Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2020 04:27 - Ванга за ваксината "Баене" за корона вируса. Сергей Косторной който съобщи пророчеството на Ванга за пандемията и атаката срещу него в Русия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5053 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 25.04.2020 15:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Ще направим няколко разяснения относно поста "Ванга об этом знала это! Автор съёмки - Сергей Косторной, режиссёр - ваш покорный слуга. Телевидение - Первый канал." във Фейсбук групата "Ванга. Предсказания" https://www.facebook.com/groups/260144208488786/ на култовия руски журналист и общественик и доверен кум на Света Ванга, който бе натоварен от нея да съобщи с екип от Стоян Петров и Огнян Стоянов пред цяла Русия в предаване на руската държавна телевизия за идващата световна пандемия от корона вирус една седмица преди света да научи ужасната новина!

https://www.facebook.com/magadanskiy/videos/3113720612025293/

Този филм е за показната разправа на черно психотронници в Русия със Сергей Косторной в ефира на руската държавна телевизия.

В качеството ми на модератор в групата – Инж. Иван Дунчевimageпоканен  от  Сергей Косторной, вземам отношение по коментар на Наталья Алекс:   
Наталья Алексimage 

Всем здравия желаю, мира и добра. С светлым праздником ПАСХИ...всех православных.
Я бы советовала Сергею Косторной не обращать внимания, на "неверующих фомы", в частности Е. Малышевой, ведь сколько людей и столько мнений.
Ведь со слов Ванги "После обьявления пандемии, через 3 месяца найдут вакцину, и болезнь победят". А вот что будет 22.12.2020 г. по ее предсказанию. Хотелось услышать от Сергея Косторного.

Ще говорим конкретно за пасажа :

"Ведь со слов Ванги После обьявления пандемии, через 3 месяца найдут вакцину, и болезнь победят"

В превод на Български език това означава

"По думите на Ванга 3 месеца след обявяването на пандемията ще бъде намерена ваксина и болеста ще бъде победена"  

Изрично подчертавам:

– Сергей Косторной най – добросъвестно и точно 1:1 предава пророчеството на Света Ванга!

И по – конкретно:

 Сергей Косторной най – добросъвестно и точно 1:1 предава пророчеството на Света Ванга в неговия официален текст в екзотеричния (некодирания) му прав прочит и смисъл.

В смисъл на текста и в контекста на коментара на Наталья Алекс, че

"Ведь со слов Ванги После обьявления пандемии, через 3 месяца найдут вакцину, и болезнь победят"
 
По думите на Ванга 3 месеца след обявяването на пандемията ще бъде намерена ваксина и болеста ще бъде победена  



Знаем, че СЗО – World Health Organization, WHO, обяви коронавирусът COVID –19 за световна пандемия на 11. 03. 2020 г.
Според правия текст на пророчеството на Света Ванга, предадено коректно точно и вярно от Сергей Косторной, следва че 3 месеца след тази дата или към средата на м. юни 2020 година трябва да бъде намерена ваксина за болеста.
Переспективата е много мрачна, но на фона на всичко случващо се, това е радостна вест и переспектива!

–––––––––––

Обаче трябва да ви кажем, че нещата не са точно така, както ги четем в правия им текст и смисъл!

Ще ви постна пасажи от наши фундаментални статии по темата за истинското съдържание на пророчествата, в които статии най – големите пророци на съвременната човешка цивилизация –
 светиите Нострадамус и Ванга, ни разкриват технологията за кодиране и влагане на истинската информация в пророчествата.

Много жалко, че нямаме времето за превод на руски език на тези документи за нашите руски приятели в групата и в Русия и по света, нито достатъчните познания по прекрасния руски език (който е висш български културно – цивилизационен продукт и дар за бившето тракийско племе руснаци), да превеждаме точно тази деликатна огнена материя, но вие трябва да се вслушате в постоянните изрични напомняния на Света Ванга, че руснаците на първо място и след това всички народи по света задължително ще трябва да учат, и те ще учат задължително и ревностно обстойно и задълбочено Свещения Български език, за да имат чрез него достъп до Бог и изпросват от Него чрез Учението на Разума постоянно всяка нова глътка въздух и всеки миг живот още!


– пасаж от постинга

Секретът на шокиращите предсказания за 2018 година на Нострадамус и Ванга и на най – големите ясновидци за света
http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/08/sekretyt-na-shokirashtite-predskazaniia-za-2018-godina-na-no.1576255  

...В блога ни с нашите просветителски статии и лабораторни експериментални реалити занятия със живото Божие вълшебно слово, ние сме ви разкрили, че пророчествата са съобщения за предстоящи Божии планове и намерения, които ще се състоят задължително на 100%, съобщавани на хората чрез Божиите посредници с хората –
пророците, като всички пророчества на истинските и големите пророци, както и на най – голямата пророчица от 20 век – Света Ванга, са задължително в засекретена форма и са зашифровани винаги с единен общ универсален код и език.
Каноничният постулат на херметичната жреческа практика е всички пророчества на висшо ниво да носят информация за Българските Богове Демиурзи и за скритата Българска родова памет и история.  

Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Б/българи в България, Русия и навсякъде по света, които се познаем с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език - част 1 и 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

Кодът и езикът на всички пророци по света е Свещеният шифър, защото те всички до един са посветени Българи и крипто – Българи от феноменния Български жречески род Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, разпръснали генетичните си потомци сред всички племена за техен духовен интелектуален прогресивен елит и духовни водачи и надзорници!

Повечето важни пророчества по принцип са облечени в привидна негативна апокалиптична обвивка на регионално или глобално ниво, която се премахва след правилното не тълкувание, а след точния и прецизен превод 1:1 с инструментариумът на Свещеният шифър, чрез който се разкрива истинското превантивно послание от Боговете ни, ретранслирано чрез техните посредници и ретранслатори на Земята – Българските пророци.

Правият текст и смисъл на пророчеството ни насочва към съответно конкретно предстоящо събитие, процес, тема и проблем, които винаги се дават за доброто на човека и хората, но при които винаги има два възможни варианта – на благоприятен добър или неблагоприятен лош изход от тях, като ни се предоставя право на избор на варианта чрез откриването на Боговете ни, имплантирани в тия пророчества чрез Свещения шифър, и с молитвено прошение към Тях за желания от вас вариант в личен и общочовешки план!

Примерно ако правият текст на пророчеството вещае болест, земетресение, смърт или примерно Потоп на Земята и конкретно примерно Америка ще потъне! или България ще бъде залята от морето!, дешифрирането му задължително ще ви заведе при Боговете ни и Техните Светии, кодирани в апокалиптичната терминология на правия текст на повествованието на пророчеството, и тогава имате право на избор да Ги помолите за трансформиране на смъртоносните черноенергетични събития в положителни и животворящи!
Хайде с нас да открием Исус и Мария и ги помолим заедно за трансформиране на най – страшните прорицания в най – прекрасни!  

СМЪРТ=Иса и Матара

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ=Исуз и Матара

ПОТОП НА ЗЕМЯТА=Богиня Мат Диана и Бог Иза  

ПОТОП ще залее света=Богиня Диана и Бог ще залеят (завладеят) света

АМЕРИКА ЩЕ ПОТЪНЕ под=под Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара

пророчеството вещае, че Америка ще попадне под абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ЗАЛЯТА от=от Българи от Дуло на Богиня Диана и Изуш
 

пророчеството вещае това което знаем, че в България и чрез Българите съвсем скоро ще бъде установена абсолютната власт на Божиите Жреци от Всемирното Земно и Небесно Бяло Братство – Българите от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Като усвоите и проумеете Свещения шифър и кодировъчния речник и технологията за шифроване и дешифроване на думите и изразите в Българския език, тогава ще можете да разсекретявате и превеждате истинското значение на пророчествата, както сега ще ви демонстрираме какво е имплантирала Света Ванга в конкретното лимитирано в срокова рамка пророчество, съобщено от Сергей Косторной:

Ведь со слов Ванги После обьявления пандемии, через 3 месяца найдут вакцину, и болезнь победят

По думите на Ванга 3 месеца след обявяването на пандемията ще бъде намерена ваксина и болестта ще бъде победена  

ТРИ МЕСЕЦА=ТРИ МЕСЕТСА=Матара Диана и Исус  

ЩЕ БЪДЕ НАМЕРЕНА ВАКСИНА когато познаем=
ШТЕ БЪДЕ НАМЕРЕНА ВАКСИНА когато познаем=
когато познаем Богиня Матара Диана и Бок Исуш  

ЩЕ БЪДЕ НАМЕРЕНА ВАКСИНА от=
ШТЕ БЪДЕ НАМЕРЕНА ВАКСИНА от=
от Сина на Богиня Матара Диана и Бок Ешуа  

Разсекретените пророчества ни съобщават вече в понятен текст, верен 1:1 с оригинала, че лекарство и ваксина за спасяване от корона вируса няма да бъде открита до три месеца, а ще ни я даде Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на всички човеци и на света, и Който е апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  

Още изобилна информация за корона вируса и всички светоустройствени тайни, ще намерите в нашия блог http://bezistena.blog.bg и конкретно за пандемията във всичките ни статии от 21.02 насам.

ВАКСИНА=ВАК ИСА ± Н (кодировъчен назал)=ВАК ИСА=Бок Иса

Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург  

И нека е ясно на всички!  

Никаква ваксина – химическа, синтетична, хомеопатична, билкова, традиционна, алтернативна, народна, алхимична или каквато и да е друга веществена материална ваксина, няма да бъде открита и разработена никога и никъде по света, каквито и средства и усилия да се хвърлят!
Ако някъде някой направи някаква ваксина, която временно да помогне на някой без изричната Божия санкция, то в следващия момент Боговете ни ще я трансформират в болестотворна за другите и за него!

Единствената предпазна и лекуваща ваксина е свещената духовна лингва Ваксина, която се произвежда и действа на 100% само на духовно ниво

(знаете безусловно, че Духът лекува тялото, защото Духът, Който е от Святият Божи Дух, създава, лекува и управлява материята)

и чиято формула и тайна ви разкрихме по – горе, и нейните съставки са във всички документи от блога ни с безброй хиляди и десетки хиляди сакрални думи и изрази от Свещения Божи Български сътворенчески език и чрез него във всички други езици (които са сакрални лингва цивилизационни продукти от Свещения Български Божи език), в които сме разсекретили и открили Боговете ни, и които са сакрални молитвени мантри за връзка с Боговете ни и Тяхната Небесна медицинска служба!

