерейски наместник на Ямболска околия 

 1.Адвокат Панчо Панчев-Председател,СЪИНИЦИАТОР 

 2.Инж.Иван Дунчев-организационен секретар,СЪИНИЦИАТОР 

 3.Инж.Ангел Ангелов- Секретар на НТС-Ябол 

 4.Милен Михайлов-гл.счетоводител на НТС-Ямбол

 5.Михаил Вълов -Председател на Тракийско дружество -Ямбол  

 6.Иван Джурелов-журналист,културолог,пламенен поет и писател на Тунджа и Ямбол,с кървящо от Любов сърце за Безистена и Българското... 

 7.Борислав Ненов-Журналист и родолюбец,Будител

 8.Тодор Стоянов-Създател и бивш Председател на Националната камара на занаятчиите в България...чакайте,бе хора:как така СЪЗДАТЕЛ,ИНИЦИАТОР,АВТОР,ИЗОБРЕТАТЕЛ,БАЩА-може да се титулова „БИВШ“! Той е винаги Извечен-в миналото,настоящето и бъдещето!Бивши са ония,които му съсипаха идеята и умъртвиха рожбата ,още не проходила,за да не позволят в нещастна България да има свободна дребна и средна класа,за да не се почувстват свободни Българите,че да вземат да се познаят Кои са,и Чии са,че да не си земат Бащината слава и богатство!...но жив е, жив е Българският Бог,братко Тодоре,Чийто Дух и СВЕЩЕНА КРЪВ в невидение и в несвяст носиш и ти с нас!
Тодор Стоянов-Българин с кървяща любяща Душа и с раздран,но несломим и винаги непобедим Дух! Духът Святи!        
   
 9.о.з.полковник Красимир Вълев-Председател на запасното войнство,достоен Българин,натъпкал коридорите и стените на Святия Дом на Армията с картини,снимки и документи на Велики Българи и Ямболии,и най-много на Свети Апостол Левски!
Всички тия Български светини трябва да се видят от Ямболци е Българите!

10.Георги Зафиров-потомък на борчески род,с буден и несломим дух. 
 
11...–чакайте малко–някакъв смут настана в старейшинският съвет !
 –Какво казвате:онзи не можел да бъде по-напред,защото...бил от партия ли?Няма значение-тука няма партии!
Онзи бил откраднал много пари-не можел да бъде по-напред,че въобще не трябвало да бъде в Комитета!Позор!
А ти колко можа да откраднеш,по-малко открадна и сега те е яд на него?А ти спираш този човек,чиято нещастна Душа пищи опозорена и търси начин да се докосне до Богородичния скромен храм на Безистена,щото като малък на село баба му му била скритичко разказвала за Света Богородичка и той милвал чудната опушена иконка от кандилцито и Тя го водила из красиви места невиждани...и после забрави съвета на баба си и с чиста душичка разказа за Богородичка на дружинната,дето толкова хубави неща редеше,а тогава тя му нахлузи на шията табела с надпис
ПОЗОР! НАБОЖЕН!,

и го разкарваше из класните стаи и из селото...
После в Партията търсеха такива прекършени Души,за да я съблазнят и унищожат цялата и се потопи с тях в казана нацяло!Той стисна сетни сили и чул зова на свободните Души,че на Безистена ще има битка за чест и слава и че там Богородичка пак била на храма си и лекувала болни и скръбни Души...и сега някой с не по- малко грешна и болна Душа не го пуща на храма!
Храмът,който е лечебница за болните Души приема с предимство най-тежките и спешни случаи!Защото Исус дойде за болните,а не за здравите!Здравите Той въобще не ги мисли-те са спасени!
Ако се чувстваш здрав-не влизай в храма,за да влезнат болните! 
...........................................................

-Видя ли бе,Панчо,видя ли го Дунчев-само за религия разправя!Дай да го сменяваме,че ще ни вземат храма!-пу,пу!че ни обърка Дунчев-ХАЛИТЕ исках да кажа,както си му викахме навремето на Безистена. 

