Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2019 11:31 - Джефри Епщайн, Клинтънс, Лолита Експрес, медийната лаборатория MIT и Бил и Мелинда Гейтс: следа от ритми, корупция, трафик на деца и измами с ваксини
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.11.2019 11:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Джефри Епщайн, Клинтънс, Лолита Експрес, медийната лаборатория MIT и Бил и Мелинда Гейтс: следа от ритми, корупция, трафик на деца и измами с ваксини

11/03/2019 / От Итън Хъф

    image  

https://www.newstarget.com/2019-11-03-jeffrey-epstein-clintons-lolita-express-bill-gates-kickbacks-corruption.html?fbclid=IwAR11l04Z0gwVAcaFsVNphNwpNSznDMEv7kDRdNT77uwG7mJFtwF5W5Gjrhg

Само защото педофил Джефри Епщайн сега се съобщава за мъртъв от предполагаемо самоубийство, не означава, че неговите неописуемо гнусни престъпления срещу човечеството, включително на пръв поглед неизменна следа от скандали, свързани с предприятията за трафик на деца, напълно са получили справедливост.

Честно казано, остават повече въпроси без отговор и неразгадани мистерии, отколкото окончателни отговори за това кой е бил част от огромната мрежа от хищници на детски пол. Повече от вероятно, престъпни сексуални престъпления срещу невинни деца все още продължават дори в отсъствие на Епщайн, което означава, че има още много работа, за да бъде изведено всичко това на бял свят.

Това, което знаем, е, че политическите родоначалници Бил и Хилари Клинтън поддържаха близки и лични отношения с Епщайн в продължение на много години, както и нелепите филантропи Бил и Мелинда Гейтс. И въпреки това, доколкото знаем, никой от тези хора не е проверен за информация относно естеството на връзките им с Епщайн.

По-специално Клинтънс поддържаше интимни „бизнес“ отношения с Епщайн, като Бил е посещавал многократно известния остров „Педо“ на Епщайн чрез личния самолет „Лолита експрес“ на Епщайн. Бил Гейтс също беше забелязан в имението на Епщайн в Манхатън многократно .

Както неотдавна съобщихме , лаборатория по медиите в Масачузетския технологичен институт (MIT) също тайно приемаше големи парични „дарения“ от Epstein, както и The New York Times . Лаборатория, в своя съвет на директорите.

Някои от най-големите имена в правителството, филантропията, медиите и образованието бяха мистериозно свързани с Епщайн, сега знаем, ето защо сагата не може просто да бъде оставена на почивка сега, когато Епщайн уж е мъртъв. Що се отнася до заешките дупки, с други думи, тази тече много дълбоко.

Защо Бил Гейтс се срещна и дари милиони долари на Джефри Епщайн, СЛЕД Епщайн беше осъден за сексуални престъпления през 2008 г.?

Със сигурност не е тайна, че Епщайн предпочете да копае с най-богатите и известни хора в света. И дори след като беше осъден за сексуални престъпления през 2008 г., Епщайн поддържаше много от тези взаимоотношения, сякаш нищо не се е променило - и дори образува нови , включително с съоснователя на Microsoft Бил Гейтс.

Съобщава се, че връзката Епщайн-Гейтс започва през 2011 г., цели три години, след като Епщайн е осъден за примамване на непълнолетни момичета да му правят масажи, след което той ще ги малтретира сексуално .

Това очевидно не представляваше проблем за Гейтс, който редовно посещава имението на Епщайн в Ню Йорк със своя антураж, както и летеше в частния самолет на Епщайн. Гейтс също дари поне 2 милиона долара на Масачузетския технологичен институт (MIT) от името на Епщайн по причини, които остават до голяма степен неизвестни.

Според съобщенията „ Таймс “ получи снимка, направена през 2011 г. на Гейтс и Епщайн заедно с имението на Епщайн, заедно с Джес Стейли, който по това време беше главен изпълнителен директор на инвестиционната банка JPMorgan. Оттогава Стейли става изпълнителен директор на Barclays.

