Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2018 07:01 - Отново на вниманието на психодесните!
Автор: vaquero Категория: Забавление   
Прочетен: 10679 Коментари: 50 Гласове:
14

Последна промяна: 04.10.2018 07:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04.10.2018г.

     Преди година-две се разпространи новината, че дипломатическите служители в посолството на САЩ в Република Куба се били разболели. Симптомите включвали загуба на слуха, шум в ушите, световъртеж, главоболие и необяснима умора. Кубинските власти, провеждащи свое разследване, отричат да са замесени по какъвто и да е начин и казват, че не знаят каква е причината за заболяванията. След това за същите симптоми се заговори за дипломатите в посолството също на САЩ в Китай. Държавният департамент съобщи още през месец юни тази година, че е отзовал група дипломати от китайския град Гуанчжоу заради тревога, че те страдат от загадъчна болест, наподобяваща мозъчна травма.
Съвместното разследване на ФБР, ЦРУ и другите тайни служби на САЩ е открило доказателства от прехванати комуникации, че Русия е замесена в тези тайнствени афери. Те смятат за възможно да са използвани усъвършенствани електромагнитни оръжия. Но по логично е причината да се търси в самите us-американски посолства, които са опасани от стотици метри кабели и натъпкани с всякаква шпионска електроника, която не може да не влияе на обитателите на сградите. Видно от снимката, посолството на САЩ в Куба е твърде голяма сграда за такава малка и незначителна страна. Явно се използва и за шпионски цели извън територията на Куба, което предполага облъчване на персонала с електромагнитни вълни. За посолството на Съединените щати в Китай е същото.
Логично е, защото не може изостаналата технологично Руска федерация, която представлява една ръждива и раздрънкана бензинова колонка според представите на родните психодесни,  да притежава високотехнологични електромагнитни оръжия, каквито САЩ предполагат, че са използвани срещу техните посолства в Куба и Китай.
Истината май е по елементарна. Просто сащисаните ги тресе страх и параноя. Защото не е само това. Съединените американски щати са отказали да допуснат над територията си нов самолет на Руската федерация за извършване на наблюдения съгласно Договора за установяване на режима "Открито небе" (ДОН), подписан на 24 март 1992 година в Хелзинки, е съобщил за руския армейски вестник "Красная звезда" началникът на руския Национален център за намаляване на ядрената опасност Сергей Рижков. "Ръководителят на американската делегация, в нарушение на ДОН, без обяснения и без да посочи каквито и да е причини, отказа да подпише заключителния документ, като се позова на директни указания от Вашингтон … Настояваме САЩ да спазват ДОН и изискваме разяснение на възникналата ситуация. Потвърждаваме обвързаността на Руската федерация към изпълнението на ДОН като един от крайъгълните камъни на европейската безопасност", подчертал Рижков.
Новият самолет е Ту-214 ОН с цифрова камера руско производство, модел OSDCAM4060 и осигурява наблюдение при всякакви метеорологични условия и ниски височини.
"С блокирането на наблюдателните полети с новия руски самолет, американската страна за пореден път демонстрира на останалите държави, взели участие в процеса по сертификация на самолета, че не става въпрос за спазване изискванията по договора, а за чисто политически въпроси. Американските институции и администрация не могат да се примирят с факта, че Русия е способна да създаде съвременен самолет за наблюдения и да го оборудва с цифрови системи руско производство и по този начин да изпревари САЩ с повече от 5-7 години", добавил още Рижков. Та страхът пази сащското лозе, драги родни психодесни.
Руските наблюдатели не ги пускат през вратата, а не могат да влязат и през прозореца, защото прозорецът е зает от us-американски генерали, които скачат през него с викове : "Руснаците идат", но ако се наложи руснаците ще влязат и през комина – с ракети.
На следните адреси може да се прочете за живота и делото на генерал Джеймс Форестал, първият us-американски генерал скочил през прозореца с вик "Руснаците идват" и се убил за да не попадне жив в ръцете им :

http://muzruno.ru/obrazuvane/130502-general-dzhejms-forestal-biografija-prichina-za.html

https://bg.stuklopechat.com/obrazovanie/81981-general-dzheyms-forrestol-biografiya-prichina-smerti.html ;

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB,_%D0%94%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D1%81
image
Посолството на САЩ в Република Куба
image
Самолет Ту-95
image
Генерал Джеймс Форестал скача от прозореца,
22 май, 1949 година, 10:21 часа местно време




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. get - - Говедаров, БЕЗКРИТИЧНО ПРЕПЕЧАТВАЙКИ тези глупости - Първо ... ?
04.10.2018 12:38
... показваш "знания" в областта на електотехника, електроника и оптика - ОТГОВАРЯЩИ НА НИВОТО НА ОВЧАРЧЕ? Което мога да докажа - ДОРИ АЗ не-специалиста!

vaquero написа:

1.
Логично е, защото не може изостаналата технологично Руска федерация, която представлява една ръждива и раздрънкана бензинова колонка според представите на родните психодесни, да притежава високотехнологични електромагнитни оръжия, каквито САЩ предполагат, че са използвани срещу техните посолства в Куба и Китай.
2.
Новият самолет е Ту-214 ОН с цифрова камера руско производство, модел OSDCAM4060 и осигурява наблюдение при всякакви метеорологични условия и ниски височини.


- А защо генерал Форестал "ПАДНА" - можеш сам да си направиш изводи ПРОЧИТАЙКИ ТОЗИ ЦИТАТ - от тези писани от РУСКИ АВТОРИ коментарии - за времената предхождащи ТАКА ЛЮБИМИЯТ ВИ МАККАРТИЗЪМ ... който постоянно размахвате - като пример за анти-руска истерия ... във връзка АНТИ-КОМУНИЗЪМ?

- Ако отвориш книгите на журналиста (бивш агент на ГРУ) Александър Василиев - "The Haunted Wood: Soviet Espionage in America: the Stalin Era" и особено втората:"Spies: The Rise and Fall of the KGB in America", излязла на руски с име: "Взлет и падение КГБ в Америке." ... в тази втората ЩЕ ПРОЧЕТЕШ И РАЗБЕРЕШ?
Доколко "неоснователни" са обвиненията на американците ЗА НАВЛИЗАНЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НА СЪЩ - на руски агенти?
- Ето текста(ако трябва - ще го преведа от руски или английски !)?

