Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2013 01:09 - Ямболското хоро шарено около Безистена и Кивота,на което възкръсва България.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6065 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2016 00:01


Импресивен репортаж от кампанията по учредяването на Комитета за спасение на Безистена на 29 март 2013 г.,който неусетно и съвсем естествено прерасна в Комитет за спасение и на Българите и България,и съвсем естествено прерасна в Комитет за спасение въобще!

Този увод е добавен три години след публикуването на постинга.
 

– Хайде бе,Станиславе,от десетина години вече сме те известили,че ти ще водиш 
тържествения планетарен мега концерт на Кабиле и Безистена послучай Възкресението на  Лазар и Българите !
Повече от десет години те обучаваме,подготвяме и посвещаваме за епохалната ти роля на водещ на акта и ритула за епохалното покаяние и помирение на Българите и Възкресението на България. 
 – Закъснях малко за Събранието на старейшините,много работа,много майтап и 
закачки,малко политика,много хули и дразги–майтап да става и шоу,ама всичко с много Любов и песен – нали знаеш,че който пее,зло не мисли!–чистосърдечно си призна и извини шоумен № 1 в България,скоро и в световен мащаб,и прочувствено каза:
–Знам,съвсем скоро ще говорим на един общ език и това ще бъде езика на народната Душа,езика на народната Люов!
Народът винаги свири вярно,дори да няма човек с диригентска пръчка пред него!
Да бъдем сами господари на съдбата си,Братя и Сестри Българи,осланяйки се на Бога и вечната вярна Любов народна!

 

Къде Си Вярна Ти, Любов Народна

Да бъдем сами господари на съдбата си,Братя и Сестри Българи,осланяйки се на Бога и вечната вярна Любов народна!

–Готови ли сте! Евгени,дай инструменти на Ямболските улични музиканти и да почваме един Възкресителен концерт на Куку бенд с Софийската филхармония с диригент маестро Йордан Дафов,че Лазар вече стана,ама без музика и песни няма да може да тръгне,а трябва да поведе и хорото на другите Възкръстващи! 

 

Modern folking и Владимир Величков - Лазаре, стани и ходи (2013)

Започваме да ви показваме пристигащите членове на Общонародния съвет на старейшините,които се хващат веднага на Свещеното Ямболско хоро шарено около Безистена и България,водено от Ямболските песенни Божии Първожрици Славка Калчева и Тони Дачева,които прорицават с пророческите слова,че отсега нататък Безистена ще се охранява с непревземаемия щит от песни и танци:     
 
  

Хоро шарено - Тони Дачева и Сл. Калчева - Ямболско хоро, шарено                                                
Голямо хоро шарено,
хубави песни Български,
хора се вият до зори-
Ямбол се града весели...

Идват подкрепленията за Първосвещения ни храм и каузата ни свещена!
Идва армията на Свещените ни предци – Вси Светии,с песни и хора,разнасяни по цял свят с Любов на всички племена,и сега заставащи с нас на огненото свещено хоро около Безистена и България! 

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

Идват в това преславно и възкресително за България време,когато тъмнината е най-непрогледна преди разсъмване!

image 

Идват в това преславно и възкресително за България време,когато тъмнината е най-непрогледна преди разсъмване,но вече просветлявя заревото на Слънцето–висшият макрокосмически езически,сиреч истинско–Исусовият и първо и ранно–християнският Български символ на Исус!  

image

Идват Небесните армиите с Българският Бог Исус,с бели и пречисти Свещенически и Светийски дрехи с песни и Любов към всички,с последната простителност и последна амнистия към всички,които продължават да ръфат живо месо от народа Български,

image

и с непробиваема защита и закрила за Свещения Български народ и с блага,но сурова всемощ! 

image
 +
image

Идват с неизтриваеми и автентични неоспорими документи за истинската Свещена Българска История,възстановяващи Божието Царство на Любовта,Братството и Мира и на Българите на Земята!

Царство,което просихме векове в епични страдания със сакралната молитва Отче наш! Отче наш / The Lord"s prayer


Отче наш, Който си на небесата!

