Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2019 22:54 - Тайната на гробницата в Старосел и мегалитните светилища или как предците ни са продължавали рода, възкръсвали и придобивали безсмъртие и вечен живот - част1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4024 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 30.11.2019 13:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В средата на м. октомври предприехме изследователска експедиция в най – академично доказаната и регистрирана археоложко, исторически и езотерично култова сакрална зона в България – зоната на светилищните съоръжения на Българските жреци и царе около прочутата тракийска гробница под Четиньова могила над с. Старосел.

image

image

Първите панорамни снимки и видео – кадри направихме от Спа – центъра на с. Старосел и обхващат територията от гробницата под Четиньова могила в маркера в ляво, до зикуратния пирамидален мегалитен комплекс № 1 в дясно с маркера, който бе основна наша цел и интерес в първия ден на цялата ни експедиция, подготовката за която документирахме със следващите материали.

image

Официална информация:

Четиньова могила (Старосел)
https://bg.wikipedia.org/wiki/Четиньова_могила_(Старосел)

"Гробницата под Четиньова могила край село Старосел, (Община Хисаря) е най-голямата подобна структура в Тракия и региона, построена в средата на IV в. пр. Хр. за тракийски владетел, вероятно от семейството на Котис I.
Тя е част, заедно с други гробници в околностите, от могилен некропол, разположен в южните склонове на Средна гора.

Разкопана е през 2000 г. от Георги Китов, който счита Четиньова могила за „култов комплекс“.

Гробницата е принадлежала на тракийско владетелско семейство с големи възможности, най-вероятно, според Чавдар Цочев, това на цар Котис I, предвид нейната датировка, местонахождение и внушителна архитектура. Стилът на паметника, неговия амбициозен план и техническо изпълнение, както и липсата на прецеденти на такава архитектура в Тракия, подсказват, че поръчителят му е наел архитекти от Гърция."

– Една групичка изследователи от миманса 

МИМАНС=? (след малко ще разберете какво е),

плахо допълват във Википедия, че 

"паметникът под Четиньова могила може да се интерпретира не само като гробница, а и като „култов комплекс“, 

обаче най – отпред задължителто стои клеймото "гробница" – сиреч некрофилница, смъртница, погребалница, и всичко по – нататък е само локумджийска псевдо езотерична поетично – философска акробатика, наречена официално "орфизъм", чийто осторожен официален институизиран доаен и надзорник – цензур да не тръгнат на другаде нещата, е маститата наша династична родственица и проф. дин – Валерия Фол!
 
Вики продължава официалното инфо:

"Според (плахите – наша бел.) изследователи структурата е била използвана дълго време. Проучвателят, Георги Китов, описва Четиньова могила като „храм“, „мавзолей“ и „хероон“. Той предполага, че храмът е бил с орфическо-доктринален характер – в светилището покойният доктринален владетел – син на боговете се превъплъщава в антроподемон. Това твърдение се потвърждава и от дълготрайната употреба на храма и извършваните пред него обреди в култовите ями.
Траките от племето на одрисите (към чийто владения принадлежи култовата постройка) почитат Великата богиня Майка, която е отъждествявана с планината и съответно скалата. Натрупването на могили възпроизвежда планината и утробата на богинята-майка. Освен нея, е почитано и нейния син (Слънцебога), който е владетелят у траките – играещ ролята на медиатор – връзката между хората и боговете.

Според Валерия Фол Четиньова могила вероятно е представлявала и свещено място за извършване и на друг тип обредност, не само инициационна и мистериално-обредна, но и космогонична, следвана по слънчевия календар. Тя подчертава, че са необходими още проучвания, за да бъде убедително доказана тази хипотеза.
Фол аргументира становището си с факта, че свещеното пространство в непосредствена близост до храма е строго йерархизирано – свещената територия извън оградата със скални олтари и жертвени ями пред входа, могила, монументална стълба, площадка в средата на пътя към фасадата с входа към подмогилните помещения, коридор, правоъгълно помещение и кръгло помещение.
Установената последователност включва седем йерархични степени, които могат да бъдат достигнати чрез стремително изкачване нагоре и самото влизане в храма изисква тези степени да бъдат преодолени, за да се получи видението за създадения Космос.
От друга страна, проф. Фол разглежда подмогилното съоръжение като храм-пещера – равнозначно на пещерата утроба на Великата богиня-майка, в което се визуализира и свещеният брак, за да се постигне познание, което да позволи заклеването на Хермес. Когато мъртвият владетел бъде внесен в храма-утроба, той преминава в десетата степен на безсмъртността, означена с десетте псевдо колони в кръглото помещение – така това преминаване може да се мисли като връщане в пещерата-утроба на Великата богиня-майка, чийто доктринален син е мъртвият владетел."

– след пороя от абсолютно неверни псевдо – орфически алабализми, изпитан менторски безконкретен стил на апологетите ни орфици и корифеи продължители на фалшификаторската историческа школа на Златарски в областта "тракология", водещ институциониран капацитет от които е нашата родственица В. Фол, да ви кажем колко скелети и кости на погребани тракийски владетели (които всички са само Български аристократи от жреческия род Дуло), са намерени в гробницата на Севт Трети – Голямата косматка край град Шипка, разкрита също от големия Български жертвен потомък на Исус и Мария Магдалена – проф. Георги Китов, убит от заговорниците срещу Българите в Старосел точно преди предстоящото отваряне на другия ден на категорично установената от негов екип с модерни георадари скрита камера в Голямата косматка, в която има съхранени перманентно свръхмодерни видео – файлове от дълбока древност, в които има на чист съвременен Български език (който е първосътворенческият и сега официален Божи език) тази същата информация, която ви разкриваме стъпка по стъпка в задъхано екстренно компресирано темпо в нашия блог :

Википедия отговаря категорично на въпроса ни:

"В гробницата в Голямата косматка (както и във всички други подобни съоръжения в България) не са намерени никакви човешки останки, освен три нагорели зъба от 10 - 12 - годишен индивид, разпръснати в кръглата камера",

въпреки че всички проходи и врати към централната куполна камера в съоръжението са затворени и зазидани ... отвътре, намерени непипнати до откриването им от Китов!!!, сякаш влезналите вътре жреци са възкръснали!
Мистерията се проумява, когато проумее човек, че влезналите вътре жреци наистина са възкръснали в Голямата косматка и са преминали през тази възкресителна инсталация и транспространствен портал в Божието измерение за възкресителни процедури и завръщане в нашето измерение през друг транспространствен портал.
 
