Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2017 20:29 - Хроники на бъдещето. Гледайки от стаята на Паул Динах
Автор: budha2 Категория: Технологии   
Прочетен: 3698 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.02.2017 21:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

През 1921г. Паул Амадеус Динах изпаднал в кома за една година и душата му се вселила в тялото на Андреас Рортем, който живеел през 3906г.

За Паул се знае, че баща му бил немскоезичен швейцарец, а майка му била от Залцбург; той се преместил в Гърция през есента на 1922г. по препоръки на лекуващия му лекар. Преди една година Паул се разболял от рядката болест - летаргичен енцефалит, който се разпространил като епидемия в целия свят между 1915-1926г.

Докторът, който наблюдавал Паул в болницата в Женева, не знаел как да го предпази от усложнения и препоръчал да се премести в страна с по-добър климат. Болният се преместил в Атина. В местния университет той като бивш учител започнал да преподава немски език на студентите. През 1924г. Динах решил да се върне в родината си. Той извикал в кабинета при себе си своя най-добър студент Георгиос Папахацис и му предал дебел ръкопис, като му казал, че ако се преведе от немски на гръцки, той ще успее да усвои ново ниво в лингвистиката.

От този момент започнал приключенията на загадъчния дневник, който за учудване на студента се оказал сборник спредсказания от 21 век до 3906г.

Георгиос Папахацис потърсил автора на ръкописа 12 пъти - от 1952 до 1966г. в Швейцария, но така и не го открил.

Станало ясно, че швейцарецът водел дневника една година, след като излязъл от комата, и представлява предсказанията на някой си Андреас Нортем, живеещ през 3906г., в чието тяло се вселила душата на Паул.

В края на 20-те години в Гърция бил публикуван романът ,,Долината на розите", който представлявал компилация от разказите на Папапахацис и откровенията на Нортем. Целият тираж на романа бил иззет и унищожен.

Папахацис продължил да работи над превода на тайнствения ръкопис и днес можем да съжаляваме, че Втората световна война и периодът на диктатурата на черните полковници в Гърция задържали за дълги години този процес.

Дневникът на пътешественика във времето се загубил. Според преводача, в навечерието на Рождество през 1944г. в дома му влезли войници от гръцката армия и иззели съмнителния ръкописна немски език, като обещали да го върнат, след като проверят съдържанието му.

Но ръкописа така и не го върнали. По това време Папахацис вече завършил превода на дневника на Динах-Нортем и го публикувал през 1979г.

Пророчества на Паул Амадеус Динах:

1. 2016-2018г. светът ще се окаже на прага на война, но ще успее да я избегне;

2. 2018г. - междудържавните граници в предишното си разбиране ще престанат да съществуват;

 image          

3, 2020г. - ще възникне нова банкова система; стойността на електронните пари ще бъде прикрепена към електроенергията и природните ресурси;

4. 2025г. - природните ресурси на човечеството ще бъдат преразпределени, частната собственост върху тях ще бъде отменена. Това ще позволи на по-голямата част от хората на земята да живеят в благоденствие.

image

5. 2030г. - човечеството ще се научи да управлява духовната енергия. Всеки ще се превърне в телепат и ще може да изпраща и получава съобщения със силата на мисълта;

6. 2050г. ще бъде открит нов вид енергия - ,,пространствена енергия", във връзка, с което ще се прекрати използването на природните изкопаеми.

7. През 21-ви век ще бъде открита нова ДНК и във връзка с пренаселването ще започне строителството на изкуствени подземни градове, а също ще бъде открито ,,вътрешно подземно Слънце и атмосфера"

8. Световното правителство ще се състои от учени и интелектуалци, а през 23-ти век ще изчезне понятието ,,политика".

image


2000-2300

Човечеството започва да решaва проблемите с пренаселеността, унищожаването на околната среда, емисиите на парникови газове, изменението на климата, глад, тирания и регионални конфликти. Откритията, направени в областта на взаимодействието на електромагнитна енергия, гравитацията, духовна енергия (Ефиродинамика) и антигравитация. Разгадани са тайните на слънчевата радиация. Все повече и повече хора използват "ефирна визия", както някои парапсихолози днес. Икономически системи стават все по-хуманни, мъдър и въз основа на добра воля. Потребителите са освободени от робството на финансовото оцеляване, давайки себе си повече време за вътрешна работа и духовно развитие. Паричната система умира. Детската смъртност е все рядкост. Изкопаемите горива са заменени с устойчива енергия. Нашите месоядни тенденции изчезват, ние ставаме вегетарианци.

