Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2018 19:39 - Уникална демонстрация на Извънземните на живо по Интернет на безконтактна операция на тумор на жлъчката за 3 минути!Грандиозните Български пирамиди в SEDONA
Автор: bezistena Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2105 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 28.10.2018 00:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ще ви покажем уникална демонстрация на Извънземните във видео филм на живо във Фейсбук и youtube по Интернет, на безконтактна операция на тумор на жлъчката за 3 минути пред публика, която  извършват с помощта на екип китайски феноменни лечители . 


https://www.facebook.com/bulgarisme/videos/899577573453692/UzpfSTEw
MDAxNjMxNzI0MzEwMzozMTMxMTk2MDkyNDE5NDU/

Безконтактна операция на рак на жлъчката за 3 минути чрез Баяне

https://www.youtube.com/watch?v=24xW9EqohY0
Law of Attraction Unveiled - Science Behind the Law of Attraction & Proofs Part 2


И за да няма неразбрали още Кои са Извънземните, които ги пишем дори с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души, още в началото разскретяваме кои са те:   

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!

По – нататък ще разберете какво е участието на китайските лечители и на Извънземните – Българските Богове, в операцията.


https://www.youtube.com/watch?v=S9zawxRoytQ&list=PLa5-aFdApZnJJmQGgM6RoZcoEU1fAekaY

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на видеото и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази операция на жлъчката, демонстрирана на живо, е нагледна демонстрация на приложение на доказаната древна феноменна Българска жреческа лечебна практика Баяне, в която се обучаваме заедно в нашия просветителски блог чрез технологията и инструментариума на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 


–– още инфо за свръхфеноменната лечебна практика Баяне вижте в в блога ни с парола на търсачката "безистена и Баяне" и конкретно в статията ни 

Учени и изследователи изумени: "Траките можели да лекуват само с думи!". Стъпка по стъпка възстановяваме тайната на лечебната практика Баене
http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/13/ucheni-i-izsledovateli-izumeni-quot-trakite-mojeli-da-lekuva.1612632

подбрани пасажи от която ви предлагаме:
 

... Или от смъртта, болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории, посредством технологията на Баенето се поражда Изцелението, Спасението и Безсмъртието с обещаното ни щастие и благоденствие и Вечен живот, чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна Божия небесна помощ!

СМЪРТОНОСНИ без познание на=без познание на Исус и Матара

СПАСЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матар

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

НЕБЕСНА ПОМОЩ от=НЕБЕСНА ПОМОШТ от=от Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана  – 
Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" 

Има още много други думи, термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна болестнна тематика, които всички са съставени с показното участие на Българските Богове, Които са си имплантирали имената в тях умишлено, с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния, да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните, които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!
Не ви са потребни телефони, Фейсбук, Скайп, Интернет и други пощенски комуникационни средства, за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен  неформален разговорен в най – съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек, дете и родители, или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес:

– България – Тракия – Ямбол – първосвещения Божи храм Безистена, който е Центърът на Време – пространствения континиум и входящ и изходящ портал за всякакви оперативни действия между световете

– за Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена 

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях – те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените получатели и се завеждат в небесното деловодство на Безистена, който е Вселенският информационен архив Акаши, откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите, и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър! 

Знайте!

Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот, за да се убедите душевно, духовно, със сетивата и разума и ума си научно – статистически, че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей – така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци", както ни убеждават бездуховниците – материалисти, в чийто плен е съвременната лингва наука, а са проектирани, разработени и съставени от Боговете Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език, и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята – Българите с главното Б от Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите феноменни посветени на Земята!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим многохилядигодишната тайна на Словото и ви посветим всички, за да се подготвите за Съдният ден – кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най – щастливия величав и възторжено – епичен ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!  

Тази транспространствена информационно – комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска безпогрешна хилядигодишна народна медицина като Баене, при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.

БАЕНЕ=Бог, Богиня 

Ще приведем само един елементарен пример на тази тема, защото за тази фундаментална Българска практика ние подготвяме поредица статии, чрез които ще възстановим една от най – ценните феноменни Дарби на Святият Дух – Дарбата на изцеление, наречена Чудотворно изцеление!

ЧУДОТВОРНО ИЗЦЕЛЕНИЕ от=от Жреци от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

Имате примерно симптомите на сериозна болест.

СИМПТОМИ=Иса и Богиня Диана МаМа=Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

Отивате при Ясновидката или Врачката на селото или в махалата, (по сегашно казано – екстрасенси) като конкретно в случая отивате при най – добрата Баячка.

За да сте спокойни и знаете в ръцете на кой поверявате живота и съдбата си, разсекретяваме закодираната визитка на лечителката:

ЗАКОДИРАНА ВИЗИТКА на=на Кан (Жрица) на Изуз от Тракия и Богиня Диана

От визитката ще научим, че 

БАЯЧКА=БАЯТШКА=Кан (Жрица) на Ешуа и Богиня Диана 

че Баячката е лицензирана от Висшата небесна атестационна комисия към Министерството на безсмъртието и вечния живот на Всемирната империя на Исус и Мария Магдалена, Тяхна законна чиста и свята генетична потомка, установена за безвъзмездна жертвена служба на човеците на Земята!  