Да се свети Твоето име,

да дойде Твоето Царство,

да бъде Твоята воля,

както на небето, тъй и на земята;

Насъщния ни хляб дай ни днес,

и прости нам дълговете ни,

както и ние прощаваме на нашите длъжници,

и не въведи нас в изкушение,

но избави ни от лукавия;

защото Твое е царството,

и силата, и славата, вовеки веков.

Амин.


Отворете си пресъхналите души,Ямболии и всички Българи по света ,за съживителната Жива вода ,която освен като спасителни глътки,идва и бучи като помитащ всичко по пътя си потоп и носи Истината за Българите и Света!


С автентични документи от скритата истинска Българска история и кървяща от любородие душа,на Свещеното Ямболско хоро шарено се хваща старейшината от Общонародния съвет на старейшините към Комитета за спасение на Безистена и България – инж.Васил Томов. 
Вижте пророческото му послание още от 1996 година!
 
                 
                                 ОБИЧАМ ТЕ, БРАТЕ БЪЛГАРИНО!, 

Защото съм плът от твоята плът и кръв от твоята кръв, 
защото Българска майка ни е раждала, Българска земя ни е откърмила. 
Доземи се прекланям пред нашата майка България, защото и в най-черните ни периоди тя е отгледала свои чеда,на които светът се удивява.

Чуй ме,брате Българино,не за роб ти си роден,а господар да бъдеш на своята земя.

Защото,брате мой, 

Ти притежаваш изключителен интелект и удивителни заложби; защото
Твоето трудолюбие няма граници; защото
Ти имаш ум да твориш и ръце да ваят; защото
Ти си създаден да разкриваш тайни и да овладяваш простори, да извършваш подвизи и да удивяваш света!
И никой не може да ти се опре, брате мой, когато се хванеш да сътвориш
нещо - най-съвършеното, най-великото.

Мъка ми е,брате мой,за тебе,като гледам как страдаш и не виждаш никаква светлинка в своето бъдеще. Зная,ти си обезверен в собствените си сили като гледаш как пошлостта и насилието заливат нашата земя и нищо не може да ги спре. Но дълбоко у всеки от нас тлее огънче, брате - Българското. И горко на онзи, който си мисли, че ще успее да го потуши. 

Твои чеда, брате мой, разнасят славата на България по света, а ти стоиш и чакаш. Какво чакаш? Да дойде пак оня добър дядо Иван или този път богатият чичо Сам и да ни отърве ли? Това време отмина,

Сега е наш ред, брате, сами да си помогнем!
Дошло е време, брате Българино, да погледнем истината право в очите - а тя е грозна и неприятна.Всички ние трябва да осмислим,че сами,разчитайки само на себе си можем да изведем нашата България до спасителния бряг и затова всички ние дружно и здраво трябва да се потрудим. А пътят е тежък и труден, брате мой, но :

Ти имаш всичко, ти ще успееш!

Дълго страдам, брате мой, заедно с тебе. Дълго вървя по трънливия път към Истината. Аз виждам, брате мой, нашия път към светлината на спасението.
Позволи ми да ти даря любовта си, разреши ми да споделя с теб знанието, което съм събрал. От все сърце ти ги предоставям, за

Да тръгнем по пътя към Възхода!

Обичам те!


Вижте  цялото послание:       
www.za-balgarite.com/2.1.1.%20Vestnik-br.1.html  ,
   
а ето и пламенния сайт на инж.Васил Томов,който ни носи сакрални вести от истинската Българска история  :                 

www.za-balgarite.com/index.html

 

 
На огненото хоро около Безистена се захващат и потомците на Исусовите Рождественски лични гвардейци – Коледарите от славния Ямболски войнушки квартал Каргуна,които започват ритуалния си танц – послание за посветените,винаги от Първосвещения Исусов храм-Безистена 

 
+


А когато по течението на свещената тракийска река Тунджа,Тонзос,която в имената си носи тайната за Българските Богове,Които ще узнаем и ние скоро,пристигнат Българските юнаци с леденото хоро от Калофер и се присъединят към огненото хоро около Безистена,тогава защитата на Храма става непробиваема!

