Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2019 23:16 - Яничари – новата официална анти – българска политика на глобалистите и ЕС. Списъкът на бъдещите яничери е в свръхсекретния трезор на мормоните
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2321 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 02.10.2019 02:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Постепенно и упорито методически и със смъртната захапка на булдог и коварно настъпателно, душманите на Българския етнос прокарват в България чудовищната злодейска еничерска стратегия на ЕС и ООН от глобалистите и заговорниците срещу Българите, имаща за нескривана явна цел мащабна интервенция срещу предварително набелязани по прецизно съставени списъци елитни Български деца от феноменния Български Божествен жречески род Дуло.

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=-PyVN1a1VS4&list=PLa5-aFdApZnKuDz-ySsICnSLwr62rYJSV&autoplay=1&loop=1  

Свръхсекретните планове на заговорниците, цинично нескривани вече от тях сигурни във всемогъщието и безнаказаността си, разсекретяваме и разкриваме с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ето така примерно:

МАЩАБНА ИНТЕРВЕНТСИЯ срещу народа на=
срещу народа на Богиня Матара Диана и Бог Исуш

Юдео – ционистите, които са заговорниците срещу Българите, провеждат дълговековна мащабна интервенция срещу свещения народ на Великата Богиня Матара Диана и Бог Исус, които са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" ! 

В социалните мрежи срещнахме информация за един от многото организирани "национални" протести срещу подмолно прокарваните клаузи и капани на коварната Истамбулска конвенция на глобалистите и джендър соросоидите.

image

Протест срещу антисемейните закони, влизащи в сила от 01.01.2020https://www.facebook.com/events/381197762563593/?event_time_id=381197765896926 

Подробности 

Въпреки, че Стратегията за детето е спряна, на 01.01.2020 влизат в сила следните закони, които застрашават българското семейство и срещу които ние, българските родители заставаме ТВЪРДО ПРОТИВ: 

• Извеждане на дете по сигнал: само по сигнал (вкл. анонимен). Децата ни могат да бъдат взети в рамките на 24 часа без съдебна заповед (чл. 36г и чл. 36д във връзка с чл. 27(1) от Закона за закрила на детето (ДВ бр. 24 от 22.03.2019г., в сила от 01.01.2020г. (стр. 35 и стр. 36) 

• Родителите сме счетени за виновни. Едва след един месец ще трябва да доказваме пред съда, че сме невинни, ако можем и имаме пари за адвокати - чл. 27(2) от ЗЗДетето. 

• Домът ни не е защитен. По сигнал социален работник ще може да влезе в дома ни без съдебна заповед и да състави социален доклад с огромно количество лична информация, както и да претърси дома ни (напр. какво имаме в хладилника, шкафове, дрехи, кабели и др..) - чл. 10 (1) и приложение 1 от Наредбата, изм. с постановление на МС N 0104/02/05/2019г. 

• Въз основа на преценката на социален работник ще се оценява нашата родителска компетентност, ще ни се дават задължителни предписания как да си гледаме децата (чл. 11 Нар.), или ще ни се наложат “мерки за закрила”, вкл. отнемане на детето (чл. 14(3) и чл. 20(2) Нар.). Може изобщо да не се предприемат “мерки за реинтеграция” (чл. 17 (2) Нар.), и детето да се даде за осиновяване (чл. 93 (2) и (3) СК) вкл. в чужбина. 

• Няма отговорност: отговорност за фалшиви сигнали, за неправомерно отнемане на деца, за неверни доклади и прочее, няма предвидена. 

• Частни фирми/НПО изземват държавни функции. Могат да ни наложат задължителни социални услуги, извършвани от частни лица “доставчици на социални услуги”, дори и чужди/чуждестранно финансирани. Тези частни лица ще избират и контролират приемните семейства, ще дават становища за пред съда дали сме годни за родители, ще ни дават задължителни предписания, ще се намесват при родителски спорове, ще получават лична информация от лекари и институции и др. За дейността си тези доставчици ще получават пари от бюджета, от такси от гражданите (каквито сами си определят) и от чуждестранните си спонсори. 

• Всяко дете може да бъде счетено за „дете в риск”, поради неясно дефинирани критерии. Например на: самотен родител, многодетно семейство; при: недостатъчна жилищна площ, недостатъчно доходи, увреждания/болест в семейството, отсъствия от училище и много други, както и “други обстоятелства” по преценка на социалния работник §1 ЗЗДЕТ., §1 ППЗДЕТ., чл.4-6 Нар. МС 

• На „Телефонът на доверието: 116 111”, който се обслужва от частна неправителствена организация, с чуждестранно финансиране всеки може да подаде сигнал срещу нас, вкл. и нашето дете. 

• Според Наредба 13 от 21.09.2016г. граждани и неправителствени организации могат да образоват децата в училищата и детските градини в сферата на сексуалното образование, което е част от здравното. 


Какво се случва? 

Приватизира се социалният сектор от група НПО-та- „доставчици на социални услуги” и той се монополизира. 
Извадки от Закона за социалните услуги

• Частни фирми - НПО-та „доставчици на социални услуги“ (чл. 30 от ЗСУ), могат да бъдат както ЧУЖДЕСТРАННИ лица – чл. 30, т. 2 от ЗСУ, така и ЧУЖДЕСТРАННО ФИНАНСИРАНИ - чл. 41, ал. 2 от ЗСУ. 

• Чуждестранните доставчици няма да имат нужда дори от ЛИЦЕНЗ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ В НЯКОИ СЛУЧАИ: чл. 31, ал. 3 от ЗСУ. ФИНАНСИРАТ се от ДЪРЖАВНИЯ И ОБЩИНСКИТЕ БЮДЖЕТИ + ТАКСИ ОТ ГРАЖДАНИТЕ - доставчиците сами си ги определят! ( чл. 48, ал. 3 от ЗСУ) + ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ИМ „СПОНСОРИ” (чл. 41 от ЗСУ). 

• Доставчиците имат основно участие В ПРИЕМНАТА ГРИЖА: нов чл. 34а от Закон за закрила на детето. 

• При спорове за родителски права тяхното СТАНОВИЩЕ дали сме ГОДНИ ЗА РОДИТЕЛ ще се използва пред съда: нов чл. 138а от СК. 

• Доставчиците имат ДОСТЪП ДО ВСИЧКИТЕ НИ ЛИЧНИ ДАННИ: чл. 81, ал. 1 от ЗСУ • МЕРКИ ЗА „ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО" се предоставят като СОЦИАЛНИ УСЛУГИ, вкл. задължителни: чл.88, ал. 2 от ЗСУ и чл. 74, ал.1 от ЗСУ, чл. З6д, ал. 3 от Закон за закрила на детето; чл. 4, т.1, т.4 и т. 5; чл. 20, ал. 2 и чл. 23, т. 2 от Закон за закрила на детето: мерки за закрила на детето - „социални услуги”. 

