Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2020 02:07 - Със Свети Васил Левски и всичките му светейши потомци в двора на гимназия "Васил Левски"
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1918 Коментари: 4 Гласове:
11

Последна промяна: 20.02.2020 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
С екип от потомците на Свети Васил Левски, водени от самият Светец, в размисли и страсти в деня на неговото Възкресение и Възнесение. 

Маргарита Русева, която е автор на Българородолюбивата страница Велика България https://www.facebook.com/VelikaBylgaria/ , публикува поста 

https://www.facebook.com/ForumBezistena/posts/2446512162043627/

На 22 януари 1873г. е обявена присъдата на Васил Иванов Кунчев.
Януари 1873 г. младотурците пишат във френски вестник: "Не пипайте Левски, ще съборите империята."
Така и става.
10 години Апостолът, Матей Преображенски и сподвижниците им създават мощна мрежа от частни комитети, обучават ги във военно дело и физическа подготовка, без за това дори и да се досетят тайните турски служби.

10 ГОДИНИ, от 1862г до 1872г., в над 1000 комитета, НИТО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО,
господа и госпожи помиари, пръкнали се на кръстопътищата на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Затова светът е изумен, когато през август 1877 година 6000 български опълченци и 2500 руски войници, водени от генерал Столетов, спират набезите на кръвожадната за православна кръв 40 хилядна турска орда, на Шипка.

И 140 години бесни за власт и пари искат да изтрият този героичен подвиг, за да се гаврят с българския народ, че е робски и предателски.

НЕ, господа, кажете на гоподарите си, наши вековни врагове, че НИЕ СМЕ СЪЩИЯТ ВЕЛИК НАРОД, който роди, отгледа, възкреси и обяви за свой АПОСТОЛ великият си син, ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ.

Достоен, с чест и верен на казаната дума: АКО ГУБЯ, ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ.

Неговата саможертва в името на 600 комитетски хора в ареста, след предателството на косоварът Димитър Николич (Общи), доказва величието му. А това, че народът ни го пази дълбоко скътан в сърцето си и до днес, показва също достойнството и величието на нашия народ.
Който няма в сърцето и мисълта си тази Вяра и Любов, той не е българин с Български Дух.

И сега българите с пробудено съзнание казваме:
– Ние сме същият народ и подготвяме изпълнението на Мисията си, като през хилядолетията, за оздравяване на човечеството и установяване на Нов световен ред. Който има уши, да чуе; който има очи, да види; който има сърце, го знае.

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


– Хвала и поклон, жертвена наша Бяла Сестро!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Под пламенната публикация – прокламация и декларация, Маргарита помести и рекламна справка за книгата си "Силата на Българите", която публикуваме :

image

След подкрепящите поста лайкове и благословии се появи и коментара:

Dimiter Dimitrov 

Хубаво е казано - по смисъл !
Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това - моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа....

Авторката пламна и сега ще 
ви демонстрираме, как защитникът на помиярите си намери майстора, а ние с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ви покажем кои майстори намери мерзавецът, от които завинаги отърване няма!

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА=Исус и Матара Мария

ЗАВИНАГИ НЯМА ОТЪРВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Матара

Богиня Матара и Исуз са 
Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем.

Продължител на първосвещената златна генеалогична линия на рода Дуло е Васил Левски, който е баща на единственото си дете Петър Дънов, който е баща на седем сина и на две дъщери, като от линията на първородния му син Георги Димитров е Божият Син.
Божият син, Човешкият Син, е обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието от потомствата на Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!


Маргарита Русева


Няма начин вече да излъжите българите. Аз съм им дала достатъчно факти по събития, години, имена, за да сравняват и да преценяват кой ги лъже. Неолибералната гнусотия, заливаща света, не върви при българите. Ние знаем и помним. Не за мъст, а в памет на нашите деди. По-долу Ви описвам истини, а не Ви давам оценки. Вие сам го правите за себе си.


