Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2020 02:55 - Синята пирамида на Доган в морето на Чукалята в Росенец, моделираща с черна психотронна енергия Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5981 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 16.07.2020 05:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разследваме и анализираме от къде се генерира и излъчва гибелната черна пси –енергия, която пали и гори в огъня си обстрелваните от всякъде Българи, разпъвани и раздирани от всякакви мерзавци и душмани на турения на дръвника ни свещен народ!

В
 два поста в профила си https://www.facebook.com/edinni  Георги Зафиров – един тракиец и Български патриот националист и силен и изявен феноменен Дух, направи един критичен и точен обществено – политически дай джест анализ на събитията около сараите на Доган и актуалната обстановка на вряща и кипяща България.

image

–––––––––––––––––––––––––––

САРАЙ 1 – СИНЯТА ПИРАМИДА!

image

image

image

Лидерът на ДПС се опря на християнството и говори дълго за хвърления камък в сараите на Доган!!!
Колко велик е БОГ и как събира хората...
В Росен се събраха християни и мюсюлмани и заедно пяха химна, развяваха БЪЛГАРСКИ знамена, а лидерът на ДПС-Мустафа Сали Карадайъ се позова на христовите думи : "Който от вас е безгрешен, нека пръв хвърли камък!!"
Е, разбира се Карадайъ добави, защото и ние ще се изцапаме без да предполага ,че за годините демократичен преход и криминална приватизация ДПС достатъчно се изцапаха. 
По думите му, опитът уж да се стои на дистанция от управлението само прикриват подкрепата на правителството днес. "Държавата липсва", каза той.
Е, тя ако не липсва политиците няма да имат сараи и ТЕЦ-ове! Прав е, казвам аз!

Сърдити са на президента и той навярно им е сърдит и това е видно от изборния вот в секциите в Турция.
Пълна подкрепа за Цецка!

Град Измир - 23 гласа за Радев и 2463 за Цачева .
В Бурса - 28 за Радев и 1958 за Цачева.
В Одрин -15 за Радев и 298 за Цачева.
В Истанбул - 104 за Радев и 909 за Цачева и все така...

Кметът Митко Николов също бил виновен за проблема. Това обяснява и напрегнатата му физиономия в деня на протеста.
"Аз ще бъда много кратък", каза почетният лидер на ДПС-Ахмет Доган. "Изключително много се гордея с вас и за сетен път установявам, че много ви обичам" и направи ПОКЛОН пред хората си.
Това от лидера на АТАКА никога не съм го виждал и това обяснява липсата на партията на политическия небосклон и силата на ДПС днес. Единият лидер цени хората си и им се покланя, а другият- не .
КЪДЕ Е ВОЛЕН???

––– 
За ваша информация това е точен и тежък укорителен и изобличителен въпрос, изречен с болка от един от най – активните и радикални активисти навремето на Атака и най – верен и приближен човек на Волен Сидеров и негова дясна ръка – Георги Зафиров, лидерът и лицето на Атака в Ямбол и в страната, на децата на когото кръстник е Волен, който после продал Зафиров, както споделя с огорчение той, на ДПС и  Овергаз, и допълва "аз бях искрен с делата си в битката за България, а Волен ме продаде въпреки, че ми е баща пред БОГ –  тоест мой кръстник!", и затова Зафиров сам напуснал партията, още повече че Сидеров елиминирал и прогонил от Атака всички просветители от Бялото братство!
––
И още в статията ни по – долу:

Чудесата на магията на Пролетното равноденствие.Тайната на началото на Божествения генезис на феноменните Българи от Дуло и на двама Змея от Атака
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/23/chudesata-na-magiiata-na-proletnoto-ravnodenstvie-tainata-na.1517202
–––

image

А аз бях обещал на Георги преди години когато болката му бе най – силна, че някой ден те пак ще се съберат, защото това е Божият план и аз ще им посреднича...

Георги Зафиров продължава:

ДПС втвърдха разклатеният си електорат. Патриотизмът в страната е на колене, реанимираха се десните умници и бивши коалиционни партньори на ГЕРБ.
Божков показа на Сокола, че спокойствие няма да има.
Валери загуби мандата си в Бургас за сметка на "Да, България", някой пък ходиха на море ,чак от Родопите, а Доган си го премести в другия крачол на късите панталони и отиде в синята пирамида да се зареди с енергия за новият политически сезон.

А колкото до Бойко – е, на него хич не му е комфортно, контрамитингът претърпя пълен провал! Всички държавни и общински служители "взели отпуск" за деня и си направиха селфи пред Министерски съвет и бяха разкрити в организиран протест!
Слаба бригада, господин Премиер.
Митко ,той просто ще спре да ходи в "ИНКАНТО" и ще окастри дървото, издънка на бившия му работодател, загубил скоро плажа в Лозенец!!!
За тези които ме разбират навярно ще е интересно, а за неразбралите четете САРАЙ 2 –  КАТАМАРАНА.

–––––––––––––––––––––

Под този пост за Сарай част 1 има доста интересни и точни политически коментари – вижте ги, но ние спираме вниманието си върху анонса за Синята пирамида, който направи уж ей – така между другото Зафиров в коментарния блок:
 
Ваня Андонова
Брилянтен анализ, Зафиров!
Пропусна само едно...,че всички тези са професионалисти в цирковото изкуство!😉  

Георги Зафиров
Ваня Андонова синята пирамида ги обединява!!!  

Ginka Apostolova
Георги Зафиров , каква е тази пирамида ?  

Ваня Андонова
Георги Зафиров то от там тръгва всичко!

На въпроса на неразбралата Гинка за каква пирамида става въпрос:

Ginka Apostolova
А за тези, които не всичко са разбрали ?,

Зафиров публикува снимка на географска координатна пирамида 

image

с препратка към следващия пост:

Георги Зафиров
Ginka Apostolova  – САРАЙ 2   ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И втора серия на Сараите на Доган и Синята пирамида от Георги Зафиров:

СИНЯТА ПИРАМИДА –
 ШИФЪРЪТ

Никой не обърна внимание на най-важното в Сарая на Доган и това не е каменистият, държавен плаж и скъпият кей, облечен с тиково дърво, а синята пирамида!!!

От древността още вярват, че пирамидата е източник на космическа енергия и лекува от различни болести.
Проф. Герасимов описва случаи, когато дори страдащи от левкемия успяват да се излекуват или поне да удължат живота си, прекарвайки часове под домашна пирамида!!! Тук възниква въпросът: здрав ли е Доган???
Много хора казват, че престоят в сграда с пирамидална форма се отразява благотворно на здравето .
Защо е изграден точно там този сложен механизъм с правилна ориентация по полюсите и пирамидална форма, в точно определен син цвят, символ на единството, благоразумие и мъдрост?
Приятели езотеристи твърдят, че в пирамидата протича процес на очистване на астралното тяло и неговото енергийно обновяване. Тайните общества вярват, че пирамидата е източник на космическа енергия и е защитник от отрицателни въздействия!!!
Това обяснява бързото стихване на режисираната протестна акция и спокойното поведение на Сокола!
Някой ще каже, че това е теория на конспирацията, а аз бих казал, че това е място с голям заряд, построено неслучайно там!
Пирамидата само доказва теорията ми!!!

БОГ Е ДАЛ НА БЪЛГАРИЯ МНОГО, а ние оценихме ли го??? Опазихме ли го?
 