МИНИСТЕРСТВО на=на Исус и Богиня Матара Диана 

АТЕСТАЦИЯ от=от Отец Иса и Диана 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

ВСЕМИРНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Мария

ВРАЧКА от=ВРАТШКА от=от Бог Ешуа от Тракия 

ЯСНОВИДКА=Кан (Жрица) на Иса и Богиня Диана

ЯСНОВИДЦИ=Деца на Бог Иса

ЯСНОВИДЦИ=ВЕЦИСДЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН –
жреци на Първосвещения Божи храм в Ямбол

ЕКСТРАСЕНС=Син (потомък) на Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Кан (Жрец) и Сар (Цар) от Диана и Исус 

След като се уверихте, че Баячката е феноменна генетична потомка на Българските Богове, с тапия лично подписана от Тях, се оставяте с пълно доверие в ръцете ѝ.

ГЕНЕТИЧНА ПОТОМКА=Кан (Жрица) от Гена на Ешуа и Богиня Мат Диана 

С ТАПИЯ от=от Иса и Богиня Диана

Баячката установява каква е болестта – примерно... захарна болест, туберкулоза, инсулт, тумор, съдечна аритмия – да ви пази Господ! – и започва да си мърмори някакви неразбрани думички и заклинания, сега ѝм казват мантри.

ДА ВИ ПАЗИ=Богиня Диана и Бог Иза 
 
МАНТРИ=Матара

След половин час примерно си отивате и – о, чудо!, след няколко дена от болестта няма и помен!

Пак си казваме Чудо!, комшиите и те клатят умно и назидателно глави – "Наистина чудо!", и така до следващия път и нуждаещ се посетител...

За непосветените е чудо, но за Баячката чудото има реалната стойност на Божията намеса, защото тя точно Тях или по – точно Техните служители Светии – лечители, е извикала за вашето лечение!

ЧУДО=Ешуа и Диана

ЧУДЕСА=Исуш и Диана

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА=НАМЕСА на Бог Исуж и Богиня Диана

Тия неразбрани думички, които си мърмори Баячката, която изпълнява ролята на земен диагностиращ лекар, са позивните пароли за достъп до Небесната здравна служба, която тя изпраща телепатично след като ги е разкодирала от негативната словесна анаграмна комбинация на установената болест.

Примерно заболяването е диагностирано като захарна болест.

Анаграмната разшифровка трансформира негативната словесна комбинация на лечебния и животворящ енергиен коктейл с имената на Българските Богове:

ЗАХАРНА БОЛЕСТ=Диана и Исуз Болхарина

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Болхарин на Диана и Исуз – етносът на болния

ЗАХАРНА БОЛЕСТ на=на Хан (Кан, Жрец) и Зар (Цар) от Дуло на Бог Иса – 
феноменният жречески генезис на лечителя и на болния

Този целебен коктейл е и наборът от пароли, отварящи небесния приемник и активираща лечебната програма в компютъра на Небесната здравна служба. 

НЕБЕСЕН ПРИЕМНИК=Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Мария –
Българските светии

ЛЕЧЕБНА ПРОГРАМА от=ЛЕТШЕБНА ПРОГРАМА от=от Богиня Матара и Ешуа Болгарина

Баячката Баба Иванца, примерно, първо си съобщава жреческия индекс в небесния регистър : 

ИВАНЦА=ИВАНТСА=Богиня Диана и Иса ,

после прави словесен превод по горните диагностични формули за захарната болест, и като телеграфист – свързочник по морзовата азбука, само че по най – съвършената комуникационна свързочна техника и технология – телепатичната и окултната, го изпраща до приемателната станция на Небесната здравна служба.

С това Баба Иванца си е свършила нейната работа.
Оттам нататък службите Отгоре си имат грижата какви специалисти да изпратят при нуждаещият се или да го вземат временно в другото времево и пространствено измерение или да му изпратят от дистанция лечебни сигнали за съответното лечение според степента на душевната чистота, доброта и смиреност на болния и близостта му до Боговете. 

ТЕЛЕПАТИЧНА ВРЪЗКА на=на Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

МОРЗ=Мария и Иза –
вдъхновителите на изобретателя, който задължително е от техния феноменен Български жречески род и от духовния интелектуален разсад

МОРЗОВА АЗБУКА=Богиня Мария и Бок Изуз

Същата е технологията на диагностиране и телекомуникация и връзка за другите примерни заболявания:

ТУМОР=Матара

АРИТМИЯ=Матара

ИНСУЛТ=Иса Ел (Змей) и Диана 
 
ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Болкария

СЪРДЕЧНА АРИТМИЯ=Рода на Исуш и Матара Диана

–––

Виждате, нали, как ясно и разбираемо видими стоят и ви чакат Исус и Мария във всички, подчертаваме изрично – в абсолютно всички човешки болести! – създадени от Тях като профилактични ограничения и спирачки за неразумната човешка дейност и живот, и най – важното за поука за периода на Тяхното видимо отсъствие и най – вече за времето на Тяхното сегашно Идване!

НАЙ ВЕЧЕ ЗА ВРЕМЕТО на=на Бог Изуш и Богиня Матара 

Тази Божествена Сътворенческа висша лечебна технология е много сложна и абсолтно недостъпна за всякакви изследователи и мераклии с нечисти и комерчески цели, но е абсолютно лесно достъпна за всеки, който потърси Боговете ни Исус и Мария с искрено каящо се сърце и  душа и чисти помисли по посочената от Тях тука процедура!           

КАЕЩО СЕ СЪРЦЕ на=КАЕШТО СЕ СЪРЦЕ на=СЪРЦЕ на Кан (Жрец) на Диана и Исуш 

И за тебе – сестро и братко наш!