 

А ние ще изпреварим традиционния ход на хрониките и времето и ще се върнем от настоящето за малко в миналото,за да ви разкрием тайната на името на Свещената Божия река:
 
ТУНДЖА=Дете на Ежуа 

ТОНЗОС=
Диана и Исуз=ДионисиусЗащитата на Безистена се преумножава с най-дългите хора на Земята,организирани от Илия Луков      

   
ХОРОТО!                Световен фестивал на културата (OFFICIAL VIDEO) 
Изкуството да живееш

В подкрепа на свещената ни патриотична кауза се включват и 2000 танцьори от Световния фестивал на културата в Берлин     
 

За да посрещнем достойно пристигащите защитници на Безистена и Българщината в Ямбол,предлагаме да се съберем на Параклиса на Света Богородица с инструменти, дори само и с гайда и тъпан или с каквото намерим,за да съчиним и композираме химн на Ямбол,пеейки с клетвена ръка на сърцето и го запишем за vibox7 u youtobe и го пратим по вички канали на свещения Нет до всички Ямболии и Българи по света,и най вече до прокудените ни деца и внуци по света да слугуват и търпят униженията и презренията от тия народи,които нашите Пресвяти Деди направиха с Любов човеци,и немили-недраги да страдат и линеят по стари родители,невръстни деца и копнеещи за ласка младо остаряващи невести и тази дивно хубава България,за която съвсем скоро ще научим онемели от възторг защо само в нейния химн се пее ...Ти си земен Рай!!!
 


Хубава си моя горо!
 


Слави и Ку Ку Бенд - Моя страна, моя България

С нас ще пее и толкова мразения и обичан,и мразещ и много повече обичащ–и разпънат от това на кръста,а на кръста разпъват жертвените Исусови деца – Слави Трифонов,с целият си екип!
Да спасим Безистена в Ямбол...Сега събирам по градинките препичащите се на Слънцето оцелели от зимата ямболски бездомници и пройдохи и ще правим заедно с тях на Безистена група за постоянно певческо присъствие и почетен караул с патриотични песни...

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на
Диана и Ешуа Бълкарина

                      Почетният караул с Баба Руска,която има сълзи още за да пее...

С нас ще пее и 80–годишната баба Руска,едва кретаща старица,която се появи отнейде тази вечер на дъждовния и пуст помръкнал площад пред Безистена и мокра се насочи към ъгъла на Геша,дето гледахме с Ирина догарящите свещички на параклиса на Света Богородица. 

image   
– Чедо,продума ми с глухи слова тя – одеалото ми се развали и не ми топли,пък сам самичка и ми е студено нощем–дали ги поправят тука тия неща? 

Глътката ми се надигна нагоре и ми запуши гърлото.

– Ти имаш ли,чедо,одеалце на ток,че тъй е по малко пари?–кротко ме питаше старицата с наведени очи.Казах и,че имам възглавница на ток за краката,ама и тя се е развалила нещо,а и вече е късно и тука такива неща няма.

image
  
Женицата унесено си говореше нещо и тръгна кретайки да си ходи,но видя горящите свещички в ъгъла на скоро възкръсналия Богородичен параклис и ме попита що съм тука.

– Ми пазя Безистена!–рекох да не се обяснявам много аз,но старицата насочи живнали очи към мене.
– Ше ни го вземат ли наистина,чедо?Аз работих едно време дълго в магазина,някъде тука беше дето сега стоиме–почна да се оглежда тя,ама беше много отдавна,ти си младо момче,не си видял що е било.Колко имаш–гониш ли педесето? 
 – А – а,повече съм,жено,и помня и аз добре как беше–отговорих и аз,а тя не откъсваше поглед от свещичките,като че ли искаше да вземе малката им топлинка за студения си дом... 
– Параклис на света Богородица е,жено,много стар е,но тия дни го възстановихме отново–сложих ръка на немощното и рамо и усетих ,че тялото и трепери от студения дъжд и вятър в късния час.Старата жена мълчеше потръпвайки,без да откъсва все така погледа си от светлинката.
– Имаш ли някаква мъка или нужда,бабо Руске,боли ли те нещо тялото? 
– Здрава съм аз,здрава съм!На тия години бивам–бавно говореше тя–но друга болка имам,чедо!Сама съм,сама останах и тъй не се живее!Децата се пръснаха ,ама най–ми е мъка за внуците!–разплака се жената.
–Тях искам да виждам ,докато още малко ще имам живот,за тях жаля и все плача доде имам сълзи... Глория - Носталгия

И аз плачех с нея и почнах да и говоря,че две мои деца са прокудени по чужбината и двамата ми внуци не знаят изобщо Български от скандинавска майка и най–много да ми се изплезят по скайпа отегчени и побутвани от баща им.
Старицата не ме и чуваше и пак проплака хлипайки:
– Много ме боли за внуците,искам да ги виждам... 
– Вярваш ли в Бог,сестро?–хванах я аз за студената сбръчкана ръка и я поведох към ъгъла на параклиса при свещите,знаещ отговора ѝ–ела и кажи мъката и болката си на Света Богородица,Тя има такава голяма радост,че възстановихме параклиса и и отговаря на търсещите я първи и най–ревностно ! 

image

Дадох и една свещичка и иконката на Богородица,която бяхме купили с Ирина предните дни от игуменката Минодора от Кабиленския манастир.
Младата и интелигентна Божия служителка радостно ни прекръсти и благослови начинанието ни да възстановим параклиса,когато трескаво и се изповядах,че от пет години Светата Майка непрекъснато ми сочи това место на ъгъла на Безистена и ми повелява ,че трябва да възстановим Нейния храм,на който ще стават чудеса от изцеления първо на душите и от тях на телата и невиждани феномени за хора от всички краища на света и за това търся съвета и благословението ѝ . 
 
– Прекрасно е това,което правиш!–зарадва ме светата жена.В Гърция през десет метра има параклиси и хората на всеки се покланят,а в България няма такова нещо, в Ямбол няма ни един параклис на Света Богородица–много хубаво дело си започнал и аз ще те насърча и благословя! Иконата е благословена!   
                


Тони Дачева - Мария

...Баба Руска взе с треперещи ръце иконата и свещичката и трудно навеждайки се я припали от другите.Пак трудно се изправи и почна да рови из джобовете на палтото си. Извади париците,които намери и понече да сложи 20 стотинки в кутийката с пясък с горящите свещи.Спрях и ръката и ѝ казах трескаво: 
–Ти Ѝ даде душата си,жено! Богородица това иска от теб,не ще пари! Дай си ръката да се помолим и Ѝ кажи ,че искаш да се върнат при теб внуците ти,ти толкова малко искаш от нашата Майка!

Плачех с нейното толкова скромно желание,а идващо с огромната тежка мъка и душевно страдание на всички разделени завинаги майки от децата им...
Толкова малко поиска тази жена в гаснещия залез на дните си от Тебе,Майко Богородице,а толкова важно за нея,само за това Те попроси обнадеждена,а аз Те помолих да върнеш скоро всички деца на България в Святата ни Родина!
Или Ти ми каза да Те помоля...

Амин!Облаче ле Бяло - Силви Вартан

 – Прибирай се вече ,че стана много късно,и друг път ела с други жени на параклиса!–напътих старицата,а тя ме попита нали няма да дадем на турците да ни вземат Безистена! 
 – Никой не може да го пипне,щом и ти си в нашата армия – със сълзи ще го пазиш,искаш ли? 
Баба Руска веднага отвърна:
– Искам!...Сълзи имам още! И ще пея...