1. Олджер Хисс …
2. Гарри Декстер Уайт:
Под подозрением оставался многие годы и выдающийся экономист, архитектор ДОЛАРОВЫ СЛЕДВОЕНОЙ СИСТЕМЕ Гарри Декстер Уайт. Если Хисс ... отец ООН(!), то(?) ...
... Уайт – отец Международного валютного фонда и Всемирного банка.
Еще до войны он стал заместителем министра финансов США Генри Моргентау. Он возглавлял американскую делегацию на конференции в Бреттон-Вудсе в 1944 году, на которой обсуждались два проекта мировой финансовой системы – его собственный и Джона Мейнарда Кейнса. … Уиттакер Чамберс и Элизабет Бентли(РАЗОБЛИЧЕНИ И ПРИЗНАЛИ СИ – за шпионска дейност в полза на СССР – п.м.) назвали его в своих показаниях комитету по антиамериканской деятельности как одного из агентов Москвы.
Сам Уайт в своих показаниях отрицал все обвинения. Они никогда не предъявлялись ему в судебном порядке.
Уайт умер от сердечного приступа в своем нью-гэмпширском доме в августе 1948 года, через три дня после допроса в Конгрессе. Спустя пять лет развернувший «охоту на ведьм» сенатор Джозеф Маккарти обвинил Гарри Трумэна в том, что он назначил Уайта в МВФ, зная о его шпионаже, и потребовал явки бывшего президента для дачи показаний, но тот нашел легальную возможность уклониться от вызова."

- Но не само "перебежчика" Василиев, Е, който твърди ЗА НАВЛИЗАНЕ РУСКИ АГЕНТИ НА ВЛИЯНИЯ В АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ ... а също едни такива "перебежшчици", като Гордиевски, Митрохин ... и поне още три имена МОГА ДА ЦИТИРАМ!

- Говедаров КАЗВАЛ СЪМ ТИ ГО И ПАК ЩЕ КАЖА:
Вкарвайки ни в АБСУРДНИТЕ СПОРОВЕ от вида: "Америка СРЕЩУ Русия", където ЗА БЪЛГАРИЯ и интересите й, НЯМА отдолено И ТРОШИЧКА ВНИМАНИЕ - съзнателно или не - ВЛИЯЕШ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ СИ БЪЛГАРИ - от което, като комунист и русофил СТАВАШ ... ПРЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ!

Не виждам НИКАКВА РАЗЛИКА - ПРИ ВАС комуниста-русофил С ВРАГОВЕТЕ ВИ - англофил-глобалист ... ВСЕ СТЕ ЕДНО И СЪЩО! - ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЕДНА МОНЕТА!?
цитирай
2. radostinalassa - Радвай се, че не те е изкарал помак.
04.10.2018 14:45
Този пишман генетик и историк.
Ако янките имаха възможност да изпреварят руските умове, тогава щяхме да видим чудо. Но Творецът си знае работата. И играе на наша страна естествено.
цитирай
3. radostinalassa - Искам да се оплача и от колевн38
04.10.2018 15:56
Всеки ден по няколко пъти с постингите си този субект ни скарва с Русия. Ако някоя страна ни нападне, кой ще ни защити в такъв случай ? Взехе ни Южен Поток, сега още не ни обещаваг газ от Турски поток. Ще трябва да искаме газ от колевн38. Трябва да се прекрати подривната дейност на този елемент.
А Русия знае , че ние сме братя. Кръвта вода не става.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Драги Вагеро,
04.10.2018 16:39
ченгето те разкри, мен също. Не мога да се изкажа поради некомпетентност за постинга ти, но ты враг народа-я тоже. Ты пастух, я деревенский/макар , че "моето село е мое" единствено заради изселването на дядо ми пожизнено/ и оба предателей.
Предполагам, че както на премиерът ни е болка/и тя е честна/ не приемането му в редиците на ДС, то много вероятно да не се е случила същата реализация и на опонента ти, а той е дал много от себе си за да се влее в редиците и...Първо вместо да
си кара детство, юношество, записва милиционерско училище после вероятно излиза известен период на терен-на улицата . След това кандидатства за Симеоново/също затворен кръг-нямащ нищо общо със студентските години/, после заради кариерното си развитие кандидатства в БКП-пише молба, търси поръчители, зубри устав и партийна литература-изпитват го, приемат го. Получава пагон и власт.Разхожда униформата , а "зеките" треперят-боят се и мирните граждани. После системата рухва и ето един нищо и никакъв счетоводител му противоречи-а знаеш ли Вагеро , колко счетоводители вероятно е "огъвал" заради начети или грешки. Днес всеки циганьор може да му покаже патката си, а знаеш ли как трепереха от него-то на криминалните
основния контингент бяха те. Сега могат да му дадът колата за скрап, да му оберат дома, да изнасилят близка му жена, да заразят дете, внуче с наркомания, а той не може да направи нищо-освен да пише с главни букви. Той и за това мрази комунизма и комунистите-комунистите , които не си посипаха главата с пепел и публично не скъсаха билетите си. Мрази ги защото се провалиха и защото го лишиха от властта която имаше. И понеже соц ситемата рухна заради руснаците/в това спор няма/ то и най гневните главни букви са за тях. Опонентът ти е типичен пример как милицията опостушава ерудицията-не може да му се отрече последното
цитирай
5. starforlife - Градски, поредните тролски фейк шитни от теб.
04.10.2018 17:33
Чудя се само кратко ли да те коментирам, че:
- Първо: Пишеш изкривено и се чудя вече съзнателно ли го правиш (разбера ли, че е така - аут си от обкръжението ми, към което всъщност все още се не числиш) или не...
- Второ: Пишеш по въпроси (говоря за техническите), които ама изобщо не са ти ясни. Ама изобщо.

Има всъщност и едно трето: Защо ни занимаваш с "новини" от преди 2 години?
Защото може би посредствеността (надявам се, а не целенасоченост) ти не ти е позволила да разбереш, че въпросния "казус" с недопускането на ТУ-то над САЩ е от 2016-та. А написах "казус" в кавички, защото:
- САЩ не ги е страх от техниката, която ти изкара над тяхната (смЕх и то голЕм, но за това по-късно... може би при мен... с техническа конкретика, а не патетизми като теб), а следват заложените в договора "Открито небе" параметри за видеонаблюдението.
- Русия не са направили нищо космическо с "OSDCAM4060", особено в светлината какви компоненти (основно немски - оптиката, американски - инвертора, компютъра, UPS-а и японски - CCD-матриците) използват.