Сакралната духовна лингва Ваксина ще е достъпна и напълно безплатна за всички,

ще е универсална и приложима за всички области от човешкия живот

и ще предпазва и лекува всички болести и всякакви проблеми,

но ще е със строго индивидуално действие и резултати за всеки човек според

индивидуалните му феноменни характеристики и качества и нивото на

постигнатото му посвещение и познание на Боговете и най –
 вече ще е ефикасна

право пропорционално в геометрична експоненциална прогресия на степента на

душевната чистота и наследствената му и житейски натворена лична карма! 


Тази Божествена духовна сакрална лингва технология е във фундамента и построението на най – древната и доказано сигурна и успешно действаща медицинска лечебна практика на света – Българската тракийска феноменна свръхестествена лечебна практика Баяне, действаща абсолютно безотказно от хиляди години в България чрез институционализираната в Българския етнос традиционна народна медицина – феноменната каста на Баячките и Врачките!  

Вижте прекрасната статия за Баячките и Врачките с официалното етнографско научно познание за тях:

Врачки и баячки
https://www.balgarskaetnografia.com/svetogled/mitologia/vrachki-i-ekstrasensi/vrachki-i-bayachki.html  

И сега вижте Истинското – Божественото, познание за тях, което скоро ще официализираме на Божествено академично ниво сред Българите и руснаците и след това сред всички други народи по света:  

БАЯЧКИ=БАЯТШКИ=К БТЯ ИША=Кан (Жрици) на Богиня Диана и Ешуа  

ВРАЧКИ от=ВРАТШКИ от=от Бог Ешуа от Тракия  

Висш свръхестествен феномен и доаен на Баячките, (като Баенето – окултната молитвена практика, е за връзка с Боговете и Светиите им за всички човешки проблеми), преживе бе Света Ванга, с чиято помощ сега въстановяваме тази Божествена лечебна практика за вас!
Влезте в нашия блог и потърсете тематичните статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Баяне", като сега ще ви цитираме пасажи от една от тях:  

Вълшебните думи и феноменните техники на Предците ни, с които можете сами да се излекувате!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/12/vylshebnite-dumi-i-fenomennite-tehniki-na-predcite-ni-s-koit.1652881

...Именно заради провеждащият се злодейски тотален юдейски – ислямо – кръстоносен поход срещу същинския Божи потомствен народ – Българите, който пъклен план за затриването ни е в последната решителна фаза, Боговете ни възстановяват конкретно в здравната сфера екстренно и в ускорени компресирани темпове в Техния наш блог свещената феноменна лечебна практика Баене, която заедно със свръхестествения лечебен ефект е и най – сигурният път за просвещението на Българите в познанието на Българските Богове Демиурзи! 

– Вече не издържам!
– Кой ще ти помогне, моя Сестро и Братко Българин, в най – трудните ти и тежки моменти на живота, когато те връхлетят житейските бури, болести и нещастия в крехкия ти подложен на всякакви интервенции и удари живот, когато всичко около тебе почне некотролируемо и неподвластно на нищите ти човешки съпротивителни сили да се разрушава и сгромолясва невъзвратимо, когато дома и бита ти се разпадат, когато  семейството, родителите и децата ти търсят теб отчаяно за последна помощ и закрила, а ти самият си безпомощен и душата ти пищи в безсилен и немощ ужас!

– Кой ще ти помогне на тебе, българино, който си окрал престъпно богатствата на България и на Българите, когато никакви пари, богатства, светска слава, постове и материални активи и придобивки за милиони и милиарди не могат да ти помогнат дори за още една минутка живот само, когато доктори, институции и светски сили, религии и молитви и мантри със сълзи са безсилни и всички средства са изчерпани, когато света се взривявя и самоунищожава ежечасно и върви към погибел неспасяема със черни предизвикани човешки природни катаклизми и апокалипсиси и войни братоубийствени..., когато надеждата се стопява и вярата изсъхва без капка дъжд живителен отгоре...

Все планини от негативизми, един огромен информационен масив с черна и страшна пояждаща и съсипваща енергия, която е реална и разпределена и разпръсната между хората, но събрана на едно място дори само в информационния свят, е мощна унищожителна черна сила, навсякъде проникващо и покосяващо Б/българите психотронно оръжие!

Те душманите ни точно и за това го използват срещу народа ни – стадо ягнета и овци беззащитни, скупчени и заобиколени от местни предатели – овчари и кучета уж, и изродени чуждестранни родственици – хищници с окървавени ръце и омърсени души!

ОМЪРСЕНИ ДУШИ без=без Исуш и Мадара

image

С това психотронно оръжие Българският народ денонощно с всички възможни медийни и други средства е острелван и засипван целенасочено и планирано нон – стоп, като целта е окончателното съсипване на защитната му имунна система и окончателното ни психическо, духовно и душевно прекършване и тотално физическо унищожение!

–– актулно пророчество за ставащото днес в света и в България с корона вируса, когато чернопсихотрониците генерали и сие от Щаба за извънредното положение ни разстрелват и взривяват денонощно като агенти на погребална агенция, наети за увеличаване на броя на клиентите им!

