Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 22:42 - Нашествието на Българските Извънземни с Белите тракийски коне по светилищата и житните кръгове на Британия, маскирани като римляни!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2239 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 08.07.2018 16:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме с разкриване на плановете на Извънземните по предстоящото нашествие на Българските Извънземни с Белите тракийски коне по светилищата и житните кръгове на Британия, маскирани като римляни!

В
 предния постинг по темата

Тайната на посланията на Извънземните, които ни изпращат чрез Житните кръгове в Англия и по света.Белите коне на жреците от Дуло в Англия http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/01/tainata-na-poslaniiata-na-izvynzemnite-koito-ni-izprashtat-c.1614988
 
ви съобщихме, че ще представим някои от емблематичните фигури на Бели коне  в Англия, като с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast 1.1113546 

разскретявяме кодираната информация, вложена в тях.


– ако фоновата ни музикална плейлиста не стартира автоматично с отваряне на постинга, копирайте и пуснете с долния линк: 

https://www.youtube.com/watch?v=dfmML62x1Oo&list=PLa5 aFdApZnKpyTaKOwC_H1NuywafmpLX
Status Quo и Кейт Буш

Задължително ще разскретим кои са истинските Извънземни, които ги пишем и с главна буква, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 
   

image 

ИЗВЪНЗЕМНИ=
Изуз и Богиня Ма (Майка)  –   

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!     
 
–––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––

Официалната информация за хълмовите фигури на Бели коне ни съобщава, че са картини, изобразени в планини и хълмове, които се виждат на разстояние, за разлика от житните кръгове, които трябва да се видят отгоре.
В Англия някои от тези фигури ни връщат в праисторически времена и са свързани с древни богослужения, битки и исторически събития.

Конете обикновено се изработват чрез изкопаване на траншеи в хълмовете, след което се напълват с бял варовик. 
Фигурите изискват постоянно пъддържане иначе те бавно изчезват

Обаче казахме вече, че английските историци внимават осторожно някой да не повдигне въпрос за прилика на тези коне с т.нар." Тракийски конник" или конкретно за тези фигури като "Тракийски кон", защото някой любопитен изследовател като нас може да врътне анаграмата на наименованието на тази композиция и да стигне до нейното секретно значение:

ТРАКИЙСКИ КОН на=КОН на Кан (Жрец) на Иса от Тракия  

ТРАКИЙСКИ КОН=Кая (скала, скално мегалитно светилище) на Кан (Жрец) на Иса от Тракия  – 

и така да открием, че Белите коне са шифрован секретен документ, указващ че местата на построяването им са мегалитни светилищни енергийни комплекси на Българските жреци на Исус от Тракия, като жреците маркират с тях сакралната светилищна зона.
Техните посветени феноменни потомци поддържат през вековете композициите за да не изчезнат под растителността и се знае за поколенията местата на светилищата и техните майстори.

Или както прокламирахме в заглавието на постинга Белите коне на Албиона документират нашествието на Българските Извънземни с Белите тракийски коне по светилищата и житните кръгове на Британия, маскирани от фалшификаторите на Българската история, която е във фундамента и построението на световната човешка история, като римляни!

image

Westbury White Horse 

Този кон е разположен на хълма Вестбъри, на отлично място за наблюдение откъм стръмен склон. Сегашният кон на това място датира от 1778 г., макар по – стара версия да е била на това място по – рано, вероятно още от края на 17 век и по – рано. 
През 1778 г. конят е пренареден в сегашната си форма от лорд Абингдън.
Конят е висок 55 метра и широк 52 метра и е приет като символ на град Вестбъри 

Westbury=Братя от Иса и Диана

хълмът Westbury е мегалитен светилищен комплекс с амфитеатрална форма, изкуствено построен от Българските жреци от Бялото Братство от феноменната Божия жреческа каста Дуло на Българските Богове Демиурзи

Ето и Българските жречески родови документи на Лорд Абингдън, активиран и впрегнат от Светиите Горе, негови предци:

АБИНГДЪН=БЪГ ДИАН=Богиня Диана 

image
 
Alton Barnes White Horse

image

Alton Barnes White Horse

Конят Alton Barnes е нарисуван върху мегалитен светилищен комплекс с амфитеатрална форма, изкуствено построен от Българските жреци от Божията жреческа фамилия Дуло, кръстили го по името на Отец ни Господ Бог Исус Вер – който змейски синоним Вер е един от дванайсетте рептилски змейски синонима на най – древната и фундаментална култова животинска календарна символика на Боговете Демиурзи – змия, змей, дракон..., преминала в конфиденциална хералдическа символика на Тяхната потомствена династия Дуло .