А с това за посолствата - изтрепа рибата!
Ама ти наистина или си глупак, или си пълен двуличник.
Я да ти отделя 15-20 мин. да надраскам нещо при мен, което както винаги ще е необорима фактология, а не патетични шитни като твоите, пък ти пак си дърдори, че печелиш споровете с мен.
Само, че, Градски, аз от видеонаблюдение разбирам в хиляди пъти от всеки тук, не защото е нещо инженерингово, а защото с това (СОТ, видеонаблюдение, въобще - умен дом) се занимава една от личните ми фирми и лично аз дори съм монтирал не дори стотици, а хиляди вече над 11 години. Например: няма училище в София (хайде провире само те колко са), изграждането на ВЪТРЕШНОТО (Външното го прави фирма ва ББ естествено. С 30-тина % по-некачествена техника и то с по от 1000 до 1200 лева по-висока оферта от нашата на обект) което да не е мое дело.
(Знаеш ли как се пробива 70 см. немски бетон в "Киров", защото е бил немска казарма?)
цитирай
6. starforlife - Но стига словолеене (въпреки, че е релевантно и ноторно, и ноторно), а да сдялкам набързо постинг по темата,
04.10.2018 17:35
че да видя как с хъката-мъката можете да го оспорвате русофилите...
...
идиотизирани.
ха ха ха
цитирай
7. get - До 4. vencivaleri1951 - Драги Вагеро, :))) - Венци ПОРАДИ ЛИПСА НА АРГУМЕНТИ - ОТНОВО ... ?
04.10.2018 17:42
vencivaleri1951 написа:

ченгето те разкри, мен също.
...
После системата рухва и ето един нищо и никакъв счетоводител му противоречи-а знаеш ли Вагеро , колко счетоводители вероятно е "огъвал" заради начети или грешки.
Днес всеки циганьор може да му покаже патката си,
...

Той и за това мрази комунизма и комунистите-комунистите , които не си посипаха главата с пепел и публично не скъсаха билетите си. Мрази ги защото се провалиха и защото го лишиха от властта която имаше. И понеже соц ситемата рухна заради руснаците/в това спор няма/ то и най гневните главни букви са за тях.

... ЛИ СЕ ЗАХВАНА - не с казаното от мен//Факти+Аргументи А С ЛИЧНОСТТА МИ - КОЯТО НЕ П-О-З-Н-А-В-А-Ш?

- И тук бъркаш Венце-хвале ... ?
vencivaleri1951 написа:

- Опонентът ти е типичен пример как милицията опостушава ерудицията-не може да му се отрече последното


... не е "милицията която опустошава ерудицията" - А КОМУНИЗМА ВОДЕЩ ДО ИНФАНТИЛИЗЪМ!

п.п.
СИСТЕМАТА НЕ Е РУХНАЛА - АКО БЕ ТАКА ДА МЪЛЧА!
Истината е по-грозна ... ти Венци и подобните ти ПО ЗАПОВЕД ОТ МОСКВА - ДЕМОНТИРАХТЕ "СИСТЕМАТА" - която при едни разумно стопанисване СТОПАНСКИ И УПРАВЛЕНСКИ - ЩЕШЕ ДА ОЦЕЛЕЙ!
- Вие/ти и подобни - Я РАЗГРАБИХТЕ И ОСТАВИХТЕ БЪЛГАРИНА И ДЕЦАТА МУ МИЗЕРСТВАТ ...
- Вие/ти и подобни - доведохте ДО ИЗКУСТВЕНА КРИЗА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА ... да ти обясня ли за "Случая Акрам" - в който активно участие играеше СЪПАРТИЕЦА ТИ Румен Петков от АБВ-то?
- Вие/ти и подобни - подписахте ИКОНОМИЧЕСКИ ДОГОВОРИ ... та България от привилигирован партньор при ДОСТАВКА НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ ОТ РУСИЯТА ... се прпевърна в негова СЛУГИНЯ ...
... а за ЕНЕРГЕТИКАТА И ДОСЕГА ДОМИНИРАНА ОТ ВАС - да говоря ли ... И откъде ИДВА ПЕРМАНЕНТНОТО УВЕЛИЧАВАНЕ ЦЕНИТЕ НА ТОКА ... с ГАУЛАЙТЕР Румен Овчаров РУСКИЯ, КАКТО ВЪЗПИТАНИК ТАКА И ПРОВОДНИК НА РУСКИ ИНТЕРЕСИ ... ?
- Ами ЛукОйл с Валентин Златев ... и ЦЕНАТА НА ГОРИВАТА + неплащане данък + акцизи на ХАЗНАТА .. ?

- Да продължавам ли РУСОФИЛ-КОМУНИСТ-ПОТУРНАКО ... с фактите: Как ВИЕ "КОМУНИСТИТЕ" (защото и такива СТЕ САМО ПО ИМЕ !) - ДОКЪДЕ ДОВЕДОХТЕ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА Й ... ?!
цитирай
8. radostinalassa - С тияу чуждици се обогатява коментара
04.10.2018 17:46
Става дума за електромагнитно въздействие, а не за СОТ. Аз съм чела, че върху Елцин е прилагано такова пси оръжие, но то действа само на много близко разстояние. И не да го разболява,а му действа по друг начин.
А биологично оръжие се разработва за съответните раси и подраси, и даже се изпробва от янките. Те не са расисти, но го правят. Важното е , че са демократи.
цитирай
9. radostinalassa - Не се самозалъгвайте
04.10.2018 18:10
Ако не бяха комунистите, щяха да намерят други, за да рухне системата ни. Т.е. икономиката, селското стопанство и пр.Библейският проект е в ход. Изпълнителите могат да бъдат от различни партии. Важното е да се изпълняват плановете им.
цитирай
10. starforlife - Градски, на па земи:
04.10.2018 18:20
http://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2018/10/04/otnovo-na-vnimanieto-na-psiho-levacite.1629860
цитирай
11. starforlife - ~ 8. radostinalassa
04.10.2018 18:24
Тинче, ти си боса като фасул!
Видео-наблюдението е частен случай на СОТ-а.
А със споменаването на това исках еднозначно да заявя, че когато аз като електронен инженер (първото ми ви'шО), който пък и от над 11 години се занимава активно с видео-наблюдение (сега, в този момент, мога да "разпъна" и в снимки да ви покажа над 10 вида видео-камери за наблюдение, налични в къщи само, квадратори - което ти, Тинче, дори не знаеш какво е, DVR-ри - което също идея си нямаш какво е, балун-трансформатори - за това също идея си нямаш...)...
Та: Нека човек, който има и образованието, и се занимава с материята - да може да чете най-малкото техническите спецификации на едно електронно изделие (в случая рашката станция "OSDCAM4060", защото това не е секретно изделие и всеки може да си го закупи дори) и ги разбира, а не да патетира както Градския прави.
Така, че не се пъни там, където на другите това им е и образовение, и ресор за професионална реализация.