"Няма данни в подкрепа на идеята, че тялото е било кремирано в дромоса" – съобщава ни Вики в подкрепа на нашата категорична квалификация, че тези съоръжения не са гробници, а са спа – регенеративни и възкресителни енергитични свръхтехнологични феноменни съоръжения, какъвто спа – център по име е новопостроеният хотелски комплекс и винарска изба над с. Старосел на километър и половина от Четиньовската могила, който спа – център обаче е само за плицикане и куфеене на новобогаташите в България и горещата минералната вода на който не може да измие нито един техен грях, нито да удължи живота им и с един ден дори !

ДРОМОС=Мадара и Иса – коридор или проход, водещ към Боговете ни

В "гробницата" в Старосел също не е намерена и една костичка от човек, а която ако беше погребалница трябваше да има сума ти човешки кости, още повече че е била ползвана постоянно от огромен брой посетители за ... гробница уж!

"На 30 м южно от куполната сграда, е открит „кенотаф“ – празен гроб, а около него в три отделни ями – отделни останки от човешко тяло и богати дарове – златен пръстен, керамични съдове, конска амуниция, въоръжение."

Вики:

"В района около Старосел и съседните села има още девет могили с подмогилни съоръжения с уникални архитектурни елементи и цветна украса. Могилите са проучени и консервирани, но не са отворени за посещения. 
Районът също така е наситен с мегалитни светилища, сред които тези при върховете Алексица, Кози грамади, Сборови грамади, Гарванов камък; светилищата разположени край село Паничери..."

––––––  

И сега защото и ние сме от категорията на ония аматьори от миманса, които обаче не само че не слушаме какво ни баламосват и упойват с отровна изворова вода учените от анти – българската историческа школа на Иречек – Златарски, ами и въобще не им вярваме, и още повече където ги хванем да лъжат, а те навсякъде ни лъжат, затова и ги "бием" като за световно и разобличаваме за академичните им лъжи за характера и функциите на скалните мегалитни съоръжения, фалшифицирани и класифицирани научно от тях като "природни геоложки феномени", а сакралните ни храмови съоръжения заклеймени и жигосани със смъртния черен печат като погребалници и некрофилници, затова ще вземем думата и ние и с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще разсекретяваме пристигналите документи по темата и ще проясняваме мистерията на специалните съоръжения, заклеймени до сега като "гробници".

МИМАНС=МаМа и Иса=Мария Магдалена и Иса

АМАТЬОРИ ОТ МИМАНСА от=
от Диана Матара МаМа и Иса=
от Диана Матара Мария Магдалена и Иса

МИСТЕРИЯ=Матара и Иса 

ПРОЯСНЯВАМЕ МИСТЕРИЯТА на=на Богиня Диана Матара Мария и Бог Исус,

където Богиня Диана и Бог Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б"  

От този свещен жречески род е и цар Котис I, и Севт III, от този род сме и ние, и проф. Китов, и Чавдар Цочев, който по византиоложки коварно и менторски ни гъбарка и уверява по – горе във Википедия, че "предвид датировката, местонахождението и внушителната архитектура на "гробницата" под Четиньово могила, стилът на паметника, неговия амбициозен план и техническо изпълнение, както и липсата на прецеденти на такава архитектура в Тракия, всичко това подсказвало, че поръчителят му е наел архитекти от Гърция.", за да не посмее никой да си помисли дори за миг, че тракийски феноменни строители, (които са тракийци само по географски произход, но по етносен генезис са само и само !!! Българските жреци) са майсторите на светилището в Старосел, и че никакви гръцки архитекти не са го строили, защото гърците по него време са още дрипави абсолютно безкултурни африкански данайски=юдейски пирати и нашественици – завоеватели по нашите земи, които са можели да построят евентулно най – много изкопан в земята клозет покрит с камъни и дървета, и който им нисш цивилизационен статус по заграбените от тях Български земи и население и култура, продължава още векове и хилядолетия!

Ето и кои са единствените и истински архитекти, способни не само да построят такова свръхтехническо и високо технологически феноменно мултифункционално енергийно съоръжение, но и да работят и оперират на него:

АРХИТЕКТИ=Кан (Жреци) на Диана от Трахия

КОТИС=Кан (Жрец) на Диана и Иса 

СЕВТ=Иса и Богиня Диана 

СЕВТ ТРЕТИ=Друид (Жрец) на Иса и Богиня Диана 

КИТОВ от=от Бокиня Диана=Кан (Жрец) на Богиня Диана

ЦОЧЕВ от=ТСОЧЕВ от=от Богиня Диана и Исуш

КОТИС I=КОТИС ПЪРВИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса Вер (Змей)

секретът на този жречески титул на жреца на Диана и Исус оставихме на по – задно място, за да ви покажем неговия рептилски статут и ви подсетим, че змийско – змейската драконова рептилска символика е най – древната езическа животинска символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей..., преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло, 

image

на които Боговете ни са дали емблематичните положителни и отрицателни главни роли в транс – епохалната риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" и по които им култови емблематични рептилски признаци сега ги откриваме навсякъде по света и по всички висши и нисши (+) и (–) позиции в човешката цивилизация и ги вадим от дупките им на светло! 

