Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2019 00:26 - Световно известни личности и древни хронисти за цивилизационното величие на Българите! Изповедта на Зевс и Сабазий
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2241 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 22.09.2019 12:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Във Фейсбук открихме скромен постер с две признания на известни италиански личности за цивилизационното величие и жертвената мисия на Българите през вековете:
 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2536435103035828&set=a.341074729238554&type=3&theater

image 
   
Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=9WqtLgO1CZ8&list=PLa5-aFdApZnKhvCFytYkA91l8x_01D36s


И сега ще се включим във форумния коментарен блок под двете емблематични признания на известни крипто – Българи за част от цивилизационното величие и саможертвеността на Българите.
Защо са крипто – Българи ли?
Защото знаем от всичките хиляди и хиляди документи от нашия блог с над 1300 пространни статии за светоустройствените тайни и Божественото цивилизационно минало, статут и бъдеще на Българите, разсекретени със 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546, 
 
и които ви представяме легализирани с параф и печат от Божията канцелария, че феноменните Божии потомци – Българите от свещения Божи жречески род Дуло, са духовният интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички народи по света, както и реакционната им управленческа и богаташка върхушка.

Ето разсекретените досиета на Българите Карло Адзельо Чампи и професор Санте Грачоти:

КАРЛО=Крал

АДЗЕЛЬО=Дуло от Иза 

ЧАМПИ=ТШАМПИ=Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Бълкарин от Дуло на Исуш и Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Крал от Дуло от Изуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

Българинът Карло Чампи е от генеалогията на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

И нека да потърсим сега заедно официална информация в Българската Википедия за този официален италианец, казал такива удивителни впечатляващи и стряскащи величави неща за Българите!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Карло Адзельо Чампи
 (на италианскиCarlo Azeglio Ciampi) е италиански политик, министър-председател на Италия от 28 април 1993 до 10 май 1994 и 10-ти президент на Италия от 18 май 1999 г. до 15 май 2006 г.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

И още за този голям Българин търсим..., обаче за него толкоз!
В официалната Википедия на Български език за него повече няма и дума!

Е, а как тъй, Българите са пропуснали да издирят информация за този на толкова високи позиции в световната политика изявен общественик, политик и държавник, казал толкова много истина с две думи за Българите?!
Ами точно заради това негово венцеславене и величаене на Българите, което разваля официалната глобална дезинформационна политика на заговорниците срещу Българите, с която крият миналото на Българите и ни изкарват най – долното и мръсно безкултурно диво племе на Земята с най – отвратителни характеристики – заради това върху него е паднала цензурната секира и завеса и във официалната Википедия на Български език за него повече няма и дума!
За крипто – Българина Карло Чампи повече няма и дума в официалните документи, обаче ние и от това бездумие вадим и изнасяме преизобилна сакрална информация за него и Българските Богове!

НЯМА ПОВЕЧЕ И ДУМА за=
за Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=за Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена  

НЯМА ПОВЕЧЕ И ДУМА за потомъка на=
за потомъка на Бог Ешуа и Богиня Диана МаМа=
за потомъка на Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена

БЕЗДУМИЕ ЗА=Богиня Мад и Изуз

Да дръпнем и информационната завеса, турена връз Божествените Българи!

ЗАВЕСА=ЗЕВС=Зевс
върховният Бог на древните гърци уж, който обаче нито е гръцки бог, нито е Зевс, а е вижте пак за породен път кой е Зевс:

ЗАВЕСА=ЗЕВС=САВАЗ=Сабазий
Зевс се оказа древно – тракийският бог Сабазий, който обаче нито е Зевс, нито е Сабазий, нито е древно  – гръцки или древно – тракийски бог, а е самият ... : 

ЗАВЕСА=Зевс=Сабазий=Ба Исаз=Бог Исуз –

Зевс и Сабазий са различни митологични зашифровки и проявления на Българския Господ Бог Отец Исус Творецът, Който пак подчертаваме дебело, е Българин и само Българин!

image

На трона под Бог Зевс/Бог Исус Демиургът, е загатната най – древната животинска алегорична символика на Господ Бог Отец Исус Твореца от древно Българския календар – змийско рептилската с 12 синонима на змия, змей, дракон..., която е сакралната херметична хералдика на феноменните генетични потомци от жреческия род Дуло на Българските Богове Демиурзи, по която рептилска символика откриваме Българските Божии потомци, имплантирани във всички човешки племена за техни духовни и политически елити и ги измъкваме за опашките и мордите им от бърлогите им на светло пред всички за наближаващия Съден Ден!

