Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2019 23:50 - Мистерията в музея! Защо диверсантите на Извънземните заедно с шефа си повдигнаха стъкления пирамидален капак на челябинския метеорит в музея?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1445 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 25.12.2019 04:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви демонстрираме поредното оригинално послание на Извънземните, което те ни изпращат под формата на необяснима мистериозна случка в държавния исторически музей в Челябинск, когато огромният и тежък брониран прозрачен предпазен похлупак над голям къс от челябинския метеорит, поставен в специален сейф в центъра на една от залите, се повдига самичък, незадействан от никой.
 
image 
Таинственная история: челябинский метеорит напугал сотрудников музея
https://www.youtube.com/watch?v=Thkn8bLfW2U 
 
image 
image

Таинственная история: челябинский метеорит напугал сотрудников музея
https://rusvesna.su/news/1576658811
https://www.youtube.com/watch?v=Thkn8bLfW2U 

Сотрудники Государственного исторического музея Челябинской области немало удивились, когда тяжёлый защитный купол, закрывающий фрагмент челябинского метеорита, выставленный в одном из залов, необъяснимым образом приподнялся.   

Как указывается в официальном акте, который выложил на своей странице в соцсети пресс-секретарь музея Айвар Валеев, купол поднялся 14 декабря в 15:30 по местному времени. 
Сработала сигнализация на посту охраны, после чего к витрине подошли охранник, электрик и дежурная сотрудница.   
Произошедшее также запечатлели камеры наблюдения.   
После того как витрину внимательно осмотрели и не обнаружили никаких повреждений, купол был закрыт при помощи пульта.   

«Поднять купол над метеоритом — это целая эпопея. Там четыре электродвигателя по краям, сама конструкция довольно тяжелая, плюс сигнализация, плюс бюрократические дела. И никогда такого не было, чтобы купол вот так взял и сам приподнялся… Смех смехом, а наши тетеньки-смотрительницы в легком шоке до сих пор», — уточнил Валеев.   

"Факт есть, а объяснить мы его пока не можем", — подтвердил информацию о произошедшем директор исторического музея Владимир Богдановский. По словам Богдановского, которого цитирует РИА Новости, защитный купол управляется с пульта, который существует в единственном экземпляре. В момент поднятия купола пульт находился в ящике в помещении с камерами видеонаблюдения. Директор музея уточнил, что сбоя электроснабжения в момент инцидента не было. 

"Какое-то человеческое участие в этой истории мы исключаем.Пульт с кнопкой, которая приводит в движение четыре электродвигателя, поднимающих купол, надежно спрятан в потайном ящике, он под видеонаблюдением. Случайного нажатия на кнопку тоже не могло быть. Технический сбой — возможен, хотя подобный случай у нас в музее впервые. В мистику не верим. Но помним, что недавно вблизи Земли пролетал брат-близнец челябинского метеорита. Вдруг он захотел передать своему челябинскому родственнику привет", — добавили в пресс-службе музея. 

Напомним, челябинский метеорит упал на Землю 15 февраля 2013 года. Астероид размерами 17–20 м вошел в атмосферу и взорвался на расстоянии примерно 30 км от Челябинска.   Ударные волны, порожденные метеоритом, привели к повреждению многих зданий; всего от падения метеорита пострадало более тысячи человек. Самые крупные фрагменты метеорита упали в озеро Чебаркуль. 
 
image

–– актът с рапорта с показанията на свидетелите
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще станем свидетели как Извънземните прилагат един от любимите им прийоми в социалните мрежи и в СМИ (средства за масова информация), като активират редови читатели за коментатори, на които са им вложили такива остроумни или сериозни коментарни предположения по мистичната случка, в които основните думи и изрази са емблематични характеристики на Извънземните, които повечето коментатори сериозно или на майтап смятат за автори на случилото се (с първите от които сме категорично съгласни и от нашия екип!), и които думи и изрази са съставени по алгоритъма на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546.