...тази вечер на Безистена всичко бе спокойно,защото баба Руска бе с нас на почетния караул... 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––

Сбирките на Комитета за спасение на Безистена през пролетта и лятото на 2013 година си правехме на кафето на Геша,което бе залепено непосредствено на гърба на параклиса на Богородица на сакралния юго–източен ъгъл на Безистена.
Духовното общение и щение на Ямболии–съзаклятници и все феноменни жречески потомци,врекли се да служим на Българския род и на Българщината,на най–сакралното и най–близко до Боговете ни Исус и Богородица–Мария Магдалена,и мощно енергийно место на Земята,активира и направи индуциращи просветителски чудеса с нашата вродена феноменна енергетика,екстрасенсия и информационна посветеност,(бяхме в архива на Акаши и в Божият олтар) чрез които сме употребявани от Тях за първосвещени ретранслатори на Божиите послания и предупреждения за предстоящото скорошно Тяхно Явяване за отчитане на резултатите от Техния проект "Българите и човешката цивилизация",акт и процес познат (само на думи) като Съдният Ден–ужасен и апокалиптично страшен и за религиозните,и за безБожниците,и великолепен и прекрасен за очакващите го с нетърпение посветени,знаещи Кои се крият зад тази дефиниция и Кои са Съдиите,и познаващи ги!  

СЪДИИ=ИС ДИЪ=Иса и Диана

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН ИС ДЪНЯ=ДЕН на
Иса и Диана
  
image

На почетен караул и общение с Исус и Мария с Лада–водеща световна астроложка с високо реноме,чиято феноменна енергетика се преекспонира на параклиса на Мария Магдаленаи първосвещения Божи дом и храм! 
www.astrolada.com/
 
 
ЛАДА=ДАЛА=Дуло
ВИСОКО РЕНОМЕ=Бок Иса и Мария
ВИСОКО РЕНОМЕ=Кан (Жрица) на Бог Иса и Мария
ВОДЕЩА АСТРОЛОЖКА на=АСТРОЛОЖКА на
Богиня Диана и Ешуа

ОБЩЕНИЕ С=ОБШТЕНИЕ С=Богиня Диана и Ешуа

ОБЩЕНИЕ С=ОБШТЕНИЕ С=
БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

image
+
image

Май 2013 г на параклиса с Александър Стойков,за когото писахме в постинга ни

На Кабиле с крилатата внучка на Левски–Ванга и омагьосания от пепелянката Коцето–Калки.Защо император Диоклециан подари империята си на шопа–говедар? 
bezistena.blog.bg/history/2015/09/03/na-kabile-s-krilatata-vnuchka-na-levski-vanga-i-omagiosaniia.1388767 ,

че когато търсихме помощ от ямболските политици и фактори за спасението на параклиса на Свети Павел до строящия се надлез над магистрала Тракия до археологическия резерват Кабиле,

"само тогавашният депутат от 41 НС от ГЕРБ инж.Александър Стойков поне се намеси на место,та спря багерите на строителите от турската фирма на магистралата преди 3–4 години когато бяха тръгнали да изравняват параклиса със земята.
За това му Богу угодно дело скоро Исус и Мария го дариха извън всякакви сметки и официалния семеен генеалогичен график с четвърто дете!
Човекът обеща да задвижи въпроса с параклиса,ама някъде го забута този сакрален въпрос,и пропусна шанса да бъде възнаграден с пето извънпланово дете..."

На тази снимка благославям Александър в личния и семейния му живот и в обществено–политическото поприще в качеството му на председател на предизборния щаб на ГЕРБ в областта за парламентарните избори,които течаха в момента.
През май 2013 изборите в Ямболска област и в цялата страна бяха спечелини от ГЕРБ.

Изборите бяха спечелени заради точно тази молитва и благословение на този човек,запечатани на тази снимка – свещенодействие,извършено на най–свещеното место на Земята,на олтаря на Първосвещения Божи храм и на командния пулт на компютъра на Акаши,от което место всички молитви и прошения се завеждат директно в канцеларията и деловодството на Божията администрация,разположена в едно от измеренията на територията на Безистена,и когато са депозирани от лицензирани Божии посредници и читави и почтени Българи,представители на Божията династия Дуло,какъвто е и Сашо,се резулират винаги положително и привеждат в изпълнение и за разрешаването им!