Слънцето в ръката на Бог Зевс е най – древният макрокосмически Български езически херметичен символ на Господ Бог Исус Демиургът.

–– и когато чуете езичници, то знайте че езичници в света сме само Българите.

А езичник означава свръхфеноменни Българи от генеалогията на Българските Богове Демиурзи с онаследени Техните Божествени характеристики и качества

image

Ето и още истина за Българите чие племе сме, като филтрираме и пречистиме мръсната злодейска информация за нас!

НАЙ ДОЛНО И МРЪСНО ДИВО БЕЗКУЛТУРНО ПЛЕМЕ от=
ПЛЕМЕ от Бълкари от Дуло на Богиня Матара Диана и Исуз

Задължително с друг документ, деанаграмиран от тази гнусна дефиниция за Българите, ще локализираме за пореден път от кое първосвещено място на Земята са Българското племе:

НАЙ ДОЛНО И МРЪСНО ДИВО БЕЗКУЛТУРНО ПЛЕМЕ от=
от Бълкари от Дуло на Богиня Матара Диана и Исуз от Олимп

Българският род Дуло и народ от него е от Божия първосвещен град Олимп, който Олимп обаче не е Олимп, а е Импол, по – точно Иампол, и най – точно е Ямбол!

НАЙ ДОЛНО И МРЪСНО ДИВО БЕЗКУЛТУРНО ПЛЕМЕ от=
от Бълкари от Дуло на Богиня Матара Диана и Исуз от Ямбол

–––––––––––––––––––––––––––––––––

image

Официална информация за Карло Чампи има в руската Википедия 
https://ru.wikipedia.org/wiki/Чампи,_Карло_Адзельо ,

без да има и дума, разбира се, за това негово прозрение за Българите!

– и неговият сайт с обширна информация за този Българин, прокламирал в прав текст от най – високата трибуна истината за цивилизационното величие на Българите:

http://www.carloazegliociampi.it/1

като само ще направим малка, но най – съществена корекция в прокламацията на италианския президент,

ПРЕЗИДЕНТИ=Братя от Иза и Диана,

че Българите сме едни от първите творци на нашата цивилизация, като документираме във всичките ни документи, че Българите сме първите и единствените творци на всички човешки древни и съвременни пост – сътворенчески цивилизации! 

Другите племена и народи са статистите в трансепохалната екстремална риалити Божествена драматизация и постановка "Българите и човешката цивилизация"!

Ето фундаменталните сътворенчески и пост – сътворенчески документи за 
характеристиките и параметрите на жреците, които са Българите – Божиите генетични деца родени по документите на глава 1 от Битие на Светото писание, и за генезиса и устройството на тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518 
 
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

И отново колкото и да търсиме някаква информация из Българските официални документи и сайтове за италианския професор Санте Грачоти, който също е от Българския жречески род на Исус и Мария Магдалена –

САНТЕ=Иса и Диана

ГРАЧОТИ=Ешуа от Тракия 

САНТЕ ГРАЧОТИ=Диана и Гристош=Диана и Исуш от Трагия,

за него отново откриваме пълно мълчание и информационна мъгла и завеса.
Защо ли?
Ами по същата причина както и за италианския президент Карло Чампи, като ще повторим причините за това едно към едно:

"Във официалната Википедия на Български език за Санте Грачоти няма и дума!
Е, а как тъй, Българите са пропуснали да издирят информация за този на толкова високи позиции в световната наука и академичните среди изявен учен и ерудит, казал толкова много жестока и величава истина за саможертвените Българи и приноса им за спасението на Европа от османските нашественици?!
Ами точно заради това негово венцеславене и величаене на Българите, което разваля официалната глобална дезинформационна политика на заговорниците срещу Българите, с която крият миналото на Българите и ни изкарват най – долното и мръсно безкултурно диво племе на Земята с най – отвратителни характеристики – заради това върху него е паднала цензурната секира и завеса и във официалната Википедия на Български език за него повече няма и дума!
За крипто – Българина Санте Грачоти повече няма и дума в официалните документи, обаче ние и от това бездумие вадим и изнасяме преизобилна сакрална информация за него и Българските Богове!