Електромагнитното въздействие е елементарно нещо, Тинче, ако не знаеш. Но както казах: Ти си боса по куп въпроси (всъщност всичките), по които си мислиш, че нещо знаеш.
Електромагнитното въздействие е от компетенцията на електронния инженер, какъвто казах, че се явявам като първо ви'шО, а не на балалайки като теб които дори образовението си не биха посмяли да споменат какво е, защото ще се поставят в още по-смешна позиция, че спорят с хора в най-различни ресори, които си изкарват хляба с материята по въпросите, по които ти балалайкаш.

ПС: Но да те обогатя поне малко, елементарно.
Следващият път поне напиши "психотронно оръжие", а не "пси оръжие" (което пък като изказ трябва да е с тире и дори тук с изказа си както постоянно - показваш празнините си по отношение знанията си по БЕЛ).
Схващаш ли, чАдо?
цитирай
12. radostinalassa - Излагай факти, Лайфчо, а не..
04.10.2018 18:42
квалификации. Аз нямам електронното ти образование, но хората , които цитирам го имат. Получила съм косвено образование, и ти спориш с тези хора в мое лице. Това устройва ли те? А по моята част - официалното медиц;инско образование не струва. Това се доказва на практика. Затова умните хора обръщат гръб на сляпата вяра в доктора и се насочват към натуропатията, която не обещава странични ефекти сато лекарствата на Ротшилд.
цитирай
13. radostinalassa - Знам, че е психотронно оръжие, но..
04.10.2018 18:46
пси оръжие е по кратко. Принципът е следният / това не се учи в институтите, освен във военните може би / - химтрейл, създава се клетка на Фарадей над големите градове. И тогава пропускането на електромагнитни вълни , предполагам с ниски честоти в тази решетка с метални йони въздейства на психиката на хората в негативен смисъл. Нещо против косвеното образование? Важен е резултатът, а не начинът на учене. Това е просто нещо.
цитирай
14. radostinalassa - Добре тогава, умнико
04.10.2018 18:54
Обясни ми по - просто, как русите биха могли да приложат биологическо оръжие над янките. Ако приемем, че и те са създали такова?
цитирай
15. starforlife - ~ 12. radostinalassa
04.10.2018 18:58
Ами именно бре, Тинче, чАдо...
Изложих ФАКТИ!
В постинга, към който дадох линк в 10-ти коментар.
И там ОБОРИХ ИМЕННО С ЛОГИКА И КОНКРЕТНИ ФАКТИ празнословните дюдюкания на Градския.
С логика за вас (а за себе си съм го видял и като факти - цифри за площите) - по отношение на лализмите за посолствата...
С факти (неразбираеми за вас, освен цитирането на компонентите и технологиите, които Русия използва, а те са западни) - по отношение на лализмите за "OSDCAM4060".
Гет (който, Тинче, е поне сто пъти по-образован, начетен и интелигентен от теб) отлично го е казал по отношение на самоубилия се генерал...

Остава това за психотронното (което обаче ти го затвърждаваш, защото няма официално - поне доколкото поогледах - затова се забавих с пускането на постинга си - твърдение от американска страна, че се касае за токова и то ясно защо) въздействие е просто смешно да се коментира.


И за двама ви с Градския... А и за всички русофили заблудени... Остава фактът, че условията на живот в САЩ са хиляди пъти по-добри от тези в Русия и ежедневно руснаци емигрират към САЩ, а обратното не се случва ама въобще.
И не ми отваряй идиотските си теми за храната им и особено идиотията ти за диализата на всеки ъгъл, защото кракът ти не е стъпвал извън България, а аз съм ходил в САЩ доста пъти и нека от лични впечатления зная милион пъти по-добре от теб какво е там, а и в Русия.
По-добре с Градския (и не само) се огледайте в НЕТ-а, че всеки 3-ти руснак (под 40 години) с радост иска САЩ да "поробят" Русия.
Отново факт. Проверете си го сами.
цитирай
16. starforlife - Ха ха ха - Докато съм писал по-горното - Тинчето наплодила нови пълни идиотии.
04.10.2018 19:01
Тинче...
Идиотче необразовано...
Да взема например тази твоя фраза (прескачайки "предговора" за "химтрейл", която дума отново грешиш - ха ха ха):
radostinalassa написа:
създава се клетка на Фарадей над големите градове. И тогава пропускането на електромагнитни вълни , предполагам с ниски честоти в тази решетка с метални йони въздейства на психиката на хората в негативен смисъл.

Първо: Ти не знаеш (само си мислиш, че знаеш и дори в момента показваш колко си боса със самото си изказване) какво е "клетка на Фарадей".
Второ: Знаеш ли какво е дипол, колко вида биват и как се съотнасят като чисто математическа формула честотата спрямо дължината на вълната и оттам спрямо размерите на дипола?

Абе, фасулке... Абе идиотизирано зомби... За да отсяваш кой ти лее из прото-научните или прото-технически руски сайтове шитни - трябва да имаш често не обща култура (а ти и там си нула), а образование и то не косвено.
цитирай
17. radostinalassa - Иди обиждай бабаси
04.10.2018 19:08
Ти казваш идиот на хората, които са здрави ? Е нямам думи. Пиши си с болните. Хващаш се като колевн и гет за граматиката. А аз веднага разбирам, за какво става дума и прескачам ясното. Така, като нямаш аргумент, написан с 1 изречение, пишеш чаршаф , за да приспиш опонента, наричаш го идиот и се прекръстваш. Браво,
но от това няма смисъл, Лайфчо. Освен ако ти плащат като на преводачите на брой думи.
цитирай
18. radostinalassa - Сега ще ти напиша рецепта за..
04.10.2018 19:27
здравословна торта, или подобен буламач. И ще ти обясня даже като бонус, защо няма да хванеш диабет.С какао, но без животински мазнини. Като си учил медицина обясни ми защо захарта не бива да се комбинира с такива мазнини. Айде давай, ти си на ход. И без комплименти, моля, не сме в стадото .
цитирай
19. radostinalassa - Да не събираш сили за нови епитети
04.10.2018 19:50
Обидите никъде не са аргумент, освен в този блог. Напиши нещо разумно, или замълчи и не се излагай повече.
цитирай
20. radostinalassa - Абе, идиоте , да не си глътна езика
04.10.2018 20:08
Или придумваш пияния военен да поема службата ? Има такава теория за металните йони, които изсипват на главата ти любимите ти янки и електромагнитните вълни, които пускат. Ако не си я чел , това е друг въпрос. Тя е измислена от учени, не от Лайфчохай.
цитирай
21. getmans1 - . . . СТАР, МОЛЯ ТИ СЕ, ОТНАСЯЙ СЕ С ...
04.10.2018 20:49
... СТАР, МОЛЯ ТИ СЕ, ОТНАСЯЙ СЕ С НУЖНОТО УВАЖЕНИЕ КЪМ СКРОМНАТА МИ ВЕЧЕРЯ ... ХАХАХАХАХ


