Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.04.2019 22:52 - Истинският Български паспорт на Христос. Наглата измамама със свещения Великденски огън в Йерусалим
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1702 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Започваме с разобличаването на една коварна юдео – византийска измама, вменена за емблематичен фундаментален постулат и сюжет в новоепохалните евангелски документи – фалшивата розово – блудкава официална версия за Цветница, наложена с перманентен многовековен геноцид над Българите и всички народи с тотална цензура и фалшификация.

Статията ни е римейк на 

Разкодираният фалшив паспорт на Христос.
Хилядолетната лъжа със свещения Великденски огън в Йерусалим

http://bezistena.blog.bg/history/2016/04/23/.1353322
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"На този ден християнската църква празнува влизането на Иисус Христос в Йерусалим в дните преди еврейската Пасха. Според новозаветните евангелия, Христос пристига в града, яздейки магаре, а вярващите го посрещат, като разстилат пред него дрехите си и маслинови клонки.
След като възкресил престоялия четири дни в гроба Лазар, брат на сестрите Марта и Мария, Иисус Христос тръгнал за Йерусалим.
Когато наближил града с придружаващите го ученици и стигнали до Витфагия, той пратил двама от тях да отидат в селото и да му доведат вързаната в началото на селото ослица и малкото ѝ, а ако някой ги попита защо правят това, да кажат, че е потребно на Господ.
Като разбрали, че ослицата е за Христос, никой не им попречил. Той я възседнал и така влязъл тържествено в Йерусалим. Вестта за възкресението на Лазар вече го изпреварила и хиляден народ тръгнал към Витания, за да го посрещне.
Народът, виждайки в Иисус Христос Спасителя, възторжено размахвал палмови клонки и хвърлял цветя пред нозете му. 
Всички пеели: „ОсаннаБлагословен Идещият в име Господне, Царят Израилев“.

Фарисеите 
пък наредили на Христос да забрани на народа да ликува, на което Той отвърнал: „Казвам ви, че ако тия млъкнат, то камъните ще извикат“.
Шествието продължило и от височината на Елеонското възвишение до Храма. Христос изгонил оттам събралите се в двора му селяни и купувачи на разни стоки и извършил множество изцерения на болни и недъгави хора.
На този ден в църквата се отслужва молитва и се благославят върбови клонки. Те се раздават на вярващите и всеки ги отнася до дома си за здраве. Окичват с върбови клонки портите и се сплита венче от осветената в църквата върба. Върбовите клонки символизират палмовите, с които е бил посрещнат в Йерусалим Иисус Христос".  
  
Нека да честитим святия и светъл пролетен празник ЦВЕТНИЦА на Българите и веднага да разсекретим вложената сакрална информация в него от Пресветите ни и Премъдри Деди – Жреците на Исус и Мария!

Дешифровката на кодираните послания извършваме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

ЦВЕТНИЦА=Богиня Диана и Ицуц=Богиня Диана и Исус

При всички важни събития и мероприятия Исус и Богиня Диана ни водят задължително на Първосвещения ѝм храм в Ямбол – Безистена, както постъпват и в този случай:

image
     

ЦВЕТНИЦА=
ВЕЦИЦТЕН=БЕЦИЦТЕН=БЕЗИСТЕН

И така поздравлението 

Честита Цветница!

означава за посветените Българи :  

"Елате да се срещнете с Исус и Мария на Безистена Ямбол, който е Олимб!"  

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  
Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, от които са гърците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Започваме разследващия ни коментар със забележката към официалните документи, че Християнският канон не позволява къде къде по – безобидни и несъществени отклонения от догмата, а в този толкова възлов момент е допусната такава волност –подмяната на палмовите с върбови клонки! Защо? 
Но ще караме подред. 
 
Знайте!
Преди Новата ера, по време и след Новата ера, друга история и човешка цивилизация на планетата Земя няма освен една – господстващата Българска цивилизация и всички произлизащи и производни на нея и от нея култури и субкултури и истории на тракиййските племена, разселени по света!

Нека разсекретим основни емблематични понятия в библейската хроника и митология, като започнем с два основни кастови термина и понятия–фарисеи и садукеи, съпровождащи постоянно новозаветните събития,свързани с Исус

Фарисеи –
предновозаветната духовно – жреческа и владетелска каста на Българите за траките по света, които са династичните клонове и разслоения на фамилията Дуло на Господ Бог Отец Исус Твореца и Великата Богиня Майка Диана от тяхното последно аватарно проявление като Орфеус и Евредика две хиляди години преди Новата ера.

ФАРИСЕИ=ОРФЕИС=ОРФЕУС (Орфей)=Иса Фер=Иса Вер (Змей) 

САДУКЕИ=Кан (Жреци) на Иса и Диана –
новозаветните жреци – ученици и апостоли на Исус  

Всички те, както и всички царе,императори,висши и редови духовници, жреци и простолюдието, знаят отлично и безспорно категорично от всички пророчества вече от векове, че по това време се очаква Господ Бог Отец и Богинята Майка да се явят за пореден път пред хората в поредното си аватарно проявление и да оставят поредното си Божествено потомство.
Идването на Боговете и на тяхното поредно епохално потомство,всички очакват в синкретизирания образ и термин МЕССИЯ. 

Мессия
 (иврит) означава първоначално „помазаник“.

Терминът Месия, използван от юдеи, християни и мюсюлмани, представя образа на Спасителя, който се очаква под една или друга форма при всяка от тези религии.

В Петокнижието обозначава избран и упълномощен човек от Яхве за особени задачи свързани с неговия народ Израел: най-често цар, по-късно първосвещеник, а в преносен смисъл един надарен пророк с Божия Дух.

Дешифровката на думата със Свещения шифър ни разкрива истинското ѝ значение:

МЕССИЯ от=от Ма и Исус=Ма (Богинята Майка) и Исус 

МЕССИЯ=Сина на Ма (Богиня Майка) и Иса

Същото ни съобщава и дешифровката на думата ПОМАЗАНИК:

ПОМАЗАНИК от=Кан (Жрец) от Богиня Ма (Майка) и Иза

Септуагинтата превежда понятието „месия“ като „Христос“.

