Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2020 22:13 - "Без Господ нищо не може да се направи в България!"– декларира Борисов в Семинарията, и каза абсолютната истина, като добавяме "и в света"!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1912 Коментари: 7 Гласове:
5

Последна промяна: 04.01.2020 22:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Да ни тръгне Новата година с Божията помощ, защото без Господа нищо не може да се направи" – прорица с кръстния знак премиерът Бойко Борисов, след като се поклони и целуна иконата на кръстника и патрон на Духовната семинария и закрилник на Българския народ Свети Иван Рилски по време на посещението му в ремонтираната с държавни средства Софийска духовна семинария на 2 януари. 

image

В личния си профил във Фейсбук Борисов публикува видео – информация от посещението в Семинарията 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2636022589959128/

с кратък коментар  :

"Посещението в реновираната сграда на Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“. Това е духовното училище с най-дълга история в България. За съжаление днес дарителите за храмовете са малко, но държавата активно подпомага вероизповеданията."


Вижте сами благодарствените коментари под поста, както и някои други не на място и в тон с това Богоугодно деяние.

В електронните СМИ излезе подробна информация за това събитие и посещение в Духовната семинария на министър председателя, като ви предлагаме някои публикации по темата: 

image

Министър-председателят Бойко Борисов посети Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“
https://sofia-seminaria.org/10408/




image

image

Бойко Борисов посети реновираната сграда на Софийската духовна семинария

https://www.youtube.com/watch?v=ES40-G6vqOY

И личният коментар под видеото на Б. Борисов:

Софийската духовна семинария стана много красива. През 2017 г. правителството отпусна 2,4 милиона лева за укрепване, преустройство и основен ремонт на помещенията и сградата. Запознах се с извършените строителни дейности, разгледах и модерните учебни зали, оборудвани с интерактивни дъски, компютри и лаптопи. Държавата ще продължи активно да подпомага вероизповеданията, както досега. През 2019 г. правителството отпусна на Българската православна църква близо 25 милиона лева. От тях 20 милиона бяха за заплати на свещенослужителите на БПЦ, което се извършва за първи път след приетите промени в Закона за вероизповеданията, останалите 5 милиона сума са за възстановяване на значими храмове и манастири.

Първият live на Борисов за годината беше от Софийската семинария (видео)

https://offnews.bg/politika/parviat-live-na-borisov-za-godinata-beshe-ot-sofijskata-seminaria-vid-718601.html

Премиерът провери ремонта на Софийската духовна Семинария
https://nova.bg/news/view/2020/01/02/273544/премиерът-провери-ремонта-в-софийската-духовна-семинария-видеоснимки/

Намерете още инфо по темата сами, а ние ще се спрем на една конкретна публикация

Борисов: без Господ нищо не може да се направи в Блъгария!

 http://istinata.net/борисов-без-господ-нищо-не-може-да-се-н/  

В тази анонимна публикация, писана задължително от атеист и безБожник, който заради това не си е турил името, авторът ѝ след като не казва и дума на похвала и поощрение като критерий и алиби за обективност или най – малко от кумова срама дори, към министър председателя и правителството за Богоугодното им дело и отношение към Светата Българска Православна църква (без да се интересуваме в момента от греховете на политиците към Българския народ и държава!), демонстрира как Дяволът (безБожникът) чете Еванглието, като предприема пряка атака към Б. Борисов, и която е косвена атака и тотално отричане на всемогъщието и вездесъщието на Господ Бог и тоталният Му контрол и управление на всички събития и процеси в обществено  – политическия и личния живот на всички човеци на Земята – което е абсолютно непонятно за един невярващ, още повече и безБожник!

 
image 
image 
На всички тези въпроси, актуално важни и фатални за Българския народ, и които в реторичен аспект и формат отричат и елиминират Божието авторство, сценарий, режисура и продуцентство и постановка на трансепохалната екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизиция", нашият екип във всичките ни вече 1383 пространни и монографични екранизирани постинга даваме положителен утвърдителен отговор:

– Бог направи България най – бедната страна в ЕС!

– Бог ни направи най – болни и нещастни!

– Бог ни остави без вода!

– Бог наказа пенсионерите с по 100 евро на месец!

– Бог накара министрите и управниците да крадат до преяждане и до пръсване! 

