Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2020 23:59 - Чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които прорицаваха и подготвяха днешните събития в света с 800 000 жертви–страшни за едни,и епично спасителни за други
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1942 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 17.03.2020 18:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С един наш култов импресиен репортаж в римейков формат ще ви припомним с категорични документи за чудесата и феномените на Сирни Заговезни, които демонстрираха пред нас – 15 жреци друиди и чрез нас Извънземните, с които прорицаваха и подготвяха днешните събития в света – страшни за едни, и епично спасителни и прекрасни за други.

– римейк от навързани през годината чудеса и феномени, обобщени с постинга

Чудото и тайната на Сирни Заговезни в Ямбол. Как 15 жреци – друиди спряхме чудовищната буря заради ритуала на огъня!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/03/10/.1648886

...Вече второ денонощие над цялата страна и най – много в югоизточна България бушуваха нестихващо яростни бурни до ураганни ветрове, които изкъртваха дърветата, събаряха покриви и бараки по селищата, обръщаха коли, навсякъде по въздуха се носеха хвърчащи предмети, вдигнати от неподвластната на човека природна стихия!    

https://www.youtube.com/watch?v=W36xu-R9JpM 

Сутрин си Зорница за сърцето   

С помощта на

Свещения шифър, в който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ви разкриваме сакралната семантика и обаяние на една от най – високо енергийните думи в езика ни – Зорница:

ЗОРНИЦА=Цар Иза   

ЗОРНИЦА=ЗОРНИТСА=Зар Иса и Диана=Цар Иса и Диана   

ЗОРНИЦА=Зрица=Жреци   

Беше 2008 година, неделя – Сирни Заговезни, свещен и съкровен за Българския род и етнос народен езическо – християнски празник.  
Вече от няколко години в междублоковото пространство на нашия краен източен комплекс Зорница палехме огньове и организирахме и посвещавахме децата в тайнствената мистика и магия на огнените пламъци и жарава, разбуждахме скрития нестинарски феноменен живец и ген на Ямболските малки потомствени жречета.   

Малкият ми син Кристиян тогава бе десетгодишен и той организираше тайфата си от връстници да събират де що има дървения и съчки между блокове и в съседния обширен градински двор на Техникума по механизация на селското стопанство. 
Акцията започваше още от събота с оглед и подготовка за секвистиране на подходящия материал в конкуренция с нахалните все по – обедняващи и по – одрипяващи старци, ползващи основно същата суровина за материал на турските си кюмбета за твърдо гориво, осигуряващи спасителната топлинка за оцеляването ѝм.   
Въпреки че в огненото шоу вечерта се включваха и големите батковци и каки, събирачите на дърва не деляха с тях това високопочетно и отговорно занимание и виждаха бая зор с неравностойната конкуренция на старците... 
Всички дървета, цепеници, клони, съчки, дъски и всякакъв горим материал, който в събота нашите старателни гаврошовци (гаврошовци заради приликата със саможертвената мисия и снабдителска задача на събирача на джепане Гаврош на Виктор Юго) старателно бяха събрали през целия ден, с голям зор успяхме да складираме върху асфалтовата площадка на баскетболното игрище, където правихме огъня, и да затрупаме с павета, плочи и камъни и големите материали отгоре, за да не ги отнесе ураганът! 
Въпреки, че децата си бяха организирали за през нощта уж постоянно наблюдение и охрана срещу евентуални набези на старците, на сутринта на другия ден – вече Сирни Заговезни, от складирания материал нямаше и помен, само камъните и паветата се виждаха разпилени по площадката! 
Когато по обяд децата гневни се събраха на местото на огъня, държейки се за люлките и катерушките да не ги отнесе бурният ураганен вятър, повечето от тях бяха категорично сигурни, че това подло дело е работа на нелоялната конкуренция от отбора на бабите и дядовците, дори почнаха да пъдят Жорко от тайфата, защото неговата баба бе една от най – изявените събирачи на дърва от комплекса!
Жорко пък се затръшка, че баба му е била от няколко дена на легло, щото се хлъзнала в банята, ама другите много не му хванаха вяра. 
Когато почнаха да се жалват на родителите си, нашият опит и мъдрост си казаха думата, и по наш съвет тръгнаха отново на лов за горивен материал в посока към бараката на култовата в града и страната гостилница Весело кебапче, съхраняващо в най – голяма тайна, по примера на Кока Кола, древната рецепта на най – вкусните и големи в България и в света кебапчета. 
Кебапчийницата бе в западното дъно на междублоковото комплексно пространство, и тъй като ураганните ветрове духаха от изток на запад, логично бе да се предположи, че ако коварното дело на обира на толкова дървен материал не е работа на старците, които все пак имат споменът за празника и свещеността му, а е на вятъра, то следва да се намира запокитен някъде натам, тъй като местото на огъня бе в източния край на огромния междублоков коридор. 
Комплексът е така построен по гениален архитектурен градоустройствен план и по розата на ветровете, че огромните блокове, подредени в посока изток – запад по дължина, образуват огромни аеродинамични коридори по законите на термодинамиката и аеродинамиката и на греещото ги пряко слънце от юг, по които коридори винаги, ама винаги! – и в най – големите безветрени летни и зимни дни, когато извън територията на блоковете няма и повей и полъх на въздуха и на най – слаб ветрец, и пламъкът на запалена свещ не помръдва дори, и навсякъде другаде в града и цялата страна е такъв застой, то в нашия аеродинамичен тунел за изпитание на скоростни автомобили и самолети винаги, ама винаги! – духат силни ветрове от Изток на Запад, довеждащи от близкия Бакаджик талази лечебен, ама постоянно издухващ ни вятър! 

Децата след време се върнаха радостни и влачещи изчезналите през нощта клони и материал, че и доста нов, насметен от балконите и кьошетата! Наистина вятърът е подкарал всичко по пътя си, ама нали кебапчийницата препречва блоковия тунел напреко в западния му край, всичкия отнесен материал се е натрупал връз кебапчийницата, основно затрупал опърпания син Форд – Ескорт на талантливия кебапчия и майстор на прочутата ямболска шкембе чорба и собственик на кебапчийницата. 
С голям зор натрупахме и укрепихме пак дърветата и материала на култовата ритуална площадка, и разпратихме децата да си починат за вечерта, с тревожната слаба надежда, че вятърът ще утихне поне малко до довечера. 
Късно след обяд по телевизиите органите на пожарните служби предупреждаваха изрично да не се палят огньове, защото ураганните ветрове разнясяли огньовете и вече имало причинени пожари на коли и имоти по тази причина.  
Когато в седем вечерта се събрахме на площадката, материалънт бе там, този път по –надеждно укрепен, но бурният и ураганен в повечето време вятър нямаше и намек да намали скоростта и дивата си мощ, и да ни даде и малка надежда и шанс да запалим огъня! 
Децата, и те разбиращи опасността и невъзможността да запалим огъня, се щураха между родителите си и най – много се ядосваха и заканваха на вятъра, който пък баш при тия закани сякаш още повече се усилваше! 
Половин час се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше! От съседните апартаменти хората ни викаха, че по телевизията казвали къде ставали пожари в момента и изрично предупреждавали да не се палят огньовете!   
Защо ви разправям всичко това ли? 
За да научите какво се случи тогава!   

