Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2015 17:37 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Колонизацията на Марс
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 4080 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Колонизацията на Марс

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 24 ноември 2015 г.

Свободен превод със съкращения

Д.У.: Добре дошли на “Космическото Разкриване”. В днешното интервю ще продължим потресаващото обсъждане за колонизацията на Марс, осъществено от нашия собствен военно-промишлен комплекс (ВКП) и започнато от немците. Взимам интервю от Кори Гуд. Кори, добре дошъл!

К.Г.: Благодаря!

Д.У.: Говорихме за това, че немците отишли на Марс. Един от любопитните факти, които обсъждахме в миналото интервю, беше, че немците овладели системата от звездни врати, приличащи на мехури.

Казахте, че в началото, когато немците използвали тази технология, това е бил строго естествен феномен. Уточнихте, че такъв феномен можел да се появява в атмосферата, на повърхността на Земята и дори във Земята. Споменахте, че немците използвали помощта на извънземни, които им предали информация за това къде именно ще се случват такива феномени. Ако това е естествено явление, тогава защо за него не знае широката общественост и защо други хора още не са се научили да го използват?длпасибо.

К.Г.: Други, древни цивилизации, се научили и широко са използвали тази технология. Нашата днешна крайно ограничена и контролируема цивилизация я манипулират така, че тя да вярва в едно и да не вярва в друго. Нас ни убеждават какво е възможно и какво е невъзможно. Затова, ако традиционните средства за масова информация (СМИ) и правителството твърдят, че “нещо е невъзможно”, това ни се набива в главите още от училище, а също и в ежедневните новини, от обществото и от обкръжаващите ни хора. По този начин реалност става това, че "нещо" е невъзможно.

Д.У.: Порталите не възникват в определено място и в определено време по желание. Играе ли някаква роля в тяхното появяване факторът време?

К.Г.: Да, в случая на естествените портали. След Операциите “Кламер” и “Висок скок” немската отцепила се група постигнала съглашение и подписала договори с Айзенхауер и Труман, образувайки нещо като съюз с ВКП. Във всичките корпорации, влизащи във ВКП, били внедрени високопоставени немски учени и инженери. Всичките тези аерокосмически и други инженерни компании започнали да създават технологиите на Тайната Космическа Програма (ТКП). Армията и правителството не могли да направят това сами. Те не са имали възможност да построят всичко това, не са имали инфраструктура.

На немците много им харесала американската инфраструктура, защото те вече се занимавали с изследвания и за да се постигне разрастване, отчаяно се нуждаели от инфраструктура. Немците имали грандиозни планове във връзка с това, което вече били постигнали. Те вече здраво стояли на краката си и искали да се разширяват.

Немците информирали аерокосмическите компании, че вече са били в астероидния пояс и са намерили там цели астероиди със залежи на скъпоценни метали, които вече разработвали. Тогава в очите на американските бизнесмени и капиталисти засвяткали доларови хартийки.

Американците веднага се включили в осъществяването на грандиозните планове на немците за строителство на гигантска инфраструктура във външния космос. Немските групи имали своя ТКП, а по-късно те помагали на американското правителство и на правителствата на другите страни да създават свои собствени първи ТКП, такива като “Слънчев Пазител”. Така се появило това, което започнахме да наричаме “Междупланетен Корпоративен Конгломерат” (МКК).

Именно този корпоративен конгломерат на компании от целия свят разработил аерокосмическите технологии. От началото на 1950-те години МКК вървял по следите на Германия, от Луната към Марс, достроявайки неголямата немска инфраструктура с помощта на своята индустриална мощ. Те взели за основа неголемите съоръжения и ги превърнали в огромни бази, както в случая на Луната. “Лунното Оперативно Управление” започнало като малка база, с подземна част.

Д.У.: Какво разбирате под “малка” база, колко души са можели да работят там?

К.Г.: Не съм много сигурен. Предполагам, че едновременно там винаги са работили няколко десетки души. Общо взето, неголеми предприятия. Но МКК се заел сериозно за работа. Те се включили на 100% в плановете на немците.

Д.У.: Т.е., когато още не успяло да изсъхне мастилото под договора с Айзенхауер, или е било необходимо още известно време?

К.Г.: Известно време отишло за развиване на технологиите, от които трябвало да се тръгне. Но отначало МКК се занимавал с разработване на технологии за правителството, за това, което по-късно станало “Слънчев Пазител”, по-точно предшественик на “Слънчевия Пазител”. Появили се някои ранни разработки на космически кораб, не толкова напреднали.

Д.У.: След подписването на договора немците предали ли са всичките си разработки на ВПК или скрили някои неща?

