Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2020 23:58 - Разбулената сакрална биография на Георги Димитров, първородният син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски, Свети великомъченик на 138 години!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3216 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 20.06.2020 04:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 18 юни 1882 г. е роден първородният син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски – героят от Лайпциския процес Георги Димитров.
Предлагаме ви сборно импресийно есе и коментарен форум под диктовката лично на Георги Димитров в качеството и статута му на жив реален и рационален светейши служител от Вси Светии с висш сан в тази Божия институция, движеща световете и живота и съдбите на всички хора.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=732064714271249&id=100024031818095 



Атанас Панчев Sofia, Bulgaria.

На днешния ден през 1882 година е роден героят от Лайпцигския процес Георги Димитров. Светла му памет. Това е заключителната му реч пред фашисткия съд в Лайпциг, 16 декември 1933 г.

Димитров: Допускам, че говоря с рязък и суров език. Моята борба и моят живот също бяха резки и сурови. Но моят език е език откровен и искрен. Свикнал съм да наричам нещата със собствените им имена.
Защитавам сам себе си като обвиняем комунист.
Защитавам своята собствена комунистическа революционна чест.
Защитавам своите идеи, своите комунистически убеждения.
Защитавам смисъла и съдържанието на моя живот.
Ето защо всяко произнесено от мене пред съда изречение е кръв от моята кръв и плът от моята плът. Всяка дума е израз на моето най-дълбоко възмущение против несправедливото обвинение, против факта, че такова антикомунистическо престъпление се приписва на комунистите.
Зная, че в България никой не вярва в нашето мнимо съучастие в подпалването на Райхстага. Зная, че в чужбина въобще едва ли някой ще повярва. Но в Германия условията са други, тука могат да повярват на такива странни твърдения. Ето защо аз искам да кажа, че Комунистическата партия не е имала и няма нищо общо с участието в такова престъпление.
Печатът не само ме хулеше по всякакъв начин - това ми беше безразлично - но във връзка с мене наричаха и моя български народ "див" и "варварски"; мене ме наричаха "тъмен балкански субект", "див българин" и аз не мога да отмина това с мълчание. Вярно е, че българският фашизъм е див и варварски. Но българската работническа класа и селяните, българската народна интелигенция съвсем не са диваци и варвари. Равнището на материалната култура на Балканите безусловно не е така високо, както в другите европейски страни, но духовно и политически нашите народни маси не стоят на по-ниско равнище, отколкото в другите страни. Нашата политическа борба, нашите политически стремежи в България не стоят по-ниско, отколкото в другите европейски страни. Народ, който 500 години живее под чуждо иго, без да изгуби своя език и националност, нашата работническа класа и селяните, които се бореха и се борят против българския фашизъм и за комунизма - такъв народ не е див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите. Но аз ви питам, господин председателю, в коя страна фашистите не са варвари и диваци?
Още много по-рано от времето, когато германският император Карл Пети казвал, че на немски той говори само с конете се, а германските дворяни и образовани хора пишели само на латински и се срамували от немския език, във "варварска" България апостолите Кирил и Методи бяха създали и разпространяваха древнобългарската писменост.
Българският народ с всички сили и извънредно упорито се е борил против чуждото иго. Ето защо протестирам против нападките срещу българския народ. Аз нямам причина да се срамувам, че съм българин, и се гордея, че съм син на българската работническа класа.
Полицейският чиновник Хелер цитира тук едно комунистическо стихотворение. Аз също ще си позволя да цитирам едно стихотворение - от най-великия германски поет Гьоте:

"...ти си длъжен или да се възвисяваш,
или да слизаш надолу.
Властвувай или се покорявай,
с тържеството или
с мъката се запознавай,
издигай се като тежък чук -
или стой като наковалня!
Да, който не иска да бъде наковалня,
той трябва да бъде чук!"

Ние, комунистите, можем сега не по-малко решително, отколкото старикът Галилей, да кажем:
"И все пак тя се върти!"
И това колело, подкарвано от пролетариата под ръководството на комунистическия интернационал, не ще сполучат да спрат нито с изтребителни мерки, нито с тъмнични присъди, нито със смъртни наказания.
То се върти и ще се върти до окончателната победа на комунизма!
 

image

– Изрично декларираме и подчертаваме:

От нашия екип няма бивши комунисти, членували в БКП или БСП, никога не сме гласували за БСП, но нашият екип се прекланяме пред големия и светъл Български дух на синът на Майка България и великомъченическия Български народ Георги Димитров, проповядващ идеалите на истинския комунизъм, взаимствани от Новозаветните евангелски канони и повели на Отец ни Господ Бог Исус за Любов, Братство и Мир и равенство между хората, и опорочени и извратени от вмъкналите се на възлови позиции в световното комунистическо движение и овладяли го юдео – ционисти, които са заговорниците срещу Българите, имащи за заветна цел №1 завладяването на България и затриванаето на Българския народ!

В
 много документи, които ще ви припомним след този пост, разкриваме истината за Георги Димитров!


Преди да дадем думата на коментарните форумци, ще се присъединим и ние към встъпителната почит към Георги Димитров, изказана от автора Атанас Пенчев – Светла му памет!, в който каноничен християнски израз е указано за кои се отнася той и какъв в частност е самият Георги Димитров:

СВЕТЛА МУ ПАМЕТ НА ДИМИТРОВ=
ДИМИТРОВ е от Дуло на Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

Георги Димитров е потомък от феноменния жреческо – царския род Дуло на Бог Иса и Богиня Майка Диана, Които са 
Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Имат думата коментарните форумци, а ние между тях ще ви разкриваме тайните на Свещения Български сътворенчески език и разбулваме скритата сакрална биография на ВИП – персоните на Българския жречески елит в новата ни съвременна история!

