Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2020 00:37 - Ладо ле Ладо, на Извънземните рептилско чедо младо...Вземаме си Българските Богове от славянската митология и пантеон!Вземаме си и наследствения ни свят!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3310 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 20.02.2020 22:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Години, десетилетия, векове и епохи създалите ни и държащи ни здраво в ръцете си Извънземни, ни имплантират и зарибяват с кодирани послания, на които свещени херметични документи, архивирани в една от култовите Български естрадни песни

Фамилия Тоника - Ладо ле (Тъпан бие гайда ручи) (1996)
https://www.youtube.com/watch?v=IyRRm42qGYQ&list=PLa5-aFdApZnJifGZV0k0gZCbbeLSfdNoa

сега им дойде времето да разсекретиме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на песента на Тоника и пуснете ръчно или я стартирайте от видеоблока след постинга, а след това пуснете и този уникален баладичен химн във възхвала на Богиня Лада – 

https://www.youtube.com/watch?v=7O4xCWtI5Ys
ЛАДА Матушка Богородица,

Която ще ни разкрие в този постинг коя е Тя, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Започваме с овертюрното послание, което е в името на песента и още в първите стихове:

ТЪПАН БИЕ ГАЙДА РУЧИ за=за Богиня Диана и Бог Ешуа от Трагия

Богиня Диана и Бог Ешуа са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло с рептилска херметична хералдическа символика от 12 синонима на змия, змей, дракон...

image

според най – древния животински символ на Боговете ни от Древно Българския календар,

image
преминал в сакрален хералдически символ за потомците им от този жречески род и от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем. 

ТЪПАН БИЕ ГАЙДА РУЧИ за=за Богиня Диана и Бог Ешуа Драгона

ЛАДА=ДА АЛ=Диана Ел (Змей, Змеица)

затова и една от многото езически Богини – Лада, която е висша Богиня на славяните, носи тази именна комбинация на Българската Богиня Майка Диана, Която е и всички до една други безбройни езически Богини от всички древно тракийски, древно гръцки, древно египетски, древно римски и всякакви други древни митологии, които са все свещена Древно –  Българска конфиденциална информация!

– вижте частица от огромната информация за Богиня Лада

Богиня Лада
https://ru.wikipedia.org/wiki/Лада_(мифология)

ЛАДА — славянская Богиня любви и красоты
http://www.galaxysss.ru/blog/2017/12/20/lada__slavyanskaya_boginya_lyu

А славяните знаете от нашите легализирани Божии документи, че са едни от многобройните нефеноменни безкултурни тракийски племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, и с които ние ви запознахме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1

http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965, 

които племена Българските жреци разселват и заселват по света и остават Божествените си генетични феноменни потомци сред тях за техни култиватори, цивилизатори и очовечители за дългия транс – епохален Божествен генно – инженерен експеримент за тяхната еволюция, част от екстремалната пост – сътворенческа риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", в която всички други племена са спомагателни съпридружителни нискоразрядни статисти, като едно от тези племена е кръстено с херметичния рептилски индекс славяни :

СЛАВЯНИ=СЛАВЯИ ± Н (кодировъчен  назал)=СЛАВИ=Слави – 

Змейове, която конфиденциална хералдическа символика виждаме на някои от безбройните образи на Богиня Лада, внушени на славяните от Нея и по точно на феноменните Български жречески импланти сред тях:

image

Митологична иконография и сюжет, при който Богиня Лада, Чийто ипостас е Богинята Леля, укротява и трансформира змей във вълк и после в човек – сиреч посветеният художник ни съобщава, че змеят е Бог Исус, Съпругът на Богиня Лада, Която е Мария Магдалена, като така ни съобщава за Неговия херметичен рептилски символ, а трансформацията във вълк указва, че Исус е Болк – Българин!

ВЪЛК=ВОЛК (рус)=Болк=Бълк – Българин

ЗМЕЙ > ВЪЛК > ЧОВЕК=Бок Ешуа Змей Болк (Българина)

Ето и поредният маскировъчен механизъм и похват за синкретизиране и символна тъждественост на Боговете ни под различни образи и проявления:

ИПОСТАС на=на Богиня Диана и Исус

различни проявления на Боговете и на Светата Троица, различни производни или тъждествени същности, които Свещения шифър разкрива като Българските Богове.

И още змейска иконография на Богиня Лада:

image

БОГИНЯ ЛАДА=Богиня Диана Ел (Змей) 

Друга анаграмна сакрална дешифровка на името Лада ни указва Богиня Лада – Богиня Диана Мария Магдалена, като родоначалник и като генетичен етимоложки прототип на Божия Български жречески род Дуло:

ЛАДА=ДАЛА=Дуло 

МАРИЯ МАКДАЛЕНА=МАРИЯ Майка на Дуло 

В сакралната конспиративна митологична иконография змейският ипостас на Мария Магдалена е представен с лебед, която е и най – често срещаната композиция на Богиня Лада, и за която символика и атрибутика славяните или по – точно руснаците и още по – точно техният духовен интелектуален творчески и прогресивен елит – криптоБългарите, са им съчинили какви ли не високоразрядни художествено – литературни философски формулировки и обяснения на екзотеричните нива за духовни упражнения:

Лада – богиня покровительница семейных отношений, любви, брачных союзов и счастья. 
ЛАДА — славянская Богиня любви и красоты
Символом богини выступает белый лебедь.
Древние славяне относились к лебедю как к отражению чистой преданности и верности.
Этими же свойствами они наделили Ладу.  

ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

image 

ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

Лебедовата символика съхранява информация и за Божия първосвещен град като анаграмна комбинация на едно от емблематичните имена на Ямбол – Дъбилин, пренесено от Българските жреци водачи и цивилизатори на елитното тракийско племе келти за тяхна столица на острова отатък Англия:

ЛЕБЕД=ДЕБЕЛ + Н (кодировъчен назал)=ДЕБЕЛН=Дебелин=Дъбилин

ЛЕБЕД=ДЕБЕЛ + Н (кодировъчен назал)=ДЕБЕЛН=ДЕБЛЕН=Дъблин

image

image
 
ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

image
 
ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

image 

ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

image

ЛЕБЕД=Б ДЕ ЕЛ=Богиня Диана Ел (Змей, Змеица) 

Богиня Лада дала название многим словам и даже городу с озером. Ладожское озеро носит имя богини.
Город Ладога получил свое название из словосочетания « дорога к Ладе».
Согласно древних сказаниям, главный храм культа богини Лады располагался именно в древнем городе Ладоге.
По сей день, в русском языке сохранены такие слова как «ладить» и «наладить». Корнем этих слов служит слово «лад» произошедшее от имени богини.  

image

К Ладе в основном обращались женщины, реже мужчины. У нее просили помощи в момент проведении обрядов на улучшение семейных отношений.
Молодые девушки обращали к богине с просьбой послать им хорошего, любящего мужа. Вдовы находили в помощи богини утешение.
 
image
 
На този езически езотеричен иконографски сюжет Богиня Лада се явява синкретизиран сдвоен образ на Боговете ни и ни съобщава с двете съпридружителни атрибутни стомни:

ДВЕ СТОМНИ=Богиня Мат Диана и Иса 

image
 
Лада – Женская ипостась Рода, Супруга Сварога. Богородица Лада – Матерь богов; Она же – Рожаница, «Матерь-Родиха», помогающая при родах, а также Богиня изобилия, созревания урожая и плодородия.
Для верующих людей – Заступница пред богами: защищает от их гнева.

Позднее, уже после крещения Руси, Ее приравняли к христианской Богородице !!!

Всичко е казано точно и ясно дори и в прав текст до нивото на Богородица, че езическата висша всемогъща Богиня Лада, която е Великата Богиня Майка Диана, е една и съща с втория по важност след Господ Бог Исус християнски идол – Света Богородица, което доказват и следните документи:

"Ладу часто олицетворяют с Богородицей. Удивительно, но дни почетания Богродицы отмечаются в тот же день, что и дни почетания Лады. Так, всем извесетыный праздник Покров Пресвятой Богородицы совпадает с Ладоденьем, днем Лады." 

–– или категорично и безапелационно всички документи твърдят, че езическата Богиня Лада и християнската Света Богородица са една и съща не митологична измислена религиозна личност, а е реална и рационална и още повече Божествена или по – точно Богиня!

И тука вече нашите искрено вярващи канонизирани и догматично доктронирани християнски братя и сестри ще скочат с възмущение и то с пълно основание, защото юдео – византийската псевдо Исусова анти Българска полицейско – геноцидна доктрина Християнство така ги учи да вярват сляпо на канона, и ще декларират, че това вече е кощунство и гавра със Светинята им (Която е Светиня и на нас също!), защото в Светата книга и по – точно в частта ѝ на новозаветните евангелски документи такова нещо няма, и че това е подигравка с майката на Исус и която никаква Богиня не е била, ами е била обикновена жена, (опа – а – а, разжалваха Богинята!!!) придобила след смъртта си статут на първоразрядна Светица, посредница между хората и сина ѝ Исус.

Прощаваме им, че в невиновно невежие свалят ранга на Богинята до обикновена простосмъртна жена, и понеже са прави, че Великата Богиня Майка не е майка на Господ Бог Исус (който е Бог Отец Творецът и не може да бъде роден преди 2000 години, без те да го знаят това, защото са им турени временно капаци на сетивата от самите Тях чрез абсолютното внушение и повеля, че нищо друго извън каноничните книги не е вярно), ние сме длъжни да разкрием истината коя е истинската Света Богородица, и която Истина разкриваме във всички наши документи – а именно, че Богородица не е никаква майка на Исус, защото той е самият Господ Бог Отец Исус Творецът, засекретен в славянската митология като Бог Сварог – съпругът на Богиня Лада, а е Неговата Любима Съпруга Мария Магдалена, Която пък е последното новоепохално аватарно проявление на Великата Богиня Майка Диана.

