Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2019 00:40 - Рапър №1 Кание Вест,Тейлър Свифт,Джеймс Гордън, Доналд Тръмп и конструкторът на Боинг Асен Йорданов в необикновено пътуване на борда на Боинг 747
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1228 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 31.12.2019 02:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Рапър №1 в света и автор изпълнител, композитор, продуцент и дизайнер Kanye West – Кание Вест, редовно се бие с папараци и журналисти, влиза в разправия по сцените и в СМИ с известни шоу, обществени и политически личности, не цепи басма и на президентите Буш и Обама и ползва най – високите трибуни и известността си за да ги порицава. 

В този постинг ще поставим и отговорим на въпроса "Защо Кание Вест, най – известният рапър №1 в света, съпруг на Ким Кардашан и брутален скандалджия, кавгаджия и хулиган, стана християнин?"

Вест става скандално известен с речта си на концерта в помощ на жертвите на урагана Катрина, в която упреква Червения кръст за лошото му отношение спрямо цветнокожите.
В тази реч, предавана директно в ефир, той казва : „На Джордж Буш не му пука за черните хора и той плюе на тях.“
В друго предаване обвинява Буш и Обама, че са управлявани от парите на юдеите, които имат хора и власт на всички високи позиции в САЩ и по света.


Рожденното име на певеца е Kanye Omari West.
Какъв е той и кои и защо са го издигнали на този висок пиедестал, ще ни разкрие веднага 

Свещеният шифър, с който ви просвещаваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

Kanye Omari West=КАНИЕ ОМАРИ ВЕСТ=КАН В МАТЕР ИС=
Кан (Жрец) на Богиня Матара и Иса 

Рапър №1 в света и приносител на всички други характеристики и черти, които ще намерите в средствата за масова информация (СМИ) за него, е генетичен феноменен жречески потомък на Боговете Демиурзи, Които са го избрали за Техен посредник с хората и ретранслатор на Техните кодирани или в прав текст послания за американците и другите човеци по света, поради което са го индексирали в жреческия регистър с това име – демонстративен пример за христоматийно научно помагало за начинаещи жречета от първи клас, обучавани в тайните на Свещения шифър и безалтернативната Божия кръстническа практика за всички човеци на Земята, жигосани с Божиите имена. 

Боговете Творци и Демиурзи на световете, Които са Българи, са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

От тази свещена Божия Българска жреческа династия Дуло 
е Кан (Жрец) и Кание, което е указано директно в прав текст още в личното му име, както и в цялата му именна регистрация, и който е династичен израстък от генно – инженерните посявки и импланти на Българските жреци, култиватори, цивилизатори и очовечители на бивше нефеноменно тракийско племе от чернокожи синтетични хора, разселени от тях в Африка и останали за техни духовни водачи и генно – инженерни имплантатори и култиватори – трансепохални постсътворенчески процеси, с които ви запознаваме в статиите ни  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1 http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2 http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 


Изобилна информация за скандалжийските изяви на рапъра, както и за неговите безбройни награди, ще намерите в СМИ, както в английското и в руското издание на Википедия за Кан Вест:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kanye_West

https://ru.wikipedia.org/wiki/Уэст,_Канье#Скандалы

МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ за=МАСОВА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Богиня Мат Мария и Бог Исус

СКАНДАЛИ на=на Кан (Жрец) от Дуло на Иса 

Друга култова скандална проява на американския рапър е излизането му на сцената на видео наградите на MTV 2009, докато дебютантката Taylor Swift получава награда за най – добро женско видео,

image

и изтръгва микрофона ѝ с думите: „
Тейлър, наистина се радвам за теб. Ще те оставя да свършиш, но Бионсе направи едно от най – добрите видеа за всички времена, за всички времена!“, визирайки клипа на песента на Бионсе Single Ladies.

image


Двусмислената фраза Imma let you finish (ще те оставя да свършиш) става Internet meme, по която са били създадени множество различни парадиращи изображения, 

Каква информация изпратиха Боговете ни чрез вложеното от Тях послание в непремереното спонтанно изказване на подбудения от Тях за тази постъпка Вест?

