Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2019 22:15 - За целувки и Любов винаги готов!Авторски алманах на 1986 – годишния Кан и Цар Авитохол, който се води по Именника на Българските канове само на 300 години!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1055 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 12.02.2019 23:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мистериозният Кан и Цар Авитохол, който е на 1986 години, а се води по Именника на Българските канове и царе само на 300 години (33 – 333), ще представи своя сборен авторски портрет – алманах с помощта на двама свои генетични потомци – пра ... правнуците му Росица Кирилова и Панайот Панайотов, които ще разкрият основната му новоепохална мисия на Сеяч на свещеното Божие семе в дуетно изпълнение на култовата стара градска пиянско – мераклийска песен за маса "Льох льох лили льох, за целувки и Любов винаги готов!"

image

https://www.youtube.com/watch?v=8q9DKSXTunA
За целувки и Любов винаги готов!

Ето разконспириран с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

кой е мераклията за целувки и Любов, който прокламира, че е винаги готов за тях!
 
ЗА ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=БАВОЛ ВОГ ИЗ ВОГ ТИАН=Павел от Бог Иза и Богиня Диана 

ЗА ЦЕЛУВКИ И ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=Павел от Богиня Диана и Бог Исуз Балк (Българин)  

ЗА ЦЕЛУВКИ И ЛЮБОВ ВИНАГИ ГОТОВ=Балка (Българина) Павел от Богиня Диана и Бог Исуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Пълната характеристика на Павел ви представя той самият:

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии.

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий      

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история, във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки титул "Флавии" !

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ужажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  
Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те бивши тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.      

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от един от внуците на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници –  Константин Велики.
 
  image           

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина      

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа 

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена.     

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз... 
През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.     
Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители    

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородния син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1200 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел", като ви насочваме към някои от тях, като преди това Светият ни Праотец разсекретява сакралния генезис на жреческите именни индекси на правнучетата му Росица и Панайот: 

РОСИЦА=СРИЦА=Жрица

РОСИЦА КИРИЛОВА=Жрица Болкария – Българска жрица 

ПАНАЙОТ=ПО ТИАНА=Богиня Диана 

ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ=ПАНАЙОТ от Богиня Диана и Бог 

ИМЕННИ ИНДЕКСИ на=на Кан (Жреци) на Ма (Майка) Диана и Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Секретните архиви на Ватикана проговарят: Защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на апостол Павел!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/06/29/sekretnite-arhivi-na-vatikana-progovariat-zashto-zlodeiat-im.1614848  

Създаването на човека от извънземните рептили е описано в древни текстове на индианците.Павел и Попол Вух
http://bezistena.blog.bg/history/2018/11/04/syzdavaneto-na-choveka-ot-izvynzemnite-reptili-e-opisano-v-d.1633977

Уникални документи разкриват как на Игнажден жестокият император Траян,Цар Авитохол, Свети Игнажден и Свети Павел си признаха, че са един и същ реален персонаж

http://bezistena.blog.bg/history/2018/12/21/unikalni-dokumenti-razkrivat-kak-na-ignajden-jestokiiat-impe.1639362

Как истинската История на Паисий предизвика Войната за независимост на САЩ и Великата френска революция. Граф Сен Жармен и Бенджамин Франклин
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/kak-istinskata-istoriia-na-paisii-predizvika-voinata-za-neza.1642927

Авторът на История славяноБългарска – Граф Сен Жермен, сензационно епохално разкриване на самоличността му лично от него!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/01/20/avtoryt-na-istoriia-slavianobylgarska-graf-sen-jermen-senzac.1642929

Трифон Зарезан, който е митологичният и истинският Кан и Цар Авитохол (33 – 333), подвизаваш се от няколко века като граф Сен Жармен!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/01/trifon-zarezan-koito-e-mitologichniiat-i-istinskiiat-kan-i-c.1644337

И пасаж за свещената Сеяческа мисия на Кан и Цар Авитохол – Павел, от емблематичната ни статия

Страшният римски император Деций Траян и Цар Авитохол в люта епична битка край Разград, от която потърпевш е Свети Трифон. Намеси се и граф Сен Жермен

http://bezistena.blog.bg/history/2019/02/01/strashniiat-rimski-imperator-decii-traian-i-car-avitohol-v-l.1644343

...Бяхме обещали, че ще изправим Свети Трифон пред кварталния другарски съд за да си каже защо веселяците от Дионисусовата му тайфа го кичат с фалоси (фалос – мъжки полов орган, и то баят голям, як и прав, и както с основание казваме ние Българите – постоянно корав! ), и има ли този негов атрибут и слоган общо с приказките му, че имал връзки с много жени навремето си!

ИМА ВРЪЗКА С ЖЕНИ=Кан (Жрец) Син на Бог Изуж и Мария 
 
НА ВРЕМЕТО СИ=Богиня Матара и Иса 

Бяхме отравили тази закана съвсем сериозно към Трифон, и тъй като ние не си поплюваме хич и винаги си изпълняваме заканите и обещанията, и Трифон ни познава добре, щяхме да я изпълним и отворим изцяло досието на Трифон, но тогава преди две години стана фал!
Стана такъв фал, че като няколко дена след като публикувахме тогава постинга и ние потърсихме Трифон да го изправим пред другарския съд и въобще да продължим с разследването на историята му кой, аджеба, е той в крайна сметка, и с четенето на неговите авторски мемоари, както и се бяхме договорили с него тогава, то Трифон никакъв не се весна повече при нас!

Чакахме го ден, два, а днес – а утре, обаче от него ни вест, ни кост!
Разсеяхме се ние тогава по другите ни задачи и празници по народния календар, и въпреки че на много места по тях все ни се мяркаше тук – там Трифон, понеже все се буташе между главните фолклорни, исторически и евангелски персонажи, но тъй като беше все маскиран, пък и празничното ни календарно настроение от Деня на лозаря и виното бе отминало, ние го забравихме.

Забравихме го ние Трифон, обаче работата се оказа доста по – дълбока и сериозна и то със сложни административно – правни последици за всички племена и народи по света и съдбата на човечеството!

Чели жени, които си имали наистина вземане – даване с Трифон, нашия постинг, и познали прелъстителя Трифон, дето все в Любов им се обеснявал и всякакви чудеса и вълшебства им демонстрирал, градил им неръкотворни дворци и светилища и царски подаръци и богатства с екскурзии в чужди страни им обещавал, с вино ги черпил, и след туй – унуй, след цуни – гуни и айде – е – е! , и докато се усетят те – будалите и лековерни девици, несвикнали с номерата на селския и на градския хитрец, че и планетарен такъв, и по – точно казано сваляч и пръв е..ч, и заварката и работата станала, а пък след още девет месеца и се видяла каква е тази работата – пък от Трифон както и при нас стана – ни вест, ни кост!

Тогава не съобразихме, че след като Трифон Зарезан, царският син, жрец и цар, е имал връзки с много жени навремето си, то идва и задължителното логично и естествено последствие, че щом е бил цар, бог и въобще голямата работа по въпросите на зачеването, плодородието, урожая и възпроизводството сред природата, животните и въобще по всичко по онази тънката част, както сам се хвали без капка скромност и комплекси в празничните ни фолклорни традиции,

image

следва да е бил и голям майстор по зачеването, оплождането (забременяването) и възпроизводството и на децата на тия жени, с които сам си казва, че е имал много вземане – даване или даване – вземане!


И защото е наистина голям и селски, и градски, и въобще транс – племенен и транс – континтален и общопланетарен любовник, сваляч и оператор по възпроизводствените процеси, за да не казваме пак половината от нецензурната дума, охарактеризираща го напълно в тази важна част от универсалната му мисия, и е най – вече голям хитрец и тарикат, нашият човек много добре е знаел какво ще се случи след неговите операторски процедури и производствена дейност, и затова докато не го усетят какви ги е свършил, си обирал крушите и духвал и изчезвал за постоянно от полезрението на прелъстените и изоставените вече недевици,

image

оставяйки обаче ашладиската си у тях, както прави и кукувицата, снасяйки яйцата си по чуждите гнезда, която затова е и кръстена на едно от основните му херметически конспиративни имена! 

КУКУВИЦА=КУКУВИТСА=Кан (Жрец) на Бокиня Диана и Иса 

И познали го сега потомците на безбройните му партньорки по целия свят, на които им нацвъка децата от неговата кръв и ген, и разбрали, че някога майките им са изтървали най – изгодната партия, дето е имало някога по света, те сега по отделно и по групи подготвят индивидуални и колективни съдебни граждански искове за признаване на бащинството му, дето си е направил кефа и е посял семето си, пък е оставил децата си без издръжка и надзор, с напълно мотивирани и основателни законови претенции за изплащане от него на натрупалата се дължима издръжка и имотно наследство през годините за децата му!

А става въпрос за издръжка за милиони деца, внуци, правнуци, праправнуци, прапра на
n – та степен внуци, разпръснати по всички племена по целия свят, и от тогава до сега все на призови и елитни почетни места, постове и високи места на тия народи и племена, за които казваме, че те са и прогресивният духовен, интелектуален творчески и бунтарски революционен елит, но и изроденият реакционен управленчески и богаташки елит, на всички народи и държави! 

Много заплетена и завързана комплицирана история стана, още повече че е и рептилски омотана и преплетена на змийски кълбета, защото потомците на Павел са от Божията династия Дуло с херметична хералдическа символика на змия, змей и всички техни 12 синонима, 

image

та и нас набутаха потърпевшите страни и ищците да свидетелстваме и посредничим за уреждане на огелпените потомствено – наследствени и имотни проблеми на наследниците на Трифон, които и отгоре на всичко вече са се и захапали яко в рептилска ярост и мъртва хватка и така се самоизяждат помежду си, че целия свят ще затрият още малко! 

 
image 


image

На нас пък баш това ни е и работата, и затова отново се свързахме с Трифон по нашите си канали, и той ни каза да им кажем и ги успокоим всичките му потърпевши и наследници и ищци, че съвсем скоро Трифон Зарезан ще дойде, или по – точно ще се яви, защото той постоянно е бил тука  и плътно покрай тях, но временно невидим, и ще си припознае наследниците, като ще си признае бащинството и ще ги узакони за свои деца и наследници на цялото му безкрайно и безмерно богатство, и ще възнагради с нечувани и несънувани подаръци всичките си милиони деца, внуци, правнуци праправнуци, прапра на n – та степен внуци, и разбира се най – много неговия потомък с титула Спасител и с мисията на Спасител! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Свети Павел с всичките му новоепохални потомци, все Светии от Вси Светии – фамилната му родова светейша институция
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!
 




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.02.2019 22:18
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658506
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!