Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2019 01:43 - Как се кръстят и кланят в религиозен фанатичен екстаз пред Българските Богове шиитите!Ранният ислям е ранното християнство, което е Българското езичество
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1668 Коментари: 1 Гласове:
13

Последна промяна: 10.10.2019 22:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще ви демонстрираме какви уникални кодирани документи са архивирали Българските жреци – култиваторите и цивилизаторите и на тази арабска племенна група, оригиналния и жесток обряден ритуал на религиозната секта шиити, 

image

https://www.youtube.com/watch?v=z5ZGbjBoTBc
UK: Shia Muslims beat chests in Manchester"s self-flagellation procession

https://www.youtube.com/watch?v=UbzwC15MXEA
Sayedati Labbayk | Sayed Majeed Banifatemeh ,

при който ритуал те са им внушили и са ги задължили навремето, в режим на преклонение пред непознатия сега за потомците на тези араби Български Бог и в религиозен фанатизъм и екстаз, да си бият шамари и се самонараняват, като задължително условие за придобиване на Божията милост и благословение: 

БИЯТ СИ ШАМАРИ в името на=в името на Исуш и Богиня Матара

САМОНАРАНЯВАТ СЕ в името на=в името на Исус и Богиня Матара

image


Разбираме, че с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

Българите – цивилизатори и очовечители на това нефеноменно бивше трайкийско племе шиити, са ни оставили чрез този обряд, както и в целия живот на това и другите арабски  племена, информация за Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло. 

––––––––––––

И сега "шапки долу и на колене!" пред кодировъчния гений на нашите феноменни предци, жреците и светиите от рода Дуло, който гений ще ви демонстрираме с всяка дума и израз на този постинг!

––––––––––––


ШИИТИ=ИШ ТИИ=Ешуа и Диана

СЕКТА на=на Кан (Жреци) на Иса и Диана 

В РЕЛИГИОЗЕН ФАНАТИЗЪМ=Богиня Ма (Майка) Диана и Изуз Българина 

ЕКСТАЗ на=на Кан (Жреци) на Диана и Исуз

Ще разсекретим документите, свидетелстващи за Българския генезис на този свещен за шиитите ритуал с непонятното за арабите досега име Йом Ашура.

Йом Ашура или Ашура ( арабски : عاشوراء , романизиран : ʻĀshūrā " [ʕaːʃuːˈraːʔ] ) е десетият ден на Мухарам , първият месец в ислямския календар . 
Той отбелязва деня, в който Хусайн ибн Али , внук на ислямския пророк Мохамед , е бил мъченически убит в битката при Карбала .  
Йом Ашура  е основен празник и повод за поклонение и пост в шиитския ислям, както и препоръчителен, но незадължителен ден на постите в сунитския ислям. 
Йом Ашура споделя произхода си с Йом Кипур от юдаизма .

– Защо ритуалът се нарича Йом Ашура? – ще попитаме ние вместо мюсюлманите, защото те не смеят да попитат.
– Ето защо:

ЙОМ АШУРА=ЙШУ МАРО=Ишуа и Мария 

за да носи основните имена на Българските Богове Исус и Мария Магдалена в наименованието си!

Ето и сакралната етимологиия и тайната на първия месец в ислямския календар Мухарам:
 
МУХАРАМ=Хан (Кан, Жрец) на Ма (Майка) Мария – 

като по – надолу ще разсекретим и кой е този Кан на Майка Мария Магдалена 

Траурът за инцидента започнал почти веднага след битката. Поетически елегии са написани от поети в чест на битката при Карбала през ерата Омаяди и Аббасиди , а най-ранните публични траурни ритуали се случват през 963 г. сл. Хр.по време на династията Буйди .  