 – Простено ви е, щото не знаете какво е и какво иде скоро!
Има религия – тя е измислица на Инквизицията, за да скрие от вас истината за Реалния, Рационалния и Всемогъщ напълно Естествен и Свръхестествен Български Бог Исус.
Има Извънземни, в реалното съществуване и свръхмогъщество на които всички „нормални“ вярват, защото има безброй документални материални доказателства, но абсолютно отричат на „набожните“ невидимия Божи свят и войнства! 
В същото време религиозните хора са категорично убедени в реалното и свръхестественото съществуване на небесната иерархия и воинство, управляващи всичко в света, но анатемосват извънземните като сили на злото! 

21 ДЕКЕМВРИ 2012 затова дойде – за да се съберат нашият земен свят и онези другите два невидими небесни свята,

КОИТО ДВА НЕВИДИМИ ТОЛКОВА СТРАШНИ СВЯТА СЕ ОКАЗВАТ ЕДИН И СЪЩ СВЯТ!!! 

Да – огромният и всесилен свят на 

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ , Е СЪЩИЯТ ОНЗИ ТОЛКОВА ФИНЕН И ДЕЛИКАТЕН СВЯТ НА ПЪРХАЩИТЕ С ЧИСТИ КРИЛА АНГЕЛИ –
  ПАЗИТЕЛИ, ОБГРИЖВАЩИ НИ ДЕН И НОЩ С ТОЛКОВА СЪСТРАДАНИЕ И ЛЮБОВ, И КОГАТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ С НАЙ – ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ, тогава ВИКАТ ИСУС, КОЙТО ПЪК С МАРИЯ Е ВСЕСИЛЕН!

Да – двата толкова различни в представите на хората свята са един и същият Божи свят, но представящ се различно пред отделния човек в зависимост от неговата вяра, мироглед и душевност и от това, което е натворил в живота си – добро или лошо!  

Казано ни е вече да ви кажем: 

ТЕ ИДВАТ ! 

Вижте милионните армии, които НАСА СЕ МЪЧИ ДА СКРИЕ ПАНИЧЕСКИ от света 

http://nepoznato.energetika-bg.com/2013/04/kakvo-se-sluchi-v-magnitosferata-na-zem/ 

http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/12/kakvo-krie-nasa-postavyayki-kvadrattcheta-na-slantseto/
 

Такива материали можете да намерите много – и въпреки безбройните духовни и научни доказателства, и религиозните, и атеистите (БЕЗБОЖНИЦИТЕ демек), и езотериците, и всички се радвате след несъстоялият се край на света през декември 2012 година и си отдъхнахте:

– Как ни уплашиха тия първобитни маи само – пу, пу! Добре, че всичко се размина! 

– Нищо не се е разминало!


Въобще не можете да се отървете от Всемогъщите нежни ръце и обятия на Боговете Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена и от безкрайната им, натрупана и несподелена взаимно Любов, която пазят за всички вас!
За Спасението на всички без изключение!
 

И заради огромната си Любов към всички, ни нареждат да ви предупредим къде ще дойдат: 

https://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ
Take That - Kidz

Защо мислите култовата група дойде в България да снима спешно за два дни този клип, с който подлуди още повече лудналия по тази тема свят?
Кой мислите им внуши да дойдат на пожар в България и да пеят пророчески и назидателно:

– Какво ще правите, когато дойде KIDZ ?! – 

където KIDZ няма никакво обяснение на английски или някой друг език, защото е зашифровката на имената на Божиите потомци – жреците Българи от генеалогията на Господ Бог Исус Христос и Богородица/Мария Магдалена на сакралния Български жречески език САНСКРИТ, който е Свещеният шифър и който скоро ще научите!

САНСКРИТ=КРИСТАС=Кристос

САНСКРИТ=ИСАС ТРК=Исус от Тракия 

Отиваме в следващите постинги, в които разкрихме Свещения шифър и чрез свещения код разсекретяваме посланието от песента, за да разберем кои ще дойдат:

KIDZ =Кан (Жреци) на Диана и Иза – Българските Светии

– Какво ще правите, когато дойдат KIDZ ? 
 
