Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2020 22:27 - ГЕРМАНИЯ Е ОТГОВОРНА ЗА ВИЛНЕЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯ
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1687 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЧУДОВИЩЕТО ГЕРБ СЪЗДАДЕ  фондация „Ханс Зайдел“- против регламентите на ЕС  ( Pan.bg 18 ное 2016 г. Редакцията на News Front откри за вас следната информация)   «Време е някой да Ви го каже високо и ясно. Фондацията Ви  носи вина за престъплението наречено „ГЕРБ“ виновна пред германските данъкоплатци, пред едрия баварски капитал.

„Ханс Зайдел“ обаче е виновна най-вече пред българския народ, на който нахлузи яремът наречен „ГЕРБ“- нагло
брутално, арогантно, гангстерско, разсипническо, просташко и убийствено за народа и държавата управление, каквото е управлението при режимът на Бойко Борисов е прецедент в историята на обединена Европа.То въведе манипулирането на изборите с купуване избиратели, преправяне протоколи, налагане със страх и репресии власт натрапена на българския народ с Вашето любезно съдействие.  Сега благодарение и на фондация „Ханс Зайдел“ сме изправени пред поредната – трета национална катастрофа. Кога е имало в България отчаяние, от глад и мизерия, от страх пред бъдещето, от невъзможността да погледнат децата си в очите и да им обяснят, защо и тази вечер нямат дори хляб на масата? Това се случва всеки ден. Мизерни пенсии и бедни работещи -95% от населението. Напускащи млади хора над 3 милиона)  ненамерили разумни причини да останат в Родината си, пишем ли ги на сметката Ви? А милионите отчаяни и обезсърчени, които не виждат смисъл да живеят? Отговаряте и  за незаконните подслушвания на хиляди българи от купените с европейски пари модерни „цецомобили“?
За превръщането на службите за сигурност в гангстерска шайка и гвардия- неграмотните, скудоумни, комплексирани, шизофренни творения Цветанов и Борисов? Защитаващи техните мутренски интереси? С любезно съдействие на германската фондация?
Ще поеме ли фондацията вината за смачкването на свободата на словото, за запушените усти на журналисти и главни редактори (на 111-113 място по свобода са словото) с тоягата на репресия на ДАНС, МВР и НАП, „морковите“ „послушните медии“ европари. Ваша е  вината  за подчиняването и обезличаването на цялата съдебна система? За превръщането й в терористичен отряд, атакуващ неудобните предприемачи и измъкващ от тях имоти, пари и предприятия? За разправата с противниците на ГЕРБ За стотиците монтирани съдебни дела, за произволните арести и побоища на невинни хора заподозрени в неподчинение на мафията „ГЕРБ“?  Ще поемете ли отговорност за тотално фалшифицираните местни и президентски избори от 2009 година насам.  За хилядите уволнени държавни служители ( 50 000)  в централната и общинските администрации само за да направят място на „калинките“ от ГЕРБ? Разбиване на държавната машина превръшане половин милионната администрация и толкова полиция- в средство за възпроизвеждане властта на ГЕРБ?!да го пишем ли на сметката на германската фондация? Германия на колко още „калинки“ даде фалшиви дипломи с които да заемат висши държавни постове? И много от тях не бяха ли пратени да „учат“ в Германия с Вашето любезно съдействи. Какво ги научиха в ГерманияДа се превърнем в най бедната, болна държава, с унищожена икономика, на коятио се подхвърля  изработването на каишки, ключалки за вашите автомобили срещу заплата с която едно лице не може да живее, а как да създаде семеиство, деца – вече сме в сериозна демографска криза Интересувахте ли се от „проекта“ си „ГЕРБ“ когато съсипва  фиска, фалира фирми, гербаджиите заграбват  бизнес с измами, натиск, лумпени от организираната престъпна група „ГЕРБ“  тероризираха с глоби и санкции, административен и полицейски рекет , като им вземат подкуп или целия бизнес? България въстана и над два месеца протестира. Докога отстрани ще гледате вашето чудовище как унищожава България. Ако целяхте  да унищожите България да я превърнете в придатък източвани финанси и хора- успяхте! Стига! И не  казвайте, че „проектът“ Ви бил прекрасен, но се провалил „поради българските условия“. Не ми казвайте, че не сте знаели кой е Борисов.  С какви пари Вашето „момче“ Цветанов си купи шестте апартамента, как така всички „гербери“ внезапно забогатяха? А българите над 1 милион с пенсии 110 евро и заплати  330 евро. Може би сте били добронамерени към България и идеята Ви да е била хубава. Но ако е така, не е ли вече време за трезва преоценка, време за разкаяние? Ще продължите ли да подкрепяте мафията „ГЕРБ“?  Разчитате на незаинтересоваността на европейските държави към нашите проблеми? На къса памет на българския народ? На това, че ще Ви се размине? А в Германия отговорните фактори няма ли да  Ви поискат сметка за провала на Вашия „проект“ „ГЕРБ“? Говорим сега за морал и съвест! Из задачите на фондацията, публикувани в нейния интернет-сайт:

От своето създаване на 11 април 1967 г. фондация „Ханс Зайдел” се занимава с политическо обучение с цел – да се насърчава „демократичното и гражданско обучение на немския народ в християнски дух”. С това политическото обучение на фондация „Ханс Зайдел” надгражда върху човешкия облик, към който принадлежат свободното развитие на личността и нейната собствена отговорност, както и социалната отговорност и солидарност. Тази задача е по-актуална от всякога точно в нашето време, в което изискването за повече собствена отговорност, за нова култура на самостоятелност и за активно гражданско общество все по-силно излиза на преден план.     

Кой е Ханс Зайдел?   Ханс Зайдел е роден на 12.10.1901 г. в Швайнхайм бай Ашафенбург. След матурата той следва право, германистика и икономика в университетите Вюрцбург, Фрайбург и Йена. През 1929 г. Зайдел получава докторска титла по право и се установява като адвокат в Ашафенбург. През 1932 г. той става член на Баварската народна партия (БНП) и една година по-късно е кандидат на изборите за градски съвет в Ашафенбург
След поемането на властта от Националсоциалистическата работническа партия в Германия (партията на АДОЛФ ХИТЛЕР) е задържан на поста. От 1940 до 1945 г. Зайдел служи във Вермахта и се бие срещу СССР на Източния фронт по времето на Втората световна война, уволнява като лейтенант от запаса на една танкова дивизия.  Американското военно правителство обявява политически Ханс Зайдел за областен управител на Ашафенбург, а за партията Християнсоциален съюз той се кандидатира успешно през 1946 г. за учредителното събрание и за баварския парламент. През 09/ 1947 г. Ханс Ехард назначава експерта Ханс Зайдел за баварски министър на икономиката …  Вече над два месеца младите българи са основна част на протестите в столицата и в градовете по света, където има гурбетчии искат това корумпирано и компроментирано правителство да подаде оставка, заедно с главния прокурор- и точно сега вие стоите със затворени очи- не виждате, чакате да се размине. Време е да поемете отговорност и си приберете гадното корумпирамо чудовище  ГЕРБ! То сега се крепи на вашите протекции. Със затворени очи виждате- по зле сме и от африканска държава а сме уж член на ЕС, търпим мизерия- катастрофата, до която сме доведени от управлението на Вашето чудовище ГЕРБ     .bgr.news-front.info




    Нагоре



Гласувай:
6



1. missana - Пропуснахте да отбележите немаловажния факт,
13.09.2020 23:40
че Германия е виновна и за акциите на жълтите жилетки във Франция!
цитирай
2. zaw12929 - ТОВА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН И ...
14.09.2020 10:16
ТОВА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ВСЕКИ БЪЛГАРИН И ЕВРОПЕЕЦ- КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4398470
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031