Официална информация за Грачоти има в руската Википедия 
https://ru.wikipedia.org/wiki/Грачотти,_Санте

и за когото има изобилна подробна информация за научната му дейност в областта на славистиката и мостовете, които прокарва между Изтока и Запада, обаче без да има и думичка, разбира се, за неговите изказвания и признания за Българите!

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Поместваме и коментари под поста, като квалификациите и произнасяните присъди връз българските мекерета на заговорниците срещу Българите са сурови и тежки, но справедливи по човешките закони.
Опрощаване на тези престъпници може да се случи само по Божиите закони и обещаната от Тях обща амнистия за всички след изтърпяването на съответното наказание в Чистилището по време на събитията и процесите на Съдния Ден!

Маргарит Сороков

Това ако и да е вярно не ни топли -ще ни стопли всички заедно като един на улиците и всички от 1989г. до момента -ревизия !!!!!! 

Ivan Ivanov

Не много по-добре ще е да ги издушум един по един и една по една :0) на улицата пред учрежденията в които се крият докато ни подлагат на най-продължителния геноцид в историята ни след Освобождението. .. :0)))

Kalina Petkova

А защо не от 1944 г.Или да забравим концлагерите и фалитите?

Ivan Ivanov

Като Чаушеско.

Тодор Николов

Няма да ни стигнат затворите

Николай Иванов

За това има смъртни присъди ;) 

Ангел Ангелов

Жалкото е че го казват чужденци,а нашите "учени"едва ли не ще отрекат,че е имало Османско робство

Маргарит Сороков Тодор Николов

има много и за разстрел ????

Ivan Ivanov

Нашите "учени" не могат да го кзжат, защото са зависими. .. ! 

Stefan Petrov Ivan Ivanov

предателски корумпирани лакеи

Strashimir Zagueirao

Амин.. Остатъка от Българския народ още не може да се събуди.. А носи в ДНК-то си повече от колкото може да си представи промитият му мозък.

Jessy Kazalova-Simeonova

СЛАВА на чужденците , че оценяват БЪЛГАРИЯ!!! ЖАЛКО , че сега управляващите бият по имиджа й и я продават !!!

Ivan Ivanov

Те всички много добре знаят, че ако ние не сме задържали Исляма Европа отдавна щеше да пише на арабски! !! Не го показват, но го знаят и че не са тръгнали с корабите да откриват Америка, а са бягали от Халифата! :0) Ние сме били "пушечното месо" дето им е спасило задниците. ... ! 

Мартин Бояджиев

св. Тривелий ли ? 

Димитър Янков Мартин Бояджиев

Да , Св. Тривелий е нашия хан Тервел . Тривелий е латинското звучене на името му . Почита се като светец от православната църква 

Vissi Ivova

Е и какво от това, сега вече не сме народ!!!а население !!!!!население от ...сещате ли се!? 

Маргарита Русева

Президенти и учени на другите страни знаят. От българските политици да сте чули? НЕ. Защото служат не на народа ни и България, а на вековните ни врагове.

Pando Vassilev

ЗА 500 ГОДИНИ, ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ, НЕ Е НАПРАВИЛА ТОЛКОВА ЗОМЛУЦИ, КОЛКОТО УПРАВНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, В ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ !!

Nikolay Kissiov

ДА! И въпреки това България ще пребъде, Българите ще ги има и не заради вашите кървави сълзи и вайкания безполезни, а въпреки тях! Обсъждате тези, които не заслужават да бъдат споменавани, но нито дума за онова, което трябва да се споменава с Голяма буква - Българският народ, оцелявал въпреки всичко и всички, който ще оцелее и въпреки днешния нихилизъм и омраза и... безпомощно дърдорене на глупости!!!  
 