image

Alton Barnes=Дуло от Иса Вер (Змей)

АМФИТЕАТРАЛЕН КОМПЛЕКС на=
на Бълкари Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана МаМа=
на Бълкари Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Богиня Диана Мария Магдалена 

Не е необходимо човек да има много богата фантазия, за да си представи този амфитеатрален светилищен комплекс, изпълнен с келти от Тракия и в подножието на сцената му ансамбъл от 
пеещи и танцуващи феноменни Българи от жреческата свита и отряди на Дионисиус, чрез които първожрецът твори чудеса на изцеление на хората и духовни и материални блага за тях!

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус 
 
image
 
image

Това са обезпаметените британски потомци на Българските жреци –
 оператори на светилищния комплекс, които се събират при езическите празници по тези култови места, и които точно казано тъпеят в тия сакрални моменти също като всички техни феноменни роднини – Българите в България, когато ходят по безбройните мегалитни светилища в култовите дни на празничния Български народен езически календар и тъпеят и куфеят във блажено свещено невиновно невежие непосветени, защо са дошли и какво да правят, и у които британски Български езически феноменни импланти е останал във външен демонстративен неустоим спомен от предците им само молитвеният ритуален жест на вдигнатите ръце към Боговете ни (който фигурален жест е прототипът на сакралния Български знак – Ипсилон, означаващ ИПСИЛОН=Бог Иса Ел (Змей)), без да знаят, милите, че във вените им тече свещената феноменна Божия кръв на Исус и Мария Магдалена и в гените и в биологичния им компютър са архивирани феноменните Божии  жречески характеристики, с които могат да творят необясними още и за нас чудеса, и които чудеса можем да формулираме само като чудеса на Българските Богове Демиурзи:

ЧУДЕСА на=на Диана и Исуш=на Дионисиуш  

Тия наши роднини крипто – Българи от Албиона са нашите скорошни сътрудници и съекипници от запаса от Армията на Дионисиус, които ще възкресим и активираме и преосветим за нов несънуван и немечтан живот с феномените на Дарбите на Святият Божи Дух за творене на чудеса за Българите и всички човеци, които минат изпитите и процесите на Съдния ден при Боговете ни, Чиито Висши съдебни заседатели ще бъдем ние святите и праведни Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство ! 

АРМИЯТА НА ДИОНИСИУС е от=е от Матара Диана и Исус 

НЕСЪНУВАН ЖИВОТ с=с Бог Исуж и Богиня Диана 

НЕСЪНУВАНИ МЕТШТИ от=от Исуш и Богиня Мат Диана 

МИНАВАМЕ ИЗПИТИ при=
при Бог Иза и Богиня МаМа Диана=
при Бог Иза и Богиня Диана Мария Магдалена

ИЗПИТИ при=при Иза и Богиня Диана 

ИЗПИТВАЩИ=Бог Изуш и Богиня Диана 

Нека разсекретим посланието, което ни изпраща единственият посветен от групата – шефът им друид, с двете бутилки пенливо шампанско:

ДВЕ БУТИЛКИ ШАМПАНСКО=
Балки (Българи) от Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

ДВЕ БУТИЛКИ ПЕНЛИВО ШАМПАНСКО=
Балки (Българи) от Кан (Жрец) Павел, Сина на  Бог Ешуа и Богиня Мат Диана 


Кратка справка откъде идва мистериозното и непознато досега име Албион на Британия.

– официални документи:

Албион е най – старото известно име на острова.
Римляните вероятно го назовават така във връзка със латинското 
albus – бял, заради известните бели варовити скални брегове на югоизточното крайбрежие на Дувър.
Името е вероятно от келтски произход.
А. Титуляр (Alt – Keltischer Sprachschatz 1896 г.) го превежда като 
Weissland (бяла земя)

Името Великобритания произлиза от името на римската провинция Британия, която е включвала Англия и Уелс. Древните римляни са наричали келтите, които са живеели по тези острови, с името британи.