СВАРОГ=С ВАРОГ=СА ВОРГ=Иса Борг (Българин)

СВАРОГ=САВРОГ=Сапрог=Съпруг

image

 
Атрибутиката и орнаментиката от този сюжет ни документират:
– Слънцето от жезъла ни съобщава, че Бог Сварог е Богът Слънце, като Слънцето е най  – древният висш Български езически митологичен харметичен макрокосмически символ на Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург 

СЛЪНЦЕ=СЪЦ ЕЛ=Исус Ел (Змей)

Лунният сърп под Слънцето пък указва Спътничката на Бог Исус – Богиня Диана, Чийто висш древно Български езически макрокосмически символ е Луната

Архитектурните орнаменти на колоната от лилии (научното име на лилията е Lilium formosanumни пък прокламират култовото възклицание – преклонение към Българските Богове :  

LILIUM FORMOSANUM=Лилия на Иса и Богиня Мама Мария=Алилуя (лилия) на Иса и Богиня Мама Мария 
Слава на Исус и Богиня Мама Мария (Магдалена)

Още важна информация за сакралния хералдически символ на рода Дуло ви напомняме в постинга ни

Рептилите Светци и злодеи от Дуло, управляващи сега света. Херметичният символ на Дуло–лилията – знакът на светците и на проститутките . част 4
http://bezistena.blog.bg/history/2016/02/28/reptilite-svetci-i-zlodei-ot-dulo-upravliavashti-sega-sveta-.1433703

където ви показваме портрета на основателя на мистичното феноменно кралство на Меровинггите във Франция – Кловис Меровинг, който е спасилият се княз – син на Българския Кан и Цар Император Флавий Анастасий I при кървавия преврат на 9/10 юли 518 г. в Ямбол, столицата на световната Свещена Българска империя, който провежда братовчедът на императора и началник на охраната му българо – юдеинът от Дуло Флавий Юстин, като установява военна диктатура на хунтата като император Флавий Юстин I и започва първото дълбоко скривано византийско робство на България (518 – 681) и началото на разпадането на Свещената Българска империя, фалшифицирана 1000 години по – късно като Римска империя I .
Кловис е продължителят на първосвещения Български Божи жречески род Дуло и спасява златната линия на рода Дуло в изгнание във дотогавашната Българска имперска провинция Франкорум за времето до 681 г., когато неговият пра...внук принц Исберих, херметизиран като принц Сихибер, след военен преврат от византийците и папата и убийството на баща му и крал на кралството на Меровингите – крал Дакобер (който е Кан Кобрад) се завръща с огромна народна въстаническа армия от цяла Западна Европа в България и я освобождава от византийското робство на военната диктатура на изродените българо – юдейски династи от рода Дуло.

image 

Кловис – Clovis Latin: Chlodovechus

CLODOVICUS=C LOD VIC US=C DOL VIC US=Кан (Жрец) от Дуло на Бок Иса  
На тази картина сакралният Български херметичен хералдически династичен символ – лилията, е явен и демонстрационно показен като връх на копие, обаче два важни конспиративни момента досега не бяха познати – какво ни казват съпроводителните атрибутни документи – самото копие и провесената висяща торба под царската мантия.
Ето тяхните послания, документиращи Българския жречески произход на Кловис: 

КОПИЕ С ВРЪХ С ФОРМАТА НА ЛИЛИЯ=Бълхарин Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара 

ВИСЯЩА ТОРБИЧКА=Кан (Жрец) и Цар на Богиня Диана и Бог Исуш 

image

Бог Сварог ковач

КОВАЧ=ВОК ЧА=Бок Ешуа 

Тайната на Богиня Лада е новоепохална светоустройствена тайна, която християните и нехристияните и въобще всички непосветени на Земята ще трябва да проумеят – ако не щат сами, Те ще ги принудят со кротце, со благо или малко по екстремално! 

НЕ ЩАТ САМИ да познаят=НЕ ШТАТ САМИ да познаят=да познаят Мат Диана и Исуш

СО КРОТЦЕ=СО КРОТСЕ=Кристос=Исус от Тракия 

СО БЛАГО=Иса Балг (Българин)

Разсекретената истина за Богиня Лада потвърждават и следващите документи:

"Ладу называли «Матерью Лелевой», Это Её древние арии называли Матерью Мира, Коей Она на самом деле и является" – сиреч Богиня Лада е Великата Богиня Матера Диана, а двете древни арийски Нейни прозвища документират веднъж култовата поклоническа прокламация " Алилуя на Богиня Матера!" – 

МАТЕРЬЮ ЛЕЛЕВОЙ=ОЛЕЛЮЕ ВО МАТЕР=Алелуя (Слава!) на Богиня Матара

и втори път съобщават името на Българската Богиня Майка Диана:

МАТЕРЬЮ МИРА=МАТЕРЬ МАРИЮ=Матара Мария 

image

И защото Богиня Лада / Мария Магдалена / Богиня Диана помага при раждането, Нея я изобразяват с горната сакрална и съкровена композиция с малките дечица, които са Нейни деца и внучета и пра ...правнучета, като за посветените този сюжет указва и за отглеждането на Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в непреривната родословна верига от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image

Богиня Дивия

Друго име на Богиня Лада е Дивия, което име веднага ще ни заведе при нашата Богиня :

ДИВИЯ=В ДИЯИ + Н (кодир. назал)=В ДИИНЯ=Богиня Диана 

image

Ще разсекретим и посланието в този удивителен портрет на Богиня Диана с култовия библейски атрибут червена ябълка, който е автопортрет,