А обяснението на следващия превод на същия титул на първожреца Котис и появата на Орфей оставяме за по – назад в постинга, за да ви го обясним и ние, и да го обясни още и един просветен академик, негов генетичен потомък и наш династичен родственик в един специален исторически документ:

КОТИС I=КОТИС ПЪРВИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Орфеос

Защо в "гробницата" в Голямата косматка не са намерени никакви човешки останки, освен три нагорели зъба, а в "гробницата" в Старосел също не са открити никакви човешки кости, като извън сградата, е открит „кенотаф“ – празен гроб, а около него в три отделни ями – отделни останки от човешко тяло и богати дарове – златен пръстен, керамични съдове и конска амуниция?
Защото вече знаете, че тия "гробници" и "погребални камери" въобще не са некрофилски съоръжения, а като всички други мегалитни светилища са портали между измеренията и КПП – та за транспространствено преминаване и обмен и пътуване във времето и високотехнологични свръхфеноменни мултифункционални енергийни съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса на тези транспространствени Рогове на изобилието от жреците – оператори,

РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО от=от Богиня Диана и Иза Българина,

като една от най – важните им функции е да бъдат лечебни и възкресителни удължаващи живота биокамери и апаратури, на които пусковите оперативни пароли са :

ГРОБНИЦИ=ГРОБНИТСИ=Бог Иса от Трагия

ПОГРЕБАЛНИ КАМЕРИ за=за Българи Кан (Жреци) на Богиня Мария

Ще разкрием една от многото специфични традиционни важни медицински и лечебни функции и операции, които са провеждани в "погребалните камери" на тракийските "гробници" и всичките светилища, и които невежите изследователи и христианските псевдо – Исусови църковно – инквизационни манипулатори и фалшификатори – дезинформатори умишлено са дефинирали, внушили и постулирали като "сексуална полова разпуснатост на нравите на тракийските девойки и жени и Дионисиеви оргии и вакханалии на древните траки, които с необуздано веселие и диви оргии вършели разюздани ритуални сексуални обряди и се съвъкуплявали безразборно на светилищата", 

image

за което свободно художествено съчинение на манипулирано и изврътено съзнание  виждаме на тази картина с "погребална камера" на светилищен храм и на много подобни, 

image

докато сакралната практическа същност на тази важна функция на светилищата, демонстрирана на тази мозайка, е лечебната и животопораждащата, при която на тези чисти положителни мощни енергийни места под оперативното ръководство на първожреца на светилището на фона на музика и любовни песни и танци и максимално възможна святост и чистота, се извършват свещени полови актове за зачеване от младите семейни двойки, а жрецът на Дионисиус (който тракийски/Български бог е представен също в композицията) от тази картина и е приносител на първосвещеното феноменно Божие енергийно изчистено и преосветено генетично семе, запложда при тези оптимални благоприятни условия в биокамерата специално селектирани Българки от жреческата аристокрация от рода Дуло за продължаване на генно – инженерната схема на 
еволюционно развитие на Божията жреческа фамилия Дуло по Божия план за транс – епохалната екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация".

Знаете кой е Дионисиус:

ДИОНИСИУС=ДИОН И ИСУС=Диана и Исус
синкретизираният древен митологичен образ на Българските Богове

Ето автентични документи за същността на гробниците и погребалните камери:

ПОГРЕБАЛНИ КАМЕРИ за=ЕБАЛНИ КАМЕРИ за Порги=ЕБАЛНИ КАМЕРИ за Борги (Българи)

ПОГРЕБАЛНИ КАМЕРИ за=ЕБАЛНИ за Борги (Българи) Кан (Жреци, Жрици) на Мария 
 
ПОГРЕБАЛНИ КАМЕРИ И ГРОБНИЦИ за=
ЕБАЛНИ за Борги (Българи) Кан (Жреци, Жрици) на Богиня Матара и Иса от Трагия

image

И нека пуританите –
 лицемери да не ни заклеймяват и нас в разпуснатост на нравите и нецензурност или си извръщат главите!
Значи могат заговорниците срещу Българите и душманите ни фалшификатори да фалшифицират академично сакралните ни храмове и светилища като ги дефинират най – нагло и цинично мръснишко като некрофилски съоръжения и скриват тяхната Божествена функция и статут, а ние не можем да кажем истината в прав текст за тях, каквато е и каквато я говорим в битноста ни!

Това е истината за една от многото функции на "погребалните камери" и т. нар. "смъртни ложета" и саркофази в тях и в академично фалшифицираните като гробници и некрофилници свещени чисти енергийни храмови постройки, от където става ясно и защо археолозите установяват в тях следи от многовековно постоянно присъствие от безброй посетители, съдейки от силно протритите от краката им стълбища и прагове .

СМЪРТНИ ЛОЖЕТА за=за Дуло от Матара и Исуж 

САРКОФАЗИ=Кая (скална светилищна камера) за Заре (Царе) на Бог Иса 

САРКОФАЗИ за=за Кан (Жреци) и Заре (Царе) на Бог Иса 

image
 
Уйови камени с взривени на някои уйове преди години глави. 

Това е една стара моя снимка от близката светилищна мегалитна каскада над с. Мътеница, което село с травиално първосигнално опростачено име на айран от кисело мляко, носи съкровената тайна за Боговете ни
 – 

МЪТЕНИЦА=МЪТЕНИТСА=Мат Диана и Иса

и което недвусмислено по външен вид и по функционално предназначение лечебно енергийно съоръжение с формата на мъжки полов орган, е част от заплодителната животопораждаща 
операционна система на староселския жречески каскаден мега – комплекс. 

Сакралната етимология на 
животодаряващите категорийни понятия и термини безпристрастно разкрива кои са прототипите на основните им термини:

СЕКС=Кан (Жрец) на Исус

СЕКСУАЛНИ ОБРЯДИ=Бълкари на Диана и Исус=Бълкари на Дионисиус
като в тази анаграмна комбинация култовият мистериозен бог Дионисиус се разкри като митологичният синкретичен образ на Българските Богове  

С ФОРМАТА НА МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН=
ОРГАН на Павел, Кан (Жрец) на Богиня Мат Мария и Исуж

СВЕЩЕНИ ПОЛОВИ АКТОВЕ от=от Павел Кан (Жрец) и Син на Бог Ешуа и Богиня Диана 

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.  

