Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2019 11:40 - Нова Зеландия: Разгадането на израелското масово убийство?
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 1453 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 18.03.2019 11:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image      
Нова Зеландия: Разгадането на израелското масово убийство?

от  Гордън Дъф, главен редактор  - 17 март, 2019 15 9884 от Гордън Дъф, старши редактор,… с персонал на VT и източници на разузнаване

 https://www.veteranstoday.com/2019/03/17/new-zealand-the-unraveling-of-a-israeli-mass-murder/

Песента на Артур Браун от 1968 г. "не толкова рокендрол" предостави фона на внимателно организираното, напълно театрализирано убийство, което "удари видеото" (по-долу) с глас от много повече, отколкото някога ще разберем

 

Ние знаем това, имаме работа с професионален убиец, опитен, социопат и „фалшив човек“, без социални медии, без съседи, без колеги, без училищни приятели, без записи на оръжия, кола на въздух, втори стрелец, който се разтваря и някои много сериозни проблеми с непрекъснатостта във видеото му, като някои от жертвите са „предварително убити“ от Великденския заек?

Имаме един млад мъж, 28-годишен, „физически треньор“ с тонове наследени пари, който пътува по света, фотографира всичко, обичан от всички, а след това мистериозно продължава лично убийство.

Това, което наистина имаме, е обучен убиец, на 42 години, от еврейско семейство, което се е обучавало срещу палестинци и е служило в Южна Сирия и в Идлиб с Ал Кайда, преминавайки през и от Турция.

Също така имаме операция, в която твърди разузнавателни източници твърдят, че 4 жени „туристи“, подпомогнати в „обработката и логистиката“, и местните полицейски сили за борба с тероризма снабдяват втори стрелец.

 

По време на неговия свят пътува като "млад мъж със страст за пътуване", нямаме социални медии. Нямаме училищни снимки, нямаме история на работа, нямаме образование, нямаме история на работата, друг „празен човек“ като нашия „стрелецът“ Sandy Hook и много други.

Този път той направи грешката да премине в зони, наблюдавани от руската и сирийската разузнавателна служба, където ВТ получава ежедневни частни брифинги. Те го познават, в края на краищата, той трябваше да убие президента Асад. Ох това? CNN не успя да спомене това?

Самият инцидент, този път на живо видео (по-долу / предупреждение), но първо ще се справим с връзките на Тръмп със стрелеца, който похвали Тръмп като защитник на "белия национализъм" и борбата срещу "нашествениците".


  image  

Разбира се, самият инцидент, полицията, която никога не се появява, само един стрелец, гарантиращ славата, която търсеше и не успя да се справи с убийството на президента Асад от името на израелските си ръководители (руски военни разузнавателни източници), сега ще прекара живота си в затворен апартамент.

Той ще гледа InfoWars, ще изяде най-хубавата храна, ще получи „високи пет” от охраната и полицията и ще бъде преместен през нощта, като Джулиан Асанж и Андерс Брейвик, като награда за ролята му в историята, изиграна чрез неговото членство в култ в Канбера Сатанински, Масонския форум, където той заема лидерска позиция.

Отново чухме за три ареста. Това ще бъде интересна история.

Джери Фалуел младши, най-силният поддръжник на Израел в Америка, призовава за убийство на всички мюсюлмани. (опитайте да получите този видеоклип „премахнат“ за „Условия за ползване на услугата“, желаем ви успех с това)  

Отново, тримата арестувани хора, по нашите сметки, споделят клетки с онези, които са помогнали на Андерс Бревик (Брейвик / Бервик / Бронщайн).

И така, както в много случаи, имаме фалшиви стрелци за маса и имаме две разновидности, стрелби без мъртви и стрелци, които винаги са полицаи или агенти по сигурността, които извършват стрелбата и намират нещастни и безумни жертви или за убийство заключете живота си.

Стрелците винаги са многобройни, както в докладите на Сенди Хук, където са извършвани арести, но арестуваните изчезват. Нека продължим с тази и след това да върнем обратно.