А тайната и секретната рецепта KNOW – HOW на висшата Божествена свръхфеноменна технология за връзка с Боговете и чудотворно лечение Баене, са заключени в пренебрежителното обяснение на лечебната практика на Баба Иванца –

МЪРМОРИ СИ НЕЩО, БАЕ СИ НЕЩО, ШЕПНЕ НЕЩО, ГОВОРИ СИ НЕЩО, ГОВОРИ НЕРАЗБРАНИ ДУМИ...,

които пренебрежителни и несериозни пресмехулни от академична гледна точка формулировки за феноменния лечебен процес, се разкриват пред нас след сложната и същевременно толкова елементарна жреческа, вече достъпна за всички операция – анаграмно разшифроване със Свещения шифър, което няма да се уморим да правим за вас!

МЪРМОРИ СИ НЕЩО за=МЪРМОРИ СИ НЕШТО за=за Матера Мария и Исуш 

БАЕ СИ НЕЩО за=БАЕ СИ НЕШТО за=за Исуш и Богиня Диана –

БАЕ СИ НЕЩО=БАЕ СИ НЕШТО=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН,
 
като тази универсална формулировка на тази Божествена лечебна практика ни води за пореден път при Българските Богове, а те пък с нея ни водят веднага на Централното си феноменно лечебно заведение БЕЗИСТЕНА в Ямбол!

Феноменната информация за тия Божествени феноменни познания и свръхтехнологични лечебни практики са наследствено имплантирани в Божествените ви гени и мозъчен биокомпютър на всички Българи, които са жречески потомци на Боговете ни и са Българи с главно Б и искат да бъдат такива Българи и желаят доброволно да ги активираме отново!
За целта ви повтаряме началното просветителско ниво и задължителната рецепта за успешно лечение на всички болести – условия важещи за всички, търсещи Боговете и изцелението и спасението си:

Изповядване с ум и разум и с уста на Мария Магдалена и Исус за Богове Творци и Демиурзи и Властелини на света и приемането им с цялата Душа и сърце за ваши Спасители и Господари в живота! 

Тайната, която разкриваме за феноменното лечение Баене, важи за всички области и всички проблеми – не само здравословните, на човешкия живот и заобикалящият ни свят, защото Боговете ни са във всяка дума и израз в тази и извън тази категория и тематика, и по този начин можем да ги потърсим за всички нужди и проблеми в живота ни! 

Най – много Те се радват и са много отзивчиви след това, ако им благодарите и ги прокламирате пред другите и ако ги потърсите предварително в радостните моменти и събития в живота ви! 
Баенето е вид молитва за връзка и комуникация с Българските Богове и техните служители – Светиите, конкретно по здравословни и медицински проблеми, при която  Божии генетични потомци от феноменния жречески род Дуло, които са Божиите оторизирани посредници и пълномощници между двата свята, диагностират здравословния проблем на човека и като осъществяват директна окултна телепатична връзка с небесните здравни служби, го представят пред тях за разрешаване!

Никакви такива самовнушения и разни псевдо – научни материалистични и по – смели езотерични хипотези и теории, с каквито се мъчат да обеснят свръхестествения феномен Баене, нямат никаква стойност и нищо общо с истината!

НЯМА НИЩО ОБЩО с=НЯМА НИШТО ОБЩО с=с Исуш и Богиня Мат Диана  

А истината е, че Баячката или Баячът осъществават контакт с Божия свят и предоставят на небесните служби навидимата оперативна медицинска интервенция върху нуждаещият се.

Лечебният метод Баене важи и се прилага само за феноменни генетични потомци на Българските Богове от Техния род Дуло, които вярват безусловно в лечебните свойства на операторите – Баячи. 

Задължително провеждайте жреческото молитвено свещенослужение и опериране със спасителните мантри с най – разнообразна музика, песни и танци на Български певци и на световно известни култови идолни песенни звезди, за които ви просвещаваме постоянно, че всички те са Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена, каквито са и култовите изпълнители от фоновата ни плейлиста

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


В наша коментарна публикация във Фейсбук под тази оперативна демонстрация обещахме да разберем и разсекретим и оперативната мантра на тримата китайски лечители, въпреки че може да се ползват и други оперативни пароли, зададени чрез Свещения шифър във връзка с това заболяване.

Лекторът съобщава, че лечителите повтарят една и съща дума, като твърди, че няма никаква магия в тази дума и че можело да бъде всякаква друга дума, но това е била думата, която те са избрали.

И началната дума, която лечителите бяха избрали и повтаряха хорово в трансов ритъм бе Уок – Са, което е
Вок – Са ! 

Вок Са!

Вок Са!

Вок Са!

Дори и за начинаещите в Тайната на Свещения шифър наши съкурсисти от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, тайната на лечебната мантра, чийто избор въобще не е случаен, е категорично ясна:

ВОК СА=Бок Иса 

ВОК СА=Бок Иса 

ВОК СА=Бок Иса 

Във втория етап на операцията молитвената оперативна мантра бе
Мер, Мер, Ма – Мер и Са, Са, Са !

Абсолютно нагледен открит урок по практическо приложение на оперативната практика Баяне с основните оперативни мантри – имената в прав текст на Богинята Майка Мария Магдалена и Бог Исус ! 

МЕР=Мария

МЕР=Мария

МЕР=Мария

МА МЕР=Ма (Богинята Майка) Мария

СА=Иса

СА=Иса

СА=Иса 

Опитите на водещия лектор –
 езотерик да представи операцията Баяне като процес на волево самовнушение за нещо вече извършено и чисто енергийно въздействие без дори да си помисли дори и за миг за Божествена намеса дори и на официалния християнски Бог Исус, да не говорим въобще да потърси съдействието на истинските Български Богове, са свободни съчинения на хипотетични вероятности и философски гимнастически упражнения на ума на високо езотерично ниво, но абсолютно недостатъчно да се достигне дори до предверието на храма на Истината!