–––––––––––––––––––––––––––
Следва една серия от копирани кадри от автора от медиите, даващи представа за месторазположението на Синята пирамида и нейния фримасонски прототип.

image


image

image

image
 
image


––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И нашият екипен коментар под втория пост:

Инж. Иван Дунчев

Абсолютно точна и вярна констатация и анализ на Зафиров, който освен че е здрав Български Дух и читав общественик и политик със стабилна теоретическа юридическа и житейска практика, е и доказано изявен духовен феномен и езотерик от жреческия род Дуло!  

Разбира се, че Синята пирамида не е случайно поставена на това място синя палатка за сарайски кеф и блаженство на Доган с райски девици, въпреки че Доган ползва и тези екстри!
Доган е също феномен от същия Български жречески род Дуло, изродена издънка от имплантирана Българска жреческа ашладиска сред някое от нефеноменните безкултурни тюркски племена от които е Доган, култивирани, цивилизовани и очовечавани през епохите от Българските жреци – цивилизатори на всички племана по света.
Сиреч, Жоро, щещ не шеш – ти и Доган сте родственици – братовчеди по свещената Божия линия на рода Дуло, носещи различно количество, но на високо ниво феноменните Божии наследствени гени и характеристики!
Знаеш, че и двамата с тебе сме също родственици по тази линия.
За да не се разпростирам по – надалеч, само ще спомена че и Бойко Борисов, Румен Радев, Симеон Борисов, Волен Сидеров, Корнелия Нинова, Каракачанов, Гешев, Божков... и всички политически ВИП персони в България дето са по политическите и от там в олигархическите богаташки позиции и върхове –  и читави и добри, и повечето изродени и лоши, са от този род, сиреч са родственици, хванали се за гушата и доразсипващи държавицата ни и нещастния Български народ!

В нашите 1500 статии в блога ни е пълно с автентични документи за всички ВИП персони по целия свят, които са родственици от същия Български жречески род – Путин, Тръмп, Буш, Борис Джонсън и кралицата, Ердоган, Макрон, всички царе, императори, крале, президенти и мин. председатели, емири, султани, папата, патриарсите, всички религиозни духовни глави, и т. н. и т. н. всякакви локални и глобални политически фигури, и всички богаташи начело с Ротшилд и сие  – всички те актьори и главни действащи лица в трансепохалната епична екстремална драматизация и трагикомедия "Българите и човешката цивилизация", която провеждат Боговете Творци на световете!   

Те са духовният интелектуален творчески прогресивен елит и светли гении на света и на всички народи и държави, както и техният реакционен управленчески и богаташки елит и злите им гении ! 

image

image

image


Ето и технологичната тайна и сакралната информационна семантична стойност на синята пирамида:  

СИНЯ ПИРАМИДА=Иса и Богиня Мадара    

Иса и Богинята Мадара са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни  управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на  

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език 

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

image

Синята пирамида е сакрален езотеричен метафорично – алегоричен символ на  изродената реакционна част на човешкото общество на съвременната цивилизация от управленчески и богаташки елити, изграждащи подтискащата народите политическа и експлоататорска пирамида и поробили и водещи народите и света към погибление.

И още информация за другите пирамиди – инженерно строителните:

Абсолютно вярно посветеният феномен Жоро ни съобщава, че пирамидата е източник на космическа енергия и лекува от различни болести.
Пирамидите са мултифункционални високотехнологични енергийни съоръжения за производстно на тях на духовни и материални блага и за творене на чудеса на тях от техните строители и оператори – Българските жреци от рода Дуло.
Освен за всякакви лечебни възкресителни и регенерационни процедури, пирамидите са още портали между измеренията и световете, космодруми, телепортационни площадки, централи за енергийно управление, регулиране и баланс на природните и биологичните процеси на Земята, включително за психотронно въздействие и управление на хората, информационни банки и трезори, енергийни пилони на космическата инфраструктура на планетата ни и най – вече са съоръжения за постоянна връзка с Боговете ни и Божието светейшо население.   

Доган е черно психотронен Б/българо – тюркски жрец и маг от рода Дуло, опериращ с нечисти цели на едно от свещените Български енергийни жречески места, какъвто е нос Чукалята в парк Росенец, изкуствено построен мегалитен светилищен комплекс.  

РОСЕНЕЦ=СРЕЦЕ=Жреци

ЧУКАЛЯТА=ТШУКАЛЯТА=Кая (скала, светилищна скала) на Дуло от Диана и Ешуа

ЧУКАЛЯТА=ТШУКАЛЯТА=Кан (Жреци) от Дуло от Диана и Ешуа

Вижте цялата пространна информация за това свещено Българско жреческо място, попаднало в ръцете на най – големия черно – психотронник в България и в света в тематичния ни постинг  

Разследване на в – к Десант и bezistena: Какво построи Доган на мегалитното светилище Чукалята срещу остров Болшевик – наблюдателен пункт или психотронен генератор?

http://bezistena.blog.bg/history/2015/10/14/razsledvane-na-v-k-desant-i-bezistena-kakvo-postroi-dogan-na.1399325?reply=4798614   

и пасажи от него:  

image

Как Бургас обслужи ДПС и неговият бивш (или по-точно задкулисен) шеф и каква е цената на мръсната сделка, която граничи с национално предателство, ще проследим в поредица от публикации.
Ще се опитаме да отговорим на няколко въпроса, от разплитането на които вони на корупция и политически слугинаж:
Каква е схемата за заличаване следите на ДПС от сделката и как фирма от най-близките обръчи на Доган става в крайна сметка собственик на земята?
Кой издаде разрешение общински път, водещ до нос Чукалята, да бъде преграден с бариера и достъпът на граждани до брега да бъде ограничен от страховита охрана вече повече от година?
Брегоукрепване или изграждане на яхтено пристанище се извършва в момента на Чукалята и къде са в случая контролните органи?
Как се издава строително разрешение за изграждане на огромен палат на самия нос за седем календарни дни?
Има ли в крайна сметка незаконно строителство на Чукалята и кой го прикрива?

Нос Чукалята е стратегическо за националната ни сигурност място.

 
image

Мястото е стратегическо за националната ни сигурност – оттук има идеална видимост към Военноморска база Атия, към Бургаското пристанище и към целия залив

image

Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води, спомня си разследващият журналист Асен Йорданов, собственик на сайта „Биволъ“.
Йорданов се занимава с проучване на скандалната сделка още от 2012 г., подал е десетки сигнали до всички възможни държавни институции, които осъществяват контрол върху незаконното строителство, но до момента среща единствено отказ от извършване на реални проверки.

image

Остров Св. Анастасия се намира на 1,5 км. по вода
Това е най-близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра.
Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. 
 
Няколко думи от екипа на в – к  Десант за произхода и статута на остров Болшевик, сега остров Св. Анастасия 

image

Както е видно, сараят на Доган е на самия нос Чукалята, пред нефтеното пристанище Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище

Мястото обаче е и свято за християните. На това място през I век е стъпил Андрей Първозвани на път за Скития. Предполага се, че точно там е бил изграден средновековният метох „Св. Георги“, а основание за тази хипотеза е, че в непосредствена близост под Чукалята е било т. нар. „манастирско пристанище“, което е било построено за нуждите на манастира на остров Св. Анастасия.
Преди години дори имаше идея точно тук да се издига огромен кръст, който да бъде поставен в чест на мисията на Андрей Първозвани.