Маргарита Русева – Dimiter Dimitrov

За враговете на България и българския народ нямам милост. Такова право има само Един Бог. И неговата Милост е да бъде унищожен всеки, който посяга на България и българския народ.
Месец преди август 1877г. в цяла България турските орди, водени от европейски (всички до един юдео – ционисти – бел. на bezistena) военни, потапят земята и дедите ни в кръв и извращения.
Това съм описала в книгата си СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ.
Минал през тези изпитания, нашият велик народ оцелява, с Божий благослов.
Защото запазва хилядолетия, въпреки това ВЯРА, ЕЗИК, НРАВИ, ОБИЧАИ, ПИСМЕНОСТ.    

А враговете ни, заради погазване на Божиите повели, биват унищожавани. И знаете ли от кого? От българите, със силата, дадена ни от Твореца Създател.
БИЧ БОЖИ, дошъл да възстанови Божиите повели и да накаже тези, които се гаврят с човечеството.
УНИКАЛНИТЕ ПОБЕДИ НА БЪЛГАРИТЕ и досега неразбрани от другите народи, също описвам. НЕ ЗА МЪСТ, А ДА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ!
И да продължим да изпълняваме Мисията си. Но няма да подмина никога това, за което пишат още в 14-то век: 

–– и Маргарита постна следващия фотос за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите

image

Маргарита Русева
– Dimiter Dimitrov

И в това няма лъжа. Цяла България е в паметни плочи от такива извращения. Земята ни е напоена с кръвта на дедите ни.
В тяхна памет, няма да допуснем такива като Вас да продължат да искат да забравим. Ние, БЪЛГАРИТЕ , ПОМНИМ.
В изпитанията Бог ни подготвя да сме силни и винаги да изпълняваме Мисията си. Но не забравяме страданията на дедите ни.
СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!
Ето малка част от Истината:


image

Така Маргарита документира турските зверства и геноцид над Българите и за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите и конкретно на Сюлейман паша (Сюлейман Безумни), който е юдео – циониста Соломон Леви Явиш
 :


Маргарита Русева
– Dimiter Dimitrov

Всъщност, Вие едва ли ще разберете. Сега видях, че предпочитате латинските писаници, вместо СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ.
Да, има доста покрай нас от кръстопътищата.


Инж. Иван Дунчев :

Авторски алманах на свещеното родословие и непознатата сакрална езотерика на феноменния живот на 181 годишния Свети Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/18/avtorski-almanah-na-sveshtenoto-rodoslovie-i-nepoznatata-sak.1617892


Маргарита Русева
в отговор на горния коментар – пост писа:

Това е странно за мен. 15 години от живота си съм посветила на изучаване и прилагане на учението на Петър Дънов. Това, че българите имаме Сила е от хилядолетия. И силата ни е дадена от Твореца Създател.
Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на българите с Космоса.
Затова Знанията на предците ни са толкова уникални и са се предавали от поколение на поколение. В този смисъл връзката между българи по Дух в различни времена е реална.
Сам Петър Дънов пише на много места, че човек може да си позволи да препоръчва и изказва това, което е негова опитност.


Инж. Иван Дунчев
относно

"Dimiter Dimitrov : Хубаво е казано - по смисъл ! Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това - моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа...."

– Потресаващ наглец!
Диви и безкултурни турци, насъсквани от юдео – фанариотите, които са техните идеолози и стратези за изтреблението на Българите – ни колят, бесят, горят и изнасилват 500 години безнаказано, досега една дума за извинение дори не са казали към нас, и този паднал низш дух, чиито предци обезателно са били с тях, нарича не физическото отмъщение връз тях, а само художествените формулировки във блога за тези изроди "просташка псувня" и "лъжа"!

Не им давайте трибуна на такива да мърсуват и цапат свещените ви любородни изяви и страници – изтривайте ги, както те нас тотално ни цензурират!
Посетете блога ни http://bezistena.blog.bg и се просветете в 1400 наши статии защо душманите ни и такива като този искат да ни затрият!

И задължителната категорична последна превенция от Отец ни Българинът Господ Бог Исус Творецът към душманите ни:

– Който посяга на Моя народ – Българите, посяга на Божията зеница и вече горко му! ,
която Той лично вложи с моята Душа и ръка накрая на видеоблока ни от базовия пост във Фейсбук.
 
image

Българи, станете приятели на Маргарита Русева – феноменната жертвена генетична потомка на Исус и Мария Магдалена, и я подкрепете в общата ни битка за спасението на Българския Божи род !
  
 
image  
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Най – силната и мощна подрепа на нашия екип за жертвената мисия на Българката Маргарита, която е "една Българка" от рода Дуло с Божествен жречески генезис и феноменна Божия кръв и гени и извисил се мощен Дух, са просветителските документи, които са имплантирани в нашия съвместен синергитичен обмен, които са жизнено важни за всички Б/българи и които ще разсекретим за вас!

ЖЕРТВЕНА МИСИЯ на потомци на=на потомци на Богиня Матара и Исуж 

ФЕНОМЕННА БОЖИЯ КРЪВ И ГЕНИ на=на Кан (Жреци) от Гена на Богиня Мария и Бог Ежуа  

СЪВМЕСТЕН ОБМЕН с=
с Бог Исус и Богиня Диана МаМа=
с Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

СИНЕРГИТИЧЕН ОБМЕН с=СИНЕРГИТИТШЕН ОБМЕН с=
с Богиня Ма (Майка) Диана и Гристош=
с Богиня Ма (Майка) Диана и Исуш от Трагия 

Синергия (синергизъм), синергитичен обмен е взаимоотношение, при което полученият ефект е по-голям от сумата на индивидуалните ефекти. Произлиза от гръцката дума  συνέργια, означаваща "работиме заедно".
...В природата синергизмът е много разпространен. Среща се в химията(водата е сбор от водород и кислород), взаимодействието между гените в генома, разделянето на работата в бактериалните колонии, също така работата в екип на социално организирани групи, като пчелите и вълците.
В бизнеса синергията означава, че работата в екип дава по-добър резултат, отколкото работата на всеки един от членовете на групата поотделно...

В избухналия невиждан епичен взрив на изтървания от бутилката и разкрепостен Български Дух и метежен феноменен гений на Българските независими изследователи в нашето задъхано търсене на истината за произхода и статута ни, всяко ново откритие на един от нас се превръща в мощен стимулен просвещенчески заряд за активиране на другите и изкачването им на нови високи информационни и духовни нива и хоризонти, които индуцират ефект на непреривна обратна животопораждаща просветителска връзка и включването на нови и нови просветени Души и Умове в единен Вселенски биокомпютър, който не само мултиплицира информацията, но може и да я материализира във феноменни Божествени практики и несънувани и небленувани Божии промоции!

За нашето общо просвещение и насърчение ще публикуваме пак пасажи от пламенния пост на Маргарита и ще разсекретим основни посланически документи в тях, като навсякъде ще ви демонстрираме както правиме постоянно титуловане на всички производни думи от България с главна буква Б, която буква Б (В,П, Ф) е сакралната херметична абревиатура и сигла на Бог, Богиня, което граматическо правило скоро ще бъде задължителен канон за всички!

"10 години Апостолът, Матей Преображенски и сподвижниците им създават мощна мрежа от частни комитети, обучават ги във военно дело и физическа подготовка, без за това дори и да се досетят тайните турски служби". 

МОЩНА МРЕЖА от потомци на=МОШТНА МРЕЖА от потомци на=от потомци на Мат Мария и Ежуш

ЧАСТНИ КОМИТЕТИ от=ТШАСТНИ КОМИТЕТИ от=от Кан (Жреци) на Диана Мат и Тати Исуш

"10 ГОДИНИ, от 1862г до 1872г., в над 1000 комитета, НИТО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО, 
господа и госпожи помиари, пръкнали се на кръстопътищата на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Затова светът е изумен, когато през август 1877 година 6000 Български опълченци и 2500 руски войници, водени от генерал Столетов, спират набезите на кръвожадната за православна кръв 40 хилядна турска орда, на Шипка".

