Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2020 21:23 - Една жрица от Бургас и Света Ванга отрехват завесата на тайната на страшния вирус, който владее (или ще завладее) света!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1436 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.06.2022 00:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В напрегнат творчески изследователски процес сме на създаване на статията ни с изследване за черната чума на 21 век – световната пандемия на китайския корона вирус. Епична високоенергетична, но и много трудна и тежка страшна материя (ще я видите скоро), затова в режим на отмора и енергийно зареждане малко просветителска информация за един друг нашенски вирус.
Вирусът Балкански синдром.

https://www.youtube.com/watch?v=8huLt35tly4

Тони Димитрова, Балкански синдром

Синдром (от гръцкото συνδρομή, букв. „стечение“, „струпване“) е термин от медицината и психологията, който означава съвкупност от признаци, явления и симптоми, свързани с болестно състояние и проявяващи се едновременно. Характерното за синдромите е, че при засичане на един или част от симптомите им, останалите лесно могат да се предположат.

С помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще засечем и разкрием симптома и синдрома не на болестно състояние, ами на най – здравословното и животодаряващо жизнено важно състояние на човека!

СИНДРОМ=Иса и Мадара

СИМПТОМ=Иса и Богиня Мат Диана

СЪСТОЯНИЕ=Диана и Исус=Дионисиус

Дионисиус е сдвоеният синкретичен образ на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем

И защото се познахме, ще се открием и в този мистичен Балкански синдром, толкова мистериозен и плашещ душманите ни, че заради него толкова време вече от хилядолетия и най – вече през последните 30 години не могат да ни свършат и затрият заговорниците срещу Божия народ, обединени глобално да финализират злодейския план Калерги

Българският юдео – византийски генезис на ЕС, глобализма и унищожението на Българите, християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271,

на който перфиден многопластов план в изпълнение черна котка му мина пътя, защото вече освен че разбрахме за него, но най – вече защото познахме Боговете си и себе си познахме, че сме от Тях и Техните характеристики и сме под Тяхната закрила!
Та ето тайната и на мистичния и мистериозен Балкански синдром, разкрита с магията на този чуден Български Божествен сътворенчески език!

БАЛКАНСКИ СИНДРОМ на=на
Кан (Жреци) на Исус и Мадара от Балкана

БАЛКАНСКИ СИНДРОМ на=на
Балки (Българи) Кан (Жреци) на Исус и Мадара

МИСТИЧНИ=МИСТИТШНИ=Мат Диана и Исуш

МИСТЕРИОЗНИ=Матара и Исуз

И защото както пее Тони – феноменната генетична потомка на Богинята Майка Диана/Мария Магдалена от Бургас – специалното жреческо поселище на морето на разселените от първосвещения първопрестолен град на Боговете Олимп, (който знаете истинският че е Импол, Иампол, Ямбол) феноменни жречески потомци от Божия род Дуло – поети, бардове и певци, другите из Европа и по света си нямат в сърцето нашия вирус Балкански синдром, в тези метежни последни времена на световната вирусна пандемия ще им ударим в кръвта по една яка ваксина с нашия Божествен вирус Балкански синдром, та който има от същата Божия синя кръв с елитна кръвна феноменна група, да го заразим с този вирус за да го спасим!

ВИРУС БАЛКАНСКИ СИНДРОМ=Ваксина от Бълкари от Богиня Мадара и Исус

ВИРУС БАЛКАНСКИ СИНДРОМ от=от Бълкари Кан (Жреци) от Сина на Богиня Мадара и Исус

Нашата спасителна универсална ваксина е изработена от свещената Божествена феноменна кръв на първородния новоепохален син Павел на Исус и Мария Магдалена, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на техния жречески род Дуло, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.


И още една инжекция с ваксина, за да знаете как да трансформирате в жизнеспасителни всички неизбежни ваксини и да не се плашете от тях.

ВАКСИНА=ВАК ИСА=Бок Иса

От текста на песента на Тони ще извлечем екстракт за още безценни лингва – лечебни продукти:

ЕКСТРАКТ от=от Кан (Жреци) на Диана и Иса от Тракия 
селектираните през вековете в реални екстремални условия на живот Божии жречески феноменни праведни и святи потомци, съставящи Всемирното Бяло Братство, които ще управляваме обещаното ни от Боговете ни Божие Царство на Любовта, Братството и Мира – тука, на Земята и завинаги!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО от=от Бели Братя от Богиня Матара и Бог Исус 

...но със друго сме богати –  с нрави чудновати
и от всички ние сме си най.


С ДРУГО СМЕ БОГАТИ=
Богиня Ма (Майка) Диана и Гристос=
Богиня Ма (Майка) Диана и Исус от Трагия

Живеем юнашки живот сиромашки,
по някакъв странен, неписан закон.


ЖИВЕЕМ ЮНАШКИ ЖИВОТ на=ЖИВОТ на Кан (Жреци, Жрици) на Богиня Ма (Майка) и Ежуш

ЖИВЕЕМ ЮНАШКИ ЖИВОТ на=ЖИВЕЕМ Кан (Жреци, Жрици) на Богиня Диана и Ежуш

ЖИВЕЕМ ЮНАШКИ ЖИВОТ СИРОМАШКИ на=
ЖИВЕЕМ ЮНАШКИ ЖИВОТ на Кан (Жреци) на Мария и Исуш

Ето и какви са и от Кого са всички неписани и писани закони:

НЕ/ПИСАНИ ЗАКОНИ от=от Бок Исуз=от Кан (Жреци) на Бог Исуз

Защото сиромасите сме бедни на преходни и тленни временни човешки богатства, но сме богати на безценните и нетленни вечни духовни богатства на Боговете ни, които водят до Вечния Живот и Безсмъртието – начални промоции и екстри, обещани ни от Майка ни и Баща ни за тука, на Земята в нашето измерение!

СИРОМАХ=
Хан (Жрец) на  Мария и Иса 

СИРОМАСИ от=от Мария и Исус 

НАШЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Матара и Изуш

Вино пием със горчив привкус,
двеста ритми знаем наизуст.


ЗНАЕМ РИТМИ за=за Иза и Матара

ЗНАЕМ РИТМИ НАИЗУСТ=ЗНАЕМ Матара Диана и Исуз

Пазят ревниво даже антрето
в своя Шенгенски Евродом.
Но пък си нямат те във сърцето,
нашия вирус - Балкански синдром.


ПАЗИМ РЕВНОСТНО СПОМЕНА за=СПОМЕНА за Богиня Матара и Бог Исуз

ПАЗИМ РЕВНОСТНО СПОМЕНА=ПАЗИМ Богиня Матара и Бог Исус

За информация на високомерните ни европейски колониални господари, пазещи благинките на шенгенския евродом за себе си, а даващи на нас отровите и мръсотиите му по перфидния и постоянно усъвременяван и допълван план Калерги за универсалното ни тровене и изтребване, им светваме на манерките 
на шиите им с нефеноменен синтетичен пълнеж, Чий е и от кои е построен този дом!

ШЕНГЕСКИ ЕВРОДОМ на=на Кан (Жреци) от Гена на Богиня Мадара и Исуш –

дом на Българските жреци от рода Дуло от гена на Българските Богове, жреци цивилизатори  и култиватори на всички европейски племена, всички бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, разселени от Българските жреци из цяла Европа и оставили жертвените си потомци сред тях за техни генно – инженерни имплантатори и техни Духовни водачи и интелектуален елит от памтивека до сега!

ОТ ПАМТИВЕКА И ДО СЕГА=ОТ Бокиня Мат Диана и Бог Иса 

И защото когато обещаят нещо, Боговете ни задължително го изпълняват, и ние сме като Тях – затова както обещахме в началото на всички, в тези метежни последни времена на световната вирусна пандемия ще им ударим в кръвта по една яка ваксина с нашия Божествен вирус Балкански синдром,

МЕТЕЖНИ ВРЕМЕНА на очакване на=на очакване на Богиня Мат Мария и Ежуа

ВИРУСНА ПАНДЕМИЯ от=от Богиня Мадара и Бог Иса,

та който има в сърцето си от същата Божия синя кръв с елитна кръвна феноменна група, да го заразим с този вирус за да го спасим!