Вместо кръст, на това място сега има сарай на ДПС. При това,строен с крадени пари от КТБ.
Буквално дни, преди банката да изпадне в несъстоятелност, на фирма „Хермес солар“ ООД са били отпуснати няколко милиона лева кредит, без обезпечение. Дружеството дължи на КТБ общо 18 милиона лева. Парите явно са дадени с идеята, че никога няма да бъдат върнати. С тях вероятно е платена и земята на нос Чукалята.

–––––––––––––––––––––––

коментар на екип на bezistena и инж.Иван Дунчев в коментарния блок на статията във в – к  Десант 
12.10.2015 18:07  
 
Поклон и поздравления за разследващата журналистика и изнасянето на истината за попълзновенията на анти – Българските мекерета, мерзавци и крадци на нашата държава и природа, и за мръсната подмолна диверсия и завоювателна неоосманска имперска политика на турците, на върха на която стои петата колона на Турция в България – антиконституционната противозаконна ДПС, чийто официален идеолог, сив кардинал не в сянка, а на най – светло место, и политически анти – Български Франкенщайн, е отявленият анти – Българин Доган.
Абсолютно верни са всички констатации и изводи в статията за част от огромните далавери и нечисти сделки и дейност на Доган на върха на ДПС и на перфидно планираната и провеждана инвазия на Турция и на ислямистите връз България и Българите за нашето пълзящо поробване по принципа и юдовата технология на постепенно сварената жаба в тенджерата върху бавния огън!

Но нашият екип на bezistena.blog.bg ще разкрие най – страшната и съществена страна на тази пъклена анти – Българска операция и дейност на Доган, която е скрита за непосветените и никъде не се и намеква за нея, и която е най – важната стратегическа операция за вече започналото реализиране на последният решителен юдео – ислямистки – кръстоносен поход на обединените заговорници срещу Българите и вътрешните ни и външни душмани от плана им "Калерги", за окончателното изтриване на Българския етнос от лицето на Земята въобще, за който план и вече започнала война ние ви просвещаваме във всички наши пространни документални статии в блога ни!

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

Нашите феноменни Деди – Българите, които са Свещената Божия жреческа каста и феноменните пост – сътворенчески подизпълнители на съзиданието на света, които са и Духовните водачи и интелектуален елит на всички нефеноменни безкултурни бивши тракийски племена и народи по света, които те са разселили от Тракия и България по целия свят и са ги култивирали и цивилизовали, са застроили от дълбока древност земите на днешна България и Балканите със сложна система от енергийни изкуствено построени скални мегалитни светилищни съоръжения по възловите енергийни места на България, които места са в непрекъсната енергийнаи материална връзка помежду си, образувайки така енергийната светилищна мрежа и система на България, с която се поддържат в балансиран жизнен комфортен режим всички параметри на природните и биологичните условия за нормално функциониране и живот на хората.

Същата мегалитна светилищна енергийна мрежа и система Българите изграждат при експанзийните си разселнически мисии с тракийските племена по целия свят, като по този начин те създават Единната световна енергийна мегалитна светилищна система на планетата Земя, благодарение на която функционира и съществува в деликатен крехък енергиен баланс и в сложна връзка природата и живота на нея, чийто главен Божи експериментален апотеоз е човекът.

Централната енергийна база и команден светилищен център на световната мегалитна светилищна система е България – Тракия – първосътворенческият първопрестолен Божи град Олимп/Импол/Имбол/Иамбол/Ямбол, за което ни уведомяват в прав текст най – големите в света феномени – Българските пророци и Посветени и сега Светии Паисий, Раковски, Петър Дънов и Ванга, както и в индеректен кодиран порядък всички Посветени на света, които задължително са от генната потомствена каста на Българските жреци, както и всички манипулирани Библейски документи и засекретените древни документи, които ние разсекретяваме и изнасяме за вашето просвещение в нашия блог посредством всепроникващата мощ на Свещеният шифър.

Операторите на тия енергийни светилищни съоръжения са Българските жреци и техните генетични потомци сред другите племена, продукт на тяхното феноменно генно инженерство, които жреци – оператори реализират своите феноменни свръхестествени познания и способности на светилищата, които са високотехнологични съоръжения за материализиране на безкрайната енергия на Святият Дух за духовните, здравните и материалните потребности на хората.

Този статут на България като главен и централен енергетичен и команден център на планетата, и на Българите като феноменният Духовен и интелектуален елит на всички племена, е най – старателно скриваната трансепохална тайна на човечеството, поддържана с всички средства от враговете на Българите с инструментариума на перманентният и тотален геноцид връз Българите и пълна информационна цензура през вековете.

В най – скритите свръхсекретни документи и архиви и планове на тайните служби и разузнавания на всички големи и по – малки световни сили и държави, висша стратегическа цел № 1 и тяхна етносна върховна тайна доктрина на управленческият им елит, който всичкият е от Българският род Дуло и неговите династични импланти и ашладиски сред всички племена, е да завладеят България, която е същинският сътворенчески Земен Рай и Обетована Райска Земя (за което ние ви превеждаме неограничено количество и обем автентични документи в статиите ни), и да черпят и ползват екстрите и благата му, които мегалитната светилищна система осигурява за оторизираните Свише да я управляват и експлоатират, а те са само Българските феноменни жреци и техните съвременни потомци – ние, Българите от Всемирното Бяло Братство!

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО от=от Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана

ЗЕМЕН РАЙ=Иза и Мария

ОБЕТОВАНА ЗЕМЯ=Богиня Мат и Бог Иза

Описваната и прорицавана Битка за Троя, се отнася за битката за Раят –

ТРОЯ=РОЯТ=Раят
сиреч за България, която битка вече 1500 години се води непрекъснато с всички средства и чийто последен решителен етап нашите душмани провеждат сега с всички глобални световни и регионални войни, събития и процеси, които се вихрят в света, непонятни за непосветените, и чиято крайна цел е България и затриването на Българския Божи род и народ, която юдова и адова перманентна мечта обаче няма да се случи, а ще се случат всички прорицавани транепохални събития по установяване на
Божието Българско царство на Любовта, Братството и Мира по цялата Зема!

Амин!

В тактиката за завладяването на Троя, Земния  Рай – България, на преден план и на първо место стои първо завладяването на централните възлови светилищни мегалитни енергийни съоръжения и комплекси или при невъзможност тяхното унищожаване или ограничавана на достъпа до тях за Българите, които сме генетичните феноменни потомци на жреците и потенциални бъдещи скорощни оператори на светилищата, за което ви просвещаваме и в статията ни

Из свръхсекретните архиви на НАТО и Русия: Какво търсят в България главите на западните страни и НАТО,което руснаците не можаха да намерят 45 години?
bezistena.blog.bg/history/2015/01/25/iz-svryhsekretnite-arhivi-na-nato-i-rusiia-kakvo-tyrsiat-v-b.1332884

В най – секретните карти на турските тайни служби и разузнавания, съставени връз основа на пленени древни Български документи, са означени основните и възловите, както и всички други десетки и стотици хиляди светилищни обекти в България, и по които карти и юдов план са работили турските военни щабове и тайни служби и техните мозъчни тръстове и идеолози юдео – фанариотите по време на завладяването и 500 годишното робство на България, с които карти работи и черно – психотронния езотерик Доган и цялата пета колона на Турция в България – институционално прикрита зад главното мюфтийство, за което ви просвещаваме в поста ни 
 
СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672


Научна историческо – археологическа статистическа истина и постулат е, че всички ранно и по – късни християнски храмове и свещени места, са построени 100 % задължително върху древни изкуствено построени езически орфически тракийски (Български) светилищни обекти и съоръжения.
По – късно всички мюсюлмански светилища и храмове джамии, текета и други, на османските нашественици – завоеватели, са построени върху разрушени или преустроени християнски светилища, т.е. върху езическите светилищни съоръжения.
Сиреч основната битка срещу Българите се води на езотеричния феноменен пси –   енергиен фронт на светилищната енергийна система, прикрит зад религиозен псевдо –   духовен параван.