БОЖЕСТВЕНА НАМЕСА от=НАМЕСА от Бог Исуж и Богиня Диана 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

Допускането от водещия, че в оперативния процес участва невидима мрежа от енергия, която свързвала всичко в света, ни води отново и отново при Българските Богове, създали действително тази невидима мрежа от енергия:

НЕВИДИМА МРЕЖА от ЕНЕРГИЯ=ЕНЕРГИЯ от Богиня Мад Мария и Ежуа 

Декларирането от лектора, че има само трима души в света, обучени да провеждат такива операции, ни съобщава техните характеристики какви са  те:

САМО ТРИМА ДУШИ от=от Исуш  и Диана Мат Мария 

В света има безброй много хора, в които са заложени тия феноменни лечебни характеристики и способности, като всички те са задължително импланти от свещения Български жречески род Дуло от феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, разпръснати и имплантирани сред всички племен по света за техен духовен творчески прогресивен елит чрез Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е култовият Сеяч на Божието генетично семе от новозаветната притча Семето и Сеяча

– още инфо за Павел в блога ни с парлола на търсачката "безистена и Павел"

Водещият лектор от филма Грег Брадън (роден на 28 юни 1954 г. в Миссури, САЩ) е американски автор на литература на Ню Ейдж, който пише за тези феномени от 2012 г. и стана известен с твърдението си, че магнитната полярност на Земята е на път да се обърне.

БРАДЪН=Брад
феноменен активиран Българин от Бялото Братство 

НЮ ЕЙДЖ=Диана и Ежуа 
 –
духовно езотерично движение Нова епоха, в което Българските Богове обхващат и активират феноменни Българи и крипто –
 Българи в Америка и по целия свят

Ето и сакралната етимология и тайната на това звучно индианско име на този щат, което учените етимолози обясняват с наивистични първосигнални опростачени жаргонни изрази:
 
МИССУРИ=Мария и Исус 

Брадън твърди, че промяната в магнитното поле на Земята може да окаже въздействие върху човешката ДНК.
Той също така твърди, че човешките емоции засягат ДНК и че колективната молитва може да има лечебни физически ефекти
Той е публикувал много книги чрез издателската къща Hay House, една от най –
известните от които е The Divine Matrix (Божествената Матрица) , по материали на която е филмовата демонстрация 

Divine Matrix=Богиня Мат и Иса от Трахия 

МАТРИЦА=Матара и Иса 

През 2009 г. книгата му "Fractal Time" е в списъка с бестселъри на "Ню Йорк Таймс"

Fractal Time=Мат Диана Балкария

Fractal Time=Балкари на Мат Диана

Предлагаме ви сайта на Брадън, профила му във фейса и филмите му  Ю туб:

http://gatheringlightjourneys.com/Journeys/2018/ChacoCanyon/?fbclid=IwAR3ICJIo5v-uR8dgLaWYSfmvQjW9MZzassV5_A2usqT6dlyKB5SwIRrREAU

https://www.facebook.com/GreggBraden/

https://www.youtube.com/results?search_query=+Gregg+Braden

image
+
image
+
image


От наша страна ние ще му предложим нашия просветителски блог, за да може да премине през последните стъпала на зикурата на познанието до върха, дето е Божия храм! :

ЗИКУРАТ НА ПОЗНАНИЕТО=Кристоз и Богиня Диана=Исуз от Тракия и Богиня Диана ,

и да знае единствено верните пароли за връзка с Българските Богове и за активиране на мегалитните светилищни съоръжения в САЩ и по света, по които той води многобройните си доверили му се последователи и фенове, построени и обслужвани от Българските жреци на Исус и Мария Магдалена, от които и той е високопосветен феноменен потомък, тъй като това познание ще му трябва жизнено важно при подготвяното от него през 2019 година поклоническо посещение в култовия великански мегалитен светилищен комплекс Sedona,

image

построен през 2 век сл. Хр. за творене на чудеса на него от култиваторът и цивилизаторът и покръстителят на индианските племена в Америка Кан и Цар Авитохол, Който е Свети Павел, Първородният син на Исус и Мария Магдалена, в екип с кака му Света Синтия, на която е кръстен комплекса, а тя – на Майка им и Баща им!

SEDONA=Иса и Диана 

SEDONA=SENDOА=Синтия

–– още инфо за Света Синтия вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Синтия" и последните ни публикации за Светото семейство на Исус и Мария Магдалена

image

image 

Изкуствено построеният мегалитен светилищен комплекс Седона и Великанският катедрален храм на Седона – ама истински поднебесен храм :

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса ,

и то изкуствено построен като зикуратна пирамида, за която изкусна ачик изкуствена конструкция с кой акъл още хилядите и милиони посетители и наблюдатели по света продължават да вярват сляпо и крещящо наивистично и противологично на здравия разум на учените – фалшификатори на сакралното Българско матерално наследство, че била "природен геоложки феномен", дело на "вълшебната ръка на природата"!