• Доставчикът е член и на МУЛТИДИСЦИПЛИНАРНИЯ СИЛОВ ЕКИП за извеждане ИЗВЪН СЕМЕЙСТВОТО НА ДЕТЕ само по СИГНАЛ (чл. 36 ал. 3 Закон за закрила на детето) 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ние, над 160 000 БЪЛГАРСКИ РОДИТЕЛИ членове на НАЦИОНАЛНА ГРУПА НЕ НА СТРАТЕГИЯТА ЗА ДЕТЕТО 2019-2030!, заставаме срещу въвеждането на тези антисемейни закони, които следват принципите на норвежката служба Берневернет, отговорна за отнемането на стотици норвежки и чуждестранни деца от техните родители. 

Като граждани на тази държава ние ИСКАМЕ да се спазва Констиуцията и ПРОТЕСТИРАМЕ, когато това не се прави! 

Не искаме да се въвеждат права на децата, каквито де факто не са предвидени в Конституцията, още по-малко „доставчици на социални услуги“, а не родителите и семейството да следят за тяхното спазване. Конституцията ясно гласи: „Отглеждането и възпитанието на децата до пълнолетието им е право и задължение на техните родители и се подпомага от държавата.” (Чл. 47 [1]) 

Също така, ние сме ТВЪРДО ПРОТИВ ратифицирането на "Трети факултативен протокол” на Конвенцията на ООН за правата на детето, който е основан на същите идеологически принципи. 

За повече информация, моля посетете: 
https://daspasimdecatanabulgaria.org/трети-факултативен-протокол-въоръж/?fbclid=IwAR0wAh0COREER0Gon3oj245NZGhbNPNXx0aLn5iank_6mR851J98tZbkDyo 
–––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Чудовищни и страшни злодейски планове на световните юдео – ционистки заговорници срещу Българите! 
И понеже има раздел "дискусия" в съобщението на организаторите, да си кажем и ние думата:

Приветстваме Българите, осъзнаващи какво ни готвят душманите ни и готовността им за спонтанни и организирани протести, обаче...! 

Спрете с тези безполезни бутафорни протести със свирки и пищялки в почивните дни или след работното време на институциите! 
Какво ще правите в почивния ден пред Министерския съвет, когато министрите и администрацията не са на работа? 
Или сте инфантилни лекомисленици, казано със съчувствие и състрадание за вас, или сте соросоиди – провокатори за разсейване на последните съпротивителни сили и енергия на Българите, за да ръгате и насъсквате народа в такива доказано вече 30 години безмислени и абсолютно безполезни и безвредни шоу – акции в почивните дни, когато на политическата мафия въобще не им пука от тях, докато касапите точат ножовете за заколението ни! 

Как ще стрестнете и уплашите с безсилните наивистични клиширани прокламации "протестираме" и "ние сме твърдо против" – класически пример за глас в пустиня, световните юдео – ционистки заговорници срещу Българите и слугите им в България, които играят "ва банк" в последния етап на многовековния им перфиден план за окончателното ни затриване като етнос и са впрегнали всичките си световни ресурси в изпълнение и финализиране на злодейския им план?! 

Вземайте децата с пелените и памперсите, количките, тротонетките, леглата и палатките, изкарайте учениците от училище, напускайте работните си места и заедно с бабите и дядовците се разполагайте в делничните дни в пиковите периоди пред портите на институциите, пътните артерии и възловите кръстовища в столицата и по цялата страна, като само с мирни средства и пасивно безнасилие да блокирате и парализирате функционирането на доказано анти – българските институции и престъпните политици, агенти и мекерета на заговорниците срещу Българите и изпълнители на юдео – ционисткия план Калерги за затриването на Българския етнос, от който горе цитираните документи са нищожна частица перфидно разработени практически подробности! 

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669 

–– и още един документ за плана Калерги, в който е пропуснато само да се каже, че висша цел и задача №1 на плана е затриването на Българския Божествен етнос:

Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)
https://bultimes.com/Ционисткият-план-Калерги-за-унищожав/?fbclid=IwAR3Jziuz3UdiTGqTWyFq5MVLPYIiTBNBAxwOwbvd6cxlzwhPFrYUYf8KvQk


Спасение ще има за нас и за етноса ни когато предприемем такива действия като задължително призовем Боговете ни на помощ с Познанието за Тях от нашия блог http://bezistena.blog.bg с повече от 1300 статии по тази тема и светоустройствените тайни! 

И още страховита и епична информация по темата от наши форумни коментари за следващата статия:

Съвременното еничерство за геноцида на Българския етнос.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7618786

Това е потресаваща статия за зловещата злодейска Истанбулска конвенция и отнемането от родителите им на милиони деца в Европа от организирани диверсанти и терористи срещу човешките устои и християнските добродетели и семейни ценности под прикритието на "загрижени" за децата ни социални работници от НПО – тата на Сорос и ЦРУ, изпълняващи методически и неотклонно юдео – ционисткия план "Калерги" за геноцид и унищожение на Християнската общност по света с крайна цел №1 затриването на Българския Божествен етнос!

Ще разсекретим пак свръхсекретната висша стратегическа цел и задача на тези юдео – ционистки злодеи и техните слуги, която е затриването на свещения Български Божествен ген на рода Дуло от феноменни генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ срещу=
КОНВЕНЦИЯ срещу Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Четем отчаяните коментари на подложените на заколение Българи и всякакви идеи и предложения за протести и съпротива срещу душманите ни.
Един родител не предложи да си вземем децата, да излезем с тях по всички възлови места на страната ни и с икони и хоругви да викнем отчаяно на официалните ни Идоли:
– Господи Исусе Христе и Майко Богородице, помагайте и ни спасявайте! – и да стоим кротко и мирно, спрели живота наоколо, докато всички тези мерзавци и Българо убийци не бъдат изметени отвсякъде, а после да помогнем и на поробените и зомбирани европейци със същата примка на шията!

ПРИМКА НА ШИЯТА за=за Кан (Жреци) на Богиня Матара и Ешуа

И ако помощ още не идва, да потърсим тогава истинските ни Богове с нашето Познание за Тях от блога ни!

Проумейте го – друго спасение няма, световните злодей нямат път за връщане назад след всички тези престъпления, за които човечеството вече проглежда и ще им търси сметка, и затова са заложили всичко в последния стадий на всеобхватната война срещу Българите от Божия жречески род Дуло, които сме духовният интелектуален творчески прогресивен елит на всички народи!