Първите християни дават на Исус от Назарет тази титла – твърдят официалните източници, но ние нали вече не вярваме на правия текст на манипулираните документи и се научихме да четем между редовете, разкриваме истинското значение на документа:

Исус от НАЗАРЕТ=Исус от Отриз=Исус от Одриси 
където одриси, одризи, е най – древното и могъщо регистрирано официално тракийско царство въобще на цялата Земя, което е Българско, и  носещо името на Рая на Българските Богове Демиурзи 

НАЗАРЕТ=ОДРИЗИ=Рая на Диана и Иза 

Разкриваме ви и каква информация са вложили Посветените Българи при съставянето на най – древния документ на човешката цивилизация – Стария Завет, и кои се крият зад култовите и мистични понятия и персони Септуаги́нта и 72 - ата тълковници, седемдесет и двамата мъдреци, 

Септуаги́нтата е Преводът на 72-ата тълковници на книгите от Стария завет
на латински: Interpretatio Septuaginta Seniorum — «преводът на седемдесет и двамата мъдреци», или просто LXXII — «седемдесет и двамата» 
Септуагинтата е още преводът на седемдесетте старейшини или начетени мъдреци

СТАР ЗАВЕТ=СТАРИ Иза и Богиня Диана–
аватарните явявания на Боговете преди Новата ера

НОВ ЗАВЕТ=НОВИ Иза и Богиня Диана
последнота аватарно явяване на Боговете през Новата ера

СЕПТУАГИНТА=Бог Тати Иса

SEPTUAGINTA SINIORUM=Богиня Матара Диана и Исус  

СЕДЕМДЕСЕТ И ДВАМАТА=Десата на Тати Иса и Богиня Диана Мама –
Българите, посветените династични потомци на Бог Отец Исус и Богинята Майка
 
СЕДЕМДЕСЕТТЕ СТАРЕЙШИНИ=СТАРЕЙШИНИ на Тати Исус и Диана Мат

МЪДРЕЦИ=МЪДРЕТСИ=Мадара Диана и Иса 

Всички документи свидетелстват категорично, че всички сакрални персонажи и понятия, участващи в съставянето на старозаветните книги, са Българските Богове и техните Български духовни посветени служители, задължително от Тяхното потомство 

И СЕГА ВНИМАВАЙТЕ И ПРИЕМЕТЕ С БЛАГОГОВЕЕНЕ ПОРЕДНАТА СВЕЩЕНА ОГНЕНА ЕПОХАЛНА ИНФОРМАЦИЯ, С КОЯТО СТЕ ДАРЕНИ В ТИЯ САКРАЛНИ ДНИ!
 
Защото дойде вече време (оригиналният подложен постинг е от 2015 година) да научите както вие, така и всички учени, теолози, богослови, историци, изследователи, вярващи и невярващи, и на първо место и най – вече феноменните Българи от Божия род Дуло, какво означава името Христос и за пореден път кой и какъв е Бог Исус, то сега ви посвещаваме в тайната на името Христос, която тайна ние многократно сме ви я подсказвали и дори разкривали в нашите декодиращи уравнения, без умишлено да акцентираме върху нея!

Слушайте, гледайте и чувствайте с всичките си осезания, рецептори, с разума и сърцето си, Българи!

ХРИСТОС=ИСОС ТРХ=ИСОС ТРАХ=Исус Трах=Исус от Тракия !!!

И още веднъж!

image

ХРИСТОС=ИСОС ТРАХ=Исус Трак=Исус от Тракия !!!

ХРИСТОС=ИСУС  ТРАХ=Исус Трак=Исус от Тракия !!!

И оттук нататък когато става дума за Христос, ние ще приравняваме, отъждествяваме и заместваме култовото херметично езотерично име Христос, съставено от Посветените Българи чрез технологията на Свещения шифър, (чието друго име е Санскрит) с неговата сакрална етимоложка стойност и значение Исус от Тракия

Веднага разсекретяваме и първоразрядната производна сакрална комбинация от херметичния жречески индекс ХРИСТОС на Исус – САНСКРИТА:

САНСКРИТ=ТИРКСНАС=ТИРК СНАС=ТИРК САС=Трак Исус=Исус Трак=Исус от Тракия  –

практическо приложение на херметичния жречески Свещен шифър за съставяне на източни езици върху базата на Свещената Божия именна матрица от Българския език.

Месията е спасител и освободител, неговото идване се очаква в Юдаизма и като ново идване (Второто пришествие) в Християнството. 

СПАСИТЕЛ=Сина на Бог Иса от Дуло

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!   
–––––––––––––––––
–––––––––––––––––  

Вижте сега кои са месиите в будизма и източните религии и учения, които всички до едно са вярата и учението на Дионисиус, когато е занесъл културата и цивилизацията от Тракия(България) на Изток и е поставил, както казват древните авторитетни хронисти, своите Богове (Исус и Майка Диана) начело на източния  пантеон!

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус  

БУДИЗЪМ=Иза и Богиня Ма (Майка) Диана –

Нарочно ви подаваме няколко фундаментални будистки понятия, които ни трябват по основната тема, но и за да ви продемонстрираме както техния Български произход, така и Българският произход на Будизма, на цялата източна азиатска духовна философия и практика, на религиите, на културите и всички източни цивилизации!
Много се изкушаваме да навлезем малко в източната сакралия,обаче речем ли да се отбием за малко в тази Българска духовна, материална и словесна съкровищница, излизането от нея е неописуемо трудно,защото тази съкровищница е бездънна,което е и върховна радост и възторжено преживяване и наслада,обаче течението на времето ни влече към актуални необятни теми по света...!