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение или по
– точно го крият старателно, за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Robbie Williams - Sin Sin Sin

image
 
Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария

image
 
Матей глава 13  Марк глава 4
Исус каза:


Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно.
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято.
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,

и Чийо е семето, което е посадил –

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, започвайки естествено от Тракия, Ямбол, Старосел и т.н. по целия свят и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен институционален статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.           

image

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа 

image

От тази първосвещена феноменна Божия жреческа фамилия Дуло са и всички тези възторжени астроложки и астролози от всякакви етноси от цял свят, събрани от 
AstroLada това лято на 21.06.2019 г в деня на Лятното слънцестоене на Бегликташ около жреческо – царското обрядно ложе и био – камера за репродуктивни спа – процедури, за неговото и тяхното преосвещаване и активиране,

image

и които ни се представиха в постинга

Десант на морския бряг в Созопол и на Бегликташ на 50 феноменни и омайни астроложки и астролози от цял свят!

http://bezistena.blog.bg/history/2019/06/26/desant-na-morskiia-briag-v-sozopol-i-na-begliktash-na-50-fen.1663175

––––––––––––––––––––––––––––––

Констатацията, че в спа – съоръжението на Голямата косматка са намерени само три нагорели зъба, нарочно поставени от жреците, ни съобщава че:

НАМЕРЕНИ САМО ТРИ НАГОРЕЛИ ЗЪБА=Матара Мария и Исуз са Българи,

а фактът, че в "гробницата" в Старосел също не са били открити никакви човешки кости и е открит „кенотаф“ – празен гроб, а около него златен пръстен, керамични съдове, конска амуниция..., ни документира за:

КЕНОТАФ=Кан (Жреци) на Богиня Диана – 

или празният гроб свидетелства, че при приключване на земния режим на живот на жреците, при възкресителните процедури те преминават в Божието измерение дематериализирани – справка документираният такъв процес след смъртта и при преминаването на Петър Дънов в другото измерение, когато след погребение гробовете се оказват празни: 

Демонстрация на академично лингва – антроположко интердисциплинарно изследване на ДНК – то на родословието на Българските Светци. Дядо Добре
http://bezistena.blog.bg/history/2018/02/23/demonstraciia-na-akademichno-lingva-antropolojko-interdiscip.1595398

Предметните лингва – файлове ни съобщават с кода на Свещения шифър кои са субектите и обектите на тези погребални процедури::

ЗЛАТЕН ПРЪСТЕН=Братя от Дуло на Исуз

КЕРАМИЧНИ СЪДОВЕ=Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Исуш

КОНСКА АМУНИЦИЯ=КОНСКА АМУНИТСИЯ=Кан (Жреци) на Майка Диана и Исус 

–––––––––––––––
–––––––––––––––

Ще се спрем на основни моменти от тематичен филм на наши високопросветени родственици :

ОСНОВНИ МОМЕНТИ за=за Иса и Богиня Диана МаМа=за Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

https://www.youtube.com/watch?v=C1WbnyP4T2k
The Spiritual Heritage of Bulgaria / Духовното наследство на България

и по –
 специално от 5:40 до 28:00 минута в частта му за наследството на Тракийския Орфизъм, и ще качим на висшето Божествено ниво техни философско – езотеричните търсения, прозрения и достижения, като ги разсекретим и разкрием и на тях скритите там послания и светоустройствени тайни, които са пред очите им:

ПРЕД ОЧИТЕ ИМ СА=Богиня Мадара Диана и Исуш

"Древните са разсъждавали за човека като психосоматика – душа и тяло в едно" –
разсъждава абсолютно вярно и ни поучава високопросветеният езотерик и наш родственик и колега – академик по научен статус –
 Цветан Гайдарски, и ни качва на високи философско – поетични орфически нива, пък ние от там показваме на него и на вас практическия рационален Божествен генезис на човека: 

ЧОВЕКЪТ Е ПСИХОСОМАТИКА ДУША И ТЯЛО В ЕДНО от=
ЧОВЕКЪТ Е ДУША И ТЯЛО от Бох Исус и Бокиня Мат Диана 

ЧОВЕКЪТ Е ПСИХОСОМАТИКА ДУША И ТЯЛО В ЕДНО от=
ЧОВЕКЪТ Е Кан (Жрец) с ДУША И ТЯЛО от Бох Исус и Богиня Мат Диана – 

истинските човеци са само Б/българите, които сме феноменни жреци генетични потомци на Българските Богове Демиурзи от Техния род Дуло, за разлика от всички други човешки племена, които са Божии експериментални нефеноменни синтетични човекоподобни биороботи, за която епична постсътворенческа тайна №1 на човешката цивилизация ви просвещаваме в 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2

http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

Типичен представител на феноменните генетични Божии потомци е Цветан Гайдарски:

ЦВЕТАН=Иса и Богиня Диана

ГАЙДАРСКИ=Кан (Жрец) на Иса от Трагия

ГАЙДАРСКИ=Кан (Жрец) на Иса Драгона – 

ЦВЕТАН ГАЙДАРСКИ=Кан (Жрец) от Гена на Диана и Отец Орфеос,

като тука директно посвещаваме нашия родственик в свещената му
 змийско – змейска драконова рептилска символика на генетичен феноменен потомък на Орфей/Исус и Мария Магдалена от жреческия род Дуло.