За тия процеси, които осветяваме ние, можете да се информирате от блога ни, като изпишите в търсачката на Гугъл нашия блогов аватар "безистена и Доган", "безистена и светилищата", "безистена и скалните светилища", "безистена и заговора срещу Българите", както и "безистена и..." и изписвате която конкретна тема ви интересува като парола в търсачката към безистена.

Конкретно за диверсионната дейност на ДПС, Турция и Доган срещу България ви насочваме към статиите ни

Планираните и провеждани от Българските управници диверсионни актове срещу Българския народ и България
bezistena.blog.bg/history/2013/10/06/planiranite-i-provejdani-ot-bylgarskite-upravnici-diversionn.1173807

Възловото Тракийско светилище ДАРКАЯ на Тунджа и защо турските служби искат да го унищожат.Как Сара Брайтман разкри плановете йм.

bezistena.blog.bg/drugi/2014/11/18/vyzlovoto-trakiisko-svetilishte-darkaia-na-tundja-i-zashto-t.1314885

Когато се запознаете с тия безспорни и категорични документи за трансепохалната тайна на планетата Земя и човешката цивилизация, изведнъж ще ви просветне каква е основната цел на Доган, така необяснимо стремящ се да завзема "голи скални носове и чукари " по цялото Българско черноморие и основно по южното!

Разбира се, че инвестирането на милиони и милиарди пари от Доган, откраднати от Българската държава и от многострадалния Български народ, както и наливани му щедро от Турция, в построяването на хотели, палати, сарай и мега – комплекси като на хълма на Света Марина до Златна рибка, гони задължително и икономически интереси, изгоди и финансова мощ, както и завладяване на свещена Българска територия, отвоювана от дивите турци с реки от свещената кръв на свещените ни Предци, но най –важната цел на бясната му строителна дейност по тия "неугледни и пусти" скалисти места е окупирането и анексирането на тия територии Българска земя в частна неприкосновена чужда на България собстветност, и най – вече установяването на собственост върху важните енергетични светилищни комплекси, съществуващи по тия възлови места.

На тия места Доган заедно с изродени феноменни черни пси – енергетици ходжи и магове, подсилвани с технически средства, организират постоянно действащи психотронни генератори и инсталации за пси – енергетично въздействие и манипулация връз социално – политическите процеси в страната ни и телепатично – психотронно въздействие върху пси – енергийните устои и корени на Българите!

Ето пасаж от настоящата статия : 

"Преди Десети ноември на нос Чукалята имаше военен секретен обект, който служеше за наблюдение на всички влизащи и излизащи плавателни съдове през фарватера на Бургаския залив, както и на корабите, които се движат в българските териториални води
Факт е, че от тази точка (нос Чукалята) се осигурява също така и пряко наблюдение върху Военноморска база Атия. Това е най – близката точка от сушата и до остров Света Анастасия, само 1,5 километра. Няма по-добра видимост и към нефтеното пристанище.
Мястото обаче е и свято за християните".

Всички изброени по – горе шпионско – диверсионни стратегически изгоди за наблюдател на Чукалята от миналото, сега за Доган и турските служби нямат абсолютно никаква стойност, защото всичко на Българската колониална държава е принадлежност на НАТО, на ЕС, съответно на техният най – голям явен и таен партньор Турция, които не само знаят 100 % всички тайни на държавата ни, но те и определят цялата ни политика, включително и военната и отбранителната, и ги водят планирано и перфидно към тоталното затриване на държавата и народа ни!

Основната стойност на тия обекти, които строи Доган, е завладяването на самото свещено енергийно место, както документира журналиста и е известно на всички, че нос Чукалята е свещено место – сиреч мегалитно скално светилище за християните, което значи за ранните християни, които са орфистите – езичници, които са феноменното жреческо съсловие и общност на потомците на Боговете – Демиурзи, познати от новоепохалното си проявление с аватарнити си образи и имена като Исус Христос и Мария Магдалена!

Случаят с анексирането от Доган на нос Чукалята, който е изкуствено построено мегалитно скално светилищно енергийно съоръжение, е абсолютно идентичен с престъплението, извършено от Доган и ДПС с древното Българско свещено енергийно место на връх Свобода, където директно и най – безцеремонно и нагло завладяха и анексираха не само къс свещена Българска земя, но и унищожиха един от възловите  езотеричните енергийни стожери на България, като построиха върху него бетонен похлупак за паметник на Енихан баба!

Или поне така си помислиха, че са направили, похлюпвайки с бетонен съркофаг и покроф древното Българско=Тракийско светилище на култовия връх, защото светилищният енергиен извор, генератор и акумулатор и ресивер, си е там, каквото и да правят мерзавците анти – Българи, и жизнетворящата му положителна енергетика продължава да работи непокътната и да облъчва Българите – читавата феноменна част на народа ни, където и да сме ние, със здравословна мощна лечебна и тонизираща енергия, която се преумножава и преекспонира с положителната ни душевна енергетика, особено когато знаем вече и долната формула за разсекретяване на името на върха и преекспониране на енергията му!

Ето я преекспониращата формула и равенство:

СВОБОДА=Иса Бог и Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

В същото време жизнетворящата му положителна енергетика продължава да работи и да облъчва и да преумножава енергетиката на душманите ни, посегнали на светините ни и кроящи адови планове за нас, но преекспонирайки я върху тяхната черна отрицателна душевна енергетика, и изграждайки в тях центрове на мощни автомоторни енергийни лъчеви унищожителни смъртни заболявания!

Знайте, че каквото и да правят с Българските енергийни и духовни устои и стожери, ако ще и всичките да ги похлюпят, както правят с хилядите новопостроени джамии, строени задължително върху нашите светилища, или по изкупуваните и застрояваните по морето, планините и по цялата страна на Български светилищни места, то най – важният акт и процеси за нашето спасение – нашето просвещение и осъзнаване за тия висши Божии Български сакралии, вече се реализират с познанието за тези трансепохални тайни на Българите, и затова тия наши душмани вече са безсилни да осъществат юдовия си план и затрият народа ни, защото 

Българският Дух, който е Духът Святи, Святият Дух,

е изтърван вече от бутилката на многовековния зандан и заблуда за свещения ни произход и феноменен Божи статут, и познали се вече, че сме Божият феноменен народ и Българските ни Богове Господ Исус и Богиня Диана/Мария Магдалена, вече окрито поемат защитата ни, то никаква тъмна и адова сила не може вече да върне и натика Духа Български обратно в бутилката и в оковите на незнанието, на непознаването ни и на робският ни статут и примирение, нито да ни навреди или затрие, напротив – нещо повече ще се случи с освестяването ни, че сме Божиите потомци и наследници : ще си възвърнем цялото ни законно Божие наследство – а то е целият Свят, който Българите ще управляваме по Божиите закони на Любовта, Братството и Мира!