ДА СЕ ОТБИЕМ при=при Иса и Богиня Диана Мат

НЕОПИСУЕМО ТРУДНО=Иса и Богиня Диана Матара

БЕЗДЪННА СЪКРОВИЩНИЦА=СЪКРОВИЩНИЦА на Богиня Диана и Иза

С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО=Исуш и Богиня Диана Матара

НЕОБЯТНИ ТЕМИ=Богиня Мат Диана 

ПО СВЕТА на=на Бог Иса и Богиня Диана
 
Та да ви демонстрираме присъствието на Българските Богове в Будизма: 

Майтрея 
(санскрит), Метея (пали) или Джампа (тибетски) е предсказван като бъдещият Буда на този свят в будистката есхатология.
В будистката литература на някои места, като например в 
Амитаба сутра и в Лотосовата сутра, той се нарича бодхисаттва Аджита (бел.пр. «Непобедимия»).

Майтрея е бодхисаттва, който в будистката традиция се появява на Земята, постигнал пълно просветление и преподава чистата Дхарма. Според свещените писания, Майтрея е бъдещият наследник на историческия Буда Шакямуни. Пророчеството за пристигането на Майтрея се отнася за времето, когато учението за Дхарма ще бъде забравено на Джамбудвипа. Това предсказание се среща често в каноническата литература на всички будистки школи (Теравада, Махаяна, Ваджраяна) и се приема от повечето будисти като твърдениие относно събитие, което ще стане, когато учението на Дхарма бъде почти забравено на Земята.

Според будистката традиция след Майтрея ще има още буди,които също ще се преродят на Земята,но обикновено се приема,че неговото пристигане има смисъла на основно освобождаване или той идва в ролята си на спасител,който ще установи утопична държава на справедливостта,законността,мира и истината
  
Името Майтрея (на пали Метея) произлиза от санскритската дума маитри * (пали: мета), което означава "любяща доброта", което на свой ред произлиза от съществителното митра (пали: мита) в буквален смисъл на думата "приятел".

Майтрея понякога е представен седнал на трон в западен стил и е почитан едновременно от всички будистки школи и тези на Махаяна. 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
* Метта или майтри (санскрит) е будистко понятие, определяно като „любяща доброта“„доброжелателност“, „великодушие“,„разбирателство“,„приятелство“,„добра воля“,„доброта“,„близко мисловно единство“ (на една и съща мисловна вълна),и „жив интерес към другите създания“. 
Това е една от десетте парамити на школата Тхеравада на будизма, и първото от четирите възвишени състояния (Брахмавихари). Това е любов без вкопчване (упадана).

Развиването на любящата доброта (метта бхавана) е популярна форма на медитация в будизма. 

МАЙТРЕЯ=Матара – Богиня Диана, Майка Мария, Мария Магдалена

МАТЕЯ=Мат

ДЖАМПА=Ежуа и Богиня Мад

АМИТАБА СУТРА=СУТРА на Богиня Мат

ЛОТОСОВА СУТРА=СУТРА на Дуло от Бог Иса 

БОДХИСАТТВА=Бохиня Диана и Бог Тати Иса

АДЖИТТА=Диана и Тати Ежуа=Дете на Диана и Ежуа 

БУДА=Богиня Диана

БУДА ШЯКАМУНИ=Кан (Жрец) от Богиня Ма (Майка) Диана и Ешуа 

УТОПИЧНА ДЪРЖАВА=ДЪРЖАВА на Богиня Диана и Ешуа –
досега се водеше идеализирана и невъзможна държава, сега ще я направиме заедно с Тях възможна и реална!

ЧАКАВАТИ=Ешуа и Бокиня Диана 

ПАРАМИТИ=Богиня Матара

ШКОЛАТА ТХЕРАВАДА=ШКОЛАТА ТЕРАХ ВАДА=ШКОЛАТА на Богиня Диана от Тракия 

БРАХМАВИХАРИ=Барх (Българка) Бохиня Мария – 
първото от четирите възвишени състояния  

УПАДАНА=Богиня Диана 
Любов без вкопчване, която трансформираме в постоянно вкопчване за Богиня Диана, и никакво пускане повече от Нея! 

МЕТТА БХАВАНА=Бог и Бохиня Мат Диана 
източникът на любящата доброта ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Демонстрирахме ви присъствието на Българските Богове в Будизма, и по – конкретно на Великата Богиня Диана, Майка Мария, захерметизирана за непосветените като Майтрея, Метта или Майтри, носителка, символ и синоним на висшите човеколюбиви параметри на източната сакралия като „любяща доброта“ „доброжелателност“, „великодушие“,„разбирателство“, „приятелство“, „добра воля“, „доброта“, „близко мисловно единство“ (на една и съща мисловна вълна), и „жив интерес към другите създания“ – всичко това, което е Богородица, истинката Която е Богинята Мария Магдалена  


Другата захерметезирана месианска форма на Българските Богове в целия източен духовен ареал на Древните Българи, е в ЗОРОАСТРИЗМА, в който са вложени както Техните имена, така и обещаният от Тях трансепохален Спасител от Тяхното Първосвещено потомство:

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар (Цар) Исуз и Матара

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Сина на Зар Иза и Матара – Спасителят 

Пророчествата на ЗОРОАСТРИЗМА за Месията са за Цар Исус и Богинята Майка Мария, както и за Сина им, който син е Павел преди 2000 години, а сега ще е Спасителят 

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зрез (Жрец) на Иса и Матара  
 

Сега да обследваме официалната информация за празника и извлечем от нея истината от манипулацията:
 
"На този ден християнската църква празнува влизането на Иисус Христос в Йерусалим в дните преди еврейската Пасха. Според новозаветните евангелия, Христос пристига в града, яздейки магаре, а вярващите го посрещат, като разстилат пред него дрехите си и маслинови клонки" –
тананиже ни бавно и архаично като на бавноразвиващи наивници и лековерни будали, тотално фалшифицираната Новозаветна легендаризирана хроника, която се вменява за истинна от векове на смирените и простодушни вярващи христиени по света, блеещи стадно и покорно овчедушно пред обгрижващите ги вълци в овчи кожи.

