Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2019 12:51 - 49-ТИ ДЕН ОТ МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ „МОДЕЛА БОРИСОВ И ГЕРБ-2009-2019 В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ”! НЕОБХОДИМО Е НОВО, ГОЛЯМО ДВИЖЕНИЕ- СРЕЩУ БСП И ГЕРБ(ДЕЦА НА БКП)!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1527 Коментари: 3 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 49-ТИ ДЕН ОТ МОЯТА ГЛАДНА СТАЧКА СРЕЩУ „МОДЕЛА БОРИСОВ И ГЕРБ-2009-2019 В СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ”! НЕОБХОДИМО Е НОВО, ГОЛЯМО ДВИЖЕНИЕ- СРЕЩУ БСП И ГЕРБ(ДЕЦА НА БКП)!

Скандалите за апартаменти и безобразията в лобистки закони и опрощавания на Цветанов, Ненков, Горанов, Рашидов и Цачева нямат никакво значение- защото БСП е единствената алтернатИва, която Борисов си посочва и припознава, а те са- същите, че даже и по- лоши! Те са, и от двете страни на „бариерата” - близки братовчеди или роднини от двата- три, най- едри Червени Клана, както вече от години ви посочваме и няма никакви разногласия между тях, а всичко се уговаря и преразпределя! Борисов е от Яшарите(Живковата рода с 12- 13 млрд. лева), Цецка е от Ма(р)ксим Червения патриарх на БКП и борави с имотите на БПЦ(над 3 млрд.лева), финансовия министър Горанов е племенник на здравния- Ананиев, а Ненков е от „Светото семейство на българското ДС- Ненкови”. А „Артекс” е била „споделена”от „ДС” с Бойко Яшаров, още през 2007 г. Цветанов и Рашидов са единствените „случайни стопаджии” в ГЕРБ(не токова случайни, ако изключим- 7-мо и 6-то управление на „ДС”), но те не са кръвно свързани с НоменклаТурата, която чрез БСП и ГЕРБ, ни разиграва 10 годишни циркове.

Какво ни лъсна- със скандала „Артекс” със ГЕРБ!? Първо, че измамите се градят и кроят поне 2- 3 години, назад, т.е. двете Комунистически партии, планират операциите си и ограбването ни- през 1- 2 избора „напред”! Всичката заблуда, за хаотичност е само перфектност на измамата им, те са в абсолютен синхрон, последователност и„разчистват”: едните - чрез законодателство и назначаването на нови извънредни субекти(БСП- ЧСИ, Монополисити, Банки, чл.410 и чл.417 от ГПК), а другите(ГЕРБ - правещи им се на „опозиция”) „присвояват” на-готово бизнесите на гражданите, на базата на характерно за мюсюлманството„Система за споделено финансиране” (случаят „Артекс”), чрез която създават стабилност на модела и го делят с първите, аркадашите си и с родата- от БСП. За тази система- основното необходимо е„споделеното доверие”, което е възможно, само между роднини. Така, че ГЕРБ-БСП модела е на „споделеното роднинство”и от двете страни на барикадата, което гарантира траен успех и устойчивост на системата им. Това е единствената атака, която те не допускат - за тяхната свързаност- и вече 12 години се опитват да ме изкарват луд, заради моите твърдения, защото те „оголват и дискредитират модела”, който е свещен!Няма значение кой и какво владее в страната,„играчите се сменят”,бизнеса се „върти”, но важното да е в семейно- олигархичния модел на бившото БКП и не се допуска изключение – само обслужваш персонал за цвят, от хора, като: Цветанов, Рашидов или Сидеров. Каракачанов и Симеонов са братовчеди и потомци на Бай Пенчо Кубадински(т.е. от модела), а Цецка Данговска (Цачева), Сталинка Георгиева, Радан Кънев, Симеон Дянков, Делян Пеевски и съпругата на БСП лидера - Михаил Миков, са червени Ма(р)ксимини и партизански братовчеди от „помаклъка”, в централна България.От кръвосмешенията в затворената, ренегатска общност, те са и видимо уродливи и непълноценни. Същото е положението с Яшарите(Живкови), там е особено проявен дебилизма и запъване на мисълта с речта (намираме го у Бойко Борисов, Людмила Живкова, Вальо Златев, Стен Марк (Стоян Марков), Петко Данчев, Лилето Павлова и Йорданка Фандъкова,а го има и още в 10-тина други днешни,видни Българи,които от рождение са лъгани от „ДС” и КГБ, че прародителя им- „Бай Тошо” е копеле на Фердинанд I ), с „Гоцките” (от ренегатските села Сирищник/Косача, Пернишко,откъдето е племенника му-Божо Лукарски), Лозанките(от Клана Огнян Дойнови)или Кирчо Добрев(БСП)и братовчед му- Росен Плевнелиев, издънки на друго изолирано, с комплекси за малоценност семейство, от другия помаклък. Може да ги хванете връзките им, само по движението на парите, споделеното ортачество и откраднатите богатства, защото те, друго не притежават и ренегатската им природа ги прави неспособни да се справят по друг начин, освен чрез грабеж, измама и насилие.  