ИМУННА СИСТЕМА=Исус и Диана Мама=Исус и Диана Мария Магдалена 

Разшифровахме тия наши предупреждения и ще покажем елементарния и толкова лесен универсален начин – Баенето, за нашето спасение от този не само висящ над нас, но и стоварил се вече връз нас дамоклев меч:

ВИСИ ДАМОКЛЕВ МЕЧ ВЪРХУ потомците на=
Бълхари потомците на Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена)  

– трансформирането на чудовищно страшната планина от черна негативна енергия в спасителната положителна живототворяща енергия на Святият дух на Българските Богове чрез преобразуващата магия и чудо на Свещеният шифър на Свещеният Български език, който разкодирва страшните думи и разкрива вложените в тях святи имена на Исус и Мария Магдалена, като по този начин обезвреждаме взривателите на всички черни пси – снаряди и шрапнели, разминирваме пространството и земята от разпръснатите мини, който акт и процеси алегорично представят спасителните работи за нашите Души и Духа ни, от които пък зависи 100% тялото и физическото ни здраве!

image


ТРАНСФОРМАЦИЯ чрез=чрез Цар Иса и Богиня Матара –
 
висша феноменна Божествена техника и технологии, създадена от Исус и Мария за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:

Ще ви покажем елементарния и толкова лесен универсален начин за предпазване и лечение на всички болести и проблеми – Баенето, който е висша феноменна Божествена техника и технологии, създаден от Исус и Мария, за преобразуване на черната негативна енергия в положителна живототворяща и преобразуване на злото в добро чрез магията и чудото на Свещеното слово на Свещения Български език по техниката на преобразуване на следния пример:  

ДУМИ ТЕРМИНИ И ИЗРАЗИ за=за Изуш и Диана Матара Мария

Или от смъртта, болестите и нещастието и всички горни смъртоносни категории, посредством технологията на Баенето се поражда Спасението и Безсмъртието с обещаното ни Щастие и благоденствие и Вечен живот, чрез откриване на Боговете ни в тия черни думи и термини и чрез които разсекретени пароли ние получаваме достъп до Бързата и неотложна Божия небесна помощ!  

СМЪРТОНОСНИ без познание на=без познание на Исус и Матара

СПАСЕНИЕ чрез=чрез Бог Исус

ЩАСТИЕ от=от Диана и Исуш=от Дионисиуш
 
синкретичният сдвоен древен митологичен образ на Българските Богове

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана

НЕБЕСНА ПОМОЩ от=НЕБЕСНА ПОМОШТ от=от Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана  

Има още много други думи, термини и изрази и производни от тях на тази съсипваща черна тематика, (които са в основната статия) които всички са съставени с показното участие на Българските Богове, Които са Си имплантирали имената в тях умишлено, с цел когато изпаднете в тия така дефинирани състояния, да ги потърсите в тях за помощ единствено чрез паролите и позивните, които ви демонстрираме и просвещаваме чрез Свещения шифър!
Не ви са потребни телефони, Фейсбук, Скайп, Интернет и други пощенски комуникационни средства, за да изпратите молбата си с разшифрованите диагнози и рецепти.
Необходимо е само да ги произнесете в молитвено прошение в уважителен свободен неформален разговорен в най – съкровен и непринуден откровен интимен стил и форма, както разговаряте с Любимия човек, дете и родители, или да ги напишете на лист хартия или на компютъра с адрес на Получателите:

"България – Тракия – Ямбол – първосвещения Божи храм Безистена, който е Центърът на Време – пространствения континум и входящ и изходящ портал за всякакви оперативни действия между световете
– за Българските Богове Творци и Демиурзи Исус и Мария Магдалена" 

Оттам нататък не е ваша грижа как информацията и прошението ви стигат до Тях – те винаги достигат мигновено и безгрешно до посочените Получатели и се завеждат в небесното деловодство на Безистена, който е Вселенският информационен архив Акаши, откъдето препращат един екземпляр за резолюция при Адресатите, и задължително едно копие в личното досие в персоналния ви компютър!

** информация за Безистена вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и акаши"

image

Знайте!

Ние затова така настоятелно и непрестанно тотално ви засипваме със стотици и хиляди разсекретени свещени слова на Българският език и всички други производни от него езици от всички сфери и кътчета на човешкия живот и по различни интердисциплинарни канали, за да се убедите категорично душевно, духовно, със сетивата и разума и ума си научно – статистически, че всички тия думи, изрази и термини не са възникнали ей – така случайно от нищото "еволюционно безсакрални от маймунски нечленоразделни звуци", както ни убеждават бездуховниците – материалисти, в чийто плен е съвременната десакрализирана травиална Българска и световна лингва наука, а са проектирани, разработени и съставени от Боговете Творци от Свещената ѝм именна Матрица по формулите и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език, и са влагани за употреба в живота и битието на всички хора по света чрез Божиите свещенослужители и Духовни водачи и възпитатели на Земята – Българите с главното Б от Всемирното Бяло Братство от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, за да служат за информационна връзка и комуникация между Тях и знаещите тайната на Думите посветени на Земята!