Документираме поредната сакрална сричкова анаграма на името България, архивирана засекретена в името на култовия град Карбала, от където е кадъра с тази величествена процесия:

image

image

КАРБАЛА=БАЛКАРА=Балкария

Демонстрация на Българският жречески генезис на основните арабски династии от това време:

ОМАЯДИ=Мад=Ма (Майка) Диана

АББАСИДИ=Богиня Диана и Бог Иса

Ето още една Българска династична фамилия:

БУЙДИ=БУ ДИЙ=Богиня Диана 

Шиитите отбелязват Йом Ашура като паметен траурен ден за имама Хусайн, чието име веднага ни разкрива какъв е бил той:

ХУСАЙН=ХАН ЙСУ=Хан (Кан, Жрец) на Иса 

И отново разсекретяваме безспорен документ, указващ чии потомци и чие име носят ислямските свещеници:

ИМАМ=МАМИ=Мама – Великата  Богиня Майка Диана 

ИМАМ=МА МИ=Ма Ма=Мария Магдалена

ПАМЕТЕН ДЕН ЗА=Богиня Мат Диана и Иза 

Траур проходит в течение первых десяти дней мухаррама с кульминацией траурных церемоний в день Ашура.
В этот день, 10 октября 680 года (или 61 года хиджры), в битве при Кербеле были убиты имам Хусейн, его брат Абас и 70 их сподвижников. В память об их мученической смерти шииты совершают ежегодные траурные церемонии — тазия.

АБАС=Бог Иса

СПОДВИЖНИК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бог Исуж

Веднага ще познаете в наименованието на траурната церемония на Кои е кръстена тя:

ТАЗИЯ=Диана и Иза

ЦЕРЕМОНИЯ=ТСЕРЕМОНИЯ=Матара и Иса 

Траурные церемонии проводятся в Иране, Азербайджане, Афганистане,   Ливане, Пакистане, Бахрейне и иных странах Персидского залива, а также в других странах, где есть сообщества мусульман – шиитов.

В Иране и Ираке во дворах мечетей (джамии), медресе, в специальных помещениях (такия) устраиваются собрания с чтением повествований о страданиях ал-Хусайна, его близких и соратников .

МЕЧЕТИ=МЕТШЕТИ=Мат Диана и Ешуа 

ДЖАМИИ=Ма (Майка) Диана и Ежуа 

МЕДРЕСЕ=МЕДЕР ЕСЕ=Мадара и Иса

ТАКИЯ=Кан (Жреци) на Диана 

ЧЕТЕНЕ за=за Ешуа и Диана 

БЛИЗЪК на=на Иза Балк (Българина)

СЪРАТНИК на=на ИСЪ ТРАК=на Иса от Тракия

image

На улицах организуются процессии-представления, во время которых некоторые участники шествий наносят удары цепями и кинжалами, бьют себя кулаками в грудь.
Во время траурных мистерий шииты воспроизводя сцены (шабих) борьбы и гибели имама Хусейна и его приверженцев 
 
ШАБИХ=БАХ ИШ=Бох Иша

image


image

Шествие на самонараняващи се мюсюлмани в Нахичебани

НАХИЧЕБАНИ=БАХ ИЧЕА=Бох Ешуа  

ШЕСТВИЕ на=на Богиня Диана и Исуш 

ШЕСТВИЕ на=на ВЕШИСТЕ ± Н (кодировъчен назал)=на ВЕШИСТЕН=на БЕЗИСТЕНА

Организираното тържествено придвижване на много хора, процесия, Колони, редици, върволица, кортеж, конвой..., е кръстено шествие, за да ни донесе информацията за Българските Богове и ни съобщи, че тези тържествени процесии започват от първосвещения Божи храм Безистена. 
 
Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!  

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз     

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз     

БЕЗИСТЕН=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана    

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Бог Исуз и Диана    

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана     

БЕЗИСТЕН=Бизантионес   

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло    

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците от които са гърците, на турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena
  ––

посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!