starforlife написа:
Тинче...
Идиотче необразовано...
Да взема например тази твоя фраза (прескачайки "предговора" за "химтрейл", която дума отново грешиш - ха ха ха):
radostinalassa написа:
създава се клетка на Фарадей над големите градове. И тогава пропускането на електромагнитни вълни , предполагам с ниски честоти в тази решетка с метални йони въздейства на психиката на хората в негативен смисъл.

Първо: Ти не знаеш (само си мислиш, че знаеш и дори в момента показваш колко си боса със самото си изказване) какво е "клетка на Фарадей".
Второ: Знаеш ли какво е дипол, колко вида биват и как се съотнасят като чисто математическа формула честотата спрямо дължината на вълната и оттам спрямо размерите на дипола?

Абе, фасулке... Абе идиотизирано зомби... За да отсяваш кой ти лее из прото-научните или прото-технически руски сайтове шитни - трябва да имаш често не обща култура (а ти и там си нула), а образование и то не косвено.

цитирай
22. radostinalassa - 21. анонимен
04.10.2018 20:55
С какво напр. Лайфчо ни прави на пух и прах ? С комплиментите си ? С нищо друго, защото се е оял и нищо ново не може да предложи.
цитирай
23. radostinalassa - Необходимо е да се говори по същество
04.10.2018 20:56
Не да се разтягат локуми като на писателска вечеринка.
цитирай
24. radostinalassa - Вие имате право да пишете, но...
04.10.2018 21:00
нямате какво да кажете на хората- Не сте интересни и никак полезни. Това не може да се каже за мене. Никого не съм излъгала със здравните съвети. Стар може да роптае , но фактът си е факт. Ние ставаме все по - здрави, а лакомниците да му мислят.
цитирай
25. born - Краси,
04.10.2018 21:03
Ако си чел онзиденшния ми постинг, кажи ми чистосърдечно класифицираш ли Кандидат - приятелите си релевантно и ноторно - да, ноторно във визираната категория ? Виждам че постъпваш разумно - не влизаш в спор с тях .
По-рано ти бях дал един гениален съвет - да ограничиш коментарите до 10 реда, ама не ме послушваш. Хак да ти е тогава да четеш чаршафи с обиди и нравоучения колко си прост.
radostinalassa , и за теб се отнася : "Ако спориш с глупак, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма."
Не го казвам аз, а един друг чиляк. Мисля си , че е доста прав...
цитирай
26. starforlife - ~ 26. born
04.10.2018 21:29
Извънредно включване от WC-то на едно китайско ресторантче, в което влезнах да... си направя някое и друго селфи.

ЩО НЕ ХОДИШ ДА СЕ ШИБАШ БЕ, СМОТАН КУХАР?
(на вади борн говоря - някой да не се обърка)
цитирай
27. born - Отивам , отивам вади go4i , не се нерви толкоз да не оплескаш кенефа, че ще излезеш на селфито съвсем автентичен.
04.10.2018 21:38
starforlife написа:
Извънредно включване от WC-то на едно китайско ресторантче, в което влезнах да... си направя някое и друго селфи.

ЩО НЕ ХОДИШ ДА СЕ ШИБАШ БЕ, СМОТАН КУХАР?
(на вади борн говоря - някой да не се обърка)


И ще бъде съвсем релевантно и ноторно.
цитирай
28. starforlife - ~ 28. born
05.10.2018 01:08
Аз не се нервя, вади борни, забавлявам се с издуханяци като теб, които си позволяват да дават наклон как е редно да стават нещата.
Когато един човек умее да говори (това при мен е доказано - особено пък в реала) и има какво да каже - той го казва не с едно "мууу" и/или "беее" което такива като теб се опитват да насадят, че е правилно тук, в НЕТ-а.
Само, че: В НЕТ-а аз съм си "у дома" (плувам в собствени води, в които ти се давиш) и когато не се страхувам, че ще напиша някоя глупост (а такъв страх нямам, защото обикновено говоря за неща, за които съм поне над средно ниво) - пиша колкото аз реша.
А ти си "му"-кай и си "бе"-кай - не ми пречиш.
Но да се опитваш да даваш наклон на околните - показва само колко ти е останал акъла в онова време, което голямата ви болка е, че никога няма да се върне.

Е няма. Свиквай. Макар, че няма за кога.
цитирай
29. radostinalassa - Прав си
05.10.2018 17:00
Новото време изгони доста българи и размножи доста етнически българи. Ако се кефиш , че ще останете само двамата със сина ти, това е позорно и недалновидно. Или не е така. Моля, по обран отговор, без комплименти. И чакам отговора за биологичното оръжие, ако чаткаш нещо , естествено.
цитирай
30. get - До 9. radostinalassa - Радостинче ПО МАНТАЛИТЕТ "заарско-помакинче" преди два дни - НА РАЗУМНИТЕ МИ АРГУМЕНТИ ... ?
05.10.2018 17:13
radostinalassa написа:

9. radostinalassa - Не се самозалъгвайте . Ако не бяха комунистите, щяха да намерят други, за да рухне системата ни. Т.е. икономиката, селското стопанство и пр.Библейският проект е в ход.


... МИ ОТГОВОРЯШ с ... ?
radostinalassa написа:
Иди се застреляй, ако може с Калашников, че да не мърда повече устата ти. Пияни уроди у блого много.


...
Сега твоят "НАУЧЕН" аргумент е ОТ ВИДА ... ?
radostinalassa написа:

...
Т.е. икономиката, селското стопанство и пр.Библейският проект е в ход.