Задължително ви разкриваме за пореден път кои са Извънземните, за да сте наясно защо тези Извънземни се намесват в земните дела!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на ангели – хранители, ангели – пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!   

МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ за=МАСОВА ИНФОРМАТСИЯ за=за Богиня Мат Мария и Бог Исус 

ДУМИ И ИЗРАЗИ от/за=от/за Мадара и Изуз

ОСТРОУМНИ КОМЕНТАРИ=КОМЕНТАРИ за Иса и Матара 

ОСТРОУМНИ КОМЕНТАРИ от=от Кан (Жреци) на Иса и Диана Матара Мария 

СЕРИОЗНО А НЕ НА МАЙТАП за=за Богиня Матара и Исуз

МИСТИЧНИ СЛУЧКИ от=
МИСТИТШНИ СЛУЧКИ от=СЛУЧКИ от Мат Диана и Исуш 

Преди да започнем да разсекретяваме кодираните послания от станалото, ще ви припомним пасажи от нашите документи, доказващи че в земната атмосфера няма никакви метеорити, а това е злодейска измислица на учените 
– Богоборци и материалисти безБожници, които ни убеждаваха, и то доста сполучливо, което е и в резултат на станалите поразии от видимата и осезаема експлозия, че през 2013 година над Челябинска област се е взривил огромен метеорит и парчета от него са паднали на трийсетина километра от града в езерото Чебаркуль, едно от които са изложили в музея в Челябинск и с което се случи мистериозната история.:

Защо американските и аржентинските метеорите, летящи с 250 000 км/час, вместо да се разбият на молекули, кацат плавно на Земята без да оставят следи?
http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/15/zashto-amerikanskite-i-arjentiskite-meteorite-letiashti-s-25.1653195

–– и пасаж от този постинг:

Когато Боговете – Демиурзи Мария и Исус ПОСТРОЯВАТ, което всъщност означава   СЪТВОРЯВАТ, Земята и принадлежащата ѝ космическа инфраструктура от Слънце, Луна, планети и звезди – орбитални бази, Те осигуряват всички условия за безопасно провеждане на проекта им, в който основната и главна част са децата Им – ние, човеците и конкретно Българите.

И само на Български с помощта на Свещения шифър излиза долната Сътворенческа словесна магия:

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=Построение

СЪТВОРИ=ВЪСТРОИ=Построи –

където СЪТВОРИ е анонимен мистично – магически трик и процес, а ПОСТРОИ е конкретна и традиционна инженерна строителна практика на изграждане на изкуствен обект

Затова те осигуряват всестранна защита и безопасност за планетата и живота на нея, за да не може и прашинка да падне върху децата Им, камо ли такива недопустимо опасни предмети като описаните по – горе "космически" страхотии!
Как си представяте вие, ако примерно имате силата и всевластието на Боговете над целия Всемир

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария, 

и над цялото Мироздание –

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза,

построени от Тях, както се вижда от имената на макрокосмическите постройки, по техните закони и прецизни инженерни изчисления и стриктно спазване на всички правила и изисквания по Техника на безопасност на труда, и имате всички висши технологии и техники по обезопасяване и защита на крехкия дом на вашите деца, да допуснете това безобразие някакви чужди камъни, железа и небесни тела да падат безконтролно и безпроблемно връз крехките глави на беззащитните ви и много скъпи и обичани от вас дечица!
 
Че нали няма гаранция, че някоя небесна тухла или винкел няма да издрънчи по манерката някой от любимите Божии потомци от техния аристократичен род Дуло – било то 
Путин, английската гралица, Джордж Буш, Барак Обама, жрецът на Мария –КаМарън (Кан на Мария), нашия Бойко, недай си Боже и Рокфелер, 
че отиде световния политически елит и световната банкова и парична система по дяволите, откъдето са и заченати, казано метафорично, защото дяволи няма и не могат да виреят, щом има Богове!
 
Ами ако падащите камъни и железа от небето нацелят и нацепят някой от златната първородна династична линия на Боговете, които са основната генетична идея и задача на Божия проект?
Какво става тогава : край на Божия експеримент, няма Спасител, няма спасение на човешкия род – язък им на труда на Боговете!