Imma let you finish=
Ешуа Ел (Змей) и Богиня Диана МаМа=
Ешуа Ел (Змей) и Богиня Диана Мария Магдалена

Imma let you finish=
Дуло от Бог Ешуа и МаМа=
Дуло от Бог Ешуа и Мария Магдалена 

Първият документ указва, че Боговете ни оставят да вършим всичките си добри и лоши дела, включително и в интимните ни отношения, защото ние вършим всичко според Техния проект, сценарий и драматургия на транс – епохалната риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация", а вторият документ свидетелства, че двамата певци и персонажи от тази скандална случка, са Български жречески импланти на развивали се генеологични кланове от рода Дуло сред различни бивши тракийски племена – Кание е от афро – американските чернокожи хора в 400 годишно робство на белите европейски нашественици, колонизатори и поробители, а Свифт – от Българскитие жречески кланове сред италианските, британските и ирландските бивши тракийски келтски племена, и с която ви запознахме в цитираните по – долу постинги, като двамата са лансирани от Боговете ни за Техни висши посредници и посланици на Божиите песенни послания за Българите и чрез нас до всички други племена. 

Феноменните мажоретки от отряда на Армията на Дионисиус в отбора на победителите!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/08/15/fenomennite-majoretki-ot-otriada-na-armiiata-na-dionisius-v-.1384062

Проумейте и се въоръжете с тази светоустройствена тайна и истина:Българите сме местни (автохтонни) феноменни помци на Боговете Творци от времето на Сътворение!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/28/proumeite-i-se-vyoryjete-s-tazi-svetoustroistvena-taina-i-is.1684655

image

FIRST TIME THAT I SAW HIM=Хан (Кан, Жрица) на Богиня Диана Мат Мария и Бог Тати Исус 

Интернет мемът (на английски: Internet meme) е идея, която се разпространява в интернет.

ИДЕЯ на=на ИДЕЯ + Н (кодировъчен назал)=на ИДЕЯН=на ДИЯНЕ=на Диана 

Терминът е позоваване на мемовете, въпреки че най – късното понятие е било в друга категория на културната информация.

ИНТЕРНЕТ МЕМ=Диана Мат Мария 

Интернет мемът е идея, разпространява чрез интернет. Идеята може да вземе форма на хиперлинк, видео, снимка, уебсайт, хаштаг или просто дума или фраза, като умишлените правописни грешки в думата „more“ (много) – „moar“ или „the“ (определителен член) – „teh“. Мемът може да се разпространява от човек на човек в социалните мрежи, блогове, имейли или други интернет услуги.
 
Най – ранната известна употреба на думата мем е в книгата Себичният ген на оксфордския професор Ричард Довкинс, публикувана през 1976 г и станала класика.

СЕБИЧНИЯТ ГЕН на=ГЕН на Богиня Диана и Исуш 

СЕБИЧНИЯТ ГЕН от=ГЕН от БЕЧИСТИН=ГЕН от Безистена 

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от жречески феноменен род Дуло, от който са Кание, Тейлор и професор Довкинс:

ДОВКИНС от=от Бокиня Диана и Иса

ДОВКИНС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса  

– википедия:

Журналисты, пишущие об Интернете, быстро провели параллель между спонтанно приобретшей популярность информацией и теорией Довкинса о меметике, представленной им в книге.
В ней он экстраполирует на информационную среду концепцию генетики и называет «мемом» «единицу культурной информации», способную «размножаться».

КОНЦЕПЦИЯ от/за=КОНТСЕПСИЯ от/за=от/за Бокиня Диана и Исус

КОНЦЕПЦИЯ от=КОНТСЕПСИЯ от=от Кан (Жреци) на Бокиня Диана и Исус

КОНЦЕПЦИЯ от=КОНТСЕПСИЯ от=от Кан (Жреци) от Бесистена

ЕДИНИЦА КУЛТУРНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Матара Диана и Исус Бълкарина

РАЗМНОЖАВАНЕ с помощта на=с помощта на Бог Ежуз и Мария 

Стоит отметить, что вначале слово «мем» переводилось как «мим» в соответствии с правилами английского произношения слова meme.
Причём, сам Докинз образовал термин meme («мим») от греческого слова μήμιμα - «подобие» (имитация).