Тази им особеност са използвали, цели 75 години – руснаците, като наши. задморски окупатори, а сега, те пак се предлагат, услужливо на Европейци и Американци, защото те са една добра и изпитана колониална администрация.С такива ренегатски слуги,Британската империя(с 30 млн. души коренно население) е владяла стотици години- Индия( с нас 350 млн. жители, тогава)!

   Но дали това ни е необходимо на днешния ден - да се връщаме към колониализма от 18-ти и 19-ти век?! Ренегатските управления и Яшарството са доста овехтели, както е отживелица и тяхното крайпътно разбойничество срещу заможните кервани, контрабандизмът им, из пътища и магистрали, които минават оттук. Не върви откупуването на данъци, лихварството и предаден монополизъм, нито „споделения бизнес”с ГЕРБ(като форма на грабеж), който се опитва да ни пробутват, вече 10-12 години. Системата е изцяло пробита и прогнила, при това, не от недоволството на Българина, напротив - на Българина, даже, си му е добре и „стабилно..”, а промените ни притискат напредъка на Живота, който ни принуждава да се променим!

Не е въпроса за ГЕРБ, БСП или дори за майка им - БКП, става дума за „стабилния модел” , които те защитават и провеждат. Той трябва да бъде коренно променен и не трябва да чакаме да ни „спасяват”, отвън. Няма да е и от „Партията”на Румен Радев, няма да се случи такава, а десните и народняците, не можем да чакаме такава да се случи. Можем, да не сме против Президента и да не го хулим, но ние сме от другата „мая” и нашето ДНК, не е „чакало”,никога и никой да ни оправи, отвън, нито - от Запад, нито - от Изток. Сега, трябва да постъпим, отново правилно и да не чакаме, повече, а да се обединим- всички срещу БСП и ГЕРБ! На Европейските избори няма значение кой и в коя позиция е от листата,ако се гласуваме с преференции. Там само, не бива да допуснем, представители и техни роднини,на големите червени кланове,както и лица, които са били във властта на важни длъжности(лустрация на бивши депутати, министри, ДС-агенти, кметове или шефове на големи публични структури или участници в управлението на големи фирми, през последните 30 години).

  „Протестна листа” трябва да бъде учредена от голям брой малки и незначителни партии, лица и обществени организации, които не са участвали във властта на високо ниво и да се направи обстоен вътрешен подбор, между тях за да няма „спадане” на подкрепата, само - заради някой особено неподходящ кандидат. Грешката ни ще бъде сведена до минимум и всеки ще може да гласува за този, когото харесва в този протестен вот. Това е Сбор на ценности и възгледи, както и на платформа, защото трябва да изработим и един Общ програмен документ, който да обединява десницата.

Николай Гацев,инициатор за„Движение на Народняци и Консерватори” (ДНК), София, 24.03.2019



Тагове:   2018,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. attila - Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !
24.03.2019 13:17
Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Не е Толкова ВАЖНО да Убиеш КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР, Колкото да Избиеш
Децата и Внуците му, за да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ !

Не че Копелетата и Курвите ИЗСРАНИ в Семейства на Членове на БКП, МВР, ДС и ДАНС Могат да се Нарекът Деца !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
2. apostapostoloff - А стига толкова!
24.03.2019 13:38
Ставате банален. И много досаден.
цитирай
3. nikolaigatzev - Банален е Вашият ГЕРБ, Борисов, Костов и другите ви комунисти- Апостолов
24.03.2019 17:40
Не знам, защо Българите търпят тази Комунистическа баналност?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758826
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031