Друг забележим индивид на същата тази снимка е Борис Николич, бившият научен съветник на Гейтс, който очевидно е бил толкова обвързан с Епщайн, че е бил посочен в завещанието на Епщайн като резервен изпълнител на неговото имение - позиция, която той оттогава е законно подал оставката си, сега, когато сагата за Епщайн се разкрива широко, за да види светът.

И кой би могъл да забрави Лари Съмърс, бившият министър на финансите и директор на Националния икономически съвет, който също хоботи с Гейтс, Епщайн и други богати и известни хора в кръговете на Епщайн. В един момент Самърс беше планиран да стане председател на частната банка на Федералния резерв, макар че това никога не се осъществи.

Всичко беше наред за Гейтс и тези негови приятели до по-рано тази година, когато Епщайн беше арестуван за втори път по обвинение в сексуален трафик на непълнолетни. Гейтс веднага се опита да омаловажи отношенията си с Епщайн, след като новината се счупи, твърдейки, че той "няма никакви бизнес отношения или приятелство" с Епщайн, въпреки всички доказателства за противното.

Как Гейтс може да твърди това е умопомрачително, тъй като неговите „филантропски“ групи даряват милиони за частните начинания на Епщайн. Освен това е неоспорим факт, че Епщайн допълнително е поискал семенни пари от Фондация Бил и Мелинда Гейтс, както и от JPMorgan Chase, за своите други проекти.

Според съобщенията говорителят на Гейтс заяви пред Business Insider в неотдавнашно изявление, че докато всъщност Гейтс се среща с Епщайн многократно, естеството на срещите им е строго „филантропно“ и не включва никакъв вид общение или купони заедно. ,

"Епщайн представи погрешно характера на срещите си с Гейтс, докато също така работи, за да се вмъкне зад кулисите без знанието на Гейтс", цитира тази говорителка.

Да не забравяме, че Гейтс започна среща с Епщайн след убеждението му през 2008 г., което означава, че Гейтс трябваше да знае какво е Епщайн и въпреки това се съгласи да стане „филантропно“ свързан с него - и за какво?

Дали Епщайн приемаше „филантропични“ долари от Бил Гейтс в замяна на незаконни лични услуги?

Важно е да запомните, че „филантропията“ не винаги означава това, което означава нейното име, особено когато е хвърлено около „елита“. благотворителни организации “взимане на пари и пренасочване към сексуални извращения като Епщайн.

Мнозина започват да се хващат за заблудата, особено след "самоубийството" на Епщайн, поради което възникват въпроси за истинската същност на предполагаемите "благотворителни" усилия на Гейтс. По някакъв начин личното благотворително състояние на Гейтс се увеличи от около 54 милиарда долара през 2010 г., която е годината, в която той за първи път представи своя Филантропичен фонд Гейтс, до над 100 милиарда долара днес .

Как е възможно това , може би се питате? Бихме искали да знаем едно и също нещо, особено след като Гейтс удвои парите си точно по времето, когато той се настаняваше до Епщайн в разкошната му обител в Горна Източна Сайд.

Дори либералните медии сега задават въпроса, ако Бил Гейтс наистина е толкова щедър, че уж работи за раздаването на всичките си пари, за да „сложи край на бедността“, тогава как е по-богат от всякога ?

В интерес на истината, нито Фондът за благотворителност на Гейтс, нито Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс нямат нищо общо с филантропията и всичко свързано с изпирането на пари за богатите и известните. Те също се отнасят до изтласкване на фалшиви лекарства като ваксини върху развиващия се свят, по-специално като част от плана за депопулация на евгеника, който обхващахме в миналото .

Бил Гейтс и Джефри Епщайн прехвърлиха милиони в медийната лаборатория на MIT

Някак си парите прехвърляха ръцете и в крайна сметка обогатяваха Гейтс и неговите другари, дори когато тези злодеи твърдяха, че „помагат на бедните.“ И Гейтс, и Епщайн също дариха кеш пари в медийната лаборатория на MIT, за което можем само да предположим, че са били използвани да финансира всякакви тъмни дела, които все още не виждат светлината на деня.

