Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2020 23:44 - Честит Рамазан байрам на вярващите мюсюлмани!Българският жрец Пророк Мохамет от рода Дуло и Българският генезис на истинския ранен ислям.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2216 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 28.04.2020 15:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ид мубарак! – от искрено сърце и с Любов поздравяваме вярващите мюсюлмани за  Ramazan bayramı, Рамазан байрамъ – Празника на Рамазан!
И защото отдавна сме разкрили в нашите документи, че генезисът и корените на съвременното вероизповедание и религия ислям и мюсюлманство са в Българското свещено езичество, което е истинското Учение и Познание за Българските Богове Творци и Демиурзи, с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

ще ви разкрием безапелационните основни документи за това, архивирани от Българските култиватори и цивилизатори на мюсюлманските народи и лично от Свети Пророк Мухамед на най – почетното и видно място пред всички, което е и най – тайното и скритото!

БАЙРАМ (празник) на=на Богиня Мария 

РАМАЗАН=Мария и Иза 
свещеният месец на мюсюлманите, другото име на който е Рамадан

РАМАДАН=РАМАДА ± Н (кодировъчен назал)=МАДАРА=Мадара

ИД МУБАРАК (честит празник)=Бокиня Мадара=Богиня Ма (Майка) от Дракия (Тракия)

Богиня Мадара Мария и Иза са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на Свещения шифър и нашите документи от блога ни с 1400 статии.
 
Ще постнем документи от тематичната ни статия 

Решението на Софийския апелативен съд за вакъфските имоти в България и истинският портрет на Пророк Мохамед

http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/16/reshenieto-na-sofiiskiia-apelativen-syd-za-vakyfskite-imoti-.1361978

..."Искането на прошка е основният смисъл на честванията на Рамазан и Курбан Байрама, затова по време на Байрама е важно вярващите да поискат и да дадат прошка едни на други, а скараните да се сдобрят.  
За пръв път Рамазан Байрамът се чества през 625 г.сл.Хр.
Това е втората година от преселването на мюсюлманите от Мека в Медина.Като новосъздадена тогава религия в Исляма няма празнични дати. Поради това преселилите се в Медина мюсюлмани започнали да честват религиозните празници на християни и евреи (!!!)
Тогава пророкът Мохамед решава да възнагради своите последователи, обявявайки два големи празника - Рамазан и Курбан Байрам.
Основният поздрав на Рамазан Байрам е „Bayramıniz mubarek olsun!“ (Да ти е щастлив празника!)"
 
Искането на прошка е основният смисъл на честванията на Рамазан и Курбан Байрама за дълбоко и фанатично вярващите мюсюлмани, която им вяра произлиза от Пророк Мохамед и се поддържа жива и до днес, защото той е жив и реален действащ Светец, и това е постулатна негова повеля за съкровената духовна етносна и верска сакралия на мюсюлманите, обаче вижте категоричната ни констатация, която вече години наред правиме по тези празници и постоянно, по тази тема:

500 години зверства върху Българите и вече век и половина оттогава, и едно "Извинявай" не казахте турците в България или в Турция до сега в лицемерно покаяние дори, въпреки че Българският феноменен Божествен ген изнасилен и изроден затова сега живее у вашия етнос, разяждан смъртно от метастазите на черната кърмична енергетика, ген – обезумял и пищящ отчаяно от липсата на елементарна човешка разкаятелност и от екстремалният душевен катарзисен огън, за който катарзис генът ви, чиято генно – инженерна интелектуална културно – цивилизационна съставка е Българска и затова е още жив, много добре знае, че го очаква скоро!   
Липсата на официално опрощение от Българският етнос към турците в това отношение пък не позволява на Българите в колективен план да изпълнят Исусовата заръка да са простителни и се прощава, и по този начин чрез простителността – висшата и задължителна Божия добродетел и чистилище на родовата карма, да изчистят своята негативна кармична енергетика от логичната и справедлива дълбоко имплантирана ненавист и презрение към турците, която обаче е еволюционна спирачка за Българите! 
 
Сегашната псевдо – Исусова юдео – византийска религия Християнство и БПЦ въпреки че проповядват като Исусов постулат простителността, въобще не са в състояние да активират и проведат този необходим вътрешно – етносен катарзисен и всепричистващ и акт и процес на искрена простителност дори и между самите разделени по партии и всякакви други антагонистични признаци, и смразени от 30 години Б/българи, камо ли да инициират и проведат простителност на Българите към турците, пък за инициация на извинение, разкаяние и покаяние от страна на турците и мюсюлманите към потомците на жертвите на предците им – Българите, въобще и да не говорим, тъй като при тях тази категория липсва напълно, щом касае друговерците, защото Коранът, който е зашифрован чрез Свещеният шифър от Българските му Посветени съставители, се тълкува абсолтно манипулируемо сега.
Простителноста обаче в никакъв случай не означава скриване и премълчаване и фалшифициране на миналото за престъпленията на поробителите и страданията на Българите!
Напротив – всичко трябва да излезе на светло и да се знае, за да се извърши всепречистващият взаимен простителният акт и процес искрено на ясна и чиста основа!

Този акт и процес можем да изпълним само Българите и ще го изпълним чрез премахване на фалшивите псевдо – Божии религии по света и възстановяване на единното общочовешко първоначално познание на Българските Богове и тяхното Учение на Разума и живот на практика по законите на Любовта, Братството и Мира, за което прорицаха Светците Дънов и Ванга и които мероприятия и процеси Боговете ни скоро ще проведат, но след безалтернативните процеси на Съдния Ден за турците и етноса им, когато всички те след полагащите им се индивидуални и колективни екстремални катарзисни процедури и процеси, ще се покаят и подчинят безусловно на Българските Богове и на Божия многострадален народ – Българите и ще ни молят горко за нашата милост и простителност и посредничеството и застъпването ни за тях към Боговете ни! 

Същите процеси на покаяние и подчинение на Боговете ни и на нас, и на взаимно опростение, ще реализираме и за всички народи и хора!

Отново ще повторим официалната информация за празника Рамазан и ще акцентираме върху един фундаментален момент от него и няколко възлови фундаментални секретни документа относно кои и са и кои ще бъдат Режисорите и Ръководителите на тия събития и процеси, които документи са светиня за всеки мюсюлманин, и които ние разсекретяваме за тяхното просвещаване и спасение!
 