Обаче защото точно в 19 часа ще палим свещения огън, и трябва да тръгвам, защото на нашия огън аз съм тарторът и децата на мене разчитат, аз ще тръгвам, след няколко часа ще ви кажем отново в екип невероятни неща и епохални тайни! 
До тогава гледайте аматьорското ни видео от Сирни Заговезни 2014 година! 


https://www.youtube.com/watch?v=G2OeDzNEHuE  

Интервю №1

Защо Николайчо иска да живее в Англия и как баща му – прекрасен професионалист и високо квалифициран строителен специалист и ръководител на обекти в България, за четири години яко и съвестно бачкане в Англия се издигна по йерархическата стълбица от мияч на чинии, през мияч на коли в автомивка, до високопрестижната длъжност в бранша му – "строителен специалист" – мияч на прозорци на обществени и частни сгради!

Интервю №2

– Ако ще да се съберат и най – големите капацитети,и най – големите учени и специалисти по икономика и по всички други специалности, нямат ли морала и честността, тия големи учени и професионалисти могат да направят унищожение на тая страна! 
– Ако обаче се съберат и най – големите невежи дори в дадена област на науката, но са честни, морални и почтенни, те могат да направят чудеса и добри дела за тази страна и народ!
Най – добрият вариант, разбира се е да бъдеш и учен и професионалист, и честен и почтен! 

–––––––––––––––––––––––
  
На което ние казваме АМИН и знаем, че така ще бъде, защото ние ще го направим!


https://www.youtube.com/watch?v=ELzMNmYkN4k 

Нестинарски танц над огъня  

Защо трябва всеки да скочи поне СЕДЕМ ПЪТИ ОГЪНЯ, и колективно благословение и прорицание за Българите и България от жреческият екип от порасналите жречески потомци от Ямбол, с които преди седем години спряхме бурята на Сирни заговезни на същото место! 

СЕДЕМ ПЪТИ ОГЪНЯ=Гена на Иса и Богиня Диана Мат 

защото това е поредното удивително уникално писмо от нашите Великопросветени и Мъдри Деди, които ни написаха с огнените думи и език, че ние – Българите, които прескачаме огъня на Сирни Заговезни, сме от свещения феноменен свръхестествен Божествен ген на Исус и Мария Магдалена

15:00 мин

...Тази земя да бъде винаги наша, да бъде спасен народа ни, да бъдат всички деца и Българи благоденстващи и да възстановим Божието царство на Земята! И нека който го желае и вярва, да каже АМИН!

АМИН!  

https://www.youtube.com/watch?v=ZQgjsdo15ok

Молитва и благословение от Сирни Заговезни и млади жречески феномени от Ямбол,на които тази вечер гости на скромния, но Първосвещен огън, бяха невидими, но осезаеми за посветените Души, Исус и Мария и Небесната ѝм свита след 3:35 минута!   

Отче наш, Ти който си на небесата...

https://www.youtube.com/watch?v=vtkaziHCMfs
 
Огнена феерия и огнени прорицания за Българите и България от Свещеното Медно гумно на Българския езически, сиреч Исусово – Мариин народ! 

4:30 мин
– От това свещено место, Татко Исусе и Майко Богородице, Мария Магдалена, благославяме нашия квартал, нашия свещен град Ямбол, благославяме цялата България, всички Българи в страната ни и прокудените и пръснати по целия свят да бъдат благословени, и чрез нас – Българите, да благословиме всички хора на Земята и с Вас да доведем Вашето царство на Земята – Царството на Любовта, Братството и Мира!

––––––––

image

Тази вечер огънят бе и по – голям, децата бяха повече и пораснали, прескачаха вече огъня и с двоен аксел, и на един крак, за разлика от предните години,когато все тупваха в жаравата от другата страна на огъня и правеха огнено нестинарско шоу с пламтящи китайски маратонки, за общ кеф на останалите и допълнителни разходи на родителите си! 
Нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година, лошото бе, че нямахме музика или един тъпан поне, да завъртим едно хоро около огъня и вдъхновим децата и ги вкараме в мистикато на ритуала.  
В съседния блок има възрастен гайдар, който обаче скоро завъртял дружба със самотна пенсионерка и през деня били на свирня някъде, та се отрязъл яко като пън, вика един комшия. 
Друг комшия също дойде бая подмокрен и той, постоянно надигаше шише с ракия за лош пример на младежите и когато по едно време тъкмо се бях наканил да го скотафча, той изведнъж зае геройска поза край все още високия огън, каза на дъщеричката си да го снима с таблета, вдигна нагоре ръце и като извика на всеослушание, че не бил турчин?!, скочи в огъня! 
Точно така – не тръгна да прескача големия огън, ами направо си скочи с плонж в  епицентъра на огъня и жаравата! 
Разхвърчаха се високи рояци искри, момичетата се разпищяха, но никой не реагира. Добре, че дебеличкият човечец имаше малко инерция, та тялото му падна напред в огъня и с лице малко извън жарта. Дъщеря му викаше от възторг, не разбираща какво става и виреше таблета да снима баща си! 
Докато се усетим, пишман – нестинарът се изправи, издрапа от огъня, и като се изтупа от въглените, вдигна победно ръце срещу таблета на дъщеря си! 
Това нещо луд човек не би го направил. 
Той беше нормален. 
Пиян.   

Тази вечер учудващо дори нормалният постоянен вятърен поток на аеродинамичния тунел на комплекса ни го нямаше, децата вече 17 – 18 годишни момчета и момичета, си правеха емоции край огъня, някои от тях вече с бутилка бира и цигара в ръка – бяха вече поотраснали и навлезли в "нормалния" живот, та ако имаше ветрове и урагани като през далечната и незабравимата вечер на Сирни Заговезни през 2008 година, нямаше да могат да участват във феномена на удивителния обряд, който извършихме тогава с тях напълно съзнателно, искрено и сърдечно.   

Бяхме стигнали в нашия спомен от 2008 година до това место, дето половин час с децата се маехме и чакахме вятъра поне малко да намали мощта си, но нищо подобно не се случваше!  
Възрастните видяха, че няма да можем да изпълним заговезния ритул,и след дежурните наздравици и чукания с шишетата с ракия,се заприбираха по околните блокове. 
Виждах разочарованието на 9–10 годишните връстници на сина ми,които цяла година бяха живели със спомена как пак ще прескачат огъня и играят хоро около него! 