Друг висш Български световноизвестен феномен и музикален гений и талант – Йордан Камджалов

КАМДЖАЛОВ=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Ежуа 

също плува по вълните на въздушните селения и философските межделения и алегории на неспокойния човешки Дух и Душа, и ни просвещава, че
 ние сме в космоса и космоса е в нас и това е най – очевадната истина, че всичко има една посока, но всеки трябва да намери пътя си, като и той ни предоставя от това ниво да приземим човеците, като ги просветим и издигнем и насочим директно в Божиите ръце:

НИЕ СМЕ В КОСМОСА=НИЕ СМЕ от Богиня Майка и Исус

НИЕ СМЕ В КОСМОСА=НИЕ СМЕ Кан (Жреци) от Богиня Ма (Майка) и Исус

КОСМОСА Е В НАС=Кан (Жреци) от Сина на Богиня Ма (Майка) и Исус 
Божията жреческа династия Дуло е от Божия син Павел

вижте и очевадната истина Кои са Боговете ни, Които са навсякъде около нас, и чрез кръвта си, гените си и Святият Дух, са и в нас Българите:

ОЧЕВАДНА ИСТИНА за=ИСТИНА за Ешуа и Богиня Диана 

ОЧЕВАДНА ИСТИНА=ОЧЕВАДНИ Иса и Диана 

ВСЕКИ ДА НАМЕРИ ПЪТЯ СИ към=към Бокиня Матара Диана и Бог Исус

Заедно с дъщерята на Свети Петър Димков, внучка на Свети Петър Дънов и правнучка на Свети Васил Левски – Лили Димкова, която познавате от непознатата ѝ страна от постинга ни 

"Лили Димкова и чии специални транспространствени поръчки изпълнява тя. Наталия Гуркова и Боговдъхновеният и проект "Те са" за специални интервюта?"

http://bezistena.blog.bg/history/2019/04/02/lili-dimkova-i-chii-specialni-transprostranstveni-porychki-i.1651556

и която цитира Исус, че "
тесен е пътят и малцина ходят по него", ще ви покажем за пореден и безкраен път на всички, че има само една вярна посока и един път, които и да ги сбърка съзнателно и вироглаво някой, задължително екстренно и катарзисно ще го вкарат във вярната посока и път!  

ТЕСЕН Е ПЪТЯТ на=ПЪТЯТ на Диана и Иса 

ИМА САМО ЕДНА ВЯРНА ПОСОКА към=към
Бокиня Мадара и Бог Исус 

КАТАРЗИС=Кристоз=Исуз от Тракия 

Чрез Ян ван Райкенборг (Ян Леене) – един от изявените просветени феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена, ще научим, че Орфей е автор на учението за безсмъртието на Душата, за универсалните мистерии, което учение е свързано с образа на Дионисиус, който е обладан от Святият Дух, и че такова същество изглежда за непосветените смъртни като неразумно, умопомрачено, безумно същество, като разкрием за кои се отнася това учение на Орфей:

УЧЕНИЕ за=УТШЕНИЕ за=за Диана и Ешуа

УЧЕНИЕ за ДУША=УЧЕНИЕ за Диана и Ешуа 

УЧЕНИЕ ЗА БЕЗСМЪРТИЕТО=УЧЕНИЕ за Богиня Матара Диана и Исуз

УЧЕНИЕ ЗА МИСТЕРИИТЕ=УЧЕНИЕ за Матара Диана и Иса

И защото вече знаете, че Дионисиус е синкретичният образ на Диана и Исус, вижте как всички нелицеприятни квалификации за Дионисиус ни носят свещената информация за синкретичните му прототипи :

НЕРАЗУМНИ=Мария и Иза 

БЕЗУМНИ=Богиня Ма (Майка) и Иза 

УМОПОМРАЧЕНИ=УМОПОМРАТШЕНИ=Богиня Мат Мария и Ешуа 

В Орфизма пада голямо чудомаене кой е Орфей, колко Орфея има, от кога е Орфей, получовек или полубог е, но никой не посмява да го титулова "Бог", въпреки че все около Боговете се върти и изявява и прави всевъзможни намеци че е Бог!

Ние с вас, които сме все академици – лектори и слушатели в Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, ще се включим към високоезотеричната лекция на колегата ни академик – Цветан Гайдарски, на когото предстои да направи последната крачка и от прага на храма да влезе в Светая Светих, като проумее Кой е истинският Христос и кой е Орфей!

СВЕТИЯ СВЕТИХ=Духа на Богиня Диана и Бог Исус 

"Христос не е само от преди 2000 години
 – той се превъплъти преди 2000 години, но мистерията му е от зората на човечеството!" – смело, категорично и все по – близо до истината пътуваше Цветан през епохите и измеренията, и въпреки високите посвещенчески нива, до които е допускан от Горе, той все още не може да направи последната крачка до Истината, че Христос е самият Господ Бог Отец Творецът и Демиургът, и след това да проумее, че Орфей е предпоследното староепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Демиургът !
– Името на Орфеос буквално се превежда като "Син на Орфей" – твърди Гайдарски, и тука трябва ние да се намесим, защото Свещеният шифър може да подреди и тази комбинация за някой от просвещаваните от нас колеги:

ОРФЕОС=СО ОРФЕО=Сина на Орфей

но този анаграмен документ не е верен, и затова бързаме да ви въведем в храма, за да не чакате запънали се на входа му мастити апологети да ви пречат да влезете без тях! 

ОРФЕОС=ОСО ФЕР=Иса Вер (Змей) 

И пак да ви припомним от документите ни по – горе чий потомък е Котис I : 

КОТИС I=КОТИС ПЪРВИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Орфеос

КОТИС I=КОТИС ПЪРВИ=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Иса Вер (Змей) 

Ето и чие учение проповядва Орфеос:

ОРФИЗЪМ учение за=учение за Бог Иза и Мария 

И да влезем с Орфеос, Който е Христос и Господ Бог Отец Исус Демиургът, в т. нар. "древно – гръцка" митология и история, които са прекрасен свръхсекретен информационен трезор за сакралната Българска родова история, създаден с помощта на Свещения шифър от посветените Български жреци, създали цялата "древно – гръцка" цивилизация, която е на 100% Българска, и си вземем безпроблемно и осветим за всички Б/българи поредните уникални кодирани документи за Българските Богове и Техния висш рептилски херметичен символ, архивирани в орфичното яйце!

ДА ВЗЕМЕМ И ОСВЕТИМ=
Бог Исус и Богиня Диана Мат М М=Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария Магдалена

Орфичното яйце
в древногръцката орфическа традиция е космическото яйце, от което се е излюпило първобитното хермафродитно божество Фанес / Протогонос, оприличавано от някои като Зевс, Пан, Метис, Амор, Ерикепаес и Бромиус, които от своя страна създадоха другите богове.