К.Г.: Немците скрили всичко. Те предали на американците три кораба с различен размер. Немците ги наричали “Възпроизведени Кораби на Извънземни”, в които впрочем нямало нищо извънземно. Всъщност, тези кораби са били съвременни версии на древни вимани. Немците имали проблеми с въртящия се вихър на живака: когато подавали към въртящия се двигател ток с високо напрежение, живакът се превръщал в злато. Възниквали проблеми и с екранирането. Немците трябвало да отклоняват силните електромагнитни полета, вредни за екипажите. Изобщо, проблем след проблем. Именно такива кораби немците предали на американците: “Ето ви, изследвайте, ето ви нови играчки”. А самите те през това време се занимавали със създаването на нови, много по-интересни играчки. МКК винаги държали за себе си най-напредналите технологии.

Д.У.: Още преди Розуел Труман е споменавал за междупланетни космически кораби, които американците смятали да използват технологически. Доколко американците са успели да създадат свои собствени проекти с помощта на реверсивен инженеринг?

К.Г.: По-голямата част от технологиите, получени вследствие на реверсивен инженеринг от катастрофирали извънземни космически кораби, били много напреднали. То е като да хвърлиш съвременна атомна подводница във времето на Гражданската война в Америка и да помолиш учените от онова време да се заемат с реверсивен инженеринг. Технологията на възпроизведените кораби на извънземни е много по-близо до съвременното разбиране на физиката и технологиите.

Д.У.: Да. Чували сме някои неща от полковник Филип Корсо за появяването на тефлона, кевлара, велкро...

 К.Г.: Това е повече в областта на приложните науки.

Д.У.: Т.е. учените получили и разпознали компютърни чипове, светодиоди, интегрални схеми, но все още не успели да създадат на тази основа работещ космически кораб.

К.Г.: Те успели да ремонтират някои кораби, най-малко напредналите, и на тях можело да се пътешества.

Д.У.: Т.е. те успели да летят на оригинали, претърпели катастрофа? Ремонтирали ги и ги пуснали в действие.

К.Г.: Някои кораби американците възпроизвеждали. Много кораби след това се разбивали. Ние сме имали собствена програма и някои неща дори се получавали. Но толкова много сме изоставали от немците, че това е било просто позор.

Д.У.: Защо немците не са искали да споделят с ВПК всичко, което са имали? Страхували са се, че американците ще се опитат да ги надминат?

К.Г.: Ами, през 1947 г. американците пратили в Антарктида цяла флота, за да изтрият немците от лицето на Земята. Така че помислете сами. Целта на немците била да накарат американците да подпишат договори, за да могат да сложат ръка на тази индустриална мощ, която победила Страните от Оста във Втората световна война. Те искали да използват индустриалната и инженерна мощ на ВПК, да проникнат в нея и с нейна помощ да изградят инфраструктура на Луната и на Марс.

Д.У.: Към момента на завършване на сделката, колко селища са имали немците на Луната и на Марс?

К.Г.: По онова време само едно на Луната. Много по-късно, с помощта на съюзниците-драконианци, немците построили още една база на Луната. Те я използвали като стартова площадка. Всичко се намирало под земята.

Що се отнася до Марс, немците най-после съставили карта на планетата, извършили цялата тази трудна работа, загубили много животи и намерили места, най-подходящи за основаване на колонии. Но успели да построят колония само на малка територия. Нали там имало и други същества, които пречели на разширяването на тяхната империя. Но когато немците получили подкрепата на МКК, те започнали да пристигат на Марс и да се устройват там. Точно като преди начало на война – започнали да строят повече танкове, самолети. Т.е. мъдро увеличавали своята военна мощ и ТКП.

Немците построили на Земята всичко, което считали за стратегически важно, за заемане на определена територия и за строителство на определено количество колонии. То трябвало да послужи като основа, главен плацдарм.

Когато немците започнали да пристигат на Марс, те започвали там войни и прогонвали разните групи, които претендирали за тази територия. По-късно, когато се почувствали в безопасност, те прехвърлили там инженери. После немците започнали да търсят места за строителство на бази, нещо подобно на дълбоки подземни военни бази. Някои се разполагали на повърхността на планетата, но по-голямата част се намирала под земята или във вече съществуващи пещери.

Немците трябвало да изчистват всичко - гнездата на живеещите там същества. Те прогонвали аборигенното население и изграждали селища и колонии. При това ги изграждали за повече хора, отколкото имали в този момент. Планирали да докарат хора от Земята. Това се случва във времената на “изтичане на мозъци” през 1950-1960-те години. Именно през 1950-те години започнало строителството на марсианските бази.

Д.У.: В процеса на разширяване на териториите на Марс, имало ли е извънземни групи, които са оказвали помощ в осигуряване на материали и логистика?

К.Г.: В по-голямата част това са били драконианци.

Д.У.: Т.е. именно нашата военна и техническа мощ е служила за заемане на територии и за разрушаване на гнездата на коренните обитатели?

К.Г.: Да, това се е осъществявало изключително от нас. Драконианците са помагали само в сферата на технологиите. Както обикновено, нас са ни изпращали да извършваме цялата мръсна работа. И ние сме я изпълнявали без всякакви колебания.

Д.У.: Какво е нивото на извършените зверства? Имало ли е моменти, когато за кратък период от време са убивали стотици хиляди разумни същества?