–––––––––––
–––––––––––

И пасаж от тематичния ни постинг с автентични документи кой е Мохамед:

Ранният Ислям и Халифата са сакрална Българска духовно – политическа доктрина и система за защита на арабските провинции на Българската империя от византийците
http://bezistena.blog.bg/history/2018/09/03/ranniiat-isliam-i-halifata-sa-sakralna-bylgarska-duhovno-pol.1626175

... Херметичната характеристика на Шамс (Шамс Тебрези, ок. 1185 – 1248, е мъдрец от азербайджански произход, мистик, суфист, теолог и философ.) указва категорично неговия Български жречески произход на династ от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, останал в жертвено служение на тези поробени от византийците и изопачения от тях ислям бивши тракийски племена, пребивавали до средата на 6 век в състава на Свещената Българска империя, а след нейното разпадане след преврата от Юстин I срещу Българския първожрец и император Анастасий I през 518 година, създали с Българския първожрец Мохамет и праведните му потомци Свещения Български халифат за защита на бившите арабски провинции на Свещената Българска империя (33 – 518) от настъпващите византийски поробители.

Пророкът Мохамет е чист и свят Български Жрец от първосвещената златна линия на потомствената династия Дуло на Исус и Мария Магдалена спасена в политическо изгнание от 518 до 681 година по време на първото дълбоко скривано от византиоложките историци византийско робство на България (518 – 681), командирован от Тях на изток със саможертвената мисия да организира защитата на източните азиатски арабски провинции на Свещената Българска империя срещу попълзновенията на византийците (изродени български династи от Дуло в съюз с юдо=данаите), извършили кървав преврат срещу Българския Първожрец и Император Анастасий I през 518 година в столицата на Свещената световна Българска империя Ямбол, и установили първото криено в дълбока тайна до сега византийско робство над Българите (518–681).
 
Българският Жрец АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ (Пророк Мохамет) обединява и организира за съпротива срещу византийците арабските племена, живяли щастливо и безгрижно от началото на 2 век сл.Хр., покръстени и посветени в Исусово – Марииното учение на Любовта и Божествено феноменно познание от Тяхният Син – Павел, който е и цар Авитохол, и всички други "Римски" императори от 66 година от Новата ера до 333 година, преминал тогава в транспространствено светейшо служение като Свети Павел.


АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх (Българин) Кан (Жрец) на Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЪПРОТИВА на=на Братя от Бог Иса 

Жречески и управляващ властови център и субект на арабската провиция на разпадащата се Българска Свещена империя, е Свещеният Халифат, който е съставен и си управлява с феноменните Български жречески практики от жреческата каста на БАРМЕКИДИТЕ, разшифровката на която фамилия ни води задължително при Жреците на Богиня Диана Мария, Богинята Матара, позната от последното ѝ аватарно проявление в Тракия като Мария Магдалена !

БАРМЕКИДИ=Кан (Жреци) на Богиня Матара

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ 
обратното записване, както е въведено за арабите от Българския Жрец Мохамед

ХАЛИФИ=ФАЛИХИ=ФАЛХИ=Балхи  Българи

ХАЛИФАТ обединение на=обединение на Балхи (Бълхари) на Диана 

Вече отдавна знаете, че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени чисти Исусови Потомци!
Изключение никакво и никому!
От тях са и другите династични кланове на Мохамет ОМАЯДИ и АББАСИДИ

ОМАЯДИ=Мад=Майка Диана

АББАСИДИ=Богиня Диана и Бог Иса

Вижте как са записани те и в Българския херметичен лингва регистър – латинския език: Abbasidarum, и какво ни съобщава разсекретен този Български документ!  

ABBASIDARUM=Бог Иса и Богиня Мадара 
царството на Българските халифи, потомци на Българския Жрец и Светец Мохамед, чийто висш сакрален родови и племенен знак е Първосвещеният Български графичен символ – всепризнато изконният ни IYIза който сме ви казали вече какво означава в наша специална статия 

"Експресни "илюминатски" съобщения за IYI и MERCEDEC и демонстрация на универсалното приложение на Свещения шифър на Българския език навред в живота!"

http://bezistena.blog.bg/history/2014/10/07/ekspresni-quot-iliuminatski-quot-syobshteniia-za-iyi-i-merce.1302977

IYI=ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Бог Тати Исус Балха=Дете (потомък) на Бог Исус Балха