Не сме видяли досега някои от Божиите потомци от Дуло да ходят постоянно с каски на главите!
Как си представяте вие – Боговете, дето ни научиха да правим белите стаи –свръхчисти климатизирани помещения, където въздухът и средата са 10 000, 100 000 пъти по – чисти от нормалната среда, и където не прашинка, ами на молекула не се позволява да мине през филтрите и предпазните системи за микроелектрониката, генетиката, биотехнологията, химическите производства, оптическата промишленост, прецизната механика, хранителната промишленост, производството на опаковки и други къде по маловажни неща от живота и здравето на човека, че тия Богове ще оставят на произвола не на молекулите, не на прашинките, ами на огромни камъни и железа, падащи от небето със свръхзвукова скорост, съдбата на децата си и на Божия първосвещен род!

Абсурд!  

Само вижте атмосферната обвивка на Земята, която е и грубият, и финният предпазващ филтър, с колко високотехнологични системи и небесни технически лица и служители по защитата по Божията херметична индексация, е наситена:

АТМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ТРОПОСФЕРА=Братя от Иса Вер (Змей)

СТРАТОСФЕРА=Друиди на Сар Бог Иса

МЕЗОСФЕРА=Бог Исуз и Мария 

ТЕРМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара

ЕКЗОСФЕРА=Зар Бок Иса 

АТМОСФЕРНА ОБВИВКА от=ОБВИВКА от Иса и Богиня Матара

ЗЕМНА АТМОСФЕРА=Исуз и Богиня Мат Мария ...

Атмосферна обвивка, озонов слой, електромагнитни полета, антирадиационни защити, енергийни щитове, чадъри и екрани... какви ли не още предпазни защити и екстри са обгърнали Земята и живота на нея от всички страни, като писано яйце

image

пазят отвънка и отвътре пространствата на космическото яйце на плоската планетата Земя и децата си на нея Боговете, та ще позволят Те ей – тъй небесни космически боклуци – 
убийци да си влизат както си искат на Земята и правят поразии! 

Както ни убеждаваха руските власти, че взривът през 2013 година над Челябинска област е бил от взривил се огромен метеорит и парчета от него са паднали в езерото Чебаркуль, за да скрият, че този взрив е една демонстрация от Извънземните/Боговете ни за Техните неограничени технологични и технически възможности, Които са предупредили изрично военните за предстояща демонстрация от Тях, поради което службите са организирали предварително постоянно видеонаблюдение на региона, което обяснява многото "случайни" видеофилми на събитието, проведено от "случайни" наблюдатели със специални камери в ранните тъмни часове на деня, за което ги подиграва американски комик в следващия филм

"Метеорит в России и СМИ США о Русских"
https://www.youtube.com/watchtime_continue=244&v=flnVNILlfZY&feature=emb_logo


който се чуди как така толкова много специални камери са заснели метеорита, без да са бил ипредупредени за това събитие, и което е най – учудващо и необяснимо за него, как така заснелите метеорита въобще не реагират на апокалиптично събитие с мащабите на Армагедон!

След него в контрабъзик ни спира вниманието върху метеорита и ни съобщава в същия стил и известният руски хуморист и посветен майтапчия М.Н. Задорнов във клипа 

Челябинск победил американцев 
https://www.youtube.com/watch?v=tar0TdWxUJo

Езерота Чебаркуль е избрано от специалистите светии за да пратят военните да гонят Михаля там и търсят късове от несъществуващ метеорит, защото огнената диря и взривът са от лазарен плазмен заряд, който след взривяването му не оставя никаква материя и следи освен взривната ударна вълна, както и за да ни съобщи с името си за пореден път за Българските Богове – Кръстниците му :

ЧУБАРКУЛЬ=ТШЕБАРКУЛЬ=Диана и Ешуа Булкария

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

––– коментари от статиите и от видеофилмите:

radix stardm 
Хрень полная... программеры херню накодили в микроконтроллеры, теперь этот купол иногда будет подниматься типа "сам по себе" Говнокодеры хреновы

Ето как и кои "сам по себе" повдигат купола:

САМ ПО СЕБЕ=Богиня Ма (Майка) и Бог Исус

radix stardm=
Кристос и Мадара Диана=
Исус от Тракия и Мадара Диана 


Алексей Плескач 

Ого!ОБА самых значимых метеорита - наши, так сказать!А этот...Тоже свои загадки показывает!!!