– Голям Бог, голям Властелин и Всемогъщ Господар на Света, голяма работа, е вашият Исус! 
– смеят ни се в лицето и плюят в душите ни вече векове мерзавците анти – Българи и фалшификатори на Българската и световната съкровена история, пробутващи ни за чиста монета този късно средновековен литератулен блудкаж, в който Владетелят на световете – Българският Господ Бог Творец Исус, е представен в гротесковата форма на нещастен несретник – фокусчия, който ходи като хамъв от човек на човек цели три години по азиатско – арабските пустоши, и им прави разни фокуси и трикове, белким го потупат по гърба и му кажат: "Браво, евалла! Голяма работа си бил, Исусе, откъде ги научи тия номера, нали си прост син на прост дърводелец?" 

Подиграват ни се и ни се смеят в лицето и плюят в душите ни вече векове мерзавците анти – Българи и фалшификатори на Българската съкровена история, (която е в цялата основа и зданието на световната история) подменили и фалшифицирали тотално с постоянен геноцид и цензура истината за Българските Богове и величавите епични Новозаветни събития на явяването им и установяването на Тяхната имперска власт и абсолютна монархическа система върху целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира чрез първородният им син Павел и неговите потомци, абсолютна империя, изградила удивителни и неповторими Божествени духовни и материални богатства и чудеса по целия свят с феноменните свръхестествени високотехнологични умения и способности на Българските жреци, реализиращи Дарбите на Святият Дух!    

image 
Няма да пристигне Исус с цялото си небесно войнство, мощ и великолепие на Господ Бог и Всемогъщ владетел на световете и човеците в Обетованата земя и истинския Сътворенчески земен Рай – Тракия и България на Балканите заедно с Всемогъщата владетелка на световете и човеците Великата Богиня Майка Диана, и да си вземе от раз царството и властта над цялата Земя, ами ще се промъква и крие като последен престъпник и нещастник по тъмните тогава кьошета и пустуши на сегашна Палестина и Израел, на които преди 2000 години абсолютно никаква духовна и материална култура и цивилизация не е имало, и са назначени служебно за "свещени земи" след повече от 1300 – 1400 години чрез чудовищна манипулационна фалшификация с инструментите на перманентния геноцид и цензура върху сакралната Българска история и информация, и ще се моли Христос цели три години на тамошните диви безкултурни племена, (унищожили преди няколко века цветущата феноменна Българска цивилизация на Българското царство на Богиня Диана, кръстено по нейното име Египет или по имената на Исус и Мария – Мъсър, Миср, Масур,) да го познаят и признаят, че е бил Бог!
Как си представяте вие Боговете, създали Вселената и световете и ангажирани постоянно с тяхното поддържане и функциониране, да си губят времето – цели три години, в ролята на нискоразрядни скитащи чергарски артисти – комедианти и фокусници!  
 
ЕГИПЕТ=Богиня Диана

МИСР=МЪСЪР=МАСУР=Мария и Иса

Разбира се, че Господ Бог Отец и Богинята Майка Диана, в аватарното им  проявления на Бог Исус Христос и Богиня Мария Майка на Дуло (МакДалена), ще се явят на хората (потомците си) в цялото си величие, великолепие, мощ, сила, безгранична власт и безапелационно господство, изискващи безрезервно и безусловно подчинение от всички хора на Земята!
И ще си вземат от раз властта!

ВЗЕМАТ ОТ РАЗ ВЛАСТТА на=ВЛАСТТА на Изуз и Богиня  Матара Диана 

И ще се явят и продемонстрират в Тракия и Първосвещеният ѝ град Ямбол=Олимб, където е центърът и сърцето на постоянното им транспространствено местообитание и на взаимно съвместяващите се пространствени измерения на световете на Време – пространствения континиум, което е указано и в разсекретения по – горе документ – прозвище ХРИСТОС на Исус:

ХРИСТОС=Исус Трах=Исус от Трахия 
 
Затова всички окултни видео – послания на посредниците между Боговете и хората –творците на изкуството, за идването на Исус на Земята, са на огромни всепобедими крилати ангелски небесни армии и войнства, които представят истинската картина на идването на Исус и Мария преди 2000 години, и които сега ни се представят като пророчески видения за предстоящото скорошно явяване на Боговете ни. 

image

НЕБЕСНА СВИТА=Бог Исус и Богиня Диана 

НЕБЕСНА АРМИЯ=Бог Иса и Мария

ВОЙНСТВО=Бог Иса и Богиня Диана 

АРМАДА=Мадара
  
image

image

Западният край на Ямбол и градинският парк, където пристигат Исус и Мария Магдалена с небесната си свита  

НЕБЕСНА СВИТА=Бог Исус и Богиня Диана

НЕБЕСНА АРМИЯ=Бог Иса и Мария

ВОЙНСТВО=Бог Иса и Богиня Диана

АРМАДА=Мадара

НЕБЕСНА АРМАДА=Иса и Богиня Мадара 

Самото архаично древно облекло и вид на Небесните транспространствени пришълци говори категорично, че тия видео – послания се отнасят за предното им явяване, когато са били по външен вид по тогавашните стандарти и стереотипи на Земята, но с една идея по – напред.
Сегашното им явяване ще бъде според последният писък на съвременната висша мода, но с една идея по – напред, а за техническото оборудване и феноменни технологии и проявления, както и за сврхестествените им Божествени параметри можем само да гадаем и си фантазираме, и пак няма да познаем!

Така че с неглижиращата и подигравателна милозлива картина и сценка на влизането на Исус в Ямбол, който е Олимп, домът на Боговете, подменен с копието му – фалшификат Йерусалим, качен на магаре – върхът на юдео=данайската=византийска гавра и цинично унижение и перфидна коварна гръцка подигравка с Българския Бог Самодържец и Властелин и Господар на световете – ние казваме, по Тяхно нареждане:  

– До тука!

