Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.12.2018 22:59 - Свети Стефан който братовчед му Юстин I,българоюдеин от Флавиите и изродения клан на Дуло,хвърли жив в горящия Безистен, за да броди сега с машината на времето
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1051 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През годините, в които сме заедно, проведохме редица разследвания с които разконспирирахме и възтановихме истинския Български произход и статут на някои от знаковите християнски светии – Павел, Петър, Георги, Димитър, Николай Чудотворец, Стефан, Игнатий, Патрик..., и много други, които се оказаха все генетични феноменни потомци на Българските Богове Демиурзи и Съ – Творци на света от Тяхната новоепохална генерация Дуло, зачената, родена и разсята по целия свят от Тях при последното им аватарно проявление преди 2000 години пред Българите в Тракия като Исус и Мария Магдалена. 

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри

https://www.youtube.com/watch?v=V-sWYsamlr0&list=PLa5-aFdApZnLkeJcQkEM9FB8fM_1b_rzW


Родоначалник на всички тия светии е Павел – Първородният син на Исус и Мария Магдалена, роден на 24 декември – Бъдни вечер 33 година от н. е. в 23:50 часа в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, който е Павел е Флавий (Плави, Павел) – Родоначалник на жреческо – имперската фамилия Флавии, която е конспиративната херметична индексация на новоепохалната Българска Божия жреческа династия Дуло, от която са всички т.нар. "римски" императори на Римската империя, която е исторически фалшифицираната Свещена Българска империя, владяла в мир и Любов по Божиите закони и феноменни свръхестествени практики целия свят от 33 г. н. е. до 518 година. Павел е всички "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, защото е и истинският Цар Авитохол (33 г – 333 г), живял 300 години според Именника на Българските Канове и в качеството си на култовият Сеяч от евангелската новозаветна притча Семето и Сеячът,

image

посял Божието семе сред всички племена по света и имплатирал така и ашладисал Свещения Божи феноменен жречески ген у всички народи за техен духовен интелектуален и управленчески елит, преминал през 333 година в Божие светейшо служение като Свети Павел, Шефът на транспространственото правителство на изпълнителната власт на Абсолютните Монарси – Боговете Демиурзи, неговите и нашите Родители .  

В познатият ни римейк формат на много от нашите документи днес ще ви припомним странната мистична и феноменна история на именника Свети Стефан, с която в лична изповед той самият ще ни разкрие тайната си и ще честити на именниците, като ги просвети за истината за името и светейшата му особа.  


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Какво ще правим сега, свети Стефане, при цялата тази комплицирана ситуация?Помагай! Каква стана тя сега?

Императорът не те е преследвал – напротив, закрилял те е, тълпата въобще не те е размазала с камъни, ами е пеела с теб хвалебствени песни за новородените деца – близнаци на Боговете Царе и Императори Исус и Мария Магдалена и сте извивали кръшни Български тракийски хора и буйни ръченици около Безистена в Ямбол?
Ти си водил всички тия тържества, а?

Свети Стефан се подсмихна скромно и засия – кеф му беше след толкова време някои да му разкрият истинските заслуги към щастливото Божие семейство тогава.
– Ти затова си изографисван на всичките икони с толкова красиви, чисти и елегантно фини дрехи! – продължихме ние да радваме светеца, но реакцията му беше неочаквана за нас:
– Хайде сега да не се обиждаме! Вие за какъв ме мислите, че ще се обличам с женски дрехи! С тия работи майтап не бива!
 – Що бе, бай Стефане – прощавай, Свети Стефане, защо женски дрехи казваш че носиш по иконите? Тези дрехи на тебе по иконите женски ли са? – недоумявахме искрено ние, а Свети Стефан се ухили и каза:
– Ама вие наистина ли вярвахте, че на иконите съм изобразен аз, или по - точно мъж?
Че то и най - непосветения ще познае, че на всички икони и фрески уж от мое име е изобразена ЖЕНА!

–?!?! 

–Какво се цъклите! – вече съвсем развеселен светията се забавляваше с нас, гледайки опулените ни физиномии – жена са ви пробутали фалшификаторите, но и те не знаят!

–!?!?