IYI = ИПСИЛОН И ДВЕ ХАСТИ=Дуло от Богиня Диана и Бох Исус -
потомствения династичен род на Вездесъщите и Всемогъщи Български Богове

IYI = ИПСИЛОН С ДВЕ ХАСТИ=Сина от Дуло на Богиня Диана и Бох Исус

IYI = ИПСИЛОН С ДВЕ ХАСТИ=Спасителя Син на Иса и Бохиня Диана


ВИЖТЕ и УСЕТЕТЕ КАК ВСЯКА РАЗСЕКРЕТЕНА ДУМА Е ЕНЕРГИЕН МОЩЕН (+) ЗАРЯД, КОЙТО ОТДАВА УНИВЕРСАЛНАТА СИ ЖИВОТОПОРАЖДАЩА, ЖИЗНЕТВОРЯЩА И ЖИВИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ НА ПРОСВЕЩАВАНИЯ ДЕШИФРОВЧИК И ГО ИЗДИГА НА НОВО ПО – ВИСОКО НИВО НА БОЖИЕТО ПОЗНАНИЕ И ПРОСВЕЩЕНИЕ!

От Омаяди е и българското изчадие ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ,

ХАРУН РАШИД  БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ потомък на=
потомък на Шар Иса и Богиня Диана Мария от Мухамед Българина 
династичен потомък на Пророка Мохамед,

който подкупен от византийските си династични братовчеди от изродените данайски = юдейски кланове на Дуло, през 803 година извършва кървав братоубийствен и вероломен преврат и избива до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на БАРМЕКИДИТЕ – което злодейско деяние е 

ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО ПОВТАРЯТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ВЪРХУ СВЯТИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ В КЪРВАВА КОМБИНАЦИЯ С БОРИС – МИХАИЛ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 9 ВЕК.

От тогава започва застоят на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането на ранния Ислям, за който все повече независими изследователи казват категорично, че е бил еднакъв с ранното Християнство, което е Българското феноменно езическо познание на Българските Богове и практики на творене на чудеса от Техните жреци – Българи,  и гоненията и геноцида върху съхранилите чистота си потомци и последователи на Пророк Мохамед и досега.

Това всичко ни казва Свети Мохамет, Главен Светия и Надзорник на мюсюлманите, гост на екипа ни  
 
image



–––––––––––
–––––––––––

Благодарим на шиитите за прилежно изпълнената им свещена жертвена куриерска мисия да съхранят и ни донесат непокътната през вековете и изпитанията тази сакрална Българска информация, понесли заради нея толкова страдания, поради което по време на изпитната сесия на Съдния Ден ще им впишем тази заслуга в положителния атестационен актив! 

ИЗПИТ пред=пред Иза и Богиня Диана 

СЕСИЯ провеждана от=провеждана от Исус 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

image


И нека възмутените християни и наблюдатели из завладяните от мюсюлманите европейски градове не се възмущават и наричат ритуала "диващина", защото този обряд има същата сакрална стойност на информационен носител както християнския ритуал "кръстене", дори е и в пъти по – несравнимо поклонически саможертвен и всеотдаен от него! 

ДИВАЩИНА=Диана Богиня и Ешуа 

КРЪСТЕНЕ=Иса от Тракия 

САМОЖЕРТВЕН народ на=народ на Исуж и Богиня Матара

И още потресаващи фото и видео кадри от прилежно и безропотно изпълняващите болезнената си куриерска мисия шиити, вижте в 

https://www.google.com/search?q=Shiites+self-sacrifice&client=opera&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjvs9i5-4XlAhVs1qYKHdGdD10Q_AUICigB&biw=752&bih=375&dpr=2.5#imgrc=_ 

https://www.google.com/search?q=Shiites+self-sacrifice&client=opera&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjYm8CV_
IXlAhUPMewKHa7ICsoQ_AUIDygD&biw=752&bih=375&dpr=2.5  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena и Българският първожрец и светец АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ, който е Свети пророк Мохамед

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с любов и песен! 










Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
06.10.2019 01:47
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679194
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!