Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2020 07:47 - Безочието на доносниците
Автор: kaliban Категория: Забавление   
Прочетен: 467 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.08.2020 12:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Цар Траян има магарешки уши. . . . . . . . . . . . . Инженер доносник доктор клеветник
.
.
.
Следва най-трития пост:

Lexpersy – вой, жалби и вопли


Лекпарсито ни напусна. Но не съвсем, не съвсем. Притаил се е в тъмната дупка на блога си и бълва периодично вой, жалби и вопли (не точно в тоя порядък). За съжаление, подозирам, че напускането му няма да трае дълго. Логореята и графоманията му ще му нанесат поредния съкрушителен удар и след 2, 3 – 5 дена ще се появи с нов шундьовър, като се оправдае, че много хора искат да го четат, затова не може да ги разочарова.  

Но да се спрем на „програмната декларация“ на напускането му, озаглавена – „И аз си взимам почивка от това заразно място! + Анализ на ПРОДУКТА“. В нея най-общо се казва, че всички сте психопати, овце или продукти, а може и трите. Само той бил светъл лъч, ама на – не сте го оценили.
И докато няма опасност пак да ги изгубя, водейки унизителни и самотни битки с психопати, очевидно стимулирани със средствата на модераторите, и толерираното одобрение на самия „инвестор“ на блога, и с присъщото им самочувствие на психопати, с рибешки глави :-)) !“


Лексито си си въобразява, че има блогов заговор с участието на модераторите, та даже и на самите собственици на сайта. Но никак не допуска, че ако те искаха той да не пише тук, просто с два клика, щяха да го изхвърлят завинаги, т. е. не се нуждаят от никакъв заговор.


А такива са и хора трансформирани и деградирани спи годни качества и разбирания, често пълна противоположност на смисъла им, така че да служат пригодно.


На горния цитат може да завиди и Цв. Цв. Не подлежи нито на обяснение, нито на коментар.


И все още ми е интересно, кой от модераторите е kaliban, или е самият им Шеф, след като има достъп до безуспешно сменения телевизор на аватара ми, който подиграва!?


Сега ще ти открия една велика тайна. Чети внимателно! Кликваш с десен клавиш в/у аватара. Появява се меню, от което се избира Save as… И хоп имаш си картинка за обработка.


Най-забавното е че всички изведнъж решиха че съм педераст!


Ами, какво да ти кажа? Ако нещо изглежда като патица, ходи като патица, държи се като патица, кряка като патица, то най-вероятно… не е лебед.


Просто не се издържа, защото тази банда доказах че е свързана с модераторите, и имат достъп до софтуер за манипулиране и злоупотреби, и е стимулирана и одобрена от самата управа на блога…


Поредната клевета на Лексито. Как доказа? Къде са ти доказателствата?


Аз три години съм един от малкото, които се борят упорито срещу тези маниери и поведение, и явно са решили да ме изгонят, защото ги разкривам, и им чета и мислите и поведението и намеренията… Както и написах ако поне някой беше ме подкрепил може и да продължа, но всички които са останали „Благоволени“,да се споделят, просто примирени си мълчат, и все повече привикват да се забавляват със собствените си Мразци, и даже да подражават маниерите им, като нападат безпричинно приятелите си, вместо тях!


Ето го Светлият лъч! Борещ срещу тъмата и подмолните сили. Но изоставен от подлите си „приятели“, които вместо да се хвърлят на амбразурата да бранят Лексито, седят и му се смеят.


Шъ видят те!“ – ако леко перифразираме последния стих на едно знаменито произведение на вогонската поезия.


Тагове:   доносник,


Гласувай:
3



Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kaliban
Категория: Поезия
Прочетен: 31778
Постинги: 20
Коментари: 70
Гласове: 217
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол