Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2018 18:23 - ВОЙНА НА ЦЕННОСТИ - КАК ЖИВОТНИ УЖ БОЛНИ ОТ ЧУМА СА ОЦЕЛЕЛИ ЕДИН МЕСЕЦ?
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 428 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.07.2018 19:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 КАТО ТАЗИ БОЛЕСТ УБИВА ЗА СЕДМИЦА.... ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ ОТКАКТО СА ВЗЕТИ ПРОБИТЕ... ЖИВОТНИТЕ СА СИ ЖИВИ И ЗДРАВИ.  

ВИЕ НА ЛУДИ ЛИ НИ ПРАВИТЕ ИЛИ ЗАМИТАТЕ СЛЕДИ ОТ МРЪСНИ СХЕМИ ЗА ТОЧЕНЕ НА ЕВРОПАРИ ПО ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ?

ОЛАФ ЛИ ВИ ПРИТЕСНИ С НЕЩО ЧЕ ТРЪГНАХТЕ ДА ТРЕПЕТЕ ХОРАТА И ЖИВОТНИТЕ ИМ?


КАКВА Е ПРИЧИНАТА ДА СЕ ИЗБИВАТ ЗДРАВИ ЖИВОТНИ?

ПРОБИТЕ, КОИТО СА ИЗПРАТЕНИ ВЪВ ФРЕНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ МОГАТ ДА БЪДАТ ФАЛШИФИЦИРАНИ, ПОДМЕНЕНИ

ДОСТАТЪЧНО Е ДА СПОМЕНЕМ ЧЕ ИМА ВАКСИНИ ПРОТИВ ЧУМА И АКО ЖИВОТНО Е ВАКСИНИРАНО В КРЪВТА МУ ЩЕ ИМА СЛЕДИ НО ТО НЯМА ДА Е БОЛНО!

НЕЗАВИСИМА ЕКСПЕРТИЗА И АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ЖИВОТНИТЕ НЕ СА БИЛИ ЧУМАВИ А ПРИЧИНИТЕ ЗА ИЗБИВАНЕТО ИМ СА ОТ КРИМИНАЛЕН ХАРАКТЕР - ДА СЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ МИНИСТЪР ПОРОЖАНОВ

Ани Петрова, роднина на баба Дора: Как да се хвана на всичко това и на тези фалшиви документи!?   "Министър Порожанов ме извика и каза да се съглася на втори проби, не знаех че е имало заповед за убиването на моите животни. Изисках документ. Намерих животните, марките са при мен. Живи и здрави са от момента, в който са взети проби на 23-ти юни. В документите е посочено, че в стопанството има кози. Но в стадото ми кози няма и никога не е имало. При една съмнителна проба, впоследствие се оказват две животни, номер на обекта също не е посочен", казва тя.

Следната публикация се появи във Фейсбук страницата на Радио 999:

Роднината на баба Дора - стопанката от Болярово Ани Петрова пред Радио 999 : Как да се хвана на всичко това и на всички тези фалшиви документи!? Ще направят всичко възможно, само и само да ми заразят животните и да докажат, че е тяхното. Не вярвам на никой и на нищо!

Моля споделете!

***



"Министър Порожанов ме извика и каза да се съглася на втори проби, не знаех че е имало заповед за убиването на моите животни. Изисках документ.

Намерих животните, марките са при мен. Живи и здрави са от момента, в който са взети проби на 23-ти юни. В документите е посочено, че в стопанството има кози. Но в стадото ми кози няма и никога не е имало.
При една съмнителна проба, впоследствие се оказват две животни, номер на обекта също не е посочен", казва тя.

Ани Петрова е сред първите протестиращи в Шарково. Споделя, че е била помолена да съдейства "за баба Дора", но не го е направила. В стопанството и има 200 овце. Днес ветеринарните лекари трябваше да вземат втори проби от нейното стадо.

Междувременно Брюксел поздрави българските власти за действията им за справяне с кризата с чумата.

 

  https://www.facebook.com/pg/Radio-999-BG-100666926648233/videos/

Около обора на баба Дора има жива верига от млади мъже. Тя е непрекронна - няма да си даде животните

Властта е непреклонна. Ще евтанизират стадото на баба Дора

Ветеринарният лекар за стадото в Болярово ще бъде сменен, за да може безпрепятствено да бъдат взети втори проби от животните, съобщи министърът на земеделието и храните Румен Порожанов след снощното заседание на оперативния щаб за борба с чумата.

Ветеринарният лекар за стадото в Болярово ще бъде сменен, за да може безпрепятствено да бъдат взети втори проби от животните, съобщи министърът на земеделието и храните Румен Порожанов след снощното заседание на оперативния щаб за борба с чумата. 

 

Смяната се наложи заради съмнения в обективността на ветеринаря, предаде БНР.

По време на снощния кризисен щаб в МВР от земеделското министерство са били категорични – животните трябва да бъдат умъртвени, защото се намират в огнище, където е констатирана чума.

 

В Шарково ще трябва да има евтаназия за животните. "Няма промяна в начина на действие. Не сме взели решение кога. Трябва да ограничим достъпа и ще се вземе допълнително решение", обясни Порожанов.

 

Около обора на баба Дора има жива верига от млади мъже. Тя също е непрекронна - няма да си даде животните, защото не вярва на държавата.

 

Доброволците не вярват на държавата и се заканват да направят всичко по силите си, за да попречат на ветеринарните власти.

 

Докато те пазят добитъка на възрастната стопанка, има все по-сериозни съмнения, че заразата е стигнала и до друго населено място – Болярово.

МЗХ изпраща ветеринари от София, които да вземат повторна проба от една от фермите. Ани Петрова не допуска властите при животните си, защото твърди, че протоколът от първата проба е подправен.


Вътрешният министър Валентин Радев каза, че в интернет ще бъдат качени и координатите на зоните за сигурност.

Браншовите организации и местните кметове ще разясняват опасностите от разпространяване на чумата, "за да няма обществено нагнетяване", каза Радев.

Той добави, че МВР е готово да проверява съмнения за укриване на животни, ако Агенцията по безопасност на храните поиска.

 

Очаквайте подробности


БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЕЗРАЗЛИЧНА ДАЛИ КРАЖБОКРАТИ Я УПРАВЛЯВАТ!


НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ!

КОЙ ЛЪЖЕ И ЗАЩО?








Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171729
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031