– Какво ще правите, когато дойдат Боговете Исус и Диана и техните Светии? 

image 
image 

image

На минута 2:31 и 3:13, където на тв екран четем на Български:
"Неизвестният летящ обект лети в небесата..."
както и на някои други кадри, се вижда в коя държава ще дойдат небесните гости – България, разбира се, а на 2:42 и 4:07 виждаме в кой град ще дойдат и коя телевизия ще ги посрещне  –  случайно ли мислите паникьосаната тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си, на който ясно е изписано – ЯТВ, което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще ги посрещне! 

image

ЯТВ=Ямболска Теле Визия 
-–– посочена изрично в 2:42 минута! 

image

ЯТВ=Ямболска Теле Визия -–– посочена изрично в 4:07 минута!

...случайно ли мислите паникьосаната Тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано – ЯТВ, което сочи в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне!  

На 4:40 до 4:45 ви показваме Кой, или по – точно Коя води петимата небесни пратеници и небесната армия – появилата се изневиделица на снимките мистична жена с много образи!

image

Без никакво предупреждение и обяснение в 4:40 до 4:45  минуута в клипа се появява неизвестна мистична жена сред петимата членове на групата!

image

Коя ли е тази неизвестна мистична жена, която се появява изведнъж на централно место сред петимата небесни пратеници?


Няма да ви измъчваме в неизвестност и ще ви я разкрием преди да сте стигнали по хронологията на публикуването на просветителските ни постинги, защото ние вече придобиваме феноменното свръхестествено право да пътуваме във времето назад и напред!
Тя е жената, за Която вече постоянно ще говорим оттука нататък и сега само показваме едно от нейните безбройни превъплъщявания:

НЕИЗВЕСТНА ЖЕНА=Невезта на Исуж – невестата, съпругата на Исус 

НЕИЗВЕСТНА ЖЕНА=Богиня Диана, ЖЕНА на Исуз

https://www.youtube.com/watch?v=PAEUX8rda48
Векът на Любовта

В този клип нашият Духовен кръщелник и Исусов потомък – Коцето Калки, обявява пак с Нейната благословия, че

ВЕКЪТ – т.е. ЕПОХАТА НА ЛЮБОВТАидва с Всесилните влюбени във всички човеци и помежду си Български Богове Исус и Богиня Мария Магдалена, позната за всички християни-езотерици по света и най-вече във Франция и България, като Любимата и Съпругата на Бог Исус и Майка на трите деца на Исус ,а позната за непосветените с конспиративните си имена

Богородица, Дева Мария, Божата Майка (майка на Исус), Великата Богиня Майка, Венера, Афродита, Деметра, Артемида, Атина, Нике,Юнона, Кибела=Кабиле, Диана (Кръстницата на града ни)

и още много имена, все на анатемосани от Църквата езически богини, но които са анаграмни зашифровки и аватари на  вездесъщата Богиня Мария Магдалена или Богородица! 
– Досещате ли се вече Коя е изобразена на всички икони, фрески,статуи и картини на Богородица?

Точно така –
  навсякъде е Мария Магдалена с някое от трите Ѝ деца от Исус!

Знайте вече!


В която и да е Църква да влезете,на книга,на телевизия или в Интернет да я видите–на всички Богородични икони е изобразена съпругата на Бог Исус-Богиня Диана или Мария Магдалена,с някое от трите Ѝм деца!
Най-позната е на всички като
ВЕЛИКАТА БОГИНЯ,МАЙКА НА ВСИЧКИ БОГОВЕ! 

-Чакай,чакай-какви са тия езически богини,хиляди години преди Мария Магдалена? 
-Тя затова е Богиня,да ходи както си иска през пространствата и времето:преди 2000 години,преди 5000 години, преди 20000,сега,във бъдещето!Затова е Богиня-да прави каквото пожелае!Видяхте ли как свали Слънцето към 80 000 свидетели на 13.10.1917г във ФАТИМА,както ви казахме преди няколко дни да видите в Нета!Сега вече можете да видите чудото на Фатима и в постинга ни 
Чудото в древната Българска страна Башкирия и Урал
http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-v-drevnata-bylgarska-strana-bashkiriia-i-ural.1221170 
                 

–И други ли богове има? 
–Милиарди сте,ама за сега само Бог Исус и Богиня Диана ползват божествените екстри и опции,а скоро и всички,които пожелаете!Защото всички сме плод на Тяхната Безкрайна Любов,техните гени и кръв носят всички,биологичният компютър на всички съдържа Тяхната информация,но ползва нищожна частица от нея докато не се познаем и осветим с Тяхната Святост! 
–А Коцето Калки знае ли това?
–Разбира се,че знае,защото е Посветен Исусов генетичен потомък.
Знае,че в стиха ,внушен му и спуснан от Нея,се съобщава на Посветените за Българските влюбени Богове: 

... Днес със ЧУДЕН МАРШ
 пристига тук векът на Любовта..... 