Истанбулската конвенция в световен план и Националната стратегия за детето конкретно в България са съставени от заговорниците срещу Българите именно за геноцида и унищожението на този Български ген и елит и представляват чиста проба съвременна анти – Българска еничерска институция, заложила в програмата си издирването, изземването и унищожаването или модифицирането и израждането на Българските деца от свещения Божествен род и обезкървяването на Българския етнос.
Тези престъпници имат пълните списъци и родословната статистика на нашите деца и фамилии  – за какво мислите вече 30 години мормоните, които са изтънчена разузнавателна машина на ЦРУ от непосветени добронамерени доброволци за събиране на родова информация за Божия Български ген по света под прикритието на религиозна секта с благородни християнски намерения, обикалят по света, Европа и най – много и най – концентрирано по Българските градове и села и най – много в Ямбол, стриктно и по набелязани адреси от къща на къща и от човек на човек и изпращат събраната информация в централата им с най – мощни съвременни информационни трезори и масиви

– справка статията 

"Архивите в Гранайт Маунтин. Тайнственото съоръжение на Мормонската църква"
https://spisanievip.com/arhivite-na-mormonskata-curkva/?fbclid=IwAR1f6va-gfYMVX20cOpDAdqtePKuRyosX98nOT1cS50LU15npNl4Eyv69xg


...Гранайт Маунтин (Granite Mountain) е съоръжение – трезор за съхранение на свръхсекретна информация, съдържащ огромен обем материали, свързани с мормонската църква, нейните членове и фамилиите им от дълбоки родословни схеми, нейните дейности, организационна структура и история. 
Има данни, че тук се съхранява огромен запас от генеалогична информация, която няма равна на себе си по света
Твърденията са, че в архива има над 2.4 млн. микрофилма с генеалогична информация.

Гранитният архив на планинските скали (известен също като The Vault) е голям архив и тунел, притежаван от Църквата на Исус Христос на светиите от последните дни (LDS Church), вкопан на 600 фута в северната част на каньона на Little Cottonwood близо до Солт Лейк Сити , Юта. 
Съоръженията на Гранитната планина разполагат със специални оборудвани помещения за дългосрочно съхранение на записи, както и административни офиси, транспортни и приемащи докове, съоръжение за обработка и реставрационна лаборатория за микрофилми.
Съхраняваните записи включват генеалогична и фамилна история, съдържаща се в над 2,4 милиона ролки и касетки от микрофилми и 1 милион микрофишове. 
Това се равнява на около три милиарда страници от историята на семейната история. Библиотеката на микрофилмите на трезора се увеличава с до 40 000 ролки годишно. 
От 1999 г. църквата дигитализира генеалогичните микрофилми, съхранявани в трезора. Църквата прави публично достояние записите чрез своите центрове за семейна история, както и онлайн на уебсайта си FamilySearch.

Има втори тунел в скалите на две мили по-нагоре по каньона. Този трезор обаче е частна собственост и се управлява от Perpetual Storage Inc. с комерческа цел.

През годините постоянно се поставя в публичното пространство въпроса, защо управляваният от мормоните архив в Гранайт Маунтин е със свръх секретен достъп. 
Много рядко се разрешават посещения на външни хора или журналисти. 
Защо архивът вътре се държи в такава тайна за всички? 

От църквата неглижират въпроса и твърдят наивно за посветените, че цялата тази секретност не цели толкова да запази някаква тайна, колкото да осигури защита на духовните служители там. (приказки за баламурници и лапнишарани!)
Каква е цялата истина все още остава мит.

Нивото на топ – секретност, поддържано в трезора, кара мнозина да се чудят какви ли други тайни се крият дълбоко в скалите на Гранайт Маунтин.

––––––––––––––––––––––––

Вече знаете, че информацията, която събират по целия свят най – редовите и нисши агенти мормони, непосветени за истинската цел на къртовската им мисионерска просветителска дейност от врата на врата и постоянно по улиците и площадите на градовете из държавите и най – много в България и още най – много в Ямбол, прикрити зад фалшифицирания като юдео – симит Христос, е за дълбоко, широко, високо и всестранно във всички посоки и нива разклоненото родословно дърво на Българския род Дуло от феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена, които сме духовният интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит на всички племена и народи, както и техните реакционни управленчески, политически и богаташки елити.
Висшата цел и задача №1 на тази глобална тотална информационна шпионска операция, е издирване на първосвещената златна геналогична линия на рода Дуло, в която е Спасителят.

Спасителят е Божият син, Човешкият Син – обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

Разсекретените по – долу документи от официалната информация за свръхсекретния трезор на мормоните в Гранитената планина, указват безапелационно кои са Субектите и Обектите на архиварната шпионска дейност на мормоните, които са топ – разузнавачите на заговорниците срещу Българите:

СЕМЕЙНА ИСТОРИЯ на=на Исус и Матара

НЯМАТ РАВНИ НА СЕБЕ СИ=Богиня Матара и Бог Исус 

ТРЕЗОР ЗА СВРЪХСЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ=
ТРЕЗОР за Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Бог Исус от Тракия и Богиня Матара

"... цялата тази секретност не цели толкова да запази някаква тайна...
Каква е цялата истина все още остава мит."  

СЕКРЕТНОСТ за=за Кристос и Диана=за Исус от Тракия и Диана 

ЗАПАЗВА ТАЙНА за=за Бог Изуз и Богиня Диана

ИСТИНАТА ОЩЕ ОСТАВА МИТ=ИСТИНАТА е Исуш и Богиня Мат Диана 

"...Нивото на топ – секретност, поддържано в трезора, кара мнозина да се чудят какви ли други тайни се крият дълбоко в скалите на Гранайт Маунтин."

ТОП СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ за=ДОКУМЕНТИ за Богиня Диана и Иса от Тракия 

КРИЯТ СЕ ТАЙНИ за=за Иса от Тракия и Диана  

image
 
image
 
image

image
 
image

image
 
image 
 
image 

image 
image

 
image
 
image


image

Всички тези кадри и впечатляващата подробна непълна информация за тази страховита трезорна система, която е класифицирана сред 10 – те топ секретни такива в света, свидетелстват, че официалното ѝ предназаначение уж за родословни списъци, е само за заблуда на наивници и непосветени.

Вижте как са съхранявани доскорошните църковни книги на Светата Българска Православна Църква със списъците за родословията на християнската енория – на скрина в дома на свещеника пред всички, неохранявани от никой, освен от Горе!