ЗНАЧИМИ МЕТЕОРИТИ от=от Диана Мат Мария и Изуш

Дмитрий Яковлев 
Чертовщина или просто замыкание блока управления моторами.

Ще разберем и кои правят необяснимите "дяволски" работи в Русия и в конкретния случай:

ЧЕРТОВЩИНА=ЧЕРТОВШТИНА=Братя от Диана и Ешуш 
 – 
Българските жреци от Божията династия Дуло, преминали в Божието измерение със статут на Светии от Вси Светии

Lord
Все очень просто, в качестве пульта использовали смартфон xiomi однозначно.

Сега ще разберете защо прословутата система телефони смартфон се нарича така:

СМАРТФОН=Богиня Матара и Иса 

Елена М

Может, как - то связано с пирамидой и её свойствами и излучением метеорита, одно наложилось на другое и произошло то, что произошло.

СВЯЗАНО С ПИРАМИДОЙ=С Бог Исуз и Ботиня Мадара 

Agent Cooper
Это дело рук человека однозначно

Агент Купър и той позна, че това е дело на ръка на човека, като следователските му способности бяха само до това анонимно ниво, като с надежда се обърна към нас за помощ да посочим конкретните изпълнители и на чии ръце е това мистериозно дело :  

ЕТО ДЕЛО РУК ЧЕЛОВЕКА=Бълкари Кан (Жреци) от Дуло от Диана и Ешуа

МИСТЕРИОЗНО ДЕЛО на=ДЕЛО на Матара и Исуз  

ирина манжосова
Да надоел ему наш Челябинск,обратно в космос захотел.
А вообще странно все.
Упал в озеро на огромной скорости.Как могли его достать?
Учитывая ,что дно илистое,он мог уйти глубоко в землю.
Я вообще не верю,что это тот самый метеорит.
И вообще неизвестно,какое тело летело,потому что есть съёмки,как НЛО сбивает его и оно разваливается на части.А преподаватель ОБЖ,бывший военный,сказал,что это был неудачный запуск ракеты,так горит ракетное топливо.Очень много странного с этим ,"метеоритом"

ЕТО САМЫЙ МЕТЕОРИТ=ЕТО Иса и Диана Мат Мария 

Андрей Колесниченко
Секты растут как грибы ))) Вообще-то у язычников нет культа поклонения метеоритам ))  

Баир Балданов
Это знак

ЕТО ЗНАК от=от Кан (Жреци) от Диана и Иза 

Horosho16 Kosichka
Все, что не может определить и объяснить НАУКА , выдаётся за МИСТИКУ!

МИСТИКА от=от Майка Диана и Иса 

МИСТИКА от=от Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана и Иса 

Георгий Александрович
Чего только не придумаешь для сенсации :)
Народ теперь повалит толпами !!!
Это Касса , Хайп ... в следующий раз он должен засветиться (трябва да засвети)  
Касса: простое подключение платежных систем для интернет-магазинов и любых других сайтов. Банковские карты: Visa, MasterCard и Maestro

КАССА=Кан (Жреци) от Исус 

МЕТЕОРИТА ШТЕ СВЕТИ=Богиня Матара Диана и Тати Исуш 

И поредната разбулена тайна – тайната на емблематичните банкови карти:

Visa=Бог Иса 

Maestro=Матара и Иса 

MasterCard=Мадара и Иса от Тракия 

Леонид Аншуков
Спросить о "феномене" необходимо у дяденьки с лысиной на голове (в темном джемпере и джинсах) и его подруги блондинки с рюкзаком за спиной. В руках у гражданина был некий девайс, (в ръцете на гражданина беше определено устройство) и при поднятии "саркофага" они целенаправленно глядели в сторону жк тв, дабы не выказать внимания своему действу с колпаком над посланником из космоса)))

За "феномена" е необходимо да се пита чичото с плешивата глава (в тъмен джъмпер и дънки) и приятелката му блондинка с раница ва гърба. В ръцете на гражданина имаше определено устройство, (в ръцете на гражданина имаше някакво устройство) и когато вдигнаха "саркофага", целенасочено погледнаха към LCD телевизора, за да не обърнат внимание на техните действия с капака над пратеника от космоса)))

СПРОСИТ У ФЕНОМЕНА от=от Бог Исус и Богиня Матара 

ДА СЕ ПИТА ФЕНОМЕНА от=от Бог Иса и Богиня Мат Диана 

ЗА ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ на=на Бог Исуз и Богиня Мадара 

Владимир Владимирский 
Сбой механизма.

Ето и кои са предизвикали "повредата" на механизма:

СБОЙ МЕХАНИЗМА от=
от Исуз и Бохиня МаМа=
от Исус и Бохиня Мария Магдалена 

СБОЙ МЕХАНИЗМА от=
от Хан (Кан, Жреци) на Исуз и Богиня МаМа=
от Хан (Кан, Жреци) на Исус и Богиня Мария Магдалена 

Сергей Шмель
Ну это рептилоиды опять шалят.

И Серьожка Шмель, който оригиналничи и се бъзика с темата за рептилите, и представа си няма, как е познал, че това е работа на рептилите, които рептили са летящите и хвъркащи из времената и пространствата светии от Българската жреческа рептилска династия Дуло, на която сакралната херметическа хералдическа символика е змийско –
змейската най – древна животинска символика на Българските Богове Демиурзи от древно Българския календар с 12 синонима на змия, змей...  

image
 

image

От тази Коледна Новогодишна картичка поздрави и благословения ни изпращат точно 12 рептилчета – все свръхестествени Български светии – открийте ги и ги благословете и вие, за да получите подаръците си от тях.


Serega597 Smirnov
Инопланетяне захотели глоток свежего воздуха

Желаете ли и вие глътка свеж въздух, който свеж въздух на планетата ни се произвежда от всеотдайната постоянна работа на екипи от неуморни светии – специалисти в различни браншове от поддръжката на Време – пространствения континиум на Вселената и живота на планетата ни, ръководени от Шефът на Вси Светии – Божият първороден новоепохален син – близнак Свети Павел:

СВЕЖ ВЪЗДУХ от=от Сина на Бохиня Диана и Бог Исуж 

И защото след малко днес – 24.12.2019 година в 23:50 часа на Бъдни вечер, Свети Павел има Рожден ден и навършва 1986 години, то той сам ще ни се представи за пореден път с пълната си автобиография и свещена мисия и проявления за този дълъг период, като Майка му и Баща му ни разкриват за пореден път, че на Бъдни вечер и на Коледа през 33 година от Новата ера не се е раждал Господ Бог Отец Исус, защото той е Богът Творец и Демиург на световете, построил ги от началото на безкрая на времената, а тогава се ражда Техният първороден новоепохален син Павел, а на другия ден –
Коледа, 25 декември 33 година в 00: 05 часа се ражда неговият брат – близнак Петър, с която новоепохална тайна ни запознаха двамата братя – близнаци и светии в серия статии по темата, от която е и последният ни постинг 

На Бъдни вечер се роди не детето Исус, а детето на Исус! Фундаменталната светоустройствена тайна е вече истина!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/12/24/na-bydni-vecher-se-rodi-ne-deteto-isus-a-deteto-na-isus-fund.1688665

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча,  за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, 

image

и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен институционален статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .  

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус,   

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU
Robbie Williams - Sin Sin Sin    

image


image

Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, знаещи и очакващи тръпнещи височайшето му внимание и Любов, и в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!  