– Когато скоро след падането на България под турско – юдейско – фанариотско робство от 15 век нататък заговорниците срещу Българите и гонителите на Българския свещен Божи ген съчиняваха фалшификата за Апостол Павел, за да не се знае, че е син на Исус и Мария и е родоначалникът на Българската Божия жреческо – императорска фамилия на Флавиите, коиото са същата Българска династия Дуло, те измислиха и сърцераздирателната история за мъченика Стефан като жертва и на Павел, и я лансираха уж като каноничен документ.
Тогава Българските Посветени измислиха оригинално противодействие на измамата и по широко разклонената мрежа на зографите – иконописци по всички земи, пуснаха псевдо – образа на псевдо – светеца мъченик Стефан, представен със 100% характерните антропологични характеристики на жена и със 100% женски дрехи и атрибути!
Такъв иконографски образ създадоха на Стефан, че откъдето и да го погледне човек,
все жена да види!

image

image

image

image


Красива, нежна, миловидна, крехка, слаба, елегантна, показно женствена!
И като я гледа човек – сиреч Българин с висок Божествен жречески потенциал и интелект, да почне да се пита и да разсъждава това мъж ли е, жена ли е?
И като се убеди, че е жена и ако е от нашите – Посветените, по обратния път ще стигне до замисъла на Главния зограф – Господ Бог Отец Исус Българина и Неговият син – Свети Павел, и от там до фалшификацията със свети Стефан, със Савел – Павел и Император Флавий!  

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=Бог Иза Българина

ГЛАВЕН ЗОГРАФ=Българин Ган (Кан, Жрец) на Бог Иза

Та затова и фалшификаторите не знаят за тази свещена жертвена фалшификция на Посветените ви Деди – да им простят адашите ми за подвеждането, но то името ни си е пак свято – като всички имена по Родителите ни Исус и Мария Магдалена!

СТЕФАН=Иса и Богиня Диана 

– Ами тогава, Стефане, и ти си измислен, не си светия, а?
– Я да ми върнете святия титул! – сопна се Светията. –  Знаете ли колко Стефановци –великомъченици, натвориха със злодеянията си душманите на Святия Божи Български народ за 1500 години от 518 година досега!
Мен например братовчед ми Флавий Юстин ме хвърли жив в горящият Безистен, когато византийците го подпалиха за пръв път по време на успешния кървав вероломен преврат на изродените ми братовчеди от Българската висша имперска школа за династичните потомци на Исус и Мария Магдалена във Византионес, когато на 9 юли през 518 година бяха дошли уж на поклонение в Първосвещения храм в столицата Ямбол, а вечерта убиха Първожреца и Император на Свещената Българска империя – Анастасий I и извършиха този злодейски акт с последвалото първо византийско робство на България за времето от 518 до 681 година, което е най – старателно скриваната от историците фалшификатори тайна на Българската история, от който акт последва разпадането на Свещената Българска империя, процеси предтавяни досега като "разпад на Римската империя" ! 
 
Аз бях дякона на Безистена. 
От него момент до сега съм Свети Стеф
ан.
 
През 2018 се навършиха точно 1500 години от тия епични и трагични за Българите и за цялото човечество събития, а вие нашите феноменни потомци знаете отлично, че на годишнините на такива големи кръгли периоди стават задължително важни световни събития и процеси и генерални промени, запланувани по графика на Божия проект, по който ние работим стриктно, и които процеси неотменимо водят към обещания ни от Боговете ни Съден Ден !

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ДЯКОН=ДЯ КОН=Диана Кан=Кан (Жрец) на Диана – Жрец на Диана

ВИЗАНТИОНЕС=Богиня Диана и Исуз

ВИЗАНТИОНЕС=ВЕЗИСТАН=БЕЗИСТЕН –

Български специален анклав за ВИП – персони и център за обучение и просвещение на генетични потомци от широкоразклонената династична родова мрежа на Исус и Мария Магдалена.
Кръстен задължително на Първосвещеното Божие светилище – храм Безистена в Първопрестолния Божи град Ямбол!

Византионес, по – късно известен като Константинопол, Стамбул, сега Истанбул 

СТАМБУЛ=
Иса и Диана от Ямбул – 

Исус и Мария Магдалена от Ямбул, едно от чието древни имена е Дамполис, от което анаграмна комбинация е Стамбул: 


image

ДИАМПОЛИС=ИСДАМПОЛ=Истамбул=Стамбул

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Че тогава ти, Свети Стефане, не си пял и играл хора и ръченици около Безистена, повел коледарските куди три дни и три нощи при раждането на Близнаците Павел и Петър на 24 и 25 декември 33 година, както ни разправяше по – горе! – рекохме и ние да се похвалим с логическите си познания и разсъждения за законите на времето.
Светията се усмихна и каза, че машината на времето, с която сега е дошъл от VI век при нас, има и задна скорост и за да бъдел на инженерното ни образование и ниво, добави: 
– Конструирана е да се движи във всички посоки на време – пространството, чийто Команден център и Главен портал на Време – пространствения континиум е Безистена!
През 518 година аз бях командирован за планетарните тържества през 33 година послучай епохалното събитие раждането на близнаците Павел и Петър.
Водех тържествата три дни и три нощи до 27 декември, моята датна шифрована визитка.
Междувпрочем всички светии пътуват до тази дестинация, вашия екип го пращаме засега по други места.  