АВТОПОРТРЕТ от=от ПОРТРЕТ от Богиня Диана,
 
защото Богиня Лада сама го е нарисувала:

ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА С ЛИСТО=ТШЕРВЕНА ЯБЪЛКА С ЛИСТО=
Павел Кан (Жрец) и Шар (Цар) от Дуло Син на Диана и Иса

В ръцете си Богиня Лада, Която е Великата Богиня Майка Диана, Която е Богиня Мария Магдалена, държи нежно червената ябълка с листо, за да съобщи на посветените Българи за Нейния син Павел.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (Кан Цар/Кесар/Кайсер – Император) (33 – 333), който е всички т. нар."Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето",

image

посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още

Напълно резонно и в съответствие с установяващата се тотална цензура в електронните СМИ и Нета, налагана перфидно от дезинформационните служби на заговорниците срещу Българите за потискане на езотеричния синергитичен окултен информационен обмен между духовно метежните Българи в България и криптоБългарите по света, които са духовният интелектуален прогресивен елит на всички племена и народи, с цел недопускане на просвещаване на Българите и себепознаването им като феноменни генетични Божии потомци и от там духовното им въздигане за търсене на Боговете ни за помощ, официалните "академизирани" сайтове на Википедиите на всички езици са стриктно контролирани да не прониква в тях "ненаучна" езотерична информация са прочистени тотално в това отношение.
Същото важи в пълна степен и за информацията за Богиня Лада в Българската, руската, полската и всички други славянски википедии, за другите въобще да не говорим, като информацията е по половин страничка и по – малко или никак и всичката е пропита с директен сарказъм и снизходителен подигравателен стил, внушаващ за псевдонаучни изследвания на търсещите, докато безброй неказионни сайтове и статии в Русия примерно, са пълни с великолепни езотерични публикации и материали с огромна възторжена информация за Богиня Лада/Диана, която е бездънен съкровищен информационене трезор за нас и скоро за безброй възторжени изследователи у нас, в Русия и по света!

Ние обаче и от минималната филтрирана и тотално цензурирана информация изваждаме безценни документи понеже всички думи са съставени по инструментариума и механизма на Свещения речник върху Матрицата от Божиите имена и титули и характеристики и затова каквито и цензурни хватки да прилагат заговорниците, винаги откриваме Боговете ни – което ще ви демонстрираме на място в текста:
  
Википедия (не Уикипедия!) на Български език, която е преписана част от руската, която е малко по – обширна, но в същия присмехулен стил:

"Лада по мнение на неколцина изследователи (А. С. Фаминцин, Б. А. Рибаков и неговите последователи) е божество в славянската митология; богиня на хармонията, радостта, младостта, красотата, брака и любовта.

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана 

БОГИНЯ НА КРАСОТАТА И ЛЮБОВТА=Богиня Диана и Бог Тати Иса Бълкарина
синкретичен сдвоен образ на Българските Богове 

Голяма част от съвременните учени считат, че Лада е плод на „кабинетна митология“, научна фикция. Вместването ѝ в 
пантеона на славянските богове е пример за мистификация или грешка.

КАБИНЕТНА МИТОЛОГИЯ за=МИТОЛОГИЯ за Бокиня Диана 

НАУЧНА ФИКЦИЯ=НАУТШНА ФИКЦИЯ=Бокиня Диана и Исуш

ПАНТЕОН=Богиня Диана 

МИСТИФИКАЦИЯ=Богиня Майка Диана и Исус
тотална мистификация за всички които не Ги познаят!

Вероятно даването на гласност на това твърдение е продукт на роматични и неоезически опити за съживяване на старата 
славянска митология.

РОМАНТИЧНИ ОПИТИ за=за Богиня Матара Диана и Ешуа 

ЕЗИЧЕСКИ ОПИТИ от=от Кан (Жреци) от Сина на Богиня Диана и Езуш
 

опити от феноменните генетични потомци на Божия син Свети Павел, който ни активира за това познание и свещена просветителска мисия

Някои от славянските изследователи, най-вече чешки и полски историци, правят опити да построят отново забравения пантеон на славянските богове.
Въпреки че някои от тях се опитват да изследват критически 
езическата   история на славяните, повечето от резултатите са напълно псевдонаучни."

КРИТИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ от=КРИТИТШЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ от=
ИЗСЛЕДВАНИЯ от Кан (Жреци) на Диана и Кристош=
ИЗСЛЕДВАНИЯ от Кан (Жреци) на Диана и Исуш от Тракия 

ПСЕВДОНАУЧНИ изследвания срещу=
изследвания срещу Богиня Диана и Бог Исуш

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще ви предложим видеофилми с тържествени чествания и поклонения на Богиня Лада/Диана/Мария Магдалена в Русия и различни езотерични разработки за Нея в опити да се разбули Нейната тайна, в които се вижда как майсторски и хитроумно Българските жреци на славяните са вплели в конспиративна сплитка езическите с християнските традиции и Богове и идоли, за да се съхрани сакралната информация и се пренесе през времето, изпитанията и цензурата, като същевременно ще станете свидетели кака непосветените криптоБългарски жречески импланти сред славяните са тотално дезинформирани и в невидение коя е Богинята Лада, търсещи я отчаяно с чувствените си Души.

image

https://www.youtube.com/watch?v=lBVz7pziBD0
Празднуем День Лады Богородицы Богини Красоты и Любви

ПРАЗДНУЕМ (празнуваме)=Богиня Мадара и Иза 

Обърнете внимание къде се провеждат традиционния празничен обряд и ритуали – площадката е явно постоянно ползвана за тази цел от древността и се намира пред скално мегалитно светилище, ясно видимо като правилно геометрично подредени плочи – светилищни енергийни панели, и на които никой не обръща внимание.

