Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2021 11:48 - ЕТО ГО НОВИЯТ ПРЕМИЕР!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 1659 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 Сульо и Пульо излизат по телевизиите и гадаят какво ще бъде следващото правителство и кой ще бъде премиер. 

А то от няколко дни е ясно.

След като България е непримиримо разделена, повече от ясно е, че е необходима консенсусна личност. Само че никой не мисли в тази посока. Освен американците.

В четвъртък от партия "Възраждане" сигнализираха за раздвижване пред американското посолство. Една от версиите бе, че се ръкополага "евроатлантическият" кандидат за премиер Митов. А може би Херо Мустафа оглежда антигерб коалицията, за да си хареса някой...

От "Възраждане" малко прибързано заговориха за намеса във вътрешните работи на отечеството ни и поискаха Херо Мустафа да бъде обявена за персона нон грата.

Още вечерта от посолството заявиха, че не са имали никакви срещи с политици и парламентаристи.

Но по-важното следва - цитираме:

"Посланикът проведе много важна среща днес. Тя имаше честта да се срещне с българската футболна легенда Христо Стоичков и да разговаря с него за мостовете, които спортът изгражда между нашите две страни. Посланикът му благодари за това, че е Посланик на спорта между САЩ и България.

...Нашите отношения ще останат силни благодарение на трайните връзки между нашите два народа, изградени от хора като Христо Стоичков“


От "Възраждане" не протестираха повече. В крайна сметка става дума за Христо Стоичков.

Та възниква въпросът: Защо в тази напрегната политическа ситуация, в която американският посланик трябва всеки час да изпраща грами с анализ на развоя на политическата ситуация, той се среща с един футболист. И нарича тази среща "много важна". Не е ли това едно послание към българския народ да приеме Стоичков като обединяваща фигура? Безспорно, евентуалното му заставане на премиерския пост ще бъде акламирано от целия народ, от 240 депутати, от президента, от бившата и бъдещата власт, от паралелната власт, че и от ъндърграунда.

Да си припомним, че през 1994 година народът излезе на улиците, скандирайки "Стоичков-президент". Не послушахме народа и какво стана – криза, хиперинфлация, беднотия и т.н.

Херо Мустафа вместо да бъде прогонвана трябва да бъде удостоена с най-високите държавни отличия за това, че ни подсказа единствения изход от политическата криза.

Докога ще се правим на разсеяни?



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zaw12929 - ОПИТ ДА! А ИНОВАТИВНИ ИДЕИ?! НЕ ЛИЧАТ
30.04.2021 14:11
apostapostoloff написа:
по- подходящ за премиер, защото има по- голям житейски опит.

никой не ни иска мнението все пак
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9487205
Постинги: 1019
Коментари: 6462
Гласове: 8629
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930