– и тези документи, разшифровани и разсекретени със Свещения шифър:

АЛБИОН=БО ИЛ=Бог Ил (Змей) –
Българският Господ Бог Отец Исус Демиургът, конкретизиран в латинското име на острова  Аlbus, който латински език също като древно – гръцкият, е сакрална Българска жреческа информационна съкровищница и архив

Аlbus=Аl b us=Ел Бог Иса=Бог Иса Ел (Змей)

Weissland=land (земя, страна) на Бог Исус 

Weissland страна основана от=страна основана от  Дуло на Бог Исус 

БРИТАНИЯ=БРИТАНИ=БРАТИ + Н (кодировъчен назал)=БРАТИ=Братя
страна основана от Българите от Бялото Братство

image

Alton Barnes White Horse

На тази и на следващата снимка сме маркирали няколко тракийски (Български) могили на светилищния комплекс на този Бял кон, които могили са работните оперативни площадки (олтари) на жреците

image

Alton Barnes White Horse

И още едно оригинално съобщение от Българските жреци, привързано към навирената къса опашка на коня:

НАВИРЕНА КЪСА ОПАШКА НА КОНЯ=Барки (Българи) Кан (Жреци) на Бок Исуш 

image

Pewsey White Horse е фигура на Бял кон край село Пюсей, Wiltshire.
Възстановен е на варовиковата скала през 1937 г. и замества по – ранен кон, изчезнал под тревата и е един от осемте останали бели коне във Вилтшир. 

ПЮСЕЙ=Бог Иса    

Конят е най – известната забележителност в Pewsey и е негова емблема на флага: 
image 

Хълмът Пюсей е мегалитен светилищен комплекс с могилна форма, построен от Българските жреци, кръстили го по името на Отец ни Господ Бог Исус и затова на флага той е показан като типична тракийска (Българска) светилищна могила. които тракийски могили не са гробници и погребалници, а са светилищни енергетични мултифункционални съоръжения за производство на тях на духовни и материални блага и 
творене на чудеса от Българските жреци, като една от фунциите на тия светилища е да лекуват и възкресяват нуждаещите се Българи.

image

Devizes White Horse
 
Devizes White Horse, официално известен като Devizes Millennium White Horse, е  фигура на Бял кон на хълма Roundway Hill, в покрайнините на град Devizes, окръг Roundway, Wiltshire, England . 

Devizes=Богиня Диана и Исуз 

Devizes=ВЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН 

Devizes Millennium=
Бог Исуз Ел (Змей) и Диана МаМа=Бог Исуз Ел (Змей) и Диана Мария Магдалена

Фигурата е изработена през 1999 г., за да отпразнува предстоящото трето хилядолетие, и се основава на дизайн на древна фигура на Бял кон, която също е известна като Devizes White Horse или още като The Snobs Horse, която е много близка до настоящия кон. 

Snobs Horse=Horse (кон) на Бог Исус

Snobs Horse=Хан (Жреци) и Саре (Царе) на Бог Исус

Snobs Horse=Хесар (Кесар, Кайсер – Император) Син на Бог Иса

свръхсекретен документ, прокламиращ, че този светилищен комплекс е построен и осветен от Сина на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан и Цар=Кайзер Авитохол (33 – 333), пресъединил през втората половина на 1 век Албиона към Свещената Българска империя и оставил в жертвено служение на тия тракийски племена свои генетични потомци, развили Българската жреческа друидска каста на британците от които е духовният интелектуален творчески и прогресивен елит и реакционният управленчески и аристократически богаташки елит. .. 

image

Roundway Hill – светилищната могилна зикуратна пирамида, на която е оригиналният Бял кон  

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара 
 
image 
Roundway Hill
 
image
 
Roundway Hill – комплекс от тракийски (Български) светилищни могили
 
image

Roundway Hill – светилищната могилна зикуратна пирамида, на която е оригиналният Бял кон  

ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза от Тракия и Богиня Мадара  –
универсалната входяща парола за пропуск във всички зикуратни пирамиди по света, които всички до една! са Български!

И ето тайната на този изкуствен светилищен комплекс Roundway Hill и неговата конкретна входяща пусково – оперативна парола за неговото активиране: 

Roundway Hill=Диана Булхария

Roundway Hill=Булхари на Диана 

image

Около този Бял кон и в района на светилищния комплекс Roundway Hill службите на Извънземните редовно конструират и сплитат разнообразни житни кръгове с шифровани послания, които ви учим да разкодирате и четете в целия ни блог и конкретно в тази статия.

image

image
 
image

image

Следващият Бял кон – светилищен комплекс, е Broad Town White Horse

Broad Town=Братя от Богиня Диана 

В наши документи и конкретно в постинга ни

Downtown – главното южно направление и посока,заложени в генно –родовата памет на всички хора, и към която са тръгнали всички, а ние ги очакваме там!
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/03/.1400792 ,

сме ви разкривали защо Българските лингва – майстори са кръстили малките населени места в Британия с думата Town, припомняме ви пак:

Town=Богиня Диана 

image

Cherhill White Horse

Това е поредният Български амфитеатрален мегалитен светилищен комплекс, белязан с печата на Белия кон и съобщаващ ни в мегаанаграмен формат за Българския Бог Исус и неговите жреци – Бълхарите, разселили на острова тракийските племена и култивиращи и цивилизоващи ги периодично през епохите

Cherhill White Horse=Христош Бълхарина=Исуш Бълхарина  от Трахия

Cherhill White Horse=Бълхари на Христош=Бълхари на Исуш от Трахия
 
image

Marlborough White Horse или още познат като Preshute White Horse

Marlborough=Мария Болгария=Болгари на Мария 

Preshute=Братя от Ешуа 

image

Osmington White Horse е фигура на варовика на Osmington Hill на север от Weymouth  и е възстановена през 1808 в Даунс на Южна Dorset в енорията Osmington.
Фигурата е с дължина 85 метра и височина 98 метра
 
Ето какво пише с тези големи "конски" букви:

КОН С ЕЗДАЧ=Кан (Жрец) на Диана и Исуз=Кан (Жрец) на Дионисиуз

това е и правилното официално име на култовия "Тракийски конник", който е "тракийски" само по географски признак, а по произход е Български, и верния му прочит е Кон с ездач !

Тракийски кон го титуловат археолозите и историците фалшификатори и манипулатори на истинската Българска история, за да скрият постсътворенческото цивилизационно присъствие на Божествените Българи на Балканите и Тракия и да не вземем случайно да размешаме буквичките в описателно – обяснителното му наеменование Кон с ездач и без да искаме да получим по горната формула херметитеския жречески титул на Ездача с кон!

Osmington=Ган (Кан, Жрец) на Иса и Ма (Майка) Диана 

Weymouth=Бохиня Мат 

ДОРСЕТ=Друиди на Иса

ДАУНС=Диана и Иса 

image

Kilburn White Horse

image

Kilburn White Horse е хълмова фигура, изсечена на хълма в Националния парк North York Moors, близо до Kilburn в Северен Йоркшир, Англия.  

Kilburn=Булкарин

Kilburn White Horse=Бог Иса е Булхарин от Трахия 

Moors=Moor s=Мария и Иса 

Фигурата е с дължина 97 метра, висока от 220 фута (67 м) и покрива около 1.6 акра (6.475,0 м2) и се казва, че е най – голямата в Англия.   
Разположен на южния хълм на Sutton Bank, в края на масива Hambleton, и се вижда от голямо разстояние, особено на юг от Thirsk , като в ясен ден конят се вижда от Северен Лийдс на 45 километра на запад.

Sutton Bank=Бок Тати Иса
 

Hambleton=Хан (Кан, Жреци) от Дуло на Богиня Ма (Майка)

Thirsk=Иса от Тракия 

ЛИЙДС=Иса Ел (Змей) и Диана 
  
image


Woolbury White Horse

На южните заграждения на Woolbury Ringе Hill нашите жреци са направили поредната фигура на Бял кон, сигнализираща на потомците им за поредното мегалитно светилище. 
 
Woolbury White Horse=Бълхари Братя от Бог Иса 

Докато в Англия има 17 фигури с бели конски хълмове, като девет са наблизо в Вилтшир, това е единственият пример в Хемпшир. 
Разположен на две мили източно от Stockbridge, този кон е изработен не от креда, а от кремък, който е боядисан в бяло. 