ОРФИЧНО ЯЮЦЕ=ОРФИТШНО ЯЙЦЕ=Ешус Вер (Змей) и Диана 

Божеството е хермафродитно за невежите, защото представлява херметичния синкретичен образ на Българските Богове Богинята Майка и Бог Отец Исус, като тези имена са сакрални анаграмни кодировки на синкретизираните ни сдвоени Богове или по единично:

ФАНЕС=Бог Иса

ПРОТОГОНОС=Бог Иса от Трагия=Бог Иса Трагона (Дракон)

ЗЕВС=Сабазий=Бог Исуз

ПАН=Бог/Богиня

МЕТИС=Мат и Иса

АМОР=Мария

ЕРИКЕПАЕС=Иса Барк (Българин)

БРОМИУС=Бог Иса и Мария

И сега отново демонстрираме вездесъщието на Божията рептилска династия Дуло и колко лесно ги откриваме Божиите рептилски потомци, разпълзели се от пост –сътворенческия змиярник и вивариум Тракия, която е истинският Земен Рай, по целия свят!

image


Яйцето често е изобразено с навита върху него змия.

В гръцкия мит и най – вече в орфическата мисъл, Фанес е златното крилато рептилско изначално същество, излюпено от блестящото космическо яйце, което е било източникът на Вселената.

НАВИТА ВЪРХУ ЯЙЦЕ ЗМИЯ=НАВИТА ВЪРХУ ЯЙТСЕ ЗМИЯ=
Богиня Матара Диана и Бох Исуз

Демиурговото изначално същество е наречено Протогонос (Първороден) и Амор (Любов) - бидейки семето на богове и хора, като Фанес означава още и Манифестор и е свързан с гръцките думи „светлина“ както и латинското „ Луцифер “.

На колене и поклон пред нашите пресвяти Предци –
 жреци и гениални кодировчици !

– ето защо Амор означава Любов:

АМОР=МАРО=Мария

ПРОТОГОНОС И АМОР=Бог Иса от Трагия и Мария=Бог Иса Драгона и Мария

ФАНЕС Е МАНИФЕСТОР=Бог Исус и Богиня Матара 

В митраизмуса, който е друго херметично наименование на Орфизма, който е Учението за Българските Богове, космичното орфично яйце вече се представлява и владее от двамата влюбени Български Богове в Тяхната рептилска символика:

image

МИТРАИЗМУС=
Мат Мария и Исуз

Вижте и йероглифната комбинация от Дион и Исус от филма, която Боговете ни разкриха на великомъченика жертвеник д – р Стефан Гайт, сега действащ и реален рационален светец от екипите, подготвящи събитията по явяването на Боговете ни за Съдния Ден за всички и епичното разкриване на истината за цивилизационното величие на Божествените Българи, която комбинация на висшето посветителско ниво, до което бе допуснат преживе той и брат му Цветан, дава Дионисиус,

image

... 
дава Дионисиус, обаче на върховното Божие ниво на Познанието и Истината, е Диана и Исус,

ДИОНИСИУС=ДИОНИ СИУС=ДИОН И ИСУС=Диана и Исус,

която висша сакрална лингва и персонажна транформация е непонятно и табу за миналите през протестантството братя Гайдарски и специално Стефан, където са познали и приели доктринално и сърдечно чрез дарбите на Святият Дух само каноничния манипулиран Бог Исус, без да познаят благодатта и на Великата Богиня Майка Диана, манипулирана, но херметизирана и съхранена за нас като православната или католическата Света Богородица, Която е Мария Магдалена! 

Нека хвърлим един поглед и на толкова изследвания и тълкуван мистериозен медальон 
от дарийския музей с разпятието на Орфей и надпис Орфеус Бакккос, Луната и седем звезди над тях, за който свръхсекретен документ можете да видите още информация от Българския Индиана Джоунс – Любомир Цонев, високопросветен и Бого – вдъхновяван и воден учен от БАН и МАБИК, родолюбец и патриот и честен човек,  водещ ревностен институционализиран изследовател на мегалитните долмени и светилища в България:

Орфеевата загадка
https://oshte-info.de-zorata.de/oshte.info/004/000105/07/1207/03.htm,

който до никъде не стига в изследването си за документа, въпреки че е мой и наш добър приятел,

image

когото аз лично съм преосвещавал и просвещавал на Зайчи връх на Кабиле за статута на скалните светилища, на Кабиле и за Българските Богове и за неговия феноменен жречески произход, но пък дава много ценна фактологична информация по темата.

Цонев е пионер – изследовател от висшата казионна институция, и един от създателите на проекта „Балкански мегалити“, заедно със Димитър Колев от Института по астрономия към БАН, неглижиран и бойкотиран демонстративно организирано от археолозите, историците и геолозите от анти – българската историческа и геоложката школа на  българоубийците юдео – циониста Иречек и братя Златарски.

http://www.balkanmegaliths.bgjourney.com/History.html
ПРОЕКТ "БАЛКАНСКИ МЕГАЛИТИ"  
image
От проведената сказка във филма от Цветан Гайдарски за 
 медальона от дарийския музей с разпятието на Орфей и надпис Орфеус Бакккос, Луната и седем звезди над тях, стана пределно ясно, че връзката на Орфей с Христос е не само очевидна, но и персонално – идентична, обаче вместо Цветан да направи най – елементарното и вярно очевадно нещо – да постави знак за равенство между Орфей и Бог Христос и ги конкретизира и отъждестви, и тържествуващ да прокламира, че Орфеос и Христос/Исус от Тракия, са една и съща Божествена персона, две аватарни проявления на Господ Бог Отец Исус Демиурга, прекрасният ни и скъп наш феноменен родственик литна във висините на възторжената художествено – философска езотерична метафорична алегория и деперсонализация и да обяснява името и същността на Орфей като "храм на Бога" и затова Орфеос Баккикос е бил "Храм на Слънцето – Исус", сиреч е бил символично тяло на Божия Син, което е разпнато на кръста, и вместо да влезе в Храма на Истината при истинските Български Богове и вкара със себе си възторжените си последователи, той се запъна на прага на Храма и ни отвори отново работа на нас да просвещаваме Българите за тайната на Орфей и на Исус,които са един и същ Бог, което ни е и работата де!

