Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2020 23:55 - БЕЗКРАЙНОСТТА НА ПРОСТРАНСТВОТО И ВЕЧНОСТТА НА ВРЕМЕТО
Автор: begetron426 Категория: Технологии   
Прочетен: 1785 Коментари: 2 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

БЕЗКРАЙНОСТТА НА ПРОСТРАНСТВОТО И ВЕЧНОСТТА НА ВРЕМЕТО

ЦВЕТАН ПАВЛОВ ИВАНОВ

Съществува ли безкрайността на пространството и времето, и ако съществува каква е тяхната същност? Труден въпрос и още по-труден отговор, но най-необходим за разкриване и разбиране на света, в който живем, за да изгоним невежеството от него и го превърнем в свят на хуманния човек.
"Много хора смятат, че нашият Голям взрив не е бил единствен и има цял ансамбъл големи взривове, истински архипелаг от големи взривове", казва Мартин Рийс.
В казаното от космолога Мартин Рийс, за множественост на Големия взрив, има зрънце истина, но с невярната посока на търсене истината се изкривява. Не случайно започнах със Съществува ли безкрайността на пространството и времето... Защото Рийс говори за съществуване на много големи взривове "...цял архипелаг..." вътре в нашата Вселена или свързани с нея, а пък Ст. Хокинг приема съществуването на безкраен борй мултивселени.
Това вече води до изкривяване на истината за множествеността на Големия взрив, при който се ражда Вселената, а кривата истина се нарича неистина, защото множествеността на такива мощни вривове ще бъде разрушителна, а не градивна за Вселената. Изкривяване, защото учените все още не са се отървали от единствеността на Вселената, а търсят множествеността, там където е невъзможна.
Това ми прилича на Геоцентричния модел на света, който Коперник революционизира и го превърна в Хелиоцентричен като отне на Земята привилегията да бъде единствен център на света. Така теорията на М. Рийс прилича на Коперниковата революция, но в противоположна погрешна посока, като размножава верния единствен Голям взрив и го превръща в неверен модел. Защото причината за множествеността на световете е съвсем друга.
Нашата Вселена е крайна, но не единствена, а единствен и безкраен е само Космосът, което позволява в него да има безкраен брой Вселени и безкраен брой Антивселени, което решава проблема за смисленото съществуване на Антиматерията. Всички те, са циклични като се раждат само при един Голям взрив и на всеки нов цикъл правят преход между Вселената и Антивселената . Колко ще бъде броя на взривовете тогава...? Не повече, и не по-малко от безкраен брой. Защото в безкрайността всичко е безкрайно по-брой, а времето има само една безкрайност наречена вечност съдържаща безкраен брой на мига.

  image Antoniya Mihaylova до Паралелна вселена 2 юни 2016 г.  

"Много хора смятат, че нашият Голям взрив не е бил единствен и има цял ансамбъл големи взривове, истински архипелаг от големи взривове", казва Мартин Рийс

Британски космолог твърди, че съвременната научна картина на света може да се намира на границата на революция заради теорията на множествен Голям взрив. image MEGAVSELENA.BG   Теория за множествен Голям взрив може да донесе "Коперникова революция" | Мегавселена Британски космолог твърди, че съвременната научна картина на света може да се намира на границата на революция заради теорията на множествен Голям взрив. Британски космолог твърди, че съвременната научна картина на света може да се намира на границата на революция заради теорията на множествен Голям взрив.      
  •  



Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - begetron426,
26.02.2020 12:45
"Вселената е безкрайна във времето и пространството" - Ленин!
цитирай
2. karpis - Честита Баба Марта!
01.03.2020 19:58
Все пак във Вселената процесите се случват за време,което ние не можем да измерим с точност и най-вече можем да пропуснем,заради местоположението ни в тая Вселена!Бели и червени!Честита Баба Марта!:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: begetron426
Категория: Технологии
Прочетен: 2898142
Постинги: 370
Коментари: 4166
Гласове: 87744
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031