Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 01:08 - Г – 7 или официални конспиративни срещи на роднини – рептили от изродени кланове на фамилията Дуло, временни господари на света
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1544 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 16.11.2019 03:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Официалната информация за групата на седемте Г – 7 която четат непосветените, не казва нищо какви са представителите на това общество и какви са истинските цели на сбирките им – факт, който се признава директно но неконкретно и в официалната Википедия , че "Нейната цел е да се обсъждат въпроси от световно значение. Всяка среща на върха на Г-7 е международно събитие, което е наблюдавано и обсъждано в медиите, но често обсъжданите въпроси остават неясни за широката публика".

И защото когато преди десетина дни публикувахме тази статия с тревожното предупреждение, че от Горе Властелините и Господарите на световете ни дават последните 4 минути да спасим света и как можем да се спасим и ние, огнедишащата цензура на временните господари на човечеството ни удари за пореден път сатъра на забрана за публикации във фейсбук групите и тази информация не достигна до вас, както не стигна и до техните нещастни Души, пищящи от ужас знаещи какво ги очаква скоро стопаните им, сега се налага отново да рестартираме статията в нашия блог и да опитаме пак да я изпратим до повече нуждаещи се Души. 

Предлагаме ви обобщена официална информация, която е параван и завеса за вездесъщото задкулисие на временните господари на човечеството, които вече не са тайна за посветените, че са рептили.

image


image

Википедия:

Групата на седемте, съкратено Г-7 (на френски: Groupe des sept; на английски: Group of Seven) е група от 7 икономически най-големи държави –  Великобритания, Германия (Западна Германия до 1991 г.), Италия, Канада, САЩ,  Франция, Япония, които заедно представляват около 65% от БВП в света.

Създадена е от Франция през 1975 г. като Г- 6. През 1976 година се присъединява Канада и името се променя на Г-7. През 1997 г. групата става Г-8, като е включена Русия, която е изключена заради кризата в Крим през 2014 г. Европейският съюз също има представител от 1977 г.

Срещите на Г-7 са между правителствените ръководители на държавите участнички, както и между министри – например финансовите министри на държавите се срещат по 4 пъти на година, и председателите на централните банки.


История

Концепцията за подобен форум на ръководителите най-развитите икономики възниква след нефтената криза от 1973 г. Серия от срещи се провеждат в библиотеката на Белия дом във Вашингтон между лидери на САЩ, Великобритания, Западна Германия, Япония и Франция през 1974 г. Година по-късно френският президент кани лидерите на страните от срещата във Вашингтон, заедно с Италия, като се договарят да се провеждат годишни срещи на ротационен принцип. Председателят на Европейската комисия също присъства на всички срещи от 1977 година насам, когато е поканен за първи път от Великобритания.

Напоследък Франция и Великобритания изявяват желание за разширяване на групата, като към тях да се присъединят 5 развиващи се страни: Бразилия, Китайска народна република, Индия, Мексико и Република Южна Африка. Всички те са присъствали като гости на предишни срещи, понякога наричани Г8+5. На 25 септември 2009 г., на своя среща на върха, Г-20 обявява, че поради растящото им влияние ще изместят Г-8 като главен икономически съвет на богатите нации.  

Организация

Г-7 няма административна структура, подобна на международните организации, като ООН или Световната банка. Не съществува постоянен секретариат или офиси за членовете.

Председателството се сменя на 1 януари всяка година. Държавата, която държи председателското място, отговаря за планирането и домакинстването на серия срещи на министрите на страните, както и на срещата на върха в средата на годината. Всяка календарна година домакинството на срещата се променя в определен ред: Франция, Великобритания, Германия, Япония, Италия и Канада. Домакинът е и председател на форума, предлага дневния ред и определя къде и кога ще има срещи на министрите на държавите членки.

Срещите между министрите се провеждат с цел обсъждане на глобални проблеми, като здравеопазване, икономическо и социално развитие, правна система, тероризъм, търговия, енергия, и т.н. През юни 2005 година правните и вътрешните министри, взели участие в Г-8, се договарят да се създаде международна база данни на педофилите, както и информация за тероризма, достъпна в различна степен за различните страни.

През 2007 година Г-8 взима под внимание предложението на Европейския съюз за инициатива за енергийна ефективност. Договарят се заедно с Международната агенция по енергетика да изследват най-ефективните начини за намаляване на разходите на енергия. Година по-късно, на 8 юни 2008 г., заедно с Китай, Индия, Южна Корея и европейските държави, основават Международното партньорство за сътрудничество по енергийната ефективност.