28-годишният Брентън Тарант, който е заснет от проблясващия „Знак на Звяра 666“ на Тръмп, идентификаторът на масоните от най-високо ниво, започнал в сатанинския ритуал, се пресъздава все повече като фалшив човек. От CNN днес:

- Детайли продължават да се появяват за големите пътувания на заподозрения боец, Брентън Тарант, преди нападението в Крайстчърч.

CNN потвърди, че Tarrant посети  Египет  и  Гърция  през март 2016 г., а турската държавна телевизия TRT съобщава, че е посетил  Турция  същия месец, преди да се завърне през септември и да остане в страната за около седем седмици.

Местни информационни агенции също съобщиха, че Tarrant посети балканските страни в  Сърбия и Черна гора ,  Босна и Херцеговина  и  Хърватия  в края на 2016 г. и началото на 2017 г.

В напълнения от омраза манифест, изпратен на премиера на Нова Зеландия Джакинда Ардерн и други малко преди атаките на джамията, Тарант пише, че неговият светоглед се е променил драматично по време на пътуване в Европа през 2017 година.

Tarrant посети  България  и  Румъния  в края на 2018 г., заяви българският главен прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в петък, според държавна информационна агенция БТА. Цацаров добави, че заподозреният има много добри познания за историята на региона.

CNN потвърди, че Tarrant също посети  Пакистан  през октомври 2018 г. "

Турция беше добавена към групата за посещения, след като VT обяви 3-те си посещения в Турция. Това, което не е казано, е, че турските му посещения съвпаднаха с шестте му месеца в Израел, започващи през 2018 г., и го включиха в експулсиране от провинция Идлиб, където той е бил „кръвен” от подкрепяните от Израел групировки от Ал Кайда / Ал Нусра.


 

Преди това през 2017 г. той влезе в Израел и оттам влезе в Сирия, където, според руското военно разузнаване, посети Дераа и след това бежански лагер извън Ал Тан, където Израел и САЩ са разположили стотици бойци от Изис под прикритие. на бежанците.

Това се потвърждава от генерал в руската армия. Русия сериозно обмисля да се изправи срещу американската армия в Ал Танф.

Масови гробове в бежанския лагер в САЩ, посетен от Terrant (сирийски източници)

Координиране на усилията има сенчестата FDD, Фондация за отбрана на демокрациите, чийто персонал е почти изцяло съставен от израелски обучени разузнавачи, според нашите източници в Сирия и Русия.

Tarrant беше в лагера Rukban, и от там пътува до Deraa, където се срещна с клетки ISIS, а след това е ескортиран обратно до Израел и от там до Турция, където той влезе Idlib и се срещна с Ал Nusra. Той пътувал в и от Изис / Ал Нусра, окупирал Сирия до Турция 3 пъти преди да пътува до Белград.

История, от сирийското разузнаване

Tarrant е в списъка за наблюдение от 2012 г. като израелски обучен убиец, който представлява заплаха за президента Асад.

Техните записи, предадени на VT на арабски на 3/16/2016, казват, че семейството на Tarrent е било в Палестина през 1948 г. Те нямат данни за семейния произход, и технически, това прави семейството му, еврейски по религия, "преживели холокост" ако не бяха в Европа по време на войната. Това е настоящата дефиниция, че всеки евреин, живеещ през този период, дори извън Европа, може при определени обстоятелства да поиска обезщетение като „оцелял за холокоста“. Десетки хиляди до днес, които никога не са били в Европа, получават компенсация от правителството на Германия. , От времето на Израел:

По-рано тази година германското правителство се съгласи да признае около 25 000 еврейски алжирци за оцелели от Холокоста, което ги прави подходящи за обезщетение.

През февруари Конференцията по искове обяви, че евреите, които са живели в Алжир между юли 1940 г. и ноември 1942 г., са имали право на еднократно плащане в размер на 2,556.46 евро (3 183 евро).

The Claims Conference е организация с нестопанска цел, която помага на оцелелите да получат обезщетение. Тя е основана през 1951 г. от представители на международни еврейски организации и разпределя средствата, които получава от Германия, на оцелелите и техните социални групи. Според данните на конференцията за претенциите, от 1952 г. германското правителство е платило около 70 млрд. Долара като компенсация.