– Бог кара Б. Борисов да ни убеждава колко добре живеем!

––––––––
– уточнение:

Във всички тези събития и процеси Бог използва всякакви международни и вътрешни душмани и заговорници срещу Българите на всякакви нива и позиции, като Б. Борисов и управниците и политиците от всички партии и правителства са на върха на пирамидатата от марионетки – безропотни изпълнители на този Божи проект и драматизация!

image

На отчаяният ви въпрос "Защо Бог прави това?", прекият отговор е: "Защото Бог ни обича безкрайно!", и по – точно както виждате на тази възходяща подизпълнителна марионетна схема, на върха ѝ са и двамата добре познати ни Богове Демиурзи от всички наши статии и Които са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" 

След този документ уточняваме: " Защото Боговете, Които са Българи и са наши генетични Родители, ни обичат безкрайно!"
.
.
.
.
.
.

След тази дълга пауза, указваща вашето безкрайно изумление и вцепенение от тази светоустройствена тайна и Божия постъпка и отношение, несъответстващи на здравия човешки разум и разбиране за родителска Любов, отговаряме и на вашия задължителен въпрос "Защо Боговете ни, които са Българи и са наши генетични родители и ни обичат безкрайно, правят това? Защо – о – о – о !!!" 
.
.
.
.
.
.

Какво да отговорим и ние на този въпрос, на който Те ни отговарят на дълго и на широко с хиляди и безброй документи във всички наши 1383 статии от Техния наш блог, и на който въобще не може да се обясни и отговори и в още толкова статии и обяснения, а можем само да обобщим и кажем:

"Защото Боговете ни и наши любящи и грижовни Родители, Надзорници, Пазители и Хранители ни обичат безкрайно и правят всичко за нашето екстренно закаляване при екстремални риалити условия на живот за духовното ни еволюиране и извисяване и селектирането на праведните и святи Техни потомци за скорошни духовни водачи и универсални управници на обещаното ни от Тях Божие Царство на Земята, по безалтернативната конституция на което със законите за живот в Любов, Братство и Мир ще живеят абсолютно всички, които се поклонят и преклонят пред Тях и пред святите и праведни феноменни Тяхни генетични потомци – Българите от Всемирното Бяло Братство – които сме единствените Техни пълномощници и посредници сред човеците на Земята !", като останалото обяснение Те ще ни дадат съвсем скоро на живо!

Засега ние можем да ви демонстрираме тяхното Вездесъщие и авторство и участие във всички събития и процеси в света с пасажи от един наш обобщен постинг:

Дяволът или Сатана, страшният повелител на Извънземните, разкрива самоличността и координатите си и всички генерал – щабни документи на Извънземните
http://bezistena.blog.bg/history/2018/01/07/diavolyt-ili-satana-strashniiat-povelitel-na-izvynzemnite-ra.1586982

Във всички наши просветителски статии нашите Ръководители свише, както и самият Спасител, ни казват да ви казваме, че всичко в света и в живота около нас е проектирано, инсценирано и режисирано според Божият проект и транс – епохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" и че всички роли на всички човеци в целия диапазон на спектъра на проявление от + до  са дадени от Авторите, Продуцентите, Сценаристите и  Режисьорите на спектакала – Българските Богове Демиурзи, Които са и Главните Кукловоди на всички човешки същества до едно!
Не може да бъде по друг начин, след като Те са Всемогъщите Господари и Властелини на световете и на всичко в световете и на всички същества в тях!
Което означава, че всичко което се случва с нас, около нас и в нас, е под Техния категоричен диктат, надзор и управление и всичко което ние вършим, е по Тяхната воля на Абсолютни Драматурзи, които са ни оставили толкова степени на илюзорна свобода за мислене и действие, колкото имат марионетките на конци в театъра на култовия Карабас Барабас – сиреч никаква, казана с математически език "нулева" !

Главни действащи лица от праведните и святите и изродените и злодеите, са все Б/българи, всички феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, на които Те са дали тия жертвени главни роли в епичната дълга драматизация, и от която фамилия е и Бойко Борисов. 