Кой ли е вложил тази свещена кодирана дума μήμιμα  в гръцкия език, който е толкова гръцки, колкото е гръцка и "древногръцката" култура, която е на 100% открадната Българска култура?

Декодиращата програма на Свещения шифър е категорична:

μήμιμα=МИМИМА=М М М=Майка Мария Магдалена

ПОДОБИЕ на=на Богиня Диана и Бог

ИМИТАЦИЯ на=ИМИТАТСИЯ на=на Диана Мат и Иса 

В настоящее время слово «мим» практически не используется. В русском языке прижилось написание и произношение «мем» и его производные («меметика», «интернет-мем»), причём многие ошибочно считают, что первоосновой термина «мем» является английское memory («память»).

МЕМОРИ=Ма (Майка) Мария 

ПАМЕТ=Богиня Мат=Богиня Ма (Майка) Диана 

Кроме того, авторы статей в СМК и некоторые блогеры вспомнили о вышедшей в 1994 году книге «Медиавирус. Как поп – культура тайно воздействует на ваше сознание» американского исследователя СМИ и конспиролога Дугласа Рашкоффа, в которой он также описывает похожие явления, называя их особыми медиавирусами
 
МЕДИАВИРУС=Богиня Мадара и Иса  

КОНСПИРОЛОГ=Българин Кан (Жрец) на Иса

ДУГЛАС РАШКОФФ=Българин Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш

ДУГЛАС РАШКОФФ=Българин Кан (Жрец) от Безистена
 
Писатель Майкл Флинн в романе «В стране слепых» называет мемом любую расхожую фразу или идею, могущую стать исторически значимой:

В СТРАНЕ СЛЕПЫХ на=на Бълхари от Диана и Исус

ЗНАЧИМИ=ЗНАТШИМИ=Езуш и Ма (Майка) Диана 

— Понимаете, идеи — это ключи ко всему. Идеи — мы их называем «мемы» — управляют сознательным поведением людей точно так же, как гены управляют их инстинктами.
«Мемы». Что – то щёлкнуло в её памяти. Она вспомнила названия статей в «Указателе».
– Раньше вы их называли «идеонами», верно?
Он удивленно моргнул и посмотрел на неё с уважением.
— Да. Это элементарные идеи. По аналогии с элементарными частицами. Протоны, электроны… и идеоны.

— «В стране слепых». Глава 9

ИДЕОНИ=ДИОЕНИ=Диана – Която управлява съзнателното поведение на хората

В англоязычной среде при аналогичных предпосылках наравне с термином англ. Internet meme возник также термин Internet phenomenon («интернет-феномен»), который стали употреблять те, кто не желал проводить параллели с выкладками Докинза или Рашкоффа.

Internet phenomenon=Богиня Матара Диана 

Интернет мемът е идея, разпространява чрез интернет. Идеята може да вземе форма на хиперлинк, видео, снимка, уебсайт, хаштаг или просто дума или фраза, като умишлените правописни грешки в думата „more“ (много) – „moar“ или „the“ (определителен член) – „teh“. Мемът може да се разпространява от човек на човек в социалните мрежи, блогове, имейли или други интернет услуги.

МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ФОРМА НА ХИПЕРЛИНК=
Богиня Диана Мама Мария и Бок Исуж Бълхарина

Ето и кои създават и внушават на хората тия идеи:

МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ФОРМА НА ХИПЕРЛИНК=
Бълхари Кан (Жреци) на Богиня Диана Мама Мария и Бог Исуж – 

Българските жреци, нашите феноменни Предци, преминали в Божието измерение в светейши режим

–––––

От житие –
 битието на рапър №1 в света научаваме, че известността си Кание придобива когато пее за секс, разврат, пари, алкохол, наркотици, гангстери, бандитизъм и войни и убийства – въобще за всички идеони/идеи, с които развлекателната филмова и песенна индустрии на Холивуд, които са в ръцете на юдео – ционистите, индоктринират нон – стоп американците и целия западен свят.
Когато Кание е рекламен агент на тези мерзости и пример за подражание на милионите, тогава натрупва и богатството си.