–– и за информация на англоговорящите, само със смислова тъждественост без лингва – математическо равенство :

SUBWAY TEMPLE=Temple of Goddess Diana and God Isa 

Ето Чии са и чие дело са великанските конструкции на поредния Български светилищен комплекс от Единната планетарна мегалитнасветилищна мегалитна енергийна система: 

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 

ПРИРОДЕН ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕН построен от=построен от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара

NATURAL GEOLOGICAL PHENOMENY built by = built by Bulgari Khan (Priests) of Ejua and Goddess Madara

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Предлагаме ви една чудесна статия по нашата тема, която получихме точно на време при съставянето на постинга, по окултната синергитична информационна мрежа на Всемирното Бяло Братство чрез публикация в страницата на Българи :

https://www.facebook.com/bulgarisme/posts/1896380167106756?__tn__=K-R

ЧУДЕСНА СТАТИЯ от/за=СТАТИЯ от/за Диана и Исуш 

ПО НАШАТА ТЕМА за=за Ешуа и Богиня Мат Диана 

ТОЧНО НА ВРЕМЕ идват=ТОТШНО НА ВРЕМЕ идват=идват Ешуа и Богиня Матара Диана 



БОЛЕСТИТЕ СЕ ЛЕКУВАТ С МИСЪЛ И ОТ МИСЛИ МОЖЕШ ДА СЕ РАЗБОЛЕЕШ.

Просветителска лекция от Свети Петър Дънов – единственият син на Свети Васил Левски и баща на пет феноменни емблематични сина (още и Дядо Добре) и две дъщери

image

Статията е на най – възможно високото езотерично ниво на времето си, когато още не беше дошло времето за разкриване на Истината за Българските Богове, и Учителят все още говори в кода на Свещения шифър за Боговете ни и лечебната сила на мисълта чрез вълшебните думи на Българския език, във всички които са имплантирани имената и характеристиките на Боговете ни, като ни е подготвил в тази статия възлови Техни комбинации за разсекретяване и използването им за оперативни мантри за феноменната лечебна практика Баяне.  

НА ВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса 



––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Болестите се лекуват с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм.
Ако знаеше законите, които управляват мисълта му, човек би се справил с всички свои недъзи. Няма недъг, който мисълта да не е в състояние да изправи.

НЕДЪЗИ=Диана и Иза 
 
image

http://krasiva.org/unikalna-sistema-na-petar-danov-za-tova-kak-misalta-lekuva-vsichki-bolesti/?fbclid=IwAR1-CRgtqsbXnXygTlVWA8UsP3Pj_pQnXmwHVRN_vfXXToP0YVUFGCbjWe8

Ако хората биха концентрирали умовете си в определена точка, те биха стопили това, което се намира там. Канара би се стопила от енергията, която се излъчва от човешките мозъци.

ТАМ СЕ НАМИРАТ=Иса и Мат Мария 
Българските Богове, които са навсякъде и във всичко

Хората, ако знаят как, чрез концентрация на мисълта си могат да разтопят всички скърби и болести.

СКЪРБИ И БОЛЕСТИ лекувани само чрез= 
лекувани само чрез Богиня Диана и Исуз Бълкарина

СКЪРБИ И БОЛЕСТИ на=на Бълкари на Богиня Диана и Исуз 

При здравословно състояние организмът има едни вибрации. При различните болести са различни вибрациите, но всяка болест говори за понижени вибрации. Температурата трябва да се повиши. Това става с изговаряне на специални мисли и формули, които човек, като ги изговори и внесе в организма си, променят вибрациите. Това се постига и с гледане на хубави картини, пейзажи, звездното небе може също да служи за цяр. Обезсърченият и болният да гледат трептящите с различна светлина звезди. От светлината на звездите човек може да се насърчи и да се лекува.
Всяка дума крие в себе си известна сила. Ако концентрирате вниманието си върху дадена дума, вашият мозък ще се свърже със силата, която е вложена в нея, и ще изпитате едно ободряване или отпадналост според характера на думата.

ДУМИТЕ КРИЯТ В СЕБЕ СИ=КРИЯТ Богиня Мат Диана и Исус 

Има думи, които веднъж изговорени, човек втори път не може да ги произнесе. Защо? Те оказват вредно въздействие върху човешкия мозък. Например, ако няколко пъти произнесете думите: Ще се разболея, човек ще изпита тяхното лошо действие върху организма си и няма да мине много време, той може да се разболее.

ПРОИЗНАСЯМЕ ДУМИТЕ с=с Исуз и Богиня Диана Мат Мария 

И обратно ако някой туберкулозен повтаря няколко пъти на ден думите: Ще оздравея, той наистина ще оздравее. Но трябва не само да ги повтаря, а да мисли и да чувства, че вече е започнал да оздравява и да вярва в оздравяването си. 

Сега Свети Петър Дънов разсекретява пълната комбинация за лечение на туберкулозата:

ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Иза Бълкария

ТУБЕРКУЛОЗА=Бълкари на Диана и Иза 

Човек може да се лекува чрез мисълта си. Колкото по-силна и съсредоточена е мисълта на човека, толкова по-лесно може да се излекува от известна болест. Достатъчно е да каже една дума, за да се излекува. Има думи, които действуват магически върху човека. Той трябва да знае и кога да каже думата. Всяко нещо трябва да става на своето място и време.

НА СВОЕТО МЯСТО винаги са=винаги са Исус и Богиня Мат Диана 

НА СВОЕТО ВРЕМЕ винаги са=винаги са Бог Иса и Богиня Матара 

Болестите се дължат на натрупване на чужди вещества, обаче чрез мисълта и волята си човек може да ги изхвърли вън от тялото си и да оздравее. Колкото по-възвишена е мисълта, толкова по-големи възможности има и крие в себе си.

ИМАМЕ В СЕБЕ СИ=Богиня МаМа и Бог Исус=Богиня Мария Магдалена и Бог Исус 

Силната мисъл лекува всички болести. Кабалистът изяснява по следния начин лекуването чрез мисълта: мисълта е в състояние да видоизмени вибрациите на човешкото тяло. Когато човек заболее, тези вибрации се понижават; с мисълта той може да ги обърне от нисши във висши.