"Искането на прошка е основният смисъл на честванията на Рамазан и Курбан Байрама, затова по време на Байрама е важно вярващите да поискат и да дадат прошка едни на други, а скараните да се сдобрят.  
За пръв път Рамазан Байрамът се чества през 625 г.сл.Хр.
Това е втората година от преселването на мюсюлманите от Мека в Медина.
Като новосъздадена тогава религия в Исляма няма празнични дати. Поради това преселилите се в Медина мюсюлмани започнали да честват религиозните празници на християни и евреи (!!!)
Тогава пророкът Мохамед решава да възнагради своите последователи, обявявайки два големи празника – Рамазан и Курбан Байрам. Основният поздрав на Рамазан Байрам е Bayramıniz mubarek olsun! (Да ти е щастлив празника!)"

А сега, де!
Как тъй, бе аркадаши, най – големият и най – свещен и съкровен празник на Исляма и мюсюлманите, вашите свещени и мъдри предци ще кръстят и обеснят с абсолютно безсъкрално и травиално значение като официално обясненото по – горе "Да ти е щастлив празника!"?

АРКАДАШИ от=от Ешуа от Тракия=

АРКАДАШИ=Траки на Ешуа=Турки от Ешуа –

обезпаметено и изродено без Исусово – Марииното познание тракийско племе

Нямали ли са да вземат някое свещено име или параметър и характерестика от Бога ви или от Пророка и да го вложат в поздрава, та Бог – Аллах, и Пророк Мохамед да ги чуват, когато ги викат и молят при нужда, ами ще им викат на Идолите си "Да ти е щастлив празника!" все едно им казват подигравателно "Глей си работата!"?
Разбира се, че Божиите имена са вложили в този култов и свят поздрав не само за вас, но свят и за нас Исусово – Мариините деца и Посветени, защото Святият Техен потомък и жрец Свети Мохамед точно Техните имена е поставил в поздрава анаграмно завъртяни и захерметизирани, за да оцелеят до днешно време!
Вижте и всички на колене пред Българските Богове, Които винаги са били и ваши, но едва от днес вие го научавате отново!

BAYRAMININ MUВAREK OLSUN=Богиня Ма (Мама) Мария и Исуз Булкарина

Още веднъж на колене пред Исус и Богиня Диана Майка Мария Магдалена и пред Българите за прошка!
И пак на колене и в разкаяние пред Тях, като Ги познаете и в имената на празниците, които отново ви разсекретяваме!

БАЙРАМ (празник) на=на Богиня Мария 

РАМАЗАН=Мария и Иза   

РАМАДАН=РАМАДА ± Н (кодировъчен назал)=МАДАРА=Мадара

ИД МУБАРАК (честит празник)=Бокиня Мадара

КУРБАН=БУРКА=Бурки – Българи
 
Били взели мюсюлманите религиозните празници на евреите и християните, щото като нови нямали свои още ?!!
Вижте какви нелепи глупости измислиха историци и религиозни манипулатори в паниката си, когато авторитетни изследователи от цял свят разкриха с документи, че ранният истински Ислям е бил 100% чисто ранно езическо християнство, сиреч, както вече знаем, че то е Българското Исусово – Мариино езичество!

А бе ще правя аз нова религия сега или тогава, и ще взема празниците на най – големите си врагове и ще ги ползвам и тача векове!
И вижте – не вземат датите или календарните им случайни битови празници, ами вземат точно и единствено Религиозните празници!
Сиреч вземат 100% идеологията им, която е вложена в религиозните празници, която идеология и празници е всъщност религията – Душата и Духа етносен, и което означава, че ползват и тачат Боговете и висшите сакралии на другите религии и етноси! 

Е, каква нова религия е тогава ранният и истински Ислям, като той ползва 100% религията на Българските езичници и техните Идоли и Богове Господ Бог Отец Исус и Богиня Диана Мария Магдалена? 
 
Разбира се, че не е нова религия ранният и истински Ислям, ами си е чисто същата Българска религия и по – точно Българското езическо Божествено феноменно учение с феноменни познания и свръхестествени феноменни практики на Боговете ни Мария Магдалена и Исус, като всички имена и термини в Исляма са съставени по Техните имена, както и самото име на религията Ислям, и завъртяни в лингва миксера с анаграмната магия на Свещеният шифър:

ИСЛЯМ=ИС ЛЯМ=Иса Ламя – Исус Ламята,

където Ламя е един от 12 – те змийски змейски (рептилски) синонима от най –древната животинска календарна символика на Българските Богове, преминала в херметична хералдическа символика на Божията рептилска династия Дуло от генетични потомци на Българските Богове

image

И понеже сегашните корифеи на Исляма и религиите наистина не знаят какво означава името и понятието "Ислям", го обяснява, че в буквален превод „ислям“ означава „подчинение (на Бог)“, като по този начин отново попадат в универсалнта всеобхватна магия и хватка на Свещения шифър!

ПОДЧИНЕНИЕ на БОГ=на Богиня Диана и Бог Ешуа

Така мюсюлманите си дойдоха там, от където ги поведоха Българските им цивилизатори през вековете за да ги заведат пак при Тях:

МЮСЮЛМАНИ=от=от Иса Ел (Змей) и МаМа=от Иса Ел (Змей) и Мария Магдалена 

Ще поздравим криптобългарите сред мюсюлманските народи и държави, които са духовният им интелектуален и творчески прогресивен елит, както и изродените им управленчески реакционни елити, с песни на двама родственика от Българския жречески род Дуло и имплантираните послания в тях:
 
https://www.youtube.com/watch?v=9Pye-MflXNk  
МИРО - ВЪРХА НА ПЛАНИНАТА

ВЪРХА НА ПЛАНИНАТА=Богиня Диана Бълхария

https://www.youtube.com/watch?v=RQAFJyaC1O0   
Karizma - Yurudum

КАРИЗМА=Кан (Жреци) на Мария и Иза 

Yurudum=Мадара

https://www.youtube.com/watch?v=AsL8sViwGgo

TARKAN - Hepsi Senin Mi / Şıkıdım

Hepsi Senin Mi=Бохиня Ма (Майка) и Исус

https://www.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
Tarkan - Şımarık - Simarik