Ежегодната среща на върха на лидерите на Г-7 се провежда в средата на всяка година и продължава 3 дни. Нейната цел е да се обсъждат въпроси от световно значение. 
Всяка среща на върха на Г-7 е международно събитие, което е наблюдавано и обсъждано в медиите, 

но често обсъжданите въпроси остават неясни за широката публика. 

Страната-домакин отговаря за организирането на срещите и за достъпа на медиите. 

Данни за групата  

Всички страни от Г-7 са сред 15-те държави с най-голяма външна търговия. САЩ, Германия, Италия, Франция и Япония са сред 10-те страни с най-големи резерви на злато. Всички страни са и сред 10-те най-добре развити икономики в света.

САЩ са на 2-ро място по добив на нефт, а Канада е на 2-ро място по запаси. 6 от страните, без Италия, са сред 9-те най-големи ядрени сили в света.
 

Критика

Както всички срещи на високо ниво, така и срещите на Г-7 са обект на много улични демонстрации и бунтове. 
Г-7 са критикувани за глобални проблеми като:

  • бедността в Африка – заради търговската им политика,
  • глобалното затопляне – заради емисиите на вредни газове, за които не предприемат действия,
  • проблема с ХИВ/СПИН – заради политиката им относно медицинските патенти, и други.
–– всички упоменати критики са неглижирани и безконкретезирани

Най-големите улични прояви срещу Г-7 се състояват по време на 31-та среща в Единбург, където се събират над 225 000 човека. 
Самоубийствените взривове в Лондонското метро на 7 юли 2005 година са били планирани да съвпадат със срещата.

Групата е критикувана и за това, че не приема нови членове, като например Китай, чиято икономика вече надминава всички, освен САЩ. 
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази обобщена официална информация, която както казахме в началото, е параван и завеса за вездесъщото световно задкулисие на временните господари на човечеството, сега ние с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще разсекретим и ще ви покажем за пореден път техния Б/българския Божествен династичен рептилски генезис и статут, както и скритата им перманентна доктрина и цел № 1 както демонстрираме във всички наши статии в нашия блог за светоустройствените тайни и скритата история на Българите. 

Ето кои са персонажите на световното задкулисие:

ЗАДКУЛИСИЕ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Исуз  

СВЕТОВНО ЗАДКУЛИСИЕ на=ЗАДКУЛИСИЕ на Бог Иса и Богиня Диана 

СВЕТОВНО ЗАДКУЛИСИЕ от=от Кан (Жреци) от Дуло на Сина на Бог Исуз и Богиня Диана 

Персонажите на световното задкулисие са феноменни генетични потомци на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

Родоначалник на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло е Павел, първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години като "Римска империя", от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии с помощта на Свещения шифър:

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий          

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки фамилен титул "Флавии" !      

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.   

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те бивши тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.  

image 

Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Robbie Williams - Sin Sin Sin

image
  
Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария

image
 
Матей глава 13 
Марк глава 4


Исус каза: 

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно. 
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято. 
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,

и Чийо е семето, което е посадил –

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,

и каква реколта вече бере: 

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана 

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Кан (Жреци) от Рода на Тати (Отец) Иса

image 

Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света, 

image

опрашени и омешени с феноменното Божие семе от Сеяча Павел, 

ОПРАШЕНИ И ОМЕШЕНИ от=от Бог Ешуш  и Мария

image

image
 
от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.  

image

Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 

image

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър : 

image

Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.
        
Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, (епизоди и сюжети от която му творческа дейност ви показахме в клипа на песента) най – изродените от които са византийците, които са Българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи=данаи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.          

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.      

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина     

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа      

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.         

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

   
image

карта на транс – епохалната Свещена Българска световна империя   

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.    

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!       

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...   

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.        

