Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2018 23:56 - Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти–официален документ на ООН! COVID-19 (нова редакция)
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4641 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 06.11.2020 13:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Информационният сайт The Bulgarian Times публикува шокиращи документи от реализиращия се пред очите на всички цинично нагъл и безпардонен злодейски юдео – ционистки план Калерги за поробване и унищожение на бяла християнска Европа от ислямистки безкултурни пълчища нашественици от Африка и Азия, с пълното съдействие на ООН и ЕС. 

image

ВИДЕО: Да не кажете после, че не сте чули или разбрали.. (БГ-Субтитри)
https://bultimes.com/ВИДЕО-Да-не-кажете-после-че-не-сте-чули/?fbclid=IwAR0cgdY-VEGX6M-HE5asaEtCjWQlSy_K7nfaBpTkjZ_Be8GYMchFQHO3kQ8


Медията анонсира публикацията си с увода

Око да види:

Относно Глобалния миграционен пакт, който се очаква да се подпише на 10/11.12.2018 г.. в Мароко от всички страни, членки на ООН, с изключение на С
АЩ, Унгария и Дания (заявили досега).
Юристката Мартина Бьозвалд ни обяснява накратко за какво става въпрос (вижте обезателно видеото, което съкратихме, за да ви спестим подробности около споровете в Бундестага).


МАРТИНА=Матара

МАРТИНА БЬОЗВАЛД от рода=от рода Дуло на Бог Иза и Богиня Матара 

Тя казва:
"Дами и господа, това не е нищо друго, освен овластяващ закон за правото на инвазивно действие през границите на други държави.
Ако подпишем това, това ще е декларация за пълна капитулация, отказване от всякаква националност, от всякакъв суверенитет на ВСЕКИ народ, не само на народа на Германия.".

Да не кажете после, че не сте чули или разбрали.. Споделяйте и обсъждайте с приятели...
 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Документите от личното досие на юристката Мартина Бьозвалд разсекретихме с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

и които документи безапелационно указват, че смелата германска юристка, опълчила се срещу чудовищната юдео – ционистка машина, сграбчила в мъртвата си хватка всички европейски народи и целия западен свят с ЕС и ООН, включая САЩ и Русия, е от феноменната жреческа династия Дуло на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от които е духовният интелектуален прогресивен елит на всички народи по света, 
активирана за тази ѝ саможертвена мисия да буди зашеметените и омаяни в зомби безчувствие и вцепенени от коварната отрова на охолния материализъм западно – европейци .
Ето и няколко разсекретени документи от неизтриваемите цивилизационни жалони и културни и материални стожери и следи на Българските жреци от Дуло, построили всички култури и цивилизации по света:

МАРОКО=Кан (Жреци) на Мария 

МАРАКЕШ=Кан (Жреци) на Мария и Ешуа 

Задължитилно ще покажем и прокламираме законите, единствено които са с Божествено авторство и санкция и на които само трябва безусловно да се подчиняват и да изпълняват народите!

ЗАКОНИ от=от Кан (Жреци) на Иза
законите на Любовта, Братството и Мира, съставени от Божите светии, които са жреците на Исус, Българи, наши генетични святи и праведни Предци и Родители, преминали временно в светейши режим 

САНКЦИЯ от=САНКТСИЯ от=от Кан (Жреци) на Диана и Исус 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Вижте и другите съпридружителните публикации от сайта на The Bulgarian Times по тази тема за глобалната злодейска престъпна шайка, която дефинираме като Заговорниците срещу Българите!

ПРЕСТЪПНА ШАЙКА от=от Кан (Жреци) Братя от Бог Исуш – 

другият екип и отбор от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от изродени кланове на Техния род Дуло, на които Те са раздали и вменили за стриктно безприкословно дългосрочно изпълнение ролите на злодеите и отрицателните герои в транс – епохалната реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация, които са от Черното Братство и са реакционният политически управленчески и богаташки елити на всички народи 

ЗАГОВОРНИЦИ срещу народа на=ЗАГОВОРНИТСИ срещу народа на=
срещу народа на Бог Гристоз=срещу народа на Бог Исуз от Трахия 


Ционисткият план Калерги за унищожаване на бялата раса (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО)
https://bultimes.com/Ционисткият-план-Калерги-за-унищожав/

  
ЦИОНИСТИ от=от Диана и Исус
свръхизроден експериментален генно – инженерен продукт на Българските Богове с български жречески феноменен имплант, създаден от Тях да осигуряват перманентния екстремален геноциден режим за  закаляването и селектирането на Българите от жреческия род Дуло за праведни и святи духовни водачи и управници на всички народи при скорошното установяване на Абсолютната Диктатура – Диктатурата на Божието Царство на Любовта, Братството и Мира безалтернативно и безусловно за всички човеци и народи, издържали успешно атестацията на Съдния Ден човеци и народи.