Когато след инцидент с катастрофа с автомобил, в който оживява, Кание Вест става вярващ и приема Господ Бог Исус за свой Спасител, Бог и Господар на живота му, и започва да пее за Исус и християнските ценности и добродетели и Любовта, братството и мира между хората, тогава спират да го търсят и рекламират по официалните светски медии, но известността му с помощта от Горе го прави търсен от милиони хора, а богатството му му позволява да развива благотворителна и филантропска дейност и да мисионерства и благовества за Исус, Когото възхвалява и в последния си албум Jesus Is KingИсус Е Цар!

Не можете да си представите каква мощна и поразяваща бомба взриви Кание Вест дори само с името на албума си сред масмедиите и целия културен и социално – обществен живот във все по – израждащият се и материализиращ се бездуховен САЩ, която политика бавно и методически настъпателно провеждат юдео – ционистките тъмни сили, завладяли всички позиции на тази пребогата материално и разсипвана в духовна нищета нещастна държава! 

МИСИОНЕРСТВАНЕ за=за Богиня Матара и Исус 

МОЩНА БОМБА=МОШТНА БОМБА=Богиня Мама Диана и Бог Ешуа 

Този драматизъм в живота на Кание с крайните противоположни екстремуми между двата полюса на човешкото битие е любим похват на Божиите режисьори, постановчици и кукловоди на техните земни потомци, които са избрани да бъдат ярък пример за демонстрация пред милиони хора на пропаднал и загубен живот в светските мерзости и последващо спасение чрез Исус за насърчение на останалите.
 
image

https://www.youtube.com/watch?v=z9dYenI2QOw
A Joel Osteen & Kanye West Conversatio

 image

В началото на 2019 г. Кание сформира своя голяма хорова госпъл група, която се състои от пеещи и танцуващи и изкусни музиканти вярващи тъмнокожи феноменни с Българки жречески имплант в кръвта и гените, които са в постоянно трансово екстазно състояние от присъствието и обладанието от Святият Дух, с които Вест пътува из Америка и по света на борда на собствения му огромен самолет Боинг 747.

ИЗКУСНИ МУЗИКАНТИ от=МУЗИКАНТИ от Кан (Жреци) на Исуз

ТЪМНОКОЖИ ФЕНОМЕННИ ИМПЛАНТИ=
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ежуа и Богиня Диана МаМаМа=
Кан (Жреци) от Дуло на Бог Ежуа и Богиня Диана Майка Мария Магдалена

Цялата тази Божествена родствена феноменна жреческа трупа са една пътуваща жива огнено – взривна пееща и танцуваща църква с Боговдъхновен пеещ и проповядващ свещеник – първожрец Кание Вест, в постоянното присъствие на Святият Дух, които колективно изповядват спотаяваните в робство вече 400 години техни наследствени феноменни Български езически гени, характеристики, познания и умения и практики,  унаследени от техните предци с импланти от Българската племенна жреческа аристокрация на рода Дуло.

БОИНГ=БОГИН=Богиня, Бог –

най – известният пътнически самолет в света, конструиран от големият Български технически гений Асен Христов Йорданов, който кръсти творението си по Божиите висши титули

АСЕН ХРИСТОВ ЙОРДАНОВ=Брат от Бог Христос=Брат от Бог Исус от Трахия – 
феноменен Българин от жреческата каста на Всемирното Бяло Братство от генетични феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, съхранили чистотата и праведността си

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Богиня Матара и Бог Исус 

Българинът Асен Йорданов, който конструира "Боинг"

http://old.segabg.com/article.php?id=170490

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ckBSptInWMI&feature=emb_logo
Kim Kardashian says Kanye West refuses to fly regular (Only747’s) private jets

И за награда получаваме от Свети Асен Йорданов и от неговия и нашия родственик Кание/Кан/Жрец едно импресийно Боговдъхновено пътуване с неговата хорова група – пътуваща жива църква на борда на неговия самолет Боинг 747 в компанията на James Corden в епизод от неговото култово шоу Carpool Karaoke   

ИМПРЕСИЯ вдъхновена от=вдъхновена от Бог Иса и Мария 

image

https://www.youtube.com/watch?v=vgLOv36an3s
Kanye West Airpool Karaoke

image

image
 
image 

Години преди да стане президент Тръмп остро критикува рапъра Кание за неговите публични непристойни хулигански изцепки,