––––––––––––––––––––––––––––––
 
И още информация за мормоните от нашите документи ви предлагаме в пасажи от 

Чие родословно дърво дирят мормоните по света и най – много в България по Коледа?
http://bezistena.blog.bg/history/2014/12/24/chie-rodoslovno-dyrvo-diriat-mormonite-po-sveta-i-nai-mnogo-.1325284

–––

В тия светли празнични дни на смирение, на укротявяне на страстите и на блудкав лицемерен християнски рахат, се налага да провеждаме показни акции по изобличение на шпиони и чужди разузнавачи и техните агенти и резидентурата ѝм в България, тяхното излавяне и въдворяване в специални места, наречени ТРАКИЙСКИ СВЕТИЛИЩА за превъзпитаване от Този, Комуто се кланят, и не познавайки Го, търсят до девето коляно родословието Му и преследват любимите Му деца и народ в свещено религиозно фанатично невежие!

Понеже сме приятелски страни в НАТО със САЩ и нашите служби са партньорски служби, ще ползваме техните специални служби и агенти за да разкрием техните агенти!
За целта ще ни помага и статията 

МОРМОНИТЕ: ГРЪБНАКЪТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ
http://rasper-bg.com/?p=96,

информация от която поместваме по–долу

"В лицето на мормоните специалните служби на САЩ получават готов агентурен материал, за който не изразходват средства. Освен това те са патриоти, готови да умрат за родината си. Мормоните имат агентура в цял свят.Не засягат само Китай и няколко държави в Близкия изток.
Те имат около 50 хиляди мисионери в цял свят.
Църквата на мормоните е тоталитарна организация със строг контрол,строго подчинение,с агентурна работа около всеки член и система на доносничество.  
Всеки мормон трябва да владее методиката да убеждава чрез методите на лингвистичното програмиране, т.е. за оперативна вербовка на хората. Затова в лицето на мормоните специалните служби на САЩ получават готов агентурен материал, за който не изразходват средства. 
Мармоните разполагат с около 30 милиарда долара, които те използват за различни цели – например за развиване на мисионерската им дейност"

В тази кратка справка и характеристика за мормоните информацията е 100% вярна, що касае тяхната шпионско – разузнавателна дейност, но не е казано нищо за тяхната вяра, нищо не е казано защо идол и Бог ѝм е Исус, както и не е казано, че шпионско –разузнавателната ѝм дейност по целия свят, легализирана като мисионерска дейност за привличане на нови души в църквата ѝм, редовите вярващи мормони на ниско и средно ниво вършат абсолютно искрено и непоколебимо убедени, че е чиста и праведна, Боговдъхновена и Богоблагословена за спасението на другите заблудени хора.

Какво става със събираната информация за хората и най – вече за техните родови генеалогични характеристики и параметри, тях въобще не ги интересува, имайки пълното безприкословно подчинение и доверие към духовните им лидери, приемайки за свята истина и чиста монета основната идея и доктрина на учението на религията ѝм, която казва, че когато настъпи Страшният съд, ще се спасят само последователите на тяхната църква и онези, които генеалогично и роднински са свързани с мормоните, и затова изследванията в областта на генеалогията на човечеството е едно от основните научни направления на мормоните вече много десетилетия!!!

Едно от официално обявените научни направления.
За неофициалната им дейност и задача №1 ние ви просвещаваме сега!

Кои са мормоните и какво представлява тяхната религиозна секта? 

https://www.youtube.com/watch?v=F9-2vPFtL_c
The Testaments: One Fold One Shepherd of Jesus Christ in America FULL VERSION (2000)

Исус в Америка – игрален филм, създаден от мормоните

image

Исус пристига телепортирал се при маите.

От 59:37 до 59:59 мин.е предаден достоверно в общи линии процес на телепортация на Исус, и по - точно крайната фаза на телепортацията – пристигането на фотонния енергиен сноп с дематериализиран заряд и процесът на неговата материализация на приемното енергийно светилищно съоръжение – пирамидата на Пернатия змей.

Защо в сакралната индианска митология и фолклористика висшето божество е Пернатият змей?
Ами за да ни съобщи този синкретичен митологичен образ за Българските Богове Демиурзи, Чийто най – древен животински херметичен символ е змия, змей, ламя, дракон... с 12 рептилски синонима от древно – Българския календар, 

image

символика преминала в сакрална хералдическа символика за Божиите генетични потомци – Българите от жреческия род Дуло.

ПЕРНАТ ЗМЕЙ=Богиня Матара и Иза 


image

image 

image

image

С Исус задължително е и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, Която не е изобразена умишлено в тази  рисунка и в другите кадри, защото е извън манипулирания канон на мормоните, въпреки преданията, съхранявани от индианците и свидетелствата на основателя на мормонизма, че Исус не е сам, когато идва в Америка.  

Тази картина и предните сюжети по древни устни и писмени предания на индианците за посещението на Исус през втори век от Новата ера при откриването на зикуратната пирамида на Слънцето като директен ретранслатор от Първосвещения светилищен център БЕЗИСТЕНА и пряк транс – континтален енергиен и телепортационен приемник, които предания са в основата и на доктрината и безусловната вяра и учение на МОРМОНИЗМА за посещението на Бог Исус в Америка, не са в състояние да предадат и нищожна частица от величието на трансепохалният акт и процесите, които ще се случат при явяването на Исус и Мария при Второто Ѝм пришествие!  

МОРМОНИЗЪМ / MORMONISM – една част от познанието и информацията за Българските Богове, прикрито официално като допълнително познание за Исус, но зад официалната фасада и доктринална догматика на което се крие поредната чудовищна форма на обединената световна антиБългарска инквизиционна институция, впрегната на двата Американски континента за манипулационно тотално цензуриране на историята и наследствената информационна памет на индианците, че индианските култури и цивилизация на двата континента са дело лично на Исус и Мария Магдалена и Техните династични Български потомци от генеалогията на първородния им новоепохален син Павел, съставящи жреческата и административната институции на Свещената Световна Българска Империя!

– справка в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е Павел 

Дълбоко и перфидно прикритата истинска същност на МОРМОНИЗМА обаче, се разконспирира веднага от Свещеният шифър, който разпознава в официалното наименование на религиозното течение първосвещените именни зашифровки на Исус и Майка Мария Магдалена, които основателят на религиозното Исусово учение – святият и праведен Божи потомък, Българинът Джоузеф Смит, закодирва в този Им вид по две основни причини:
 
1. 
Да предаде в херметична езотерична форма, че неговото учение е съставено върху безспорните познания и съхранена наследствено информация на американските индианци за пребиваването на Българските Богове Исус и Мария Магдалена в Америка през 2 век от Новата ера и присъединяването ѝ от Тях към Свещената Световна Българска Империя, която информация Посветените индиански мъдреци – жреци, всички Български генно – инженерни импланти от Божия род Дуло сред индианците, му доверяват.