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 

Безпристрастни Висши съдебни заседатели на тия епични процеси ще бъдем ние читавите и праведни Българи от Божия род Дуло.

image

Още разсекретени документи за престъпния българо – юдейски план Калерги вижте в нашия блог с парола на търсачката "безистена и заговорници срещу Българите", "безистена и юдео – ционисти", както и от статията ни 

Българският юдео – византийски генезис на ЕС, глобализма и унищожението на Българите, християнството и бялата раса в Европа с ислямистките нашественици

http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/27/bylgarskiiat-iudeo-vizantiiski-genezis-na-es-globalizma-i-un.1518271, 

пасажи от която ви предлагаме:
 
–––––––––––––––––––––––––––

Казахме, че семейство Кallergis е византийска критска аристократична фамилия, произлизаща от византийския император Никифор II Фока (гръцки: Νικηφόρος Β Φωκᾶς) и са били в един период владетели на Крит. 
Никифор II Флавий Фока, (912 – 969) е византийски император в периода 963-969. наречен "бледата смърт" за сарацините,което конфиденцално прозвище ни указва за пореден път неговия династичен произход от Дуло:
 
БЛЕДАТА СМЪРТ=Дуло от Иса и Богиня Матара Диана


НИКИФОРОС ФЛАВИУС ФОКАС=Кан (Жрец) от Павел, Сина на Бок Исус Вер (Змей) 
византиец, изроден династ от жреческата змейска династия Дуло на Бог Исус, на която династия навоепохалният родоначалник е Павел

image



НИКИФОРОС=КИН ФОР ОС=Кан (Жрец) Вер (Змей) Иса=Кан (Жрец) от Иса Вер – 
изроден черен жрец от династичната генеалогия на Исус Змея, Чиято змейска символика от 12 рептилски синонима е херметичната хералдическа символика на Българската Божествена династия Дуло от генетични потомци на Исус 

По времето на управлението на император Алексий II Комнин 1180 - 1183 (на гръцки: Αλέξιος Β "Κομνηνός ), той изпраща дванадесет благородни византийски семейства в Крит, с цел засилване на връзките между острова и град Константинопол – разбирай за потушаване на бунтовете на местното непокорно Българско население. 
Семействата са били кредитирани със земя и административни привилегии.
Един от 12 – те византийски командировани аристократи е Ioannis Phokas – династ и генетичен потомък на император Фокас.

IОANNIS PHOKAS=ФОК ИСИС=Бок Исус

IОANNIS PHOKAS=КАН ФО ИСИС=Кан (Жрец) от Бок Исус=Кан (изроден жрец) от Бог Исус
 
Името на Phokas е променено на Kallergis по време на венецианското владичество, за да се прикрие произхода му от най – черната мракобесническа анти – Българска византийска фамилия.

ФОКАС КАЛЕРГИС=Кан (жреци) от Гена на Исус Болкарина 

МРАКОБЕСИЕ срещу=срещу Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария

ВИЗАНТИЙСКИ ФАМИЛИИ от=ФАМИЛИИ от Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исуз 
 
ВИЗАНТИЙСКИ ФАМИЛИИ от=ФАМИЛИИ от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА  – 
изродени кланове от Българската жреческа династия Дуло от Сътворенческия светилищен комплекс на Боговете Демиурзи и Първосвещен Божи храм Безистена от постоянното Божии местообиталище и Команден център на Време – пространствения континиум Олимп, който е Олимб или Имбол, сиреч Ямбол, който Първосвещен Божи град Ямбол е пак казваме и анаграмният прототип и титуляр и на Божествената потомствена фамилия Дуло, и на всички човешки фамилии по света: 

ФАМИЛИЯ=ЯМФИЛ=Ямбил=Ямбол
 
Големи площи от Крит заедно с жителите им – Българското население, превърнати в роби, са били дадени на фамилията Фокас ––  Kallergis, които като владетели на острова се вписват от там нататък в най – мрачните и скръбни времена за местните Български и тракийски жители.

Името се появява отново много пъти в бурната история на Крит, но също и на съвременна Гърция. Тяхното видно управленческо и владетелско място и привилегии са оцелели по време на венецианското робство на Крит, тъй като те са били част от "privilegiati" – привилегированите колониални управници на служба на венецианците, които са зараждащата се юдейска банкерска олигархия. 