ХЕМПШИР=ПХ ЕШ МИР=
Бох Ешуа и Мария  

Stockbridge=Кан (Жреци) Братя от Диана и Исуш=Кан (Жреци) Братя от Дионисиуш – 
поредният неизтриваем печат на Българските жреци, пълководци на феноменната армия на Дионисиус при генно – инженерните им освободителни културно – цивилизационни мисии сред тракийските племена на Острова

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Бог Изуш и Богиня Матара Диана
 
image

Конят Волбъри е много малък, дълъг едва 27 фута и е построен някъде преди 1846 г. До коня е имало кръст, построен по същия начин близо до него, който оттогава е загубен.

До всички Бели коне посветените са поставяли двураменни кръстове, за да бележат с тях и ни съобщят с този символен знак, че това са места на пресичане на земно – космическите потоци енергии и са езически светилища за опериране на тях и творене на чудеса от Българските жреци на Исус и Мария Магдалена 

КРЪСТ=Иса от Тракия

ДВУРАМЕНЕН КРЪСТ=Богиня Мадара и Иса от Тракия 
 
image

Този Бял кон е възстановен в края на 1790 г. от капитан от Стрихен, на хълма Мормонд – Mormond Hill , в памет на коня му, който бил убит в битката с холандците (Дуч) през 1794 г.

Ето тайната на тази 
британска аристократична фамилия Стрихен, която разкрива от Чий ген израстъци са:

СТРИХЕН=С ТРИХЕН=Иса от Трахия 

Познахте ли вече и Кръстницата на поредния изкуствен мегалитен светилищен комплекс 
Mormond Hill ?

МОРМОНД хълм=хълм на Мария Мад=хълм на Мад Мария=хълм на Ма (Майка) Диана Мария 

За пореден път разкриваме тайната на сакралното самонаименование Дуч на доскоро елитното и образцово холандско тракийско племе, от няколко десетилетия бързо израждащо се от антихристиянската джендър
 зараза!

ДУЧ=Диана и Ешуа 

А вижте какви ала –
 бализми дъвче официалната наука за холандците:

"Както и при всички етнически групи, етногенезата на холандците the Dutch (и техните предшественици) е дълъг и сложен процес.
Макар че по-голямата част от определящите характеристики (като езика, религията, архитектурата или кухнята) на холандската етническа група се натрупват през вековете, е трудно (ако не и невъзможно) ясно да се определи точната поява на холандския народ, чието тълкуване на името често е много субективно..
."


––––––––––––––––––––––––––– 

В графство Вилтшир е и голямата могила Silbury Hill и древният Български светилищен комплекс около нея Avebury Neolithic complex с 
Avebury Stone Circle (каменният кръг) с побити камъни и постоянно появяващи се мистериозни житни кръгове около тях. 

МИСТЕРИОЗНИ ЖИТНИ КРЪГОВЕ от=ЖИТНИ КРЪГОВЕ от Исуз и Матара 

image
 
Silbury Hill, Avebury Neolithic complex, England

Ето чий светилищен комплекс и непреходен и неизличим документ е могилната зикуратна пирамида 
Silbury Hill:

Silbury Hill=Иса Ел (Змей) е Булхарин
материализирана прокламация, че Бог Исус Змеят е Българин!

Четем и прокламацията, кои са построили този светилищен комплекс:

Silbury Hill=Булхари на Иса Ел (Змей) 

image

Голямата могилна зикуратна пирамида с постоянно рисуваните от Горе около нея житни рисунки и забитите камъни в земята – светилищни панели –
 менхири в този мегалитен Български жречески комплекс : 
 

ЖИТНИ РИСУНКИ за=за Христож=за Исуж от Тракия 

ЗАБИТИ КАМЪНИ=Кая (скала, скално светилище) на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана  

image
 
Avebury Stone Circle – Wiltshire

Avebury Stone Circle=Circle (кръг) на Богиня Диана и Иса Вер (Змей)

image
   
Възстановка на Българското кръгово светилище 
Avebury Stone Circle – Wiltshire 

image

image

Avebury Stone Circle – Wiltshire 

image

Avebury Stone Circle

ПОБИТИ КАМЪНИ=Кая (скала, скално светилище) на Бог и Богиня Ма (Майка) Диана 

МЕНКИРИ=Кая (скално светилище) на Мария 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Представяме ви и водачът на табуна от Бели коне в Англия – култовият Uffington White Horse 