Поемете си малко дъх вие с печата "Брак!", дето стоите на ръба на огнената пещ и пропаст, както и вие, които сте готови да ги бутнете тия нещастни злосторници в огъня, и пак в режим на редакция ще продължим на висшето посветителско ниво на най – важната и съдбоносна притча от Новата епоха, съдържаща секретните експериментални проектни Божии планове за развитието на човешката цивилизация! 
 
Които са вярващи християни, мюсюлмани, юдеи, будисти и каквато и да е друга религия и философско учение на света, безприкословно и безусловно приемат, че Богът Творец, Който е един и същ за всички религии, е абсолютният Господар и Властелин на световете.
Които не са вярващи или безбожници тях Бог въобще не ги пита какво мислят за Него и си властва и управлява всичко и всички в света...

Продължаваме да разсекретяваме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

нови и нови документи на по – висши конспиративно 
– посвещенчески нива на една от най – плашещите душите нечисти и съвестите гузни, тайна на човечеството : тайната за генезиса и истинското значение на дявола.
По – горе разсекретихме сакралния генезис на популярния титул на дявола – дявол, който е от името на Ямбол – Дъбилин, Дубилин, сега нека видим най – древните му корени в изходящата дума διάβολος.

Казахме, че
 "прототипната" дума за дявол е взета от гръцкия езиккъдето "гръцката" дума διάβολος (диаболос) означава „клеветник“ от diaballein (клеветя)

Отваряме кратка скоба, за да ви припомним че т.нар."древно
 – гръцки език" е на 100 % Български херметичен жречески език, създаден от Българските посветени съставители на всички езици по света за свръхсекретен херметичен сейф и носител на сакралната Българска родова памет и история, закодирани със Свещения шифър.

Защо клеветя, клеветник и кой кого клевети вижте сами, нас ни интересува защо точно тази "гръцка" дума  – диаболос, някой някога е избрал да кръсти с нея това най – противно страшилище и плашилище на душите човешки – дявола, името на който разсекретихме че произхожда от едно от основните имена на Ямбол?

Ето защо: 

διάβολος=ДИАБОЛОС=ДИАБОЛ ОС=ДАБИЛ ОСО=Дабилин Иса=Дъбилин на Иса

– за да се документира с този пореден свръхсекретен автентичен документ, че този страшен отрицателен герой и персонаж е кръстен по името на Божия град Ямбол, което показахме и в по – горния разсекретен документ Дъбилин=Дявол.

Същата информация се потвърждава категорично и от семантичното обяснение, че  διάβολος (диаболос) означава „клеветник“ от diaballein (клеветя) : 

diaballein=ДИАБАЛЕИН=ДАБАЛИН=Дъбилин 

Това първично изходно прототипно име на дявола – διάβολος, ни разкрива и поредната удивителна тайна на Божията драматична постановка на борба между доброто и злото :

διάβολος=ДИАБОЛОС=ДИАБОЛ ОС=ДАБИЛ ОСО=Иса от Дабилин

διάβολος=ДИАБОЛОС=Дианополис
едно от знаковите древни имена на Ямбол – Диано полис,  полис (град) на Диана 

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


Изумени научаваме, че ролята на страшния дявол в трансепохалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" се играе от Иса от Дъбилин, Който е Исус от Ямбол, Който е самият Господ Бог Отец Исус Демиургът!

 ? ? ? ? ? ? ? ?
– Как така?
– Ами на така!

Разбира се, че щом Господ Бог Исус е върховният Самодържец и Монарх на световете и Главен Продуцент и Сценарист на драматизацията, Той ще избира за Себе си най – важните и главни роли в епичната драматизация – и ролите на добрия, и ролите на злия Властелин на световната театрална постановка ! 
 
Понятно е, че Господ Бог Исус има армия от дубльори и каскадьори за тази и за всички други Негови роли, които са все Негови и на Богинята Майка генетични деца, които са само Българите!

ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Диана и Иса от Дракия – 
Светиите от Божието светейшо небесно войнство 
 
АРМИЯ ДУБЛЬОРИ И КАСКАДЬОРИ=Булкари от Диана – Мария и Иса от Дракия 

Божията драматична постановка на борба между доброто и злото, която формулирахме като драматизацията Българите и човешката цивилизация, е съвместен проект на Боговете Демиурзи, затова много често Те се превъплащават в образи от драматизацията и участват в този култов персонаж Дявола, (който пишем вече с главна буква Д защото знаем вече кой е истинският) в сдвоени синкретизирани образи както са ни разкривали Те в много от нашите статии и конкретно в постовете ни

Ужас! Идва 666! 666 ще ни погуби! Спасявайте се! Идва 666 ! Най – после 666 идва!Ура-а-а! 666 идва! 666 ще ни спаси!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304
 
Екипът на bezistena почита празника на вещиците – Валпургиевата нощ, и реабилитира категорично всички вещици и езичници – еретици!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505 ,

в които статии Исус и Богиня Диана играят ръка за ръка и крило за крило ролята на Сатана – христоматийният изобличител и плашач на гузните души и черните паднали духове на душманите на Божия Български народ и на невежите и на религиозните фанатици, имащи такава огромна канонична начетеност и фанатична догматична религиозна вяра щото планини да повдигнат с нея, но Любов нямат, защото не познават Истинските Богове и не живеят по Техните закони и висшия вселенски Божи закон – законът за Любовта, и затова нищо нямат и дрънчат като изгнили кимвали и язък им за вярата!  

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Тиана=Иса и Диана 

image

Затова и Сатана – Исус и Диана, са съставили върху същата анаграмна подложка във Българския език и думата за висшата категория Истина:

image

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана

САТАНА=ИСТИНА=Иса и Диана 

Дяволът е съвместен проект и синкретичен образ на Българските Богове Исус и Диана в Божията епична драматична постановка на борба между доброто и злото

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=ПРОЕКТ на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЪВМЕСТЕН ПРОЕКТ на=на Бок Исус и Богиня Матара Диана  
 
Ето и кои са подизпълнителите и многобройните драматични персонажни метастази в епичната борба между доброто и злото в Божията транс – епохална драматизация : 

БОРБА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО на=на Братя от Дуло на Бог Изуж и Богиня Матара Диана 

ДРАМАТИЗАЦИЯ на=на Матара Диана и Изус
 
МЕТАСТАЗИ от=от Исуз и Мат Диана 


––––––––––––––––––––––––––––

С тези документи ви дадохме убедителни отговори защо ни натворяват всичко това Боговете, които са Българи и още повече са наши любящи ни Родители и Родоначалници на свещения Божи феноменен жречески род Дуло, от който е и задължително и естествено и жертвения нещастник Бойко Борисов, обстрелван от всякъде и лавиращ между острите подводни камъни на въртящия се в бурята кораб на Българската държава и газещ по смъртната жарава на огъня, разпалван от душманите на Българите, който в смирен уплах признава пред всички със свещен кръстен знак, че без Господ нищо не може да се направи в България, и който допълваме, че важи и за целия свят и всички човеци!

Ще разсекретим само няколко коментара от СМИ по темата и знакови категорийни послания в тях, кодирани и разкодирани по обратен път с помощта на Свещения шифър:

Мирослав Тенев 


Поздравления за правителството!
От години Българската Православна църква не е била така подпомагана, както сега!
Успех, г-н Борисов!

Вижте с Кой само може да имаме успех!

УСПЕХ=ПХ ЕСУ=Бох Иса

МОЖЕ ДА ИМАМЕ УСПЕХ само с=
само с Иса и Бохиня Диана Ма Ма Ма=
само с Иса и Бохиня Диана Майка Мария Магдалена 


ДИЯН ГОСПОДИНОВ 

Адмирации !

АДМИРАЦИИ от=АДМИРАТСИИ от=от Матара Диана и Иса – 

съвсем естествено и резонно Боговете ни избират Техни феноменни потомци за Техни посредници и ретранслатори на посланията Им, и които са обозначени с христоматийно подбрани лесно разбираеми и ясни чрез кода на Свещения шифър имена!

