Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2017 11:33 - Защо западна Европа е толкова изпедерастена, сравнена с Балканите?
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 683 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 11.08.2017 11:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Повечето хора вече са наясно с това, но в западна Европа изглежда все повече, че няма голяма съпротива срещу милионите военизирани мюсюлмани, които наводняват континента. Много от западняците дори ги приветстваха с отворени обятия, а много от жените им в последствие бяха разсъблечени и разтърсени от нашествениците друговерци.

Какво й става на западна Европа?

Трябва просто да отбележим, че повечето от западняците не знаят, и никога не са изпитвали ислямското „присъствие“. Скандинавските страни, Германия, Британските острови и Ирландия, и по-голямата част от Франция не им се е налагало да се занимават с мюсюлмани, а ако им се е налагало то не е било за дълго време, че да го разбират. Те само са се занимавали с други европейци, повечето от тях християни, в миналото някои също и езичници. Шведите нямат история, която се е предавала от поколение на поколение за бруталната ислямска окупация на страната им. Англичаните нямат книги, които са написани относно безбройни избивания, причинени им от мюсюлманските владетели.

Сравнете това с Балканските нации, където е трябвало да издържат ислямското подтисничество за по 500 години. Огромното мнозинство от тези хора са все още православни християни и днес.

Не-мюсюлманите в онези окупирани от исляма времена са били третирани като под-граждани. В някои страни като България са били притиснати до дъното, оставяйки по-голямата част от населението да преживява под постоянен натиск на къра. Местните народи е трябвало да се крият за да са си запазвали религията. Изкарването на показ на не-мюсюлманска символика, като кръста, са били забранени. Не е могло да се строят и ремонтират църкви без разрешението на окупаторите. Било е забранено на християните да се опитват да превръщат мюсюлмани на християни. На християните им е било забранявано да яздят коне и е трябвало да плащат специални такси само за това, че са християни.

Както всички знаем в България, може да се пише още много, и никога няма да бъде прекалено. Като това, как ислямските орди са крали бебета, за да бъдат обучени в избиването на родителите си в последствие. Стотици хиляди отвлечени за да бъдат разпродавани за роби на мюсюлманите. Не е било никак лесно да си един от тези източноправославни християни. Ще го оставя така. На кратко, мюсюлманите са направили живота на балканците много, много по-тежък.

Историите за бруталната окупация на Балканите са все още разказвани на местно ниво. Някои от тези истории са станали световно известни, други са се покрили от сътрудническите власти на Османската империя, от обществата на Запад.

Това повдига въпросът: Защо в огромната си, почти изцяло, част – източноправославните християни не са приели исляма за да си улеснят живота?

Нещата стоят така, че много гърци, сърби, българи, и румънци са го приели. Повечето от тях за да си издигнат обществения статут, за да си улеснят живота, и за да могат да се венчаят за мюсюлманско семейство… обаче ..

Тези, които са се обърнали към исляма, загубиха предишната си идентичност като гърци или българи, и просто станаха „турци“. Когато  взимаш религията и вярата на завоевателя и съперника, вече не си част от групата, от която идваш.

Едно добро нещо беше постигнато чрез тези преобразувания и кръстосвания. Лицата и семействата, които:

  • бяха със слабо предпочитание в групата си;
  • бяха по-малко патриотични и горди с историята, и културата на своя народ;
  • не ценяха и не ги интересуваше да запазят религията и културата си …

почти бяха премахнати от генетичния фонд на балканците.

Под Османската мюсюлманска империя, да бъдеш християнин е било избор. Да се възпроизвеждаш с хората, които си считал за твоя народ и култура е било избор. Поддържането на културата и традициите е било избор. В западна Европа, управниците и хората около тях са били основно етнически и религиозни, почти или също като балканците. Обаче не са имали „избор“, тъй като всеки е бил това, което е бил другия наоколо му.