Всички сегашни управници и държавни глави, с всичките им характеристики на  нечистиви и неправедни люде (от Дуло!), без да имат любовта и признателността на народите си, изискват и си раздават почести на висше ниво, да не говорим за церемониалния протокол при династични крале, султани и емири, царе и императори – а тука става въпрос за Господ Бог Отец Христос, Който е Бог Исус от Тракия, и за Който титулните квалификации са Цар на Царете, Император на Императорите, Господар на господарите!
Как би дошъл Той при толкова редките си визитации сред хората, още повече, че е очакван от всички от векове, предупреждавал ги с директни известия и предизвестия в прав текст чрез пророците си!
Промъкващ се като крадец по тъмното в собствения си дом, дрипав, слаб, немощен и уязвим, хленчещ, мрънкащ, умоляващ и напразно уговарящ и убеждаващ невярващите и неблагодарни хора че е Божи човек и пратеник с разни невъзможни за регистриране и документиране второразредни чудеса пред ограничен кръг свидетели, криещ се от властите, скитащ три години! – цели три години скитащ немил – недраг между безпросветни племена и мъчещ се напразно да им докаже, че е някакъв имагинерен и символичен Божи син, и накрая тъкмо почнали да му хващат вяра, че не е случаен човек и го поканили да влезе в столичния град, като са му подготвили невиждано и за император посрещане, Той да вземе и да се изтапани на магаре – висш акт на самоподигравка и самоунижение, прилаган за наказание и обругание на оваляни в катран и перушини престъпници и крадци и развеждани сред тълпите, качени на магарета за подигравка с тях,

– или би се явил начело на цялото небесно войнство, облечен с цялата си Божествена свръхестествена сила и мощ и би продемонстрирал властта и могъществото си! 
 

image

Послушайте сърцето си и изберете варианта, който ви посочи за истинен и търсете скритите доказателства за него, като знаете, че истината е жестоко и перманентно приследвана, цензурирана и фалшифицирана, и че никога цензурите не биха оставили истината за Исус и Мария в прав текст да съществува!
Търсете, въпреки че скоро Те сами ще я разкрият, вие сами търсете, като се водите от окултно – чувствената максима, че най – хубавите неща се виждат все още само чрез сърцето! 

ПОЧЕСТИ=Богиня Диана и Исуш

ПОЧЕСТИ=ПЕЧИСТЕН=БЕЧИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ИЗВЕСТИЕ от=от Богиня Диана и Исуз

ИЗВЕСТИЕ от=от ВЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА

ПРЕДИЗВЕСТИЯ от=от Братя от Богиня Диана и Исуз

ПРЕДИЗВЕСТИЯ=Братя от/посветени на ВЕЗИСТЕНА=Братя от БЕЗИСТЕНА
––––––––––––––––––

Продължаваме да анализираме официалните документи и разсекретяваме вложената в тях кодирана информация за Българските Богове.
 
Вече сме документирали,че култовите Новозаветни събития се развиват в България, по – конкретно в Тракия основно, и най – точно в града на Боговете Ямбол, който е истинският Олимб, и който е и истинският Божи град Ерусалим, обект на Исусовото епохално явяване преди 2000 години, и за който град Ямбол вече повече от 120 години сред тайните кръгове на посветени ямболии, дълбоко вярващи искрени православни и протестантски християни, както и сред разпердушинените от комунистите с процеса срещу католическите свещеници, посветени католици, чието ядро е било в Ямбол, се предава спиращото дъха им колкото смущаващото и невероятно, толкова и  прекрасното и безумно желано и чувствано, че е вярно предание, че Ямбол е бил истинският Ерусалим, истинският Божи град на Исус, и че при Второто пришествие на Земята Господ Бог Исус ще се яви в Ямбол!
Вече повече от 15 години от екипа на БЕЗИСТЕНА сме посветени в тази трансепохална удивителна тайна и категорично безприкословно и безусловно вярваме в нея, като откриваме постоянно натрупващи се все нови и нови доказателства за това, даващи ни се Отгоре! 

Сегашният официален Ерусалим е древно Българско светилище, създадено от Българските жреци – фараони при изграждането на Българската –Тракийска Шумерска и Египетска цивилизация през 4 – 3 хилядолетие пр.н.е., документирали това с имената му.
Най – древното известно име на Ерусалим е Ел, Ил, което име е било на върховния Бог на Шумерите и имал змийска характеристика – познахте кой е, нали, този Бог – Змия, Змей, Ел...– календарният животински змейски символ на Боговете Демиурзи, преминал в хералдически символ на Българската Божия династия Дуло с 12 синонима на змия, змей!

image

Друго древно име от древно – египетските (Българските) архиви от 18 в.пр.н.е., е   Рушалимум, по – късно Шалем, Иевус и Сион – все лесно познаваеми сакрални именни комбинации от Свещената именна матрица на Ямболските Богове, ако знаем кода!

РУШАЛИМУМ=Ешуа Ел и Ма (Богиня Майка) Мария

ШАЛЕМ=Ешуа Ламя

ИЕВУС=Бог Иса

СИОН=Иса   

Локализирането на истинският Божи град в Ямбол, което доказваме по безспорни независими паралелни интердисциплинарни канали, се потвърждава и от грубото и недопустимо по строгия християнски догматичен канон неспазване на евангелското съобщение в официалните документи, че на Цветница или Връбница, Исус бил посрещнат с палмови клонки, като този свещен култов атрибут и символ се подменя с върбови клонки, с уговорката, че те символизирали палмовите!
Как така ще подменят такъв сакрален атрибутен елемент с ерзац – менте!

ЕРЗАТС МЕНТЕ на=на Исуз и Матара Диана

Освена ако истинският атрибут не е палмови клонки, а са клонки от върба, което е и истината, защото в Ямбол, където са се развивали тия събития, палми няма, но целият град е опасан от три страни с върби, растящи по двата бряга на свещената тракийска река Тонзос, която се извива любовно S – образно около и през Ямбол, и до преди 50 години, преди да бетонират цялото ѝ корито, двата бряга бяха покрити с плачещи върби, ендемитни потомци на върбите, от които през 30 година на Новата ера на Цветница или Връбница ямболци накъсаха крехките дълги клонки, с които застлаха целия път на официалния вход от западната страна на града, за да почетат и приемат Царят на царете, Императорът на императорите и Господарят на господарите – Господ Бог Исус Българина от Тракия, и лично император Пилат Понтийски да му връчи ключа на града и го накичи с венец от върбови клонки, в свещен обряден ритуал на официална интронация на Исус за император и предаване на земната имперска власт в Негово владение! 