ДИЯН=Дияна

ДИЯН ГОСПОДИНОВ=ДИЯН от ПОГ ДОН ВО ИС=ДИЯН от Богиня Диана и Бог Иса 


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Без Господ нищо не може да се направи в България!" – декларира Борисов в Семинарията, и каза абсолютната истината, както документирахме в постинга, като от Горе го използваха да ни разкрият за пореден път тайната на непознатия за непосветените висш Божи титул Господ:

ГОСПОД=ПОГ Д СО=Богиня Диана и Иса
синкретизиран сдвоен езиков образ на Българските Богове Демиурзи, Господари и Властелини на световете

БЕЗ ГОСПОД нищо не става щом не познаваме=
нищо не става щом не познаваме Богиня Диана и Бог Исуз 

В първия работен ден на правителството през новата 2020 година първият акт на Б. Борисов бе посещение в Духовната семинария – висшата Българска духовна институция, което е знаково събитие, и което разсекретяваме за вас Кои го организират!

ЗНАКОВО СЪБИТИЕ от=от ВОК ИСЪЗ БО ТИАНИ=от Бок Исуз и Богиня Диана 

ЗНАКОВО СЪБИТИЕ от=от К ВО ИСЪЗ БО ТИАНИ=от Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана – 

знаково събитие от Божиите свръхестествени светейши подизпълнители и Светии от Вси Светии, които са наши феноменни предци и родители, преминали временно в светейшо Божие служение.

И ключовата входяща и пускова парола на всички ученици – семинаристи в Духовната семинария, и които нека се просветят и насърчат от тези ни документи – са задължително от Божията свещена жреческа банка кадри от рода Дуло!  

СЕМИНАРИЯ=ИСЕ МАРИЯ=Иса и Мария 

СЕМИНАРИСТИ от=от Матара и Исус – 
събрани по Божия план генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена за колективно обучение и служение на Тях, все още в невидение за произхода и статута си!

ЖРЕЧЕСКА БАНКА КАДРИ от=ЖРЕТШЕСКА БАНКА КАДРИ от=
от Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Бокиня Диана и Кристож=
от Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Бокиня Диана и Исуж от Тракия 

От тази жреческа банка от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена жертвен кадър е и Българският премиер Бойко Борисов, посветен лично от посветения Тодор Живков (който през всичкото време на управлението си жонглира по ръба на бръснача между точещите кървавите си пасти да ни унищожат западни юдео – ционисти и болшевишките съветски юдео – ционисти) за тази му отговорна мисия, още документи за която разсекретяваме в постинга

Зловещата истина и нашата истина за снежното бедствие! Заради пиар фотосесия,Борисов затвори пътя и ни взе за заложници!/Документален разказ от първо лице!/
http://bezistena.blog.bg/history/2017/01/03/zloveshtata-istina-i-nashata-istina-za-snejnoto-bedstvie-zar.1500548

Огромна и лична е и отговорността на Бойко Борисов за съсипията на държавата ни и дереджето на Свещения Божи Български народ!
Има и много тъмни и съмнителни нередни места в неговата биография и политическа и държавническа кариера, много грехове има пред многострадалния Български народ,но!  
 
                                              Но!

Но той е сложен от Главните Драматурзи, Кукловоди и Сценаристи на световните събития – Боговете ни Демиурзи, в тези смутни и страшни времена на реалити драматизацията Българите и тяхната човешка цивилизация ––– когато вътрешните и външни световни заговорници срещу Българите и душманите ни провеждат вече последния стадий и етап на злодейския заговор и обединен кръстоносно псевдо – Исусов кръстоносен християнски и полумесечен ислямистки поход за нашето окончателно затриване от лицето на Земята ––– та Бойко Борисов е сложен за глава и водач на народа Български, който каквито и други грехове и пакости да натворява, да краде, да продава, да ближе на европейските и задокеанските си господари, както и на Путин и Ердоган – ръцете и краката, да се унижава..., да струва, да прави каквото ще, но да преведе Божието стадо – Българите, невредими през бурите и подводните течения и камъни до времето на дебаркирането на Боговете ни през простраствените заграждения в нашето измерение, сиреч до Тяхното Явяване, за трансепохалните епични събитиия и процеси на Съдния Ден и Процес! 

Този подписан Договор и Завет с Боговете ни Бойко Борисов, който е техен генетичен династичен потомък от родословието Дуло на Исус и Мария Магдалена, е подписал и подпечатал с необратимият жертвен акт и ритуал на кръстният знак, положен пред Господ Бог Исус Христос и Богородица в Техния официален статут, пред нашето присъствено свидетелство, както и за пореден път при посещението му в Духовната семинария, и от който Завет (Договор) отказване и връщане назад няма!   