Благословени сте, хора от екипа на Българолюбородния в – к ДЕСАНТ, Българите от Патриотичния фронт и от ТВ Скат, благословени сте, бунтовни и непреклонни феноменни Бургазлии, както и всички читави истински Българи, защото Боговете ни Господ Исус и Богородица/Мария Магдалена винаги са бдяли над нас и пазили свещения Български род и народ, а сега вече открито ни поемат под защитата и ръководството си и ще трансформират всички зли намерения и действия срещу Българите в наш принос и полза!

Амин!  

Така приключи нашият коментар към статията във в – к Десант, но в нашата мисия ние имаме и основната задача да разкриваме скритото на най – потайните места Българско непреходно материално богатство, което ни е Божие Бащино и Майчино наследство.
Това материално наследствено богатство са мегалитните светилищни скални енергийни комплекси, които са пред очите на всички, но понеже от паметта ни е изтрит чрез многовековният геноцид и тотална цензура споменът, че те са изкуствено построени съоръжения, въпреки че те са пред очите ни, и с уникалните си  неестествени форми, строеж, конструкция, състав и необяснима поява и случващи се на тях необясними феномени, те найстойчиво ни съобщават, че са изкуствено построени.
Невежието и непосветеността ни, както нищата ни представа за свръхестествените феноменни строителни способности за Предците ни, не ни позволяваха досега, както каза Света Ванга, да ги познаем, че са изкуствени строежи, или че според нейните думи са пирамиди, построени от хората!


Ние затова идваме да променим от основи представите ви за произхода, същността и предназначението на тия обекти, да положим високоинтелектуалния ви разум и мисли на верните логически разсъждения, чрез които да познаете безценното ни и непреходно мегалитно материално наследство, завещано ни от Боговете ни не само за туристическа атракция и възхищение от феноменните строителни познания и способности на Предците ни, но и за възстановяване и упражняване на наследствения ни жречески занаят – производство на духовни, здравни и материални блага и творене на чудеса за задоволяване универсалните потребности на хората чрез материализиране на даровете на безкрайната енергия на Святият Дух посредством скалните светилища, които са мултифункционални високотехнологични съоръжения и инсталации и рогове на изобилието за всякакви блага! 

РАЗУМ=Иза и Мария

ЗАНАЯТ наследен от=наследен от Иза и Диана

РОГ Н  ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина

Сега върху базата на това просвещение и новите познания за феноменните способности на предците ни и техните свръхестествени възможности специално в строителството на колосални и гигантски за нашите представи обекти, с които способности ние ви запознаваме методически в продължение на всичките ни документални просветителски статии в блога ни, както и по – горе в настоящото ни съвместно разследване, ще ви "светнем" защо Доган толкова драпа да вземе остров света Анастасия – това нищо и никакво парче вулканична скала в морето, както казват учените, и че туристическата му стойност и евентуална печелба въобще не са водещи в коварния му адов таен план! 

ЩЕ ВИ СВЕТНЕМ за=ШТЕ ВИ СВЕТНЕМ за=за Бог Исуш и Богиня Мат Диана


Остров Света Анастасия
https://www.youtube.com/watch?v=v1GuBTfrUbc

Значи Българските високо квалифицирани и авторитетни учени – геолози от школата на Георги Златарски, която е подразделение от анти – Българската историческа школа на брат му Васил Златарски, и които учени са разбирачи по произхода на земните геоложки структури и форми, казват в академичните документи за произхода на остров св.Анастасия, което и авторите на филма добросъвестно логично и резонно повтарят, че островът е парче вулканична скала, възникнал преди хикс милиона години.
Ние се правим на улави и че не знаем за епохалните фалшификации на геоложката наука по отношение на дефинираните от нея подобни обекти като "природни геоложки  феномени", и тръгваме да проверим как е направила природата и това нейно феноменно изделие за 5, 10, 100 или 500 милиони години, колкото ни кажат напосоки учените за по – голяма достоверност на хипотезите им, за които те уж случайно пропускат да споменават, че са хипотетични допускания без никаква гаранция за истинност.  

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ от=от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа
 
Ще тръгнем първо по море към острова.

Продължете и вие сами към острова с култовата ни репортажна разследваща езотерична статия за в – к  Десант, пасажи от която публикуваме, защото има много важна и интересна фундаментална светоустройствена информация в нея, а ние ще ви покажем нашата превенция към родственика ни Доган и сие компания накрая на публикацията ни:

Ето как се прави езотеричен репортаж и обследване на светилищните обекти в България – на светло и на ведилина и пред всички – всички да чуват и виждат, Ахмеде – братовчеде, защото по – долу ще видиш, че тъй или иначе и ти си ни родственик все от тази жертвена и за добро, и за зло, Божия династия Дуло!
Така се прави, а не като тебе в потайно време в потайна доба и на тъмно в тесен кръг от черни енергетици – съзаклятници, точещи калъчката за Българите...

*** и в сегашна актуална редакция ще добавим: в сговор с Пеевски, Борисов... и всички други от всички мръсни партии, които умират от желание да си им политически балансьор и партньор в разграбването и унищожението на България и затриването на Българите ***
 
Ето и кадър с двата мегалитни светилищни комплекса – остров Света Анастасия,

image

и зад него изкуствено построеният могилен пирамидален светилищен комплекс Атия,
който съвсем неслучайно от дълбока древност досега е постоянно строго охранявана военен зона и обект, сега воено – морска база,

image 

защото пирамидата Атия започва или завършва светилищната мегалитна дъгообразна каскада МЕДЕН РИД, чийто югоизточен край е Маслен нос и изкуствено построените скални мегалитни светилищни комплекси Бегликташ и Лъвската глава.

Във енергийния фокус и център на мега – светилищната каскадна дъгообразна система Меден рид, е Созопол...

МЕДЕН РИД=МЕДЕР ДИН=Мадара Диана 

светилищна каскада на и по името на Майка Диана, Великата Богиня Майка, Богиня Диана – Кръстницата и Собственичката на Първосвещения Ѝ град Ямбол 

БЕГЛИКТАШ=Кая (скално светилище) на Балги (Българи) на Диана и Ешуа

СОЗОПОЛИС=СОЗО ПОЛИС=ОСОЗ ПОЛИС=Исуз ПОЛИС (град)=ПОЛИС на Исуз –

светилищен център, град на Исус 


– Ах, как ти се ще да прилапаш и Атия, нали братовчеде Ахмеде!
Обаче и да го вземеш, пак няма да ти върши работа, аркадаш, защото само ние имаме и знаеме как да сработи входящата парола на светилището, която е Любов – казвана, изживявана и преживявана в постоянен чувствен статусен режим, и каква е пусковата парола "Атия" на светилището за да не те изпепели, ами да твори чудеса по наше желание:

АТИЯ=ТИАЯ + Н (кодировъчният пълнежен назал)=ТИЯНА=Дияна

Нямаш никаква файда, ако и да вземеш цялата военоморска база Атия, барабар с най –тежкото ѝ въоръжение и джепане и целия личен персонал, защото обаче освен че няма да ти върши работа нито двореца ти на Чукалята, нито Германката, нито връх Свобода, нито ако вземеш дори и Атия, ами така ще се самооблъчиш и нагълташ с мощната им положителна енергия, която обаче твоят отрицателен душевен заряд ще трансформира в страшна смъртоносна негативна лъчева енергетика за теб и гостите ти от същата честота на анти – българската вълна, че жална и горка ви майка тогава.... 
Защото виж и проумей на Кои е и за какво е военно морска база Атия:

ВОЕННО МОРСКА БАЗА АТИЯ=
Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара=
Кая (светилище) на Бог Исус и Богиня Матара

 
С какъв кеф ще анихилираме дворците ти с апаратчето за Брауновия газ, а аркадаш, и ти с нас ще се кефиш и ще разправяш на зяпачите и сеирджиите, какви коварни и глупави юдови пъклени планове си кроил по тия свещени Български места и си крадял и унищожавал Българските свещени земи и Божии светилища, и ще се каеш и разкайваш горко и ще благодариш на Боговете ни, Чийто ген и ти носиш и скверниш в невежие, и на нас – посредниците ти пред Тях, че ги склонихме да те оставят на таз земя и да те направим екскурзовод по тия свети места, за да водиш тълпите поклоници по тях и обясняваш разкаян престъпленията си към тия свещени места и към Българите!
 