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители     

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел","безистена и Авитохол", "безистена и Трифон Зарезан", "безистена и Граф Сен Жармен", "безистена и Кан Ирник", "безистена и Атила",  "безистена и Свети Николай Чудотворец" 


––––––

От тази жертвена Божия Българска жреческа династия Дуло, чиято сакрална херметична конфиденциална хералдическа символика е рептилската змийско – змейска драконова най – древна животинска символика на Българските Богове Демиурзи от древно Българския календар от 12 синонима на змии и рептили, 

image

са и лидерите на държавите от Г 7, които са елитът и върхът на на временните господари  на човечеството на светло и още повече на тъмно, стиснали в смъртна хватка планетата ни и човечеството – 

image


и  чиято групова характеристика G7 разсекретена ни съобщава:

G7=ДЖИ СЕВЪН=Богиня Диана и Исуж

G7=ДЖИ СЕВЪН=ВЕЖИСДЪН=Безистен

Г 7=ГЕ СЕДЕМ=Гена на Иса и Диана Ма (Майка)

ВРЕМЕННИ ГОСПОДАРИ НА СВЕТА=Братя Ган (Кан, Жреци) от Бог Исус и Богиня Матара 

С тези разсекретени документи от семейното досие на изродените династи от Дуло сред всички племена и народи, стиснали в смъртна хватка планетата ни и човечеството, ние проникваме в тяхното управление на пси – енергийните им операционните им системи и ги въвеждаме в наше подчинение  с тези командни пароли !


РАЗСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ за=за Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Иса от Тракия и Мат Диана 

СЕМЕЙНО ДОСИЕ на=на Исус и Ма (Майка) Диана

В НАШЕ ПОДЧИНЕНИЕ на=на Бог Ешуш и Богиня Диана 

И поредното доказателство, че всички тия временни господари на човечеството са безволеви, безпомощни и безропотни марионетки – кукли на конци на Българските Богове в Тяхната транс – епохална риалити екстремална драматизациая "Земята, Българите и човечеството", е разсекретената парола за освобождаване от тази смъртна хватка:

СМЪРТНА ХВАТКА на=ХВАТКА на Бохиня Матара и Иса 

СЕМЕЙНО ДОСИЕ на=на Исус и Ма (Майка) Диана

Ще разкрием и истинските перманентни цели и задача № 1, заради които се събират официално/конспиративно тези изродени български династи, управляващи световете в безчестие и водещи го към погибление!

"Нейната цел е да се обсъждат въпроси от световно значение. Всяка среща на върха на Г-7 е международно събитие, което е наблюдавано и обсъждано в медиите, но често обсъжданите въпроси остават неясни за широката публика". – 

учи ни нищо неказващата официална Википедия, без да ни обясни как така лидерите на най – мощните държави в света ще крият от народите и от целия свят какви въпроси обсъждат, за да не се усетим и научим ние Българите, че перманентна свръхсекретна тема на тези сбирки на заговорниците срещу Българите, е темата за координиране на усилията им да спрат излизането на истината за Божествения статут и цивилизационно величие на Българите и окончателното тотално затриване на Българите в България и всички крипто Българи сред всички племена, които сме духовните лидери и феноменният интелектуален прогресивен творчески и революционен елит на всички народи и държави, и да забавят колкото е възможно повече време възстановяването на властта на праведните и святи династи от Божия жречески род Дуло над целия свят! 

А ние и от тази безстойностна на прима виста официална информация, че 
"Нейната цел е да се обсъждат въпроси от световно значение. Всяка среща на върха на Г-7 е международно събитие, което е наблюдавано и обсъждано в медиите, но често обсъжданите въпроси остават неясни за широката публика", 
намираме и извличаве сакралната ни родова памет и история!

СЪБИТИЕ=Иса и Богиня Диана 

МЕЖДУНАРОДНО СЪБИТИЕ за=СЪБИТИЕ за Мадара Диана и Ежуа 

ОБСЪЖДАНИ В МЕДИИТЕ=Бог Исуж и Богиня Мат Диана

И ето Кои остават неясни за широката публика, но за вас вече посветените ни съфорумци от нашата Сакра Духовна лингва Академия Форум на Безистена са вече от ясни по – ясни и все по – често още от прима виста! 

НЕЯСЕН=ЕСЯ ± Н Н (кодировъчни назали)=ЕСЯ=Иса  

ОТ ЯСНИ ПО ЯСНИ=Богиня Диана и Исус

ОТ ПРИМА ВИСТА са ясни=ясни са Богиня Матара Диана и Бог Иса

Все по – ясни са ни Българските Богове, Които ни разкриха в поредната статия кои са персонажите от G 7, G 8, G 20, G – еди колко си и всякакви други G / ДЖИ – та от целия свят, организирали се за нашето затриване, което няма да се случи, а ще се случи екстремалното възстановяване на Свещената Българска империя, която ще е обещаното ни от титулярите на Джи – то Божия тоталитарна абсолютно и безприкословно задължителна и безалтернативна за всички Диктатура – Божието царство на Любовта, Братството и Мира !