К.Г.: Да-да. Ситуации от типа на Хирошима и Нагазаки са се повтаряли безброй пъти.

Д.У.: Искате да кажете, че е било използвано атомно оръжие?

К.Г.: Разбира се.

Д.У.: Те са взривявали хора? Нима след това не е оставала радиоактивност?

К.Г.: Не знам дали сте чували за оръжие, което се появило скоро след ядреното оръжие. Това също е ядрено оръжие, създаващо огромни взривове и оставящо след себе си вакуум.

Д.У.: Оръжие от пето поколение, нали? Чувал съм, че го наричат така.

К.Г.: Да.

Д.У.: Това е пикосекунден взрив, сфера, идеална сфера. Прилича на изрязване. В пределите на сферата се унищожава всичко и няма никаква радиоактивност.

К.Г.: Да, има радиоактивност, но тя се събира в неголямо място в центъра. Такова оръжие са използвали не само за създаване на подземни пещери, но и за разчистване на територии, заети с разумни същества.

Д.У.: Това е отвратително.

К.Г.: Те не могат по друг начин.

Д.У.: И това е нашето правителство!

К.Г.: Изградени са били селища със силна тирания. Тогава не остава ни най-малък шанс, че някой ще може да вдигне метеж и да провъзгласи независимостта на Марс.

Д.У.: И кой стои зад всичко това – същият този Кабал, силовата структура на Илюминатите?

К.Г.: Това е от гледната точка на съвременния МКК. Това са банкерите и бизнесмените от аерокосмическите компании. Всичко излиза от  тях.

Д.У.: Т.е., това вече не са немците? Това е сплав от немци и МКК.

К.Г.: Немците са значителна част от всичко това. Сега не можем да ги разделим. Сега те са една същност. После те започнали да привличат хиляди много високо образовани хора. Давали им информация от типа: “Вижте, Земята всеки  момент ще бъде подложена на много значителни изменения”.  Преди да се обърнат към някого, те изучават всичко за него, после му правят предложение. Показват снимки на тайни военни бази, намиращи се тук на Земята, където ще отиде елитът и казват: "Ето къде ще отидете, ще живеете като крале".  Именно така ставало през 1950-те години, когато на хората обещавали, че скоро ще имат летящи автомобили и пр. После им казвали, че ще ги прехвърлят на Марс и ще живеят там в името на спасяването на човешката раса, защото те са “особени”, имат особена генетика. За хората, които вербуват в програмата, са измислени няколко различни истории. После “доброволците” взимали малко вещи, колкото можели да носят. Не им разрешавали да казват нищо на роднините си. Хората просто изчезвали.

Д.У.: Чувал съм и още нещо от информатори. Ако живеете зад граница, казвате на  всички, че се местите в друга държава, където ви дават много добра работа. Роднините и познатите ще получават картички...

К.Г.: Предлагат им да напишат куп картички, връзват ги с лентичка и ги дават на други хора...

Д.У.: … които ще ги изпращат една по една, отначало по-често, после все по-рядко и накрая потокът съвсем спира.

 К.Г.: Да, когато заминете, ще ги изпраща някой друг. После хората ги доставят на Марс. И когато те пристигат там, пред тях се разкрива реалността в цялата й красота. Внезапно пред тях се появяват въоръжени хора, заповядват им да ги следват, отвеждат ги в стаичка с размер 2,5 х 3 метра и им казват: “Ще живеете тук. Ето ви списък на вашите задължения и списък на това, което ще правите”.

Когато децата ви станат на 12-14 години, ще им подберат генетично съвместими партньори. Ще се погрижим за това, в зависимост от резултатите от тестирането и особеностите на генетиката, децата да се обучават на това, което ще даде принос за развитие на колонията. Добре дошли на Марс”. Такъв е животът на тези хора. Живот в тирания и робство.

Селищата на Марс много приличат на военни бази. Ние бяхме в едно помещение, където трябваше да се ремонтира някакво важно оборудване. Нас ни придружиха до мястото, като ни предупредиха да не разговаряме с никого. Там имаше стена, на която хората окачваха свои картини. Изглежда на хората все пак се позволява нещо във връзка с тяхното ментално здраве, за да не изпаднат в депресия и да не мислят за самоубийство. И все пак, те изглеждаха отслабнали, бледи и приличаха на роботи, които живеят автоматично.

Д.У.: Да, до това води животът в пълно робство. И така, трябва да завършваме. Следващият път ще продължим напред във връзка с Космическата програма, повдигайки за вас завесата на секретността. Благодаря ви за вниманието!

Целият текст на руски:
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=218


Свързани статии:

Космическо Разкриване: Откриване на живот на Марс
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/11/22/kosmichesko-razkrivane-otkrivane-na-jivot-na-mars.1409048


Интервю на Кори Гуд по радио “Out of this World” - 18 септември 2015:

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/09/21/interviu-na-kori-gud-po-radio-out-of-this-world-18-septemvri.1393243




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573001
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол