Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2019 02:46 - Феноменният конспиратор и революционер № 1 на България и на света Васил Левски в документите на една посветена Българка
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4148 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 26.02.2019 03:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Все нови и оригинални документи за скритата история на България и конкретно за Левски получаваме по различни канали, като за посветените проличава опитната ръка на конспиратор и революционер № 1 на България и на света Васил Левски в свръхестествения му статут и режим на Светец!

image

Ако литературно – музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

  
https://www.youtube.com/watch?v=Qv_3N3_g9iY&list=PLa5-aFdApZnJJT1UQ-W-Sva8rOfcUEKoD



Маргарита Русева, която е автор на Българородолюбивата страница
Велика България https://www.facebook.com/VelikaBylgaria/ ,
публикува поста:

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

На 22 януари 1873г. е обявена присъдата на Васил Иванов Кунчев.
Януари 1873 г. младотурците пишат във френски вестник:

"Не пипайте Левски, ще съборите империята."

Така и става. 10 години Апостолът, Матей Преображенски и сподвижниците им създават мощна мрежа от частни комитети, обучават ги във военно дело и физическа подготовка, без за това дори и да се досетят тайните турски служби.

10 ГОДИНИ, от 1862г до 1872г., в над 1000 комитета, НИТО ЕДНО ПРЕДАТЕЛСТВО! ,
господа и госпожи помиари, пръкнали се на кръстопътищата на ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Затова светът е изумен, когато през август 1877 година 6000 български опълченци и 2500 руски войници, водени от генерал Столетов, спират набезите на кръвожадната за православна кръв 40 хилядна турска орда, на Шипка.  
И 140 години бесни за власт и пари искат да изтрият този героичен подвиг, за да се гаврят с българския народ, че е робски и предателски.

НЕ, господа, кажете на гоподарите си, наши вековни врагове, че НИЕ СМЕ СЪЩИЯТ ВЕЛИК НАРОД, който роди, отгледа, възкреси и обяви за свой АПОСТОЛ великият си син, ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ.
Достоен, с чест и верен на казаната дума: АКО ГУБЯ, ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ.

–––––––––––
И допълнение от нас от блога ни
Свещената тайна на саможертвения обет на Свети Левски "Ако губя губя само мене си"!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/25/sveshtenata-taina-na-samojertveniia-obet-na-sveti-levski-quo.1647133 :

АКО ГУБЯ ГУБЯ САМО МЕНЕ СИ=
Кан ( Жрец, Жреци) на Бог Исус и Богиня МаМа= 
Кан ( Жрец, Жреци) на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена 

Свети Васил Левски ни съобщава с този паметен сакрален израз, че е посветен Първожрец и законен продължител на жреческо – царския род Дуло на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло. 
––––––––––––

Неговата саможертва в името на 600 комитетски хора в ареста, след предателството на косоварът Димитър Николич (Общи), доказва величието му.
А това, че народът ни го пази дълбоко скътан в сърцето си и до днес, показва също достойнството и величието на нашия народ.
Който няма в сърцето и мисълта си тази Вяра и Любов, той не е българин с Български Дух.

И сега българите с пробудено съзнание казваме:
– Ние сме същият народ и подготвяме изпълнението на Мисията си, като през хилядолетията, за оздравяване на човечеството и установяване на Нов световен ред.

Който има уши, да чуе; който има очи, да види; който има сърце, го знае.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Под тази публикация коментирах:

Инж. Иван Дунчев :

– Хвала и поклон, жертвена наша Бяла Сестро!


https://www.youtube.com/watch?v=Qv_3N3_g9iY&t=12s
Преклонение пред Свети Апостол Васил Левски по случая 176 години от рождението му на 18 юли 1837 на Българското светилище Бегликташ, проведено на 18 юли 2013 година от международна група от негови поклоници


Под своята пламенна публикация – прокламация и декларация, Маргарита помести и рекламна справка за книгата си "Силата на Българите":

image

След подкрепящите поста лайкове и благословии се появи и коментарът:

Dimiter Dimitrov

Хубаво е казано - по смисъл ! Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това - моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа....

Авторката пламна и сега ви демонстрираме, как с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

защитникът на помиярите си намери майстора:

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА=Исус и Матара Мария

Исус и Матара Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" ! 

image



Маргарита Русева :

Няма начин вече да излъжите българите. Аз съм им дала достатъчно факти по събития, години, имена, за да сравняват и да преценяват кой ги лъже.
Неолибералната гнусотия, заливаща света, не върви при българите.
Ние знаем и помним. Не за мъст, а в памет на нашите деди.
По-долу Ви описвам истини, а не Ви давам оценки. Вие сам го правите за себе си.


Маргарита Русева към
Dimiter Dimitrov :

За враговете на България и българския народ нямам милост. Такова право има само Един Бог. И неговата Милост е да бъде унищожен всеки, който посяга на България и българския народ.

ИМА САМО ЕДИН БОГ=
Иса и Богиня Диана МаМа=
Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

Месец преди август 1877г. в цяла България турските орди, водени от европейски военни, потапят земята и дедите ни в кръв и извращения.
Това съм описала в книгата си СИЛАТА НА БЪЛГАРИТЕ.
Минал през тези изпитания, нашият велик народ оцелява, с Божий благослов.
Защото запазва хилядолетия, въпреки това ВЯРА, ЕЗИК, НРАВИ, ОБИЧАИ, ПИСМЕНОСТ.
А враговете ни, заради погазване на Божиите повели, биват унищожавани. И знаете ли от кого? От българите, със силата, дадена ни от Твореца Създател.
БИЧ БОЖИ, дошъл да възстанови Божиите повели и да накаже тези, които се гаврят с човечеството.

БИЧ БОЖИ на=БИТШ БОЖИ на=Богиня Диана и Бог Ежуш 

УНИКАЛНИТЕ ПОБЕДИ НА БЪЛГАРИТЕ и досега неразбрани от другите народи, също описвам. НЕ ЗА МЪСТ, А ДА СЕ ЗНАЕ И ПОМНИ!

НЕ ЗА МЪСТ=Ма (Майка) Диана и Исуз 

ДА СЕ ПОМНИ И ЗНАЕ=Богиня Ма (Майка) Диана и Исуз

И да продължим да изпълняваме Мисията си. Но няма да подмина никога това, за което пишат още в 14 век !

–– и Маргарита постна следващия документ от книгата си за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите, като подведена от официалната историография за патриарх Евтимий, героизира агента на юдеите –
 самият Евтимий, предателят на Цар Шишман, на Търново и на България, истината за който ви напомняме пак от нашата статия 

Петлешковден на Патерица и Девширме. Как Българи и турци живеели в мир и любов и защо Българите давали децата си доброволно за рицари – еничари! 
http://bezistena.blog.bg/history/2017/02/05/petleshkovden-na-paterica-i-devshirme-kak-bylgari-i-turci-ji.1507681
 
Този Свети Евтимий Търновски е същият онзи мръсен злодей патриарх Евтимий, който по времето на поробването на България от османските турци, наети за унищожението на България и на Българите от византийските юдео = данаи, от които са гърците, докато Българите отчаяно се съпротивляваха на османските пълчища, той преследваше святите и праведни боляри и аристокрация от Бялото Братство на Богомилите от Божия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, подлагаше ги на заколение и ги предаваше на турците и на византийците, и унищожаваше свещените Български книги и документална памет на Българите.
Той беше онзи българо – юдеин, който предаде през 1393 година Цар Иван Шишман на Баязид и отвори портите на града за да го превземат турските нашественици и поробят България.
Той предаде после и Българските първенци на турците, на него палачът замахна да отсече главата, я отсече, и никой оттогава досега не пророни сълза за този служебен черен светец, а остана анонимен в код в презрението и клетвите на Българската народна Душа и памет! 

 
И още в поста ни: 
 
Давате ли си сметка, че ако успее юдовият план на душманите ни с нашествениците, всички Българи/българи – без политическо, класово и др. разделения, ще бъдат избити!
bezistena.blog.bg/history/2016/08/30/davate-li-si-smetka-che-ako-uspee-iudoviiat-plan-na-dushmani.1473527 :

Помните ли съдбата на родо и веро предателя на Търново, резервната столица на България, предал я на османските нашественици и завоеватели, извикани на Балканите от юдо – данайските визанийци, от които е и той – полубългарин, полу – юдеин, на който османският пълководец султат Баязид Челеби заповяда да му отрежат главата за предателството. 

Помните разбира се, защото е христоматиен пример за участта и съдбата на предателите!

УЧАСТ определяна от=определяна от Исуш и Диана 

СЪДБА определя се от=определя се от Иса и Богиня Диана
 
Помните, но не знаехте името му, нали! 
 
Помните и покъртителната сцена на опита за отрязване на главата на патриарх Евтимий на Лобната скала в Търново пред всички оцелели Българи, нали? 

И как ръката на палача с меча замръзна и се вкамени, когато замахна с меча да му отсече главата, нали? 
 
Палачът замахна, ала ръката му въобще не замръзна, ами си свърши работа и главата на Евтимий се търкулна отрязана, споходена от псувните и клетвите на оцелелите Българи, които тогава знаеха истината, кой ги е предал на турците!

ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ на=на Българи на Иза и Диана 
непреходен реалити нагледен документ и злокобен лингва информационен носител, свидетелстващ на кои режеха главите душманите на Българите и какъв е генезисът на Българите

Защото такава е съдбата на всички предатели, а точно Евтимий бе онзи анономен предател, който подмами Цар Иван Шишман извън Търново на преговори в Никопол уж за примирие с Баязид, а той го обезглави, и после българо – юдейският византийски поп предаде Търново и България на османците, както преди да падне Търново предаваше на византийците и на османците и сам преследваше и избиваше святите Български Божии династични потомци – Богомилите от святата каста на Бялото Братство, духовният и борческият феноменен елит на Българите!
Престъпни юдови деяния, манипулирани и документирани от юдео – фанариотските църковни хронисти, владяли (унищожавали!) Българската църква и християнство до 1870  с обичайната им дезинформационна фалшифицираща стилистика като

"
патриархът водил неуморна борба с еретицити и несъгласните с византийските църковни книги и канони",
(което означава тотално унищожение на Българския духовен елит и на древните сакрални Български родови документи и памет, носещи информация за Божествения произход и феноменен статут на Българите, цивилизатори и Господари на всички народи по света!),

"
извършвал поправка на богослужебните книги съобразно с гръцките първоизвори"
(което означава унищожение и фалшифициране на древните Български документи, които са истинските първоизвори за Исус, защото гръцки първоизвори няма, защото всички Исусови първоизвори са Български),

"
пазел ревниво православното наследство от еретически посегателства на богомилите и вземал решителни мерки против тях"...,
сиреч по поръчение и в сговор с юдео – византийците, чийто агент и платен килър на Българите е Евтимий, най – черната и зловеща фалшифицирана на 180 0 фигура в Българската история наравно с родопредателя и вероломеца Борис I, подлагал на геноцидно физическо изтребление и цензура Българския духовен и интелектуален елит, докато България на Балканите вече близо век е подлагана на унищожението на османските пълчища, от които му гнусни чудовищни деяния се омерзнил и самият турски султан Баязид I Челеби, който след като извършил обезглавяването на 110 търновски първенци от рода Дуло, събрани с измама от Евтимий и предадени от него на турците, бил посветен от последният от тях, че и той самият е българин, техен кръвен роднина от изродени кланове на Дуло, ашладисани сред османските тракийски племена, които кланове са от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, като му написал и разяснил долната родова генезисна формула!