НАБЕЗИ срещу народа на=срещу народа на Бог Иза 

"И 140 години бесни за власт и пари искат да изтрият този героичен подвиг, за да се гаврят с Българския народ, че е робски и предателски."

ГЕРОИЧЕН ПОДВИГ на народа на=ГЕРОИТШЕН ПОДВИГ на народа на=
на народа на Богиня Диана и Бог Ешуа ог Трагия 

"НЕ, господа, кажете на гоподарите си, наши вековни врагове, че НИЕ СМЕ СЪЩИЯТ ВЕЛИК НАРОД, който роди, отгледа, възкреси и обяви за свой АПОСТОЛ великият си син, ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ."

НИЕ СМЕ СЪЩИЯ ВЕЛИК НАРОД от=НИЕ СМЕ от Диана и Исуш Бълкарина

"Достоен, с чест и верен на казаната дума: АКО ГУБЯ, ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ."

ВЕРЕН НА КАЗАНАТА ДУМА от=от Кан (Жрец) на Богиня Матара Диана и Иза  

Ето и епичната тайна на култовата прокламация на Българския първожрец, в която той се разкрива пред посветените кой е:

АКО ГУБЯ ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ=
Кан (Жрец) от Бог Исус и Богиня МаМа=
Кан (Жрец) от Бог Исус и Богиня Мария Магдалена


"Неговата саможертва в името на 600 комитетски хора в ареста, след предателството на косоварът Димитър Николич (Общи), доказва величието му. А това, че народът ни го пази дълбоко скътан в сърцето си и до днес, показва също достойнството и величието на нашия народ."

САМОЖЕРТВА за=за Богиня Матара и Исуж  

САМОЖЕРТВА за народа на=за народа на Богиня Матара и Исуж  

ПАЗИ ДЪЛБОКО СКЪТАНИЯ=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Бок Исуз

"Който няма в сърцето и мисълта си тази Вяра и Любов, той не е Българин с Български Дух."

ИМАМЕ В СЪРЦАТА кръвта на=кръвта на Богиня Диана Мат Мария и Исус 

"И сега Българите с пробудено съзнание казваме: 
– Ние сме същият народ и подготвяме изпълнението на Мисията си, като през хилядолетията, за оздравяване на човечеството и установяване на Нов световен ред. Който има уши, да чуе; който има очи, да види; който има сърце, го знае."

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

НИЕ СМЕ НАРОДЪТ на=на Иса и Матара Диана 

"Няма начин вече да излъжите Българите. Аз съм им дала достатъчно факти по събития, години, имена, за да сравняват и да преценяват кой ги лъже. Неолибералната гнусотия, заливаща света, не върви при Българите. Ние знаем и помним. Не за мъст, а в памет на нашите деди. По-долу Ви описвам истини, а не Ви давам оценки. Вие сам го правите за себе си."

НЯМА НАЧИН ВЕЧЕ да излъжите Българите на=НЯМА НАТШИН ВЕТШЕ да излъжите Българите на=
Българита на Богиня Мат Диана и Ешуш 

НЕОЛИБЕРАЛНА ГНУСОТИЯ срещу=срещу Българи на Диана и Иса 

НИЕ ЗНАЕМ И ПОМНИМ=Иза и Богиня МаМаМа=Иза и Богиня Майка Мария Магдалена

МЪСТ=Иса и Мат

ПАМЕТ ЗА=Богиня Мат и Иза 

НЕ ЗА МЪСТ А В ПАМЕТ на=на Бог Тати Исуз и Богиня Мама

ОПИСВАМЕ ИСТИНИ за=за Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус 

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

image
      

 
"За враговете на България и Българския народ нямам милост. Такова право има само Един Бог. И неговата Милост е да бъде унищожен всеки, който посяга на България и Българския народ."  
 