- Значи НА ТЕБ - като НА БИБЛИЯТА ДА ВЯРВАМЕ - айде холан :))) !

- За ТЪПНИТЕ(ти) - БЪЛГАРИТЕ И РУСИ СМЕ "ЕДНА КРЪВ" - написах "ГЕНЕТИЧЕН ЧАРШАФ" - който ваше ВИСОКО-"УМИЕ" - нагло ОТКАЗА ДА ЧЕТЕ(ш) ... отново ЗАЯВЯВАЙКИ МИ "безапелационно" - типично ЗА ЧОВЕК С "ПОМАШКО МИСЛЕНЕ":
- БЪЛГАРИТЕ И РУСНАЦИ СМЕ ЕДНА КРЪВ! ... Вече нито имам аргументи, нито НЕРВИ да търпя нагло-крещящата ти ПРОСТОТА! ... та ще цитирам КАКВО Е ПИСАЛ ЛЕРМОНТОВ ЗА ПОДОБен НА ТВОЯ СЛУЧАИ?

«Глупака и старата кокетка – все едно са:
Цървило и купчина белило са ... всё знание его!» ... и по нататък обяснява - Защо?

„Стыдить лжеца, шутить над дураком
И СПОРИТЬ С ЖЕНЩИНОЙ — всё то же,
Что черпать воду решетом:
От сих троих избавь нас, боже!”

... та и Аз ще приключа - като Лермантов?

- от спор с лъжец, и ГЛУПАВА ЖЕНА – опази ни Боже !

П.П.
ДОПЪЛВАМ - НЕ ЗА РАДОСТИНКА блоговата-помакинка А ЗА ОСТАНАЛИТЕ БЕЗПРИСТРАСТНИ И С ЖЕЛАНИЕ НЕЩО НОВО ЧИТЕТАЛИ ОТ БЛОГ. БГ.?
... припомняйки и опровергавайки СПЕКУЛАЦИИТЕ на видната с глупостта(си) ГЕНЕТИЧКА ... че видите ли?
Близостта на ген R1a - МЕЖДУ "московити" и татари - било ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, ЧЕ С първите и вторите СМЕ ЕДНА КРЪВ! ... което отново опровергавам НЕ С МОИ АРГУМЕНТИ - а с думи-аргументи(!) на РУСКИ ГЕНЕТИЦИ?
... КАТО Николай Казимирович Янковский (за татарите в Татарстан(!)) ... И ЗА ПРЕДЦИТЕ НА угро-финските „СЛАВЯНИ” - ОТ МОСКВА?!!

Цитат:
"Кто здесь жил(Татарстан - д.м.) до того, как ЯЗЫК СТАЛ на этой территории ТЮРКСКИМ?
- ЗДЕСЬ ЖИЛИ ФИНСКИЕ ПЛЕМЕНА.
Ясно, что предки татар - это массово были люди, говорящие на другом языке, произошла смена языка. ЭТО КАСАЕТСЯ И РУССКИХ, ведь предки русских - СЛАВЯНЕ - ПРИШЛИ СЮДА с Карпат, а ЗДЕСЬ ЖИЛИ МЕСТНЫЕ ПЛЕМЕНА ФИННОВ - финноязычные.
Сейчас мы говорим на языке славянской группы, но ОЗНАЧАЕТ ЛИ это, ЧТО У НАС БОЛЬШАЯ ЧАСТЬ СЛАВЯНСКИХ ГЕНОВ?
- НЕ ОЗНАЧАЕТ!
Язык может меняться.
Генетику не сменишь, а язык может меняться.
И какая доля генов у нас финская - большая или не большая - это зависит от того, в каком месте смотрятся те люди, которые называют себя русскими. ОНИ ВСЕ ГОВОРЯТ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ, но в некоторых регионах доля финских генов, несомненно, больше, чем доля генов славянских".
- КРАЙ на ЦИТАТА.

ВЪПРОС?
- А как ОТ угро-ФИНИ – Москивитите(!) СА СТАНАЛИ „СЛАВЯНИ” ?
Ще разбереш, като ПРОЧЕТЕШ, ДокументА ПРИЕТ НА 11 ноември 2014 года в резултат на заседанието на XVIII-я СВЕТОВЕН русски народен СОБОР, ПОСВЕТЕН НА теме «Единство истории, единство народа, единство России».
Като ВСЕМИРНИЯТ РУСКИ СЪБОР се проведе по инициатива на РУСКАТА ПАТРИАРШИЯ – а самият документ бе озаглавен:
Декларация РУССКОЙ ИДЕНТИЧНОСТИ?

... А в тази "декларация" - се прави ЕДНО ИЗЯВЛЕНИЕ - КОЕТО ЯСНО ПОКАЗВА ... КОЕ СЕ ЯВЯВА ОСНОВА НА "РУСКАТА НАЦИЯ" и на отделният "руснак"?

П.П.П.
Ако темата Ви е интересна ... и при проявено желание - ЩЕ ПРОДЪЛЖА АРГУМЕНТАЦИЯ и КОМЕНТАРИТЕ СИ ... ако ли не ставате ПОМАЦИ - досущ като нашТа Радостинка !? :)))
цитирай
31. radostinalassa - Обръщението ми беше към Лайф.
05.10.2018 17:17
В никакъв случай не бих чела хора като от № 32. Не ми прилича.
цитирай
32. radostinalassa - Искаме аргументи и доводи, ..
05.10.2018 17:25
даже ще ги приемем и от неспециалисти, ако имат знания. Но някакво пиянско злобно ругаене не се приема. В това няма смисъл, даже води до негативни последици.
цитирай
33. get - До 32. 33. radostinalassa - Радостинче "заарско-помакинче" - Знанията ти по биология и ВТОРОТО ... ?
05.10.2018 17:38
... ГЕНЕТИКА - която аз съм я учил още в ОСМИ КЛАС - са на ниво НЕ НА СРЕДЕН МЕДИЦИНСКИ КАДЪР ... каквато си - а по-скоро на ... САНИТАРКА?
radostinalassa написа:

В никакъв случай не бих чела хора като от № 32. Не ми прилича.Искаме аргументи и доводи, ...
даже ще ги приемем и от неспециалисти, ако имат знания. Но някакво пиянско злобно ругаене не се приема. В това няма смисъл, даже води до негативни последици.