Тука е епохалната тайна на свещения Исусов Български език САНСКРИТ:

В израза ЧУДЕН МАРШ с прост анаграмен шифровъчен код са скрити двата Бога:

ЧУДЕН МАРШ=ЧДМРШ-
както са ги записвали навремето думите само със съгласни.Гласните и буквата и звукът Н са само кодировъчен пълнеж.
След разместване на съгласните получаваме ЧШМДР,които произнесени със традиционно съпровождащия всяка съгласна звук Ъ ще прочетем ЧЪШЪМЪДЪРЪ,което фонетично е еквивалентно на: 

ЧЪШЪМЪДЪРЪ=
ЕЧУШ и МЪДЪРЪ=ЕШУШ и МАДАРА=ИСУС и МАДАРА,

където МАДАРА е Богинята Майка или ДИАНА МАРИЯ-езотеричното наименование на „Двойната(ДИА)Мария"-представяна в Еванглията и като Мария-майката на Исус,и като Мария Магдалена! 

Така научихте,че

ЧУДЕН МАРШ=
Исус и Мадара,Исус и Диана Мария!


Така Коцето ви предаде пророческото Им съобщение,че в стиха

... Днес със ЧУДЕН МАРШ
 пристига тук векът на Любовта....., 


е скрита епохалната вест и информация,че

...днес с Исус и Мадара,Диана Мария, 
пристига тук векът на Любовта!  
            

За днес ви стига толкова !  

-Ама Дунчев,то била много сериозна работата,да доида и аз на параклиса да запаля една свещ... 
-Айде бягай,че скоро няма да има място там игла да хвърлиш!Сега там е само Баба Райка и се моли за внучетата си,и за вашите внучета ...И един безутешно скърбящ за грешния си син Баща има там,заклеймен от грамадата на проклятието ви,които праведни хвърляте камък връз камък в пролятие,без да знате,че трупате грамадата връз себе си и поколениятя си...а горкият Баща всяка нощ държи свещичката и се моли с нас на Света Богородица,сиреч Богиня Мария Магдалена,първо за вашите деца и после в покаяние за спасението на собствения си син.В красивите му остъклени от сълзите сини очи виждам красивите остъклени от сълзите Му сини очи на Исус,ридаещ с Бащата-заради страданията на поредния Негов жертвен потомък и още повече от радост за поредният спасен блуден син!
Но най- много реве Многострадалният ни Господ Бог Исус,че най-после свърши този безкраен две хиляди,че и кусур годишен,проект със собствените Им дечица ... 


- Какво се хилиш като алабаш,бе Данчо,виж каква манджа с грозде забърка,като ти позволих да водиш форума от мое име!Кое е езотерика,кое е фантастика,кое е религия,кое е наука-кое е рационално,кое е имагинерно,до къде е едното,от къде е другото!Виж ги всички как се зашеметиха старейшините,и на мене главата ми започна да пуши... 
-То и да пуши-няма какво да се запали...ох,о-о-х!Добре бе, добре-шегувам се... 
-Ти се бъзикаш с нас,събрали сме се все сериозни хора-работата е сериозна,а ти ми викаш възвишени като Коцето,подхвърляш му едни такива провокации и той нали е наивна душа като мен,лапа въдицата!А и на мене малко ми трябва-паля от четвърт!
И ако ще говориш във форума,говори от свое име-достатъчно си известен-на тебе ще ти повярват!
-Ама нали целта беше да ги провокираме заспалите,ако ми повярват наготово,няма да търсят и пак ще заспят,гледай сега как скоро всички ще станат по-големи „откачалки“ от тебе и от Коцето-миналата седмица горките турци бяха деликатно предупредени какво унищожително земетресение ги чака в Истамбул,ако не потърсят дълбокото и искрено покаяние към Българите-само тук,на Богородичния скромен олтар!
Ама да не се възгордяваме ние Българите,защото всички ще им даваме и искаме и ние прошка...видя ли вчера четирите предупредителни труса!Да,да-точно там е епицентъра ѝм,дето земята попи кръвта на закланите Светии от село Бояджик,съблекли се на голо срамно безмъртно хоро,за да спасят поне децата си и гена на гениите,дали на света компютъра,в чието име пак чрез САНСКРИТА е скрита крехката и толкоз фина и наранима,Всемогъща и Всесилна наша Богиня Мадара,Богиня Дияна Мария:

КОМПЮТЪР=
КЪМЪПЪТЪРЪ=ПЪКЪНЪМЪТЪРЪ=
ПОКИНЯ МАТАРА=БОГИНЯ МАДАРА =БОГИНЯ ДИАНА МАРИЯ.


Така е съставено и наименованието на империята МАСROSOFT,в чието име са вплетени със шифъра на Любовта отново свещените имена на влюбените Богове:                      

МАКРОСОФТ=МКРСФТ=
ФКСМДР=ФОК ИСА и МАТАРА=БОК ИСА и МАДАРА=            БОГ ИСА И ДИАНА МАРИЯ,

че да Си Ги познаете сега,както и Бил Гейтс да се познае и гордее с Българската си свята Божия кръв и се ползва от безграничните ѝ екстри,и за да не може никой повече да ви Ги открадне!..

БИЛ ГЕЙТС= БЛГТС=БАЛГА ДИАНА и Иса=Диана и Исус Българина-Техен потомък

На Богородичният параклис ще стане и покаянието и помиренито първо между Българите,което ще е най-трудно,като гледам как сте се хванали всички за шията! Това е и целта на заговорниците срещу Божия народ-Българите,дето искат да ви няма тука и
да ви затрият от лицето на Земята...


... Видях,че кавгите в съвета бяха утихнали,старейшините се мъчеха да проумеят залялата ги огнена информация,други гузничко се бяха изнизали... Данчо също се опита да се изсухли и да ме остави сам да се оправям в бъркотията,но аз го сграбчих за яката и му изкърцах с зъби ,че няма да му се размине лесно,щом се крие зад сериозните хора.Той бръкна в джоба си,извади визитка и написа нещо на гърба и.
Аз знаех какво е написал:
„Това бе част от новата ми книга ВЕКЪТ НА ЛЮБОВТА"! 
На лицето на визитката пишеше   DAN BROWN...

Данчо стана сериозен и с глух глас ми каза:
-Щом вече се легитимирах пред вас,ще трябва да ви предам и поредното послание на Мария-пак аз ще бъда на топа на устата...нейсе,свикнал съм да ме анатемосват и разпъват заради Тях и ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО,а пък и ти вече ще ми помагаш да носим заедно кръста!Нали?
Данчо потърси погледа ми за отговор–аз вече бях нарамил сам кръста,за да може той да напише посланието Ѝ:

"...с много Любов към всички,обичаме ви,Българи!С много Любов към всички, обичам ви,Деца мои,и ви очаквам на моя параклис на Безистена в Ямбол да излекувам всичките ви болки,натрупани през целият ви живот кратък...а мен знаете ли как ме боли през вечния ми безкраен живот за вас...боли ме,много ме боли,вече не мога да понасям болката,как издържа още Душата ми...добре,че вече свърши този ужасно непоносимо дълъг двехилядигодишен експеримент и ще ме утешите всички в прегръдките си...и него–Любимия ми Исус...простете ни! Изпращам ви и неговото послание чрез пощата на скалното светилище"



...просто Се обадих да ти кажа,че те обичам!
просто се обадих да ти кажа колко Ме е грижа за теб!
И го казвам с цялото си сърце!
Обичам те,Дете мое!Обичам ви всички!
Исус.









Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
16.05.2013 01:46
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени!
цитирай
2. saadi - Майко мила !
16.05.2013 02:39
Направо ме втрещи и мене с тая огнена информация .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675929
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!