 
–––––––––––––––––––––––––––––

И една бърза разходка из вековете и думите и автентичните документите на възхита, признание и преклонение пред Българите от световно известни личности и древни хронисти, избягнали тоталната цензура върху сакралната Българска информация и история, събрани в един форумен блок с тема
Защо да съм горд, че съм потомък на БЪЛГАРИ?

https://www.pomak.eu/board/index.php?topic=4954.0


Rasate 

"Българската държава е люлка на европейската култура и цивилизация"  
Шарл дьо Гол - президент на Франция , Париж 1962 година    

"Богомилите създават Европейското възраждане"  
Франсоа Митеран - президент на Франция  

"Във Фландрия през 17-ти век, най-използваната фраза за красив и строен, симпатичен или просто ДОБЪР млад мъж е  "un bon bulgar""  
От “Философски речник” на Волтер  ...

"Нима не е чудо смелостта на въстаналите срещу Империята (Османската) завладени български хора?"  
Ханс-Кристиан Андерсен в своя “Дневник”  ...

"Ролята на българските църковни дейци през Средновековието може да се сравни с тази на ирландските монаси преди тях "(визира ранната Ирландска (КЕЛТСКА) църква, преди независимостта й да бъде отнета от Ватикана в 8 век; последователите на св. Патрик развиват институцията "приемно семейство", а ранната Ирландска църква (за разлика от Католическата) не е задължавала свещениците да дават обет за безбрачие; съществували са и СМЕСЕНИ манастири, по образец на тези в земите на траките-беси - ЗБС)
акад. Дмитрий Лихачов (концлагерист в ГУЛаг и инициатор за празнуването на Славянобългарската писменост – деня на Константин-Кирил Философ и брат му Методий в бившия СССР)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=66&v=vn3R9c0tJ4M
акад. Дмитрий Лихачов – България най древната културна нация
   
...  "Българите са хората, допринесли най-много за формирането на цивилизацията в Източна Европа и въвеждането на тези народи в цивилизования свят”
Проф Геза Фехер, Унгария  ...  

"Една от историческите заслуги на българите е тази, че задържаха успешно няколко века турците далече от сърцето на Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, свободата си и упадъка на брилянтната им култура по онова време"  
Проф. Санте Грачоти, Италия  ...  

"Само в Рая женската красота надминава тази на българските жени"  
Адалудин Мухаммад Балхи – персийски (ирански) поет от 12 век.  ...

"Украинците, а също така и белорусите, и руснаците, всички си спомняме, че писмеността, културата ни и православната християнска вяра произхождат от България. Искам да припомня и факта, че двамата първи украински патриарси са етнически българи – Григорий Цамблак и Киприан"  
Вячеслав Похвалски – посланик на Украина в България.  

...  "Българите са силен и непреклонен народ, който не се страхува от смъртта. Те са добронамерени към приятелите си и жестоки към враговете, безкрайно гостоприемни и обичат да живеят в мир и съгласие със съседите си”.  
Hugas Indejedijan – Арменски пътешественик в книгата си  "Armenian travel notes on the Balkans 17th-19th century"  ...  

"Българската средновековна култура е сред седемте цивилизации в световната история, които играят ключова роля в обмена на ценности и идеи между Изтока и Запада"  
Shigioshi Matsuiama – японски историк  

...  "Значението на етнонима “Българин” е мъдър, образован, ерудиран човек"  
Abu Hamid al Aldalusi – арабски пътешественик от 12 век  ...  