КОМЕНТАРНИ ФОРУМЦИ=КОМЕНТАРНИ ФОРУМТСИ=
Кан (Жреци) на Богиня Диана Матара Мария и Иса  

САКРАЛНА БИОГРАФИЯ на=на Кан (Жреци) на Бог Иса Българина 

САКРАЛНА БИОГРАФИЯ на=на Българи Кан (Жреци) на Бог Иса 

НОВАТА НИ СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ на=на Рода на Богиня Матара и Бог Исус 

НОВАТА НИ СЪВРЕМЕННА ИСТОРИЯ на=на Народа на Богиня Матара и Бог Исус 

 

Пенка Стоилова 
Поклон!

Атанас Панчев 
Въпреки, че неговата мечта за пълна победа на комунизма в света не се осъществи той ще остане вечно в историята като: Победителя от Лайпциг. Неговата реч се появява на първите страници на всички вестници по това време, от далечна Япония и Китай чак до САЩ. Всички разбират, че българите са велик народ.
Дори в държави като Аржентина и Мексико където хората не са знаели, че има такава държава, БЪЛГАРИЯ.
Дълбок поклон пред героя на майка България!
 

НЕГОВАТА МЕЧТА е=е Богиня Мат Диана и Ешуа 

ДИМИТРОВ ОСТАНА ВЕЧНО на=ДИМИТРОВ е на Богиня Диана и Исуш 

 
Росѣн Ангѣлов 
Много силна реч! Независимо от някои неосъзнати заблуди, това е едно от словата, които винаги са ме вдъхновявали!
Благодаря ти, Наско, че я сподели! Уважавам го, въпреки грешките му и поради заслугите му!
Мир на Душата му!
  

НЕОСЪЗНАТИ без познание за=без познание за Диана и Исуз

УВАЖАВАМЕ=Бог Ежуа и Богиня Ма (Майка)

МИР НА ДУШАТА МУ при= при Матара Диана и Ешуа 

Мария Николова-Манолова 
СВЕТЛА ДА Е ПАМЕТТА НА ЕДИН ОТ ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ!
ЧУДЕСНО, ЧЕ ДАВАШ НОВА СИЛА НА ТАЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА РЕЧ И НОВА ГЛАСНОСТ!

ПАМЕТ за=за Богиня Мат=за Богиня Ма (Майка) Диана 

ВЕЧНА МУ ПАМЕТ на потомъка на=
на потомъка на Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
на потомъка на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена 

Магделена Кирилова 
Много съм горда, че Георги Димитров е от моя роден край!
Село Ковачевци е на около 15 км от моето родно село Калища. Като пионери сме посещавали дома-музей на Г.Димитрив, рецитирали сме стихове, посветени на него. Там ми бе връчена и партийната книжка, когато бях на 24 г. ❤️ 📖 ❤️

   
Ето тайната на сакралната етимология на село Ковачевци:

КОВАЧЕВЦИ=КОВАТШЕВЦИ=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуш

Името на селото ни носи в код конфиденциалната информация, че то е основано и е средище на потомци на жреци на Българските Богове

Разбулваме тайната и на домовете – музеи:

ДОМ МУЗЕЙ на потомци на=
на потомци на Иза и Диана МаМа=
на потомци на Иза и Диана Мария Магдалена

Домовете музеи са само на жертвени потомци на Българските Богове, дали живота си за Божия Българки народ!

ЖЕРТВЕНИ ПОТОМЦИ на=на Богиня Матара Диана и Бог Исуж 

РЕЦИТИРАМЕ СТИХОВЕ за=РЕТСИТИРАМЕ СТИХОВЕ за=
за Богиня Матара Диана и Христос=
за Богиня Матара Диана и Исус от Трахия  


Zdravko Lazarov 
Оратор от най висока класа!
Трибун на работническото движение!
Почти всички страни освободили се от колониализма са изучавали разработките му!

Титан !!

ОРАТОР ОТ НАЙ ВИСОКА КЛАСА=
Бълкарин Кан (Жрец) на Богиня Диана и Кристос
Бълкарин Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус от Тракия 

Атанас Панчев 
На негово име са кръстени пет града в пет държави. В България, Сърбия, Русия, Армения и Украйна. Има кръстени на негово име и стотина училища. В почти всичките 15 съветски републики в Индия, Китай, Виетнам, Куба, Либия, КНДР, Монголия, Сърбия и други държави. Нямаме друг такъв българин!

НЯМАМЕ ДРУГ ТАКЪВ БЪЛГАРИН от=
БЪЛГАРИН Кан (Жрец) от Богиня Диана МаМа от Трагия=
БЪЛГАРИН Кан (Жрец) от Богиня Диана Мария Магдалена от Трагия

Албена Добрилова 
Голям, дълбок поклон пред един от Титаните на българският интелект❗ 

БЪЛГАРСКИ ИНТЕЛЕКТ от=ИНТЕЛЕКТ от Българи Кан (Жреци) на Иса 

Rumqna Krainina 
Поклон!
 

Maria Karamanoleva 
И една улица в Гарласко Италия.  

Атанас Панчев 
Улиците по света носещи неговото име са много. Имаше в цяла Източна Европа дори в самата Германия и Австрия. Въобще неговото име се среща на четири континента! 

НОСЯТ ИМЕНАТА на=на Иса и Мат Диана 

Maria Karamanoleva
Преди няколко години живеех в Италия и случайно се озовах в това градче ,което е близо до Милано.Там се намираше лечебен извор и една огромна катедрала,която се посещаваше от много хора. Madonna delle Bozzole.Това е мястото и до самия площад е улицата Г Димитров.
Един италианец ми показа табелата. Няма да скрия, почувствах се горда .

Evelina Petrova 
Поклон! 

Стефана Димитрова 
Георги Димитров е добре познат и уважаван в Гърция.Има площад, носещ неговото име.

ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Е ДОБРЕ ПОЗНАТ=
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ е Брат от Богиня Диана и Иза
 

Димитров е жертвен потомък на Исус и Мария Магдалена от Бялото Братство на рода Дуло 
 

Атанас Панчев 

Има и във Финландия. Няма друг българин с такава международна известност,който да има градове, площади, улици и паметници в цял свят! 

МЕЖДУНАРОДНА ИЗВЕСТНОСТ от=ИЗВЕСТНОСТ от Мадара Диана и Ежуа 

Мария Томанова 

Поклон! 

Dobi Petrova 
Благодаря за почитта към Г.Димитров. Речта му е не само пламенна, но и обективна, особено за българският народ.Славно племе сме и дано го проумеем най-накрая и се обединим.

ДА СЕ ОБЕДИНИМ от=от Иса и Богиня Мат Диана 

ДА ПРОУМЕЕМ КАКВИ СМЕ=
Кан (Жреци) от Бог Иса и Бокиня Мадара Ма Ма=
Кан (Жреци) от Бог Иса и Бокиня Мадара Мария Магдалена  

След като проумеем, че сме феноменни жречески потомци от Българските Богове, ние можем да се обединим единствено и само от Тях и от Тяхното Познание в Техния наш блог!
Всички други лозунгови прокламации за обединение са искрени, но празни митингови пожелания без никаква стойност и практически резултати!

Rosina Kirilowa 
Поклон 

Стефан Панчев 
Четете, учете се, помнете. Това е жив отрязък от българската ни история, от съдбата на българите. И той не е за подценяване. Да прогърмиш целия сват с името България, с гордостта че си българин, това не може да се нарече другояче освен велико. И то е велико!

ЧЕТИ=Ешуа и Диана 

УЧЕТЕ СЕ И ПОМНЕТЕ=Исуш и Богиня Диана Мат

ТОВА Е ЖИВ ОТРЯЗЪК от историята на рода на=
от историята на 
рода на Богиня Диана и Бог Кристоз=
от историята на рода на Богиня Диана и Бог Исуз от Тракия 

––––––––––––––––
––––––––––––––––

Поздрави и благословение и за автора на възторжения пост Атанас Панчев, като осветяваме и неговото досие на активиран жречески потомък на Исус и Мария Магдалена, комуто е възложена тази просвететелска мисия :

АТАНАС=Диана и Иса 

ПАНЧЕВ=ПАНТШЕВ=Богиня Диана и Бог Ешуа 

АТАНАС ПАНЧЕВ от=от Богиня Диана и Бог Исуш 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

И както ви обещахме разкриваме истината за Георги Димитров в много наши автентични и никъде не срещани и разсекретявани до сега документи, които ви припомняме:

Разсекретените апокалиптични пророчества на Севрюкова–дъщерята на Георги Димитров. Връщайте се, Българи! Част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/16/razsekretenite-apokaliptichni-prorochestva-na-sevriukova-dys.1445212

––
 и пасаж от постинга:

Слава Севрюкова пророкува всичко онова,което пророкува и Петър Дънов,че:

България ще я бъде!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я БЪДЕ=БЪЛГАРИЯ на Ешуа и Богиня Диана

През 21-ви век България ще достигне невиждан духовен разцвет.
От народа ни ще се роят бъдещи духовни водачи на всички народи.
Страната ни ще бъде прославена от блестящи умове и учени, които ще дадат на човечеството гениални прозрения. 
България ще е резерват на духовност,ще удивим човечеството.
Ще дадем на човешкия род големи умове в областта на науката и във всички области на човешкия живот.
Хората ще заживеят обединено, границите ще отпаднат, но отделните етноси и народи ще запазят самобитността си.
Българскит род никога не ще бъде заличен от лицето на земята.
Други народи ще изчезнат и ще се затрият, но Българите никога!
Събудената мощ на Духа на Българина е голяма.

 Голяма е, защото е от Святият Дух! прокламираме и ние

Родината ни ще се превърне в райска градина,в световен оазис и ще наподобява на Швейцария.

ОАЗИС=ИСОАЗ=Исус

НАПОДОБЯВА на ШВЕЙЦАРИЯ=НАПОДОБЯВА на Цар Бог Ешуа

А за днешните събития Слава казва:

Не бойте се ,най - тъмно е преди зазоряване. Тежката мрачна карма на Българите е на привършване.

www.bulgaria.utre.bg/2013/12/24/200200-slava_sevryukova_ne_boyte_se_nay_tumno_e_predi_zazoryavane_video

МРАЧНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=МРАТШНА КАРМА НА БЪЛГАРИТЕ=
на Българите Кан (Жреци) на Ешуа и Матара Мария 
 
А ние добавяме, това което постоянно ви казват Боговете ни, че всички тия епични събития са Техни натуралистични драматизации!

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз


Дънов е лично познат и често посещава Слава, посещават я и Петър Димков и Кубрат Томов, защото са роднини..., както ще видим нататък!

Ванга и Слава имат силна телепатична връзка и я поддържат постоянно десетилетия наред.
Защо ли?
Защото Ванга е роднинска леля на Слава, тъй като е сестра на бащата на Севрюкова –Георги.