БАЯЗИД ЧЕЛЕБИ=БАЯЗИД ТШЕЛЕБИ=Дуло от Бог Изуш и Богиня Диана 
изродена династична клонка от жреческия род Дуло на Исус и Мария Магдалена, лишен от познанието на свещения си произход и благодатта на Святият Дух, използван от Тях в Тяхната риалити драматизацията "Българите и човешката цивилизация" за изпълнение на проекта Им за създаване на екстремалните условия на живот на ръба на оцеляването на Свещения Божи Български род и народ за пречистване и закаляване през огън и вода на читавите и здрави потомци на Исус и Мария Магдалена. 
  
След като извършва екзекуцията на Цар Иван Шишман и Търновските старейшини и жречески първенци с юдовото съдействие на изрода Евтимий, и разбира истината за Българския си Божествен произход и кръвно роднинство със Шишман и избитите от него боляри, преди да изпадне в продължително умопомрачение, потресеният и издивял Баязид заповядва да обезглавят изчадието адово Евтимий!
 
СУЛТАН=ТУЛ СА=Дуло от Иса – 
всички до един османски, турски, арабски и всякакви други ислямски султани,са задължително от Българския Божествен род Дуло, династични посявки на Българските Жреци сред тия тракийски племена, разселени от тях из Азия и Африка, които династи са имплантирани сред тия племена за техен универсален духовен, интелектуален и управленчески елит 
   
От изчадието адово Евтим започва дългото 500 години турско робство връз Българите и той е идеологът и основоположникът на еничарството в злокобната османска империя (първото сведение за събиране на християнски деца датира от 1395 година – непосредствено след падането на Търново) като предава на Баязид подробен списък с широко разклонената генеалогия на династията Дуло по всички тогавашни и бивши земи и народи на голямото Българско царство, и му дава пъклената юдово – византийска идея да започне да събира и откръства и отБългарява малките деца от тази династия чрез тяхното фанатично ислямизиране с водеща фундаментална доктрина религиозната омраза към собствения им Български род! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Та 
Маргарита постна следващия документ от книгата си за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите:

image


Маргарита Русева към
Dimiter Dimitrov :

И в това няма лъжа. Цяла България е в паметни плочи от такива извращения.
Земята ни е напоена с кръвта на дедите ни.
В тяхна памет, няма да допуснем такива като Вас да продължат да искат да забравим.

Ние, БЪЛГАРИТЕ , ПОМНИМ.

В изпитанията Бог ни подготвя да сме силни и винаги да изпълняваме Мисията си.
Но не забравяме страданията на дедите ни.
СВЕТЛА ИМ ПАМЕТ!
Ето малка част от Истината:

Маргарита отново постна следващия фотос – документ за турските зверства и геноцид над Българите и за съучастието на юдеите в поробването на България и геноцида над Българите и конкретно на Сюлейман паша (Сюлейман Безумни), който е юдео – циониста Соломон Леви Явиш

image

Маргарита Русева към
Dimiter Dimitrov :

Всъщност, Вие едва ли ще разберете. Сега видях, че предпочитате латинските писаници, вместо СВЕЩЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ БУКВИ.
Да, има доста покрай нас от кръстопътищата.


Инж. Иван Дунчев :

Авторски алманах на свещеното родословие и непознатата сакрална езотерика на феноменния живот на 181 годишния Свети Левски http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/18/avtorski-almanah-na-sveshtenoto-rodoslovie-i-nepoznatata-sak.1617892


Маргарита Русева в отговор на горния ми коментар – пост писа:


Това е странно за мен. 15 години от живота си съм посветила на изучаване и прилагане на учението на Петър Дънов. Това, че българите имаме Сила е от хилядолетия.
И силата ни е дадена от Твореца Създател.
Земята на България е наситена с изградени от нашите предци скални масиви с различно предназначение, но всички предвидени за двустранната връзка на българите с Космоса.
Затова Знанията на предците ни са толкова уникални и са се предавали от поколение на поколение. В този смисъл връзката между българи по Дух в различни времена е реална.
Сам Петър Дънов пише на много места, че човек може да си позволи да препоръчва и изказва това, което е негова опитност.