ВОДАЧ НА ТАБУНА КОНЕ=ВОДАТШ НА ТАБУНА КОНЕ=
Кан (Жрец) на Бог Тати Ешуа и Богиня Диана 

image

Птичият поглед от високо ни показва един светилищен енергиен ансамбъл от амфитеатрално построени релефи, на централното место на жреческия олтар на който е Белият кон

image

За пореден път разсекретените документи свидетелстват кой е строителят на този светилищен енергиен ансамбъл:

ЕНЕРГИЕН СВЕТИЛИЩЕН АНСАМБЪЛ=Сина на Диана и Исуш от Ямбол

разбира се, че този и всички други новоепохални светилищни ансамбли на Земята са построени от Синът на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан и Цар/Император Авитохол (33 – 333) за този дълъг период на живот между хората и чутовно мащабно мегалитно –
 енергийно строителство, ведно с неговата първостепенна най – важна мисия на Сеяч на свещеното Божие феноменно семе и генен инженер на всички племена. 

image

image

image

Белият кон на Уфингтън се намира на 2,5 километра на юг от село Уфингтън, което се намира до Berkshire Downs (макар и сега в Оксфордшир).

УФИНГТЪН=ФУГН ТИЪН=Богиня Диана 
 
Berkshire Downs=Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Богиня Диана и Иса Вер (Змей)

ОКСФОРДШИР=Кан (Жреци) и Шаре (Царе) от Диана и Иса Вер (Змей)

Много змейове и дракони се появиха в този регион и сега ще разберем защо.

Белият кон на Уфингтън  е разположен на северозапад в близост до върха (на около 800 фута) от много впечатляващ стръмен склон под пътеката за дълги разстояния между Ridgeway, Whitehorse Hill и Saxon hillfort на замъка Uffington и над хълма Дракон. Наблизо има удобен паркинг на хълма Вулстоун и на хълма Whitehorse
 
И отново засекретените архиви на най – тайното място, което е най – ачик мястото, проговарят каква е тази змейска рептилска инвазия по Българските светилища и топоними в този регион и въобще в цяла Британия:

Ridgeway=Бога Драгон

хълм Whitehorse=хълм на Бог Иса от Трахия=хълм на Бог Иса Драхона

Saxon hillfort=Болхари Кан (Жреци) от Диана и Исус Ел (Змей)

хълм ВУЛСТОУН=хълм на Богиня Диана и Иса Ел (Змей)

Оказа се, че Белият кон на Уфингтън е изработен до една голяма тракийска светилищна могила, носеща името Dragon Hill – Хълм на Драгона, както са маркирани на следващия кадър:

image 

Dragon Hill и Белият кон

image

Хълмът Dragon (Българската тракийска могила) и Белият кон

image
 
Dragon Hill – светилищната могила на Дракона, погледната от Белия кон.

image

И отново йезуитско псевдо – научно официално обяснение за Драконовия хълм:

"Дракон Хил е малък хълм непосредствено под Белия кон на Уфингтън на границата на гражданските енории на Уфингтън и Уолстоун в английския окръг Оксфордшир.
През 1974 г. е прехвърлен от Berkshire. 

Дракон Хил е естествен хълм с изкуствен плосък връх (разположен под склона на хълма на Белият кон), към който има легендата, че е на този връх Свети Георги убил дракона.
Голяма кръпка от варовик, върху която няма трева, се предполага, че е мястото, където се разля кръвта на дракона."

Псевдонаучни ала – бала – ници и фалшификации, и дебело подчертаващи, че това било естествен хълм, за да ни накарат да не вярваме на очите си, както и на наследствената ни феноменна интуиция, че Dragon Hill  е една чудесна майсторски изработена по утвърдената древна Българска жреческа строителна технология и практика изкуствена тракийска (Българска) зикуратна могилна пирамида, и да не вземем да се запитаме какви са тия строители с феноменни способности, защо са я строили тази огромна могила и вземем да  познаем, че те са нашите Български предци – жреци, и познали се да се активираме на нейната мощна възкресителна енергетика и се преосветим и облечем със силата и мощта на Боговете ни!