Ето с просто аритметическо и лингва – анаграмно действие какво ни съобщава този документ 
Орфеос Бакккос:

ОРФЕОС БАКККОС=ОРФЕОС е БОККК СА=ОРФЕОС е Бок Иса
като шифровчикът –
 жрец е използвал кодировъчна техника, при която за посветените в Свещения шифър няколко еднакви знака/звука подредени в една редица не променят смисъла на думата с тяхната фонетична комбинация

ОРФЕОС БАКККОС=ОРФЕ е БОККК СА=Орфей е Бок Исус

ОРФЕОС БАКККОС=БОККК ОСА е ФЕР ОСО=Бок Иса е Фер Иса=Бок Иса е Иса Вер (Змей)

ОРФЕОС БАКККОС=БОКК ЕСОС ФРАКО=Бок Исус е Фарк (Барк, Българин) 

ОРФЕОС БАКККОС=ФРАКО К БОК ЕСОС=Фарки (Барки, Българите) са Кан (Жреци) на Бок Исус 

Че Орфеос, който е Христос, е Българин, ни съобщават също и показаните във филма и в изобилие на древни ранно християнски (сиреч езически – истински Исусови) рисунки, на които Христос е показван като Орфей, който е с фригийска шапка, и която фригийска шапка ни декларира:

ФРИГИЙСКА ШАПКА=ПАКК ИСАШ ФИРГ=Бокк Исуш е Барг (Българин) !!!

Обаче вижте какво прокламира още една декларация на фригийската шапка, чието друго официално име, което учените старателно избягват по разбираеми причини заради издайническото му звучене, е Корбилос:

КОРБИЛОС=ИС БОЛКОР=Иса е Болкар !!!

или казано по народному, институционирано вече 26 години от паметният мач на Парк де Принс:

image

на която култова прокламация с върховен кеф пак ви припомняме свръестествения генезис, че преди няколко дена бе датата на това събитие с историческо разкриване на върховната Божия светоустройствена тайна за неговия Български статус!

Как Свети Георги Аспарухов изработи французите за 1:2 на Парк дьо пренс и съобщи на света,че Господ е Българин!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/11/17/kak-sveti-georgi-asparuhov-izraboti-francuzite-za-1-2-na-par.1491006

И нека пак се върнем на плочката с разпънатия Господ Бог Отец Орфей, Който е Господ Бог Отец Христос, за да разбулим и другата епична трансепохална тайна, вложена на най – високото позиционно и езотерично място на този документ – венецът от седемте звезди, които в комбинация с Луната и Орфей=Исус на кръста, съставят най – върховното Божие прорицание и обещание към Българите и човечеството: 

Знаем, че най – висшият и древен макрокосмически митологичен езически Български символ на Великата Богиня Майка Диана е Луната, която е на върха на кръста, към който е прикован Орфей/Христос, Който е Бог Отец Исус Творецът, чийто пък най  –   древен Български митологически езически макрокосмически символ е Слънцето.

Така структурирана тази Божествена космогонна композиция е идентична с култовата новозаветна епична сценка с викащата от родилни болки и раждаща жена от апокалиптичния сюжет в Откровение на Йоан гл.12

1. И голямо знамение се яви на небето – жена, облечена със слънцето, с луната под краката ѝ и на главата ѝ венец от дванадесет звезди.

2. Тя беше бременна и викаше от родилни болки, като се мъчеше да роди.

3. И друго знамение се яви на небето и, ето, голям огненочервен змей, който имаше седем глави и десет рога и на главите му седем корони.

4. А опашката му, като завлече една трета част от небесните звезди, ги хвърли на земята; и змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде детето ѝ, щом роди.

5. И тя роди мъжко дете, което ще управлява всички народи с желязна тояга; и нейното дете беше грабнато и занесено при Бога, дори при Неговия престол.

Официалните теолози и тълкуватели на този документ, които са основно от дезинформационния отряд на фалшификаторите на истинската Българска история, която е фундаментът, надстройката и постройката на цялата човешка история и цивилизация, развиват какви ли не теории и тези коя е била тази Жена – океан от информация по тази тема има колкото искате.
Независимите изследователи – езотерици отдавна прозряха, че тази Жена е Мария Магдалена, бременна (облечена) от Исус, чийто символ е Слънцето, която ражда тяхното първородно новоепохално дете Павел.

Змея и змейовете и всякакви рептилски чудовища сме разглеждали в много от нашите документи, както и в този постинг, и знаем, че змейската символика е най – древната животинска символика на Българските Богове Демиурзи от Древно – Българския календар с 12 синонима на змия, змей, преминала в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични феноменни потомци от рода Дуло, които са главните действащи жертвени персонажи в Божията драматизация "Българите и човешката цивилизация", жертвани от самите ни Богове и вкарани в глобалните баталии на епичния трансепохален спектакъл, но сега змеят и драконите не ни интересуват, но за тяхното просвещаване и последен шанс за спасение ще им разкрием и тези спасителни за тях мантри : "голям огненочервен змей, който имаше седем глави и десет рога и на главите му седем корони", разсекретени от документите от Апокалипсис :

ОГНЕНО ЧЕРВЕН ЗМЕЙ от=ОГНЕНО ТШЕРВЕН ЗМЕЙ от=от Гена на Богиня Матара и Езуш

СЕДЕМ ГЛАВИ И ДЕСЕТ РОГА=
Балги (Българи) от Мат Диана и Гристос=
Балги (Българи) от Мат Диана и Исус от Трагия

СЕДЕМ ГЛАВИ И ДЕСЕТ РОГА=
Балги (Българи) от Мат Диана и Гристос=
Балги (Българи) от Мат Диана и Исус Трагона

СЕДЕМ ГЛАВИ И ДЕСЕТ РОГА=
Балги (Българи) от Мат Диана и Гристос=
Балги (Българи) Драгони (рептили) от Мат Диана и Исус 

СЕДЕМ КОРОНИ НА ГЛАВИТЕ=Българи Кан (изродени Жреци) от Иса и Мат Диана 

Коментираме какво ни съобщава сценката от медальона с Орфеос Бакккос с участието на всички персонажи и сюжети на това сакрално малко късче с площ по – малка от 3 см 2

Сюжетната идея на медальона е тъждествена с тематиката на култовата сценка от Откровение, защото всички персонажи от двата документа са абсолютно същите и затова тази композиция ни препраща към подобно свръх важно събитие и процеси на забременяване и раждане с участието на Боговете ни – Луната, която е Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, бременна от Орфей/Христос, Които са Господ Бог Отец Исус Творецът.