Да бъдеш, примерно, българин, или грък – не е било, и все още не е същото като да бъдеш мюсюлманин. Не е имало, нито има, понятие „гръцки мюсюлманин“, „български мюсюлманин“. Това само отскоро се прокарва чрез социалните политики, оглавявани от неправителствените и васално-правителствените структури на местно ниво. Финансирани от същите структури рушащи западноевропейците. В обобщение, или сте християнин, или не сте изобщо смятан за българин, грък, сърбин и т.н. Това е реалността на Балканите.

Това, което се постигна беше много патриотични, националистически, и горди хора. Въпреки, че ви втълпяват абсолютно изкривени от реалността неща.

Гърците бяха първата европейска нация, която извоюва успешно свободата си. Това се случи няколкостотин години след окупирането им от мюсюлманите. Всички, които си сменили тогава вярата, и смесилите се с османците, сега, както е при нас в България, се отличават много добре визуално от мнозинството с единни традиции и култура.

Сравнете днес ситуацията в западна Европа. Какво се случва в Германия, Швеция, Франция и други западноевропейски нации?

Трябва да се отбележи пак, че мюсюлманските заселници са направили много отвратителни неща на европейците. Мюсюлманинът е имал безплатна храна, подслон, класове по изучаване на различни предмети, и повече. Въпреки това, той е извършвал хиляди престъпления срещу европейците, които са го допуснали при тях.

Това, което се случва сега в западна Европа е някак си подобно на това, което се е случило преди стотици години на Балканите.

Тези слабите пак смесват генетичния си фонд. Много повече, много от тях дори няма да имат деца (феминизъм/хомосексуализъм) или ще бъдат претопени с тъмнокожите заселници. След време ще останат немските, френските и т.н. общности, които са избрали да останат германци, французи, и са горди със своя народ, култура и традиции. Либералните „педалчета“, за да го кажа по някакъв начин, ще бъдат претопени!

Да бъде някой днес горделив бял европеец отново е избор.

Много години вече, както споменах по-горе, корпоративните медии заливат европейските общества с анти-бялата си пропаганда, във всеки случай чрез телевизията, Холивуд, НПО-та, социални мрежи, активисти, и чрез разните им там самопровъзгласили се за мултикулти „топ-част от обществото“, всички като някакви примери за следване.

Усещате ли как дори в България от вече почти 30 г. се смята за „безумно“ да се гордеете с вашето национално наследство? Подигравани сме от корпоративните медии на Прокопиев, от телевизия и кино, историци разни, политици и банкери, камара чиновници от НПО-та, точно по подобие на западноевропейците сега, че белите сме коренът на цялото зло на планетата, и че тази инвазия е полезна за нашето заличаване. Усещате ли го?

Точно по този начин, както е било на Балканите, и белите западняци сега имат изложен пред тях избор. Или да се смесят и приемат другите мургави култури и генетичен фонд, което ще заличи националното им поколение, и култура/традиции, или да се омъжват/женят и репродуцират със своите бели народи за да се запазят. Въпреки че това може да постави децата им в неблагоприятното положение на това анти-европейско и анти-бяло „общество“, което се задава отново.

След време тези избори ще ги оставят европейците с много патриотични, по-сплотени, и по-расово, и етнически осъзнати хора. Точно това се случи на Балканите и затова ги притискат икономически, социално, политически и етнически. Точно това се случва със западна Европа. Повече от ясно е: либералните „педалчета“ сега или нямат въобще деца, или имат само едно, или се венчаят с не-бели семейства. Докато черните и мургавите нашественици се размножават като хлебарки в благоприятна среда и условия, подсигурени им от либералните изчезващи бели „педалчета“.

Сегрегацията отново е започнала. Бъдете силни и не губете вяра.

image

„Ние сме готови да посрещнем шведските бежанци, когато започнат да бягат от имигрантите.“
anonybulgaria.wordpress.com/2017/08/09/white-zone/




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747722
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031