Simarik=Кан (Жреци) на Мария и Иса


МИРО=Мария

ТАРКАН=ТРАКАА + Н (кодировъчен назал)=Тракия=Трак

ТАРКАН=ТРАКАН=Тракон=Дракон


Миро и Таркан – двама разделени Български жречески потомъка на Исус и Мария Магдалена, и двамата от разклонената първосвещена генеалогия на рода Дуло на Свети Павел в политическо изгнание по време на старателно скриваното от историците фалшификатори първо византийско робство на България (518 – 681), единният клон продължил на Запад с Кан (Жрец) Кубрат, който е мистериозният първи меровингов крал на Франкорум – Дакубер, убит от майордомът му – агент на византийците и на папата през 679 г.,

ДАКУБЕР=КУБРАД=Кубрат

МАЙОРДОМ=Мад Мария – вторият след краля в кралството на Меровингите,

но синът му Сихибер, който е Кан (Жрец) Исберих, 

СИХИБЕР=ИСБЕРИХ=Аспарух,

успял да се спаси от килърите, и начело на огромна мирна армия от Българи от цяла Западна Европа знаещи, че Аспарух е законният наследник на златната Божия династична линия Дуло, в мирен поход – шествие на Изток към България, я освобождава през 681 г. 

image

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето",

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове,  който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.

Другият клон на рода Дуло, от който е култовата турска поп – икона Таркан, е по линията на Свети Мухамед, който е изпратен на Изток да организира и защитава дотогавашните източни азиатски и арабски провинции на Свещената Българска империя от настъпващите към тях византийци, които са данайо=юдеите с аристократичен елит от изродените български жречески импланти от рода Дуло сред това безкултурно  бивше тракийско племе.

Затова и двамата певци са унаследили певческия жречески феноменен талант и сините очи на предците си – Светиите Кан Аспарух и Пророк Мохамет, както и синята аристократична кръв на Исус и на Мария   

СИНЯ КРЪВ на=КРЪВ на Иса 

СИНЯ АРИСТОКРАТИЧНА КРЪВ на=СИНЯ АРИСТОКРАТИТШНА КРЪВ на= 
на Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Рода на Богиня Диана и Кристос=
на Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Рода на Богиня Диана и Исус от Тракия 

Тука само ще ви насочим за кратко към монографията ни

Защо всички народи викат еднакво УРА! Защо всички ХАЛИФИ са Българи!
Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?

http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/23/zashto-vsichki-narodi-vikat-ednakvo-ura-zashto-vsichki-halif.1142002 ,

и по – новите ни изследвания на тази тема, като ще допълним основното, че Пророкът  Мохамет е чист и свят Български Жрец от потомствената династия Дуло на Исус и Мария Магдалена, командирован от Тях на изток със саможертвената мисия да организира защитата на източните азиатски арабски провинции на Свещената Българска империя (33 – 518) срещу попълзновенията на византийците (които са български династи от изродени импланти на жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдаленна в юдео=данайската племенна подгрупа на бившето тракийско племе евреи), извършили кървав преврат сдрещу Българския Първожрец и Император Анастасий I през 518 година в столицата на Свещената световна Българска империя – Ямбол, и установили първото криено в дълбока тайна до сега византийско робство над Българите (518 – 681 година). 

Българският Жрец Абу Касим ибн Абдуллах (Пророк Мохамет) организира арабските племена, живяли щастливо и безгрижно от началото на 2 век сл.Хр., покръстени и посветени в Исусово – Марииното учение на Любовта и Божествено феноменно познание от Тяхният Син – Павел, който е и цар Авитохол, и всички други "Римски" императори от 63 година от Новата ера до 333 година.

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх (
Българин) Кан (Жрец) на Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

Жречески и управляващ властови център и субект на арабската провиция на разпадащата се Българска Свещена империя, е Свещеният Халифат, който е жреческата каста на Бармекидите, разшифровката на която фамилия ни води задължително при Жреците на Богиня Диана Мария Магдалена, Богинята Матара!

БАРМЕКИДИ=Кан (Жреци) на Богиня Матара

Халифът е държавният глава на Халифата, който е и Духовният водач на мюсюланите, смятан за управител на мюсюланите, независимо от коя държава са.
Халифите се ползвали с голямата светска и духовна власт в първите арабски държави след смъртта на Мохамед, преди да бъдат ерозирани и превзети от вътре от византийците.

От 16 век титлата ХАЛИФ носят всички султани на Османската империя. 
Най – могъщият и влиятелен халиф, наследник на Пророка Мохамед, е ОМАР ИБН АЛ ХАТАБ, чиито разсекретени документи указват категорично неговият свещен Български произход!

ОМАР ИБН АЛ ХАТАБ=Бълхарин от Богиня Ма (Майка) Диана 

Наричан е още и Омар Велики, както и Омар Фарух Велики 

ОМАР ВЕЛИКИ=Балкар от Ма (Богиня Майка) 

Български жрец от династичния род на Мария Магдалена 

ОМАР ФАРУК ВЕЛИКИ=Булкар Кан (Жрец) на Богиня Мария

Пръв Омар приема титлата МУМИНИН, която е обяснявана като Владетел на правоверните, обаче разшифроването ѝ със Свещеният шифър указва нейното истинско и точно значение:

МУМИНИН=МаМа=Майка Мария=Мария Магдалена

Омар е от клана БАНУ АДИ, което ще рече:

БАНУ АДИ=БУ ДИАНА=Богиня Диана  

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ 
обратното записване, както е въведено за арабите от Българския Жрец Мохамед

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ=ФАЛХИ=Балхи – Българи

Вече отдавна знаете, че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени чисти Исусови Потомци!
Изключение никакво и никому!
От тях са и другите династични кланове на Мохамет Омаяди и Аббасиди 

ОМАЯДИ=Мад=Ма (Майка) Диана 

АББАСИДИ=БА СИ БА ДИ=Бог Иса и Богиня Диана 

Вижте как е записан Халифата на Аббасидите и в Българския херметичен лингва регистър – латинския език: Abbasidarum, и какво ни съобщава разсекретен този Български документ!  