Аз знаех тайната на Сирни Заговезни, в която ще ви посветим след малко и вас, знаех и слабото место на ураганите и стихиите, нямаше ги и възрастните да пречат.   
– Деца, искате ли да палим днес огъня и да го прескачаме? – насъбрах ги аз край скупчените дървета и им заговорих силно, за да ме чуват през воя на вятъра. 
– Да – а – а! – унило, но заинтригувани откликнаха някои 
– Искате ли да спрем сега заедно бурята и вятъра да се укроти и утихне! 
– Да – а – а! – този път всички се развикаха и оживиха, и аз ѝм казах да се наредят в кръг около купчината клони. 
– Хванете се всички за ръчички на хорце и стискайте здраво съседите си! 
Сега ще играем една нова игра и никой няма да се пуска! Разбрахте ли? 
– Да – а – а! – откликнаха децата и разпънахме хорото от около петнайсетина души с мен.  На децата им стана интересно. 
– Дечица, всеки от вас е чувал за Исус и Богородица – казах им аз. – Те са нашите Богове и изпълняват всички добри желания на хората, и най – много на децата, когато ги помолят за нещо от сърце. Нека всеки от вас да затвори очи и ги помоли да му изпълнят това, което желае най – много: за мама, за тати, за братчето или сестричката, за вас, за здравето ви, за училище! Искайте силно и настоявайте, така както си искате от мама и тати да ви дадат нещо, което обичате! И после ги помолете да спрат тази буря и вятъра, за да си запалим огъня – те са най – големите вълшебници на света и могат всичко да направят, те заповядват и на бурите и на ураганите! 
Няма правила как да си говорите с тях, помолете ги на ум кой как може и каквото се сетите! Хайде сега да вдигнем глави нагоре и всеки на ум да ги помоли!   

Децата вдигнаха с мене глави нагоре и се умълчаха, вглъбени в новата тайнствена игра, която не са играли досега.   
Намирахме се в Първосвещения първопрестолен Божи град Ямбол, в специалния сакрален ден Сирни Заговезни – винаги седем седмици преди Великден. 
Спортната площадка, където палихме свещения ритуален огън, бе на най – специалното и сакрално място и светилище на Ямболци – на мястото на централното гумно или харманът на древния град, което е най – чистото и силно енергийно свещено място, най – източното слънчево място – там, където в миналото нашите предци са носили реколтата си за вършене и освещаване, и преди да започнат свещенодействието на този сакрален акт и ритуал, са посрещали Зората и Слънцето с песни и танци и благодарствена Любов и признателнот към Исус и Богородица – затова и съвременният жилищен комплекс, който изникна около хармана в края на 60 - те години на 20 век и бе кръстен с екзотичното име Андижан, носи сега името Зорница, внушено от Горе на Временния изпълком през 1991 година, чийто активен член бях и аз тогава от квотата на обаятелната и още неосквернена синя идея, и применувахме партийно и политически ангажираните имена на улиците и комплексите в неутрални и безобидни – акт, който по –късно осъзнах, че е дълбоко конщунствен, както и че това е бил един възлов момент от коварния план на заговорниците срещу Българите за тоталнато разделение и конфронтация на народа ни! 
Сега на това свещено место в свещен и сюблимен момент, сред силните пориви и бучене на вятърът, малки и невинни феноменни потомци на Ямболските жреци осъществяваха своите първи плахи осъзнати контакти с Боговете...   

– Татко Исусе, Майко Мария Магдалена – Богородице наша, Святи Душе! – извисих аз след малко глас, за да надвикам бурята. 
– Вие виждате и чувате желанието и молбите на тия невинни и чисти дечица, ваши потомци от феноменната ви жреческа каста!  
Колко голямо и велико нещо за тях искат те от вас, и колко дребно и лесно постижимо е това за вас! 
Отговорете на общата ни молитва и спрете вятъра, за да запалим свещения огън и да стане този акт на първа среща с вас и незабравимо преживяване, и незабравим урок и първо посвещение за вашите деца – и да се похвалим ние с това чудо, хвалейки вас!   

След тия мои думи ревът на вятъра като че ли се извиси и увеличи още повече, почувствах как децата до мен стиснаха ръцете ми още по – здраво!    
Изведнъж настана непоносима пълна "крещяща" тишина, както импресивно се изразяват поетите, за продължаващите ни да бучат и кънтят уши, която смесена с похлупилият ни мрак и изненада за всички, включително и за мен, неочакващ такъв моментален отговор, създаде мистична обстановка и усещане, и ние продължавахме да се държим здраво за ръце в кръг.  

– Вятърът спря! – каза някое дете тихо, но думите му проехтяха в тишината. 
– Вятърът спря! Вятърът спря! – разкрещяха се другите деца и се разкачаха.
– Ура – а – а! Чичо Иване, спряхме вятъра! Спряхме вятъра! Ние спряхме вятъра!  
– Кой ни помогна, деца, да спрем вятъра? – подсетих ги аз, едва сдържащ се да не скачам и крещя от възторг повече от тях! 
– Боговете вълшебници ни помогнаха! Ура – а – а! Исус и Богородица ни помогнаха да спрем вятъра! – викаха малките ямболски жречета, получили първия си незабравим за цял живот практически посветителски урок и среща с Боговете, чиито генетични потомци предстоеше след време (сега вече) да научат, че са!   
Никакъв вятър нямаше вече, нито повей плах – пламъкът на кибритената клечка, която запалих и поднесох към хартията за подпалка на огъня, не потрепваше и не помръдваше въобще – беше тихо и завет като в храм, какъвто бе в действителност харманът, в центъра на който се намирахме. 
Огънят лумна изведнъж и рояци искри и дим се извиха вертикално нагоре, като че ли засмукани от гигантски вакум.   
От заобикалящите ни блокове започнаха да се показват хора, някои се разкрещяха, че ще направим пожар, колите били на петнайсетина метра от огъня, бурята щяла да разнесе огъня и да станат големи бели, по телевизията не спирали да показват пожари и да предупреждават да не се палят огньове, бурята и ураганните ветрове продължавали да бошуват с неутихваща сила и мощ на територията на цялата страна!    
– Ама ние спряхме вятъра! – викаха децата. – Вълшебниците Исус и Богородица спряха бурята, вече не духа въобще! – авторитетно и радостно обесняваха те и трупаха клоните връз буйно и радостно разгорялият се огън, бумтящ във вертикален ярък стълб, обграден от почетна тишина и разбягващ се с осезаем звучен ням писък мрак.    
От блоковете почнаха да пристигат хората със стрелите и заобикаляха огъня с децата.
– Айде, първата стрела е винаги за Света Богородица! – обявяваха те тържествено и започнаха изстрелването на горящите стрели, които сполучливо наричаха Пършинги, а децата разпалено ѝм обясняваха, че Тя е спряла вятъра, за да можем да запалим огъня. – Абе какво е това чудо тука? – обади се някакъв комшия. – Сега разговарях с братовчеда от Халето (съседния жилищен комплекс), и те щяха да палят огън, ама при тях бурята станала още по – силна! Разправям му, че при нас в Зорница, няма грам вятър и сме запалили вече огъня, той не ми вярва и вика, че рано съм почнал с ракията! 
Една млада жена пък каза, че в момента разговаряла със сестра си от другия край на града – бурята въобще не е утихвала и за миг при тях! 
Някои деца се хванаха да обясняват, как са се молили, хванати за ръце и как вълшебните Богове са спряли вятъра, ама възрастните щото са умни и мъдри, и такива работи не им минават, не хванаха вяра на приказките, ами чукаха наздравици със шишенцата винце и ракийка, за пример на току що осветените им деца.  
Те – със шишенцата, всъщност не бяха важни в случая – те са само декор и статисти. Важни бяха децата и това, което направихме с тях и за вас в тази свята и паметна нощ!    Играха около огъня децата, много емоции имаше, когато всички скачаха огъня, и ние родителите с тях. 