image

Царят на царете, Императорът на императорите и Господарят на господарите – Господ Бог Исус Българина от Тракия, на Когото лично император Пилат Понтийски Му връчи ключа на града и Го накичи с венец от върбови клонки, в свещен обряден ритуал на официална коронация на Исус за Император и предаване на земната имперска власт в Негово владение!  


image 
Мостът на река Тонзос (Тунджа), в западния край на Ямбол и водещ в градския парк, който е древен изкуствен остров на Тонзос със светилищни функции
 
image

Изглед от моста на юг по течението на свещената тракийска река Тонзос.
На това место Исус и Мария Магдалена са кръщавали във бистрити и чисти тогава води на реката хилядите възторжени Българи и тракийски племена

image

Началото на моста, водещ към парака, на което место под надвисналите клонки на върбите, чиито потомци се виждат на снимките, Исус и Мария Магдалена и тяхната сияйна свита са посрещнати от Ямболии и императорската двойка Пилат Понтийски и Клавдия Прокула

СИЯЙНА СВИТА  на=на Богиня Диана и Исус –
които водят цялата си сияйна свита на поклонение и преосвещение на БЕЗИСТЕНА! 
 
СИЯЙНА СВИТА от=от ВЕСИСТЕНА=от БЕСИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 
сияйната свита на Исус и Мария Магдалена при Тяхната интронизация на БЕЗИСТЕНА

Поглед към началото на града и триумфалната арка от плачещи върби, потомствена линия от върбите, свидетели на триумфалното посрещане на Боговете Исус и Мария на Цветница през 30 година от н.е. :

image

Ендемитните потомци на плачещите върби, свели короните си благоговейно в триумфална арка и постлали пътя на Исус и Мария през 30 година, и поглед към улицата водеща надясно към БЕЗИСТЕНА, намиращ се на 200 метра от култовия мост.

–––––––––––––––––––––––

Тия събития документират безпристрастните и категорични лингва  – документи:

ВРЪЧВАНЕ НА КЛЮЧА НА ГРАДА на=на Бог Тати Ешуш Бълкарина от Тракия

Някъде в Ерусалим или някой да притежава такива автентични документи, писани лично от Исус, кой е и откъде е, нека да ги представи и отведе Исус в дома му!
Обаче само ние имаме и затова Исус си е наш – Български Бог и Господ Всемогъщ и Любящ!

Вижте и нежните крайречни върбови клонки каква тайна ни разкриват със своето участие в този сакрален Български Ямболски празник и обряд:

ЗЕЛЕНИ КЛОНКИ ОТ ВЪРБА=Бокиня Диана и Иза Ел (Змей) са Бълкари 

Най – скъпоценният и свещен ритуален атрибут на тържествената коронация е венецът от върбови клонки, който легализира Българските Богове и документира интронацията на Император Исус и Империатрица Мария Магдалена:

ВЕНЕЦ ОТ КЛОНКИ НА ВЪРБА=Бокиня Диана и Бог Иса са Бълкари

Затова Мария Магдалена е изобразявана все в царско – имперска обстановка и монархически статут, а влъхвите и мъдреците, облечени в традиционните Български тракийски дрехи и атрибути, и всички царе и владетели се явяват и прекланят в най –дълбока почит и уважение, носейки царски подаръци на родилката и децата ѝ  

Затова знайте всички вие, Българи и Българки, които се кичите със свещения венец от върбови клонки на Връбница и го слагате на вратата и в дома си, че това е вашият легализиран нотариален акт, удостоверяващ, че вие сте от Божественият феноменнен ген и род на Боговете Исус и Мария Магдалена и сте активирани да познаете и реализирате Божествеността си! 

Заради тази ваша наследствена потомствена Божественост, ви разкриваме тайната и 
на другия паралелен съпридружителен към празника документ – името му Връбница:

ВРЪБНИЦА=ВРЪБНИТСА=Богиня Диана и Иса Вер (Змей) –
херметизирана информация за субектите  и обектите на свещения празник

А нашият крепостен акт на потомствени жреци, кръщавали Българите и траките в свещените води на Тонзос, ние легализираме сами:

ТОНЗОС=Диана и Исуз – потомци на Диана/Мария Магдалена и Исус  

ТОНЗОС=Тоинизос=Дионизос=Дионисиус=Диони и Исус=Диана и Исус

Иначе по примера на лесната подмяна на канона с палмовите клонки с върбови клонки можем да подменим и Свещения Великденски огън, дето слиза по уж свръхестествен начин от небето в Ерусалимския храм на Гроба Господен в страстната събота преди Възкресение, и да го палим на ръка със газова запалка...

– Е, е, вие от Безистена! За какво намеквате и кощунствате в еретическите си писания!  
Какво подмятате, че Свещеният Великденски огън "уж бил свръхестествен", да не би да се съмнявате и в тази култова християнска сакралия!
Пу, пу! – анатема на вас, че се пишите и христиени хора дори!

Ние не само се пишем христиени, ами сме и баш христиени, щото знаем отдавна, какво е християнин, но истински, и какво означава и Христос, която епохална тайна Той ви разкри в този разследващ трактат!

ХРИСТОС=Исус от Трахия 

ХРИСТИЯНИ на=на 
Иса Трахия

ХРИСТИЯНИ=Трахи на Иса – 
всички нефеноменни народи, произведени постСътворенчески от Боговете Демиурзи в Тракия от алхимични материали по метафизични технологии, и разселени от Българските жреци 
по целия свят за култивиране и очовековечаване от тях.

И ние от Безистена не само се съмняваме, ами директно заявяваме, че това цирково представление със свръхестественото запалване на Великденският огън, е поредната цинична лъжа и подигравка с вярата и чувствата на искреновярващите Исусови поклоници, лъжа, която е част от перфидната разностраненна, но плитко скроена и наложена с тотален геноцид, цензура и фалшификации, псевдо – Исусова анти –Българска юдейска=данайска=византийска=гръцка религия Християнство ! 