ABBASIDARUM=Бог Иса и Богиня Мадара 

царството на Българските халифи, потомци на Българския Жрец и Светец Мохамед, чийто висш сакрален родови и племенен знак е Първосвещеният Български графичен символ и символ на Мохамед – всепризнато изконният ни IYIза който сме ви казали вече какво означава в наши статии по темата, и които може да намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и ипсилон с две хасти" 

От Българската династия Омаяди е и българското изчадие Харун Рашид бен ал Мансур бен Мухамат,

ХАРУН РАШИД  БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ потомък на=
потомък на Исуш Вер (Змей) и Мадара от Мухамед Българина 

изроден династичен потомък на Пророка Мохамед, който подкупен от династичните си братовчеди българо – йдео – византийци, през 803 година извършва кървав братоубийствен и вероломен преврат и избива до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на Бармекидите – операция която повтарят византийците и върху святите Български езически управници в България в кървава комбинация с Борис Първи през втората половина на 9 век!

От тогава започва застоя, регресът и деволюцията на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането на истинското Исусово – Богородично учение на Свети Пророк Муххамат  и гоненията и геноцида от завзелите държавната и религиозната власт върху съхранилите чистота си негови потомци и последователи и досега.

Това всичко ни казва Свети Мохамет, Главен Светия и Надзорник на мюсюлманите, гост на екипът ни още от снощният ни земно – небесен форумен маратон 

ФОРУМЕН МАРАТОН с=с Богиня Мария Матара=с Богиня Матара Мария

ЗЕМНО НЕБЕСЕН ФОРУМЕН МАРАТОН с=с Богиня Диана Мама Мария и Бог Исуз

И още сакрална за мюсюлманите и целия свят информация от

Ранният Ислям и Халифата са сакрална Българска духовно – политическа доктрина и система за защита на арабските провинции на Българската империя от византийците
http://bezistena.blog.bg/history/2018/09/03/ranniiat-isliam-i-halifata-sa-sakralna-bylgarska-duhovno-pol.1626175

...Разконспирираме генезиса и статута на мистичните духовници от сектата на въртящите се дервиши:

ДЕРВИШИ=Братя /Барди от Ешуа – 
съхранени в продължение на векове при екстремални условия на пълно обкръжение в конспирация сред поробилите ги чуждоверци общества от Бялото Братство от феноменните Български жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния род Дуло 

СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана

– Защо се въртят до премала и в несвяст дервишите?
– За да ни съобщят със жреческия език на Свещения шифър какви са те!

ВЪРТЯЩИ СЕ ДЕРВИШИ=ВЪРТЯШТИ СЕ ДЕРВИШИ=
ДЕРВИШИ Братя от Диана и Ешуш=
ДЕРВИШИ Братя от Дионишиуш

ВЪРТЯЩИ СЕ ДО ПРЕМАЛА=Братя от Дуло на Иса и Богиня Матара

НЕСВЯСТ без=без Богиня Диана и Исус

НЕСВЯСТ без=без ВЕСИСТЕН=без Безистена

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистките нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena 
  ––

посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история  

МИСТИЧНИ ДУХОВНИЦИ на=МИСТИТШНИ ДУХОВНИЦИ на=
ДУХОВНИЦИ на Исуш и Мат Диана 

Кой е Шамс?

Шамс Тебрези, ок. 1185 – 1248, е мъдрец от азербайджански произход, мистик, суфист, теолог и философ.
Наричан е Сайфуллах, говори персидски език

ШАМС=Исуш и Ма (Мария) 

ШАМС ТЕБРИЗИ=Син (потомък) на Изуш и Богиня Матара

ШАМС ТЕБРИЗИ=ШАМС от Братя на Иза 

Шамс е МЪДРЕЦ от=Шамс е МЪДРЕТС от=Шамс е от Мадара Диана и Иса – 

Шамс е мъдрец, феноменен жречески потомък на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, защото всички мъдреци по света – всички до един!, са само от феноменния Български Божи жречески род Дуло и негови генно – инженерни цивилизационни импланти сред другите племена, който генезисен постулат е постановен в титула им Мъдрец!

Шамс е мистик, защото всички мистици са задължително от Българския жречески род Дуло, а той е Кан/Жрец на Българските Богове:

МИСТИК=Кан (Жрец) на Ма (Майка) Диана и Иса 

Духовните му титули суфист, теолог и философ, го дефинират от същата Българска феноменна жреческа категория: 

СУФИСТ от= от Богиня Диана и Исус

СУФИСТ от=от ФИСУСТ + Н  (кодировъчен назал) от=от ФИСУСТЕН=от Безистена 

ТЕОЛОГ=Ган (Кан, Жрец) от Дуло 

ФИЛОСОФ=ФОФИЛ СО=Фафел от Иса=Павел от  Иса – 

всички философи са генетични потомци на Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и още е ... още за Павел вижте в блога ни с парола на търсачката "безистена и Павел"

Защо Шамс постоянно се обличал с черно сукно!
Ами да съобщи на другите посветени негови Български съратници какъв е той: 

ЧЕРНО СУКНО=ТШЕРНО СУКНО=КРЕШТОС=Кристос=Христос=Исус от Тракия 

ЧЕРНО СУКНО=Кан (Жрец) и Чар (Цар) от Иса – 
преминал в легална конспирация в неприятелско обкръжение династичен жреческо – царски потомък на Исус и Мария Магдалена 

Шамс е наричан Сайфуллах, защото това му херметично прозвище указва Кой е Аллах и Българския му Божествен произход:

САЙФУЛЛАХ=Бог Иса е Аллах=Аллах е Бог Исус –

защото Богът Отец, Когото мюсюлманите титулуват като Аллах Всевишния, е Българският Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург на Световете

ВСЕВИШЕН АЛЛАХ=Бог Исуш Буллх (Българина)

image

Шамс е САЙФУЛЛАХ=Шамс е от Бог Иса (който е) Аллах – 

това е документ разкриващ, че Аллах (Бог) е Бог Исус – Българският Господ Бог Отец Творецът и Демиург на световете

Шамс е САЙФУЛЛАХ=Шамс е от Бог Иса Булха (Българина)=Шамс е Булх (Българин) от Бог Иса 