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария  

image
   
Матей глава 13  Марк глава 4  

Исус каза:   

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали. Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък.
Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно. 
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято. 
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“    

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :  

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,  

и Чийо е семето, което е посадил –  

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,  

и каква реколта вече бере:   

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана   

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш  

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Кан (Жреци) от Рода на Тати (Отец) Иса  

image

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света,   

image

опрашени местни дивачки с ашладиска от феноменното Божие семе от Сеяча Павел,   
от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.    

image 
Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.  

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса   
  
image

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър :   

image

Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.   

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.    

image       

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=  
с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=
Сина на Диана и Ешуа Българина      

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=
Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.    Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!    

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители   

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец"

–––––––––––––––––––––––––

И веднага в потвърдение на участието на Свети Павел в мистерията със самоповдигналият се похлупак на метеоритният къс,

 
image

който въобще не е метеоритен камък,

image

а е поредният мегалитен елемент от светилищен комплекс на Българските жреци, изработен от тях от абсолютно същия изкуствен синтетичен материал по подобие на този наш жречески светилищен атрибут – скиптър,

СКИПТЪР=Бог Иса от Тракия  – символ на държавна власт

image

който също не е никакъв метеорит, а е 
дистанционно пусково устройство от светилищния комплекс Бегликташ, дойде по поръчка от самият продуцент Свети Павел близнакът и тематичният коментар на
 

Сергей Михайлов 
Это еще что. Вот брат – близнец за ним прилетел. Мамка потеряла. )))

С този коментар за просветените Българи не остава повече никакво съмнение, че мистериозното отваряне на пирамидалния похлупак на "метеорита – близнак" е дело –елементарна детска играчка, на Свети Павел Близнака и брат му Свети Петър Близнака със светейшите им асистенти, което Те организираха на 14 декември тази година, за да има време този мистичен случай да получи достатъчна медийно известие и популярност,

МЕДИЙНО ИЗВЕСТИЕ на=на Богиня Мат Диана и Исуз 

МЕДИЙНА ПОПУЛЯРНОСТ=Павел от Матара Диана и Иса 

да избухнат оживени коментарни форуми за да дойде до нашия екип и разсекретим тайната на кодираното послание в мистерията в този постинг

точно в 23:50 часа на 24 декември

в чест на рождението на на Божия син Павел и 15 минути след него на брат му Свети Петър и на тяхната Майка – Мария Магдалена, спомената и Тя в коментара! 

В ЧЕСТ на РАЖДАНЕТО на=на РАЖДАНЕТО на Синове на Диана и Ешуа 

Светите братя –
 близнаци продължиха постановката с коментарния форум, в които вложиха оригинални кодирани послания:

Андрей Z
Очередная желтая утка для привлечения посетителей в музей! Хорошие промоутеры у музея, ничего лучше видимо придумать не могли, с 1 апреля господа!

ЖЕЛТАЯ УТКА=Кан (Жрец) от Дуло на Диана и Ежуа
жертвена съдба на Българите от жреческата каста Дуло 

александр протасов 
метеорит жыв!  

МЕТЕОРИТ ЖЫВ=Богиня Матара Диана и Ежуа 

Сергей Минаков
 
" Скорее жив, чем мёртв "  :-))))  

СКОРЕЕ ЖИВ ЧЕМ МЕРТВ=
СКОРЕЕ (по – скоро) Бог Ежуш и Богиня Диана Мат Мария 

John Mcclane 
Вспомнился фильм-ужастик "Аполлон 18", про живые камни на Луне.