Георги е първородният син на Петър Дънов – Георги Димитров, с който знаете че съвсем неслучайно живеят заедно дълги години в една къща на Опълченска 66, където Дънов с феноменните си способности се грижи за оцеляването на сина си Георги от преследванията на полицията и фашистите 


image


         
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Героят от Лайпциг Георги Димитров, най – очерненият и охулван жертвеник и мъченик на България през 20 век. Първородният внук на Васил Левски.

http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/19/geroiat-ot-laipcig-georgi-dimitrov-nai-ocherneniiat-i-ohulva.1552472

–– пасаж от постинга:

Основната част на работниците – миньори и рудничари, в системата на Балканбас, които са от най – тежко и жертвено експлоатираните трудещи се, работещи при най – тежки и рискови условия на безопасност на труда, са потомците на Чумерненските (Шумерските) жреци от праведния клон на династията Дуло, които бяха вкарани умишлено за геноцидно изтребление в мините и при социализма, и при експлоататорския ранен капитализъм в България в началото на 20 век, както и всички други миньори, поради което смелият и саможертвен син на Петър Дънов и първороден внук на Васил Левски –  обруганият и оклеветен и сатанизиран от анти – български душмани Георги Димитров, оглави стачният комитет на повече от 1000 пернишки миньори и семействата им през 1906 година против ужасните условия на труд и в продължение на 35 дни в пълна блокада и обкръжение на въоръжена полиция и жандармерия отстояваше храбро исканията на миньорите и доведе стачката до победен край!
 
image

А бе само на 23 години!


Представяте ли си, заблудени невежи българи (какъвто бях и аз) или отявлени душмани български, които очернихте мръснишки Димитров, какво означава това да ръководиш на 23 години най – драматичната и опасна окупационна стачка в Европа и в света в началото на 20 век – времето на най – свирепия и брутален полицейски капитализъм –  когато дръзвате да хулите, клеветите и сатанизирате Лайпцишкия герой и първороден  внук на Васил Левски, който се разправи сам морално – идеологически с нацисткия=ционисткия фашизъм !

image

Ако не знаете, защото със сигурност не знаете, питайте ме аз да ви обясня, защото аз –

инж. Иван Дунчев, администраторът и говорителят на нашия съекипен небесно –земен блог, организирах и ръководех на градско и областно ниво, и бях и в ръководството и на национално ниво при провеждането на емблематичните Общонационални генерални стачки срещу Луканов и Виденов (последният се оказа в последствие честен и достоен човек), прословутата стачка в "Родопа" Ямбол, няколко стачки в химкомбината Ямболен и много други окупационни и нерегламентирани стачки, и знам какво сме преживявали стачниците и ръководителите и аз самият, въпреки че политическите "демократични" условия и административно – полицейски репресии бяха несравнимо по – леки от ония времена, а аз бях примерно два пъти по – възрастен и много повече по – мъдър от Димитров!
А през 1919 година при още по – тежки условия Георги Димитров организира и ръководи и Втората стачка на пернишките миньори от 7000 души и я довежда под дулата на оръжията на тежко въоръжените жандармеристи до победен край!
 
Къде е саможертвеният революционер и синдикален титан и защитник на онеправданите и експрлоатирани поробени хора – Георги Димитров, къде е моя първоначален синдикален кумир, бос и лидер д – р Константин Тренчев, оказал се в последствие паркетен бутафорен герой и марионетка на конци, подходящ само за парвенюшки коктейли, приеми и кьорсофри, предал доверилите му се работници и синдикалисти на изпълнителите на плана Ран – Ът и разрушителите на България, съдействал активно за беззъбието и анихилирането на синдикатите при епохалния процес на разграбване и затриване на Българската промишлено – индустриална мощ и богатство! 

Аргумент и гаранция за верността и обективността на характеристиката и квалификациите, които ви давам за Георги Димитров, и доказателство, че съм безпристрастен негов биограф, е обстоятелството, че през 1991 година лично аз в качеството си на пръкнал се най – активен и яростно радикален лидер и представител на СДС от КТ Подкрепа и Зелената партия във ВрИК (Временния изпълнителен комитет) на управата на Ямбол, по време на идеологическата кампания за преименуване на улиците и премахването на символите на тоталитарната власт, организирах демонтирането и премахването на 12 – метровия монументален паметник на Георги Димитров пред бившия партиен дом в центъра на Ямбол, за акцията за законното "превземане" на който партиен дом, която водех лично аз, ви запознахме в поста ни 

Уникално литийно шествие–военен парад на Гергьов ден в Ямбол с личното участие на Светейшата особа и маршируващите свещеници!
bezistena.blog.bg/history/2016/05/17/unikalno-litiino-shestvie-voenen-parad-na-gergiov-den-v-iamb.1452059
 
image

Ако ви отърва още, можете да охулите или да попитате и самия великомъченик саможертвеник и действащ рационален Светец Георги Димитров за верността на биографичната му справка. 

САМОЖЕРТВЕНИК=Кан (Жрец) на Исуж и Богиня Матара
 
Нашият добронамерен съвет към вас е да не реагирате първосигнално на всякакви манипулативни оплювки и обвинения срещу Георги Димитров, внушени ви от всякакви анти – Български мекерета и мерзавци, защото безброй много врагове е имал той и все от редиците на заговорниците срещу Българите и душманите ни, чиито потомци са продължители на злодейското им дело, защото е защитавал саможертвено с живота си угнетения Български народ и го водил на борба срещу тях, поради което и всякакви фалшификации и свои престъпления му приписваха те, показали се от преизподнята и блатото на нисшите паднали духове и черните души, и взели сега икономическата и политическата власт в България и по света! 
В Нета е пълно с всякаква вярна и фалшива информация за Димитров – подложете я вече просветени от нас по темата, на логически интелектуален сензитивен сърдечен анализ и потърсете помощта на самия Светец – ще бъдете удивени и наградени!    

Ето ви едно полезно четиво по темата – вижте и разнопосочните коментари под статията: 

КГБ призна: Сталин убил Георги Димитров
 
https://frognews.bg/obshtestvo/misterii/kgb-prizna-stalin-ubil-georgi-dimitrov.html 

И нека уточним:
Ако Сталин не беше убил Георги Димитров, щеше да го убие друг злодей от СССР. Ако не беше някой злодей от СССР, щеше да бъде друг злодей от САЩ, Англия, Германия или всякакъв друг злодей, по поръчка на обединените зад кулисите заговорници срещу Българите! 
Ако те не можеха, щяха да възложат на българин с черна продажна душа от България – мекере, с каквито е пълно и сега в България и в Нета и които ще познаете примерно по злостната им реакция срещу този постинг!  
 