Особено ни впечатли и затрогна нестинарският ритуал, в който се включиха всички и големи и малки, което е признак за съхранен и развит висок процент чист Български жречески имплант сред тези хора, защото този огнен феномен е изключително специфичен само за Българското жреческо общество и потомства!

НЕСТИНАРСТВО=Рода на Богиня Диана и Исус=Рода от Безистена

image

https://www.youtube.com/watch?v=7O4xCWtI5Ys
ЛАДА Матушка Богородица

Да видим една специална ритуална песен от този празник, в която с уважение и преклонение от жените е вложена в прав текст характерна Българска битова интимна тематика и терминология за мъжката оплождаща атрибутика, като са подбрани кадри с известни фалически мегалитни скални светилища по света, класифицирани дезинформационно от анти – Божията материалистична фалшификаторска наука геология като "природни геоложки феномени":

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бълкари Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа  

image

https://www.youtube.com/watch?v=GZBiHQ8oqOE
Песнь Богини Лады

И един сеанс с медитация за призоваване на Богиня Лада, в който водещата настоятелно и отчаяно търси Богиня Лада :

https://www.youtube.com/watch?v=URFBshhzwKw
Образ и энергии богини Лады для женской привлекательности (практика, Центр "Даария")

image

https://www.youtube.com/watch?v=JsE1x_veapU

Мантра Лада  – красотата на Българския Божествен ген

https://www.youtube.com/watch?v=V3QXbBTumY8
Трейлер книги *Богиня Лада*

https://www.youtube.com/watch?v=GHw5uoVaQpw
🌿 Ладамира. Ритуал обретения женского счастья. Богиня Лада

https://www.youtube.com/watch?v=SzPu5vTk1qQ
Богиня Лада

https://www.youtube.com/watch?v=jIbSsR_QJFA
Хмуриться не надо, Лада - Стиляги Бэнд - Каталог артистов  

https://www.youtube.com/watch?v=9n_3YoiujCI
Богини и боги у славян. Лада. Сварог. Даждьбог. Покровители свадеб и семьи. Яблочный спас.

https://www.youtube.com/watch?v=3IBvSxHJPhg&list=PLXaP76fLFJ20s6dKcnQ0hiT8BFF0arN3Q
РУССКАЯ ПРЕМЬЕРА! Новые клипы 2019 МИРград (Official Video) Светозар и АУРАМИРА
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След тези документи от славянския руски езически пантеон отново обобщаваме това, което знаем,

image

и то е че руснаците и славяните въобще са далеч от Истината и че хабер си нямат Коя е Богинята Лада!

Затова разсекретяваме нови и нови документи за Нея и Исус, като подрахме някои от тях с кодирана информация в орнаментиката им.

НОВИ И НОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА=Бокиня Мат Диана и Бог Иза

Вижте следващите сакрални езически славянски символни атрибути на Богиня Лада и Бог Сварог – ако откриете пълна прилика с Българската Мартеница, въобще не се впечатлявайте защото работата е ясна!

image

Пояс на Бог Сварог и Богиня Лада

image
 
Пояс на Бог Сварог и Богиня Лада

image

Пояс на Бог Сварог и Богиня Лада

Картинката е ясна, нали!
Най – емблематичният култов езически славянски атрибут на Бог Сварог и Богиня Лада са абсолютно на 100% изконната и неприкосновена по Божие патентно право Българска Мартеница!
Защо ли?
Защото на Мартеницата пише и тя ни говори със секретния жречески език, че нейните прототипи са:

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=МАТАР ТИЕН С=Матара Диана и Иса 

image

На Мартеницата пише още, че тия влюбене Пижо и Пенда са пак Сварог и Лада, Които са Исус и Богиня Диана, и то го пише така безапелационно и категорично, че скоро няма да има Българин и човек по света, който да не знае, че Те са Българските Богове и да желаят отчаяно да се накичат с тях!

ПИЖО И ПЕНДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

На пояса на Бог Сварог и Богиня Лада пише още, че на свастиката – изконния древно – Български сакрален символ, пише пак за Българските Богове!

СВАСТИКА=СВАСТИКА± Н (кодировъчен назал)=СВАСТИКАН=ВК ТАН ИСАС=Бокиня Диана и Исус 

За да се съхрани тази информация във всички славянски племена и я съхранят и пренесат те през вековете и изпитанията за да достигне до нас, Българските жреци цивилизатори на тези племена имплантират Мартеницата в тях с неприкосновения статут на техен висш съкровен родови верски и религиозен атрибут.