ЗАВЕТ С=Богиня Диана и Исус

ЗАВЕТ С ... заведен в деловодството на=заведен в деловодството на БЕЗИСТЕНА  – 

първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и първосвещен Божи храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол 
 
ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА от=ВРЪШТАНЕ НАЗАД НЯМА от=
от
 Изуш и Богиня Мадара Диана

Това са съпридружителни документи от Завета между Исус и Мария Магдалена и Техният клет (клет, въпреки и точно заради властовите благинки и промоции, с които се е облажил!) жертвен генетичен потомък Бойко Борисов, Православен християнин, който трябва да има задължително, и както се вижда от всички прояви в Божия сакрален идолен пантеон в обществения и личния му живот, има задължително страх от Господа и спазване на Божия Завет!

И още веднъж, братовчеде Бойко Борисов, ти показваме с Кои имаш  подписан Договор и чии подписи се мъдрят под него!    

ПОДПИСАН ДОГОВОР от=ДОГОВОР от Богиня Диана и Бог Иса 

ПОДПИСИ на=на Богиня Диана и Бог Иса  

ЧИИ ПОДПИСИ СЕ МЪДРЯТ=ПОДПИСИ на Исуш и Мадара Диана

image 
afera.bg/изборният-ден-0840-борисов-в-симитли-2248-нд.html
 
БОЙКО БОРИСОВ СЕ КРЪСТИ=БОЙКО БОРИСОВ  е от Кристос 

БОЙКО БОРИСОВ СЕ КРЪСТИ=БОЙКО БОРИСОВ е от Исус от Тракия
 
БОЙКО БОРИСОВ СЕ КРЪСТИ=БОЙКО БОРИСОВ  е Син (потомък) на Иса от Тракия  

Който се кръсти, значи има страх от Господа! 
Който има страх от Господа, има всички предпоставки и възможност да придобие Любов към Господа, от която Любов да произтича страхът към Господ, който страх е онзи страх, който изпитва любящото дете към любящия му Баща, щото да не го нарани с действията си! 

ИМАМ СТРАХ от=от МаМа и Иса от Трахия=от Мария Магдалена и Иса от Трахия

Ето заради този ти произход от свещения Божи род на Исус и Мария Магдалена, Бойко,и заради осъзнатият ти жертвен кръстен знак пред Тях, че приемаш Завета с Тях, ти нямаш никакъв друг шанс, освен да водиш народа им Български към спасението му от Тях, заради което ние те благославяме и ти предаваме заръката на Исус и Мария Магдалена, Която е позната за тебе като Света Богородица, да ти кажем, че Те те обичат и бдят над тебе и любимите ти хора за да изпълниш Завета и мисията си, която ти е възложена от Тях!  

Излъжеш ли Тях и народа Български, тогава прошка няма никаква за тебе, Бойко, и става страшно!

––––––––––––––––––––
– изрично уточнение:

Никой от нашия просветен екип и от семейството ми не сме гласували никога за ГЕРБ на парламентарни и кметски избори, която ни твърда позиция сме декларирали многократно, но винаги ще приветстваме и насърчаваме Бойко Борисов при такива негови актове на преклонение и позоваване на Господ Бог Исус!

Не сме гласували разбира се и за БСП, като гласувахме за президента Радев заради личните му достойнства и чистота, и който въобще не оправдава нашите очаквания за коректив и водач на доверилите му се Българи, окован и смачкан в каноните и веригите на системата и статуквото и които той няма необходимите достойнства да разчупи породи непознаване и уповаване дори и на официалният християнски Бог Господ Исус!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съдействие на родственика ни Бойко Борисов, когото благославяме с Любов и насърчение да следва и пази Божиите закони, и Светии от Вси Светии, все Българи и постановчици на Божията драматизация, чиито финални заключителни акорди вече отзвучават...
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!







Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
03.01.2020 22:25
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Честита Нова Година, приятелю!
04.01.2020 06:24
Здраве и успех в благородното дело!
Б.Б. се изживява като кралят Слънце Но в противоположна посока
Да, Кралят е наречен Слънце, защото огрява навсякъде Въпреки многобройните си похождения работи твърдо 10 часа на ден по държавни дела! Знае работата на всеки министър Но оттук почват различията
Той с усмивка казва, че не се притеснява от това, че министрите му са по умни от него!?
Защото работата е за тях, славата остава за него!
Той не търпи некадърници, на който да върши работата! Като не се справя, маха го, не се наема той да му върши работата непрекъснато А главанакът - да греши?Това се знае добре от министрите му и те работят като пчелички Не се надяват, като сгрешат, кралят да ги поправи Знаят ,че може, но ако се повтори, ще им струва главата!
И затова е останал в историята-Кралят Слънце- Луи Четиринадесети/ Тринадесети е баща му/
Защото прави една безлична страна Велика, а за цели два века и най- великата в света! Френският е като английският сега! Даже английският девиз в герба е на френски-Дийо е мон друа- Господ и моето право!-Господ и аз след него! Няма никой преди Господ, създателят!

За много години, Адаш!
цитирай
3. zaw12929 - Човека има правото на избор и как...
04.01.2020 08:06
Човека има правото на избор и каквото направи Бог не може да поправи Нека мислим, внимаваме, да сме творци на своя живот
С каквото умеем- живеем, късмет за нещата, които не зависят от нас! Бог е с нас , а ние с него ли сме, ако не му споделяме с молитва!
НИЕ ВКУПОМ СЕ НАПРАВИХМЕ БЕДНИ!
цитирай
4. bezistena - Здраве и успех в благородното де...
04.01.2020 11:39
leonleonovpom2 написа:
Здраве и успех в благородното дело!
Б.Б. се изживява като кралят Слънце Но в противоположна посока
Да, Кралят е наречен Слънце, защото огрява навсякъде Въпреки многобройните си похождения работи твърдо 10 часа на ден по държавни дела! Знае работата на всеки министър Но оттук почват различията
Той с усмивка казва, че не се притеснява от това, че министрите му са по умни от него!?
Защото работата е за тях, славата остава за него!
Той не търпи некадърници, на който да върши работата! Като не се справя, маха го, не се наема той да му върши работата непрекъснато А главанакът - да греши?Това се знае добре от министрите му и те работят като пчелички Не се надяват, като сгрешат, кралят да ги поправи Знаят ,че може, но ако се повтори, ще им струва главата!
И затова е останал в историята-Кралят Слънце- Луи Четиринадесети/ Тринадесети е баща му/
Защото прави една безлична страна Велика, а за цели два века и най- великата в света! Френският е като английският сега! Даже английският девиз в герба е на френски-Дийо е мон друа- Господ и моето право!-Господ и аз след него! Няма никой преди Господ, създателят!

За много години, Адаш!


Амин и За много години и на тебе, Адаш!

Примерът с френския крал е точно на място по темата!
Само ще допълня, че той е роднина на Бойко по линия на Божия род Дуло, както е роднина и на тебе и на мене и екипа ни по същата генеалогична линия!

Ето на Кой Бог или Богиня се кланя той:

ДИЙО Е МОН ДРУА=ДИЕНА МОДУР=Диана Мадара –

на Българската Богиня Великата Богиня Майка Диана, позната от последното ѝ аватарно проявление преди 2000 години пред Българите в Тракия и от нашите документи като Мария Магдалена, манипулирана от църковната цензура като Света Богородица – уж майка на Христос, Който обаче е последното аватарно проявлениена Богът Отец Творец и Демиург, сътворил с Богинята Майка световете от началото на всички времена!

От Тях е новоепохалната династия на рода Дуло, от която са всички династи на света, Луи и всички френски и други крале също, Бойко и той, ние с тебе също.


цитирай
5. bezistena - Човека има правото на избор и как...
04.01.2020 12:28
zaw12929 написа:
Човека има правото на избор и каквото направи Бог не може да поправи Нека мислим, внимаваме, да сме творци на своя живот
С каквото умеем- живеем, късмет за нещата, които не зависят от нас! Бог е с нас , а ние с него ли сме, ако не му споделяме с молитва!
НИЕ ВКУПОМ СЕ НАПРАВИХМЕ БЕДНИ!