ИМАТ ПРАВО САМО=Богиня Матара Диана и Бог Иса 

УНИШТОЖЕНИЕ на враговете на народа на=на враговете на народа на Диана и Ежуш

НЕ ПОСЯГАЙТЕ на народа на=на народа на Богиня Диана и Иса

"Месец преди август 1877г. в цяла България турските орди, водени от европейски (всички до един юдео – ционисти – бел. на bezistena) военни, потапят земята и дедите ни в кръв и извращения. 
Това съм описала в книгата си СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ. 
Минал през тези изпитания, нашият велик народ оцелява, с Божий благослов. 
Защото запазва хилядолетия, въпреки това ВЯРА, ЕЗИК, НРАВИ, ОБИЧАИ, ПИСМЕНОСТ. "

ЦИОНИСТИ от=от Диана и Иса

некачествен генно – инженерен експериментален продукт на Българските Богове, създадени от Тях за осигуряване на постоянни екстремални условия на живот и изпитания за феноменните Божии потомци – Българите, за нашето закаляване и селектиране в процесите на трансепохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и подготовката ни за скорошни святи и праведни универсални духовни и управленчески водачи на всички народи за времето на идващото обещано ни от Тях Божие Царство на Любовта, Братството и Мира на Земята

ИЗПИТАНИЯ за=за народа на Богиня Диана и Иза 

ПИСМЕНОСТ от/за=от/за Богиня Мат и Исус 

"А враговете ни, заради погазване на Божиите повели, биват унищожавани. И знаете ли от кого?
От Българите, със силата, дадена ни от Твореца Създател. 
БИЧ БОЖИ, дошъл да възстанови Божиите повели и да накаже тези, които се гаврят с човечеството."

ПОГАЗВАТ ПОВЕЛИТЕ на=ПОВЕЛИТЕ на Бог Иза и Богиня Диана 

СЪЗДАТЕЛИ на=на Дуло на Исуз и Диана
Българските Богове Творци и Демиурзи, родили Техния феноменен Божествен род – жреческия род Дуло, и разработили всички други племена от нефеноменни безкултурни синтетични човекоподобни биороботи за безропотни помагачи на Българите – постсътворенчески процеси, с които ви запознахме в култовите ни постинги   
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 

ВЪЗСТАНОВЕНИ от=от Бог Исуз и Богиня Диана 

Ето и от Кои е страшният христоматиен възмездяващ Бич Божи:

БИЧ БОЖИ=БИТШ БОЖИ=Богиня Диана и Бог Ежуш   

А подизпълнителят на тази възмездяваща мисия както знаете от нашия блог, е Техният внук Кан и Цар Ирник (303 – 453), който е Кан и Цар Атила, който е Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец, синът на Свети Павел, и още е... – сами направете справка с тези пароли.

"И в това няма лъжа. Цяла България е в паметни плочи от такива извращения. Земята ни е напоена с кръвта на дедите ни. 
В тяхна памет, няма да допуснем такива като Вас да продължат да искат да забравим. Ние, БЪЛГАРИТЕ , ПОМНИМ. 
В изпитанията Бог ни подготвя да сме силни и винаги да изпълняваме Мисията си. Но не забравяме страданията на дедите ни. 
СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!"
Ето малка част от Истината"
  
ЗЕМЯТА НИ Е НАПОЕНА С КРЪВТА на=на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диани Бог Исуз 

НЯМА ДА ЗАБРАВИМ=Богиня Мад Мария и Бог Иза 

ЩЕ ПОМНИМ ВИНАГИ=ШТЕ ПОМНИМ ВИНАГИ=Богиня Диана Мама и Бог Ешуа

И за да помним винаги Истината, ето още веднъж не само малка част от Истината, но и цялата Истина!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана 

И за да знаят мръсниците, които са навсякъде по кръстопътищата край нас, Кои са на всички кръстопътища и навсякъде, още документи от поста:

"Всъщност, Вие едва ли ще разберете. Сега видях, че предпочитате латинските писаници, вместо СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ. 
Да, има доста покрай нас от кръстопътищата." 