И защото в каноничната християнска юдео – византийска религия и иконография няма абсолютно никакви положения да се говори или изобразяват двамата Български Бога с Техните Божествени санове, затова пък славянският езически пантеон, съставен от Българските жреци, ни дава прекрасна информация за Боговете ни във временен маскировечен режим на различните езически Богове, за които като се направи задълбочен анализ, се вижда, че всички многобройни Богове се интегрират в Българските Богове Исус и Диана/Мария Магдалена!

ИНТЕГРАЦИЯ в=ИНТЕГРАТСИЯ в=в Диана и Иса от Трагия 

image

Кодираното послание на Българските Светии, внушили на художника – иконописец тази иконографска композиция, ни посочва Дървото на живота, което е съставено от феноменните Божии потомци от рода Дуло, и е изградено от преплетените тела на Исус и Диана като две усукани змии, какваimageто е Тяхната рептилска символика, херметезирана в скромната Българска суровакница, 

ДЪРВО НА ЖИВОТА от=от Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия,

като Българският статут на Боговете ни е документиран от вълка:

ВЪЛК=Бълк=Бълки=Болки – Българи 

Детето на върха на Дървото на Живота е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", Когото са ни обещали за нашето спасение и Който вече е сред човеците на Земята.

image

Дървото на Живота е в дланта на Бог Сварог

image

Херметичният символ на Слънцето и Луната с Бог Сварог и Богиня Лада свидетелства Кои са Те.

image

Богиня Лада и Бог Сварог – Майка ни и Отец ни във първичната Им и перманентна същност и проявление на Всемирната живототворяща Любов

image

Майка ни и Баща ни и всички аз, ти, той, то, тя, ние, вие и те Б/българчета, които сме главните действащи лица и персонажи на така дългата и екстремална транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация"......

image
 
Божествените ореоли от християнството на Бог Сварог и Богиня Лада и Божият Син в ръцете Им документират, че Те са истинските Богове и на християните, и на мюсюлманите, и на будистите, и на юдаизма, и на всички вярващи и невярващи, защото Те не са никаква религия, а са реални и Всемогъщи и Всесилни Богове и Господари на световете и на живота ни!

image

СВАРОГ ДЪРЖИ ЧУК=СВАРОГ е Криждош=СВАРОГ е Ежуш от Дракия

И сега внимание : следва най – важният и предизвикателно ясен и разбираем за посветените документ, че Сварог и Лада са Българските Богове, а ние Българите сме Техният род и народ!

image

Божият тандем Сварог и Лада ни съобщава:

СВАРОГ И ЛАДА=Диана и Иса са Българи !!!

БОГ СВАРОГ И БОГИНЯ ЛАДА=Богиня Диана и Бог Иса са Българи
 
БОГ СВАРОГ И БОГИНЯ ЛАДА=Българи на Богиня Диана и Бог Иса 

БОЖИ ТАНДЕМ=Богиня Мат Диана и Ежуа 
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

След съкровените документи и нашите взаимни обяснения в Любов с Богиня Лада и Бог Сварог, където разкрихме, че Тя е Българската Богиня Велика Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, а Той е Господ Бог Отец Исус, и последвалата демонстрация на неуспешните опити на пламенно и отчаяно търсещите ги руснаци примесени с  криптоБългари, да открият коя е Тя и кой е Бог Сварог, и Кои са всички славянски Богове, с които Българскити жреци са напълнили пантеона им, сега ще продължим с Нейните династични потомци от култовата група Тоника, на които Тя съчини тази прекрасна овертюрна песен и ще разсекретим пакет от секретни документи, вложени в текста на песента!

ТОНИКА=К ТИОН=Кан (Жреци) на Диана

ФАМИЛИЯ ТОНИКА=Кан (Жреци) на Диана от Олимп

като знаете вече, че не ви оставяме да се лутате и търсите къде е истинският сътворенчески град и местообиталище на Боговете Олимпийци сред всички 17 планини и върхове из Балканския полуостров с това култово мистично Божествено име, а веднага ви водим в истинския сътворенчески Олим:

ФАМИЛИЯ ТОНИКА=Кан (Жреци) на Диана от Ямбол

по името на който първосвещен Божи град и постоянно Тяхно местообиталище в центъра на Време – пространствения континуум е кръстена Божията потомствена фамилия, от който термин са и всички човешки фамилии по света

image

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Ямпол=Ямбол

ЯМБОЛ=БМОЛЯ=БМОЛИА=Фамолиа=Фамилия

За да проумявате нашите документи, е неоходимо да усвоите инструментариума на Свещения шифър и заложените в него от Предците ни – жреци кодови условности на шифровъчния речник за механизъма на трансформация на тъждествените групи съгласни и пълната свобода на действие с гласните.

ОЛИМПИЙЦИ=ОЛИМПИЙТСИ=Диана и Иса от Ямбол

ОЛИМПИЙЦИ=ОЛИМПИЙТСИ=Диамболис

ОЛИМПИЙЦИ=ИМПОЛИЦ=Ямполис  – 

където Диамболис и Ямполис са емблематични древни имена на Божия град Ямбол :

image

image

Лудо и младо китка здравец ме дари,
ладо ле, ладо, още във зори.
В шарени стомни той водата ми напи,
та да ме помни даже като спи.