Юдо – византийците  Kallergis са служили верно и предано на венецианския юдейски  режим, като жестоко са смазвали всички опити на поробените Българи от острова да възстанат и се освободят от венецианците, които им злодеяния по – късно са манипулирани на книга с типичната юдо – византийска гръцка лукавщина  като "ръководство от Kallergis на революционните движения срещу венецианците" !

След османското завоевание на остров Крит (1669 г.) много от Kallergis се преместват в Йонийските острови и Евбея, Венеция и Русия.
Къде мислите, че отива родът на бащата на ЕС ?

Отива при своите съдружници, съзаклятници и съродственици юдео – византийци във Венеция, които преди това от 13 век още наемат дивите османски орди за нападения над Българите а през 14 век финансират османците за мащабната кампания за превземане на България, като ги вкарват на Балканите и в продължение на цял век ги насъскват за превземанено на България и на Европа. 

Във Венеция семейството, по – нататък наречено Calergi за да се скрие юдео –византийското гръцко звучене, влиза във брачни съдружия с юдейски фамилии на търговци и банкери Vendramin, Креспи и Гримани чрез бракове.
 
Разсекретяваме и личното досие на бащата на ЕС Калерги:

Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi=
Кан (Жрец) от
 Гена на Диана и Чар Иса Хала (Змей) Бълкарина от Тракия
 
Richard Nikolaus Coudenhove Kalergi=Грък, Кан (Жрец) от Дуло на Исуш Бълхарина от Тракия 

В Япония този мерзавец е известен като Ейдзиро Аояма, в което име се крие неговия Божествен, но изроден генезис: 
 
ЕЙДЗИРО АОЯМА=Иза и Мадара 
  
Майка му също е жива реклама с името си Митсу Аояма на генезиса ѝ от Българските Богове:  

МИТСУ АОЯМА=Иса и Диана Мама=Иса и Диана Мария Магдалена 

Википедия ни информира, че в 1922 году Куденхов – Калерги основал Паневропейския съюз, станал първата организация, стремяща се да обедини Европа (истинската юдео –пъклена цел на което обединение и организация вече знаете)
Първи членове на тази организация са големите Български посветени от Дуло на  израелтянския род на племето евреи – Алберт Айнштайн, Томас Манн, Зигмунд Фройд, Аристид Бриан и Конрад Герман Йозеф Аденауер – подмамени в началото от юдео –византийския гръцки злодей Калерги за да дадат легитимност на пъклените му планове, които те скоро разкриват и се оттеглят. 
 
АЙНШТЕЙН=Диана и Ешуа 

ТОМАС МАН=Иса и Диана МаМа=Иса и Диана Мария Магдалена 

ЗИГМУНД ФРОЙД=Ган (Кан, Жрец) на Иза и Богиня Мадара Диана 

АРИСТИД БРАЯН=Друид от Иса Вер (Змей)=Друид Вер (Еврей=Змей) от Иса 

КОНРАД ХЕРМАН ЙОЗЕФ АДЕНАУЕР=Кан (Жрец) от Рода на Мария и Бог Иза от Трахия 
 

Ще разсекретим и кодираните послания, вложени по внушение Свише във флага на фамилията Калергис 

image

флага на Калергис   
 
Мотото на флага на фамилията Калергис е
EN TOYTΩ NIKA (IN HOC SIGNO VINCES) – което официалното се обеснява от знаещите невежи като прословутата култова фраза Под този знак ще победиш !
 
Етимологиията на израза извеждат от Сим победи́ши! (ст.слав. Си́мъ побѣди́ши) — старославянски неточен превод на фразата,която според преданието (изготвено от посветените Българи чрез Свещеният шифър) римският император Константин Велики (който никога не е бил и минута император – справка в документите ни за генезиса на Канстантин) бил уж видял в небето редом с кръста пред предстоящата "победоносна" битка с тогавашния владетел на Италия Максенций

ПОБЕДОНОСНИ=Бог Иса и Богиня Диана 

В православната юдео – византийска христианска традиция този лозунг утвърждава всепобеждаващата вяра в Христа. 
Първото споменаване на тази фраза е дошла до нас в съчиненията на Евсевий Кесария "За живота на Константин"  на гръцки език ἐν τούτῳ νίκα  (ст.-слав. Си́мъ побѣжда́й). 

В последствие фразата получила разпостранение като христограмата (анаграма) IHS
която по – късно едновременно се явява съкращение на латинизирано – гръцката форма на името на Исус – IHSOVS (из Ιησούς) и абревиатурата на първите три думи но латинския превод на израза IN HOC SIGNO. 