КРЪСТОПЪТИЩА на=на Богиня Диана и Кристош=на Богиня Диана и Исуш от Тракия

Задължително ще постнем пак пасажа от коментара в отговор на нашия коментар, в който Маргарита засяга нашата специалност и мисия за разкриване тайната на Единната Българска световна мегалитна светилищна енергийна система,

"Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на Българите с Космоса",

като само ще добавим, че първата функция на тези мултифункционални свръхтехнологични и извечно техническо модерни съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от Българските жреци, е не за връзка с имагинерния и анонимен безсубектен Космос, а за реална и рационална двустранна връзка с Боговете ни!  

"Това е странно за мен. 15 години от живота си съм посветила на изучаване и прилагане на учението на Петър Дънов. 
Това, че Българите имаме Сила е от хилядолетия. И силата ни е дадена от Твореца Създател. 
Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на Българите с Космоса.
Затова Знанията на предците ни са толкова уникални и са се предавали от поколение на поколение. В този смисъл връзката между Българи по Дух в различни времена е реална.
Сам Петър Дънов пише на много места, че човек може да си позволи да препоръчва и изказва това, което е негова опитност. "

СТРАННИ ЗА МЕН са=са Матара и Исуз
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И наш коментар към поста Разпнаха те, Дяконе!

https://www.facebook.com/PlamukIskren/photos/a.1857139217891358/1878357059102907/?type=3&comment_id=1879943218944291¬if_id=1582094989440667¬if_t=feedback_reaction_generic

Разпнаха те, Дяконе, а ти стана Светец – жив, реален, рационален!

Бедна им е нещастната фантазия на всички мерзавци анти – българи, дето сега предават и продават Майка България и Великомъченическия Български народ, какви изживявания им е приготвил лично реалният и рационален действащ Свети Васил Левски, без въобще да се интересува той, че те са все безБожници и не вярват в светии!

Ще повярват!

Екстренно, екстремално и катарзисно – справка пътеписът по дестинацията "Деветте кръга на ада"!


image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

За пореден път на 19 февруари бяхме на поклонението и преклонението пред саможертвения акт на правнукът на Паисий Хилендарски, който Васил Левски сам предприе за да премине от него момент на бесилото веднага в ръцете и прегръдките на любящите го Исус и Мария Магдалена и бъде възкресен и преосветен в свръхестествен режим в най – висш и първосвещен сан на Свети Васил Левски, надзорник и закрилник на Божия Български род и на първосвещената му златна генеалогия, от която се роди Спасителят!   
В Ямбол местото на тържественото поклонение е в двора на гимназия "Васил Левски" с красив барелеф на Левски.

Поредни години вече учениците четат словата на преклонение пред Светеца от сборника стихове  
На Изповед Пред Дякона
http://4eti.me/levski-stihove/

В двора на свещената на екипа ни гимназия "Васил Левски", в която сме учили много от нас, и която е останала в спомените ми от преди повече от половин век с най –прекрасните моменти на щастливо и безгрижно време на влюбени в живота и помежду си любознателни и възторжени юноши, възпитавани в Любов и Обич към България, сега констатирахме с печал, понятна за нас посветените за случващото се и още повече за предстоящите скоро време епични събития, че с всяка изминала година очите и душите на младите ни наследници и гимназисти от първосвещения Божи град Ямбол, са все по отчаяно празни и безнадеждно пусти и унили, стиховете които редят с посърнали лица и покъртителна обреченост на безспереспектива младежи, са все от този сборник и са все по – ескалиращо безрадостни и песимистични, звучащи по – страшно и от най – покъртителната черно – енергийна елегия "Обесването на Левски", създадена във времето на страшното турско робство, израз на които чувства е и безглаголната скръбна изповед и клетва Клетва, която звучеше като камбана на погребение, въпреки жаравите които пробляскваха в пепелищата на финала...