ИЗЯСНЯВА=Бог Исуз

ВИДОИЗМЕНЯНЕ от=от Богиня Мад и Иза
видоизмененията на всички живи организми и същества и човешката еволюция се извършват от Българските Богове, генно – инженерни експериментатори

ЕКСПЕРИМЕНТАТОРИ=Богиня Матара и Иса от Тракия 

НИСШИ=Исуш

ВИСШИ=Бог Исуш 

Хремата например се предизвиква от особен род микроби, които попадат в носа, и ако вибрациите са понижени, те намират условия за размножаване.

РАЗМНОЖАВАНЕ от=от Бог Изуж и Мария 

Като се размножават, те дразнят слизестата ципа на носа, носните жлези, за да се освободят от това дразнене, отделят изобилно течност, която ги изхвърля навън. Щом вибрациите на организма се повишат, изхвърлянето на чуждите вещества става лесно и бързо.
Човешката мисъл е свързана с жизненото електричество в живота. Когато мислите са положителни, те привличат жизнените сили към себе си; когато мислите са отрицателни, тия жизнени сили се разпръскват, отдалечават се от човека, вследствие на което се появява заболяване. Например, ако имате някой противник, който ви мрази, неговата мисъл спрямо вас е много силна. Той може да ви направи негативен и вие ще заболеете.

МРАЗИ=Мария и Иза
значи който мрази нас Българите – Божиите генетични потомци, той мрази Боговете ни, обаче вижте какво получава мразещият обратно:

Законът е следният: ако вие заболеете, туй заболяване ще се върне върху него, ще има обратно движение.

ЩЕ ИМА ОБРАТНО ДВИЖЕНИЕ от=от Бог Ежуш и Богиня Матара Диана 

МРАЗИ БОГОВЕТЕ НИ=Бог Иза и Богиня Матара

двата разшифровани израза документират и указват категорично, че Боговете ни са конструирали технология и механизъм за автомоторно натрупване и регулиране на кърмата ни

Вие можете да изпращате вашите положителни мисли, вашите топли чувства и пожелания към някой болен с абсолютна вяра, без никакво колебание и съмнение и той ще оздравее.

БЕЗ СЪМНЕНИЕ В=Бог Исуз и Богиня Ма (Майка)

Значи, за да бъде здрав някой човек, трябва да изпратите от себе си един жизнен ток към него. Той ще възприеме вашата мисъл и пожелание и ще се почувствува по-добре. В туй отношение добрите приятели са добра ограда за здравето, а лошите приятели всякога носят болести и страдания.

––– Силата и мощността на жизнения ток и пожелания към приятелите ви и към вас самите ще се преумножи в геометрична прогресия ако търсите Боговете ни с тези молитвени мантри и пароли за връзка с Тях!


Когато волята взима участие, вие можете сами да се лекувате. При участие на волята вие можете да стоите с часове вън на студа с тънки дрехи, без да се простудите. Мислено човек може да си изработи топла, магнетична дреха, с която и в най-големия студ няма да трепери. Без такава дреха, без участието на волята, колкото добре да е облечен, човек пак може да усеща студ и да се простудява.
Ако някой заболее от ревматизъм, трябва да го хване, да го разтърси малко и да започне да му говори, че е забъркал пътя си и да напусне организма му. Ако ревматизмът се е загнездил някъде в рамото, трябва да го насочва към лакътя си, после към пръстите на ръката, докато го изкара навън. Болестите се лекуват не само с лекарства, но и с мисъл. Мисълта може да изпъди всяка болест от човешкия организъм. Мощна е силата на мисълта.
 
––– мисловната дейност на човек се извършва чрез думите на съответния негов роден език, и независимо дали тези думи ще останат само в мисълта или ще се реализират и материализират в слово или написани, само ако открием в тях Боговете ни по тази сакрална лингва методика и ги потърсим чрез тях, само тогава мисълта и думите в нея ще имат лечебен ефект.

Ако някой от вас страда от треска, нека вложи в себе си мисълта, че иска да оздравее, да посвети живота си за реализиране на едно добро, велико дело. В скоро време мисълта започва да работи в него и треската ще мине.

ТРЕСКАТА ШТЕ МИНЕ с помощта на=
с помощта на Мат Диана и Кристош=
с помощта на Мат Диана и Исуш от Тракия 

Ако идеята му даде добър резултат и той оздравее, това показва, че тя е проработила. Всяка идея, всяка добродетел, която може да се реализира, първо подобрява здравето на човека.

ВСЯКА ИДЕЯ е от=от Иса и Бокиня Диана 

Индусите имат следния начин за лекуване на раните си: събират праната от природата и с помощта на мисълта си отправят тази прана към болното място, което най-много за 20 минути оздравява.
Докато живеете в света на противоречията, трябва да знаете, че се намирате под закона на внушението.

НАМИРАМЕ СЕ ПОД законите на=законите на Богиня Мад Мария и Иса 

ВНУШЕНИЕ от=от Бог Ешуа 

Никой смъртен, даже и безсмъртен, не е свободен от този закон. Като имате предвид това, всякога ще държите в ума си положителни мисли и чувства, ако искате да се освободите от много болезнени състояния, които не са ваши. Ако се свържете с някой човек, който страда от крак, и вие ще изпитате същата болка.