Затова вместо да кроиш юдови планове срещу Българите, вземи и научи работната инструкция за боравене с апарата за Браунов газ, защото може да те направим и ръководител на групата за анихилация на всички незаконни строежи и милиони кубици и тонове бетон по Черноморието ни, като членовете ѝ ще бъдат само от такива мерзавци и беззаконници като тебе, които бетонираха цялото ни свещено море и построиха всички незаконни постройки, хотели и дворци по нещастното ни и едва дишащо вече море, като ще почнем от твоите дворци, след това иде ред на Слънчев бряг, Света Марина, Буджака край Созопол, и т.н.!

Илия Вълков (Yull Brown) 
www.beinsa.info/index.php

По инструкция Брауновото горелка стопява хотелския мега – комплекс Маджестик на Сънито за петнадесет минути и го трансформира до идеална сфера от непознат материал на Земята с диаметър 2,10 метра!

Твоята "сграда на водна спортна база“ с височина до 7,65 м. според документите и разрешителното, горелката с Брауновия газ ще я гътне само за 3, 24 минути и ще я събере в сферичката с диаметър 0,82 метра, нищо че си я дигнал на 5 етажа на 23 метра, хитрец и тарикат такъв!
А каква работа те чака по законните незаконни къщурки над Златна рибка, има да търкаляте и търчите с Емел и другите съдружници подир топките по нанадолнището на осквернения свещен хълм, и с вас и другият крупен инвеститор по морето Данчо Ментата!

Като научиш Свещения шифър, ще разбереш какви са тия цифри, мерки и теглилки!
Бъди сигурен, че ще го научиш Шифъра мота – мо!
Свети Петър Дънов и дъщеря му Света Ванга така казаха, че скоро всички хора по света ще учат ревностно и усърдно Божия Български език и Шифъра му за да имат достъп до Боговете ни за всяка следваща глътка въздух и всеки миг живот още, и значи щом те са казали – така ще бъде!

МОТАМО=Диана МаМа=
Диана Мария Магдалена  


Празник на остров "Света Анастасия" - 15 август 2015, Бургас
https://www.youtube.com/watch?v=Z2a6R6i_iKk
 
И понеже мисията ни е да разкриваме истината, да разкриваме и разобличаваме плановете на анти – българите, да разконспирираме заговорниците срещу Българите и душманите ни и ги показваме на светло за просвещението на Българите, и същевременно като разсекретяваме имената им ги разоръжаваме, трансформираме черната им анти – Българска енергетика и сила в положителна за нас, и ги въвеждаме в чуждестранния Божи легион в наше подчинение и безусловна служба, ние имаме свещеното ни задължение да им покажем и техния Божествен генетичен произход и пътят за тяхното спасение, което правим сега и с лошия персонаж и герой Доган,чиято черна роля в драматичния спектакъл му е спусната Отгоре от общите ни Родители:
 
АХМЕТ ДЕМИР ДОГАН=АХМЕТ Ган (Кан, Жрец) от Мадара Диана 

генетичен потомък на Майка Диана, Мария Магдалена, от изроденото династично разклонение на Дуло сред тюрките, от кастата на черните пси – феномени

АХМЕТ=Хан (Кан, Жрец) на Ма (Майка) Диана
жречески потомък на Майка Диана, Мария Магдалена 

ДЕМИР=ДЕ МИР=Диана Мария=Мадара

ДОГАН=Ген от Диана

ДОГАН=Ган (Кан, Жрец) на Диана  
 
Ето още чий агент си непосветен досега, браговчеде, което пише за псевдонимите ти
АНГЕЛОВ, СЕРГЕЙ, САВА в досието ти към ДС, на която служим и ние досега:

АНГЕЛОВ СЕРГЕЙ САВА агент на=агент на Бог Исус Българина

ДС=Диана и Иса

Ти беше се изцепил, Ахмете, че "Властта е в моите ръце. Аз съм инструментът, който разпределя порциите на финансирането на държавата!" – което засега е абсолютно вярно по човешките нисши стандарти, обаче виж на духовния свят и фронт в чии ръце си!

ВЛАСТТА е в МОИТЕ РЪЦЕ=ВЛАСТТА е в Матара и Иса

ИНСТРУМЕНТ в ръцете на=в ръцете на Иса и Матара Диана

Бъди благословен, братовчеде, и вземи и се познай чрез нашия просветителски блог, че си Божие дете и инструмент за създаване на тежки и непосилни условия на живот за екстремалното закаляване на Българите в процеса на нашата подготовка за Духовен разсад, интелектуален и управленчески елит на всички племена и народи, та да се освестиш и ако пожелаеш да се осветиш и ти от Боговете ни, и бъдеш от качествения разсад, а не от бракуваните плевели, за да можем и тебе да те вадим от индивидуалното катранено джакузи (казан на твърдо гориво) – чистилище, след Съдния ден,

КАТРАНЕНО ДЖАКУЗИ за=
за Кан (изродени жреци) на Диана и Кризтож=
за Кан (изродени жреци) на Диана и Ежуз от Тракия,

че целият Български народ сега желае да престояваш там за по – дълго време! 


СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

–––   

Да не пропуснем да разсекретим и най – важният родови групов документ на потомците на Исус и Мария Магдалена от Тяхния феноменен жречески род Дуло – Свободни зидари и Фримасони, за да им дадем последен шанс и за тяхното освестяване и спасяване!

ЗИДАРИ от=от Рода на Иза

СБОБОДНИ ЗИДАРИ от=ЗИДАРИ от Бог Иса и Богиня Диана 

СБОБОДНИ ЗИДАРИ от=от Рода на Бог Исуз и Богиня Диана 

ФРИМАСОНИ=Бог Иса и Мария 

ШАНС=Исуш

ДАВАМЕ ИМ ШАНС с=
с Исуш и Богиня Диана МаМа=
с Исуш и Богиня Диана Мария Магдалена

Колко свещена информация ни разкри Синята пирамида, нали Жоро!

СИНЯ ПИРАМИДА=Иса и Богиня Мадара  

Колко свещена информация и неръкотворни и ръкотворни феноменни Богатства имаме да разкриваме и усвояваме, а Жоро, а ти се кахъриш като общински съветник – преселник от Ямбол в Приморско, за нечисти сделки, мръсотията по този някога прекрасен морски град, липсата на летовници бягащи от бетона, от осквернената свещена морска вода и прокудени безвръзвратно от алчните собственици и концесионери, и вриш  и кипиш от гняв от политическите и грабителски баталии в страната ни (който ти статут е твое перманентно проявление и състояние) и разпасалия се султан Доган!

