Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2019 00:52 - Прокламация – апел към Сидеров, Симеонов и Каракачанов във връзка с гей – скандала в Ямбол, част от плана Калерги
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2750 Коментари: 5 Гласове:
12

Последна промяна: 28.02.2019 20:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Планът Калерги за затриване на Българите и на християнската общност в действие:
"Брошури с гей двойки за сексуално ограмотяване раздават в училищата в Ямбол" http://varg1.blog.bg/novini/2019/02/27/broshuri-s-gei-dvoiki-za-seksualno-ogramotiavane-razdavat-v-.1647360#last_comment


Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 
 
https://www.youtube.com/watch?v=xaQPq9Sx3Ks&autoplay=1

Не давайте България!


Прокламация към Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, които са здравият и читав Български елемент на сегашното правителство и за които нашият екип и съмишлениците ни и още половин милион Българи гласувахме на последните избори:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Вие трябва да принудите министър председателя веднага да уволни министрите на просветата и на здравеопазването, да се предприеме прокурорска проверка кои служители са замесени в това престъпление и провокационна диверсия на всички нива с незабавното им уволнение и подвеждане под наказателна отговорност за антиконституционална и анти – Българска диверсионна дейност!
Ако Бойко Борисов, който прави честен кръст пред Господ Бог Отец Исус Христос като православен християнин, каквито сте и вие тримата му коалиционни партньори, не предприеме незабавно тези действия, вие сте длъжни да напуснете това правителство и минете в опозиция, за да имате нашата и Божията подкрепа!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
image

От всичките повече от1200 статии в нашия блог http://bezistena.blog.bg ви става ясно, защо заговорниците срещу Българите и техния джендърски изроден отряд предприемат тази нагла брутална атака срещу Българите и децата ни точно в Ямбол.

Българите сме феноменните генетични деца и потомци на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Христос и Мария Магдалена, Родоначалници на жреческия им род Дуло.
Ямбол е първосвещеният първосътворенчески първопрестолен град на Българските Богове Демиурзи, кодиран с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

в митологическия сакрален Български архив като

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

ОЛИМП=ИМПОЛ=Имбол=Иамбол=Ямбол ,

и която сътворенческа тайна се знае от юдео – ционистите, които са заговорниците срещу Българите, и затова Българите сме подлагани на този перманентен геноцид, а България, Ямбол и първосвещения Божи храм Безистена са висша цел №1 за завладяване и унищожение в тайните планове на заговорниците, които са в последната им вече явна фаза на изпълнение!

image

– справка:

Абсурдната за непосветените военна тактическа постановка един нищо и никакъв невзрачен градец като Ямбол, в мирно време да бъде окупиран буквално от четири от най – важните за САЩ по тяхно признание секретни военни бази, разположени на по няколко километра около Ямбол – никъде не съществуващ подобен стратегически феномен в света!

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

БЕЗИСТЕН=Богиня Диана и Исуз

БЕЗИСТЕН=Бог Дионисиуз

БЕЗИСТЕН=Сабазий и Диана=Зевс и Диана=Бог Исуз и Диана

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана

БЕЗИСТЕН=Бизантионес

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, от които са гърците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!


image

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena ––
посетете Културно – информационния център Безистена и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история, от които ще научите, че Безистенът не е "една сграда със столетна история", както неправилно го рекламират справочниците, а е Сътворенческият планетарен светилищен център и експериментална развойна база за построяването на Земята и живота на нея, за да се подготвите за огненото всепречистващо хоро, което ще играем скоро всички около Безистена по време на епичните процеси на Съдния Ден!



Става въпрос за нашия и твоя свещен роден град и род, Волене, в който те избрахме за депутат в този ти мандат, и ти сега трябва да се докажеш като истински Българин и Патриот, какъвто те знаем и също като мъжага, какъвто си! 

И понеже и на тебе са ти ясни юдео – ционистките планове, обобщени от злодейския план Калерги, припомняме на Българите нашия постинг

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

– от гневните коментари под публикация по темата във фейсгрупата "Въпрос на гледна точка"  

Владимир Касъров 
а ве пендели нещастни.. тая брошура в тоя си вид въобще няма място в Родината ми бе нещастници..    

Inna Ivanova 
Хейтерофилите умеят, чрез тях да насаждат омразата между нас, а правителството се възползва от слабостите и разделянето на населението и ги контролира по лесно!    

Антоанета Янакиева
Поредна теория на конспирацията, която цели да оправдае проповядването на педерастия в училищата. Никаква грешка няма, всичко е планирано. Тества се обществената търпимост към терора на хомосексуалното малцинство спрямо хетеросексуалното мнозинство.    

Борислав Николов 
Сетила се МАРА , да се Побара!Късно е либе за китка!    

Dimitar Kehayov
изсраха едно голямо лайно,тестваха дали няма да мине...но сега се опрадвават с незнам си какво    

Dimitrov Dimitar 
Това не е "безобиден гаф" Да не го омаловажават-за този "гаф" трябва да "падат"глави и в Министерствата и в Регионите!Има подписи и "хора"зад подписите!!!!    

Milanka Demireva 
KOGO ZABLUJDAVAT PRODAJNIZITE... NEOTDAVNA CHETOH IZKAZVANETO NA EDI AMERIKANEZ, KOYTO KAZVA ,CHE SEKSA MEHDU BASHTA I DASHTERYA IMA ,,,ZABELEJETE...,,VAZPITATELEN EFEKT,, IZRODI..     
                                              –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––                                      
– Браво, Българи! Чудесни сте и благословени за реакцията в цялата страна!
Още не сме чули и видели да действат политиците от Патриотите ни!                       

фотопревенцията за абонатите за джакузитата с катраня с температура над точката му на кипене е от нас:

image
 

И един личен и актуален въпрос:

Аз съм нормален мъж, жена ми и тя, нашите съекипници и те.
Питам ако почнем да се показваме по медиите и Нета как правим Любов, от която сексът е неразделна част, няма ли да ни подгонят институциите и хората и ни обявят за ненормални и извратеняци?

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
28.02.2019 00:55
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - За прокламация никога не е късно и в ...
01.03.2019 07:08
За прокламация никога не е късно и в по-разширен вид.
Спомням си случай в Хасково, преди да окупират властта, ГРОБ бяха организирали подписка за уволнение правителството на Станишев. Минавайки край масичка с познати, имах "куража" да сложа и аз пармак. Едно журналистче ми тикна микрофонче с въпрос: защо мисля, че трябва да се уволни правителството. Казах му, че не мисля, а трябваше да се уволнят всички досегашни, както и всички бъдещи правителства. Разшири зеничките и отиде някъде с микрофончето.
Те, така!
:)))
цитирай
3. bezistena - И защото операцията за одобряване на коментари не бачка, копипейст на коментар:
01.03.2019 10:55
nedovolen 07:08
За постинг:
Прокламация – апел към Сидеров, Симеонов и Каракачанов във връзка с гей – скандала в Ямбол, част от плана Калерги

За прокламация никога не е късно и в по-разширен вид.
Спомням си случай в Хасково, преди да окупират властта, ГРОБ бяха организирали подписка за уволнение правителството на Станишев. Минавайки край масичка с познати, имах "куража" да сложа и аз пармак. Едно журналистче ми тикна микрофонче с въпрос: защо мисля, че трябва да се уволни правителството. Казах му, че не мисля, а трябваше да се уволнят всички досегашни, както и всички бъдещи правителства. Разшири зеничките и отиде някъде с микрофончето.
Те, така! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658550
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!