... АЗ НЕ СЪМ РУГАЛ - ЛИЧНОСТТА ... а ПРОСТОТИЯТА демонстрирана по науката, ЗА КОЯТО ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ на "СПЕЦИАЛИСТ":)))!
- За нАУКАТА - баща на която е прието да се взема "не-руският ум", А монаха Грегор Йохан Мендел, с неговите "Закони на Мендел" - огласени на двете научни съвещания, на Обществото на ЕСТЕСТВО-ИЗПИТАТЕЛИТЕ от гр.Брюн//Бърно, Австро-унгарска империя през 1865 година!?

ОБОЩАВАЩО - ЗАКЛЮЧЕНИЕ по ЛЕРМОНТОВ?

„Стыдить лжеца, шутить над дураком
И СПОРИТЬ С ЖЕНЩИНОЙ — всё то же,
Что черпать воду решетом:
От сих троих избавь нас, боже!”

"Простотата, е дар от Бог - но не следва да злоупотребяваме с нея, превръщайки я – от простота в простотия."
цитирай
34. radostinalassa - До starforlife
05.10.2018 17:39
В такъв случай се признай за победен или отговори като начетен човек, а не като неандерталец с лафове и закани.
цитирай
35. radostinalassa - Добре , може и ..
05.10.2018 18:15
след една година. Това се казва безпомощност. Трудно ти е без ругатни, но ти си русофоб. А и янките са по - нежни от тебе. Взимай пример от тях. Те спират да воюват ако не им закарат кока - кола и чипс. Прилича на вид наркомания в лека степен.
цитирай
36. get - До 36. radostinalassa - Радостинтче-помакинче ... колко пъти да обяснявам ЗА ДА СХВАНЕШ ЧЕ ... ?
05.10.2018 19:33
... угро-фините МОСКОВЦИ - НЕ СА ЕВРОПЕЙЦИ!
Москвитите - до време на ПЕТЪР ПЪРВИ - не са наричани РУСИ а "тартари"?
Руси са наричани УКРАИНЦИТЕ и БЕЛОРУСИ - те са И ЕВРОПЕЙЦИ и родствени по ЕЗИК И КРЪВ на нас БЪЛГАРИТЕ!
Второ: НЯМА КАК ДА СМЕ РУСОФОБИ ... тъй като това е ОКСИМОРОН ... или АЛОГИЗЪМ, дори не е НЕО-ЛОГИЗЪМ!

radostinalassa написа:
след една година. Това се казва безпомощност. Трудно ти е без ругатни, но ти си русофоб. А и янките са по - нежни от тебе. Взимай пример от тях. Те спират да воюват ако не им закарат кока - кола и чипс. Прилича на вид наркомания в лека степен.


- аХА - и американците КАТО СЕ НАПИЕХА С "КОКА-КОЛА" - вършеха зверствата по време на ВОЙНАТА ВЪВ ВИЕТНАМ ? :))))

"Простотата, е дар от Бог - но не следва да злоупотребяваме с нея, превръщайки я – от простота в простотия."
цитирай
37. radostinalassa - Излиза, че едва ли не гет е стар
05.10.2018 20:06
Това не мога да го приема. Скрий се, с такива като тебе не се говори. Препоръчах ти какво да направиш, та да не може да мърмори устата ти.
цитирай
38. get - До 38. radostinalassa - Радой Ралин го е написал за ТАКИВА като теб САНИТАРКИ с ПРЕТЕНЦИИ ... :))))
05.10.2018 20:52
radostinalassa написа:
Това не мога да го приема. Скрий се, с такива като тебе не се говори. Препоръчах ти какво да направиш, та да не може да мърмори устата ти.


Лекарите скарани,
Сестрите докарани,
санитар(к)ите нагли и прости
Народа - бог да го прости!
цитирай
39. radostinalassa - Не съм прочела нито един твой коментар, предупредих те
05.10.2018 21:15
Защото не съм мазохистка. Ще пропусна подобни словоблудия. . И аз имам вкус.
цитирай
40. starforlife - Тинче, чадо...
05.10.2018 21:49
Може би някой се е ебавал с теб като анонимен, представяйки се за мен, и ти понеже си балалайка - си се хванала и си го забавлявала.
Не мисля да дискутирам с нули, така че не чакай отговори.
Не, ти не си нула. Ти си на нулата празното в ринга.
цитирай
41. starforlife - Гет, разочароваш ме.
05.10.2018 21:51
Ако Тинчето има каквото и да е реално общо с медицината - аз съм трамвай.
цитирай
42. radostinalassa - Защо не пишеш на мене, Лайфчо
05.10.2018 22:14
Разочароваш ме. Няма какво явно.Казах, че не съм чела Гетчо. А и ти нямаш адекватни знания по медицина. Кажи ми само колко на брой хапчета пиеш, но честно.
цитирай
43. radostinalassa - Значи аргументът ти е , че ..
05.10.2018 22:42
аз съм нула. Котка по гръб не пада. Но това не е наука , а антинаука. Някакъв тъпизъм. Още по - добре. И без това си доста бос, или с вонящи маратонки, не им помня марката.
цитирай
44. born - И двамата пият с шепи хапове против diaria. но
05.10.2018 22:54
radostinalassa написа:
Разочароваш ме. Няма какво явно.Казах, че не съм чела Гетчо. А и ти нямаш адекватни знания по медицина. Кажи ми само колко на брой хапчета пиеш, но честно.

и медицинската, и словесната им не се овладява успешно с лекарствените средства, въпреки че и селфита си правят по кенефите. Много вероятно, релевантно и ноторно съдържателните сентенции по гаровите кенефи да са сътворени от някой от тях . По съдържание и стил са изключително сходни.
цитирай
45. radostinalassa - Признай си, че..
05.10.2018 22:56
предпочиташ да плюскаш и доста често кръвта ти е в корема, което не те подтиква към ментални усилия. Ти си доста закръглена нула. Или две нули, т.е. любеници по Славейков. Когато смъкнеш корема, можеш да ми пишеш по същество. И застреляй Гетчо, защото виждам, че още мърда.
цитирай
46. get - @ 42. starforlife - Гет, разочароваш ме.
06.10.2018 11:01
born написа:

radostinalassa написа:

starforlife написа:
Гет, разочароваш ме.
Ако Тинчето има каквото и да е реално общо с медицината - аз съм трамвай.

Разочароваш ме. Няма какво явно.Казах, че не съм чела Гетчо. А и ти нямаш адекватни знания по медицина. Кажи ми само колко на брой хапчета пиеш, но честно.