По – късно IHS били поставени за емблема на ордена на йезуитите.   

А ето и разсекретени вложените кодирани послания в тия емблематични християнски сакралии, на които самите юдео – византийци от псевдо – Исусовата анти – Българска полицейско – инквизационна доктрина и институция Християнство, които са перманентните яростни гонители и преследвачи – геноцидатори на святите и праведни Българи феноменни жречески династични потомци на Исус и Мария Магдалена, са невежи ревностни приносители и надежден архив 
   
Ще заместим в гръцкия вариант на мотото на флага с неговото граматическо обяснение на буквата –– ипсилон, който е изконният древно – Български сакрален кодиран символ: 
 

EN TOYTΩ NIKA=EN TO ИПСИЛОН TΩ NIKA=Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Богиня Диана – 
шифрован документ,който ни указва в шифър, че Калергис са от изродени разклонения на юдейски династи от Българския свещен Божи род Дуло 

Същата информация ни потвърждава и латинският вариант на израза:
 
IN HOC SIGNO VINCES=ИН ХОГ СИГНЬО ВИНТСЕС=
Кан (Жреци) от
 Гена на Сина на Бохиня Диана и Исус – 
тази византийска фамилия е от генетични потомци на Павел, синът на Исус и Мария Магдалена   

IN HOC SIGNO VINCES=ИН ХОГ СИГНЬО ВИНТСЕС=Висантийси, Кан (Жреци) от Гена на Иса   

И ето под чий знак само ще победиш ни указва Българският превод, който е и оригиналната изходна база и за този крилат латински израз! 
 
ПОД ТОЗИ ЗНАК ЩЕ ПОБЕДИШ=ПОД ЗНАКА на Бог Ешуш и Богиня Диана  


Следва поредният документ указващ, че Божият Свят Дух на Българските Богове Демиурзи е изходната база на всичко и всички в света!


ИЗХОДНА БАЗА=Бохиня Диана и Изуз
 
ИЗХОДНА БАЗА=Духа на Бог Изуз – Святият Дух, Дух Святи 
  
...

Потомците на византийската фамилия Калергис са основните гръцки и европейски мафиоти, на които евро  – юдейският полицески диктаторски режим на ЕС раздаде стотиците милиарди кредити на Гърция от будалите данъкоплатци в Европа и които те откраднаха безпардонно по бандитски начин пред очите на всички, и когато далаверата стана ясна и вече трудно се укриваше, те ускориха със заговорниците срещу Българите целия престъпен цикъл – арабски пролети и цветни революции – войни на САЩ в Изтока за установяване на "демокрация" по американски – ИДИЛ и нашествие на ислямистките пълчища в Европа и България, за прикриване на следите си и провеждане на операцията по окончателното поробване и затриване на Българския свещен ген и духовен и интелектуален прогресивен революционен елит сред Европейските тракийски християнски племена и в България! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И още една актуална тематична публикация на The Bulgarian Times :

Поканата на Меркел към милионите мигранти ще е невинна грешка в сравнение с новия Глобален пакт за миграция на ООН 

https://bultimes.com/Поканата-на-Меркел-към-милионите-мигр/

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и небесните ни Светейши гости Свети Павел със Свети Демис Русос, наскоро скоро убития Свети Мъченик Джордж Майкъл и за да даде лично показания Свети Ричард Куденхов Калерги, по наследствено право светец и преминал доста дълъг пречистващо – оздравителен екстремален режим в спа – центъра с джакузитата с врящия катран... 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!

––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

В режим на допълнителна редакция от 6. 11. 2020 г. представяме актуални документи за развитие на пъкления юдео – ционистки план Калерги в чудовищната глобална диверсия на медицинския фашизъм и био – тероризъм Ковид  – 19

Технологичните гиганти Google, Oracle да наблюдават американците, които се ваксинират срещу COVID-19
https://humanity21.blog.bg/drugi/2020/11/05/tehnologichnite-giganti-google-oracle-da-nabliudavat-amerika.1734075






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
27.10.2018 23:58
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bor40 - Планът Калегри
28.10.2018 13:38
Групата на Калегри се внедрява в края на 19в в кръга на Султана.От там започват подмолните си действия.Калегри участва в турската езикова реформа в нач. на 20 в и създава съвременния турски език.След това се захваща и със съвременния Македонски език като се променят думи качествено---квалитетно и тн.
цитирай
3. bor40 - Планът Калегри
28.10.2018 13:44
По същото време ТРАКИЯ става ТУРКИЯ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7719795
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44348
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!