Българският първожрец в конспирация Шамс говори персидски език, защото този език е херметичният език на Българските жреци, които са духовният и управленческият елит на персийската цивилизация 

ПЕРСИДСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Бог Крисдос=ЕЗИК на Бог Исус от Дракия (Тракия)

ПЕРСИДСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Братя Кан (Жреци) от Исус 

Ето сакралния генезис на Азърбайджан:

АЗЪРБАЙДЖАН=Братя от Ижуз=Народ на Бог Ижуз 

Разсекретените документи за Шамс са категорични :

– Херметичната характеристика на Шамс указва категорично неговия Български жречески произход на династ от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, останал в жертвено служение на тези поробени от византийците и изопачения от тях ислям бивши тракийски племена, пребивавали до средата на 6 век в състава на Свещената Българска империя, а след нейното разпадане след преврата от Юстин I срещу Българския първожрец и император Анастасий I през 518 година, създали с Българския първожрец Мохамет и праведните му потомци Свещения Български халифат за защита на бившите арабски провинции на Свещената Българска империя (33 – 518) от настъпващите византийски поробители.
––––––––––––––––––––––––––

Няколко думи и за Руми – ученик на Шамс и поетът на Любовта на ислямския свят, които подбрахме от статията ни 

Древно – персийската топонимия и именна система са 100% Български, което документира, че цялата персийска цивилизация е Българска!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/05/20/drevno-persiiskata-toponimiia-i-imenna-sistema-sa-100-bylgar.1362883

...Ето защо най – големият персийски суфи поет и певец – Руми, роден в Балх, сиреч Бълхария, говори в стиховете си винаги с такава Любов за Табриз!

image

Българският Посветен така говори с Любов и за целия свят, защото следва заветите и тайното учение на Майка Мария Магдалена, Чието име носи гордо леко прикрито, както и е кръстил сборника си с лирика на нейно име – ДИВАН НА ШАМС!

ДИВАН=Диана Богиня=Богиня Диана 

ДИВАН НА ШАМС=Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

Най – важното произведение на Руми е Маснауи – е Манауи (Духовни стихове) - шесттомна поема, разглеждана от много суфии като втора по важност след Корана

Нека сега видим на кои е кръстил поемата си Българският жрец:

МАСНАВИ Е МАНАВИ=Бог Иса и Богиня МаМа=Бог Иса и Богиня Мария Магдалена

Затова носи името на Майка ни Мария Руми,защото е от нейното свещено потекло!  

РУМИ=МУРИ=Мария

Рожденното име на Руми, в което има на два пъти името МОХАМЕД – Мухаммад ибн Мухаммад, и псевдонимът му ДЖАЛАЛ АД ДИН, документират категорично, че той е кръвен династичен потомък на Свети Пророк Мохамед от неговото геноцидирано  и преследвано потомство

ДЖАЛАЛ АД ДИН=Дете от Дуло на Ежуа Ел (Змей)

БАЛХ=Балх 
сиреч Бълхари, които са напуснали в мисия Рая, и поради което Рая е отпаднал от племенния им индекс

БАЛХАРИЯ=БАЛХИ РАЯ=Балхи (Българи) от Рая 

СУФИ=Иса Бог –

същността на дълбоко захерметизираното мистично движение и секта на Исляма, което е съхраненият при екстремални геноцидни условия вече повече от 1000 години истински ранен Ислям, който е истинското ранно Християнство, което е Българското езическо учение и познание на феноменни практики на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, създадено от Техният династичен потомък, красивият и сияен синеок Български Жрец Пророк Мохамед, сега Свети Пророк Мохамед, и отново гост на нашия синергитичен екип и водач на летящата чиния – машина на времето, с която провеждаме нашите трансепохални разследващи акции, когато стане дума за мюсюлманския свят!

image 
Мавзолеят на Руми в град Коня                 ТАНЦ НА ДЕРВИШИ

КОНЯ=Кан – Жрец – титулът на Българските Жреци

ДЕРВИШИ < обратен прочит > ИШИВРЕД=ИШИ ВРЕД=Ешуа Брадя=Братя от Ешуа=Братя от Исус 

Братя от Всемирното Бяло Братство

–––––––––––––––––

В режим на редакция по изричното настояване на Свети Мохамед въвеждаме още сакрална информация за мюсюлманите от наши емблематични постинги, съставени под неговата лична егида.


Защо венецуелският президент Мадуро, нацистите, османците начело с Пророк Мухамед, и... припознават Българския владетелски символ IYI за изконно техен?!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/11/zashto-venecuelskiiat-prezident-maduro-nacistite-osmancite-n.1645397

След като в Интернет пространството излезнаха тези снимки, хората се питат: "Това е Мадуро. А знакът IYI е на рода Дуло!!!! С венецуелците роднини ли сме, или има нещо друго?"
През м. юли 2018 венецуелският президент Мадуро бе на посещение в Турция, като част от програмата му беше емоционална среща на снимачната площадка с екипа на нашумелия тв сериал Diriliş Ertuğrul (Resurrection Ertugrul)

image

Продуцентът и сценаристът на поредицата Мехмед Бозъдж сподели в Twitter на две снимки на Мадуро, носещи шапката „Борк“ и тюркски пръстен и флага и герба на племето Кайи, свързан със серията.
„Президентът на Венецуела Никола Мадуро, който с възхищение следва Дирилис Ертугрул, ни изпрати поздрав. Благодарим на уважаемия Мадуро за тази любезност ”,
пише Бозъдж по снимките. Diriliş Ertuğrul е историческа драма за основателя на Османската държава, Ertuğrul Gazi. Тя се излъчва на Турската радио и телевизионна корпорация (TRT) и досега е най-популярният телевизионен сериал на канала.


Отговорът на загадката защо Мадуро е със знака на Дуло IYI е във всичките наши 1200 статии в блога ни, в които документираме, че всички управници и владетели на всички народи и държави по света са от Българския жречески род Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена чрез генетичнви посявки от Техния първороден новоепохален син Павел, оставил потомците си сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен и изроден реакционен управленчески елит и аристокрация!

Ето разсекретени документи на Мадуро, които свидетелстват за неговия Български жречески произход:

Николас Мадуро Морос (на испански: Nicolаs Maduro Moros) е венецуелски политик, настоящ президент на Венецуела от 19 април 2013 г.