image


Марс е колонизирана през 2204. Брой на колонизаторите - 20 милиона души. Но той е бил разрушен през 2265 от масивни природни бедствия. Мечтите за колонизация на Марс след това са изоставени.

image


2300-2400

Втората световна война избухва в 2309. Oгромни разрушения.

image

Човечеството оцелява. Създадено е световно правителство в 2396, за да се предотвратят подобни бедствия в бъдеще.

Лидерите се избират чрез пряко гласуване от всички народи, предимно учени, инженери, хуманистите, и ... без политици или бизнесмени.

image

Балансът на силите се поддържа в работен съюз между частния сектор (например, мултинационални компании), националните правителства, и световно правителство.

image


Банките и фондовите борси са изчезнали, заменени от един вид "вот пари" (вероятно електронно измерване на реалната цена на производство, ресурси и енергия).

image


Все още има частна собственост, но ресурси в света, са преразпределени, така че на всеки човек е предоставен базов, равен, жизнен стандарт.

image

2400-2600

Хората, придобиват планетарното съзнание.
Преместването в пространство става чрез духовни (ефирна) енергийни източници и летящи дискове.

image

2600-3400

Постигнато е равенство на вещи от първа необходимост, но все още има някои различия в технологичния напредък в различните региони.
Все повече и повече хора са телепати. Науката прави огромни крачки.
Проучени са недрата на планетата, включително нейното "вътрешно слънце" и атмосфера.
Градове, построени в недрата на земята.
В медицинската наука, фармацевтичните препарати играят малка роля, заменени с нови методи на лечение на базата на звук, цвят, светлина, и медитация.
Въпреки тези значителен напредък, хората са все още до голяма степен се фокусира върху материалното и са духовно мудни ...

image

3400-4000

В началото на 3382, духовното възраждане започва бързо да преобразява света в "хипер-визия", в която по-голямата част от хората достигат знания чрез директна комуникация с тънката част от духовния свят.

image

Хората на Земята вече са в състояние да създадат с помощта на намерението, както се прави в по-фините духовни светове.
Ние навлизаме в нов златен век на световната цивилизация. Много от лидерите в световното правителство вече са универсални създатели, а не само учени и инженери. Новите лидери се комбинират в себе си предимствата на философ, учен, художник, мистик, и мн.др..
Планетарни езици, се разработват въз основа на триизмерни изображения, на вътрешното възприятие, което се проектирас психически/мислено без звук записване или Интернет.
Науката е открила за спане и активирала спящата ДНК, която се състои от повече от две нишки.

image


Сега всеки - даже и най-бедния китаец - има достъп до безплатни дрехи, храна, жилище, транспорт, забавления, изследователски продукти, и творческа изява.
Няма частна собственост.

image

Всички са вегетарианци.
Няма зоологически градини ...
Остарелите летящи дискове са заменени от нова форма на транспорт - "портали" (вероятно порталите между физическите и духовните светове, в които материалните ресурси и техните пътници се трансформорат в фини, нефизически вибрации които се пренасят мигновенно на друго място в триизмерното пространство и след това се рематерилизират)
Тези духовни технологии са въведени на Земята от други галактически цивилизации. Сега човечеството е готово (вероятно означава, че хората най-накрая превръщат своя благородно-свиреп характер в предимно благороден).

image

По днешните стандарти, хората на по-далечно бъдеще ще са наивни, чувствителни, искрени, непретенциозен, без скрити мотиви на хитрост. Хората могат да се чувстват чувствата и намеренията на другите. Тайните/Секретноста, не е вече част от човешката култура.
Няма материално неравенството, но само неравенство на репутация и чест.

image

Хората почти не работят. Продължителността на живоката се е увеличила значително. Успехът не се измерва с материалното богатство, но се измерва с качеството на вътрешна духовна работа и размера на ползите, поднесени на обществото.

image


http://belaya-tara.blogspot.bg





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8685296
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031