Щяха да го убият на всяка цена, мерзавците, без и да предполагат и за миг дори, че вършат това като марионетки – кукли, по поръчка на Светиите от Горе и по – конкретно по поръчка на дядо му Свети Васил Левски и баща му Свети Петър Дънов, които го бяха запланували и изтеглиха при тях в Небесното светейшо войнство и облякоха веднага със свръхестествена реална и рационална Светейша сила и власт, за да се включи в подготовката на Божието и на Светиите Явяване и отпочване на епичните процеси на Съдния Ден на човеците, където Свети Георги Димитров ще бъде един от висшите съдебни заседатели на всички нас.
И на мекеретата анти – българи също!
  
СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана  
  
Потърсете в Нета информация как съветските бандити от КГБ отвличат през януари 1949 година Георги Димитров със самолет от летището в София.
 
Ето свидетелските показания на големият Български руски композитор Шостакович за драматичните събития в нощта преди убийството на Георги Димитров по заповед на Сталин: 

Кой уби Георги Димитров?  

new.bg-history.info/Koi-ubi-Georgi-Dimitrov%3F--1050.html

(някой мерзавец от тоталната юдео – ционистка цензура в Нета по – късно е блокирал тази статия!) 

Още нещо за смъртта на Георги Димитров
https://duma.bg/?go=news&p=detail&nodeId=37391

Сталин убива Георги Димитров, защото синът на Петър Дънов и внук на Васил Левски не се съгласява със зловещия план на Сталин да даде Българска Македония на Сърбия, а сам Димитров поема инициативата да създаде Балканска федерация под неговото ръководство и водеща роля на България и откъсване от ционистко – комунистическия СССР.
Чудовищната манипулация и фалшификация, че Димитров е искал да даде Македония на сърбите, е дезинформационно активно мероприятие на КГБ и подшефната му служба на ДС в България, за които тази гнусна фалшификация е невинна детска занимавка в сравнение с другите мащабни престъпления и дезинформационни мероприятия на КГБ!  
 
За информация на уважаващите и вярващите на големият син на България и на нейния национален герой Георги Димитров предоставяме и информация за убийството на неговия единствен син Митя –– 
 
Историкът Лазар Велев: КГБ убива единствения син на Георги Димитров
  
https://www.blitz.bg/article/26282

с уточнението, че непрежалимият от баща му Митя е единственият син на Димтров, но единственият официално познат.
Димитров има още много синове и дъщери – неофициални, които той е законспирирал дълбоко по указание на баща си Петър Дънов, поради което се носи славата му на голям и неустоим мъжествен красавец, почитател на красивите жени – по народному женкар, с добавката че жените са припадали и полягвали пред неустоимият му мъжки чар и пред него сами...
Посяването на Свещеното феноменно Божие генетично семе на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и продължаването на Първосвещената златна линия  на Първосвещения Божи род, е неотменимо задължение за представителите на тази златна генеалогия, (справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Сеячът на семето Павел") който процес се следи и охранява и пази най – стриктно от цялата Божия армия под ръководството на специален екип на Божиите Светии, всички до един от това златно родословие, свършили си мисията на Земята и преминали временно в свръхестествен невидим стелт – режим за непосветените, за да се гарантира раждането и израстването от този род на висшият генно – инженерен продукт на Божият проект Българите и човешката цивилизация – Божият Син, Човешкият Син, познат като Спасителят на Българите и света!


Как Сталин и НКВД отвлякоха,измъчваха 6 месеца и убиха Георги Димитров,който не предаде Българска Македония на злодея Тито.
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/22/kak-stalin-i-nkvd-otvliakoha-izmychvaha-6-meseca-i-ubiha-geo.1553101

 –– пасажи от постинга:


Името на Георги Димитров става световноизвестно по време на инсценирания от германските фашисти Лайпцигски процес (1933г.).

ФАШИСТИ=ФАШИСТИ + Н (кодировъчен назал) =ФАШИСТИН=БАШИСТИН=БЕЗИСТЕН – 

изродени потомци на Българските Ямболски жреци от Безистена,завели и разселили някога тия тракийски племена из цялата Европа 

На 9 март Димитров е арестуван в Берлин и лъжливо обвинен в подпалването на Райхстага, което е дело на самите нацисти. Той успява да превърне фашисткия съд в бойна трибуна, от която разкрива политическия смисъл на извършената провокация и империалистическия, антинароден и реакционен характер на германския фашизъм. Пред съда Димитров защитава не своята собствена личност, а своите комунистически убеждения, честта на БКП, ГКП и международното работническо движение.
Георги Димитров блестящо защитава и националното достойнство на Българския народ. От обвиняем той се превръща в обвинител на фашизма.
Неговото мъжествено държане в процеса е образец на поведение на комунист – идеалист и жертвеник за работниците, пред фашистки съд.
В дните на Лайпцигския процес във всички страни се разгръща масово антифашистко движение, в което се постига единодействие на демократичните сили. Пълният провал на обвинението, широкото движение на протест в целия свят и застъпничеството на съветското правителство принуждават съда да оправдае Димитров и другите обвиняеми комунисти.   
Застъпничеството на съветското правителство е спорно, защото скоро излязоха архивни документи, в които Сталин заявява на официално место, че фашистите е трябвало първо да убият Димитров, а после да го съдят!

image
 
МАНИФЕСТАЦИЯ в чест на=МАНИФЕСТАТСИЯ в чест на=в чест на Исус и Богиня Мат Диана

image
  
 ДЕМОНСТРАЦИЯ на/за=на/за Матара Диана и Исус

Мислите ли, че ако не беше бащата на Георги Димитров – Петър Дънов, и неговият световен авторитет на световен духовен Учител и посветен лидер на Всемирното Бяло Братство и директните му и скрити окултни връзки с другите световни лидери и авторитети, някой щеше да си мръдне пръстта в Ню Йорк, Германия, Франция и Европа, да протестира и защитава Димитров – този "тъмен балкански субект", както е регистриран в конспиративните жречески анали, както и Цар Борис лично да се намеси пред Хитлер в защита на Димитров, което натежава за освобождаването му!  