МОРМОНИЗЪМ=Мама Мария и Иза – 
тайно учение и познание за Българските Богове и Тяхното пребиваване в Америка

Джоузеф Смит документира тези епични събития в код, като твърди:

"Аз искам открито да ви заявя, че винаги и на всички събрания, където съм проповядвал за същността на Божеството, това е било проповед за множеството богове."

 
Разшифрована, тази иннформация ни разкрива за кои Богове е проповядвал Смит:

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана

МНОЖЕСТВОТО БОГОВЕ=БОГОВЕ Исуж и Богиня Мат Диана 

2
. Да съхрани и предаде за поколенията на Българския духовен имплант в Америка ясновидските си прорицания и предупреждения, че след неговото убийство, което става факт когато той се кандидатира за президент на САЩ през 1844 година с всички предварителни прогнози за негова убедителна победа, учението му и създадената от него църква ще бъдат овладяни от инквизицията и тайните служби на САЩ и ЦРУ, които са в подчинение на юдео – ционистите, и чиято постоянна свръхсекретна задача №1 от тогава до сега на църквата на мормоните, ще е да служи на изродената династична Исусова върхушка от Дуло, владееща всички финансово – икономически и властови позиции в държавата, като МОРМОНИЗМЪТ ще бъде фалшифициран и превърнат в една от най – перфидните съвременни прикрити форми на преследване и цензура на Българската тайна история и Всемирното Бяло Братство в Америка и по света от инквизицията и заговорниците срещу Българите, които са изродените династи от Дуло българо – юдео – ционисти .

Именно тази информация влага в понятието и името МОРМОНИЗЪМ Посветеният Българин чрез Свещения Български жречески език и шифър:

МОРМОНИЗЪМ срещу=срещу Мама Мария и Иза – 
коварна псевдо – Исусова християнска доктрина и мощна полицейско – разузнавателна служба и секта срещу Техните жертвени потомци и последователи


ИЗРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ И ПОДЧЕРТАВАМЕ,
ЧЕ МИЛИОНИТЕ ИСКРЕНО ВЯРВАЩИ МОРМОНИ – ЧЛЕНОВЕТЕ И ПОСЛЕДОВТЕЛИТЕ НА "ЦЪРКВАТА НА ИСУС ХРИСТОС НА СВЕТИИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ", И ТЕХНИТЕ ДУХОВНИЦИ И СВЕЩЕНИЦИ НА НИСКИТЕ И СРЕДНИТЕ НИВА, ВЪОБЩЕ СИ НЯМАТ И ПРЕДСТАВА ЗА ТИЯ НАСЛЕДЕНИ ПРОЦЕСИ И ОТ ТАЙНИТЕ ТЪМНИ ДЕЛА НА ВИСШИТЕ ЕТАЖИ НА ЦЪРКВАТА И НЕВИДИМИЯ ФРОНТ, И СА АБСОЛЮТНО НЕПРИЧАСТНИ И НЕВИННИ В НЕВЕЖИЕТО И ДЪЛБОКАТА СИ ИСКРЕНА ФАНАТИЧНО ПРЕДАНА ВЯРА, В ИСКРЕНОТО ЍМ ПРИМЕРНО СЛУЖЕНИЕ И УСЪРДИЕ И КОПНЕЖ ПО БОГ ИСУС!

ЗА КОЕТО ЩЕ ИМАТ И ГОЛЯМА НАГРАДА!

В разгара на президентската кампания, когато се очертава убедителна победа за Джозеф Смит, в средата на месец юни му е спретнато фалшиво обвинение в престъпление и е хвърлен в затвора.
На днешната дата преди 170 години – 27 юни 1844 година, от тайните служби е организиран "спонтанен бунт на разгневена" протестантска тълпа от маскирани престъпници, които подпомогнати от охраната нахлуват в затвора и убиват опасния Български Посветен.
С този акт Джоузеф Смит става първият кандидат за президент на Америка, убит по време на предизборната кампания и първият Светец –  мъченик на САЩ от новата му съвременна история.

image 
Свети Джоузеф Смит – красив потомък на Исус и Мария, "одрал им кожата"

ОДРАЛ ИМ КОЖАТА=Кан (Жрец) от Дуло на Ежуа и Матара

ДЖОУЗЕФ СМИТ=Син (потомък) на Ежуз и Богиня Мат Диана – 
свят потомък на Исус и Мария

ДЖОУЗЕФ СМИТ=ДЖОУЗЕФ от рода на Иса и Ма (Майка) Диана

Джоузеф Смит – 

чистият и свят феноменен, духовен и генетичен потомък на Исус и Мария, наследил и Техните сини очи и аристократична достолепност и красота.

И сакралната етимоложка тайна на емблематичното англо – саксонско име Джоузеф:

ДЖОУЗЕФ=Богиня Диана и Изуж,

а Те веднага ни водят пак в Ямбол, за да ни демонстрират, че сакралният херметичен произход на името ДЖОУЗЕФ е от името на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕН, образувано чрез обратният му прочит и запис и фонетична корекция:

ДЖОУЗЕФ=ФЕЗУОЖД + Н (кодировъчен назал)=ФЕЗИЖДЕН=БЕЖИЗТЕН=БЕЗИСТЕН 

Друг път ще обследваме обстойно същността и скритата история на МОРМОНИЗМА, сега ще добавим само,

че след убийството на Джоузеф Смит най –
 преследваното религиозно движение в САЩ дотогава изведнъж престава да бъде преследвано и започва учудващо бързо да се замогва и сега е най – богатата религиозна общност и организация в САЩ и целия свят!

Как стават тия неща така?!
Били добри бизнесмени и събирали стриктно десятък от членовете на църквата!
30 милиарда събрани от десятък!!!
Айде бе!
В този свят на управление на изродените Исусови династи от Дуло, не могат чистите и праведните да забогатеят, освен ако не им е чиста работата и не служат на Богът на Любовта, братството и справедливостта и мира, а са на обратния фронт при нечистивите управници!

Били непреклонни във вярата си и заради това Бог (анонимният) ги бил наградил богато?
Айде бе!
По тази логика защото Българският Християнски православен народ е най – преследван и репресиран заради вярата си в Христос перманеннтно през вековете и особено през последните 30 години, би трябвало по аналогия с мормоните, ние да сме най – богатите в света, а Българите са най – бедният народ в Европа!