СТОЙКОВ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса

САШО=Исуш

ще черпят Сашовците за разкриването на сакралната етимология на умалителното им име! 
 
image

Алесксандър Стойков ни е приятел и родственик по линия на Дуло и е главен ктитор и дарител на новопостроената прекрасна и величествена църква Успение на Пресвета Баогородица в квартал Аврена в Ямбол–квартал на бедни навремето си бежанци от Източна Тракия,избягали от геноцида на турците,от които е и неговият род–Богоудобно и свято дело,заради което е под егидата на Кръстниците си!

image

Инж.Александър Стойков е предложен за старейшина в Съвета на старейшините на Комитета за спасение на Безистена и България. 

image
 
По време на избори 2013 година параклисът на Богородица бе нашият предизборен обединителен щаб с националния флаг с надпис СИТЕ БЪЛГАРИ ЗАЕДНО!,на който канихме всички лидери на всички политически партии–врагове,които се бяха хванали яко за гушите,с намерение да благословим всички в името на Ямболии и всички Българи. 
На поканата ни се отзоваха само представителите на ГЕРБ–Александър Стойков,който ви представихме по–горе,и инж.Георги Славов–лидерът на ГЕРБ за Ямболска област.

image
 
Май 2013 година на площада пред параклиса на Богородица на Безистена.
Благословение на кмета на Ямбол Георги Славов и молитва за благополучие в личния и семейния му живот и на обществено–политическото поприще в полза на Ямболии.

Изборите бяха спечелини от ГЕРБ и заради точно тази молитва и благословение на този човек,запечатани на тази снимка – свещенодействие,извършено на най–свещеното место на Земята,на олтаря на Първосвещения Божи храм и на командния пулт на компютъра на Акаши,от което место всички молитви и прошения се завеждат директно в канцеларията и деловодството на Божията администрация,разположена в едно от измеренията на територията на Безистена,и когато са депозирани от лицензирани Божии посредници и Българи,представители на Божията династия Дуло и търсещи подкрепата и закрилата на Исус и Богородица,какъвто е и Георги,се резулират винаги положително и привеждат в изпълнение за разрешаването им!   
Заради този акт Те постоянно закрилят Георги в многобройните му дела,които образуват от съдебната власт по сигнали на враговете на кмета срещу всяка негова стъпка,за казано общо "кокошкарски" или измислени нарушения!
Исус и Богородица закрилят Георги за да може той да направи всички ония добри дела за града Им,които започна от първия си мандат и продължи през втория си мандат до 2015 година,най–важното от което е новият център на Ямбол и най–вече мащабният ремонт на Безистена,колкото и да негодуваха някои,че дори и ние бяхме с големи съмнения по време на работите!
През последните избори 2015 Отгоре му отпуснаха още един кметски мандат,за да подготви града и той да се подготви по епичните трансепохални събития по Явяването и Посрещането на Българските Богове в Техния град през Последните времена,за което Те ни предупредиха изрично в постинга Си 

Какво представлява астероидът с диаметър 700 метра и къде ще падне на Земята! 
bezistena.blog.bg/history/2014/08/24/kakvo-predstavliava-asteroidyt-s-diametyr-700-metra-i-kyde-s.1291555  
 

Инж.Георги Славов е предложен от Ямболии за старейшина в Съвета на старейшините на Комитета за спасение на Безистена и България,който Комитет още е в процедура на учредяване с постоянно разширяване по състав и по функции.

Като човек,влизащ в християнски храм и палещ свещ пред господ Бог Исус,Георги знае отлично,и ние сме го посветили,че пред Божия съд няма скрито–покрито и връзки при него не важат–там всичко се знае и плаща,като отговорността на хора,потърсили дори веднъж Господа и Богородица,е най–голяма! 
 

Изрично уточнение:


От екипа ни и аз лично съм благословил и Александър и Георги,но не съм гласувал никога за ГЕРБ на парламентарни избори или на кметски избори,защото гласувам като Българин за доказано най–родолюбивата политическа организация в последно време–НФСБ на Валери Симеонов и Българите от Тв Скат,а преди това–за Атака. 
 