ТЪМЕН БАЛКАНСКИ СУБЕКТ=Балк (Българин) Кан (Жрец) на Исус и Бокиня Мат Диана

image
 
Георги Димитров: Аз се гордея че съм Българин! 

image
 

ПОДСЪДИМИ потомци на=потомци на Иса и Богиня Мад Диана 
читавите праведни и святи потомци на Исус и Мария Магдалена,които съвсем скоро ще бъдат Прокурори,Съдии и Съдебни заседатели в Божия съд на Съдния Ден!  

БОЖИЯ СЪД на=на Богиня Диана и Исуж –
на Божия съд на Българските Богове, който Божи съд вижте къде ще се състои:

БОЖИЯ СЪД=БОЖИЯ СЪД + Н (кодировъчен назал)=БОЖИ СЪДН=БОЖИСДЪН=Безистен –

Първосътворенческият светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Иямпол/Ямбол, на който ще се проведат епичните процеси на Съдния Ден за всички!

image 

image
 
Министър председателят на България сред децата.
Сред тия деца са и някои от неговите внуци от неговите генно–инженерни посявки за времето до пребиваването му в България до 1923 година – процес протекъл и съхраняван в строга конфиденционалност за посяване на свещеното Божие феноменно семе на Първосвещената златна генеалогична линия на Дуло на колкото е възможно повече места и за гарантиране продължаването ѝ до Спасителят!
Същата мисия и възложена му Свише свещена задача Георги изпълнява и по време на емиграцията му след 1923  г.в Европа и след това в СССР, поради което той е дарен с привлекателна мъжественост и неустоима хубост за жените, документирани с отчаяната превенция на жена му Люба Ивошевич към коминтерновските партньори на Димитров из Европа да си пазят жените от него. 

Господине, пазете си жената,Георги Димитров идва! 
https://clubz.bg/9722-gospodine_pazete_si_jenata_georgi_dimitrov_idva

“Жорж” Димитров – франт и любимец на жените

Освен жената на Васил Коларов, всички секретарки на съмишлениците на Георги Димитров са били влюбени в него. Бил е много привлекателен за жените, защото имал влажни топли очи, обличал се добре, бил е франт.


... Нека се разберем :

Димитров е живял с човешките си страсти, проблеми, добродетели и грехове, като всички от нас, (както Исус каза в Йоан 8:7 – "Нека, който е безгрешен, пръв да хвърли камъка" – и тогава никой не се осмели, защото всеки прави грешки, кой по-малки, кой по-големи...) неминуеми за времето си и за заемането от него висши световни отговорни синдикални постове (най – отговорните и жертвени за другите), политически и държавни висши позиции, но в целия си живот более и се бори за Българския народ, експлоатиран от изедниците и душманите му, за Българщината и за България, които защитава саможертвено от възможно най – високия и страшно – епичен форум – фашисткия скълъпен процес и съд, и от попълзновенията на съветския юдео ционо – комунизъм след 9 септември 1944 г към България на Сталин, комбиниран в коварен план с Тито и Сърбия за посърбчване на Българска Македония, и точно поради тази му жертвена мисия и поради наследственият му Божествен светейши статут, от момента на мъченическата му смърт, убит от агентите на Сталин от НКВД, той е възкресен и преосветен във вечно жив свръхестествен реален и рационален действащ Светец, без от Горе въобще да питат църкви, институции и който и да е от обичащите или мразещите го Българи и човеци, искат или не искат това, вярват или не вярват в Светейшия му статут ! 


НЕКА СЕ РАЗБЕРЕМ ПОМЕЖДУ НИ=Кан (Жреци) от Сина на Бог Изуж и Богиня Мадара Мария   –
генетични феноменни жречески потомци на Свети Павел, синът на Исус и Мария Магдалена, от които сме ние с вас позналите се!

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Единственият отвлечен от НКВД мин. председател на европейска държава Георги Димитров. Феноменната му дъщеря Слава Севрюкова и внучката му генерал Джуна
http://bezistena.blog.bg/history/2017/06/25/edinstveniiat-otvlechen-ot-nkvd-min-predsedatel-na-evropeisk.1553627

–– пасажи от постинга:

В средата на м.януари 1949 г заместник-председателят на Съвета на министрите на СССР Андрей Вишински съобщава на Димитров, че ще направи междинно кацане в София на връщане от Сърбия и ще проведат кратка среща.  
След строго конфединциалната среща, преминала в приятелски дух, в знак на уважение към височайшата особа Георги Димитров заминава за летището за да го изпрати. 

След години апокрифнии анонимни свидетелски показания съобщават, че когато Г. Димитов е изпращал съветските другари и самолетът е набирал обороти за излетяването и всеки момент е щял да се засили по пистата, в последния момент се отваря вратата и съветските другари го викат уж да му дадат някакъв документ и му кажат нещо, и тогава неочаквано насила го изтеглят и напъхват в самолета пред погледите на стъписаните неразбиращи и невярващи на очите си в първия момент какво се случва негови лични охранители!

Дълго време за Димитров не се знаело нищо, докато през април в пресата не се появило кратко известие, че той е болен и е в Съветския съюз за лечение. 
 
Цялата диверсионна акция е организирана и съгласувана между службите на НКВД и КДС със знанието и участието на агента на Сталин Вълко Червенков, зетят на Димитров. 