Обаче на нас не ни пука, защото в Божият свят богатството се измерва с друг аршин!
Най – преследваният и репресиран народ – Българският, е най – бедният финансово и материално и репресиран народ, но за сметка на това е НАЙ – БОГАТИЯТ ДУХОВНО И БОЖЕСТВЕНО НАСЛЕДСТВЕН И ФЕНОМЕНЕН, което е най – важното в Божият свят и когато скоро палачинката се обърне и последните станат първи!
Тия прорицания се препотвърждават и легализират от разшифроването ѝм със свещеният код:

ОБАТШЕ НА НАС НЕ НИ ПУКА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуш

НАС НИ ИЗМЕРВАТ=Исуз и Богиня Матара
 

НАЙ ВАЖНИТЕ СА=Исуж и Богиня Диана

ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНА=за Бълкари на Исуш и Богиня Диана

ПОСЛЕДНИТЕ ЩЕ СТАНАТ ПЪРВИ=Братята от Дуло от Бог Отес Исуш и Богиня Диана –

идва времето на святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство

Отново с помощта на колегите ни изследователи и разведки от издателство РАСПЕР и извадки от анализа ѝм от 29 януари 2012 година разкриваме кои са мормоните:

МОРМОНИТЕ: ГРЪБНАКЪТ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ


В политическия живот на САЩ назряват промени. Кандидат от републиканската партия за президентските избори в Южна Каролина е мултимилионерът и бивш губернатор на Масачузетс Мит Ромни. Той е републиканец, но и член на високо ниво на Църквата на Исус Христос на Светците от Последните дни.

МИТ РОМНИ=Мат Мария – 

разсекретеното лично досие на висшия мормон указва принадлежността му към Българския Божи династичен елит от клановете на българо – юдео – ционистите и главната роля, която му е възложена в глобалните световни процеси

Известно време Ромни е бил мормонски епископ.
Ромни е не само успешен предприемач и губернатор на един от щатите, но и организатор на Олимпийските игри в Солт Лейк Сити.
Според познавачи мормоните са сериозна социална група в американското общество, а дори и в световната политика и в големия световен бизнес.
Всъщност религията на мормоните е система от мистерии, тайни знания за колумбовото минало на Америка, които се откриват само за онези, които вярват в това учение. Мормоните смятат, че когато настъпи Страшният съд, ще се спасят само последователите на тяхната църква и онези, които генеалогично и роднински са свързани с мормоните. 

Затова изследванията в областта на генеалогията на човечеството е едно от основните научни направления на мормоните вече много десетилетия.

Ей тука е заровено кучето, както се казва в такива случаи – това е официалната версия и доктрина на мормоните, с която се легализира ровенето на генеалогията на милиони човеци по света и с която се мотивират, вдъхновяват и надъхват редовите наивни и непосветени мормони да обикалят света, и най – много България, и най – много централните тракийски градове Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Бургас, и се будалкат Българите, че видите ли, мормоните търсили корените си!

ЗАРОВЕНО Е КУЧЕТО=ЗАРОВЕНО Е КУТШЕТО=
Богиня Диана и Кристош=Богиня Диана и Исус от Тракия 

крилата фраза за подсказване коя е истинската скрита идея, умисъл и цел на нещо

ПОДСКАЗВАНЕ от=от Бокиня Диана и Бог Исуз 

СКРИТА ИДЕЯ=Иса от Тракия и Диана 

Прилежните млади момчета с черни панталони и бели ризи и похвален религиозен плам и непукистка настойчивост на преследващо ловно куче, надушило миризмата на следата, наистина мислят, че търсят корените си, обаче шефовете им хич и не ги интересува тая работа, дето ни я разправят като официална доктрина на религията ѝм, ами ги интересува собствената им генеалогия по изродените династични разклонения на Исус и Мария Магдалена, и най – вече генеалогията на златната Първосещена свята верига от чистите Български потомци на Исус и Мария, които се именуват херметически Всемирно Бяло Братство, и от които е еманацията и апотеозът на Божия трансепохален проект "Спасителят на света"! 

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара

Интересува ги Кой е, къде е и кога ще дойде, за да Му попречат или го забавят да дойде и си вземе отново Империята и Света и им потърси сметка за натвореното!
Той наистина ще им потърси сметка – за да ги извади от гибелта и смъртта, и ги спаси и тях, ако пожелаят!
Щото са негови родственици – генетични потомци на Исус и Мария и носят тяхната свещена кръв и феноменни гени, които не трябва да се затриват – толкова многовековен експериментален опит и практическа житейска мъдрост са натрупани в тях с огромен нереализиран феноменен потенциал – а след съответните катарзисни пречистващи процедури да се преосвети Божията им кръв със Святият Дух и познанието и Любовта на Българските Богове и се активират и реализират феноменните им заложби във вярната посока, за благото на тях самите и на всички човеци!

Сред редовите мормони няма евреи, но те имат топли връзки с Израел защото шефовете им са българо – юдеи – ционисти.
Централната банка на мормоните се нарича “Първа национална банка на Сион”, или просто банка Сион.

СИОН=Иса

Отношенията на мормоните с Израел постоянно се развиват, интернет сайтове свързват Мит Ромни с разузнаването на Израел.
Мормоните винаги, особено през последното десетилетие, са били спонсори и функционери на републиканската партия. 
Това са Брент Скоукрафт, роден през 1925 г. Той е генерал-лейтенант от ВВС на САЩ, бил е помощник-президент на Ричард Никсън, съветник по националната сигурност на президентите Джералд Форд и Джордж Буш-старши, председател на Съвета за външно разузнаване под ръководството на Джордж Буш-младши през 2001-2005 г.
Скоукрафт участвал в разработването на стратегията за национална сигурност на САЩ за Барак Обама. Подобно на Ромни Скоукрафт е роден в щата Юта.

СКОУКРАФТ=Кан (Жрец) на Бог Иса от Тракия 

Мит Ромни вече изплю камъчето и се разконспирира като каещ се (или ще се разкае!) потомък на Мат Мария, българин с все още малко Б, същите са и другите наши юнаци,

КАЕЩ СЕ=КАЕШТ СЕ=Кан (Жрец) на Диана и Исуш

ЮНАЦИ=ЮНАТСИ=Диана и Иса,

срамуващи се да си кажат направо, че са Б/българи, та се чудят как да се върнат по бащините им земи, дето още съхне татювото им семе, по заобиколни незнайни пътища и по тъмни доби, натоварени по самолетоносачи, авиони и какви ли не космически техники и програми на НАСА и НАТО, съставяни от тях все с тая скрита цел №1 за всички времена!

НЕЗНАЙНИ ПЪТИШТА И ТЪМНИ ДОБИ на=на Бог Тати Изуш и Богиня Мат Диана 
 
СКРИТА ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО на всички династи от=
на всички династи от Дуло от Исус от Тракия и Диана – 

на всички управници и династи на всички народи и държави, които са от Българския Божи род Дуло, малко или доста поизхабени и замърсени, ама ще оправяме и тях и вкараме в правия път към Боговете ни и Спасението!
Сто процента гаранция!