и медицинската, и словесната им не се овладява успешно с лекарствените средства, въпреки че и селфита си правят по кенефите. Много вероятно, релевантно и ноторно съдържателните сентенции по гаровите кенефи да са сътворени от някой от тях . По съдържание и стил са изключително сходни.


~ starforlife: ... Тинчето да има, каквото и да е реално общо с медицината? :))))

- ОТГОВОР: Определено ОТ двамата КОМЕНТИРАЩИ заАрци ... първаТА е САМОЗВАНКА - представяща се за МЕД-СЕСТРА, А в битността си, е болничен САНИТАР;
ВТОРИЯТ(коментиращ) - показва знания И НАСОЧЕНОСТ В МИСЛЕНОТО, плюс ЕЗИКа - на АСЕНИЗАТОР ? Тъй като ТЕМАТА: "diaria + съдържателните сентенции по гаровите кенефи" - явно са му любими - предвид професионалните му интереси?

- Нищо против хора УПРАЖНЯВАЩИ ТАКИВА ПРОФЕСИИ - Но същите ДА СЕ правят на ЕРУДИТИ в НЕПОЗНАТИ (им) области на човешкото ПОЗНАНИЕ - Е опасно поради ПОСЛЕДИЦИТЕ - КОИТО НЕОБМИСЛЕНЕТО ИМ ПОВЕДЕНИЕ, МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ЗА ТЯХ ... а също и за ПОВЯРВАЛИТЕ ИМ :))) !

П.П.
radostinalassa написа:
И застреляй Гетчо, защото виждам, че още мърда.

Тинке, с ниво на интелект, КОЛКОТО главната ГЕРОИНЯ от филма ЛАСИ - чакам от теб да изпълниш КОМАНДАТА (ми): "Глас"! :)))

Тинке заарско рускинче-помакинче ... КОГА ЩЕ ВДЕНЕШ, ЧЕ ... НЕ СМЕ РУСОФОБИ - Защото?

МОСКОВСКИТЕ-ТАРТАРИ:
А/ ПО ПРОИЗХОД са от УГРО-ФИНСКИТЕ + ТЮРКСКИ НАРОДИ;
Б/ Наименванието РУС - е исконно за КИЕВ - Който през ДЕВЕТИ ВЕК - Започват да наричат така!
ИЗВОД:
Ако следва КОРЕКТНО(историческо+лексиколожко+логически) ДА НАЗОВЕМ НЕЩАТА - на РУСОФОБ би следвало да отговаря:
"Човек който се страхува/мрази УКРАИНЦИ! ... а не както Е ТЪЛКУВАНЕТО при - Теб и сие - Човек страхуващ(се)мразещ МОСКОВИТИте-ТАРТАРИ?


цитирай
47. vaquero - До 4. vencivaleri1951
07.10.2018 21:26
jelezov го нарича "начетен глупак".
цитирай
48. vaquero - До 26. born
07.10.2018 21:28
Не само прост, тъп и глупав, ами и предател на Отечеството.
цитирай
49. get - 48. vaquero - До 4. vencivaleri1951 + 49. vaquero - До 26. born ... С– тези си квалификации ... ?
07.10.2018 22:23
... мен ли визираш? - Явно мен ... поради каоето ОТНОВО "бия камбаната" - за теб ВЪОБРАЗЯВАЩИЯТ СИ, Че е МАРКСИСТ?


НЯМАМ ЦЕЛ - ДА УЯЗВЯВАМ ... кой по-умен, кой по-прост - Не! Имам за цел ДА ТЕ ПОДПОМОГНА ДА ИЗЛЕЗЕШ ОТ ЗАБЛУДИТЕ СИ и С ТОВА станеш ДОСТОЕН БЪЛГАРИН!
- Българин, който знае ИСТИНАТА, че:
1. езика на Кирил и Методий - Не е "църковно-славянски" или "македонски" - а БЪЛГАРСКИ!
2. Не византийците са занесли в Киев, ТОГАВАШНА РУС - християнството А НИЕ в лицето на духовниците ни БЪЛГАРИ!
3. Не НИЕ СМЕ НАСЛЕДИЛИ ЕЗИКА СИ от русите - А РУСИТЕ СА ЗАПРИКАЗВАЛИ НА КИРИЛО-МЕТОДИЕВИЯ ЕЗИК!
4. Че РУСКАТА ИМПЕРИЯ - е имала много по-рано и много по-изгодни СЛУЧАИ ДА НИ ОСВОБОДИ ... от момента в КОЙТО ИДВА КАТО ИМПЕРСКА СИЛА - за да ни ПОДЧИНИ?
5. Че не БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК е ходил ДА ЗАВЛАДЯВА РУСКИ ЗЕМИ - а руски такъв ПРЕЗ ПЪРВА СВЕТОВНА ВОЙНА!
6. Че не БЪЛГАРСКА ВОЙСКА ОКУПИРА СССР - а РУСКА ТАКАВА, България при преврата извършен от българо-руски КОМУНИСТИ-ПОТУРНАЦИ на "9-ти Септември 1944 г."
7. Не България наложи наСССР неизгодни търговски отношения - слад като Я ОСВОБОДИ а Русия?
8. А това ЧЕ БЯХА НЕИЗГОДНИ - говори ФАЛИТА НИ ОТ 1958 г. и от 1982 години!
9. Не България ВОДЕШЕ В МАЛТА със САЩ - зад гърба на Русия ПРЕДАТЕЛСКИ ПРЕГОВОРИ ... а същата тази "ОСВОБОДИТЕЛКА" ... на която СТЕ НАВИКНАТИ ДА ЦЕЛУВАТЕ ... а когато ЧОВЕК НАЗОВЕ ИСТИНАТА ... го обявявате?
vaquero написа:

Не само прост, тъп и глупав, ами и предател на Отечеството.

- Ако считате за Родина - Русия а не България Е БЕЗПРЕДМЕТНО ДА ГОВОРЯ С ВАС - Защото сте ПОМАЦИ?!
- Ако РАЗБЕРЕШ И СЕ УБЕДИШ В ПРАВОТАТА само на това - което съм (ти) изредил - СТАВАШ БЪЛГАРИН! ... ако ли не? - оставаш си един потурнак/по-точното/поРУСНАК - не знаещ, своя Род, Език, Вяра и достойнство НАЦИОНАЛНО?
цитирай
50. vaquero - Благодарности!
08.10.2018 11:55
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vaquero
Категория: Забавление
Прочетен: 1165291
Постинги: 270
Коментари: 6279
Гласове: 11458
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031