Още същия ден служителите – свидетели на отвличането от личната охрана на Димитров са убити, като същевременно започват светкавични арести на кръг от свидетели от длъжностни лица от правителството и летището, свързани пряко или косвено служебно с тази диверсантска акция, които са затворени на различни изолирани места уж за разпити, на които следите след това се губят... 
 
Всички агенти, които участват в в събитията този ден на летището, са ликвидирани един по един по възходящ ред – всички до един! 
Усилено и старателно се заличават и замитат следите на престъплението от ръководителят на злодейския акт – Вълко Червенков и съзаклятниците му от КДС под егидата на НКДВ.

Първата работа на поелият управлението на България след убийството на Димитров негов най – близък и верен съратник – Васил Коларов, е да поднови разследването на внезапното мистериозно заминаване/изчезване на Георги Димитров за СССР без да уведоми дори него, и което заминаване е факт, но няма информация за подробностите и случилото се. 

Когато след няколко месеца на разследване пред министър – председателят на България Васил Коларов започва да се разкрива картината на чудовищното злодейско посегателство и престъпление, извършено върху националният Герой на България от Лайпциг и икона на вярващият му Български народ, и все повече изпъква зловещата фигура на Вълко Червенков, последният и службите на КДС скоропостижно го убиват без да се колебаят и за миг, спретвайки му дежурната за такива случаи "внезапна смърт от сърдечен инфаркт след кратко, но мъчително боледуване!" и подобаващите почести, салюти, паметници и "вечна слава на...!", организирани цинично от убийците му, ръководени пак от Червенков, който докопва с помощта на Сталин властта в България! 

...

––
 и форумец от Нета и коментар от блога ни по темата: 

Сталин и руснаците отвлякоха и убиха Димитров, без да ги притеснява че това е нашия министър председател, отровили са го като куче, и същевременно му вдигнали паметник, което за мен си е особен цинизъм.
И това след всичко, което е направил за тях.
С такива приятели май нямаме нужда от врагове.
Грозното е, че още има хора които величаят Сталин.  


haralanov -
 Сталин убива Георги Димитров

В края на живота си световноизвестният композитор Дмитрий Шостакович разкрива една с години пазена тайна. Един ден в санаториумав Барвиха нахлуват хора на НКВД и изпращат всички по стаите. Шостакович остава незабелязан до дънера на голямо дърво.
„Неочаквано съгледах – разказва композиторът - как от двете страни на пътечката се зададоха един срещу друг Сталин и Димитров. Не долавях думите, но словесната схватка беше бърза и гореща. През пролуките на храстите видях как се разиграва сцена, която ще помня, докато съм жив, като кадър от ням филм. Но жестовете, и то преди всичко от тия на Димитров, стана ясно, че дипломатическите мостове бяха окончателно взривени. Жестовете ставаха все по-ожесточени. Димитров повиши тона и до мен достигнаха по вълните на въздуха като че ли отекващи в дънерите на дърветата високият ту непримирим глас - той викаше неудържимо, с пълен глас, и в него се вплитаха глухо и заплашително интонациите на Сталин.
Трагичен дует-дуел или не знам как да го нарека, тогава само смътно се догаждах на каква основа е словесната битка. Димитров си позволяваше към Генералисимуса онова, което той не би простил никому, и аз осъзнах още там, че Димитров повече няма да го бъде...“
Не очаквал, че това ще стане още същата нощ. На другия ден е потресен от съобщението на ТАСС за кончината след продължително тежко боледуване на героя от Лайпциг.

bezistena

Абсолютно вярна информация!
–––––––––––––––––––

Нови приснопаметни документи за Васил Левски и първородния му внук Георги Димитров
http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/10/novi-prisnopametni-dokumenti-za-vasil-levski-i-pyrvorodniia-.1652623

Направихме кратък коментар за значението на една съкровена изконна Българска категорийна дума – приснопаметен, която открихме в една непозната до сега картина от трагично – епичния акт на обесването на Васил Левски –

image

коварно премахната от съвременния масов разговорен речник на Българите от бдителните цензури – санитари и сатрапи на Свещения Български език, следящи осторожно в публичното пространство да не се появи извън правилата и нормите на десакрализираната първосигнална опростачена етимоложка наука друго тълкувание на тази и на подобни възлови високозарядни думи и за всеки случай периодично и регулярно извършват санитарна сеч из дебрите на Свещения Български език, прикривана като "наложителна езикова реформа за осъвременяване на Българския книжовен и граматичен език!"

От какво се страхуват цензурите на Свещения Български език, които са служители на заговорниците срещу Българите, в случая с думата приснопаметен?

Приснопаметен означава

незабравим, незаличим, вечен, вечнопомнещ се, дългопомнещ се 

и е прилагателно, носещо висока стойност за титулованите с тази дума субекти и обекти.
 Но не думата и синонимите ѝ в правия ѝ текст и прочит и официалната ѝ семантика, която липсва въобще, плашат лингва – церберите, а опасността някои като нас дето не хващат вяра на официалните етимолози и травиалната етимология, да не вземат с помощта на Свещения шифър да пренаредят буквите в някаква анаграмна конфигурация и се получи ето това!

ПРИСНОПАМЕТНИ=П МОТЕР П ИСА=Богиня Матара и Бог Иса

Получи се категоричният беапелационен документ, че приснопаметни
или незабравими, незаличими, вечни, вечнопомнещи се, дългопомнещи се,

са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана!

И като се познаем, че сме Божествени и богове Българите, та вземем и се облечем с наследствената ни Божествена феноменна сила, мощ и непобедимост и безсмъртие и призовем Боговете ни на помощ, които само чакат да ги познаем и призовем – как тогава ще ни свършат и унищожат душманите ни, подготвящи вече 1500 години (от времето на дълбоко скриваното първо византийско робство на България 518 – 681) ден и нощ в перманентет злодейски план тоталното ни затриване и впрегнали в последно време всички ресурси в България и в света за тази глобална акция!