Тази категорична гаранция дава Божият Син – Спасителят:

СТО ПРОЦЕНТА ГАРАНЦИЯ от=от Сина на Исус Вер (Змей) от Тракия и Диана

Брат"чеди, Баща ни Исус навремето като ОРФЕУС в предпоследното си аватарно проявление, баш за днешно време и за вас каза с остър тон и родителска загриженост, че

В СЪРЦЕТО – КРЕПОСТ
С МЕЧ И СИЛА СЕ НЕ ВЛИЗА!
ТАМ САМО ПЕСЕНТА
С ЛЮБОВ ПРОНИКВА! –

което ви демонстрираме и ние постоянно и сега!

Преди двайсетина години по – малката дъщеря на Свети Петър Дънов и внучка на Свети Васил Левски – светицата Ванга, за вас каза същото предупреждение, че сте се качили по самолетите и ракетите и фъркате връз България и правите поразии, като се мислите за голямата работа, ама ви и предупреди, че тъй не стават тия работи и "ке патите!" от туй!

Разбира се, че бащината превенция се отнася и за българина Путин, и за турко=трака Ердоган, и за всички други, навили ръкавите и наточили зъби и ножове за пир върху ни!
Вижте пак как всички дигат с радост бяло – зелено – червено (бяло) знаме и минават на наша страна:

НАСА=Иса=Исус

НАТО=ТОАН=Диана 

да знаят всички от тия служби, че са в подчинение и в служба на Българските Богове и респективно на Българите!
Такова масово предаване и преминаване на армиите и народите на другата страна не се е случвало от времето на установяването на Свещената Българска империя за периода от средата на 1 век сл. Хр до края на 5 век!

Всеки мормон преминава няколко стадия на живот. От 12-годишна възраст мормоните ходят на църква и наизустяват каноничните книги. След това всеки е длъжен две години да работи като мисионер. Мисионерите работят в различни страни, затова трябва да знаят няколко чужди езика. Религията им забранява употребата на алкохол, цигари, наркотици и дори кафе, всеки мормон трябва да води порядъчен начин на живот, да изглежда добре и да спортува. Но още в началото на създаването на Църквата на Исус Христос на Светците от Последните дни е свързана с полигамия. Основателят на църквата Джозеф Смит бил арестуван за многоженство, той имал 80 жени. Мормоните вземали за жени момичета на възраст 13-15 години, така постъпвал и Смит.

Абсолютна лъжа и активно мероприятие на тайните служби за очерняне и инкриминиране на Светеца Смит пред последователите му и пуританското обществено мнение! 

Брус Карлсън е виден мормон,генерал от ВВС, който при Обама оглавява Националната разузнавателна служба; миналата година беше назначен за шеф на космическото разузнаване на САЩ.Карлсън е един от йерархите в мормонската църква.

Вече не се изненадваме защо висш посветен от мормоните е шеф на Националната разузнавателна служба, още повече и разсекретеното му лично досие го издаде, че е от същата българска порода на извратените Исусови династи, ангажирани с издирването и разправата с праведните Български потомци на Исус – техни родственици!

БРУС КАРЛСЪН=Бълкарин от Сар (Цар) Иса 

Затова и след ръководната длъжност в ЦРУ той бе назначен за шеф на космическото разузнаване на САЩ и под чието ръководство военнокосмическото разузнаване увеличи бюджета си от 5 на 10 милиарда долара и успешно изстреля само през 2011 година шест шпионски сателита – най – добър показател от последния четвърт век, посочват агенциите, без да посочват, че сателитите са позиционирани над България основно за тотален шпионаж на светилищната енергийна система и за координиране кемтрейсловата оран и сеитба на небето над България – част от тоталния геноциден план срещу Българите!

СЕИТБА от=от Иса и Богиня Диана

Другата му основна дейност бе да прикрива с всички средства стягащите обръча около Земята Извънземни, Които знаете Кои са!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!  

Джон Дарвин също е виден мормон, след 11 септември 2001 г. Джордж Буш – младши го назначава за шеф на информационната служба на ФБР – разбира се, че защото е от същото династично змейско родословие и работата му е да издирва читавите от него!

Всички тия факти доказват безапелационно, че след светеца и мъченик Джоузеф Смит, цялата псевдо – Исусова религиозна тоталитарна институция и Църква на мормоните се развива като една перфидна духовна шпионско – разузнавателна служба и система, разпостряла метестазите си по целия свят в издирване на Първосвещената Исусово – Мариина златна династична верига, от която е и Спасителят, Който идва и за тяхното спасение 

МЕТАСТАЗИ=Исуз и Мат Диана

МЕТАСТАЗИ за търсене на=за търсене на Сина на Иза и Мат Диана – Спасителят!

Според най-общите изчисления мормоните разполагат с около 30 милиарда долара, които те използват за различни цели – например за развиване на мисионерската им дейност. 

Как се събират 30 милиарда долара от десятъци и дарения?
Приказки за баламурници, за да се прикрие нескопосано че мормоните са секретна служба и подразделение на ЦРУ, финансирани от държавния буджет на САЩ!


Много известни световни корпорации, финансово – промишлени групи на практика, се контролират от мормоните, което доказва по индеректен път техния българо – юдейски генезис, защото всичко в тия среди се владее от юдео – ционистите и случайни хора от други касти там абсолютно!!! не се допускат!

Всички мормони дават една десета от доходите си на църквата. В мормонската църква има служба за сигурност, която контролира десятъкът да постъпва редовно.

Мормонски структури в света са: най-голямата верига хотели в света Marriott International, американската финансова компания American Express, най-голямата авиокомпания в Европа Deutsche Lufthansa AG, одиторската компания Pricewaterhouse Coopers.

Изпълнителен директор на основната банка в Швейцария за Европа, Близкия изток и Африка е мормонът Ерик Варвел. В много централни банки на Уолстрийт ядрото мениджъри са мормони.

Може да се каже, че мормоните са ядро в елита на САЩ. 
Те никога не са действали автономно, винаги са били включени в сложните структури на тайните общества.

Мормоните са били и са гръбнакът на американските специални служби и военни структури, министерството на отбраната в САЩ, те имат много здрави връзки с клана Ротшилд.     

В голяма степен мормоните определят политическата власт, външната и вътрешната политика на САЩ.

Става ли ви ясно, защо България е в НАТО и какво дири НАТО в България!

Ако Мит Ромни стане президент на САЩ, (статията е от предни кандидат – президентски кампании в САЩ) това означава, че страната ще бъде управлявана от църквата на мормоните, тоталитарна организация със строг контрол, строго подчинение, с агентурна работа около всеки член и перфидна система на доносничество, вменено като задължителна добродетел.