КЛЕТВА

(Дилян Димитров)

„От земята българска един камен не давам!” – Цар Борис Първи

 –– тази несъстоявала се никога прокламация, която е в овертюрата на  песимистично – оптимистичната елегия, ще я зачеркнем заедно измисленият ѝ автор, защото знаете от нашите документи за истината за този "цар" – превратаджия и Българо – предател и убиец на Божествения аристократичен елит на Българския род Дуло в заговор с византийците, който е извършил едно от най – големите престъпления и злодейства на новата епоха – откръстването с меч и огън на Българите от езичеството – тяхното истинско Исусово Учение и Познание за Българските Богове –– 

Погребана – клетвата.
Размити – думите.
Опустяла – земята.
Прокудени – хората.
Подменени – чувствата.
Изгубена – вярата.
Всяка мисъл е сълза изстинала…
Потъмнели – къщите.
Обрасли – дворовете.
Изсъхнали – китките.
Потрошени – прозорците.
Откъртени – портите.
Самотни – гробовете.
Всеки спомен е болка изгаряща…
Името – живо е!
Коренът – жилав е!
Камъкът – има го!
Сърцето – туптящо е!
Паметта – вечна е!
Прошката – взета е!
Бъдещето – има го!
Тази обич е… клетва изпълнена!

––––––––––––––––––––––––––––––

Милите ни феноменни деца, незнаещи Чии потомци са и какви Божествени феноменни гени носят в кръвта си, и изгарящи в безпътицата на обезверените им скършени духовно и вече предали се родители, и неподозиращи и нямащи си и на понятие дори, какви епични събития, процеси и радости и промоции ги очакват съвсем скоро, гарант за които бе самият Свети Васил Левски със свита Светии от Вси Светии, които отново за поредна година бяха заедно с екипа ни на това свещено место! 
Исус и Мария със Спасителят и Те... 

image
    
image 

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena със синергитичното участие на Маргарита Русева и Свети Васил Левски, неговите светейши синове, дъщери и внуци и потомци, Исус и Мария със Спасителят и Те, които ни подсещат да ви припомним последните им документи за Васил Левски:

С Кан Авитохол, който е Граф Сен Жармен, и с Кнез Иван Кулин и Левски из Паисиевите потайности на Историята му съдържаща родословието на рода Дуло – част 1
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/17/s-kan-avitohol-koito-e-graf-sen-jarmen-i-s-knez-ivan-kulin-i.1692514

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
http://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––ИСД с Любов и песен 












Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
20.02.2020 03:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Съкрушителен постинг за делото на ...
20.02.2020 05:12
Съкрушителен постинг за делото на Свети Васил Левски!
Като гледам по сайтовете, му се кланят. Имам чувството, че се навеждат. За това ли се бори Той, да сме наведени.
Да се изправим!!!
цитирай
3. bezistena - Съкрушителен постинг за делото на ...
20.02.2020 13:30
nedovolen написа:
Съкрушителен постинг за делото на Свети Васил Левски!
Като гледам по сайтовете, му се кланят. Имам чувството, че се навеждат. За това ли се бори Той, да сме наведени.
Да се изправим!!!


Изправянето на Българите ще премине задължително през прекланянето и покаянието пред Боговете ни с посредничеството на Светиите им, на едно от най – високите места на които е Свети Васил Левски!
Да се изправим!

ДА СЕ ИЗПРАВИМ с=с Богиня Мадара и Бог Исуз

ЩЕ СЕ НАВЕДЕМ ПРЕД=Богиня Мадара Диана и Бог Исуш

Продължаваме заедно изправени над душманите ни, Приятел!
цитирай
4. paf222 - ПРЕЗ ПРЕКЛАНЯНЕТО И ПОКАЯНИЕТО ...
20.02.2020 15:25
ПРЕЗ ПРЕКЛАНЯНЕТО И ПОКАЯНИЕТО на=на Кан/Жреци/ от Рода на Богиня Диана и Иза Бълкарина
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674601
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!