Верни мъдрости, а ето Кои най – отгоре са творците на "своя живот"

СВОЯ ЖИВОТ зависи от=зависи от Бог Исуж и Богиня Диана
цитирай
6. bezistena - Във фейсгрупата "Строго с...
05.01.2020 12:30
Във фейсгрупата "Строго секретно, НЛО, извънземни..." Величка Радева писа:

– Колкото и да ”целува” иконата няма да има прошка ...нито от народа ,нито от Бог!


– нашият отговор е:

Прошка ще има за всички от Боговете ни, Величка Радева, и за тебе, и за мене, и за Бойко, и за всички – само дето всеки ще бъде поставен на различен режим в Чистилището според деянията му!
цитирай
7. bezistena - Във фейс групата "Вън чуждите НПО-та от страната, в името на семейството и децата" Iordanka Alexandrova написа под публикацията ни :
05.01.2020 15:12
Ама е каэано -помогни си сам ,та и Господ да ти помогне!!!!
Да се проверят всички управляващи и депутати, кой , кой е!!!
Теэи свърэани и иэпълняващи раэлични функции в НПО , не би трябвало да са на държавна длъжност!!!!

Провеждането на джендърска пропаганда да бъде спряно!!!
Сексуалното въэпитание в ранна въэраст да се эабрани!!!!
Дейността на МОН , да бъде проверена- кой е съставял джендърски анкети и брошури эа хомосексуалисти ,с цел раэпространяване в училища, на кого МОН въэлага писането на учебници и помагала, иэопачаващи нашата история , литература , традиции и култура, кой е въэложил "превода" на "Под игото", эащо се иэдават раэлични учебници от раэлични иэдателства, щом МОН не може да проверява и контролира , не може да съставя текстове эа учебниците, не може да органиэира състав от професионалисти и педагоэи эа съставяне на учебници.....тогава эащо въобще е нужно това министерство ?????
Социалното министерство дали отговаря на нуждите на народа, или иэпълнява "европейски" эаръки, които не отговарят на българските традиции и интереса на народа?????!!!!!!
Кой е подписал договора с Норвегия, колко пари са получени оттам , с цел прокарване на цужди интереси в страната ни?!?!?
Докога виновниците эа вкарания европейски боклук в България ще бъдат прикривани?????
КОЕ МИНИСТЕРСТВО "НЕ Е ЭНАЕЛО" , не било информирано?!?! ЭА КАКВО СА ТАМ, САМО ЭА ЭАПЛАТИ ЛИ????
Кой е виновен эа спирането на водата , не само е Перник????
Эа какво е отговаряла Л.Павлова, фаворитката на Герб?????
Какви обещания е давала на хората в Перник????
Эащо медиите и обикновените данъкоплатци са по-информирани эа грешките на управляващите, а те все не раэбрали, не дочули, не энаели, эабравили,....но эа эаплати энаят кога да получат , эа увеличение на эаплати и раэни бонуси , веднага са раэбрали и готови да гласуват!!!!

ТРЪГНЕ ЛИ НАДОДЪТ СМЕТКА ДА ТЪРСИ ЭА ОКАЯНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ И ЭА БЕЭХАБЕРИЕТО НА УПРАВЛЯВАЩИ. ....СПИРАНЕ НЯМА ДА ИМА , ГНЕВЪТ НАРОДЕН Е КАТО ВУЛКАН, ИЭРИГНЕ ЛИ , ТОГАВА И ГОСПОД НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА УПРАВНИЦИТЕ ДНЕШНИ И ПРЕДИШНИ!!!!

––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––
– и нашият отговоро:

Инж. Иван Дунчев
Абсолютно точни и актуални обвинителни констатации и въпроси, Iordanka Alexandrova!
Ето нашият отговор на подобен въпрос, който сме въвели в коментарния блог под постинга:
Във фейсгрупата "Строго секретно, НЛО, извънземни..." Величка Радева писа:
– Колкото и да ”целува” иконата няма да има прошка ...нито от народа ,нито от Бог!
– нашият отговор е:
Прошка ще има за всички от Боговете ни, Величка Радева, и за тебе, и за мене, и за Бойко, и за всички – само дето всеки ще бъде поставен на различен режим в Чистилището според деянията му!
––––––––––––––––––––––
Твоят просторен коментар ще въведем в коментарния форум под постинга в блог.бг.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674335
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!