Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2018 20:35 - Как Боговете си правят автореклама от векове с рекламните им пиар – агенти. О, спри при мен, Диана!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1456 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 16.12.2018 20:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При всеки удобен и всякакъв друг случай,  от векове Боговете си правят автореклама с рекламните им пиар – агенти на Земята, които най – често и представа си нямат, че са по статут наследствени Техни агенти и посредници!

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на постинга в някои браузери, копирайте адреса на долното видео и пуснете ръчно или го  стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри 

https://www.youtube.com/watch?v=BX_cD7G8AwI&list=PLa5-aFdApZnJM2aJJWGp9imIRqIYkGaxM
Paul Anka - Diana 

За коя друга Даяна, Диана, може да пее феноменният Ѝ жречески потомък Paul Anka, Павл Анка, ако не за ямболската Богиня Диана, Майката на неговия Праотец и Кръстник Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е и всички т. нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, който е култовият Сеяч от най – важната и секретна новозаветна притча Семето и Сеяча, на Божието генетично феноменно семе сред всички племена по света, който по Бащиния план има мисионерска функционална и длъжностна характеристика на новоепохалния Дон Жуан и любовчията Трифон Зарезан ..., и всичките му превъплащения от нашия блог, защото е първородният син Павел/Свети Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло!

Anka=АНКА=КАН=Кан – Жрец

Paul Anka=ПАВЛ АНКА=КАН ПАВЛ=Кан (Жрец) от Павел

Paul Anka е феноменен генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от генно –инженерните посявки на Свети Павел сред арабските племена, които са бивши нефеноменни тракийски племена, разселени по сегашните им места от Българските жреци от рода Дуло, коиот са оставили Божествения имплант и потомствата си сред тях за жертвено служение за тяхното култивиране и цивилизоване!

Заради тази му характеристика и мисия да провъзгласи и прокламира в песен името Ѝ по целия свят,

image

Богиня Диана – Мария Магдалена, го изстреля и качи на върха на световната поп музика и на славата с тази скромна песничка, която Тя му написа, и подари, и с която в Ямбол по мое време започваха всички по – разкрепостени колективни ученически забави и по – интимните джурове и купони по къщите през 60 – години, и се повтаряше през песен, за да можем в уюта на тъмното и модерната тогава червена светлина, да изпълняваме ритуала "кавалери канят"!

–––––––––––––––––––––––––––

Анка родился в православной ливанской семье. В молодости пел в хоре сирийской православной церкви Антиохийского патриархата в Оттаве, в старших классах учился в колледже Лисгар, известном своими музыкальными коллективами.

Анке едва исполнилось 16 лет, когда хит – парады по обе стороны Атлантики покорила песня «Diana», написанная им о своей бывшей няне. 

Анка едва навършил 16 години, когато хит – парадите (класациите) от двете страни на Атлантика били покорени от песента Diana, написана от него за бившата му бавачка!

Точное количество проданных пластинок неизвестно, по некоторым оценкам — не менее 10 миллионов.
Если это соответствует действительности, то на тот момент это был самый успешный сингл в истории после «White Christmas» Бинга Кросби.

image

– Как стават тези неща – един хлапак още със жълто на устата, че отгоре на това и доста тъмничък и нисичък, нито е красавец, дори напротив, и още повече пък арабин ливанче, по времето на разгара на расистката дескриминация срещу цветнокожите в САЩ през средата на 50 – те години на 20 век, и при всички тези комплексни пречки изведнъж хоп – първи по целия свят и на върха на славата –  мислите, че е случайно ли това?!

– Няма такива случайни работи на този свят!

Вече ви казахме и пак ви повтаряме, че Българската Богиня Диана – Мария Магдалена, го изстреля и качи на върха на световната поп музика и на славата с тази скромна песничка, която Тя му написа, и подари!

НА ВЪРХА НА СЛАВАТА с=с Богиня Диана и Иса Бълхарина

НА ВЪРХА НА СЛАВАТА=Бълхарин от Богиня Диана и Иса 


За всички тия неща и неслучайни работи в света и светоустройствените тайни, ни просвещава лично Богиня Диана и любимият Ѝ съпруг Исус в Техния наш блог с повече от 1200 статии с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Пол Анка с непосредственото си окултно песенно присъствие 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

image  




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
16.12.2018 20:37
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676432
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!