Ние имаме своите лични предпочитания към политическите субекти в България,но благославяме всички политици,и особено тия,които имат страх от Бог,и още повече ония,които въобще не Го познават,защото всички са вкарани в епичните драматични битки и баталии не по тяхно желание–ролите и сценария им са раздадени Отгоре,и всички са подвластни на Режисьорите Отгоре,защото всички са от Божията новоепохална генерация на Дуло,начената в България,в Ямбол,в Безистена–Първосвещеният Божи дом и храм. 

image

image

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на
Диана и Ешуа Бълкарина  

ЗАВИНАГИ НА ПОСТ ПРЕД=ПРЕД Богиня Диана и Бог Исуз
 
В ПОЧИТ на=на
Богиня Диана и Бог Ешуа

image
 
ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на Диана и Ешуа Бълкарина  

ЗАВИНАГИ НА ПОСТ ПРЕД=ПРЕД Богиня Диана и Бог Исуз
 
В ПОЧИТ на=на
Богиня Диана и Бог Ешуа

image

ПОЧЕТЕН КАРАУЛ на=на Диана и Ешуа Бълкарина  

ЗАВИНАГИ НА ПОСТ ПРЕД=ПРЕД Богиня Диана и Бог Исуз
 
В ПОЧИТ на=на
Богиня Диана и Бог Ешуа

image

ФЕНОМЕННИ ПОТОМЦИ на=
на Бог Иса и Богиня Диана МаМа=на Бог Иса и Богиня Диана Мария Магдалена
 
Тази немистична снимка избрахме,защото от всякакви снимки,които сме правили на това свещено место с един и същ апарат,само тя е в този вид,и то точно в момента, когато със свещи в ръка бяхме концентрирали колективна мисъл,Дух,Душа и родова генетична енергетика в молитвата Отче наш и благославяхме всички Българи!
 
Искаме да подчертаем,че въпреки безотказния авто–фокус на качествената снимачна техника,в този момент се получи разцентроване на електрониката ѝ–енергиен феномен,за който ви уведомяваме в постинга ни от честването на 3 март на 2016 г на Шипка : 

Над 350 000 Души участваха във Възраждането на Българският род и на България на Шипка на 3 март 2016 година! 
bezistena.blog.bg/history/2016/03/04/.1434764

В сюблименния момент и на кулминацията на маршовия рецитал,когато групата наближаваше най–важното место на култовия връх–скалното светилище Орлово гнездо,заради което всъщност и наистина се е водила епичната битка на Шипка, аматьорската ни снимачна техника,иначе безгрешен айфон,внезапно сдаде багажа без никакви видими причини и блокира напълно без картина и звук и изгуби всички признаци на живот! 
Час преди това основният ни нов айфон направи абсолютно същия номер при заснемането на емоционални сцени на хорови спонтанни прокламации на огромното множество на площадката пред храма–костница!
При проверката вечерта в къщи при рестартирането им към мрежата,и двата айфона оживяха внезапно и без проблеми със 70–80 % заряд в батериите и голям обем свободна памет!
Финната и крехка електроника и вграден изкуствен интелект на иначе изпитаната и безотказна техника,бяха влезли в синхрон с мощното енергийно поле на светилищния комплекс Шипка и огромния емоционален положителен пси–заряд на вдъхновените и озарени Българи,в резултат на което мултиплицираната енергетика блокира защитата на айфона–много често явление с електронните прибори на такива места!
 
 
 
АВТО ФОКУС=Богиня Диана и Бок Иса
технологичен процес на авторегулиране на биологичните енергетични процеси на организмите и човеците,заложен от Българските Богове   
 

 
eкип на bezistena и Вси Светии с Майка ни Мария–Богородица,която е Мария МагдаленаLa Grotte de Lourdes en direct

Директна 24 часово ТВ – предаване от пещерата – светилище на Богородица,Мария Магдалена в Лурд,което има постоянна оперативна връзка с БезистенаИСД с ЛюбовГласувай:
6
0


Вълнообразно


1. bezistena - Исус и Мария Магдалена ви обичат!
15.05.2013 01:12
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-
каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване!
Блогът и статиите ни са под егидата и закрилата на Святият Дух
и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят
непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени
и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!

Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–пийте,жадни Души,от
безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!

Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5509978
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!