Няма данни за наследството на Таррант, което позволява пътуването му до Израел, Сирия, Турция и все повече и повече нации, които сега се добавят към групата.

Видеото по-долу ясно показва, че Tarrant е бил запознат с боравенето с оръжия и убийството на цивилни. Няма съмнение. Предупреждаваме някого за този видеоклип, осъдително е, но също така ясно показва, че някой е напълно радикализиран, смятаме ние, от вземането на „изстрели“ на палестинците, включително децата, от израелската „Тръмп“ стена и нейните стотици снайперски кули.

Слушайте го да разговаряте за „битката“, докато той препуска кръг след жени и деца, пръскайки кръв във въздуха. Това не е първото му родео.


Тогава второто видео, според нас, показва неговия „помощник“, който според нас е полицейски водач:

 

Както и при Санди Хук, имаме въпроси относно използваните оръжия. Сега виждаме един AR15 с причудливи модификации „Калифорния“, без потискащо светкавицата и задната част за премахване на ръкохватката. Нова Зеландия няма такива закони.

Помнете, че Таррант не е от Нова Зеландия, а от Австралия. Как е стигнал до Австралия? Как е получил 5 военни оръжия, някои от тях изключително незаконни? Как се носеха в самолета? Откъде идват? Къде са те сега? Защо не можем да ги видим?

Оригиналната снимка на Tarrant включваше поглед на Eotech, произведен в Ан Арбър, Мичиган. Това устройство има сериен номер. Какво е? Тя може да бъде проследена. Втората пушка, използвана във видеото, имаше поглед от шведското производство Aimpoint, също много скъп и сериен.

В САЩ „Eotech използва„ версията само на правоприлагащите органи “. Също така, като сниманото оръжие е ранна версия на специално модифицирана AR15, подобно на оръжията от епохата за забрана на ерата на Клинтън в САЩ. Не съществуват нито един или повече от тези фалшиви модифицирани AR 15 от селските райони на Австралия. Оръжието никога не е било използвано там, тъй като касетката .223 / 5.56mm е била недостатъчна за работа на дълги разстояния и малко са били издадени на австралийски военни и тези в 20-инчов варел с ера във Виетнам и много разпознаваеми характеристики M 16 E1.


 

Как това забранено оръжие „Aussie“ стигна до Австралия? Откъде идват другите оръжия, повече апарати, пушки и пистолети?

Част от фона са дошли и от източници в холандските сили за борба с тероризма, които започнаха да се занимават с нашия стрелец, когато започна да се свързва с групите на Белия Супремасист там и в Централна Европа (никога не се нарича Източна Европа, това е Русия).

Пътеката, която последва, освен Северна Корея и другаде, беше веригата „Стив Банън / Андерс Берщайн“, където бяха обучени и снайперистите от Майдан. Грузинските снайперисти, използвани на Майдан, са частни военни изпълнители от групи, които ВТ познават много добре, групировки са сключили договор с Bechtel Corporation и British Petroleum, според шефа на Бюрото на ВТ Джефри Силвърман в Тбилиси, Грузия.

И така, къде сме? Там имаме втори стрелец и оръжия, странен видеоклип с „предварително убити” жертви. Замълчахме свидетели и забранени видеоклипове.

Ние имаме пари от небето, обучение в Израел, времето, прекарано в Сирия и в и извън Турция, имаме обучен убиец, който се преструва, че е световен турист без снимки, видео, социални медии, приятели, училищни приятели, няма съседи и британски / шотландски произход, постигнати, когато еврейското му семейство емигрирало във Великобритания от Палестина / Израел през 1948 г.

Имаме прекалено много лъжи. И така става.




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. pando - Интересно
20.03.2019 08:13
Кой е финансирал тези пътувания, самолетни карти, хотели, таксита и други...Закупените оръжия ? Отново соросоидните тъпани и зурли ни вземат за идиоти ....
И овците сега ще палят свещички,ще носят цветя и детски играчки без да си задават въпроси-Кой е планирал и реализирал това "театро"....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031