НИКОЛАС=КОН ИСА Л=Кан (Жрец) от Иса Ел (Змей)

НИКОЛАС МАДУРО МОРОС=НИКОЛАС от Мадара Мария и Иса

МАДУРО МОРОС=Мадара Мария и Иса

Мадуро е съхранен читав израстък от династични кланове на Дуло от генно –инженерните посявки на Българските жреци – култиватори и цивилизатори на това индианско племе и народ в Америка, от които са техният духовен интелектуален прогресивен елит, както и изроденият им реакционен управленчески елит и аристокрация!  
В коментарите във Фейса има и допълнения, че турците имали претенции, че IYI бил изконният владетелски династичен знак на създателите на османската империя, като на техните нагли от наша гледна точка претенции, ще отговорим, че те са абсолютно прави, с допълнението "защото османските владетели всички до един са династични кланове от Българския род Дуло сред тюрките!", като приложим и автентични документи в потвърждение от самите турци от пасаж от статията ни

Сбъдване на пророчествата! Турските тайни служби МИТ и българо – юдеят РЕДЖЕП ТАИП ЕРДОГАН
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/10/.1368235 

Та Българският ви шеф и настойник Свети Пророк Мохамед ни даде още малко информация за сакралните Български Исусово – Мариини династични херметични регалии и символики,които той е зачислил на духовните и административни вождове и праотци на разселеното из Азия тракийско туркско племе, които задължително са от Свещения Български Божи династичен род Дуло, и им е вменил и задължил от негово и в негово име, да ги тачат и пазят най – ревностно и старателно до днешно време през бурите и повратностите на вековете и събитията!

Свети Мохамед ни даде днес допълнителна информация за култовия ИПСИЛОН С ДВЕТЕ ХАСТИ, която той лично разсекретява сега със Свещеният шифър по най – лесен и разбираем и за новопросвещавани хора начин, за да ви светне категоричният и безапелационен Български Божи цивилизационен генен фундамент и постройка, следа и интелектуален имплант сред турското племе, на който имплант се дължи двигателната сила, живителният генератор и съществуването въобще на турското племе досега, и от който имплант филиз си и ти и близкият ти управленчески и интелектуален елит!

Сега Свети Мухамед ти разкрива (на Ердоган) при какви условия негов съхранил светостта си потомък от жреческо – певческата гилдия на Българските Богове (става дума за Юнус Емре), е изпълнявал мисията и задачите на дългосрочната му командировка сред издивялите бивши тракийски=тюркски племена из Азия, да съхрани и архивира свещената информация за Българските Богове и святите им Български духовни водачи и цивилизатори!
С нашият гост спираме вниманието ви само върху три основни момента от култовия турски филм за Юнус Емре (1240 – 1320) – суфиски дервиш, мистик и народен поет и певец,основоположник на турската поезия и литература, героизиран като идеолог на обединението на селджушките и османските племена.

https://www.youtube.com/watch?v=8kdq486hdWk
Юнус Емре Yunus Emre Part 3 - Tьrk Filmi

В минута 25:08 виждаме пратеници на селджушкия султан с интересното име ГЪЙАСЕДИН, в която комбинация откриваме генетичен потомък на Българските Богове:

ГЪЙАСЕДИН=Ген на Иса и Диана

ГЪЙАСЕДИН=Ган (Хан, Кан, Жрец) на Иса и Диана

image

В 25:37 мин. камерата "случайно" хваща в кадър основния сакрален символ на вожда и на тия обезпаметени и културно издивяли тракийски племена.

На стена в централната зала на двореца за прием на чуждите пратеници, на почетното место до вожда, е изрисуван огромния свещен знак и символ на...Българите – IYI, охраняван от телохранителите на вожда в пълно бойно снаражение!
Това е категоричен документ, доказващ, че тия племена са бивши тракийски, а техните племенни сакралии са култовият Български Божествен жречески сакрален символ
ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ, с който сме ви запознавали в предните ни постове.


IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Бог Исус и Бохиня Диана Дуло –

Българските Богове Исус и Мария Магдалена, родоначалници на Дуло, от която династия са производни вождовете на тюрките

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Дуло от Бог Исус и Бохиня Диана –
знакът на Българската династия Дуло, потомци от която са главатарите на тия племена

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Хан (Кан, Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

В 31:59 минута научаваме, че основните племена от османските и селджушките турци произлизали от един общ род – БОЗОКЛАР, чието име нищо не говори на сегашните турци и на непосветените, но нашата декодираща програма веднага го преподрежда на много познатото ни и любимо основно Божие име – Исус Българина!

БОЗОКЛАР=Иза Болкара=Иса България – Исус Българина

Самият Юнус Емре с цялата си биография и характеристика е безапелационен автентичен документ, че духовният интелектуален елит на тия племена е от Българския жречески състав на племената, трансформиран в режима на управление на изродените династи от Дуло в абсолютно херметичната непробиваема и до сега дервишка секта на софитите и народните поети и певци.

ДЕРВИШ=ШИВРЕД (обратен прочит)=Ешуа Брад=Брат от Ешуа

СОФИ=Иса Бог

Другото паралелно име на софизма е Тасавуф,за да може да се съхрани и основния митологичен титул на Мария Магдалена – Богиня Диана:

ТАСАВУФ=Бог Иса и Богиня Диана

Навсякъде в своята легализирана конспиративна дейност на народен поет и певец, Българинът Юнус Емре изтъква иносказателно и в прав текст, че  

в неговото име има скрито голямо съкровище и имане,
и че който разкрие тайната му, ще има голяма награда!

Наградата и имането го даваме за всички турци и тюрки, както и за всички Българи:

ЮНУС ЕМРЕ=Иса и Мария 
разбира се, че няма по – голяма награда и съкровище от Исус и Мария!