Сега Исус и Мария ни възложиха да разсекретим много хиляди годишната тайна на Словото и ви посветим всички, за да се подготвите за Съдният ден – кой както си го представя и желае!
Ние ви препоръчваме да си го представяте като най – щастливия величав и възторжено – епичен ден на човечеството след видимата раздяла с Родителите ни Исус и Мария!

Тази транспространствена информационно – комуникационна технология е позната в областта на сакралната Българска доказана безпогрешна хиляди годишна народна медицина като Баене, при което посветените в тайната лечители ползват точно тази лечебна техника и технология.

БАЕНЕ=Бог, Богиня
  
Знайте!

За да ви лекуват думите, научете и проумейте Свещения шифър и техниката на работа с инструментариума му и методиката на Баянето, инфо за която ще намерите в блога ни, като задължителното необходимо условие е да се вречете в безусловна Любов на Исус и Мария, като Ги изповядате от сърце и на глас за Всемогъщите и Всесилни Богове Господари и Властелини на световете и ги поканите за ваши Спасители и Господари на живота ви!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Призововаме всички руски и български приятели от групата на Света Ванга и Сергей Косторной "Ванга. Предсказания", които всички сме генетични родственици братя и сестри от Свещения Божи Български жречески род Дуло, и затова първо всички сме Б/българи (който титул не е етносен, а е Божествена принадлежност: ЕТНОС=Диана и Иса) да публикуват информация за Света Ванга, каквато има в изобилие на български и на руски език, за да разсекретяваме кодираните послания в тях, с които те са имплантирани и забременени, както и да вземат отношение относно неспирните атаки срещу посланика на Света Ванга – Сергей Косторной, като ползват силата на истинното слово и на феноменалния си интелект, който ни е наследствен родови дар от нашите общи Богове и наши генетични родители Исус и Мария Магдалена само преди 2000 години или само 100 поколения!

–––––––––––––––––––––––– 

Много екстренно завъртат от Горе стрелките на Часовника на времето и увеличават скоростта на 
Машината на времето,


image
 
ЧАСОВНИК НА ВРЕМЕТО=ТШ
АСОВНИК НА ВРЕМЕТО=Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

image

image


МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Богиня Мат Мария и Ешуа

щом ни повеляват така екстремално да просвещаваме руските си родственици от рода Дуло с тази информация, която смятахме да ви даваме на порции за по – лесно възприемане, и това значи, че 
вече няма време защото вече не остана време!

image

image

Затова пък и всички сте феномени Божии потомци в тази група, и чакрите и феномените ви са разкъртени и активирани вече достатъчно от всички случващи се страховити събития и процеси, които Боговете ни провеждат за се скършат коравите и горделиви Души и омекнат за да я приемат!  

Христос Воскресе!
Бъдете благословени с Любов!

Воистина Воскресе!

И защото нашите Богове са Безсмъртни и Вечно Живи, и са обещали на децата и потомците Си, които Ги познаят, всички Божествени промоции и екстри, които имат Те и началното ниво на които са Безсмъртието и Вечния Живот,

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

затова сега Те ни изпращат една прекрасна статия на Български етнографски специалисти, в която личи неприкритата симпатия и добронамереното отношение към феномените – езичници, които сме генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена!   

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

Врачки и баячки
https://www.balgarskaetnografia.com/svetogled/mitologia/vrachki-i-ekstrasensi/vrachki-i-bayachki.html

Терминът „врачка“ е еквивалентен на термините „гледачка“, „вражалица“ и „чародейка“, а в голяма част от случаите също и на „баячка“ и „магьосница“.
Има и други термини, засягащи взаимнозаменяеми категории, като например „ясновидка“, „пророчица“, „врачка“, „гледарица“ и т.н.
Така например балканската (южнославянската) лечителка обикновено е врачка, гледачка или магьосница – все понятия, натоварени с отрицателен смисъл.
Важно е обаче този тип лечителки в балканските православни култури да бъде отграничаван от демонични персонажи от фолклора като вражалица, мамница, магесница и др., а също и от подобните в Западна Европа, които обикновено остават изолирани от обществото.


Врачки          

Според някои изследователи и тълкуватели с думата „врачка” се обозначава лице, което лекува и гадае, но терминът обединява в себе си и идеите за познание, изкусност и владеене на магически практики, чрез които врачката се превръща в своеобразен посредник между ежедневното и необикновеното. Подобни свръхестествени дарби често се отключват чрез болест в ранна възраст (напр. загуба на сетиво), онемяване, сънища, разговори с мъртвите и т.н. Макар че врачуването върви по наследство, то може да се добие и вследствие на отиване до „ония свят“ при инциденти или избягване на смъртна опасност.

ОНИЯ СВЯТ на=на Иса и Богиня Диана 

Тези именно специфики са повод за конфликт с официалните религиозни и политически институции. Така например, през 80-те години на XIX в. по време на пътуването си из Средна Западна България чешкият изследовател Константин Иречек разбира, че в едно от селата по пътя живее някаква врачка, която не признава местния свещеник и извършва своя занаят при аязмото. Чехът подчертава, че този тип конфликт между традиционните практики и официалната религия не е единствен.

СВОЯ ЗАНАЯТ на=на Богиня Диана и Исуз

ПРИ АЯЗМОТО на=на Бог Иза и Мария 

Въпреки че врачките са уважавани в традиционното българско общество, по канон православната църква обвинява хората, които ги търсят, в идолопоклонничество и грях. Още в Стария Завет има призиви народът да не общува с такива, защото не само занимаващите се с магия, но и прибягващите до тези „услуги“ биват считани за грешни. Важно е да се отбележи обаче, че в българската/балканската култура врачките, както и баячките, използват християнски символи и предмети, както и молитви, което ги отличава от магьосниците, които традиционно са свързвани с езичеството.
Понякога локалните култури позволяват по принцип невъзможните взаимодействия между врачките и баячките като преки представители на езичеството и християнските свещеници. Не е рядкост пророчиците у нас и на Балканите да инициират изграждането на църква или манастир в резултат на общуването си със свръхестествени същества в образите на светци, както и с Дева Мария или дори с Иисус Христос.
Емблематичен в това отношение е случаят с Ванга, която е в основата на изграждането на църква – инициатива, станала обект на разгорещени полемики.

image

Храмът на Ванга в Рупите, сн. Е. Антонов📷 

Обикновено врачка се посещава, когато някой е заболял от неясна болест и за да разгадае причината за проблема, тя му лее куршум, хвърля пепел, гаси въглен или разговаря с душите на починали близки на болния. В случай, че не може да се справи, изпраща болния при баячка.

БАЯЧКА=БАЯТШКА=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Ешуа

В някои села няма врачка, а само гледачки, които предсказват бъдещето, като гледат на част от човешкото тяло или на жертвено животно при оброк.

––– и сега внимание какво казват учените – етнографи!

В народния календарен цикъл има много празници, свързани с гадаене, по време на които врачките могат да предупредят цялата общност за опасности от епидемии или природни бедствия.

При формирането на врачката като социален и културен феномен влияят и социално-икономическите и политически процеси в обществото. Много често в традиционната култура врачката е вдовица, т.е. жена, която не е изцяло в рамките на обществото.
У нас тези, които са определяни и като вещици, биват назовавани и със синонимите „магьосници“, „бродници“, „билярки“, „мамници“, „самодиви“, „джадии“ и др.
В тези категории преобладават възрастните жени – т.нар. „отродени“ или „бездетни“.
У нас „врачка“ и „баячка“ са по-скоро синоними, въпреки че задачата на врачките е по-скоро диагностицирането на проблема, а на баячките – лекуването. Много често обаче и едната, и другата и откриват болестта, и я лекуват, т.е. техните обреди имат и познавателна, и лечителска функция.

През 90-те години на ХХ в., а и днес, както във вестниците, така и в интернет-пространството може да се открият множество обяви за врачуване. В интернет има също така и сайтове за съвременни врачки, както и коментари на техни клиенти за услугите им.   

Баячки

В сравнение с врачките и екстрасенсите, дейността на баячките (известни още и като баснарки или знахарки) е главно лечителска и се отнася до предписване на лечение с билки, както и до леене на куршум против уплах или против други вреди, нанесени на човека от лоши помисли или зли сили.
За разпознаване източника на вредата се използват магични техники, които неизменно включват употребата на обредни словесни формули – т.нар. басни, произнасяни шепнешком (напр. уроките се избайват). Паралелно с тях, баячката извършва и конкретни действия като например връзване на възелче, плюене три пъти или мерене на чумбера, както и гадаене на боб, въглени и хляб, игли и конци и т.н.

БАСНИ=Бог Иса 

МЕРЕНЕ НА ЧУМБЕРА=МЕРЕНЕ НА ТШУМБЕРА=Богиня Матара Мария и Ешуа 

В обредите при баене, наред с билките, водеща роля имат огънят и водата. Много често билките или други средства за лекуване се приготвят по тъмна доба, далеч от хорските очи, като баячката пази в тайна формулите и начините за лекуване.
Съществува баене на дреха, баене „на зоб и вода", както и против уроки. Счита се, че от уроки може дори да се умре – урочасването се „развива“, като удря жертвата си в сърцето, а баячката прави кръстен знак над засегнатия (най-често дете) и посочва с ръка от къде трябва да излязат уроките. Поради това в тези случаи прозяването от страна на засегнатия се счита за много важно.

ЗОБ И ВОДА=Бог Иза и Богиня Диана 

МОЖЕ ДОРИ ДА СЕ УМРЕ без=без Диана Мадара Мария и Исуж 

Обикновено ритуалното баене се повтаря по девет пъти, като акцентът може да е върху клетвените думи или върху описанието на мястото, накъдето се изпраща магията (наричането).
Особено важна в тези случаи е интонацията на наричането. Такъв пример е баенето на „едномесече”, т.е. да бъде предотвратена смърт на човек след кончината на някой, роден в един и същи месец с него. Някои ритуали, съпътстващи баенето, го утвърждават често и като лечение.

ЕДНОМЕСЕЧЕ=ЕДНОМЕСЕТШЕ=Мат Диана и Исуш

Обучението в баене става чрез „крадена басна“, повторена неколкократно „от сърце“ от по – стара на по – млада жена; чрез откупено баене; чрез цялостен „посветителен материал“; за цялостно предаване на силата; при екстремна житейска ситуация; чрез записано по наследство баене.


ОБУЧЕНИЕ в БАЕНЕ=ОБУТШЕНИЕ в БАЕНЕ=в Богиня Диана и Бог Ешуа 

КРАДЕНА БАСНА=Бог Иса от Дракия

ОТ СЪРЦЕ=Срица (Жрица) на Диана 

Макар и дейността им да е категорично отричана от Църквата, някои от баячките са всъщност дълбоко религиозни: те се осланят само на Бог и вярват, че Той ги пази и им помага в дейността, а също така и се позовават на Библията, за да им се удвои силата. Интересно е, че дори някои от словесните формули са свързани с християнството, а някои баячки считат за свои покровители християнските светци Св. Св. Козма и Дамян. Баячките, понякога надарени и с ясновидски способности, имат дарбата да „разпознават вредителя“ както спрямо хора, така и спрямо животни. Те също така правят магии за любов, за раздяла, за болест и смърт, за дъжд, за „обиране“ на чуждо имущество и т.н. Често баенето е наследствено, като се предава на най-голямото дете (момиче). Вярва се, че баячките трябва да са родени в петък.

Ето поредният оригинален родствен документ и кръщелно свидетелство на Баячките: 

РОДЕНИ СА В ПЕТЪК от=от Богиня Диана и Бог Иса от Тракия 

РОДЕНИ СА В ПЕТЪК=РОДЕНИ от Бог Иса и Бокиня Диана

РОДЕНИ СА В ПЕТЪК=Кан (Жрици) от Рода на Бог Иса и Богиня Диана

При предаване на дарбите от по-стар лечител на приемника му задължително има обред, свързан с инициация (посвещение).
Важно е да се отбележи, че баячките са основно жени, чиято дарба се е отключила най-често при контакт със свръхестественото.

ИНИЦИАЦИЯ=ИНИТСИАЦИЯ=Диана и Исуц=Диана и Исус 

ПОСВЕЩЕНИЕ на=ПОСВЕШТЕНИЕ на=на Бог Исуш и Богиня Диана 

Вярва се, че жена не бива да бае, ако децата ѝ са малки, но дори и тогава тя не трябва да „дава“ баенето си на друг, тъй като после то няма да ѝ се прихваща. Опасността баенето да не „прихване“ също така е и повод баячката да не прави нищо за пари, поради което хората най-често й се отблагодаряват с продукти.

В християнската традиция баячките са приравнявани с магьосници и често биват наричани „зверове“ или „сатани“, но в народната такава баячките по – скоро се свързват с помощ за хората, а магьосникът/цата прави само зло и поради това бива отричана или осъждана както от Църквата, така и от народната вяра. 

Също както при врачките, функцията на баячките освен медицинско-хигиенно-ритуална е и социална. Тя е насочена към пространственото структуриране на света, ориентацията на обектите в него, ценностното свързване на човешките дейности за хармонизиране на социума, както и с хоризонталната пространствена делба на света на „наш“ и „отвъден“, между които два свята те могат да пътуват и да се намесват в полза на хората, изхождайки от идеята за здравето като потенция и начало, а болестта – като край.

Бидейки полулегални и в периферията на официалната медицина, баячките често успяват да отстранят малките ежедневни болежки, а понякога
правят и чудеса, лекувайки сериозни заболявания, считани за безнадеждни от конвенционалната медицина.

Дори в края на ХХ и началото на XXІ в. врачките и баячките добиват изключителна популярност и тяхната „чудотворна“ дейност бива търсена по най-различни поводи – от въпроси за личното здраве на обикновения човек до проблеми, засягащи целия околен свят. Поради това, макар и обединени в категорията „алтернативна религия“ спрямо Църквата, тези хора изпълняват и съществена социална роля.
 

–– край на статията.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Дарбата за пророкуване е най – висшата дарба след Дарбата на Любовта от всички феноменни Дарби на Святият Дух, които се активират след Кръщаване със Святият Дух на феноменните Божии потомци от Техния Български жречески род Дуло.
Но по – висша дарба от Дарбата за пророкуване е Дарбата за тълкуване на пророчествата.
Но тъй като тълкуванието зависи от нивото на посвещение на тълкувателя и може да се вмести в целия диапазон от (+) до (–), затова :
Най – висока е Дарбата за точно превеждане 1:1 на пророчествата с помощта на Свещения шифър и Познанието за Българските Богове!

В ДИАПАЗОНА от до=от Богиня Диана до Бог Иза

което означава в целия Всемир, защото Те Са навсякъде и във всичко!

ТЕ СА=Диана и Иса 

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да благодарим за прекрасната статия от етнографите и Света Ванга ни повелява да ви напомним от нейно име, с един наш култов тематичен постинг, че само след седмица е общият ни празник на езичниците свръхфеномени – Валпургиевата нощ.
На организираните чествания от нашия екип в междупространствените измерения ще присъстват и Мария и Исус.