Остави го нещастника Доган да се опитва да се подмладява в Синята пирамида и се мъчи да прави черни магии в нея, вместо да чете нашите документи и ръководствата за покаяние и работа с горелката на Брауновия газ, както вече сме му ги изпратили от 5 години насам, и така си засилва огъня и времето за престоя в джакузито.

Поздрави и благословение за автора на поста Георги Зафиров – посветен феноменен Българин и здрав Български Дух, за когото предлагаме малка представителна галерия от няколко снимки от житието му и който е читава частица и стабилен градежен камък и стъпало от Синята генно – инженерна жреческа родова пирамида на Българите от Божия феноменен рептилски род Дуло ! 

ЗАФИРОВ от=от ФО ЗА ВИР=от Бог Иза Вер (Змей) 

Вер е един от 12 – те рептилски синонима на Змия, Змей, Дракон..., която рептилска символика е херметичният митологичен животински символ и титул на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар, преминал в сакрална съкровена хералдическа символика на Българската Божия династия Дуло, състояща се само от наследствени генетични феноменни потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, от които е Георги Зафиров – Гонзо! 

ГОНЗО от=от Гена на Иза 

ГОНЗО=Ган (Кан, Жрец) на Иза 

image

Гнездото на рептилите – първосътворенческият комплекс и храм Безистена в Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg

image
 
ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ=Диана и Иза от Ямбол

ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ=Ямбол е на Диана и Иза 

ЕДИННИ ЗА ЯМБОЛ=Диана и Иза са в Ямбол

Ако Жоро знаеше тайната на това магическо заклинание, което му внушиха от Горе Боговете ни, Чието любимо дете е той, за предизборно мото, щеше да е сегашният кмет на Ямбол!

ГРАДСКИ КМЕТ=Кан (Жрец) на Иса от Трагия и Майка Диана 

И ето какво ще пише на следващия плакат на Жоро, който няма да е предизборен, защото скоро вече няма да има никакви избори – на всички позиции ще се поставят от Горе от Боговете ни праведни и святи управници!

ЕДИННИ ЗА БЪЛГАРИЯ=Диана и Иза Българина

ЕДИННИ ЗА БЪЛГАРИЯ=Българин на Диана и Иза

Това познание ще му трябва, но за много по – високи позиции и мащаби от градски кмет, за каквито е подготвян през поколенията на жреческите му предци!

ТОВА ПОЗНАНИЕ е за=за Богиня Диана и Бог Иза 

ЩЕ МУ ТРЯБВАТ=Богиня Матара Диана и Бог Ешуа 

image
    
Високопоставена представителна фигура от международния фестивал Кукерландия на кукерите – преминалите в легална конспирация маскирани жреци на Исус и Мария Магдалена, световната столица на който езически (истински Исусово – Мариин) обряд е Ямбол

ВИСОКОПОСТАВЕНА ФИГУРА от=ФИГУРА ПОСТАВЕНА от Бок Иса 

image
  
Роднински портрет с двама монаси или някакви духовници, негови братовчеди по Божията линия на рода Дуло

МОНАСИ=Ма (Богиня Майка) и Иса 

ДУХОВНИК=Кан (Жрец) на Бохиня Диана

image

Жоро и министър Ангелкова като усмихнати рекламни лица на общинския съвет Приморско с послание към чужденците и Българите да не ходят в Гърция, ами да идват на опустялото Черно море...

image

 
Възнаграждението на Жоро като каскадьор в един култов екшън с нощно шкафче в ролята му на един честен бизнесмен с пет деца...

image

Щастлив съпруг на красива жена и майка и горд баща на четири момичета и едно момче – все феноменни жречета! 

ФЕНОМЕННИ ЖРЕЧЕТА на=ФЕНОМЕННИ ЖРЕТШЕТА на=на Богиня Матара Диана и Ежуш

image

Част от жреческата фамилия на Жоро с три от каките, влюбени в Мама, Тати и в Жоро – Джуниър, гордеещ се със своето свидетелство за святото си кръщение, извършено преди малко в храма "Свети Георги Победоносец" в Каргона в Ямбол, където през 1720 година, дата отбелязана на най – почетното паметно място на храма, се роди Паисий, Свети Паисий Хилендарски пра...прадядото на Георги Зафиров и на който патронен и родови храм Жоро е редовен дарител и смирен мирянин.

– още инфо за родното място на Свети Паисий вижте в 

Свети Георги/Гергана, Свети Авитохол и Свети Паисий с представителна рота Извънземни на парада в Ямбол!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/05/06/sveti-georgi-gergana-sveti-avitohol-i-sveti-paisii-s-predsta.1607210

–––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––

Бъдете благословени ти Жоро, съпругата ти и прекрасните ви деца – жречета на Исус и Мария Магдалена!
С Любов и благословение от екипа ни за един истински Българин!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии.
Исус и Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни

Двете фонови морски песни на Тони Димитрова  – Ти, аз и морето и Ах, Морето!
носят както всички песни по света, композирани от небесните им композитори Светиите ни от Вси Светии по правилата на Свещения шифър, сакралната информация за Боговете ни:

ТИ АЗ И МОРЕТО=Диана Матара и Иза

АХ, МОРЕТО=АХ, Матара!

ТОНИ=Диана

ТОНИ ДИМИТРОВА от=ТОНИ от Богиня Матара Диана








Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
15.07.2020 02:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bojinkata - Браво! Прекрасен постинг!
15.07.2020 08:30
Браво! Прекрасен постинг!
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
15.07.2020 09:04
Материал, дело на будната ти съвест на истински Българин!
Ето линк към материал , обясняващ много неясни неща:
http://zahariada.blog/novini/2020/07/14/signal-do-narod-bg-zam-shefyt-na-gerb-dimityr-nikolov-krie-4.1719094

Защо обектът е на нефтопристанището, това е въпросът? Някой проверявал ли е ,как стоят нещата с него?
Не е нормално, например Рокфелер да построи дворещ в съседство на нефтени сонди? Този плаж го познавам и не изпитвах никакво удоволствие когато беше пуст, да ходя на него Освен да се измия, имахме лозе ,отсреща на баира, след работа понякога! Или с тъстът, да ловим риба-няколко пъти!
Да, нямам милионите и авторитета на Доган, Емел, как беше фамилията й, да не сбъркам неволно, както го правеха умишлено, но и една десета да имах или десет пъти повече, не бих направил сарай там Освен по една причина?

Поздравления за постинга , Адаш!

Хубав ден!
цитирай
4. nedovolen - Перфектен анализ-разкритие, нож в ...
15.07.2020 11:37
Перфектен анализ-разкритие, нож в сърцето на невежеството. А то е по-страшно от всякакви катаклизми.
Благословени да сте!
Амин!
цитирай
5. bezistena - Браво! Прекрасен постинг! С ...
15.07.2020 13:46
bojinkata написа:
Браво! Прекрасен постинг!


С благодарност и благословение за отзива, Приятелю!
Имаме някои разминавания с тебе по някои крайни положения за черните и белите краски, но важното е че сме Приятели, че вървим в една посока заедно и най – вече че сме рода!
Ето:

bojinkata=Бокиня Диана и Ежуа

bojinkata=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Ежуа

ИМАМЕ/НЯМАМЕ РАЗМИНАВАНИЯ за=за Богиня Мама Мария и Иза

КРАЙНИ ПОЛОЖЕНИЯ за=за Ежуа Бълкарина

ЗАЕДНО с=с Иза и Диана

В ЕДНА ПОСОКА СМЕ към=към Богиня Мйка Диана и Бог Исус

РОДА СМЕ от=от Иса и Мадара

Продължаваме заедно!