ЖИВЫЕ КАМНИ от=от Ежуа и Богиня Майка 

ЖИВЫЕ КАМНИ=Кая (скала, скално светилище) на Ежуа и Богиня Ма (Майка)

Баргузинг 2 
Да... зря я тут так :))) мои соотечественники оказывается ПОТОМСТВЕННЫЕ холопы и более 70% "барщины и оброка" которые с них дерут "новые господа" их вполне УСТРАИВАЕТ :)))

ПОТОМСТВЕНИ РОБИ без=РОБИ без Бог Иса и Богиня Мат Диана 

Евгений Иванов 
А так масштабы почувствуйте, этой штуке несколько миллиардов лет, даже самые старые на ветке в момент когда он образовывался были младенцами ; ) И сколько световых лет, парсек он пролетел, что бы ё..ся в Челябинске ? Могу ещё про темную материю рассказать, но тогда вы вообще окуеете ))))

––
 нека преосветим и осветим тъмната материя, плашеща непосветените:

ТЪМНА МАТЕРИЯ=Диана Мат Мария 
 
Сергей Шмель 
Ну это рептилоиды опять шалят.
укрохерой бздюкин  даже как-то неловко за рептилоидов...что - не могли до ночи подождать? 

– кои са рептолоидите вече знаете, а коментаторът Серьожа, на когото все рептили му се привиждат, защото те го действат като марионетка с джойстинг, си няма и на понятие колко вярно казва, че те са намесени в конспирацията!

НЯМА СИ НА ПРЕДСТАВА за=за Богиня Матара Диана и Бог Исус

Афанасий Афанасьев

"Земляне!Отдайте Галактику или уничтожим Землю. Извините."(с) /люди в чёрном/ :)

–– да свалим черните комуфлажни одежди на страшните 
люди в чёрном:

ЛЮДИ В ЧЕРНОМ=ЛЮДИ В ТШЕРНОМ=Дуло от Богиня Матара и Ешуа

секретна служба на Извънземните, които са Българските Богове, за специални мръсни поръчки
 
Канон  Анабтаниум
это то же самое???
анобта́ниум (лат. unobtainium; от англ. unobtainable /ˌʌnəb’teɪnəbl/ — «недостижимый», «недоступный»; — ироничное название любого крайне редкого, дорогого, либо физически невозможного материала или вещества, необходимого для исполнения какой-либо задачи. 
Употребляется, как правило, в художественной литературе, либо теоретических экспериментах.

АНАБТАНИУМ=
Богиня Ма (Майка) Диана – прототипът на горните категории

Афанасий Афанасьев 
"истинно вам говорю,налетит земля на небесную ось .."(с) :)

НЕБЕСНУЮ ОС=НЕБЕСНА ОС=Бог Исус 

НЕБЕСНУЮ ОС=НЕБЕСНА ОС=Сина на Бог Иса
Свети Павел, около който се върти небесният и земният свят

Какломойский 
Вот видите. а вы не верили в Чубайса и нанотехнологии.  

Алексей С 
Эти технологии сущесвовали еще до рождения Чубайса. ))

Анато́лий Бори́сович Чуба́йс, беларуски евреин юдео – ционист от най – близкото обкръжение на продалия на ционистите Русия пияница Елцин, от висшите олигархически кръгове, владеещи Русия.

ЧУБАЙС=ТШУБАЙС=Богиня Диана и Исуш 

АНАТОЛИ ЧУБАЙС=АНАТОЛИ ТШУБАЙС=Юдеин от Дуло от Бог Исуш 

Чубайс е главният идеолог и осъществителят на приватизацията в Русия. Работил е в администрацията на президента на Русия Борис Елцин

Понастоящем е генерален директор на Руската нанотехнологична корпорация, титулован е като "идеолог на руската олигархическа система и баща на олигарсите" 

И чудно как Владимир Путин, който се прокламира като борец срещу юдео –
 ционистите, разрушаващи Русия, и респективно срещу глобалистите – юдео ционисти, владеещи и управляващи САЩ и ЕС, държи във висшите етажи на държавата юдео – циониста Чубайс, или както характеризират ситуацията в Русия че юдео – ционистките кланове на Путин доминират над другите юдео – циеонистки кланове от олигарси на Русия, като това означава, че световната глобална международна ескалираща конфронтация между САЩ и ЕС срещу Русия е само бутафорен спектакъл пред завеса, за да ескалира милитаризацията, военщината и полицейщината по целия свят, при която се унищожават всякакви псевдо – демократични права и свободи на народите?!