Съобщава се, че Epstein направи две дарения в лабораторията на MIT Media, които бяха на стойност 1,725 ​​милиона долара, и това стана след присъдата му през 2008 г. Гейтс също преведе 2 милиона долара в медийната лаборатория на MIT около същото време, което допълнително подсказва, че Гейтс и Епщайн са били в комбинация, въпреки настояването на Гейтс, че това не е така.

След втория арест на Епщайн, Гейтс изведнъж започна да се опитва да се дистанцира от Епщайн - но котката вече беше излязла от чантата. Доказателствата показват, че Гейтс, Епщайн и медийната лаборатория MIT са били тясно свързани от много години, като връзката на Гейтс с училището в частност се връща десетилетия най-малко през 1999 г., когато той дарява около 20 милиона долара на MIT за компютърна лаборатория, която в крайна сметка беше кръстена на него.

Знаем също, че по-късните дарения на Гейтс за MIT са били „насочени от Джефри Епщайн“, което означава, че са насочени към програми, за които Епщайн се опитва да събере пари. Това означава, разбира се, че Гейтс финансира усилията на осъден детски сексуален хищник, за което просто няма валидно извинение или оправдание.

Ами президентът Тръмп?

Както вероятно знаете, имаше и време, когато бизнесменът Доналд Тръмп, сега президент на Съединените щати, се виждаше с Епщайн, включително и в курорта му Mar-a-Lago Club. Докато историята продължава, когато Тръмп разбра за склонността на Епщайн към жени „от по-млада страна“, в крайна сметка го изгони от Мар-а-Лаго и никога не го остави да се върне.

Някои обаче се чудят защо Тръмп и Епщайн бяха посочени като съобвиняеми в дело, което изплува наскоро през 2016 г., като се твърди, че двамата са били съучастници в изнасилването през 1994 г. на 13-годишно момиче. Предполага се, че това изнасилване се е случило в същото имение на Епщайн в Манхатън, което Гейтс също е посещавал.

Докато Тръмп може да не е участвал в някакви неправомерни действия в този конкретен случай, виждайки как това са просто обвинения, Тръмп назначи за свой секретар по труда човек на име Алекс Акоста, който, докато той е бил американски прокурор за Юг Флорида, остави Епщайн с един шамар по китката.

Акоста също така създаде споразумение за наказателно преследване, което ефективно имунизира Епщайн и неговите сътрудници от всяка бъдеща държава или федерална прокуратура, свързана с дейностите на Epstein за сексуален трафик на деца. Иронията тук е, че част от длъжностната характеристика на Акоста като секретар на труда е трябвало да следи трафика на секс и детската проституция съгласно вътрешното законодателство и международните договори.

Но за пореден път се твърди, че Тръмп е дезактивирал Епщайн и в крайна сметка е забранил човека от неговия клуб Mar-a-Lago, а сега фокусът е върху други големи играчи като Clintons, за които знаем със сигурност, че са били част от вътрешния кръг на Epstein нагоре до момента, в който той бе намерен мъртъв в затвора си.

Бил Клинтън беше приятел с Джефри Епщайн и посещаваше острова му „педо“

Вероятно най-злите хора в света, Бил и Хилари Клинтън бяха довереници на Епщайн. Твърди се, че Бил е пътувал със самолета „Лолита експрес“ на Епщайн поне 11 пъти и често е бил придружаван от двама сътрудници на Епщайн, за които се смята, че са предоставили десетки непълнолетни момичета на своя „шеф“, както и на неговия „ добре свързани приятели “, което по презумпция включваше Бил.

Полетен дневник, публикуван от DailyMail Online (Обединеното кралство), разкрива, че Бил е бил редовен посетител на острова „педо“ на Епщайн, както и всякакви холивудски актьори, включително Крис Тъкър и Кевин Спейси.