Ромни е привърженик на твърдите мерки срещу Иран, на практика поддържа военната операция, за това той говори открито и изразява интересите на най-радикалните групи във военно-политическия елит на Израел, т.е. ако Ромни дойде на власт, войната с Иран е неизбежна.

–––

Представяте ли си абсурда и фалша на тази църква, която се прикрива зад лика и името на Бог Исус, който проповядва само за Любов, братство, ненасилие и мир между хората и народите, и нейното съвременно представително лице да е най – отявленият военолюбец, готов да хвърли света в унищожение!

Мормоните трудно могат да бъдат преубедени. Всеки от тях е мисионер и изпълнява заветите на своите книги и заветите на пророците; те са истински фанатици. Мормоните не сменят решенията си, защото ги вземат колективно. Те не се подчиняват на официалните структури и действат според логиката на своя живот и логиката на своята църква.
Те имат около 50 хиляди мисионери в цял свят.
Християните в САЩ смятат мормоните за тоталитарна секта, за такава ги смятат и католиците, и православните,и много протестанти в страната. 

–––––––––––––

Толкова за мормоните, за които казваме в заглавието на статията ни, че държат списъка на бъдещите еничери, защото по съставяните от тях списъци на милиони Българи от жреческия род Дуло, пръснати сред всички народи, тайните репресивни служби на заговорниците срещу Българите издирват по целия свят и в България елитни представители на Българския род Дуло още от ранните им години и подготвят тяхното отродяване и елиминаране по различни перфидни злодейски канали и механизми, един от които е истанбулската конвенция и нейните завоалирани производни, които са поводът за протестите на ужасените Български родители. 

–––

И нека е ясно:

Нашите изобличителни документи и гняв не са срещу редовите мормони и обикновеното американско гражданство  – те са срещу върхушката на мормоните и реакционния политически олигархичен престъпен българо – юдейски ционистки елит на САЩ, които са смъртоносните метастази и кърлежи, впили се в снагата на поробения и зомбиран американски народ и всички народи по света, които всички са прекрасни Български генно – инженерни цивилизационни продукти!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Същата шпионска събирателна задача имат и стотиците НПО – та под всякакви йезуитски благородни прикрития в България, и само чакат да бъдат узаконени от продажните ни политици, за да започнат по тези списъци да прибират набелязаните деца с абсурдни чудовищни критерии, доводи и аргументи !

Еничерството на турците (което също е замисъл и организация на юдео – фанариотите още по време на падането на България под турско робство, и на които юдеи дело е поробването на България от османците, чийто мозъчен тръст са юдеите) е детска игра в сравнение със сегашната световна престъпна перфидна организация за отнемане на децата в Европа и България – все пак не забравайте, че еничерството е отнемало едно от десетината деца на тогавашното Българско семейство, докато сега благодарение пак на коварния юдео – ционистки план "Калерги" Българите имаме по 1 – 2 деца!

Страшничко е, нали, обаче какви славни епични и величави събития и процеси предстоят, инициирани и водени от Боговете ни за нашето Спасение и възмездие връз душманите ни, и нашата посветена фантазия е нища и бедна да си представим, защото още не са ни ги разкрили, затова просвещавайте се в нашия блог с повече от 1300 пространни статии по тези светоустройствени тайни, за да се подготвите за предстоящите скоро епични събития по нашето Спасение и Съдния Ден за всички! 

image

СПАСЕНИЕ от=от Бог Исус

СПАСЕНИЕ от=от Сина на Бог Иса – Спасителят

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Коментари под статията от публикации във фейсгрупите:

Christine Kristin 

да бе.. то целият свят работи да ни "тормози" нас.. :D Принципно световна мафия има по много въпроси.. и нещата не са "специално" към нас.. Специално отношение всъщност имаме само от Русия и донякъде от Турция, защото искат да ни направят свои васали..  


Mariyana Vicheva 
  
Години ни подготвяха (предупреждаваха) за това,което предстои да ни се случи: Дали ще успеем да се обединим и преборим с този пьклен юдоционистки план? Дали многото неинформирани за нашата добре планирана гибел,като религия,семейство,традиции и изобщо,като най-древната нация ще отворят души и очи,за да разберат,какво са ни замислили? 
Боли ме,много ме боли......  


Инж. Иван Дунчев
 

Ще се обединим и преборим, Мариана, и не само очите и ушите ще си отворят Б/българите, но и всички рецептори и сетива ще им се взривят и отворят необратимо катарзисно! 
Ето отговорът на Боговете ни как и с Кои ще се обединим и спасим!     

ШТЕ СЕ ОБЕДИНИМ от=от Исуш и Богиня Мат Диана    

КАТАРЗИС=КРИСТАЗ=Кристос   

КАТАРЗИС=АСИЗ ТРАК=Исус от Тракия 

НЕОБРАТИМО КАТАРЗИСНО от=
от Богиня Матара и Кристоз=
от Богиня Матара и Исуз от Тракия 

–––––––––––––––––––––––––––––––

В режим на редакция след публикуването на постинга ви предлагаме пълен запис на провелия се в София на 29. т. м. Международен форум: Отвличане на деца от социалните служби – скрита война срещу семейството
https://www.youtube.com/watch?v=FYR6cfenZKg&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0uvEFqxcGqdXH9VpwKSK1EdgCxgRFCdRq
1UF8VqWfMcVtfAMpGPw2t0og&app=desktop 

Намерете време за този филм. 

НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ЗА=Богиня Матара Мария и Иза

НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ЗА ТОЗИ ФИЛМ за=за Богиня Диана Матара Мария и Изуз от Ямбол



https://www.youtube.com/watch?list=PLa5-aFdApZnKuDz-ySsICnSLwr62rYJSV&time_continue=348&v=-PyVN1a1VS4
Иван Пановски-Яничари ходят


Яничари ходят, мамо,
от село на село.
Мъжки рожби вземат, мамо,
яничари правят.

Взели, кого взели, мамо,
взели и Стоила.
А Стоил си беше, мамо,
едничък на майка.

Плакала е много годин
Стоилова майка,
все за Стоил тя си мисли,
дребни сълзи рони .

Плакала е много годин, 
три пъти по седем.
Коси вече побелели,
очите й изтекли.

––––––––––––––––––––––

Плачете ли и вие, майки и бащи Българи, със Стоиловата майка и с нас?
Плачете, защото това което са подготвили за децата ни и за нас душманите ни, които са генетичните потомци на поробителите ни и идеолозите им и вдъхновители юдеи, е чудовищно несъпоставимо с "аматьорската"османска еничерска институция, ако не спрем престъпните им планове!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, все Българи, водени за тази ни просветителска лекция от Свети Джоузеф Смит, който лично ни разкри тези тайни на мормоните.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
29.09.2019 23:18
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727144
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44372
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!