Тъпан бие гайда ручи,
в село кой не вдигна сватба до днес.
Лудо младо само мълчи,
що ли ми не праща чакана вест.

Тъпан бие гайда ручи,
сватове и свати чакам дома.
Лудо младо само речи,
и ще ти пристана нощем сама.

Мен ми се падна да не зная миг покой,
че ми открадна всички мисли той.
Ладо ле, ладо, вехна, съхна всеки ден,
време е младо да откраднеш мен.

Ето и разсекретените послания, имплантирани в правия травиален текст на песента:

Лудо и младо китка здравец ме дари, 
ладо ле, ладо, още във зори. 
В шарени стомни той водата ми напи...

КИТКА ЗДРАВЕЦ МЕ ДАРИ=
Кан (Жрец, Жрица) на Богиня Мадара Диана и Кристоз=
Кан (Жрец, Жрица) на Богиня Мадара Диана и исуз от Тракия

Пада и тайната на прекрасния ни култов битов комплект и сакрален информационен носител шарени стомни:

СТОМНИ=Иса и Мат=Иса и Ма (Майка) Диана  

ШАРЕНИ СТОМНИ=Матара и Исуш 

Тъпан бие гайда ручи,
в село кой не вдигна сватба до днес. 
Лудо младо само мълчи, 
що ли ми не праща чакана вест.

СВАТБА=Бог Иса и Богиня Диана – 

сакралната етимология на този съкровен акт и дума документират безапелационно, че техните семантични прототипи и титуляри са Българските Богове Исус и Мария Магдалена, извършили този епичен епохален акт преди 2000 години в първосвещения Божи храм и дворец Безистена в Ямбол  

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана     

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Командният център на Време – пространствения континиум, Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло с унаследена от Боговете ни висша сакрална херметична хералдическа династична символика – рептилската, с 12 синонима на змия, змей...  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени по света от Българските жреци и култивирани, цивилизовани и очовечавани от тях, и чиито племенни главатари – изродени династи от Дуло, обединени от юдео – ционистите, са заговорниците срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

image
 
Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  


– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!  


Лудо младо само мълчи, 
що ли ми не праща чакана вест.


ЧАКАНА ВЕСТ от=от Бокиня Диана и Исуш

ЧАКАНА ВЕСТ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш – 

чакани вести за Боговете ни от нашите феноменни предци – жреците от Дуло, сега Светии от Божието войнство Вси Светии

ВСИ СВЕТИИ от=от Бог Исус и Богиня Диана 

Тъпан бие гайда ручи, 
сватове и свати чакам дома. 
Лудо младо само речи, 
и ще ти пристана нощем сама. 

СВАТ=Иса и Богиня Диана 

СВАТОВЕ чакам=чакам Бог Иса и Богиня Диана 

САМО РЕЧИ нещо за=САМО РЕТШИ нещо за=нещо за Матара и Исуш

ПРИСТАВАМЕ САМИ на=на Богиня Мат Мария и Бог Исус 

Мен ми се падна да не зная миг покой, 
че ми открадна всички мисли той. 
Ладо ле, ладо, вехна, съхна всеки ден, 
време е младо да откраднеш мен.

МЕНЕ МИ СЕ ПАДНА=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

НЕ ЗНАЯ И МИНУТА ПОКОЙ без=без Богиня Майка Диана и Иза

ВЕХНА СЪХНА ВСЕКИ ДЕН=Кан (Жрец, Жрица) на Бох Исус и Бохиня Диана

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ОТКРАДНЕШ МЕН за=
за Богиня Диана Мат Мария и Бог Криштош=
за Богиня Диана Мат Мария и Бог Ешуш от Тракия

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ ЗА=Богиня Матара и Бог Изуш  

Върху фона на богатия песенно – литературен езотеричен информационен масив за Българските Богове в този техен славянски псевдо – езически формат се откроява бедното присъствие на Богиня Лада в прав текст в нашия езически фолклор, освен в обряда Ладуване и в тази емблематична песен, затова ще я подкрепим с едно по – ново нейно изпълнение от VOICELAND и ще прочетем посланието, което ни изпратиха певците от акапела:

https://www.youtube.com/watch?v=KxGRhL5nNis
VOICELAND - Lado le - A cappella

image

BASS=Бог Исус

BEATBOX=Богиня Диана и Бок Иса 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
След тази наша поредна превантивна демонстрация на сакралната Българска лингва археология и безапелационните разсекретени документи с послания от Боговете ни, ви съветваме отново настойчиво:

– Започнете да се просвещавате сериозно и задълбочено с това сакрално познание за Боговете ни и да ги търсите ревностно и от сърце, защото вече е време и не остава време! 

Започнете – време е!

НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ до Явяването на=до Явяването на Бог Иса и Богиня Матара 

ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕТЕ да търсите=да търсите Богиня Матара Диана и Бог Изуш 

А за да познаете и намерите Боговете ни най – много ще ви помогнат Извънземните, които също ще трябва да познаете кои са, и които ви се разкриват веднага, за да стане понятно и заглавието на постинга защо е Лада на Извънземните рептилско чедо младо...

Толкова страшните и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души Извънземни, са:    

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Извънземните са Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, херметизирана като Богородица – Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"! 