Както може би си спомняте, Спейси беше обвинен в насилване на непълнолетно момче по време на една от тези ескапади до остров „педо“, на който той се опита да поиска защитен LGBTQP статус като прикритие.

Като изтъкна внезапно факта, че е хомосексуалист, Спейси се надяваше да избегне всякакво наказание за своите педофилски склонности, което по някакъв начин действително работеше. Същото важи и за Бил, който като защитен член на картела за семейни престъпления в Клинтън продължава да се скита безплатно, заедно със своята престъпна съпруга, която по същия начин все още не е изправена пред музиката заради безбройните си зли дела.

Макар че със сигурност е възможно Бил да не е знаел за всичко, което се случва на остров „педо“, е твърде невероятно, че той беше напълно забравен за всички тези години. Тръмп измисли всичко това, така че какво е извинението на Бил?

Единственият логичен извод е, че Бил е участвал в него през цялото време, което изглежда изглежда дадено сега, когато е разкрито, че Епщайн всъщност има причудлива картина на Бил, облечен в синя рокля и високи токчета в имението си в Манхатън.

Клинтънс също има своя „филантропска“ организация, както вероятно знаете. И също като Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Клинтън е изпълнена със собствен справедлив дял от скандали, включително 37 милиона долара в брой, които изчезнаха през 2010 г.

По онова време Фондация „Клинтън“ изпрати чек за 37 милиона долара в така наречения хаитиски фонд „Клинтън-Буш“ в Балтимор, Мериленд, само че имаше само един проблем: Хаитиският фонд „Клинтън-Буш“ всъщност се намираше във Вашингтон, окръг Колумбия

Къде отидоха тези пари, всъщност не можем да кажем. Но едно е сигурно: не го направи в ръцете на нуждаещите се хаитяни, откъдето Клинтънс твърди, че е отишъл. Дали Епщайн участвал по някакъв начин в тази финансова диверсия - и по-важното - участвал ли е трафик на секс?

Бил Гейтс иска да ваксинира целия свят с парите си, като същевременно се прави мръсно богат

Що се отнася до фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, изглежда, има подобен модел на съмнителна дейност, тъй като организацията продължава да се разраства все по-богато и по-богато, тъй като останалият свят става все по-беден и беден. Почти все едно тези „благотворителни организации“ са наистина само откази за избутване на някакъв секретен план или нещо подобно…

Не е тайна, че Гейтс е гласен привърженик на масовата ваксинация, която, както по-рано засегнахме, е свързана със стерилизиране на „нежеланите“ и намаляване на световното население. Знаем също, че злите начинания на Гейтс са споделени с други предполагаеми филантропични групи като Ротари Интернешънъл и Международния Червен кръст, да не говорим за Биг Фарма и нейната програма за масови наркотици.

Когато наистина направите крачка назад и погледнете по-голямата картина, става напълно ясно, че дълбокото състояние, в съвкупност с академии, филантропии, масови медии и образование, всички работят към един и същи глобалистичен край - и Джефри Епщайн беше ключов играч, който ги свързва всички заедно.

Ето защо е твърде удобно, че Епщайн изведнъж е отстранен от уравнението. Мъртвите не говорят и това е най-добрият възможен сценарий за тези, с които Епщайн е бил запознат, както и тези, с които знаем, че е бил тясно свързан, като най-известните са Бил и Хилари Клинтън.

Гейтс и Епщайн се спориха с MIT и комунистически Китай за разработване на AI роботи, които да поробят света

Китай, вярвате или не, също е замесен във всичко това, тъй като няколко китайски компании, които преди са работили с никой друг, освен с MIT Media Lab по проекти за изкуствен интелект (AI) , оттогава са в черен списък от администрацията на Тръмп, най-много разпознаваем от които вероятно е Huawei Technologies Co., която е включена дълбоко в световното представяне на 5G.

Отново заешката дупка отива много дълбоко, тъй като медийната лаборатория MIT, за която знаем, че се финансира от Бил Гейтс и Джефри Епщайн, изглежда се сблъсква с комунистически китайски интереси по проекти като инициативата на MIT Intelligence Quest, по която работи развиване на „човешки и машинен интелект“.