– Наградата е и за тебе – Реджепе, потомъко мой, чието династично разклонение се е отдалечило доста от святото династично родословие на Българският Светец Юнус Емре, каза Свети Мохамед, и в блестящите му и усмихнати досега очи стрелнаха сини мълнии. – И кажи на подчинените си от тайните служби на МИТ, ако досега не са ти дали тази и още сандукус информация за Българският цивилизационен произход и обгрижване на племето ви и конкретно за свещения Български символ IYI, която информация крият старателно и работят срещу Свещения Български народ, да ти я дадат и осветят и за тракийското турско племе!
И за да не се офлянкват, ослушват и разсейват, изкарвам и на тях секретния произход и Божествена Българска ведомствена принадлежност, за да познаят и те генезиса си и върховното си подчинение на Българските Богове и на техните пълномощници на Земята – Българите!

Националната разузнавателна организация, съкратено МИТ (на турски: Milli Istihbarat Teskilati, MIT) е обединената държавна специална служба на Турция. Оглавяващият я има административен ранг "мющешар" (mьsteşar - подсекретар).

МИТ=Мат=Ма (Майка) Диана –
създадени по проект на Ямболската Богиня Майка Диана и под нейното върховно командване и подчинение!

MILLI ISTIHBARAT TESKILATI=Кан (Жреци) от Дуло на Диана Мат и Исус Балхарина –
династични Български жречески изродени разсейки, чийто шанс за спасение сега Свети Пророк Мохамед указва категорично и ясно!

– Нека и Шефът на службата види Българския произход на титлата си и собствения си джинс, и да се вземе в ръце! – заповядя с нетърпящ възражение тон благият Светец, и разсекрети и неговата титла:

МЮЩЕШАР=МЮШТЕШАР=Ешуш и Матара=Ешуш и Диана Мария

Ще ви предложим серия от снимки от нашумелия тв филм, в който Българският хералдически знак е 
навсякъде показван и демонстриран най – предизвикателно и почетно от основателите на османците и сегашните им потомци.

image

image 
image

image

image   
В коментарите във Фейса се намеси Ani Angelova:

"Рамзан Кадиров се заиграва в турски сериал с IYI – знакът на рода Дуло? 

Интересното е че, от нас пак се канят да крадат история... но явно на управляващите не им пука те и така я махат от учебниците...." 

image

Има си хас президентът на Чечня Рамзан да не е от нашето пръснато по целия свят свещено Божие жреческо семе и ген!

РАМЗАН=Мария и Иза 

РАМЗАН АХМАТОВИЧ КАДИРОВ=Кан (Жрец) от Богиня Диана Мат Мария и Бог Хризтош

 
ЧЕЧНЯ=Ечуч=Ешуш=Исус 

Рамзан е мюсюлманин – сунит от най – голямото направление в Исляма и изповядва сунизъм и суфизъм 

СУНИТ=Иса и Диана 

СУФИЗЪМ=Богиня Ма (Майка) и Исуз 

Суфизмът или тасаууф (на арабски: تصوّف, ṣūfīya, تَصَوُّف, tasawwuf; Sufismus, Sufitum, Sufik) е аскетично течение в исляма до 9 век, стремящо се към разкриването на негови скрити мистични измерения.

ТАСАУУФ=Богиня Диана и Иса

СУФИТУМ=Иса и Богиня Мат

СУФИК=Бок Иса 

АСКЕТИЧНО ТЕЧЕНИЕ=ТЕЧЕНИЕ на Кан (Жреци) на Диана и Исуш

СКРИТИ ИЗМЕРЕНИЯ=Мария и Кристоз=Мария и Исуз от Тракия 

МИСТИЧНИ ИЗМЕРЕНИЯ на=ИЗМЕРЕНИЯ на Мат Диана и Исуш 

Хронологията на едно от най – херметичните и мистични религиозно – духовни учения в света и най – голяма общност при мюсюлманите, както и всички документи, които ви разсекретяваме, указват абсолютно безапелационно, че неговият генезис и същност е истинският ранен Ислям, който е ранното християнство, което е истинското Българско езическо Исусово – Мариино феноменно Учение и Познание, Учението на Разума както го е зашифровала Света Ванга и прорицава, че скоро време всички религии по света ще бъдат заменени от това най – древно Божествено Учение и Познание от раз!

УЧЕНИЕТО на РАЗУМА=УЧЕНИЕТО на Мария и Иза=на Матара Диана и Изуш

След кървавият преврат на българо – юдейското византийско изчадие адово Харун Рашид бен ал Мансур бен Мухамат, оцелелият от тоталния геноцид, провеждан от византийските превратаджии, Български жречески елит на арабите от съхранилите се читави генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Свети Мохамет, преминава в легален конспиративен режим като дълбоко херметичната секта и общност на суфитите, и които съхраняват в конфиденциалност сакралната Българска информация, кодирана с помощта на Светения шифър в наименованията на цялата обрядна ритуалност и многопластовата верска орнаментика на това религиозно – духовно течение.

СЕКТА=Кан (Жреци) на Иса и Диана 

ОБЩНОСТ на=Богиня Диана и Исуш

image

И
 пак по темата за изконния сакрален Български Божествен символ IYI:

Виждате какви почести и салтанати оказват в Турция държавните институции и културните и историческите среди на родовите им сакралии и конкретно към свещения знак на рода Дуло, за да надъхват изкуствен патриотизъм !
Да сте видели подобно нещо в България?
В
 България тези институции, които са в ръцете на безродници и душмани на Българите правят всичко възможно да се неглижира и нихилира тази сакрална Българска родова хералдическа символика и да се смачка патриотизма и етносното ни самосъзнание и самочувствие, като ни се внушава, че тази символика е привнесена азиатско – тюркска. 

Само че вече знаем нейния Божествен генезис и значение!
–––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––

Ид мубарак! – от искрено сърце и с Любов поздравяваме вярващите мюсюлмани  за Ramazan bayramı, Рамазан байрамъ – Празника на Рамазан, като избраният певец и песни в нашия музикален поздрав носят задължителната сакрална информация за Българските Богове!
Текстовете и музиката на тези песни, както и на другите от постинга, са лично от Свети Мохамет.

https://www.youtube.com/watch?v=o0BF9C00eLo

MANSOUR - Beshkan 
 
MANSOUR=Мария и Иса –
високоразрядно сакрално име в арабския свят, което е старото наименование на Древно – Българските царства в Месопотамия и Египет 

Beshkan=Бок Ешуа=Кан (Жрец) на Бог Ешуа  
 
https://www.youtube.com/watch?v=oxSFbD1tWbE
Mansour - Eidi Nadaram 

MANSOUR=Мария и Иса –
високоразрядно сакрално име в арабския свят, което е старото наименование на Древно – Българските царства в Месопотамия и Египет

Обаче в това име се съдържа и още една свещена анаграмна комбинация със сегашния празник Рамазан Бойрам, Празника на Рамазан!

