Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2018 04:33 - Добрата воля и ТРИЪТГЪЛНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА
Автор: samorasla Категория: Лични дневници   
Прочетен: 989 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЕДНА ПРОГРАМА, НУЖНА ДНЕС, ПОВЕЧЕ ОТВСЯКОГА
Светът може да бъде много по-добър ако хората осъзнаят колко много зависи от нас самите. Милиарди хора искат мир, всички  се стремят към щастие, хармония, радост, благополучие. Ако попитат сърцето си то никога няма да им даде неправилен  съвет, за разлика от ума, който непрекъснато се съобразява с предписания и се поддава на манипулации.
Все повече хора разбират конструктивната сила на мисълта. Тази сила може да бъде използвана в световен мащаб за духовни цели, ако се опитаме да разберем духовната потребност на света.

“Триъгълникът” е група от трима души, които всеки ден се свързват мислено за няколко минути в творческа медитация. Не е необходимо участниците да живеят в една и съща област, съществуват множество международни триъгълници.
Всеки ден участниците в програмата привеждат себе си в покой и медитират, като се свързват мислено с останалите членове на своя триъгълник или триъгълници. Те призовават енергиите на светлината и добрата воля, като визуализират циркулацията на тези енергии през фокусните точки, намиращи се на върховете на всеки триъгълник и изливането на тези енергии чрез мрежата от триъгълници, която обгражда планетата. Същевременно те произнасят Великият Призив като по този начин подпомагат формирането на канал, чрез който светлината и любовта да се влеят в тялото на човечеството...

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА ТРИЪГЪЛНИЦИТЕ НА ДОБРАТА ВОЛЯ И СВЕТЛИНАТА:

Езотеричният характер на триъгълниците на добрата воля и светлината се изразява преди всичко в дълбоките причини за тяхната първоначално зараждане. Неговите корени са в мощното енергийно лъчево въздействие, произлязло от Шамбала в началото на миналия век. Най-напред то е уловено от Учителите, намиращи се на първи лъч (Лъча ва Силата и Могъществото) и на втори лъч (Лъча на Любовта и Мъдростта). Последователите и  учителите от Втори лъч установили неговия произход, характер и трансформиращ заряд. Чистата, фина енергия била изключително високовибрационна и наситена с любов - мека женска енергия, сякаш произлизаща директно от Богинята Майка.

В Доклад до Съвета на Великото Бяло Братство Джуал Кхул като Учител от Втори лъч, уведомил Белите Братя за явлението, след което представил за удобрение проект как по най-ефективен начин мощното излъчване да се усвоява от  различните измерения. Йерархията и напредналата част от Човечеството трябва да действат като транслатори за тази енергия и в омекотени стойности я предават на останалите към по-нисшите планетарни слоеве. В противен случай, те ще бъдат изгорени.

Така представена концепцията за изграждане на планетарна мрежа от Триътълници на добрата воля и светлината, е била нова и съвършено различна от всичко друго правено дотогава. Изглеждала е почти невъзможна за осъществяване. Но така или иначе тя е била внедрена най-напред на етерно ниво, а постепенно с активирането на достатъчен брой триъгэлници на  светлината и добрата воля, започнала да се реализира и на физически план. Вдъхновила за работа хиляди маже и жени, които заработили явно или скрито по цялата зимя. За жалост Втората световна война изиграва пагубна роля. Едва през 80-те години на миналия век мрежата възстановява своята етерна цялост и скоро се проявяват първите осезаеми резултати на физическо ниво.

По време на Хармоничната конвергенция през юли 1987 г. изненадващо е установен скок в общото ниво на съзнание на човечеството. Това направи по-късно възможно преминаването на планетата в четвърто измерение. Днес, шест години след 2012-та, няма съмнение, че излъчването от Шамбала достига до все повече хора. Ако не беше така, болестите щяха да са много повече, а хората масово да бъдат поразявани от природни бедствия. Тези енергии действат укрепващо и лечебно не само върху човешкия род, но и на планетата като цяло. Днес еманациите са изключително мощни и неподготвените за тях нисковибрационни царства са подложени на сериозни изпитания. Енергията, която излъчват Триъгълниците оказва много по-голямо въздействие тези цаарства и на възрастните хора, тъй като децата родени около и след 1980 години се раждат с променена генетична структура - въху тях екстремното повишаване на планетарните вибрации не е толкова опасно.

Колкото и странно да ни звучи, днес ние сме свидетели на привеждане в действие на един космически грандиозен замисъл, нямащ равен на себе си в хилядолетната човешка история. В този замисъл изграждането на триъгълници на добрата воля и светлината на планетата, има своята роля. Те улесняват разпределението на прииждащата чиста енергия на любовта от Шамбала (6-то измерение) към Йерархията (5-то измерение) и от там към Човечеството (3-то, 4-то измерение).

Тази езотерична функция на Триътълницине не е разбрана от широките маси, но онези които осъзнаят и вникнат в истинската й същност, ще оценят техния потенциал и това ще ги мотивира да служат съзнателно по този начин. Крайната цел е те да обединяват екзотеричните и езотерични работници в едно и с общи усилия да работят за повишаване на общото ниво на съзнание на човешката цивилизация.

Много голяма част от въплътените йерарси идват с мисията да работят по места като фокусни точки. Те водят често съвсем обикновен, скромен живот, но тяхното присъствие по място и време съдействат за енергийното урегулиране на региона. В повечето случаи такива хора не разбират, че със скромното си  присъствие те са допринесли за благото на околните повече от местните обществени и политически деятели. Особено когато работят като фокусни групи, разпръскващи около себе си добротворчески енергии. „Където са двама и трима, там съм и аз.” Тези думи на Исус Христос работят в пълна сила, когато се отнасят до триъгълниците на добрата воля и светлината.

Триъгълници, съставени от по трима индивиди или духовни групи и общества, асоциирани официално или не в триъгълници, работещи на субективен, а след това и на обективен план, насочват дейността на онези, които развиват на Земята под една или друга форма добра воля и светлина, едновременно без да пренебрегват  основната си трудова дейност.

Пробуждането на съзнанието на планетата днес, е резултат на наситеното с любов енергийно поле, което се създава от стотици хиляди мъже и жени на планетата  с чисти сърца и всеотдайна добра воля.
Откъс от "Великият призив" - Джуал Кхул чрез ЛАУ

 

 




Гласувай:
2



1. samorasla - Масло в огъня!
15.04.2018 05:35
Всяка написана негативна дума храни злото, многократно повече отколкото нашите мисли и действия. Прочетена от хиляди, споделена с други и коментирана - тя добива силата на бойна ракета която трови информационното пространство на планетата.
Отговорни са всички за онова, което се случва! За войната, и за всички войни изобщо, сме виновни всички ние. Прогнози, пророчества... астролози, ясновидци и пр... как не виждат нещо хубаво, нещо светло и оптимистично! Всяват страх и несигурност. Все катаклизми, катаклизми... Такива винаги е имало и ще има, но има слънце има пролет има славеи, които пеят нощем... Има!... Слушам ги и зная, че светът ще оцелее
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samorasla
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2513005
Постинги: 324
Коментари: 1283
Гласове: 737
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031