С други думи, MIT, с финансовата помощ на Гейтс и Епщайн, работи с комунистически Китай за разработването на AI роботи, за които можем само да гадаем, че са били предназначени да направят хората „остарели“ в работната сила. Тези AI роботи вероятно също са били предназначени да поробят човечеството под глобалистичен контрол, което е възможно само с помощта на усъвършенствана 5G мрежа, като тази, която в момента се прилага по целия свят.

Фактът, че 5G все още се въвежда практически безпрепятствено, въпреки „смъртта“ на Епщайн, подсказва, че глобалистичната програма все още се движи напред с финансиране от други източници. Ето защо американците трябва да продължат да задават тежките въпроси и да изискват отговори.

Кръвта на потенциално МИЛИОНИ невинни деца вика за справедливост!

Просто трябва да стигнем до дъното на всичко, което Епщайн беше изправен през всички тези години, както и да изложим всички, които работеха с него, за да напредне в дневния ред. Също така изглежда очевидно, че Епщайн не е бил на върха на хранителната верига, така да се каже, което означава, че трябва да излязат повече имена и да се търкалят повече глави.

Ние също трябва да разберем дали Епщайн наистина е мъртъв , тъй като Майк Адамс, здравният рейнджър, подозира, че Епщайн може би просто е бил сменен от килията си, за да предотврати убийството му.

Фото доказателства показват, че човекът, който този ден е бил разточен на носилки, всъщност не е бил Епщайн, защото имал съвсем различен нос от този на Епщайн.

Епщайн може би просто е бил ключът към свалянето на целия дълбок държавен апарат, следователно защо сега той е изчезнал от съществуването си. Епщайн със сигурност имаше мръсотията на много други зли хора, също като него самия, който не само е търгувал с деца, но и изнудва политици и се ангажира с всякакви сатанински ритуалистични поведения като част от техните зли култови дейности.

Освен това Адамс предполага, че Клинтънс може да е заглушил Епщайн, като го е „Аркансидинг“, преди той да е имал възможност да „пее“ за всичко, което знаеше. Това е определена възможност, тъй като мистериозно няма видео кадри от това, че Епщайн се е самоубил, нито има окончателно доказателство, че тялото, изнесено от затвора, всъщност е било на Епщайн.

„Тъй като доказателствата се прикриват толкова агресивно, никой от нас няма доказателство (все още), че някой конкретен разказ е точен“, пише Адамс. „Едно нещо, което знаем със сигурност, е, че създаващите медии ни лъжат всички.“

„Всичко това ни довежда до възможността Джефри Епщайн да е все още жив и той може да бъде в американските военни задържания, където е на път да предложи всички видове видеозаписи, свидетелстващи за всички демократи на високо ниво, които са му плащали пари за сексуално насилие тийнейджъри и момчета “, добавя Адамс.

- Или може би това е просто пожелателно мислене и истината е, че Епщайн е мъртъв като скала. Мъртвите не говорят. И те особено не говорят за Клинтънс “, заключава той.

Сагата за Epstein е тази, която ще продължи да се разгръща само през следващите седмици и месеци, тъй като все повече и повече информация излиза на повърхността. Обърнете внимание, задавайте въпроси и най-важното не вярвайте на всичко, което заведението твърди като факт, просто защото се чувства като консенсус. В тази епоха на измама всичко трябва да се постави под въпрос и да се провери.

За да сте в крак с най-новите разработки за премахването на дълбокото състояние, не забравяйте да проверите DeepState.news .

Можете също така да сте в крак с най-новите новини на Клинтън в Clinton.news .

Източници за тази статия включват:

Axios.com

NaturalNews.com

Reuters.com

BusinessInsider.com

Vox.com

NaturalNews.com

NYMag.com

IntrepidReport.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

RollingStone.com

NaturalNews.com

Bloomberg.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39932983
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930