MANSOUR=RAMUSON=Рамазан !!!

Eidi Nadaram=Диана Мадара 
 
https://www.youtube.com/watch?v=V_Jk6L-mjQo
Mansour - Shirin–Sweety 

MANSOUR=Мария и Иса –
високоразрядно сакрално име в арабския свят,  което е старото наименование на Древно – Българските царства в Месопотамия и Египет 

Shirin Sweety=Шар Иса и Богиня Диана 

https://www.youtube.com/watch?v=aj95b60WZEU
Googoosh - Man Amadeam 

Googoosh=Ган (Кан, Жрица) от Гена на Ешуа 

Man Amadeam=Диана Ма Ма Ма=Диана Майка Мария Магдалена

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––
 
Голяма красота и хубост е реколтата на Българската ашладиска!
Което е крайната цел на трансепохалният Божи проект – еволюционното смешение на расите, етносите и културите върху основата на Божественият Български ген и имплант, посаден и реактивиран отново от Исус и Мария Магдалена чрез новоепохалната им династична генерация на Дуло преди 2000 години !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Благодарим ти, Братко Мохамед, за сътрудничеството и помощта, която ни оказваш и този път да се оправим при тия сложни и деликатни многовековни проблеми! –запрегръщахме се ние със Светеца, преди той да влезе в летящата си чиния. 
– Щастие е за мен да работим заедно – векове подготвям целия мюсюлмански свят за събирането на световете! Още малко остана! – усмихна се синеокият блестящо красив и сияен Български тракийски Принц и Жрец Свети Мохамед и се замисли за момент.
– Я да взема да ви оставя да публикувате най – после моя истински образ и вид, че и на мене ми писна вече да ме рисуват неразумните и безмозъчни карикатуристи от грозен по – грозен и сеят вражда и омраза между религиите, и ми отварят работа после да ги реставрирам и регенерирам в операционната горе при нас, която е в съседното измерение до вас, и лепя отрязаните глави на заложниците!
Нашият свят родственик бръкна в чантата си и ни подаде малка икона. 
  
image 

– Ще ви покажа и истинската генетична и фото – подложка на рода и на снимката ми, като сега само ви открехвам завесата:

image
bizliz.deviantart.com/art/Orpheus-dark-54747813

Тя е от Старозаветното аватарно явяване на Богът Творец преди 4000 години в образът му на Бог Орфеус (Орфей), която генеалогия Той освежи и рестартира преди две хиляди години при аватарното му явяване като Исус Христос. 

ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер (Змей) 
 
И понеже само вие феноменните Българи от рода Дуло, посветени от Божия блог на bezistena можете да работите на светилищата, никакви "вакъфски" имоти и Безистена няма да давате на никой, нито да ги рушят и оскверняват или правят за църкви, джамии, кафенета и ресторанти, защото всички те са святи, и защото съвсем скоро ще възстановим истинската им дейност на феноменни свръхестествени високотехнологични мултифункционални рогове на изобилието!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Присъединяваме се и ние към наставленията и поздравите за свещения празник на Свети Мухамет, и ви казваме пак:

Честит Рамазан Байрам на мюсюлманите в България, на нашите братя – Българи мюсюлмани във Волжка България, на мюсюлманите в Турция и по целия свят, и ако джамиите не са затворени заради пандемията, което не трябваше да го правят управниците и духовните ви водачи, отивайте в тях и без да се плашите от корона вируса, потърсете духовните ви сакрални Идоли Бог Аллах и Свети пророк Мохамед и Ги питайте вярно ли е това, в което ви просветихме!

ДЖАМИИ на=на Мад и Ежуа=на Ма (Майка) Диана и Ежуа 

А вашите храмове преди това са били християнски храмове, които преди това са били свещените Български езически мегалитни светилища, на които Българските ви култиватори и цивилизатори, от които е и Свети Мухамет, са произвеждали духовни и материални блага и са творили свръхестествени чудеса!

ХРИСТИЯНСКИ ХРАМОВЕ на=
на Кан (Жреци) на Мария и Бог Христос=
на Кан (Жреци) на Мария и Бог Исус от Тракия

А ако храмовете ви са затворени и защото засега няма да посмеете да влезете в християнските храмове, затова ходете да търсите помощ от Българските Богове по скалните мегалитни светилища, с които Българите са застроили и оборудвали всички държави по целия свят!
Скоро като премахнем от раз всички до една религии по света, както пророкува Света Ванга, и възстановим за всички задължително и безалтернативно най – древното и истинно учение – Учението на Разума,

image

вие и всички други бивши разделени по верски религиозен признак, ще ходите по всички храмове и светилища облечени с чисти бели дрехи, и ще пеете и танцувате всички заедно във възхвала и преклонение за Българските Богове и Техния свещен народ – Българите, и ще живеете с феноменните Божии практики и промоции, с които Боговете ни ще ви даряват чрез Българите, началното ниво на които е Вечния живот и Безсмъртието!

ВЕЧЕН ЖИВОТ от=от Бог Ежуш и Богиня Диана 

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз 

Ние ще бъдем там да ви чакаме за вашето покаяние, опрощение и преосвещаване! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Екип на безистена и Вси Светии, водени от Свети Павел и пра...правнукът му Свети Мохамед.
Исус и Мария вече постоянно и Те с нас
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни 












Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.04.2020 00:34

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. anonimen65 - e kak taka
27.04.2020 07:12
praznitsi za proshka mnogo musulmani i turtsi i pomatsi i v razgovor sa mi kazvali che haresvat nashia proshkin den te niamali takav den
цитирай
3. bezistena - praznitsi za proshka mnogo musu...
27.04.2020 17:42
anonimen65 написа:
praznitsi za proshka mnogo musulmani i turtsi i pomatsi i v razgovor sa mi kazvali che haresvat nashia proshkin den te niamali takav den



ПРОШКИН ДЕН=Бог Ешуа от Дракия (Траки)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721841
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!