СМЪРТЕН без=без Иса и Матара

БЕЗСМЪРТЕН с=с Богиня Матара и Исуз

СВОБОДА=Бог Иса и Богиня Диана 

Има дни и часове, когато внушението се отразява вредно върху човека. Тогава нито той трябва да внушава, нито другите на него. В такива моменти човек трябва да се огражда от внушението така, както военните се ограждат от своите неприятели с ред крепости.
Яви се тумор в корема или другаде някъде. Не се плашете това показва, че се е насъбрала на едно място излишна енергия, която трябва да се отправи някъде навън. Ще стимулирате някои от здравите клетки наоколо да изгонят тази енергия вън, мисълта да е силна, съсредоточена и ще се дойде до естественото състояние. Ако няма друг изход, може и с операция да се премахне болестта. Но със силна, концентрирана мисъл един тумор може да изчезне сам по себе си. Чрез внушение може да поболите и най-здравия човек. Чрез внушение може да изкарате какъвто и да е тумор вън от тялото, и то за 24 часа. За три дни може да изкарате тумор, като поставите болния в магнетичен сън. Чрез внушение какъвто и да е тумор може да се премахне, зависи всичко от мисълта.

–––  И пак ви напомняме универсалната лечебна оперативна мантра за всички видове тумори:

ТУМОР=МУТОР=Матара

Ако сте хремави, мислете за здравето. Често повтаряйте мисълта: Аз съм здрав, и в скоро време хремата ще ви напусне. Здравият често мисли за болестта и я привлича. Правете точно обратното мислете за здравето, за да го привлечете и усилите и да се освободите от болестта. Разумното, доброто, великото в човека е в състояние да се бори с микробите, които причиняват болестите. Прилагайте добрите и положителни думи и мисли като формули, с които можете да си въздействувате.

ЗДРАВ СЪМ чрез=чрез Богиня Мадара и Исуз – 
тази мантра повтаряйте често, както ви съветва Свети Петър Дънов 

МАНТРА=МАТАР ± Н (кодировъчен назал)=МАТАР=Матара

Как лекуват днес туберкулозните? Турят ги на легло да не се движат нито наляво, нито надясно, хранят ги по особен начин и нищо повече. Не, нека оставят болния свободно, ако иска да лежи да лежи, ако иска да се разхожда да се разхожда, но да започне да произнася много пъти на ден думите: вече оздравявам, като постепенно увеличава и стигне до 1000, 2000 пъти на ден и не само да повтаря, а да мисли и да усеща оздравяването. Така може да се лекува всяка болест, всяко обезсърчаване.

––– пак ви даваме сакралната лекарствена рецепта и доза и лечебна методика за туберкулозата:

Ен – пъти на ден по три пъти молитвената мантра:

ТУБЕРКУЛОЗА=Диана и Исуз Бълкария  

ТУБЕРКУЛОЗА=Бълкари на Диана и Исуз 

и постоянно да повтаря, като постепенно увеличава и стигне до 1000, 2000 пъти на ден и не само да повтаря, а да мисли и да усеща "Здрав съм" в анаграмния декодиран вариант:

ЗДРАВ СЪМ чрез=чрез Богиня Мадара и Исуз


По този начин тежката, тъмна атмосфера около болния се разведрява, става светла, приятна и той от ден на ден се усеща все по-добре, по-разположен. Тогава всички здрави хора ще почнат да посещават този човек.

ТЪМНА АТМОСФЕРА без=без Богиня Диана Мат Мария и Иса 

Да кажем, че имате една малка мъчнотия, боли ви пръст и не можете да търпите. За да се излекувате, или по-право, за да можете да търпите, представете си, че някой ви е забил един голям гвоздей в ръката. Тази по-голяма болка сега ще измести по-малката. Ако можете да възпроизвеждате умствено това забиване на гвоздея в ръката си, в съзнанието ви ще стане трансформиране на болката.


МЪЧНОТИЯ=МЪТШНОТИЯ=Ешуа и Мат Диана 

Заболеете ли, не бързайте да викате лекар. Приложете един, втори, трети метод, концентрирайте мисълта си към болката и няколко пъти си кажете: Оздравявам.
Някога можете десет пъти само да кажете, че ще оздравеете и така ще стане, а някога е необходимо хиляди пъти да си кажете, че ще оздравеете. Колкото пъти и да изговорите тези думи, не се обезсърчавайте. Постоянствувайте и ще получите добри резултати. Така можете да лекувате и себе си, и приятелите си.

Особена атмосфера ще се създаде около вас, ако знаете как да произнасяте думите живот, благост, Любов, мъдрост, извор, Христос, Дух.


ОСОБЕНА АТМОСФЕРА създавана от=създавана от Бог Исус и Богиня Матара 
 

Всички искате да бъдете умни, здрави, добри, чисти качества, които може да ги имате, ако знаете да произнасяте думата Любов както трябва. Тази дума има огромно, мощно значение, има сила и пред Бога, и пред ангелите, и пред хората, стига да знаете как да я произнесете. Магическа дума, която и мъртви оживява. На тази дума всичко се подчинява. Дума, която струва милиони и билиарди.

––– Сега Свети Петър Дънов добавя:
"...всичко можете да имате, не само ако знаете да произнасяте думата Любов както трябва, но и да живеете постоянно с нейните чувства, норми и правила!"

Ако нещо зрението не е в ред, всяка вечер преди да заспите, ще си кажете: Щом се отворят очите утре, ще бъда по-добре. Който вярва, всичко може.
Трябва да правите опити. Ако десет души се съберат и концентрират ума си върху един болен човек, те могат да го излекуват, като с мисълта и молитвата си привлекат положителни и оздравителни сили.
Някой не може да спи. Ако се лекува по медицинския начин, ще вземе наркотично средство и ще заспи, без да си е починал както трябва. Ако иска да постъпи според методите на окултизма, ще си каже: Ще си легна сега, ще заспя дълбоко и след 6 часа здрав, хубав сън ще се събудя. Съвременната медицина препоръчва срещу треска хинина, а окултизмът да употребиш мисълта си срещу микробите на треската: Заповядвам ви, микроби, в продължение на 25 минути да излезете вън от моя организъм, защото съм зает, отивам на работа.