Когато жаравата изтлея съвсем и хората почнаха да се прибират към 22 часа, казах на децата, и малки и по – големите каки и батковци, намиращи се под постоянна превъзбуда около огъня, че ще гасим огъня за всеки случай, и няколко дойдоха с мен да носим бутилките с вода от нашата изба. 
Когато и последното живо въгленче на огъня угасна, удавено от водата, в същия момент с победен рев и вой се втурна и завърна стихията на бурята, и вятърът с бучене вдигна и разпиля от вече мъртвата голяма купчина пепел в облаци прах, заподирчващи разбягалите се във всички посоки деца и възрастни, не смогващи да се скрием по входовете...   

Бурята и ветровете не спряха и за момент в Ямбол и в цялата страна, особено в юго –източна България, и най – особено в жилищен комплекс Зорница в Ямбол, още цяло денонощие.    
Оттогава до сега, когато се срещам с тия деца, все приятели, квартални дружки и познати на сина ми, и особено когато провеждаме огнения Сирни Заговезни ритуал, те не пропускат да изразят впечатлилото ги и незабравимо емоционално детско преживяване със станалия наша парола поздрав:   

– Чичо Иване, помниш ли как спряхме вятъра на Сирни Заговезни!  

–––––––––––––––––––––––––––––   

Серни заговезни – тия вълшебни буквички в това толкова звучно и красиво име, което пък етимолози и етнографи го обясняват с такива травиални и прозаични битови прости кулинарни безсъкрални и първосигнално – сравнитителни значения, дали няма, ако ги преподредим в друг ред и порядък, да ни кажат какво искат да ни кажат!    
Пресвятите ни  Високопревъзвишени и Свръхвисоко интелигентни и мъдри Посветени Деди, дето толкова много обичат да скриват най – важната ни сакрална родова свръхсекретна информация, на най – видните места, под носа на цензурните сатрапи и преследвачи на Българите, какво ли пак ще ни съобщят?!    

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=? 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Декодиращата програма на Свещения шифър от доста години насам е дешифрирала и разсекретила свръхсекретния Български родови документ, съставен с толкова Любов от Дедите ни,а ние с голямо нетърпение очаквахме да ви посветим в тайната му от живите страници на нашия блог с реалния епичен свръхестествен феноменен случай за нас – човеците, но елементарна рутинна професионална практика за транспространствените служители – светии, от отдел "Небесни и земни стихии" на Шефа им Свети Николай Чудотворец, който е Кан Ирник (303 – 453), който е и Атила – внукът на Исус и Мария Магдалена.
 
Подреждаме буквичките от нашия анатемосан от уж Исусовата църква, култов езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ върху квадратчетата на кубчето на Рубик, и феноменалният му Български маджарски изобретател Рубик ги пренарежда мигновено на толкова познатото ни до болка хилядолетия бленувано и мечтано име! 
image 
Подреждаме буквичките от нашия анатемосан от уж Исусовата църква, култов езически празник СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ върху квадратчетата на кубчето на Рубик, 
image
и феноменалният му Български маджарски изобретател Рубик ги пренарежда мигновено на толкова познатото ни до болка хилядолетия бленувано и мечтано име!  
 
РУБИК=Бурк – Българин
 
МАДЖАРИ=Мадара и Ежуа –

поредното тракийско племе, Българска принадлежност с неизтриваема Божия словесна жига и феноменен Български ген, прибрано в Свещената Българска империя,както едно време!

image =image

СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=СИР ВОГ ИЗЕЗ=Цар Бог Исус
 
СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ=ЗРИСИ ВОГ ИЗА=Жреци на Бог Иза 

Нека сега за малко да излезем от вихъра и циклона на свръхестественото развлекателно повествователство и прочетем изпратените ни дотука кодирани огнени Сирни Заговенски послания до вас за вашето феноменно жреческо просвещение, защото това е основната цел и идея на нашата мисия, с които ви посвещаваме!
Просвещаваме ви, защото това познание е единственият път за нашето общо и на човечеството спасение, заложено като последен висш етап на Божият проект "Българите и човешката цивилизация" 

Всяка дума и израз о тнашето повествование носят такъв огромен обем информация, че при обстойно детайлно обследване в близко бъдеще на всяка от тях, ще се напишат томове от литература по конкретната дума и всичките ѝ производни семантични гнезда, раклонения, производни и проявления само на Български език, след това и на всички езици, но поради сгъстените екстрени вече темпове на приключване на Божият проект, сега ви ги подаваме комресирани в ударен информационен режим за вашето динамично просвещение. 

На колене пред шифровъчния гений на пресвятите ни Предци и гледайте!

СТИХИЯ=Духа на Иса   

ДИВА СТИХИЯ=Духа на Иса и Богиня Диана –   
многопрофилният образ и проявление на Божият Дух, Святият Дух   

ТАЙНСТВЕНА МИСТИКА=Тати Исус и Богиня Майка Диана   

ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕЦ=ФЕНОМЕНЕН ЖИВЕТС=Богиня Мат и Бог Исуж   

ТАЙФА ВРЪСТНИЦИ=Братя от Богиня Диана и Исус   

АКЦИЯ=АКТСИЯ=Кан (Жрец) на Диана и Иса   

СЕКВИСТИРАНЕ=Бог Кристос=Бог Исус от Тракя –
изземване на имуществото и богатството на Бог Исус от Тракия от Неговите Български потомци и народ   

ОГНЕНО ШОУВ=Бог Ешуа 
  
ОГНЕНО ШОУВ=Гена на Бог Ешуа
феноменните жречески потомци на Бог Исус, участващи в огнения ритуал и свещенодействие   

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Бок Исуш и Богиня Диана   

ВИСОКОПОЧЕТНИ=Кан (Жрец) на Бог Исус и Богиня Диана   

САМОЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомците на=МИСИЯ на потомците на Исуж и Богиня Матара   

ДЖЕПАНЕ=Богиня Диана и Ежуа – най – мощните и неотразими амуниции   

НАЙ ВКУСЕН=Бок Иса   

НАМИРА СЕ=Мария и Иса   

НАМИРА СЕ ЗАПОКИТЕН при=при Исуз и Бокиня Матара   

ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза   

МРЪСЕН ВЪЗДУХ без=ВЪЗДУХ без Мария и Иса   

ЧИСТ ВЪЗДУХ=Сина на Тати Исуш и Бохиня Диана – 

Спасителят, Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация",  отгледан, закален и селектиран при екстремален риалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си    

СВЕЖ ВЪЗДУХ=Сина на Бог Исуж и Бохиня Диана – Спасителят     

НЯМАМ ВЪЗДУХ без=
без Иза и Бохиня Диана МаМа=
без Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

БЕЗ ПОЛЪХ НА ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Бог Исуз Балха     

ЗАСТОЙ без=без Исуз и Диана    

ДИВА МОЩ на=ДИВА МОШТ на=Ешуа и Богиня Мат Диана    

ШАНС=Исуш   

ДАВА ШАНС=Богиня Диана и Исуш   

ИМАМ ШАНС с=с МаМа и Исуш=с Мария Магдалена и Исус    

ЯДОСВА СЕ=Богиня Диана и Исус    

ЯДОСВА СЕ=ВЕСИСДЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН   

ГНЕВИ СЕ=Бог Иса   

НЕСТИНАРСКО ШОУ=ШОУ на Исус от Тракия    

ЗА ОБЩ КЕФ=ЗА ОБШТ КЕФ=Бог Изуш и Бокиня Диана    

ЕПИЦЕНТЪР НА ОГЪНЯ=Братя от Гена на Иса и Диана – 

потомците на Българските Богове, винаги в епицентъра на огъня и на всички световни събития    

ВИКА ОТ ВЪЗТОРГ=Бокиня Диана и Бог Иза от Трагия    

АЗ ЗНАЯ ТАЙНА за=за Изуз и Диана   

ТАЙНСТВЕНА ИГРА=Богиня Диана и Иса от Трагия    

Сирни Заговезни е конструиран така в календарния график винаги седем седмици преди Великден, за да се скрие в словесния израз на този календарен период сакралната информация, която сега декодираме:   

СЕДЕМ СЕДМИЦИ= 
Деца на Исус и Диана МаМа=
Деца на Исус и Диана Мария Магдалена – 
празнуващите този празник са потомците и народът на Исус и Мария Магдалена  

––––––––––––––––––––––––

Ще направим едно кратко отклонение до Узбекистан, където е областният град Андижан,с който по времето на соца нашите първи окръжни партийни и държавни ръководители ни бяха побратимили и много често в Ямбол идваха екзотични групи с пъстри шалвари и тюбетейки,приличащи много на японците по формата на дръпнатите очи,за които ни казваха с умиление,че сме били братя,и организираха срещи с трудови колективи за заздравяване на тия уж "прекъснати"отпреди 1300 години роднински връзки, когато "монголоидите" прабългари дошли от Азия на Балканите, без обаче никой да ни обясни, с каква генно – инженерна ашладиска сме успяли за това кратко време да станем европейски народ с категорични арийски антропологични характеристики и външен вид, нямащи и 1% монголоидни черти като нашите "братя" и нищо общо с тях, а за културата ни да не говорим!  
Няма да се впускаме в подробности по пост – Сътворенческото разселение на човешките племена от Централната генно – инженерна експериментална лаборатория, производствена база и люпилня Тракия и България на Балканите, само ще разсекретим документите на една от провинциите на Свещената Българска империя, оставени от Българските имперски "комисари" и мисионери от армията на Дионисиус при присъединяването, култивирането и цивилизоването на тия народи след 1 в.сл.Хр.към Българската империя. Документите както винаги са скрити на най – трудно откриваемото место – пред очите на всички, което ще продемонстрираме сега:
Приемете поредната партида автентични Български нотариални документи и лечебно –възкресителна доза удивителни Български фонетични енергийни хапчета!

УЗБЕКИСТАН=Исуз и Бокиня Диана

УЗБЕКИСТАН=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуз

УЗБЕКИСТАН=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА 

В научните среди на узбекската академия на науката, на руската академия на науката и по всички други академии и инстанции се водят оспорвани спорове и изследвания, откъде идвало и какво означавало името УЗБЕКИ!

За да не се чудят и маят повече!

УЗБЕКИ=УЗ БЕКИ=ИЗУ БЕК=Иза Бок=Иса Бок=Бок Иза –
племе очовечено и култивирано от Българските цивилизатори – жреци на Бог Исус 

Самите узбеки се наричат НАРОД НА ИСУС БЪЛГАРИНА, кодирано като УЗБЕКЛАР! 

УЗБЕКЛАР=Еза Булкар=Иса Булкар – 
самоназванието на узбеките – документ, съставен ѝм от жреците на Диана и Исус (ДИОНИСИУС), за да го съхраняват до днешно време и представят като удостоверие за принадлежност на Българските Богове, на Българите и на Свещената Българска империя! 
 
Всички владетели от всички племена и династии,владели тия земи от края на 1 в.сл.Хр., когато Първожрецъ т– император Павел, синът на Исус и Мария Магдалена, който както знаете е Цар Авитохол (33 – 333), започва експанзията на "светкавично" присъединяване на всички племена и държави към Свещената Българска империя, фалшифицирана като "Римска" империя, както и след разпадането на Свещената Българска империя в тази част на света след 10 – 11 век сл.Хр., са Българи, династични производни от Българската имперска фамилия Дуло на Исус и Мария Магдалена, което документират безапелационно с имената си:

Афригиди – най – дълго управлявалата династия в географската и историческа доказано Древно–Българската област Хорезма от 305 до 995 г., чиято дешифровка на името ни води при Българите на Диана – Фригите на Диана!

АФРИГИДИ=Фриги на Диана – Българи на Диана  

ХОРЕЗМА=Хан (Кан, Жрец) на Иза и Мария –   

област на Жреците на Българските Богове Исус и Мария, в чест на Която е кръстена и свещената река в областта – АМУ ДАРЯ.

АМУДАРЯ=Мадара

Свещеният Български град и царство БАКТРИЯ е по същата анаграмна комбинация:

БАКТРИЯ=АФРИГИДИ=Барги/Бриги на Диана – Българи на Диана 
 

От края на 2 век от н.е. е известен владетелят Артрамуш, което име означава,че династа е от рода на Исус и Мария:

АРТРАМУШ от=от Рода на Ешуа и Мария

АРТРАМУШ=Ешуа и Мария от Троя (Раят)

От втората половина на 3 век е познат владетел Вазамар:

ВАЗАМАР=Бог Иза и Мария 
този владетел,както и всички други Български династи,са потомци от свещената Божия генетична ашладиска,имплантирана сред тия племена от Първожрецът император Павел – Цар Авитохол.

Нека сега да разсекретим името на главната Богиня на управляващите династи на тия царства – Аредви Сура Анахиту:

АРЕДВИ СУРА АНАХИТУ=Цар (Царица) от Богиня Диана от Тракия

– Голяма работа са били нашите Пресвяти Деди,нали!–не можем ние пак да се въздържим и да не се възхитим и възтрогнем от шифровъчното майсторство,фантазия и разнообразие на Дедите ни,както и да не отбележим,че и сега те са голяма работа, защото са вечно живи,реални и действащи край нас постоянно,както казваме NON STOP!
NON STOP, защото са потомци и светейши служители на Българските Богове от израза

NON STOР=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана 

Другото име на Богинята НАИД, както и арменското ѝ име АНАИТ, ни водят при обратния ѝм прочит пак при Българската Богиня Диана от Ямбол!

НАИД=АНАИТ=ДИАН=ТИАНА=Диана

Без думи!
Обаче как тъй няма да кажем пак:

– Голяма работа били са и са Дедите ни! 

 
БЕЗ ДУМИ=Иза и Богиня Мад 
 
И сега с голям кеф ще цитираме руските официални академични справочници и учебници,върху които е съградена в комбинация с гръцката високоразрядна фалшификационна псевдо–научна система "Византиология",маниулираната и фалшифицирана Българска и Световна история: 
 
"Древнегреческие и древнеримские историки эпохи классической античности упоминают Аредви Сура Анахиту или как Анаитис или идентифицируют её с божествами греко-римского пантеона."  

Нито "древно – гръцките" и "древно – римски" историци са древно–гръцки и древно–римски,защото всички те са Древно–Български,нито Богиня Аредви Сура Анахиту е от гръко–римския пантеон,защото никога и никъде не е имало древен гръко–римски пантеон,а има само Древно – Български пантеон,временно досега манипулиран като "древно–гръцки и римски", защото Богиня Аредви Сура Анахиту и всички други безброй богове в него, са само два Бога, и тия два Бога са Българските Богове Исус и Мария, Които са синкретично захерметизирани в споменатото по–горе божество Анаитис,което съвършено лесно разхерметизирваме,като прочетем името отдясно наляво:

АНАИТИС=СИТИАНА=СИ ТИАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана

Разбира се, че АНАИТИС е и "митичния" ДИОНИС,който пък е ДИОНИСУС, който пък ще видим друг път, че е същият ОДИСЕЙ или ОДИСЕУС, и още ОДЕСОС, които всички уж нямащи нищо общо помежду си, са все Исус и Диана!  

АНАИТИС=ДИОНИС=ОДИСЕЙ=ОДИСЕУС=ОДЕСОС=ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус 
 
И вижте как прекрасно работи разсекретената гръко – руска византиология и историческа школа за възтържествуване на истинската Българска история:

"Первым Ахеменидским царем, который публично признал Анахиту был Артаксеркс II (404-359 до н. э.)"

АРТАКСЕРКС=Кан (Жрец) и Цар на Исус от Тракия –

сиреч,този Ахемедински цар от началото на 4 век пр.Хр.,е бил Жрец и Цар на Исус от Тракия –документ,потвърждаващ за пореден път, че Бог Исус Трака или Бог Христос, е Вечният, Безначалният и Безкрайният Български Бог Отец Твореца,сътворил световете и явяващ се на хората в различните времена и епохи в различините си аватарни проявления и имена,последното от които е преди 2000 години като Господ Бог Исус Христос.

С него винаги е и Богинята Майка, Богиня Диана – Сътворец на света,позната от последното ѝ аватарно явяване като Мария Магдалена, Съпругата на Исус,с който поставят чрез Първородният си син Павел началото на Новозаветната генерация на Божията Българска династия Дуло, от която са всички управници на всички народи и държави оттогава досега!  
От който са и всички Български династичини фамилии и кланове от Афригиди – те, управлявали от 305 до 995 година сл.Хр., за което свидетелстват лично и декларират с непреходните си и неизтриваеми досиета – имената: 
 
Вир=Вер=Змей
Шрам=Ешуа и Мария
Африг=Фриги=Барги=Българи
Багзат=Богиня Диана и Иза
Аскаджамук=Кан на Исуж и Диана Майка
Аскаджавар=Бог Крисдож=Бог Исуж от Тракия
Сахр=Хан (Кан,Жрец) Сар=Кан Цар
Шауш=Ешуш=Исус
Бузгар=Иза Бург=Избериг=Аспарух
Арсамух=Хан(Кан,Жрец) на Иса и Мария
Артамух=Хан(Кан,Жрец) на Матара
Сабри=Иса Вер
Кутейбой=Бокиня Диана=Кан на Богиня Диана
Шаушафар=Ешуш Фер=Исус Вер (Змей)
Турксабаса=Бог Кристос=Трак Бог Исус=Бог Исус от Тракия
Мансур=Мария и Иса


Някъде да видяхте някой друг бог да се е вместил в бетонирата Българска династия, управлявала тия изконни Български земи осем века непрекъснато, както и всички други династии преди и след това?
Няма да видите нито по тия земи, нито по цялата Земя, нито и в...,сега идват любимите космогонни думички на Боговете ни, любими винаги и на нас – целия свят:
Свят, Всемир, Мироздание и всички Измерения, дума да не става и по Звездите, че и на култовия Марс

ЗЕМЯ=Иза и Ма (Богиня Майка)=Иза и Мария   

СВЯТ=Иса и Богиня Диана   
  
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
  
МИРОЗДАНИЕ=Мадара и Иза

ИЗМЕРЕНИЯ=Иза и Мария
  
ЗВЕЗДИ=Богиня Диана и Изуз
  
МАРС=Мария и Иса 

През 1220 г последен представител на династията ИЛДЕГИЗИДИ в ТЕБРИЗ е УЗБЕК МУЗАФАР, през 15 век е династията ШАЙБАНИДИ с ШАЙБАН ХАН – все наши династи!

ВСЕ НАШИ ДИНАСТИ=ДИНАСТИ на Бог Исуш

ИЛДЕКИЗИДИ=Кан от Дуло на Иза и Диана

ТЕБРИЗ=Братя от Иза

УЗБЕК МУЗАФАР=Бок Изуз и Богиня Мария 

ШАЙБАНИДИ=Ешуа и Богиня Диана

ШАЙБАН ХАН=Кан (Кан, Жрец) на Бог Ешуа

И нека турим точка с Българският емир Тимур, роден в САМАРКАНД, и нямащ нищо общо с официално представения му портрет на нисък и кривокрак монголоид, а е висок и снажен синеок и русокос красив Българин, като Майка Мария и Татко Исус!  

ЕМИР=МЕРИ=Мария   

ТИМУР=Матара   

ТИМУР КУЦИЯ=Кан (Жрец) на Иса и Матара   

САМАРКАНД=Кан (Жрец) на Иса и Мадара – 
Българският жрец, основал този свещен град и кръстил го с имената на Боговете ни

А ако някой подлец от анти – Българската школа на Златарски, с каквито е пълно и в блог.бг, каже: "Ето на – всичко там е Българско, значи Българите сме дошли от Азия!" –където подлецът не е Българин, но се пише за такъв, и пълни страниците на категория "История" на блог.бг с конвеерни руско – византийски перфидни псевдонаучни фалшификации за дошляшкия произход на Българите от Азия примерно като кимери, тюрки, монголоиди..., ние с всички тия безброй автентични документи отговаряме не на него, а за вас, че не племето узбеки и узбеклар са Българи, а техният духовен и интелектуален елит са генно модифициран Български Божествен феноменен имплант, в резултат на генното ашладисване, проведено от дошлите от Свещена Тракия Български култиватори и цивилизатори на това азиатско, бивше тракийско племе. 

АШЛАДИСВАНЕ от=от Дуло на Бог Исуш 
от Българските жречески династи от Дуло

ДОШЛИ СМЕ ОТ ТАМ=от Дуло на Исуш и Диана МаМа (Мария Магдалена)

ПИШЕ СЕ ЗА ТАКЪВ=за Син на Бог Ешуа и Бокиня Диана

Ето две христоматийни образцови рекламни Български ашладиски от Узбекистан:

ИСЛАМ КАРИМОВ=Кан на Иса Ламя и Богиня Мария – президент на Узбекистан

ШАФКАТ МИРЗИЯЕВ=Кан на Бог Изуш и Богиня Матара – мин.председател 

ШАФКАТ=Кан на Ешуа и Богиня Диана

МИРЗИЯЕВ=Мария и Бог Иза  

Та в тази бивша Българска имперска провинция, чиито племена са живяли щастливи и безгрижни в Любов, Братство и Мир под феноменните грижи на потомствените жреци на Исус и Богородица,е въпросният град Андижан, с който навремето ямболци бяхме побратимени и чието име носеше нашият комплекс ЗОРНИЦА.
Познахте ли и в него Боговете ни?  

АНДИЖАН=ДИАННА Ж=Диана и Ежуа

Името на града е и Българският нотариален документ за собственост,архивиран от Армията на Дионис:

АНДИЖАН=ДИАНАЖ=Диониж=Дионис=Диана и Иса

Като му дойде времето пак ще се побратимим с узбеките, и с всички други!
Сегашната тяхна езическа религия, скрита и оцеляла от исляма и от юдо=данайо= гръцкото псевдо Исусово християнство – ЗОРОАСТРИЗЪМ, е Българският езически Исусово – Мариин фундамент, постройка и надстройка, е гаранцията за това след като я разсекретим и преосветим! 

ПОБРАТИМИ от=от Бог и Богиня Матара   

ПОБРАТИМИ СЕ С ДЕЦАТА на=ДЕЦАТА на Бог Исус и Богиня Матара 
  
ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара=Цар Исус и Матара

Тези прорицания нашите Деди са записали с кода на Свещения шифър на култовия надпис от Бехистун, който е главният написан кодиран зороастрийски документ и лесно разшифроваема анаграма от именната комбинация на Бохиня Диана и Иса!

БАХИСТУН=Бохиня Диана и Иса  

 image

Казваме, че щото са Български, затова всички зороастрийски азиатски племена, религии и култури, са огнепоклоници, производни от Сирни Заговезни и нестинарите, поради което продължаваме с разшифроването на кодираните словесни послания от огненият ни празник и свързаното с него празнуване в комплекс Зорница в Ямбол.
  
СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=СВЕШТЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=РИТУАЛ на Гена на Исус и Богиня Диана  
 
СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=Диана и Исус са Българи!

СВЕЩЕН РИТУАЛЕН ОГЪН=Българи на Диана и Исуш
Българите са потомствен народ на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

ЖИВИ ВЪГЛЕНИ НА ОГЪНЯ=Балги (Българи) Гена на Бог Ежуа

ВДИГА С БУЧУНЕ=Богиня Диана и Бог Исуш

РАЗБЯГАЛИТЕ СЕ=Българи на Исуз и Диана 

НЕ СПИРАТ И ЗА МОМЕНТ=Исуз и Богиня Диана Мат Мария

НЕБЕСНИ И ЗЕМНИ СТИХИИ=СТИХИИ на Бог Иса Змея=Духа на Бог Исус Змея     

СПРЯХМЕ ВЯТЪРА=Братя от Бог Иса и Мария –
 
феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, на които са подчинени и са подвластни природните стихии    
  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Това е чудото и тайната на Сирни Заговезни, в разкриването и демонстрирането на която аз и група деца от Ямбол, участвахме по волята и сценария на Небесните Сценаристи, Чието авторство разкриваме непрекъснато – демонстрация и просвещение за вас! 

НЕБЕСНИ СЦЕНАРИСТИ=Среци на Богиня Диана и Исус –

жреческите потомци на Исус и Мария, наши генетични предци, сега Светии които съставляват Небесното войнство

Това е тайният и мистичен свръхестествен механизъм на управление на природните стихии, които са владели и владеят Българските феноменни Жреци, Друиди, Шамани, Вълшебници, Чародеи, Магьосници... , всички обобщени от категорията Светци!


СВЕТЦИ от/на=от/на Богиня Диана и Исус 

Тия феноменни характеристики и способности са и ваше генетично наследство, които заедно с вас възстановяваме експресно!

И нещо важно!

За да може Жрецът да твори чудеса, независимо в коя да е сфера на живота, когато работи с поддържащ екип от Дионисиевата свита – както в нашия случай на Сирни Заговезни, съекипниците му от жреческата редколегия трябва да бъдат с чиста и неосквернена характеристика, дух и душевност, каквито бяха 9 –10 годишните деца – мои помагачи през 2008 година, а тази чистота за възрастнитге се придобива чрез кръщаването в нашите Богове и новораждането в Тях.

По – горе споменах, че нямаше особени изпълнения на огненото шоу тази година и че същите деца бяха вече 17–18 годишни момчета и момичета, като някои от тях бяха дошли на огъня с бутилки бира и цигари в ръката, влезли в "нормалния" живот.
Но съм се излъгал в констатацията си за нормалното протичане на ритуала, защото на другия ден комшията Митко, който бе постоянен ревностен организатор с мен на огнените тържества, ме сюрпризира, че ходил да се жалва в полицията от вандалска проява на останалите до късно младежи около огъня – ония, с бирите, ракията и цигарите, които след като сина ми и неговите близки приятели се прибрали, влезнали във входа на Митака, който е най – близко до огъня, откъртили целият комплект от 10 талашитови пощенски кутии и ги изгорили в огъня – "геройска" проява пред момичетата ѝм 14 – 15 годишни пикли, също с бутилки и цигари...
Догодина няма да ги допуснем до огъня, но тръгнали по този път, те ще намерят къде другаде да скочат в центъра на огъня или в друг житейски огън, по примера на бащата с бутилката ракия... 

––––––––––––––

Преди няколко часа пуснахме упътването за ползване на новосъздадената от земно – небесен екип анти корона вирус ваксина Ацинетрам, която всички Б/българи, които са ваксинирани с нея, трябва да я активират в спешен порядък с този документ:

От днес – 1 март 2020 година в България се въвежда задължителна Българска универсална анти – корона вирус ваксина Ацинетрам
http://bezistena.blog.bg/history/2020/03/01/ot-dnes-1-mart-2020-godina-v-bylgariia-se-vyvejda-zadyljitel.1698787

Слагайте си мартениците и си активирайте ваксината, защото само тя е спасението ви в комплект с всички наши просветителски документи!
 
––––––––––––––

И коментарен обмен с наш синергитичен съекипник под статията ни за ваксината Ацинетрам, с който ставате съпричастни на работния процес по алхимично разработване на ваксината в огромни количества:

nedovolen  

Простено, прости. Честита Баба Марта!
Поздравявам ви с откритието на ляка за всички вируси Ацинетрам!  
По радиестезичен път бе изчислено световното население на 5,8 милиарди.
От коронаровируса ще бъдат покосени 800 хиляди души.
На тази база могат да се направят много съждения.    

bezistena   

Вземам си прошка и ти давам и аз прошка, Приятелю!
И ти си от нашия изследователски синергитичен екип!
Бъди благословен от екипа ни и продължаваме заедно!

–– и трансформиране на страшната цифра на жертвите от екстрасенстното кодирано прорицание в спасителна молитвена мантра към Боговете ни за да не бъде този мор или да не ни засегне:

800 000 ДУШИ=ОСЕМСТОТИН ХИЛЯДИ ДУШИ=
ДУШИ на Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Мат Диана и Исус  

ДУША от/на=от/на Диана и Ешуа 

nedovolen   

По знак от Горе, се включвам пак.
Мартеница е сакрална дума. Какъв положителен заряд носи.
Ни какъв вирус не може да й устои. 
Енергетиката й е в зоната на абсолютното здраве.

Написва се думата МАРТЕНИЦА на бял лист и се слага под шише вода 5-10 л. Престоява минимум 1,5 часа. За това време водата се зарежда. 
Пие се редовно от нея. Може и да се полее, напръска ръце, лице, за готвене.
Да се носи листа в джоба.
С една дума носете си българските мартеници целогодишно и да не ви пука от вируси.
С огромна благодарност и от приятел, с когото споделих за последните ви постинги!  

bezistena   


Благодарности, Приятелю!

Това е безценен практически съвет от нашия съекипник Николай Колев от Хасково – високо посветен феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от Техния жречеки род Дуло от генеалогията на Шефа на небесната светейша служба "Катаклизми, апокалипси и извънредни и аварийни ситуации", (която служба организира и управлява тези събития и процеси) – Свети Николай Чудотворец, който е внукът на Исус и Мария Магдалена и познат/непознат като Кан Ирник (303 – 453), който е Кан Атила, който е Свети Патрик, който е Санта Никалъс, който е Санта Клаус, който е херметизиран още като Дядо Мраз ... вижте още в блога ни кой е!  

Това е техническо описание на know – how технологията и практическата методика за приложението на нашата универсална традиционна фолклорна ваксина Ацинетрам – Мартеница, за генериране на Жива вода по метода на Българския посветен и свръхфеномен проф. Масару Емото,  

МАСАРУ=Мария и Иса  

МАСАРУ ЕМОТО=Мат Мария и Иса  

вече реален и рационален Светец, работещ в нашия земно – космически екип по създаването на ваксината и по темата за корона вируса!

След това освещаване на водата и трансформирането и преосветяването ѝ, нейната структура се пренарежда в красивата целебна спасителна и животопораждаща кристална конфигурация на Живата вода!  

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана  

В оперативен работен порядък ще допълним, че шишето се накичва с Мартеница на Пижо и Пенда, покрива се с националния флаг на България, като процесът се провежда и мултиплицира ефекта си на високи нива задължително с емоционално изживявана Любов и обмен с Боговете и Светиите ни на тези чувства и с водата, и в името на Боговете ни, в съпровод на Български песни и танци от всякакъв жанр!
Кулминацията на духовния ритуал е култовата сакрална молитва Отче наш!

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш

Ефектът на производството на Живата вода и на защитните функции на ваксината Ацинетрам – Мартеница се преекспонира безмерно на скалните мегалитни светилища, които са високотехнологични мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни, здравни и материални блага на хората и за творене на чудеса от феноменните им оператори – жреци от Рода Дуло  

Започвайте производството на Живата вода по тази практическа технология.  

Инфо за живата вода на Българина Масару Емото вижте в статията ни  

Тайните послания на водата за Българския произход на гениалния Айнщайн от професор Масару Емото
http://bezistena/history/2014/07/29/tainite-poslaniia-na-vodata-za-bylgarskiia-proizhod-na-genia.1284765
––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Вси Светии, всички и тази година на нашия свещен огън, водени от Свети Николай Чудотворец, Исус и Мария и Те!
––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! Благословени сме, Българи, нашето време идва!  Идват боговете ни, Които са винаги до нас!  

НАШЕТО ВРЕМЕ ИДВА=Богиня Мадара Диана и Бог Ешуа   

ВИНАГИ СА ДО НАС=Богиня Диана и Исус 

Бъдете благословени, Българи, Боговете ни идват, и за да ги познаете и се спасите в патакламата, се просвещавайте от всичките ни 1400 статии от блога ни и най – вече от последните актуални тематични статии за пандемията.
За читателите, които не се ориентират напълно в оперативните опции и манипулации на информационната платформа блог. бг, можете да влезете в нашия блог чрез активния ни аватар bezistena със син цвят под заглавието на всяка наша статия, който след натискане отваря блога ни със всички статии.




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.03.2020 23:59
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676582
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!