ИЗЦЕПКИ на=ИЗТСЕПКИ на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз 

ИЗЦЕПКИ на=ИЗТСЕПКИ на=на Кан (Жреци) от Безистена,

което не пречи след като става чудната метаморфоза с Кание и обръщането му към Исус, той да стане ревностен привърженик на Доналд Тръмп и двамата ревностни християни да демонстрират приятелски чувства!  

https://www.youtube.com/watch?v=jLmQ57mEGFs

Full Video: Kanye West’s Meeting With President Donald Trump At The White House | NBC News 

ДВАМА РЕВНОСТНИ ХРИСТИЯНИ от=
от Богиня Матара Диана и Бог Христос=
от Богиня Матара Диана и Бог Исус от Трахия 

image

ДОНАЛД=Дуло от Диана 

ДОНАЛД ДЖОН ТРЪМП от=ДОНАЛД от Дуло от Богиня Матара Диана и Ежуа 

image

image

ЧУДНА МЕТАМОРФОЗА извършена от=извършена от Богиня Диана Мат Мария и Изуш 

През май 2015 г. Божествената метаморфоза, преобразила и преосветила Кание Вест, го издига и на академично ниво и Тhe Art Institute of Chicago – Института за изкуства в Чикаго, му присъжда почетната степен доктор на изкуството в сферата на дизайна.

image

https://www.youtube.com/watch?v=pRSjRFmN90E

Dr Kanye West Honorary Doctorate Speech 2015

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С този кратък пост вие си направете извода и отговорете на въпроса, поставен в началото му "Защо Кание Вест, най – известният рапър №1 в света, съпруг на Ким Кардашан и брутален скандалджия, кавгаджия и хулиган, стана християнин?" и Кои са №1 в света. 

КИМ КАРДАШАН=Кан (Жрица) от Ма (Богиня Майка) и Ешуа от Дракия 

НОМЕР ЕДНО В СВЕТА=Богиня Мадара и Бог Иса 

Кание ще ви помогне с няколко негови култови песни кое е непреходното скъпоценно богатство, от Кои да търсят милост християните и от кое място да търсят Боговете ни , като ние подаваме тези спасителни пояси за всички: 

https://www.youtube.com/watch?v=92FCRmggNqQ

Kanye West - Diamonds From Sierra Leone 

Diamonds=Диана Мад и Иса 

https://www.youtube.com/watch?v=7Dqgr0wNyPo
Kanye West - Mercy (Explicit) ft. Big Sean, Pusha T, 2 Chainz

MERSY (милост)=MER SY=MER YS=Мария и Иса 

https://www.youtube.com/watch?v=MKM90u7pf3U
Kanye West - Closed On Sunday

Затворено в неделя
Закрыта по воскресеньям 

Закрыта по воскресеньям — ты моя «Чик-Фил-Эй»,
Соберитесь всей семьёй, возьмитесь за руки и 
Когда у вас родятся дочери, то берегите их,
Остерегайтесь гадюк, не позволяйте им себя переубеждать.

Закрыта по воскресеньям — ты моя «Чик-Фил-Эй»,
Проведите их чрез соблазны, убедитесь, что они знают о них,
Следуйте за Иисусом, слушайте и повинуйтесь Ему,
Хватит жить ради культуры, мы не чьи-то рабы.

Я встану на защиту дома своего,
Даже если я пойду на это один,
Я склоняюсь пред Царём на престоле,
Моя жизнь в Его руках, я больше не принадлежу себе.

Я молю Бога, чтобы Он укрепил руку мою,
Они дважды подумают, прежде чем ступят на землю мою.
Я провожу черту, она начертана на песке,
Испытай меня, и ты увидишь, что я не шучу.

А теперь отойди от моей семьи, руки прочь,
Я получил оружие своё в краю духов.
Иезавель, я не оставлю тебе ни шанса,
У Иезавели не останется даже шанса

* «Чик-Фил-Эй» – верига ресторанти за бързо хранене на баптистите, неработещи в неделя
* Иезавел – демон на злото

По – горе казахме, че Кание Вест ще ни помогне да научим от кое място да търсим Боговете ни и сега той ни разкрива тайната на ръкотворните поднебесни Божии храмове, които са скалните мегалитни светилищни комплекси, построени от феноменните им строители – Българските жреци на Исус и Мария Магдалена, и които са мултифункционални високотехнологични съоръжения за връзка с Боговете и за производство на тях от операторите им жреци на духовни и материални блага и за творене на чудеса за нуждите на подопечните им тракийски племена, разселени от тях по целия свят.