СЪВРЕМЕННА МЕДИЦИНА от=СЪВРЕМЕННА МЕДИТСИНА от=от Исус и Богиня Диана Мат Мария 

Човек може да бъде лекар сам на себе си и да се лекува без нож. С мисълта си човек може да се освободи от всички израстъци в тялото. Как? Като ги мести от едно място на друго. Ако израстъкът е вътрешен, той може да го изнесе вън някъде. Щом е отвън, той лесно се лекува.

Като знае свойствата на топлината и на студената вода, човек може да се лекува и по духовен начин. Например вместо с топла вода, човек може да се лекува с мисълта си, която внася също такова разширяване на капилярните съдове, каквото и топлата вода.

Ако отправяте често мисълта си към корените на космите, в продължение на една година вие ще постигнете много нещо: космите ви ще се заздравят и ще пораснат. На какво се дължи оредяването на космите? На вътрешно безпокойство и на липса на влага в организма.

Ако някой от вас заболее, вие можете вечер, когато той спи, да изпращате към неговото подсъзнание добри мисли, че той ще оздравее, ще се поправи скоро.

ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано от Богиня Диана и Исуз

ПОДСЪЗНАНИЕ управлявано от=управлявано от ПЕЗИСДЪН=управлявано от БЕЗИСТЕНА 

Поздсъзнанието на човеците се определя и управлява/внушава/командва от Българските Богове и Техните светейши служители от първосвещения Божи светилищен мултифункционален храм Безистена.

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

image
Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история


За да станат косите черни, нужно е да внесете в ума си светли мисли, в сърцето благодатни чувства, същевременно да употребявате цяла година или година и половина коприва.
Всички възможности се крият в мисълта. Тя регулира функцията на органите на човешкото тяло. Отрицателната мисъл може да създаде ред болезнени състояния, хармоничната може да махне тези състояния.
Ако си болен: представи си, че Слънцето, светлината падат върху тебе като душ и като че ли се намираш в едно море от светлина, здраве, сила, мощ, добрина, като че ли си потопен в Бога. Ако болестта е на определено място, ще кажеш на болното място: Излез оттук, аз имам работа, трябва да служа на Бога, иди си! Ако болестта е по цялото тяло, ще кажеш: Иди си от мене. Ще направиш паси с дясната ръка от горе на долу, приближаваш ръката си до устата и се изтърсва напред, като в същото време духаш три пъти.

АЗ ИМАМ РАБОТА С=Исуз и Богиня Мат Мария 

НЕ СИ ОТИВАЙ ОТ МЕНЕ=Иса и Богиня Мат Диана 

Ще ви дам един метод, чрез който да си въздействате при разстройство на черния дроб. Турете дясната си ръка отпред на корема, с длан към корема, а лявата на кръста, пак с длан към тялото, и мислено прекарайте енергиите на Слънцето към центъра на Земята. След 10-15 минути състоянието ви ще се подобри и ще станете весели.

ЦЕНТЪР НА ЗЕМЯТА=Исуз и Матара Диана 

Ако пулсът се намали до един удар, пак има възможност за спасяване на човека. Той може да прекара и три дни с такъв слаб пулс. Ако мисълта на близките му е положителна, пулсът постепенно ще се ускори; когато близките на болния се молят за него, поддържат положителна мисъл, те ще го спасят.

Всякога можеш да правиш добро. Например някой има нужда от помощ, но си болен; насочи мисълта си да му помогнат. Тогава все ще се намери кой да му помогне. Има голямо разнообразие в това. Начинът, по който ти можеш да направиш добро, е само твой; всеки да прави добро, както знае. Аз минавам покрай някого, давам му една ябълка и си отивам. Друг ще му даде нещо повече и ще поговори с него. Трети ще му даде нещо, но и ще му каже: „Ела с мен“, ще го заведе вкъщи на обяд. Никой друг не може да направи така доброто, както ти можеш да го направиш. Красиво е вечното разнообразие в Доброто.

ИМАМ НУЖДА от ПОМОЩ=
от Ежуш и Богиня Диана МаМаМа=от Ежуш и Богиня Диана Майка Мария Магдалена 

Допущайте в ума си само такива мисли, които не предизвикват сътресение в мозъка. Това са възвишените и светли мисли, които идват от висшите светове. Като пази мозъка си, човек ще се научи да пази и белите дробове, и стомаха си. Следователно вкарвайте в белите си дробове само такъв въздух, който не произвежда никакво налягане и напрежение; внасяйте в стомаха си само такава храна, която не произвежда никакво разстройство; търсете методи, чрез които да се справите с мислите, които предизвикват напрежение върху мозъка.

ВЪЗВИШЕНИТЕ МИСЛИ от=МИСЛИ от Бог Изуш и Богиня Диана 

МИСЛИТЕ ОТ ВИСШИТЕ СВЕТОВЕ=МИСЛИТЕ от СВЕТОВЕ на Богиня Диана и Исуш 


Петър Дънов

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичното съдействие на Брадън и екип небесни специалисти по Баянето от Вси Светии, които са все Българи, водени от Свети Петър Дънов!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 








Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.10.2018 19:40

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676139
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!