цитирай
6. bezistena - Материал, дело на будната ти съвест ...
15.07.2020 15:05
leonleonovpom2 написа:
Материал, дело на будната ти съвест на истински Българин!
Ето линк към материал , обясняващ много неясни неща:
http://zahariada/novini/2020/07/14/signal-do-narod-bg-zam-shefyt-na-gerb-dimityr-nikolov-krie-4.1719094

Защо обектът е на нефтопристанището, това е въпросът? Някой проверявал ли е ,как стоят нещата с него?
Не е нормално, например Рокфелер да построи дворещ в съседство на нефтени сонди? Този плаж го познавам и не изпитвах никакво удоволствие когато беше пуст, да ходя на него Освен да се измия, имахме лозе ,отсреща на баира, след работа понякога! Или с тъстът, да ловим риба-няколко пъти!
Да, нямам милионите и авторитета на Доган, Емел, как беше фамилията й, да не сбъркам неволно, както го правеха умишлено, но и една десета да имах или десет пъти повече, не бих направил сарай там Освен по една причина?

Поздравления за постинга , Адаш!

Хубав ден!


В целия постинг дадохме отговор на въпроса ти "Защо обектът е на нефтопристанището?" за да са просветени Българите за статута на това място и всички други светилищни обекти в България, които заговорниците срещу Българите обсебват или затриват по различни начини и един от любимите им който е построяването на язовири върху светилищните зони.

Припомняме ви, че така брутално действаха съветските юдео – ционистки езотерични тайни служби на НКВД по време на бурната електрификация на СССР, когато строяха безмислени язовири и гигантски ВЕЦ – ове по цялата територия на съветската империя и все върху свещени древни Български обекти, като експлоатираха и прогонваха и изселваха милиони криптоБългари от родните им места.

Същата мъртва строителна хватка приложиха КГБ и в България веднага след 1944 година, когато под благовидния официален предтекст и прикритие за електрифициране на страната и интензивна хидромелиорация, потопиха под водата на язовирите Георги Димитров, Сталин, Арда, Камчия, Жребчево и др., безбройни Български древни свещени обекти и селища, за които преди това бяха издали секретна възбрана за Българските археолози и историци да не търсят нищо по тях!

Същото пъклено дело продължи след псевдодемократичния преврат и "хидроинженерът" – философ Ахмед Доган, изпълняващ поръчки на турското разузнаване, като построи скандалния непотребен и неефективен хидровъзел "Цанков камък" и лансира още 3 подобни мегапроекта на правителството на Сергей Станишев – хидровъзел „Доспат“, каскада „Горна Арда“ и язовир „Тунджа", чиято скрита цел е потопяване под водата на важни Български светилищни мегалитни обекти.

Обстоятелството, Адаш, че сте имали лозе наблизо само потвърждава твоя свещен жречески произход, като твоите предци преди векове са оперирали на това светилище, а след това в статута им на светии – твои ангели хранители и пазители надзорници, са те водели по тези места за твоето енергийно тонизиране и регенериране и да не си бил дори посветен!
Така както те заведоха да служиш в поделението в Ямбол в центъра на мощния енергиен първосвещен светилищен могилен пирамидален мегалитен комплекс Боровец – истинското лобно и възкресително място на Исус.

Тъй, че Адаш, освен Доган който знае какво представлява Чукалята, но не използва светилището по Божието предназначение за благото на Българите, ако знаеш още и Рокфелер (докато беше жив), Ротшилд, и всички посветени заговорници срещу Българите, как неистово желаят да имат дворци и сини палатки там и по всички други сакрални светилищни места в България!

Ти сам се досещаш, видно от констатацията ти "не бих направил сарай там Освен по една причина?", че причината е точно тази!

И да благодарим на Доган, че с безбройнитеи си владения из свещената ни земя, ни маркира къде са светилищата ни, който скоро ще отворят вълшебните си врати и обятия за всички Българи – Доган и той ако се покае и преклони на Боговете ни и на нас !

Адаш, вземи си припомни и сподели някои странни моменти от спомените ти от там?
Имаше ли някакви характерни скали или скални профили по лозята и около морето, в самия горист парк? Някакви снимки от тогава или сега?
Бъди благословен и продължаваме, Адаш!
цитирай
7. bezistena - Перфектен анализ-разкритие, нож в ...
15.07.2020 15:31
nedovolen написа:
Перфектен анализ-разкритие, нож в сърцето на невежеството. А то е по-страшно от всякакви катаклизми.
Благословени да сте!
Амин!


Амин, Приятелю!
Ето как заедно трансформираме невежеството в сакрално Познание!

НЕВЕЖЕСТВО без познание за=без познание за Бог Исуж и Богиня Диана

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Исуз Бълкарина

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Бълкари на Исуз

Бъди благословен, Никола, продължаваме заедно!
цитирай
8. bezistena - Приятел писа на лични:Здра...
15.07.2020 16:13
Приятел писа на лични:

Здравейте, просветителю.....днес НЕслучайно четох за Синята пирамида на Доган в Росенец,за Чукалята...и ми дойде на ум друго едно прозрение, което ще цитирам..."На остров Света Анастасия има тайна пещера, в която са скрити част от книгите от изгорялата древна Александрийска библиотека.
Тази пещера ще бъде достъпна след 10 или 15 години. В момента не."

Знам,че няма случайности, а съвпаденията по презумпция се изключват...нещо ме дърпа към морето тия дни,но първо ще мина през Ямбол...да заредя малко на Манастира, Кабиле и Таушан тепе...много ще ми е драго да прочета още за тия "завзети" светилища...освен написаното до сега...бъдете здрав, силен,благословен Вие, домът и чедата Ви...и просветлявйате ...сърдечен поздрав
––––––––––––––––––––––––––––––––

Отговорът ни е:

Амин и благодаря за добрите думи, Приятел!

Въобще не търси пещери и древни документи в тях – това предание е иносказание за статута на остров Света Анастасия, а именно, че той е информационен масив, от който информацията може да се получи единствено по окултен път – това познание и феноменни практики, в които ви просвещаваме и учиме в нашия блог, при задължително кръщаване с нашите Богове!
След този сакрален акт отиваш там, прегръщащ и целуваш скалите, падаш на колене, ако искаш пееш и танцуваш после, и почваш да им говориш – каквото чуеш засега в сърцето си, което все още е единственият орган, с който се виждат хубавите неща (Божиите) – това е информацията за тебе!
А ще бъдеш потресен и възхитен от нея!

А информация за завзетите светилища в България и по света имаме в стотици от нашите статии в блога ни – залагаш парола в търсачката на Гугъл " безистена и светилища", "безистена и мегалити", "безистена и природни геоложки феномени" и други подобни пароли

ЗАВЗЕТИ СВЕТИЛИЩА на=СВЕТИЛИЩА на Богиня Диана и Изуз

ЗАВЗЕТО СВЕТИЛИЩЕ=СВЕТИЛИЩЕ Безистена –
първосътворенческият комплекс на Земата и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол

Обади ми се ако желаеш на минаване да се видим.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

ДА СЕ ВИДИМ С=Богиня Мад Диана и Иса
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677129
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!