G=ДЖИ=Диана и Ежуа 

БОЖИЕ ЦАРСТВО на=на Жреци на Бог Иса и Богиня Диана

БОЖИЕ ЦАРСТВО на=на Царе на Бог Исуж и Богиня Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Като превенция към подложените на геноцид от всякакви Джи – та Българи и за музикален фон на този ни постинг, днес ни спуснаха и това песенно послание:
 

За феноменни посветени Българи, с които спасяваме света!

https://www.youtube.com/watch?v=aAQZPBwz2CI Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland - 4 Minutes 
Бг превод https://www.tekstove.org/browse.php?id=11565

Времето ми изтича 
Всичко,което имам, са 4 минути! 4 минути! 
Хайде момче, чакам някой 
Да се присъедини към танца ми 

Не си губи времето – дай ми знак! 
Кажи, как искаш да се завъртя 
Искам някой да увеличи скоростта за мен 
И после бавно да я намали 
Има достатъчно място и за двама ни

Скъпа, мога да отвърна на предизвикателството ти
Само ми кажи къде Готова ли си да тръгваме? 
Ако пожелаеш нещо, 
Приеми,че вече го имаш 
Ако си съгласен 
Най-добре да бъда така,както искаш 

Ако го чувстваш Трябва да е истина 
Само кажи на света 
И аз ще ти дам,каквото пожелаеш 

Времето тече 
Имаме само 4 минути да спасим света 
Няма място за колебание 
Хващай момче, 
Хвани момичето си 

Времето тече 
Имаме само 4 минути да спасим света! 
Няма място за колебание 
Имаме само 4 минути 
Хайде,дръж се 
Не се плаши! 
Трябва да ги насърчиш 

Тик-так тик-так тик-так 
Хайде,дръж се 
Не се плаши 
Трябва да ги насърчиш

Тик-так тик-так тик-так 
Понякога си мисля,че това от което се нуждая 
Ето твоята намеса 
И знам,че мога да кажа, 
Че ти харесва и това е супер 
Разбирам го по движенията ти 

Пътят към Ада е покрит с добри намерения 
Но ако умра довечера 
Поне мога да кажа,
че направих това,което пожелах 
А при теб как е? 

Ако пожелаеш нещо, 
Приеми,че вече го имаш 
Ако си съгласен 
Най-добре да бъда така,както искаш 
Ако го чувстваш 

Трябва да е истина 
Само кажи и аз ще ти дам,каквото пожелаеш 
Времето тече 
Имаме само 4 минути да спасим света! 

Няма място за колебание 
Грабвай момчето 
Грабвай момичето 

Времето тече 
Имаме само 4 минути да спасим света 
Няма време за колебания! 
Имаме само 4 минути 

Хайде,дръж се Не се плаши! 
Трябва да ги насърчищ 
Тик-так тик-так тик-так 

Апокалипсис! 

Тик-так тик-так тик-так 
Тик-так тик-так тик-так 
Имаме само 4 минути да спасим света! 
––––––––––––––––––––––––––––––––– 

image

Свещеният шифър разкрива Кои ни дават последните 4 минути да спасим света и как ще се спасим и ние: 

4 Minutes=ФОР МИНУТЕС=Богиня Матара и Иса   

Времето тече! 
Имаме само 4 минути 
да спасим света и се спасиме и ние! 
Не си губи времето – дай ми знак! 


ВРЕМЕТО ТЕЧЕ=Богиня Матара Диана и Ешуа 

ИМАМЕ САМО=Иса и МаМаМа=Иса и Майка Мария Магдалена 

ИМАМЕ САМО ЧЕТИРИ МИНУТИ=ИМАМЕ Исуш и Диана Мат Мария 

НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО без=без Бог Иса и Богиня Матара Диана 

ДАЙ МИ ЗНАК=Иза и Майка Диана 

Демонстрирахме ви с помощта на Мadonna и Justin Timberlake за поред път, че въпреки че имаме само 4 минути да спасим света и да се спасиме и ние, с това познание ще спасим себе си и света! 

Мadonna=Мад=Ма (Богиня Майка) Диана

Justin Timberlake=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Матара Диана и Исуж

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел, Главният Продуцент и сценарист на новоепохалната екстремална драматизация "Земята, Българите и човешката цивилизация"
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!


 
 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
10.11.2019 01:09
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675788
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!