Всичкият сакралитет на голямата и изстрадала руска душа, на която най – висшата и чиста съкровена божествена природа са криптоБългарите сред тази многоетносна нация, които Българи са духовният интелектуален творчески и прогресинвен елит на всички тези етноси и на целокупната руска нация, е разделен между християнската Света Богородица и езическата Богиня Лада, с малки междинни синкретични преплитания – сега ние премахнахме разделението и дадохме свобода на руската Душа да познае Българската Богиня!

image

МАТЕРЬЮ МИРА (Майка на света)=Матера Мария

image  

image

Песенните жречески хваления, в които всички славяни пеят и прокламират, че Лада Матушка е Богородица, сиреч Богиня Лада е Великата Богиня Майка Диана, Която е Мария Магдалена, Родоначалникът на новоепохалната генерация на феноменния Божи Български род Дуло, подпечатват всички наши документи с печата на Божията канцелария и ги легализират и постулират за академични канони! 

От този Божи род Нейна кръщелница и Нейно елитно универсално рекламно лице, е и дъщеря ни Лада, унаследила във висша степен Нейната и на Исус характеристики и езическите Ѝм гени и феномени, поради което и Лада дефилира с костюма на Супермен в една нейна кратка галерия:

image

СУПЕРМЕН=Бог Иса и Мария –
популярен синкретичен култов геройски свръхфеноменен образ на Боговете ни, Които са навсякъде и във всички и във всичко!

image 

image 
 
image

image

image

image
 
image

image

image 
 
image

image
 
image

image
 
И защото Лада е приносител на Божиите характеристики и феномени, то и децата им с мъжа ѝ Матю, MATTHEW, задължително са със същите еволюиращи характеристики!

MATTHEW=WH MAT TE=Бохиня Мат Диана  
  
image 

Разбира се, че и брат ѝ на Лада – Кристиян, е от същия джинс и сой!

КРИСТИЯН=Иса от Тракия

ДЖИНС=от Диана и Исуж=от Дионисиуж

СОЙ от=от Иса 
 
image 
 
Задължително и майка ѝ на Лада е от същата рода!

ОТ СЪЩАТА РОДА на=ОТ РОДА на Диана и Исуш=ОТ РОДА на Дионисиуш

За баща ѝ въобще няма да говорим...

Разбира се, че и всички Б/българи, които се познаят в тези наши документи, са от същия Божествен Божи феноменен род, за който ни статут постоянно ви просвещаваме във всички наши 1400 статии от блога ни и примерно тематичните ни постинги

Българите са най – феноменните и интелигентни извисени хора на света!Не вярвайте на манипулациите на заговорниците срещу Българите и фалшификатори на историята

http://bezistena.blog.bg/history/2014/06/12/bylgarite-sa-nai-inteligentnite-i-fenomenni-izviseni-hora-na.1272590

От Българките няма по – красиви, по – интелигентни, по – феноменни, по – Божествени жени по цял свят дори и на 8 март, защото са богини!Потомки на Боговете
http://bezistena.blog.bg/history/2018/03/08/ot-bylgarkite-niama-po-krasivi-po-inteligentni-po-fenomenni-.1597889

Върховна проява на Божиите наследствени езически характеристики и феномени у Лада, каквито са заложени във всички нас истинските Българи, е нейната ясновидска и пророческа дарба от висшите Дарби на Святият Дух, материализираща и изявяваща се в нейните астрологически познания и практика на най – високо иновативно лидерско ниво в света. 

image

image
 
 
image

image 

Ето професионалният сайт и адреси на Лада – AstroLada 

https://www.astrolada.com 
https://www.facebook.com/AstroLada-200036536701188/?tn-str=k*F 

Нейните и нашите Родители и Доаени ѝ указаха, че в най – скоро време тя ще възвърне и възстанови позициите и институционалността на най – висшата Божия наука – астрологията, на най – високата надакадемична научна позииция над всички други науки, както е било до преди 150 – 200 години по целия свят! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena в синергитична симбиоза с феноменните ни родственици от Тоника и разбира се Свети Гого, под доаенството и диригентството на Богиня Лада Диана Майка Мария Магдалена и Бог Сварог Отец ни Господ Бог Исус 

В СИМБИОЗА с=с Богиня Ма (Майка) и Бог Исуз
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вече стана традиция да ви представяме поредния безапелационен и категоричен документ за верността и истинността на информацията, която ви изнасяме в във всички наши статии и конкретно в тази:

Още след третата фейсбук група, в която публикувахме този постинг, се задейства зоркото бдящата цензурната машина на юдео – ционистките заговорници срещу Българите, следящи зорко публикациите ни, и публикуващият профил бе блокиран без абсолютно никакво обяснение за седмица без право на публикации в групите. 

Така тези мерзавци работят усилено за нашата атестация и реклама и по тоз иначин ние ви насърчаваме да вярвате в истинността и важността на нашите документи и да ги търсите още по – ревностно. 

image
С присторено искрено съжаление за бъдещето на техните нещастни душици им изпращаме поредния безплатен и задължителен куверт за предстоящото им скоро джамбуре в топла задушевна обстановка...

image












Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.01.2020 00:38
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720992
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44350
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!