Звездите са най – високото място на композицията и дефинирани като венец, ни съобщават че тия седем звезди не са някакви астрономически или астрологически обекти – седем звезди или седемте планети, както повечето тълкуватели ни внушават, а са върхът, апогеят, венецът на отношенията между Боговете и крайната висша цел на Техния генно – инженерен трансепохален експеримент и свръхекстремална риалити драматизация "Земята, Българите и човешката цивилизация"!

С тези висши категорийни квалификации и глобални сюжетни подобия, ние дефинирахме съкровената мечта и надежда на Българите –

Спасителят, Който е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и венецът и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Ето Го и Спасителят в тези седем звезди – кодирано епично вселенско прорицание:

СЕДЕМ ЗВЕЗДИ=Сина на Богиня Мад Диана и Езуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разкрили тайната на медальона като поредното оригинално прорицание за трансепохалното обещание на Боговете ни за Спасителя, ще ви покажем още едно такова уникално послание – прорицание и за което говорихме по – горе, но в друг езотеричен аспект и сценка:

image

Казахме, че в митраизмуса, който е друго херметично наименование на Орфизма, който е Учението за Българските Богове, космичното орфично яйце още се представлява и владее от двамата влюбени Български Богове в Тяхната рептилска символика, като в тази сакрална композиция е скрито отново и Божието обещание за Техния висш трансепохален генно – инженерен проект и продукт – Божият Син, Човешкият син –  Спасителят, Когото Те раждат, обграждат с постоянни грижи и развиват при екстремални условия през потомствата на стотици поколения на първосвещената Божия златна генеалогична линия на Техния жречески род Дуло:

КОСМИЧНО ЯЙЦЕ=КОСМИТШНО ЯЙЦЕ=Сина на Майка Диана и Исуш  

––––––––––––––––

– вижте още и

http://bezistena.blog.bg/history/2018/12/12/na-svetilishtata-na-starosel-i-na-bylgariia-v-polet-s-krilet.1638268?fbclid=IwAR2gCZ-_wrh8sQvUK6ZfE3ZNMsAFriNu5atxcZCihl8ssxfXnbnDvjSBYvc

––––––––––––––––


И така теоретически и практически просветени и подготвени с тези фундаментални и основни тайни и познания за сакралната същност и функции на мегалитните скални съоръжения и храмовите ни постройки в Долината на тракийските жреци и царе и по цяла България и по целия свят, на 17 октомври 2019 след обяд в горещ като юлски ден, тръгнахме със синовете ни Кристиян и брат му близнак Иво по черните пътища над спа –
центъра и винарната изба на Старосел към мамещия ни от предни наши експедиции по тези места близък хълм с форма на зикуратна пирамида, на който тъй и не научихме името, но знаем типовата универсална входяща и пускова парола на тия съоръжения,

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара

по който и с просто око от спа – центъра се виждаха накацалите по него бели мегалитни скални съоръжения и за който друг път все не ни остана време!  

МАМЕЩИ НИ=МАМЕШТИ НИ=Ешуа и Диана МаМа=Ешуа и Диана Мария Магдалена

ОСНОВНИ ТАЙНИ И ПОЗНАНИЯ за=за Богиня Диана и Бог Изуз

ВСЕ НЕ НИ ОСТАНА ВРЕМЕ за=за Богиня Матара и Бог Исус

Родственици наши от Божия феноменен род Дуло, които се познавате, че сте Божии потомци 

БОЖИИ ПОТОМЦИ на=
БОЖИИ ПОТОМТСИ на=на Бог Исуж и Богиня Мат Диана ,

намерете време и то обезателно, за нашите просветителски документи и тръгвайте с нас на тази, на следващата и на всички други наши лингва и езотерични експедиции по сакралните места и обекти в България и по света, защото не остана никакво време вече!

––––
Снаха ми ни изпрати след публикуване на постинга статията за храма на Орфей край Татул,  

https://videlei.com/bg/news/731-храма-на-орфей-край-село-татул?fbclid=IwAR2jv2A1tApUZB7VODshNJf6-Q1nhFXVjP79Zsg1kQf9Rb73IuAicz6NSg0

а отговорът ми към нея бе:

Чудесно, Снежка!
Предполагам вече си на ясно, че всички мегалитни светилища и храмове в България и по света са на Орфей, Който е самият Господ Бог Отец Исус Демиурга, както е и Христос!


––– следва част 2 на нашата експедиция в Средна гора над Старосел, сакралната територия на:

СТАРОСЕЛ=Среси (Жреци) от Дуло  

СТАРОСЕЛ=Саре (Царе) от Дуло на Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и светии, наши предци жреци от тези свещени места, водени от Свети Павел с екип от Свети Георги Китов и Свети Стефан Гайдарски .
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
 
И защото огнедишащата цензура във фейсбук блокира за нови поредни 7 дена публикациите ни в групите на фейса след част 1, което е висша рекламна атестация за истинността на документите ни, то вие сами си отворете продължението на част 2 с долния адрес:
 
Пускане в работен режим на великанските пирамиди и грамадните мегалити около Старосел.2500 – тонното рептилско яйце на Извънземните в Средна гора.част2
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/24/puskane-v-raboten-rejim-na-velikanskite-piramidi-i-gramadnit.1684043






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
23.11.2019 23:00
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. shtaparov - Хубав в основата си материал- по...
24.11.2019 13:43
Хубав в основата си материал- поздравления!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675788
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!