Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.02.2015 20:28 - АТЛАНТИТЕ ОТ ЗЛАТНАТА ПЛАНЕТА: ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЪГОВИДНИЯ СИ МОЗЪК, ЗА ДА ДОСТИГНЕТЕ КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1867 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АТЛАНТИТЕ ОТ ЗЛАТНАТА ПЛАНЕТА: ВЪЗСТАНОВЕТЕ ДЪГОВИДНИЯ СИ МОЗЪК, ЗА ДА ДОСТИГНЕТЕ КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ

септември 29th, 2014 |

image

Звездните Братя и Сестри Атланти разказват, че двете полукълба на главния ни мозък са били обединени с мост под формата на дъга.

Мостът-Дъга, обединяващ двете полукълба на главния мозък, е ефирен течен Кристал.

Този Кристал представлява нашият Дъговиден резонансен мозък, който бе настроен към ноосферата – глобалния Дъговиден Мозък на Земята. Атлантите наричат Ноосферата „Дъговидно Тяло на Осъзнаването” и „Холон на паметта” на нашата планета – орган на Осъзнаването на Земята. Нашият Дъговиден Кристален Мозък бе сънастроен също така и с Дъговидното Тяло на Осъзнаване на нашата Галактика, Слънцето, Слънчевата система и цялата Вселена.

Дясното полукълбо на главния мозък Атлантите наричат „СОЛАРИС”, а лявото – „ПОЛАРИС”.

Между тях е Дъговидният Мозък – ефирен течен кристал, който обединява и интегрира двете полукълба.

Този квантов мозък е инструмент на квантовото съзнание.

Ние сме владели този инструмент в миналото, а сега той активно се възражда, защото генетичната матрица на човека се променя. В бъдеще ние ще притежаваме квантово съзнание и дъговиден мозък. Вече много деца се раждат с обединени полукълба, техният мозък вече се различава от повечето човешки същества. Тези деца притежават космическо съзнание и уникални психически способности, а техните аури блестят с цветовете на дъгата. Новите деца могат да разпростират до безкрайност своите дъговидни полета с помощта на сензорите на Дъговидните Тела, да опознават Вселената, да контактуват с всяка точка от пространството и времето на Безкрайността. Възможностите им са максимално разширени, в сравнение с повечето представители на земното общество.

Новите хора могат интуитивно да управляват времето и пространството на Земята и Вселената, да променят физическата материя, да левитират и да дублират себе си. Техните енергийни тела лекуват генетиката на хиляди човеци на планетата, независимо къде са родени новите деца. Макар да ги наричаме „деца”, сред тях има вече много възрастни хора. Всички те са алтернатива на обичайната за нас реалност и начин на живот на планетарното общество, алтернатива на съвременното общество.

При изкуственото деактивиране на Дъговидния Кристал и разделяне работата на двете полукълба на главния мозък, съзнанието на човека също е станало двоично.

Сега Дъговидният Мозък се възражда и лекува душата и съзнанието на човека.

Но до неотдавна повечето хора на планетата съществуваха осъзнато само в една част от живота, управлявана с психическа програма от едното полукълбо. Втората част от живота оставаше отделена със стена. Вие не можехте да я осъзнаете. Между двете части на човешкия живот трябва да бъде Дъговидният мост. Това разделение на съзнанието е довело до деградация на психическите ви способности. А най-важното ограничение, предизвикано от деактивирането на Дъговидния Мозък /който всъщност е Дъговидният мост между двете полукълба на човешкия главен мозък, между съзнанието на човека и безграничната Вселена) – това е почти пълното изключване на интуицията на човек.

Може да се каже, че едното полукълбо на главния мозък и психическата част на съзнанието, живееща в него, съществуваха в едно измерение, а другата част – в друго. Човек осъзнава максимум 3% от Реалността и това е, от което той може да се възползва на практика в своя живот. А неконтролируемата част на съзнанието и енергията на му до сега бяха подчинени на тези, които много години се грижеха за разтягането сроковете за Пробуждане на Истинското Човешко Същество и идването на Новия Човек – Човек Универсален и Свободен.

От Звездния език на Златната Планета Атлантида думата

„АТЛАНТ” се превежда като ЧОВЕК УНИВЕРСАЛЕН, ЧОВЕК СВОБОДЕН, ЧОВЕК ОСЪЗНАТ.

Виж повече ТУК

Източник: „Луч времени“ – my.mail.ru




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745533
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031