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

На фона на основната тема в текста на песента – защитата на семейството, децата и дома на рапъра от съблазаните на живота и от посегателството на враговете му, и безусловното упование за защита от Исус, в ръцете на Когото Кание е отдал живота си, той ни води заедно с децата си, със съпругата си Ким и близките роднини и приятели, на един такъв светилищен комплекс – поднебесен храм, построен от големи скални светилищни панели, на който той придобива непобедимо оръжие от духовния свят, и отправя на колене от жреческия олтар молитва към Исус, Който винаги е с Мария.

НЕПОБЕДИМО ОРЪЖИЕ от=от Богиня Мадара и Бог Ежуа 

image
 
image 

image 

На този светилищен мегалитен комплекс и поднебесен храм, на който от Горе внушиха на Кание да заведе близките си от голямото му семейство, у него и цялата му голяма тъмнокожа фамилия се активират закътаните в латентен режим най – дълбоко в гените и в съзнанието им езически спомени и феноменни познания и практики на техните Българо – африкански жречески предци за скалните светилища в Африка, на които те са произвеждали духовни и творили чудеса и са били във връзка с Българските Богове и Светии в песни и танци, и сега са активирали Кание да възстанови и рестартира това познание и практики, в които с песни и танци да търси истинските Богове.

image 

image 

Да търси и да намери Боговете на предците си, Които са истинските Богове – Българските езически Богове Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Мария Магдалена, Които по Техния неотменим транс – епохален проект и план – график на екстремалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" с помощта на Тяхния репресивно геноциден и цензурен инструментариум и оръдие – псевдоИсусовата антиБългарска юдео – византийска полицейско – инквизационна доктрина Християнство и неговата институция Църквата (която сегашна християнска Църква е в унаследено невиновно невежие за тази ѝ роля), се скриха временно от Българите и човеците, бидейки постоянн плътно около тях и управляващи и направляващи стриктно генно – инженерните цивилизационни събития и процеси на смесване на Божествените Български феноменни жречески гени сред другите нефеноменни племена и тяхното еволюционно развитие и очовечаване. 

СМЕСВАНЕ НА ГЕНИ на=НА ГЕНИ на Исус и Богиня Ма (Майка)

image

Универсалната молитвената мантра и парола за връзка с Боговете ни и за активиране на тези мегалитни светилища, категоризирани манипулативно от псевдо науката геология като "природни геоложки феномени", построени от вълшебната ръка на природата, е:

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

Конкретната пускова парола на светилищния комплекс от видеото на песента Closed On Sunday е деанаграмираната ѝ дешифровка:

Closed On Sunday=Кая (скала, скално светилище) на Дуло от Диана и Исус

Closed On Sunday=Кан (Жреци) от Дуло от Диана и Исус

И една великолепна Божествена възхвала на Царя Исус с песни от последния албум на Кание Вест – Jesus is King/Исус е Цар представян на 3 ноември 2019 във Форума – уникално небивало до сега грандиозно хваление на Отец ни,

image

което е генерална репетиция преди предстоящото скорошно посрещане на Боговете ни Исус и Мария на Форума около първосвещения Божи храм Безистена

image  
image 
image
   
image

https://www.youtube.com/watch?v=2S0N6vRYcTk

Kanye West - Jesus is King - Sunday Service Experience (The Forum - 3 ноември 2019)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и пеещи и танцуващи рапъри и певци Светци, реещи се между измеренията с нови летателни технологии и конструкции от Свети Асен Йорданов, шеф на Небесното авио конструкторско бюро и участник в транс – пространствения ни екип

КОНСТРУКЦИЯ от=КОНСТРУКТСИЯ от=
от Кан (Жрец) на Диана и Кристос=
от Кан (Жрец) на Диана и Исус от Тракия 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!












Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.12.2019 00:41
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676601
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!