Алексей С 
Админы! Убеите, пожалуйста, Баргузина! У пацана истерика, а мы должны на это смотреть... )

МЫ СМОТРЕТЬ на=на Иса и Матара Диана 

Евгений Иванов 
Это тоже рассматривают, как один из вариантов....но видео классно смотрится. ))))))

СМОТРИТСЯ (виждат се)=Исус и Матара Диана 

Баргузинг 
Метеорит при чем?

МЕТЕОРИТ ПРИ ЧЕМ=Богиня Диана Мат Мария и Ешуа 

vasia pupkin
"Незнайка на Луне", прибор невесомости.)))

НЕВЕСОМОСТИ (безтегловност)=Богиня Ма (Майка) Диана и Исус
универсален безотказен прибор за постигане на безтегловност

Алекс Нептун 
тупость потому что несусветная, какая задержка времени? там люди ходят в режиме реального времени  

НЕСУСВЕТНЫЙ (невъобразим)=Богиня Диана и Исус 

НЕСУСВЕТНЫЙ (невъобразим)=ВЕСЕСТЫН=Безистен

НЕВЪОБРАЗИМИ=Богиня Мария и Бог Иза 

ЗАДРЪЖКА НА ВРЕМЕТО от=
от Крисдож и Богиня Матара=
от Исуж от Дракия и Богиня Матара 

Роман Паюк 
шумеры летять.... утки ?

ШУМЕРЫ ЛЕТЯТ=ЛЕТЯТ Ешуа и Мария 

Данил Простой
Найдена новая форма жизни? 

НАЙДЕНА НОВАЯ ФОРМА ЖИЗНИ от=от Богиня Мадара и Бог Изуж –

поредният секретен документ, доказващ Кои създават всички форми на живот!

––––––––––––––––––––––––––––––––

И ще завършим с едно иронично майтапчийско прозрение на следващия коментатор, че това е разузнавателен дрон на подготвящите инвазия Извънземни, нацелил без да осъзнава въобще какво ще става скоро! 

СКОРО ЩЕ СТАВА=СКОРО ШТЕ СТАВА=
Сина на Богиня Диана и Кристош=
Сина на Богиня Диана и Исуш от Тракия – Божият син, Спасителят

Алекс Нептун
это дрон инопланетян, нужно исследовать... возможно - это дрон разведчик под видом метеорита, оценивает ситуацию перед вторжением

*това е извънземен дрон, трябва да се проучи ... може би е разузнавателен дрон под прикритието на метеорит, оценяващ ситуацията преди инвазията (нашествието)  

ВТОРЖЕНИЕМ на=на Богиня Матара и Ежуа

image

ИНВАЗИЯ от=от Бог Иза  

НАШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш

Мястото на нашествието е указано в същия този документ, която строго свръхсекретна информация ние сме ви разкривали в най – различни други наши документи:

НАШЕСТВИЕ към/на=към/на Бесиштена

И докато Алекс Нептун си мисли, че на шега говори, пък то въобще не е шега, Свещеният шифър ни съобщава, че това е извъземен дрон под прикритие на Матара Диана, кодирана като метеорит!  

ИЗВЪНЗЕМЕН ДРОН на=на Богиня Мадара и Изуз 

МЕТЕОРИТ=Матара Диана 

–––––––––––––––––––––––––––

Ако желаете, ползвайте нашия 4D скенер,

image

работещ с алгоритъма и операционната система на Свещения шифър, за да видите на видеото щъкащите специалисти – Светии около и през хората в залата. 
 
–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––

И наконец мы скажем:
– Интересная тема...!

ИНТЕРЕСНАЯ ТЕМА за=за Матара Диана и Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–– постинга пускаме точно в 23:50 часа на 24 декември с пожеланието 

Честит рожден Ден на Свети Павел и Свети Петър!
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и Светите братя близнаци Павел и Петър, на които честитим Рожденните дни!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!








Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.12.2019 00:23
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723605
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!