Привеждаме ви само няколко документа от авторитетни руски източници, и си направете труда да си припомните руския Български диалект, че огромна информация са заприходили нашите Пресвети деди и в този секретен Български лингва трезор за нас!
 
Ибн - ал - Каланиси (1162 г)

Когда они находятся на Пасху там… то вешают лампады в алтаре и устраивают хитрость, чтобы огонь к ним дошел по маслу бальзамоваго дерева и приспособлений из него, а его свойством является возникновение огня при соединении с жасминовым маслом. он обладает ярким светом и блестящим сиянием. Они ухитряются провести между соседними лампадами натянутую железную проволоку наподобие нити, непрерывно идущую от одной к другой, и натирают её бальзамовым маслом. скрывая это от взоров. пока нить не пройдет ко всем лампадам. 
Когда они молятся и наступает время нисхождения, открываются двери жертвенника; а они полагают, что там колыбель Исы, да будет ему мир, и что оттуда он поднялся на небо. Они входят и зажигают много свечей, а в доме от дыхания множества народа становится жарко. Кто-нибудь из стоящих старается приблизить огонь к нити, он зацепляется за неё и переходит по всем лампадам от одной к другой, пока не зажигает все. Кто смотрит на это, думает, что с неба сошел огонь зажглись лампады.


ал-Джаубари (1242 год.)

А дело в том, что эта лампада величайший из фокусов, устроенных первыми поколениями; я разъясню его тебе и открою тайну. Дело в том, что в вершине купола есть железная шкатулка, соединенная с цепью, на которой подвешена. Она укреплена в самом своде купола, и её не видит никто кроме этого монаха. На этой цепи и есть шкатулка, внутри которой пустота. А когда наступает вечер субботы света, монах поднимается к шкатулке и кладет в неё серу наподобие «санбусека», а под ней огонь, разсчитанный до того часа, когда ему нужно нисхождение света. Цепь он смазывает маслом бальзамового дерева и, когда наступает время, огонь зажигает состав в месте соединения цепи с этой прикрепленной шкатулкой. Бальзамовое масло собирается в этой точке и начинает течь по цепи, спускаясь к лампаде. Огонь касается фитиля лампады, а он раньше бывает насыщен бальзамовм маслом, и зажигает его. Уразумей же все это.
 
САНБУСЕКА=Бок Исус 

8 томов "Книги моего бытия" епископа Порфирия (Успенского) являются не воспоминаниями, а дневником, куда он заносил свои впечатления от событий исторического масштаба, размышления на отвлеченные темы, описания памятников и разные мелочи. 
Изданы они были Императорской Академией Наук на иждивение Императорского Православного Палестинского Общества под редакцией П.А.Сырку после смерти владыки. Третий том вышел в свет в 1896 году. 
Вот буквальная цитата: 

"В тот год, когда знаменитый господин Сирии и Палестины Ибрагим, паша египетский, находился в Иерусалиме, оказалось, что огонь, получаемый с Гроба Господня в великую субботу есть огонь неблагодатный, а зажигаемый, как зажигается огонь всякий. 
Этому паше вздумалось удостовериться, действительно ли внезапно и чудесно является огонь на крышке Гроба Христова или зажигается серною спичкою. Что же он сделал? Объявил наместникам патриарха, что ему угодно сидеть в самой кувуклии во время получения огня и зорко смотреть, как он является, и присовокупил, что в случае правды будут даны им 5000 пунгов (2500000 пиастров), а в случае лжи, пусть они отдадут ему все деньги, собранные с обманываемыхпоклонников, и что он напечатает во всех газетах Европы о мерзком подлоге. 
Наместники петроаравийский Мисаил, и назаретский митрополит Даниил, и филадельфийский еппископ Дионисий (нынешний вифлеемский) сошлись посоветоваться, что делать. 
В минуты совещаний Мисаил признался, что он в кувуклии зажигает огонь от лампады, сокрытой за движущейся мраморной иконою Воскресения Христова, что у самого Гроба Господня. После этого признания решено было смиренно просить Ибрагима, чтобы он не вмешивался в религиозные дела и послан был к нему драгоман Святогробской обители, который и поставил ему на вид, что для его светлости нет никакой пользы открывать тайны христианского богослужения и что русский император Николай будет весьма недоволен обнаружением сих тайн.
Ибрагим паша, выслушав это, махнул рукою и замолчал. 
Но с этой поры святогробское духовенство уже не верит в чудесное явление огня. Рассказавши все это, митрополит домолвил, что от одного Бога ожидается прекращение (нашей) благочестивой лжи. 
Как он ведает и может, так и успокоит народы, верующие теперь в огненное чудо великой субботы. А нам и начать нельзя сего переворота в умах, нас растерзают у самой часовни Св. Гроба. Мы,- продолжал он, уведомили патриарха Афанасия, жившего тогда в Царьграде, о домогательстве Ибрагима паши, но в своем послании к нем написали вместо "святый свет",- "освященный огонь".
Удивленный этой переменою, блаженнейший старец спросил нас: "почему вы иначе стали называть святый огонь?". Мы открыли ему сущую правду, но прибавили, что огонь, зажигаемый на Гробе Господнем от скрытой лампады все-таки есть огонь священный, получаемый с места священного". стр.299-301 тома 3-го
–––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––

На тази тема има огромна информация и ние ще поговорим още в деня на страстната събота за нея, но и да липсваше информация по темата за поредното духовно мошеничество, гавра и престъпление с искрено вярващите непосветени християни, ние знаем с категорична увереност, че никакъв Свещен огън не слиза в събота преди Възкресение в Ерусалим, въпреки че Святият Дух може да запали където поиска и каквото поиска, но на псевдо – християните и на черните души Духът Святи не прави такива услуги!
Прави услуги и помага на Българските си деца да научат и тази поредна лингва –  тайна, вложена в понятието Свещен огън:

СВЕЩЕН ОГЪН=СВЕШТЕН ОГЪН=ОГЪН на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕН ОГЪН=СВЕШТЕН ОГЪН=Ген на Богиня Диана и Исуш–
Българите,носители на Свещения Божи ген и огън