Адашът на нашите Стефановци стана от бюрото с централния компютър, на който досега пишеше тези спиращи дъха и дори и развинтената ни фантазия светоустройствени тайни, и каза,че прави последния подарък за адашите си в България, като ѝм съобщава още едно скривалище на святото им име – това на Византия и на Византион!

ВИЗАНТИЯ=ВИЗАНТИОН=ВИЗАНТИО ±  Н (кодировъчен назал)=ВИЗАНТИО=ЗТИВАН=Стифан=Стефан

Свети Стефан ни заръча да разсекретим за вас технологията на летене с машината на времето за да почнете да се подготвяте и вие и ни напомни да ви покажем колко явно било, че той не е избразяван на нарочените за негови икони и фрески и обеща да ни разкрие другия път коя е тази красива фина жена, представяна за него няколко века. 

Хванахме се в кръг за ръце и след кратката песенна молитва – послание Часовникът бие към спящите още хора, от адашът и сродникът му и сега светец Стефан Воронов, святият човек влезе в машината и замина при многобройните си подопечни съименици да ги просвети с нашия общ постинг в тайната на името СТЕФАН...   
  
 
https://www.youtube.com/watch?v=V-sWYsamlr0&list=PLa5-aFdApZnLkeJcQkEM9FB8fM_1b_rzW 
плейлиста:
Стефан Воронов                                     Часовникът бие 
Стефан Данаилов и Vйronique Jannot - Comon sava (1983)

Ние пък с удоволствие изпълняваме заръката му да преведем другите документи с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

И най – напред ще ви преведем толкова ясното и директно послание – предупреждение
от включилия се в екипа ни Български Исусов аристократичен Бард Воронов от Българския интелектуален и духовен елит от Дуло в тракийското племе руснаци, убит злодейски при инсцениратна пътна катастрофа от ДС, която служба пък в невидение изпълнява поръчка на светейшите Кукловоди от Горе, попълващи така редиците на Небесната светейша армия и йерархия с необходимите им доказани изявени и сахранили чистотата си феноменни Божии потомци от жреческия род Дуло.

СТЕФАН ВОРОНОВ от=от Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Диана

ЧАСОВНИКЪТ БИЕ=Бок Исуш и Богиня Диана

Колко хора безгрижно спят!

– Дан! Дан!

ДАН=Диана

Колко безгрижно спите!

Чувате ли  – Дан, Дан! 

Чувате ли –
 Диана ! Диана !


Чувате ли, Диана и Исус ви казват:

– Деца наши феноменни Българи. Да не изтървете Машината на времето!

МАШИНАТА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 



–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––



Това бе откъс от общият ни със свети Стефан синергитичен постинг от миналогодишните Стефанови именни ден.
  
По – натък ви предлагаме пълния комплект разсекретени документи за тайната на свети Стефан и значението на неговото култово име, които сме публикували в нашите пространни документални постинги 

Самопризнанията на Свети Стефан кой е и откъде е и лекцията му какво означава и твоето име–част1
bezistena.blog.bg/history/2014/12/27/samopriznaniiata-na-sveti-stefan-koi-e-i-otkyde-e-i-lekciiat.1325987

Пътешествията на Свети Стефан във времето и истината за името му–част 2
bezistena.blog.bg/history/2015/12/27/.1325996 
 

Честит имен ден на Баща ми Свети Стефан Дунчев – действащ Светец и служител в още съвсем малко време невидимата небесна светейша институция!

image

Честит имен ден и на феноменния ни жречески син Стефан! 

Честит имен ден на всички Стефановци и на просветените Българи!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Павел и генетичните му потомци Свети Стефан, Свети Стефан Воронов и Свети Стефан Дунчев, Баща ми
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД и всички гости с Любов и песни!  




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.12.2018 23:01
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722829
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!