––––––––––––––
––––––––––––––

Хвала и почит на Светата Българска Православна Църква, съхранила за служебно ползване на най – високо место на почетния сакрален пиедестал тази сакрална дума, дешифровката на която документира защо нейните синоними са "незабравим, незаличим, вечен, вечнопомнещ се, дългопомнещ се"!
Благодарим и на неизвестния художник, титуловал Васил Левски с тази дума когато нарисувал този и трагичен, но епичен и най – величествен момент – актът на обесването на Васил Левски,

ТРАГИЧЕН И ЕПИЧЕН МОМЕНТ на преминаване при=
на преминаване при Гриштош (Христос) и Богиня Диана МаМа=
на преминаване при 
Ешуш от Трагия и Богиня Диана Мария Магдалена

от който момент нататък Васил Левски премина веднага в транспространствено свръхестествено служение на Боговете ни Исус и Мария Магдалена в качеството му на 
висш Светец на най – високите места в Божията йерархия и закрилник на Българите и на първо место на сина си Петър Дънов, на неговите поред 7 сина Георги Димитров, Петър Димков, адмирал Ричарт Бърд, Дядо Влайчо, Михаел Айванхов, Факира Мити и Дядо Добре, и двете му дъщери Преподобна Стойна и Ванга,

от която златна първосвещена Божия жреческо – царска линия е Божият Син, Човешкият Син – обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си !

НА ПЪРВО МЕСТО СА=
Богиня Матара и Бог Исус

Затова художникът е титуловал Свети Васил Левски като приснопамятен, приснопаметен, за да ни съобщи свръхсекретната тайна, която вече сме разкрили в поредица от категорични автентични документи в блога ни, че той е генетичен потомък на Българските Богове!

Левски е ПРИСНОПАМЕТЕН потомък на= Левски е потомък на Богиня Матара и Бог Иса

И защото в страницата ми във Фейса https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1 след няколкото съдържателни коментари под поста като на

Георги Николов 

"Рядко имам удоволствието да се докосна до такава прекрасна за мен Свещена информация за живота и делото на нашите предци, те са много на брой, още Христо Ботев бе казал че за живота на народа български един човешки живот е малко за да се опише.
Благославям Ви в името на Отца и Сина и Светия дух Амин, Благодаря Ви."


се появи следното непремерено и мерзко твърдение на непосветена по темата и индоктринирана от официалните писания на заговорниците срещу Българите и първосвещения Божи род Дуло:


Petya Toncheva

"Голяма каша си спретваш да ти кажа, Някои от изброените синковци повече са вредили и все още плащаме сметките им, от колкото да са направили нещо смислено и положително за Бг...",

и още някакви съждения, без да каже и дума за магията на сакралната етимология, която тема е основна във всичките ни публикации, 
което твърдение хвърля колективна хула върху свещеното родословие на Васил Левски и Петър Дънов и визира навярно на първо място Свети Георги Димитров, от генеалогията и родословието на който се роди Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света, затова не в отговор на тази жена, а заради вашето просвещение, ви даваме по – долу справка за първородния син на Свети Петър Дънов и първороден внук на Свети Васил Левски, а на Petya Toncheva ѝ препоръчваме настоятелно, като си заложи главата и всичкото си безусловно, да вземе да организира и спретне една стачка на работещите миньори примерно в мангановата мина "Оброчище" Добрич, мините в Чалопеч или в някои от мините на Ковачки при сега къде – къде по – демократични условия в сравнение с безмилостната репресивна полицейщина в началото на 20 век, когато Г. Димитров само на 23 годишна възраст!!! организира първата в Европа стачка срещу хищния фашистки евро – капитализъм, като оглави стачния комитет на повече от 1000 пернишки миньори и семействата им през 1906 година против ужасните условия на труд и в продължение на 35 дни в пълна блокада и обкръжение на въоръжена полиция и жандармерия отстояваше храбро исканията на миньорите и доведе стачката до победен край, през 1919 година при още по–тежки условия внукът на Васил Левски – Георги Димитров организира и ръководи Втората стачка на пернишките миньори от 7000 души и я довежда под дулата на оръжията на тежко въоръжените полицаи и жандармеристи отново до победен край, или пък по негов пример от епичната му индивидуална битка с фашизма в Германия и Лайпцисткия процес, да поведе поробените европейски народи от юдео – ционистите срещу техния тоталитарен нов световен фашистко/комунистически ционистки ред на ЕС, Брюксел и НАТО, след това да направи като нашите обстойни и документално мотивирани изследвания за Димитров – и чак тогава да опита да мери с него ум, сърце, кураж, Българщина, саможертва и заслуги и да прави обобщаващи квалификации, като ще ѝ дадем трибуна при нас!

И нещо много важно:

Да внимава със "синковците" и дъщерите на Петър Дънов, дето
повече са вредили и все още плащаме сметките им, от колкото да са направили нещо смислено и положително за Бг...", 
че всички те са все реални и рационални и действащи Светии от най – висш ранг в Божията Светейша йерархия и държат конците на живота и съдбините ни, както и нейния, в ръцете си!

СИНКОВЕЦ=СИНКОВЕТС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус 
позорящо обръщение към и святите и праведни, и изродените династични генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния феноменен жречески род Дуло


Честит 138 – и Рожден Ден на Свети Георги Димитров!


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейши екип на Свети Васил Левски, прадядо му Свети Паисий, чийто празник отбелязваме днес и след малко започваме неговия сборен постинг, Свети Петър Дънов, Свети Георги Димитров.
Исус и Мария и Те.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
Вижте величествената епична гръцка песен за Лайпциския герой, която е първата от песенния ни блок.










Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
20.06.2020 00:05
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725422
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!