"Началото и благоприятните възможности за формирането на днешните балкански народи е поставено от Дунавска България"  
Проф. Геза Фехер, Унгария  

... "Трябва да се признае, че съществува дълбока връзка между Източна и Западна Европа в областта на културата и заедно с това да се подчертаят изключителните заслуги на българите в прехвърлянето на нови културно-цивилизационни импулси към Запада от дълбока древност."  
Проф. Хари Салман (мой личен познат и приятел –ЗБС), Нидерландия. Преподава Културна  история на Европа в университетите в Лайден, Хага и Карловия (Прага), полиглот

...  "Доказано е, че древните българи са имали най-напредналата календарна система в Европа и по-достъпна, по-практиччна, отколкото индийската или китайска леточислителни системи."  
Prof. Michele Longon, "Population et Societe". France    

12-годишният животински циклов годишен календар на древните българи, основаващ се на измерването през светлата част на годината на движението на ЯНКУЛ (Юпитер) около Слънцето е теоретичната основа за изработването от ЮНЕСКО на единен календар на човечеството.
(сп. "Куриер на ЮНЕСКО", 1988 г.)    

"Два народа се сблъскаха, които не познават думата “отстъпление”. Готи и Българи. Изненадани бяха от сблъсъка помежду им, защото в света нямаха равни, с които да се сравняват – по сила и храброст. ...Българите не се съмняваха в своята победа, и светът им се удивляваше. Те са народ, който бяха постигали винаги всичко, от което са се нуждаели – и благородно име, напоено с кръвта на враговете им. Един народ, чийто членове прославят семейното си име на бойното поле и за по-благородни сре тях се считат онези, чиито мечове са напоени по-изобилно с кръвта на враговете им в битката.
ЕНОДИЙ от “Eulogy for the Gothic king Teodorikh”, V century AD  

”… най—яростните бойци в целия свят са българите.”  
Casiodorus Senator, VI century AD  

“КРОБАТ, повелителят на България и КРОТАГИТЕ (the Krotags), оставя петима синове и ги заклева никога да не се разделят, за да владеят и отбраняват успешно земите си и да не паднат  никога под чуждо иго”.  
Teophanes Confessor, VIII century AD    

“Българите са многоброен, могъщ и войнолюбив народ, които държат в подчинение всички съседни народи. Един техен конник посреща безстрашно 100 или 200 наши конници, дори да не вярвате. Когато воюват, на фронтовата линия отпред са стрелците им с лъкове, а отзад ги подкрепят жените и децата”
Abu al-Hassan Ali ibn Hussein ibn Ali al-Massoudi, X century AD  

“Етнонимът “българин” означава достоен (англ. дума “worthy” има и следните други значения: достопочтен, честен, способен, заслужаващ доверие ), мъдър човек.”  
Jagfar Tarikh – history of the Volga Bulgarians, 1098 AD    

“В България по времето на хан Крум не са съществували думи като лъжа, измама, измяна, предателство, алчност, завист, клевета и безотговорност.”  
Мишел дьо Монтен – “Essays”, XVI century AD    

“Българската  е една от седемте основни световни цивилизации.”  
Prof. Shigeoshi Mazuiama  

“Българите са този народ, който, заедно с ВИКИНГИТЕ, допринесе най-много за разцвета на цивилизацията в Източна Европа (ЗБС: Викингите основават РУСЬ!!! – ако някои не са чели история). Протобългарите на Балканите обединяват в една нация местните остатъци от романизирани и елинизирани ТРАКИ, както и номадските СЛАВЯНСКИ племена, организирайки ги в една държава, по свой образец и закони. В тази държава, която носи и днес тяхното име – БЪЛГАРИЯ, българският ДУХ и култура са маята, която сплотява всички тези етнически групи в един народ, с общи борби и идеали повече от 13 века”.  
Prof. Geza Feher, Унгария  

“В човешката история има 28 цивилизации, и една от тях са българите.”  
СЪР АРНОЛД ТОЙНБИ    

“България, съхранявайки делото на светите братя Кирил и Методий, е заслужила не само уважението на останалите славянски народи, но и на цялото човечество, изтъквайки на преден план истинския смисъл на думите напредък, човечност и култура.  Българите не просто съхраняват делото им от унищожение, но го развиват старателно и превръщат в световно културно наследство.”
Roge Bernar    

“СИМЕОН е българският КАРЛ ВЕЛИКИ (Charlemagne), но е по-щастлив от него, защото създава основите на националната литература.”  
АЛФРЕД РЕМБО    

“Старобългарската литература и култура стоят в основата на руската култура и цивилизационни ценности”.  
акад. Дмитрий Лихачов    

“ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ не изчезват безследно, след покоряването на земите им от Иван Четвърти Грозни, но съещeствуват и днес под името ТАТАРИ “  
Reza H. Bariev, Dr. of philosophical sciences  

“Въпреки, че ни наричат официално “татари”, ние сме всъщност българи. Най-близките наши роднини са българите отвъд Дунав. Някои от нас останаха тук на Волга, а други преминаха Дунав и се обединиха в една държава и народ със скитащите там славянски племена, в общ съюз срещу Византия.
Съвременните руснаци, още от времето на Иван Грозни, се считат за наследници на Византийската империя и затова ни тъпчат, още повече, че нашите предци едно време приеха исляма, за разлика от Дунавските ни сънародници, които са православни християни”.
Talgat Tadjmudin – Sheikh ul-Islam, Mufti, chairman of the clerical council of the Muslims in Russia and the European countries    

„Аз съм се учил да превземам, а не да предавам крепости.“
— капитан Узунов, в отговор на ултиматума на сръбския генерал Лешанин да предаде Видинската крепост през Сръбско-българската война (1885)    

„Като стар кавалерист с особен интерес следях действията на българската конна дивизия и винаги бях във възторг от нейните смели действия. Мога да ви уверя, че досега се беше наложило убеждението, че атака на конница срещу пехота е невъзможна, което Вие опровергахте.“
— фелдмаршал Макензен, писмо до генерал Колев, Първа световна война (1915 - 1918)    
”БЪЛГАРИЯ - ухание на Западната Мъдрост, която се среща с цветята на Източната Мъдрост върху Балканите – люлка на световната цивилизаци, и мост между културите, по който човечеството ще поеме към ОБЕДИНЕНИЯ СВЯТ”
БАХА-У-ЛЛА, персийски философ и суфи-мъдрец от 19 в., основател на “еретичната” за шиитски Иран най-прогресивна и либерална мюсулманска секта – БАХАЙСКАТА ВЯРА

На езикът на пущуните в Афганистан думата булгар означава едновременно красив,благ и мъдър човек.Фразата за красива жена там е "КРАСИВА КАТО БЪЛГАРКА " .
     
Цитатите не са събрани от мен, а от : You are not allowed to view links. Register or Login

–––––––––––––––––––––––––––––
И още за цивилизационното величие на Българите
https://bultimes.com/Какво-казват-другите-народи-за-Българ/

–––––––––––––––––––––––––––––

Към тези документи ще прибавим само статиите ни 

Не матушка Русь е майка на България, а Русия е неразумната дъщеря на Мати Болгария. Декларация от прочут руски писател и общественик.
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/02/ne-matushka-rusi-e-maika-na-bylgariia-a-rusiia-e-nerazumnata.1644461

Документи разкриващи, че гръцката, както и цялата човешка цивилизация, са Български генно – инженерен проект!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/05/06/dokumenti-razkrivashti-che-gryckata-kakto-i-cialata-choveshk.1655900 ,

както и всичките ни повече от 1300 пространни статии за Божествения произход, генезис, статут и цивилизационното величие на феноменния Български жречески род Дуло и Българския етнос

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

И обърнете внимание:

В съвременните исторически изследвания и дебати за историческите цивилизационни достижения на човечеството, за никой друг народ в Европа и света няма и частица от зашеметяващите документи за цивилизационното величие на древните Българи, които независимите Български лингва – археолози и любители историци откриваме и изнасяме аргументиранокато изключение правят македонците и руснаците.
Великодушно ги насърчаваме да търсят колкото може по – древните си цивилизационни корени, защото колкото повече информация изкопаят на тази тема, тя все за Българите ще се отнася по простата причина, че те са изконен Български късен генно – инженерен културно цивилизационен продукт, както се оказа в следващия постинг :


Етруските са били "ето руские"!, поредната руска панславянска истерия, която разкрива Българската история!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/07/07/etruskite-sa-bili-quot-eto-ruskie-quot-porednata-ruska-pansl.1664722
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии Българи и крипто – Българи, автори на изнесенените в постинга документи за Българите 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
21.09.2019 00:56
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678955
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!