Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2020 23:38 - Кога ще изчезне коронавирусът и въбще може ли да изчезне с такива "академични" заклинания!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2158 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 22.03.2020 02:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мастит професор съобщава кога ще изчезне коронавирусът!
"Каква е причината за разпространението на коронавируса? Трябва да разберем, че това е реакция на природата. Природата ни задължава да осъзнаем, че сме в интегрална система.
И ако не спазваме законите на тази интегралната система, нейният основен закон за взаимното поръчителство, свързващ в едно цяло всичките ѝ части, то система реагира с удари.
Засега това е само началото на епидемията с коронавируса и трябва да го приемаме, него и другите вируси, които все още не са разкрити, като сигнал за нашата неправилна връзка един с друг.
Ние сме длъжни да разберем, че съществуваме в интегралната система на природата, където всички части са свързани една с друга и има само един вредител в цялата система – човекът. Ние сме длъжни да се поправим, защото природата, така или иначе, ще ни накара да подобрим отношенията ни един с друг, докато не станат толкова добри, че вирусът да изчезне."

Лекция "
Кога ще изчезне коронавирусът?" от д – р Рав Михаел Лайтман 
Posted on.13th март, 2020 at 23:19
От ТВ програмата за коронавируса, 11.03.2020
от личния блог на д-р Рав Михаел Лайтман –– http://laitman.bg

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Езотерично духовно есе с философски съждения върху корона вируса от д-р Рав Михаел Лайтман, професор по онтология и теория на познанието, доктор по философия и Кабала, специалист по биокибернетика.
Автор е на над 40 книги, преведи на 18 езика. Основател и президент на университета Bnei Baruj и на института Ashlag.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да попитаме и да кажем преди отговора:

 Каква природа, каква интегрална система, прочути професоре?

Ами Бог?

Все Негови анонимни безличностни безсубектни сурогати и синоними като "висша сила, глобална сила, интегрална система"... 

В
 същата безличностна светлина се появява и Творец, може би някъде в твоите безбройни уж духовни хард – материалистични книги все лансирани навсякъде по високите медийни трибуни луксозни издания, да споменаваш и Бог, че дори и с главна буква да си Го писал...и пак в сянката на природата, обаче трудовете ти с океани информация нямат абсолютно никаква стойност, докато не кажеш, че Бог е Господ Бог Исус!

И дано не стане късно за тебе и прехласнатите ти почитатели, докато научиш и проумееш, че официалният пък Господ Бог Исус е Българският Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург на световете, познат от последните Му аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос.
 

–– и само един пасаж от трудовете на професора:

"Кабалата е информация за висшата сила, която ни управлява, информация, която ни разкрива целта на творението, как да стигнем до нея.
Защото ние по неволя се стремим към това, водени само от ударите отзад, а не по собствено желание. Затова изпитваме всички страдания в живота си. Заставящата сила на природата ни тласка отзад."

–– Ето какво означава и къде е истинската Кабала, раве Михаел:

image


Това е изкуствено построеният първосвещен мегалитен скален пирамидален светилищен комплекс и планетарен енергиен център край Ямбол, заведен в жреческия  регистър с трите кодирани и зашифровани със 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез  Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

секретни индекса Кабиле, Зайчи връх и светилище на Кибела Артемида Фосфорос:

КАБИЛЕ=БАК ЕЛ=Бок Ел (Змей)

КАБИЛЕ=КАЕ Б ЕЛ=Кая (скала, скално светилище) на Бог Ел (Змей)

Топонимът Кабиле носи в анаграмен формат най – древното езическо име на Българския Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург – Бог Ел, съставено по един от 12 – те синонима на рептилския змейско – змейски животински символ на Българските Богове Демиурзи – 


image

животински символ преминал в сакрална херметична хералдика на Божия феноменен жречески род Дуло.

КАБИЛЕ=КАЕ Б ЕЛ=Кая (скала, скално светилище) на Бог Ел (Змей)
името на светилищитния пирамидален хълм носи още информацията, че той е скален мегалитен светилищен комплекс на Бога Змей.
image

Светилище на КИБЕЛА АРТЕМИДА ФОСФОРОС=
Светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Бълкария

Богиня Диана и Бог Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем 

И вижте каква прекрасна и важна сакрална информация ни носи това прозаично и травиално насмешливо – плашливо име Зайчи връх!

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=В ХРИЗТАШ=Бог Хризтош=Бог Изуш от Трахия 

На това първосвещено светилище и планетарен генератор и ресивер на безкрайна мощна лечебна енергия от Святият Божи Дух, Българите ще се срещат с Боговете и светиите ни и ще се изцеляват с познанието и практиките от нашия блог. 

Още просветителска литература за Кабиле вижте в статиите ни 

Чудото на Еньов ден на Кабиле, когато Слънцето го закъсняха с 15 минути! Мегалитните транспространствени портали, през които Левски пътуваше като фантом!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/24/chudoto-na-eniov-den-na-kabile-kogato-slynceto-go-zakysniaha.1614129

Потайностите на Кибела Артемида Фосфорос в Кабиле енергийният център на Земята.Тайния сейф за скъпоценности на питоса и на керамичните артефакти по светилищата
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/12/potainostite-na-kibela-artemida-fosforos-v-kabile-energiinii.1682109

Какви епохални тайни за Българите разкрива сакралният ден на Пролетното равноденствие на централното тракийско светилище и мост между измеренията Кабиле!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/03/22/kakvi-epohalni-taini-za-bylgarite-razkriva-sakralniiat-den-n.1348275

и още в блога ни с парола на търсачката "безистена и Зайчи връх", "безистена и Кабиле"

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

По въпроса за Кабалата и за коронавируса, за който въобще не говорихме – толкова, като ще знаете, че всяка разсекретена дума и израз в тази и всичките ни други статии, дори на пръв поглед извън темата за тази вирусна пандемия,

ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ=от Богиня Мадара и Бог Иса 

са ваши входящи пароли и молитвени мантри и преки линии и връзки с Българските Богове, от Които само можете да издействате спасението си в тези страшни времена с това сакрално Познание!

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Исуз Бълкарина

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Бълкари на Исуз 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще разсекретим и няколко интересни документа от официалната информация за философската дисциплина онтология, според която Михаел се титулова "професор по онтология и теория на познанието", за да ви направим поредната показна демонстрация за вездесъщието и всевладението на Българските Богове навсякъде в света и всички сфери на живота! 

Онтология (от гръцки: ὄντος, ontos, „битие“, „съществуващо“, и λογία, logia, „наука“, „знание“) е философска дисциплина, която се занимава с изследване и разбиране на съществуващото, реалността и битието като цяло.
Онтологията има за предмет както началата на всичко съществуващо, така и основните му принципи и категорийното им изразяване. 

Ето съществуващото Битие от Кои е:

 ὄντος, ontos=Диана и Иса 

СЪЩЕСТВУВАЩИ=СЪЩЕСТВУВАШТИ=СЪЩЕСТВА от Богиня Диана и Ешуа 

Определението, което 
Аристотелис дава на първата философия в своята „Метафизика“, е: Знание за биващото като биващо (IV 1, 1003а).

АРИСТОТЕЛИС=Одрис от Дуло на Иса  

МЕТАФИЗИКА=Богиня Майка Диана и Иза
висшето сакрално послание на този документ 

ЗНАНИЕ за=за Иза 

БИВАЩИ=БИВАШТИ=Бог Ешуа и Богиня Диана 

Така тази философска сентенция 

Знание за биващото като биващо

възстановява същинския си скрит сакрален смисъл:

Знание за Бог Ешуа и Богиня Диана като вечно съществуващи

И още категорийни христоматийни сакрални комбинации във философската каламбура "Всички биващи (Seiendes) неща са съдържание на битието (Sein), а битието е основание на всичко биващо.", от която научаваме, че Българските словосъставители на Българския дериватен лингва цивилизационен продукт –
 английския език, са съставили думата биващи на английски като Seiendes, а Битието като Sein – Иса, а на Български е Богиня Диана :

Sein=Иса 

БИТИЕ=Богиня Диана 

Seiendes=Диана и Исус

Seiendes=Дионисиус – митологичният синкретичен сдвоен образ на Българските Богове 

Според Мартин Хайдегер осмислянето на въпросите относно битието е било занемарено в течение на векове и самото битие става "занемарено битие"


МАРТИН ХАЙДИГЕР=Хан (Жрец) на Мадара от Трагия

ЗАНЕМАРЕНО БИТИЕ без=без Иза и Богиня Матара 

В компютърните науки онтология се нарича представянето на света в системата. Онтология с общо предназначение се нарича Cyc.

– Защо ли?
– Защото:

СУС=Исус 

Така на основния въпрос на онтологията "Какво съществува?" отговаряме, че съществуват Българските Богове и всичко построено и създадено от Тях, като венецът и апогеят на Техния висш и върховен трансепохален екстремален епичен проект са Техните феноменни генетични деца и потомци – Балгарите от жреческия род Дуло.
Онтологията един вид представлява опит за най – общо описание на съществуващия универсум, който не се ограничава от отделните науки и не клонящ към тях поотделно.

ОБЩО ОПИСАНИЕ на=ОБШТО ОПИСАНИЕ на=на Богиня Диана и Бог Исуш 
 
Универсум (лат. universum, съвкупност, общност, или лат  summa "съвкупност")  във
философията е съвкупност от обекти и явления като цяло, разглеждани в качеството им на единна система, т.е. обективната реалност във времето и пространството.
В общ смисъл тъждествен термин на Всемир, Мироздание.

UNIVERSUM=Бог Иса и Мария 

СЪВКУПНОСТ=Бок Исус и Богиня Диана 

ОБЩНОСТ=Богиня Диана и Исуш 

SUMMA=Иса и Мамаса и Ма Ма=Иса и Мария Магдалена 

ЕДИННА СИСТЕМА на=на Диана Мат и Исус

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза  

В тази философска сфера на размисъл стои понятието научна картина на света – която обхваща и представлява множество научни теории в съвкупност описващи известния на човека свят, цялостната система на представяне на общите принципи и закони на устройство на световете.

НАУЧНА КАРТИНА на=НАУТШНА КАРТИНА на=на Диана и Ешуа от Тракия 

ОПИСВАЩИ=ОПИСВАШТИ=Бог Исуш и Богиня Диана 

СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И задължително нашето просвещение и насърчение по актуалната и единствено спасително важна тематика на световната вирусна пандемия с подбрана представителна просветителска информация от последните ни тематични статии:

ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ от=от Богиня Мадара и Бог Иса 

–– инфо от постинга   

Как и къде може всеки да активира с магията на Баенето неподозираните лечебни свойства на витамин С и Д. Защита от коронавирус и всички болести чрез Баене
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/14/kak-i-kyde-moje-vseki-da-aktivira-s-magiiata-na-baeneto-nepo.1700583  

Коронавирусът е произведен и се разпостранява от Българските Богове и светейшото им войнство за екстремалното катарзисно изтрещяване на всички народи и обръщането на всички Българи и след това на всички други племена, към Българските Богове с Познанието за Тях от нашия блог!
Вижте последните 4 – 5 статии в блога ни за генезиса и същността на заразата и световната пандемия и за новата коронавирус ваксина, която пуснахме и още документи на тази тема, разсекретени прецизно с помощта на Свещения шифър.  
Вирусът е съвсем от друга категория – висша, и то не само висша категория, ами е и Божествена категория!  
При това ниво и категория на вируса не важат стандартните конвенционални защитни средства и лекарства, никакви лични защитни и колективни предпазни и лечебни средства не действат, никакви изолатори и скривалища и бункери не могат да го спрат, защото ви напомняме нашето просвещение с пасажи от последните ни статии по темата, като с всички наши документи ние отхвърляме категорично всякакви конспиративни теории, че американците, ционистите, китайските служби и руските, Сорос и всякакви други низши и черни земни сили са създали умишлено вируса, като документираме и доказваме категорично, че всички тези глобални събития и ужасии са по сценарий и постановка от всемогъщите Божии светейши служби за изпълнение на Божия план за Тяхното Явяване и започване на епичните процеси на Съдния Ден!   

Хората в паника истеризиращи и обезумяващи питат отчаяно как да се предпазим от съвременната чума и навсякъде се дават разнопосочни съвети, които всичките са безполезни, защото нищо и никой не може да попречи на Божиите служители да изпълняват стриктно прецизния Божи план по който да заразяват всички предвидени по него, за да принудят всички човеци и племена и народи да разберат, че няма никакъв друг начин за спасение, освен обръщането към Българските Богове с познанието и молитвените мантри от Техния наш блог!  

И да им е ясно на всички обикновени хора, както и на всички нечистивци и изродени души и паднали черни духове, и най – вече на юдео – ционистките управниците и реакционните богаташки класи и поробители на народите, че никой няма да може да се скрие и защити по никакъв начин, ако е заплануван – ако ще в херметични бункери на стотици метри и километри под земята да се скрият, на връх планините, на дъното на морето или на другите планети и Луната, до които никога не са стигали и няма да могат да стигнат, каквито и предпазни защитни средства и скафандари да облекат и в бронирани капули да живеят – нищо няма да ги спаси, защото няма никакви прегради за Божиите свръхестествени и феноменни Светии и служители, които знаете че всички те са наши генетични предци и родители и вече наши ангели хранители, надзорници и пазители, но преди това са преосветени Божии генетични потомци и безприкословни и безусловни верни на Боговете ни Родители Техни подчинени служители и изпълнители на Техния план и затова пръскат със спрея с вируси всеки който е набелязан в списъка за заразяване, независимо какъв им се пада!  

И защото всички управници на всички държави, и изродените богаташки елите на народите, които за пред хората се джафкат и дрънкат оръжие един връз друг и водят войни помежду си, а зад кулисите на официалната политика са съюзени заговорници и съзаклятници срещу Българите за нашето затриване, знаят отлично, че тази зараза не е вече от тях и не могат да я управляват и се предпазят и те от нея, затова и тях страх ги тресе повече от всички, и както виждаме емблематични фигури шефове на световни компании почват да дават фира и масово оставки и се скатават, сякаш са пипнали вече вируса, начело със силно замърсения ни братовчед по линия на Дуло и висш заговорник срещу Българите – папата...   (това са пасажи от наши публикации от 21 – 22 февруари, а в момента научаваме, че Бил Гейтс напуска нацяло Борда на директорите на Майкрософт в потвърждение на нашите прорицателски прогнози)  

Скоро ще почнат да се чуват (да не се чуват) и изчезват и се покриват и всякакви световни светила и имена – политици и президенти, военни ястреби и милитаристи от НАТО и ЕС и шефове на тайни служби, хвърлящи народите в убийствени конфликти и войни и водещи геноцида срещу Божия народ – Българите, ограбващите и съсипващи народите богаташи, олигарси, династи императори, крале и кралици, арабски шейхове, израждащи се шоу и естрадни идоли, потъпкващи Божиите закони и човешките ценности и порода извратеняци – либералисти и глобалисти, учени – материалисти и юдео – ционисти и всякакви други черни души и паднали духове, култов христоматиен събирателен образ и представител на които примерно е Шорош/Сорос.    

Носете си постоянно Мартениците през целия месец март, и после ги носете пак постоянно, защото нашите Пресвяти Деди са ги създали за нас с тази цел – да бъдат наш опознавателен знак пред небесните режисьори и съгледвачи при настъпващите глобални събития и процеси, страшни за света и епични за Божия Български народ!  

–– Изрично ви съобщавам, казва Света Ванга,

да следвате всички съвети на лекарите и вземате предписваните от тях предпазни профилактични мерки и средства и лекарства, като задължително ги пречиствате и преосвещавате с тази култова молитвена Божия окултна алхимична лечебна технология –
 
– И отрова да изпиеш, и змия да настъпиш,
в Мое име те никак няма да ти увредят, а ще бъдат цяр за тебе!


image  
и актуализирана за Последните дни преди Божието Явяване като  

–– И отрова да изпиеш, и змия да настъпиш, и корона вирус да те атакува –
в Мое име те никак няма да ти увредят, а ще бъдат цяр за тебе!,

image

която окултна алхимична превенция и формула е фирмената технологична тайна KNOW HOW на доказаната универсална древна Българска лечебна практика Баяне, и като спазвате законовите положения на извънредното положение и следвате съветите и лечението на официалната медицина и лекари, паралелно с тях да се предпазвате и лекувате и с нашите окултни духовни съвети и защити, като ще дойде време да се убедите, когато вече няма лекарства и други предпазни и лечебни средства, че само те помагат на 100 % !  

Приготвяйте лечебната Жива вода по метода "Масару Емото – nedovolen – bezistena",  

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

който ще намерите в последните ни статии с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Масару Емото – nedovolen – bezistena", отивайте по безбройните скални мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага и творене на чудеса от феноменните им оператори – жреците от рода Дуло, и са универсални лечебни заведения и възстановителни санаториуми, построени в България и из целия свят от Българските феноменни жреци – строители на всякакви материални енергийни съоръжения, съставящи Единната Българска планетарна светилищна енергийна система и инфраструктура, които са временно деактивирани и недостъпни за непосветените и които скоро нашият небесно – земен екип заедно с вас – посветените феноменни Българи, ще активираме и пуснем отново на работен ръчен режим.
   
Отивайте по светилищата, и както едно време през 60 – те години на 20 век милиарди китайци хунвейбини четяха колективно цитатите на Мао, така и вие се просвещавайте по светилищата спешно и в неотложно компресирано темпо за Българските Богове от всички документи на 1400 – те статии в блога на безистена чрез инструментариума на Свещения шифър.   


От много време насам Свети Петър Дънов и неговата по – малка дъщеря Света Ванга ни предупреждават, че ще дойде времето, когато всички хора и народи по света ще учат безалтернативно спешно и отчаяно ревностно  Българския език, който е не само най – прекият път до Бог, но е и единственият начин и път за достъп до Него!  

Сега ви разкривам пълния смисъл на това прорицание, непонятен досега за непосветените, а именно, че отсега нататък всеки човек вече лично ще си изпросва от Българските Богове всяка следваща глътка въздух и всеки следващ миг живот още единствено и само безусловно и безалтернативно чрез Свещения шифър на Божия Български Сътворенчески език и Познанието за Боговете ни от всички статии в блога ни http://bezistena.blog.bg!  

Затова където и да сте Б/българи и други човеци в България и по света, търсещи спасение от Боговете ни, отивайте по скалните мегалитни езически светилища (както и в християнските, мюсюлманските, юдейските, будистките и всякакви други храмове, които са построени върху древни Български езически – сиреч истински Исусово – Мариини светилища) и въоръжили се с това Познание, в покаяние и приклонение пред Българските Богове, пейте и танцувайте всякакви песни и хора и танци за да ви се отворят чакрите и активират феномените, и викайте отчаяно с Любов към Тях за вашето спасение!  

Ако нямате достъп до храмовете и мегалитните светилища, то вашият дом и във вашето сърце е вашият Божи храм, и от там потърсете Боговете ни, Които пък тогава най – бързо ще ви отговорят и помогнат!  

Затова е и друго пророчество на Света Ванга, че в България всички Б/българи ще станат за нула време силно вярващи – не религиозни, защото религиите са манипулирана и фалшифицирана, но кодирана информация за Боговете ни, и затова всички религии Боговете ни скоро изведнъж ще ги премахнат, а хората ще станат вярващи и подчиняващи се на Българските Богове и на Техните закони на Любовта, Братството и Мира и живеещи безалтернативно по Божиите правила и закони, и затова България пак ще възстанови статута си на истинската Обетована Земя!  

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза   

– Бедна ни е и най – богатата и развинтена фантазия, какви страхотии и епични спасителни чудеса и хепи енди в екстремален режим са подготвили Боговете ни за онези, които искат да се спасят и се покаят и преклонят пред Тях и пред нас – святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство  

––––   И една изрична превенция от Боговете ни:  

Престанете да оплювате едните Бойко Борисов, а другите Румен Радев с всичките им земни човешки грехове и достойнства, защото двамата и нещастници и щастливци имат жертвената мисия, възложена им от Горе, да изведат Българското Божие стадо през бушувашите вълни на огнения океан на развихрящите се глобалистични ужаси, до Явяването на Боговете ни, от чийто жречески род Дуло са двамата!  

Скоро време те двамата ще водят ръка за ръка опростени и прегърнати и заедно с нас колективния общонационален молебен за Спасението на България от Боговете ни на всички религии в страната ни за всички вярващи и невярващи, които всички ще станат безприкословно прекланящи се и подчиняващи се на Българските Богове!  

Исус и Мария полагат ръцете си връз тях и ги благославят чрез нашия екип, като поемат ръководството и защитата им и им повеляват да заработят заедно за спасението на поверения им Български Божи народ!  

Молебенът ще се проведе на първосътворенческия светилищен комплекс и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, или в пълен формат както е в другия свещен Български жречески език и архив – гръцкия език – Оλυμπος, Олимпос:  

image

Оλυμπος=ОЛИМПОС=ИОМПОЛС=Иамполис –

едно от култовите древни имена на истинския Божи град – Ямбол  

На същото място ще проведем и общопланетарния молебен с всички духовни и политически лидери и държавни глави на всички народи по света, които всички до един са повече или по – малко читави и повече или по – малко изродени династи от Българския род Дуло от посятите сред всички племена Български жречески потомци от генеалогията на Българските Богове Исус и Мария Магдалена, имплантирани за духовен и управленчески елит на всички народи.

 За какво мислите Боговете ни внушиха на милитаристите – окупанти от US ARMY (Иса и Мария) да вземат за своя база летище Безмер на десетина километра от Ямбол и го модернизират за да могат да кацат най – големите самолети в света и превърнат база Безмер в най – важната и секретна база на САЩ в света по тяхно официално признание?

 За да може в Безмер да кацне най – големия самолет в света на президентът Тръмп с Мелания и в компанията на посветени свръхфеноменни височайши Българи – техни роднини от Ямбол временно в САЩ, за общопланетарния молебен в Ямбол.


На летище Безмер ще кацне и самолетът на Путин, и на Си Дзинпин, и на Борис Джонсън, и на Джузепе Конте, и на Макрон (братовчедка ни Меркел да тръгва пеша към Ямбол, ако ислямистките нашественици, дето ги вкара в Германия и Европа искат, да ѝ помагат!), ... още много други държавни глави и политически лидери на народите от целия свят ще кацат на летище Безмер,  

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ от=от Диана и Ежуа Българина  

ДЪРЖАВНИ ГЛАВИ=Българи от Диана и Ежуа   

ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИДЕРИ=Бълкари от Дуло на Диана и Исуш   

защото всички те са генетични потомци на Българските Богове от генно – инженерните посявки и импланти от рода Дуло, имплантирани от Българските жреци култиватори и цивилизатори на всички нефеноменни тракийски племена, разселени от тях по целия свят, за управленчески елити на всички племена, вече доста поизродени и замърсени, които скоро Боговете ни ще съберат в Ямбол за да им издърпат ушите и набият яко чемберите на тези разпълзели се по целия свят от първосвещения Божи храм и змиярник Безистена рептилчета от Божия Български династичен змейски род Дуло, в различна степен изродили се и хапещи и задушаващи поверените им племена и народи, и оплели се и те в смъртоносна хватка и захапка и помежду си, и които ще разплетем с тази спасителна хватка:  

СМЪРТОНОСНА ХВАТКА=Кан (Жреци) от Бохиня Матара Диана и Исус    

И за да не търсите какви ли не конспирации и теории за генезиса на корона вируса, разконспирираме конспирацията на страшната пандемия на черната чума:  

КОНСПИРАЦИЯ от=КОНСПИРАТСИЯ от=от Бог Кристос=от Бог Исус от Тракия   

КОНСПИРАЦИЯ от=от Кан (Жреци) и Царе от Бог Иса –  
подизпълнителите на Божията конспирация с корона вируса са свръхестествените реални и рационални светии от Вси Светии, които всички да един са феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария от Техния жреческо – царски род Дуло, всички те наши предци и родители временно в Божието измерение и подготвящи скорошното събиране на световете.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

–– откъси от постинга ни:
 
Извънземни в образа на Змей правят лунното затъмнение на боевете за Шипка и спасиха Шипка и България а сега ни дават ваксината Ацинетрам срещу корона вируса
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/03/izvynzemni-v-obraza-na-zmei-praviat-lunnoto-zatymnenie-na-bo.1699081    

Боговете ни винаги се намесват във върховите критични сюблимни моменти за нашето спасение,  

КРИТИЧНИ СЮБЛИМНИ МОМЕНТИ инсценирани от=
инсценирани от Диана МаМа и Кристош от Ямбол=
инсценирани от Диана Мария Магдалена и Исуш от Тракия от Ямбол  

затова и сега при разиграването от Тях на тия ужасяващи събития и процеси на финала на драматизацията в малкото време до Явяването им и започване на процесите по Съдния Ден, Те отново в сюблимните моменти ни подават спасителна ръка и ни дадоха единствената спасителна ваксина Ацинетрам, която пак ви напомняме да прилагате постоянно с Упътването за приложението ѝ в нашите статии:  

От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/ot-dnes-1-mart-2020-godina-v-bylgariia-se-vyvejda-zadyljitel.1698787

Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които прорицаваха и подготвяха днешните събития в света с 800 000 жертви – страшни за едни, и епично спасителни за други

http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/chudesata-i-fenomenite-na-sirni-zagovezni-koito-proricavaha-.1698796  

АЦИНЕТРАМ < обратен прочит > МАРТЕНИЦА=Мартеница
 
АЦИНЕТРАМ=АСТИНЕТРАМ=Матара Диана и Иса   

ВАКСИНА АНИЦЕТРАМ=Бокиня Матара и Исус

 

nedovolen    

Простено, прости. Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!  
По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.        

bezistena     

Ще трансформираме страшната цифра на жертвите от екстрасенстното кодирано прорицание в спасителна молитвена мантра към Боговете ни за да не бъде този мор или да не ни засегне:  

800 000 ДУШИ=ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ДУШИ=
ДУШИ на Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус    

ДУША от/на=от/на Диана и Ешуа   

nedovolen     

По знак от Горе, се включвам пак. Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи. Ни какъв вирус не може да й устои.  Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.  
Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. 
Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!    

bezistena     

Това е безценен практически съвет от нашия съекипник Николай Колев от Хасково – високо посветен феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречеки род Дуло от генеалогията на Шефа на небесната светейша служба "Катаклизми, апокалипси и извънредни и аварийни ситуации", която служба организира и управлява тези събития и процеси – Свети Николай Чудотворец, негов Кръстник  

Това е техническо описание на know – how технологията и практическата методика за приложението на нашата универсална традиционна фолклорна ваксина Ацинетрам – Мартеница, за генериране на Жива вода по метода на Българския посветен и свръхфеномен проф. Масару Емото,      

МАСАРУ=Мария и Иса      

МАСАРУ ЕМОТО=Мат Мария и Иса      

вече реален и рационален Светец, работещ в нашия земно – космически екип по създаването на ваксината и по темата за корона вируса!   След това освещаване на водата и трансформирането и преосветяването ?, нейната структура се пренарежда в красивата целебна спасителна и животопораждаща кристална конфигурация на симетрична пространствена решетка на Живата вода!      

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

В оперативен работен порядък ще допълним, че шишето се накичва с Мартеница на Пижо и Пенда, покрива се с националния флаг на България, като процесът се провежда и мултиплицира ефекта си на високи нива задължително с емоционално изживявана Любов и обмен с Боговете и Светиите ни на тези чувства и с водата, и в името на Боговете ни, в съпровод на Български песни и танци от всякакъв жанр! 
Кулминацията на духовния ритуал е култовата сакрална молитва Отче наш!    

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш    

Ефектът на производството на Живата вода и на защитните функции на ваксината Ацинетрам – Мартеница се преекспонира безмерно на скалните мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага на хората и за творене на чудеса от феноменните им оператори – жреци от Рода Дуло      

Ако нямате достъп до храмовете и мегалитните светилища, то вашият дом и във вашето сърце е вашият Божи храм, и от там потърсете Боговете ни и за това свещенодействие, Които пък тогава най – бързо ще ви отговорят и помогнат!  

Започвайте производството на Живата вода по тази практическа технология.

––––––––––––––––
––––––––––––––––

И защото сме във времето и периода на Пролетното равноденствие, нека с неговата магия и феноменните жречески практики да трансформираме и преосветиме черната енергетика на всички драматични страховити и епични времена и покажем Кои са техните Автори, Режисьори и Продуценти!


ДА ПРЕОСВЕТИМЕ с=с Богиня Матара Диана и Бог Иса 

ДРАМАТИЧНИ ВРЕМЕНА=от Богиня Диана Матара Мария и Ешуа 

ДРАМАТИЧНИ СТРАХОВИТИ ВРЕМЕНА=
от Богиня Диана Матара Мария и Бог Христош=
от Богиня Диана Матара Мария и Бог Исуш от Трахия

ДРАМАТИЧНИ ЕПИЧНИ ВРЕМЕНА от=от Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа   
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светии от Вси Светии, водени вече постоянно през тези Последни времена от Исус и Мария  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
21.03.2020 23:40
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676722
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!