Инж. Иван Дунчев относно коментара на
Dimiter Dimitrov

"Хубаво е казано - по смисъл ! Лошото е, че се използват думи като “помияри”, “кръвожадни за православна кръв”, “орда”, които принизяват смисъла до една просташка псувня! Ако автора има интелекта да знае това - моля да спазва добрия тон. Статията би била по полезна на всички. Една лъжа не се оборва с друга лъжа...."

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Потресаващ наглец!

Диви и безкултурни турци, насъсквани от юдео – фанариотите, които са техните идеолози и стратези за изтреблението на Българите – ни колят, бесят, горят и изнасилват 500 години безнаказано, досега една дума в официален или в частен план за извинение дори не са казали към нас, и този, чиито предци обезателно са били с тях, нарича не отмъщението връз тях, а само художествените формулировки във блага форма за тези изроди "просташка псувня" и "лъжа"!
Не им давайте трибуна на такива тарикати да мърсуват и цапат свещените ви любородни изяви и страници – изтривайте ги, както те нас тотално ни цензурират!

Посетете блога ни http://bezistena.blog.bg и се просветете в 1200 статии защо душманите ни и такива като този искат да ни затрият!

– и задължителната категорична последна превенция от Отец ни Българинът Господ Бог Исус Творецът към душманите ни:

Който посяга на Моя народ – Българите, посяга на Божията зеница и вече горко му! ,

image

която Той лично вложи с моята Душа и ръка.

Към тази декларация веднага се присъедини и Богиня Диана, Майка Мария Магдалена:
 
image


Нашият апел е:

 Станете приятели на Маргарита Русева – феноменна жертвена генетична потомка на Исус и Мария Магдалена, и я подкрепете в общата ни битка за спасението на Българския Божи род !

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Споделих тази публикация в профила ми 

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1/posts/10213220978105569

и споделям с вас и няколкото коментара под моя пост:


Virginia Gencheva :


Моят интерес към Българският род е голям. Искам продължителите на поколенията ни да се борят за оцеляване на България.


Инж. Иван Дунчев :


Борим се и ще се бориме докрай – сиреч до Спасението ни!
За целта е нужно и вие да се борите, като потърсите за помощ Боговете ни чрез нашия блог – иначе сме свършени или по – точно казано свършени ще бъдат тия, които не познаят и потърсят Боговете ни!


Virginia Gencheva :

Трудно разбирам какво точно описвате. макар и не далече от ограничените ни знания.. 


Инж. Иван Дунчев

Тръгнете от Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език и карайте по статиите ни които ви посочват от Горе за самопросвещението ви в зависимост от чистотата и нивото на посвещението ви !

image

image

image


Virginia Gencheva 


Благодаря. Издайте книги. ТЕ се четат по леко и по приятно. Обичам книги. Ще купя ако има издания.

Инж. Иван Дунчев
 
Уважаема Virginia Gencheva, 

прекрасно е предложението за книга, обаче във века на свръх динамичния и тотален интернет информационен обмен с безброй опции и предимства пред всякакви книги и във времето на Свършека на времето, да просвещаваме Българите с книги е равнозначно да тръгнем с велосипед към Луната, въпреки че ако тръгнем наистина ей –
колко му е : само 5 – 6 хиляди километра са до Луната, не се знае дали няма по – напред да стигнем от американци и руснаци (и ще стигнем със сигурност!), които ни будалкат заедно от десетки години, че били стъпвали на Луната или са били стигали до нея!
Стигали са ама Нанай!, както казваме ние Ямболските Каргонски войнуци – гвардейците на Исус и Мария Магдалена и все техни генетични потомци – с красноречивия жест дясна длан в пригъвката на левия лакът!
Затова влизайте ревностно в Нета и в блога ни, че няма никакво време, пък книгите ще ги пишем и ние и всички вие като дойде Свършекът на времето!