Честит празник "Валпургиева нощ" на всички Български вещици, екстрасенси и пси – енергетици, които сме младата генерация и банка кадри на Вси Светии!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/01/chestit-praznik-quot-valpurgieva-nosht-quot-na-vsichki-bylga.1655337?fbclid=IwAR0yA2Uuz67X3ioL99WSfunPap0p2joC2VxmSZAY_wyQMG2zQUf-CjzJBN4#last_comment
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичното участие на Сергей Косторной и Света Ванга и екипите на Вси Светии 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

И вижте каква тематична песен ни изпратиха за фонов съпровод на този постинг за тайната на съдържанието на пророчествата и как да ги разсекретяваме и превеждаме точно, за да намираме в тях винаги Боговете ни и потърсим помощта Им!

ПРЕВЕЖДАМЕ ТОЧНО=Богиня Матара Диана и Бог Ежуш 

ЗА ДА НАМИРАМЕ В ТЯХ ВИНАГИ=Бохиня Диана Мат Мария и Бог Иза

И ПОТЪРСИМ ПОМОЩТА ИМ на=
на Бог Исуш и Богиня Диана Матара Ма Ма=
на Бог Исуш и Богиня Диана Матара Мария Магдалена

https://www.youtube.com/watch?v=QVlSdY6N7Dk
Aretha Franklin         See Saw

Песента е на една вълшебна и виртуозна поетеса, композиторка, пианистка и певица –А
рета Франклин, които ѝ феномени свидетелстват за това, че тя освен че е Царицата на джаза, преди това е песенна първожрица от генетичните посявки и импланти на Българските жреци от рода Дуло сред тъмнокожите африканци, което е документирано и във фамилията ѝ:

ФРАНКЛИН=ФАЛКИРН=Балкирн=Бълкарин

ДЖАЗ=Диана и Изуж=Дионижиуз

Арета Франклин е мистериозната феноменна посветена, към която се обърна за помощ Жаклин Кенеди, вдовицата на президента Кенеди, за откриване на истината за 
убийството му и тя я изпрати да пита петричката врачка Света Ванга, като информация за това сме публикували в пост в групата "Ванга. Предсказания"

Същата нейна песен изпълнява и култовият Български бард от кланове на рода Дуло сред елитните тракийски племена келти, който родствен документ той носи на най –
видно място в името си:

https://www.youtube.com/watch?v=Y9tvA3xFbn0
Tom Jones sings See Saw - Live 1969

Tom Jones=ТОМ ДЖОНС=Мат Диана и Исуж

https://www.youtube.com/watch?v=nlTnnq3M9TA
Tom Jones Aretha Franklin Medley 1970


– Защо тъмнокожата Българска първожрица е написала тази песен, а още и Том Джонс я изпълнява отделно и заедно в Божествен дует с нея?

БОЖЕСТВЕН ДУЕТ от/на=ДУЕТ от/на Бог Исуж и Богиня Диана 

– Ами за да ни кажат и покажат и двамата още с името на песента
 See Saw (Виж и видях, Виж и виждам) да гледаме навсякъде към Българските Богове и да ги виждаме навсякъде!

See Saw=SEE SAW=WE ESAS=Бог Исус 

ВИЖ И ВИДЯХ=Бог Ежуа и Бохиня Диана 

ВИЖ И ВИЖДАМ=Бог Ежуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

За да се отварят закърнелите ви чакри и сензори и сетива и участвате в международния духовен синергитичен теоретичен и практически семинар и симпозиум на феноменните Божии потомци под егидата на Света Ванга, включете се 
във Фейсбук групата

"Ванга. Предсказания" 
https://www.facebook.com/groups/260144208488786/ 

на Сергей Косторной, култов руски журналист и общественик и любим доверен кум на Света Ванга 

СЕМИНАР воден от=воден от Иса и Мария

СИМПОЗИУМ воден от=
воден от Бог Исуз и МаМа=
воден от
Бог Исуз и Мария Магдалена 






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.04.2020 04:53
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bojil - Как става така, че филанкешията от ...
22.04.2020 06:59
Как става така,че филанкешията от Русия знае за тези пророчества на Вангя а ние в България не знаем?
цитирай
3. bezistena - Филанкишията
22.04.2020 13:17
bojil написа:
Как става така,че филанкешията от Русия знае за тези пророчества на Вангя а ние в България не знаем?


Прочети по – обстойно последните ни тематични статии през последните 2 месеца и ще ти се изясни защо.
Света Ванга избира кои да са нейните довереници и посланици на пророчествата и на кой какво да каже и архивира в него сакрална информация за хората.
И винаги тези нейни избранници са задължително нейни родственици от жертвения род Дуло, невежи за статута си.
А тебе те използва да ти внуши тази дума за просвещение на другите.
Обърни повече и основно внимание на сакралната информация в постинга – ще ти трябва жизнено важно.


ФИЛАНКИШИЯ=ФАЛК ИШЯ=ИШЯ ФАЛК=Ешуа Балк (Българина)


ФИЛАНКИШИЯ=ФАЛК ИШЯ=Балк (Българин) на Ешуа

– филанкишия е турцизъм, но не е турска дума, и иначе в прав текст в разговорния народен речник означава "някой си друг човек", "някой непознат"

Знаете от нашите документи, че турцизмите са свръхсекретни Български жречески кодирани документи, шифровани в режим на перманентна конспирация през 5 – те века страшно турско робство чрез Свещения шифър с ориенталско звучене и носят сакралната информация за Боговете ни и сакралната ни родова памет

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Матара Диана и Исуз
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674304
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!