СИНЯ КРЪВ от=КРЪВ от Иса 

КРЪВ С ЕЛИТНА КРЪВНА ФЕНОМЕННА ГРУПА на=
КРЪВ на Българи Кан (Жреци) на Богиня Матара и Бог Иса

Тези спасителни формули документират, че които имат в сърцето си Божията кръв с нашия вирус Балкански синдром, могат да активират имунната си система и защита с неговата ваксина – проблемът остава за другите!

ИМАТ В СЪРЦАТА=Богиня Матара Диана и Исус

ИМУННА СИСТЕМА от/на=
от/на Исус и Богиня Диана МаМа=
от/на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена 
 
Какви невероятни висши Божествени лечебни чудеса от сврътехнологичната лечебна практика Баяне ни изпя Божията феноменна потомка и песенна жрица Тони, без тя сама да подозира за посланическата си мисия! 

САМА НЕ ПОДОЗИРА за=за Богиня Мадара и Исуз

ТОНИ=Диана

ТОНИ ДИМИТРОВА от=ТОНИ от Богиня Матара Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Този просветителски постинг в режим на отмора за нас

В РЕЖИМ НА ОТМОРА с=с Богиня Мат Мария и Ежуа

е една яка конска доза спасителна ваксина с Балканския синдром, за да ви подготвим за потресаващата пророческа информация от подготвяната от екипа ни статия за китайската вирусна пандемия,


image

която Света Ванга документира преди 20 години точно за първите дни на 2020 година и нареди на нейно доверено лице да каже пред цял свят в огромната тв аудитория в Русия в пряко предаване на най – популярното предаване "на Самом деле" на програма 1 на Руската национална телевизия на 26.12.2019, че след няколко дена в страната на "жълтурите" в началото на годината ще избухне страшна заразна вирусна болест –  черна чума, която с невиждана епидемия ще завладее света...
Присъстващите мастити учени от медицината и всякакви други науки и официални лица на предаването щяха да разпнат нещастника.
Никой още не беше и чувал и сънувал за подобно нещо в стараната на "жълтурите" – Китай.

Само след 5 дена – на 31.12.2019 г., китайските власти информират в официална строга конфиденциалност Световната здравна организация за случващото се в Китай.   

На другия ден – на първия ден на Новата 2020 година както прорица Света Ванга преди 20 години и го съобщи на 26 декември 2019 година, светът се разтресе от ескалиращата ужасна новина...

Подгответе се за домашна работа и Познанието, което ще ви трябва фатално жизненоважно!


Что ждет Россию и мир в новом 2020 году? На самом деле. Выпуск от 26.12.2019
https://www.youtube.com/watch?v=vaduD0jOgz8&fbclid=IwAR20rsHUUCI4lKWkinOb9-GQWXQRgIV_GXHbWGGVuXG_nslgUP6X4Vrlpzs

День пяти двоек: сбылось предсказание Ванги на 2020 год. На самом деле. Выпуск от 04.02.2020
https://www.youtube.com/watch?v=qe-soWnMsPQ&feature=share&fbclid=IwAR19re9REO8ymBjydOjtnOxTn6We6H8ZDpJZC-dkc_UgFKiTfh_r1t6CpVA
––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––

Понеже цензурата в ютуб след войната между Русия и Украйна е блокирала тези филми, ползвайте следните два линка за тези предавания:

Что ждет Россию и мир в новом 2020 году? На самом деле. Выпуск от 26.12.2019
https://www.1tv.ru/shows/na-samom-dele/vypuski-i-dramatichnye-momenty/chto-zhdet-rossiyu-i-mir-v-novom-2020-godu-na-samom-dele-vypusk-ot-26-12-2019

День пяти двоек: сбылось предсказание Ванги на 2020 год.
На самом деле. Выпуск от 04.02.2020

https://www.1tv.ru/shows/na-samom-dele/vypuski-i-dramatichnye-momenty/den-pyati-dvoek-sbylos-predskazanie-vangi-na-2020-god-na-samom-dele-vypusk-ot-04-02-2020
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена със синергитичното посредничество на Тони Димитрова и Света Ванга под прякото осезаемо чувстващо се методическо ръководство на Майка ни Мария
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни, които вие трябва да търсите ревностно заради тяхната предпазна живителна енергетика и най – вече за спасителната информация в тях!
  








Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.02.2020 21:28
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676630
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!