идва СВЪРШЕКЪТ НА ВРЕМЕТО=
идва Бог Кристош и Богиня Матара=
идва Бог Исуш от Тракия и Богиня Матара

image



Virginia Gencheva 

Няма свършек на времето, да времето за мен за всеки човек е отредено, но не и за човечеството. .....

–––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––

И още веднъж кой Свършек на времето идва за неразбралите: 

идва СВЪРШЕКЪТ НА ВРЕМЕТО=
идва Бог Кристош и Богиня Матара=
идва Бог Исуш от Тракия и Богиня Матара


Свършекът на времето на Боговете ни идва за Съдния ден за всички нас, включително и най  вече за душманите ни, та пак им напомняме:

На 19 февруари тази година в Деня на честването на преминаването на Васил Левски в редиците на Вси Светиите, по БНР (Българското национално радио!!!) малко след обяд прозвуча тази песен на Епизод "Левски", и аз изтръпнал и изумен и възрадван, се просълзих и извиках жена си и двамата прославихме и благословихме Българите в националното ни радио!
 
По средата на песента я спряха и водещата даде думата на неин събеседник, който с писклив гласец заяви, че "Тази песен е върхът на кича..." и още някакви мерзости, които ние чухме, но не запомнихме, втрещени и пищисани от гнусотията в "националното" радио! 

– Анти българи, безродници, предатели, мекерета, изроди противоестествени и мерзавци гнусни, завладяли и националното ни радио и всички медии – ако Светиите ни искат, те да ви вадят от катраня на Съдния Ден!


image

И защото свирепата и яростна огнедишаща цензура във Фейсбук на заговорниците срещу Българите, чиято власт над света ще бъде скоро премахната в раз от Боговете ни, блокира профила, в който публикуваме статиите ни от блога, и затова тематичният ни постинг в деня на честването на Светеца не можа да достигне до повече Българи, сега ви го предлагаме отново

Васил Левски – законният продължител на първосвещената жреческо – царска линия на рода Дуло, неговият син Петър и седмината му внука,от които е Спасителят
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/19/vasil-levski-zakonniiat-prodyljitel-na-pyrvosveshtenata-jrec.1646300

image

  
И подкрепа от Фейса:

Ivan Stanchev 

Господ Е Българин

Тътнат стъпките на дякон Василия.

Иде времето за сетна промяна.
С бавни и търпеливи усилия
Небето сълзи по стръковете на дряна.

Аз заплаках, че много дойде ми...

ЧЕ ОМАСКАРИХА ДУШИТЕ НА ХОРАТА!
Господи, толкова ти споделях...
Защо грознеем насред небосвода?

И са предречени чисти сияния.
Преди туй ще се чувствам самичък.
Сега истината е пяна и камък
и България е скелет от личности.

Тук са стъпили бъдни прозрения!
НАРОДЕ, ОСМИСЛИ БОЖИЯ ИЗКАЗ!
Тая земя крепи Мироздание...
Надарена за чудо - за чудо и приказ.

А Българите са пантеони от личности.
Звездят, цъфтят и тътнат на всеки изгрев.
ДНК оттука е... Ракхива, поличбите...
Господ Е Българин... и Леонардо да Винчи.

Стихове Иван Станчев


image

МИРОЗДАНИЕ построено от=построено от Мадара и Иза 

МИРОЗДАНИЕ ПОСТРОЕНО за=за Рода на Богиня Мадара и Исуз –

светът е построен от Българските Богове за Техните феноменни потомци Българите от Божия род Дуло
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното участие на Маргарита Русева и Свети Васил Левски с пра ... прадядо му Свети Иван Шишман

МАРГАРИТА=Мария от Трагия 

МАРГАРИТА РУСЕВА=Мария и Иса Вер (Змей) от Трагия 

ИВАН ШИШМАН от=от Богиня Ма (Майка) и Ешуш 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!






Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
26.02.2019 02:48
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658585
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!