СВЕЩЕН ОГЪН=СВЕШТЕН ОГЪН=ОГЪН на ВЕШЕСТЕН=ОГЪН на БЕЗИСТЕНА

СВЕЩЕН ОГЪН=СВЕШТЕН ОГЪН=Ген на БЕЗИСТЕНА 
гените на жреците на БЕЗИСТЕНА, жреците на Богиня Диана и Бог Исус

image
 
Така само ние с гена на Любовта можем да запалим и запалваме с Любов огъня на Любовта! 
Защото само ние имаме специалната газова запалка, с която можем да запалим  Свещения огън на Любовта, без да си играем с огъня на тази свръхсекретна и свръхсакрална духовна материя и без да си опарим ръцете и душите!
Вижте запалката ни:  

ГАЗОВА ЗАПАЛКА=ЗАПАЛКА на Бог Иза 

ГАЗОВИ ЗАПАЛКИ=Балки (Българи) от Гена на Бог Изуз

https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&index=2&list=PLa5-aFdApZnJYlYXtHsMua2vbALtXA0hU

Katy Perry - Firework

Вижте как действа запалката на Българските жрици, с които палим Свещеният огън на Святият Дух, навсякъде и по всяко време, от всякакво разстояние, и чието гориво и енергия е безкрайната енергия на Любовта!  ––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И сега пригответе се за поредната висококалорична енергийна духовна напитка и храна, която Отгоре спускат за вас ударно и компресирано в тия страстни сакрални дни!

Нашите Учители ви разкриват какво са вложили във висшата празнична категория Пасха на тракийското племе евреи, когато навремето си са ги обгрижвали, очовековечавали и култивирали, знаейки прочески и ясновидски, защото са такива, че един ден същите тези техни питомци ще ѝм забият злодейски ножа в гърба – които юдейски събития и процеси са по Божия план!

ЯСНОВИДЦИ=Богиня Диана и Исуц

ЯСНОВИДЦИ=ВЕЦИСДЕН=БЕЦИСДЕН=БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН –
Централната жреческа школа за посвещение и ръкополагане на ясновидци и пророци!

ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА на народа на=В ГЪРБА на народа на Бог Изуж и Богиня Диана 

За да няма съмнение,че евреите и всички християни почитат Българския Бог Исус във висшият им култов религиозен празник Пасха, нашите Премъдри Деди му дадоха това име, съставено от първоразрядната елементарна анаграмна комбинация от Бог Иса:

ПАСХА=ПАХ АС=Бох Ас=Бох Иса – Бог Исус
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Правим възстановка на истинските исторически събития на Цветница през 30 г. н.е.:
 

*** Исус възкресява в събота на Лазаров ден Негов потомък от династичната му линия от предното си аватарно явяване като Орфеус, кодиран по следния начин:

ЛАЗАР Е БРАТ НА СЕСТРИТЕ МАРТА И МАРИЯ=
ЛАЗАР е Друид Брат от Исус и Матара Мария 
феноменен жречески потомък на Бог Отец и Богинята Майка от предното им аватарно проявление
 
*** Начело на армия от летящи светии и ангели Исус и Мария Магдалена се "дислоцират" в района на светилищният островен комплекс в западния край на Ямбол, които сега е градският парк, и оттам през моста над Тонзос влизат през западната порта на града, посрещнати от възторжените Българи, посипващи пътя Ѝм с върбови клонки и цветя.

*** Император Пилат Понтийски и империатрица Клавдия Прокула (която Исус е спасил, буквална възкресил от смъртна болест преди известно време) със свитата си висши сановници и жреци посрещат Исус и Мария, и коленопреклонно им връчват ключовете на града, което е и едновременен акт на интронизация на Исус и Мария за императорска двойка, като по този начин предават имперския трон и власт на Боговете.

Всички пеели :

 – Осанна! Благословен идещият в име Господне, Царят Израилев! Осанна в небесата!"
,

което в превод означава :  

ОСАННА=Иса      

ОСАННА,БЛАГОСЛОВЕН ИДЕЩИЯТ В ИМЕ ГОСПОДНЕ= 
БЛАГОСЛОВЕНИ са Господ Исуш и Богиня Мат Диана – 
прослава на Българските Богове      

ОСАННА В НЕБЕСАТА=Бог Исус и Богиня Диана 

image

*** Получили властта доброволно от Пилат, официално на този сакрален ден –ЦВЕТНИЦА на 30 година от Новата ера, Исус и Мария Магдалена от Първосвещения си град и храм БЕЗИСТЕНА, провъзгласяват и установяват реалната власт на Новозаветната Свещена Българска империя, която Техният Първороден син Павел в проявлението си на Цар Авитохол (33 – 333) и в качеството си на Първожрец и Император първоначално познат като император Нерон, разширява и разпростира върху цялата Земя по законите на Любовта, Братството и Мира!   

–– още инфо за Пилат вижте в статията ни 

http://bezistena.blog.bg/history/2018/02/11/erminus-hanibal-cezar-flavii-tiberii-pilat-pontii-i-bismark-.1593021?reply=5085147
  
 
В рамките на този пакет разсекретени документи Исус и Мария ви разкриха следните фундаментални епохални тайни:

1. Какво означава ЦВЕТНИЦА и ВРЪБНИЦА
2. Какво означава мистичният и тайнствен херметичен жречески език САНСКРИТ
3. Какво означава ВТОРО ПРИШЕСТНИЕ
4. Явяването на Исус и Мария Магдалена пред Българите и траките в Ямбол (Олимб) начело на ангелска небесна армия, а не на позорящо магаре, и Тяхната интронизация за императори
5. Какво означава ПАСХА
6. Какво означава името на Ерусалим и кой е истинския Ерусалим
6. Защо не може да се запали свръхестествен огън от нечистиви люде.
7. Най – голямата и възлова новоепохална и новозаветна тайна какво означава толкова дискутираното име ХРИСТОС 

  
ХРИСТОС=ИСОС ТРХ=Исус от Трахия !!!

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и много Светии от Вси Светии – вси Българи, гости за сакралните дни и празници 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––&




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.04.2019 22:53
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676613
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!