И което за техен ужас и огромно съжаление и потрес се случи вече в България с нашия екип и с вас – вече просветени наши съкурсници от Сакра Духовна Академия Форум на Безистена, а нашите феноменни родственици в Британия са подготвяни за тези процеси все още в невидение, както ни демонстрират в следващата слънчева импресия  

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=H4iavycQuI0
Summer Solstice Sunrise - White Horse Hill

image

Бялата варовикова площадка на пресечената могила – пирамида е работното място на Българския първожрец на комплекса Uffington White Horse, на която сега се събират по време на езическите Слънчеви празници потомците на жреца 

 
image

за да посрещат Изгревите на висшия космогонен езически кумир и символ Слънцето,

image
 
без да си имат и най –
 малката представа чий символ е то, какво правят те на това свещено място, какво да правят в тези сакрални моменти,

image
 
кой ги е активирал и им е вменил да идват на това езическо място на Българските Богове Демиурзи, анатемосано от Християнската църква, фалшифицирала тези Богове и преследваща вече 1500 години Техните феноменни потомци – Българите,

image

и без да подозират, че носят свещената кръв на Българските Богове Демиурзи Исус и Мария Магдалена и техните феноменни гени и характеристики, които Те скоро ще им активират за да творят с тях чудеса за Българите и крипто –
 Българите по света с Любов!


Официалните документи казват:

"Белият кон на Уфингтън е несъмнено най – старата и най – известната британска фигура, която наскоро е датирана на 3000 години от Оксфордското археологическо звено, което е с 1000 години по – старо от досегашното датиране.

Това доуточняване с установяването на по – стари културни археологически пластове от 2000 години е поради факта, че Павел –
 Кан и Цар Авитохол, изгражда и надстроява новата светилищна конструкция на ансамбъла върху по – древно Българско светилище.

Това е най – старата фигура на хълмовете в Британия и тя е вдъхновила създаването на много други бели коне, въпреки че и особено близостта му до замъка Уфингтън може да е вдъхновила създаването на първия кон на Уестбъри от лагера Братън.
Най
 – ранното позоваване на това е през 1070, когато е споменат хълмът на кон, първото действително споменаване на самия кон е било през 1190.  

Конят е уникален по своите черти и много дълга конфигурация, фигурата му не е конска  и това кара много изследователи да вярват, че представлява митичния дракон, който Свети Георги убива на съседния хълм Дракон или до коня си. "

Може да е бил създаден, за да бъде почитан в религиозните церемонии, смятат историците, което е абсолютно вярно, като веднага разкриваме в чест и в почит на кои са тия и всички други религиозни церемонии по целия свят:

ЦЕРЕМОНИИ в чест на=ТС
ЕРЕМОНИИ в чест на=в чест на Иса и Матара 

В ЧЕСТ на=на Богиня Диана и Исуш 

В ЧЕСТ на=на БЕЗИСТЕНА

В ПОЧЕСТ на=на Бог Исуш  и Богиня Диана 

Подобни коне се срещат в келтски бижута и има доказателства за поклонение на коне през желязната епоха.
Смята се, че измиването и почистването на коня е по – късно религиозен фестивал, което дава повече достоверност за религиозния му произход.
Други смятат, че конят отбелязва победата на Алфред над датчаните през 861 г., или че е създаден през ХІV в.
Няколко железни монети, носещи представяния на коне, много близки до коня на Уфингтън, са открити и биха подкрепили теорията за кон от по-ранен период от седми или осми века.  
Най – ранният запис на Белия кон е от Abingdon Abbey в края на 12-ти век, въпреки че белият конски хълм е споменат още преди век.   
 
Хълмът е използван като фон за създаване на музикалното видео на песента на Кейт Буш Cloudbusting.


Кейт (Катрин) Буш е култова емблематична английска певеца –  посветена езотеричка, което е документирано в нейното секретно Българско жреческо родово досие и сърдечното приятелство и творческите ѝ контакти с голямата Българска странджанска жрица Янка Рупкина, с която записва вокалите на мистичните ѝ песни от от албума The Red Shoes  

Red Shoes=Рода на Ешус
сакрални мистични езотерични песни със секретна информация за Българския Божи жречески род Дуло на Исус  

КЕЙТ БУШ=Кан (Жрица) на Богиня Диана и Ешуа  

КАТРИН БУШ=Бог Ешуа от Тракия

КАТРИН БУШ=Бог Ешуа Тракона

КАТРИН=ТРАКИН=Тракон=Дракон

КАТРИН=КАТИР=Катар

Ето и защо Катрин (Дракон – феноменна Българска жрица от Българската рептилска Божествена династия Дуло и Катар) е преследвана от Инквизицията и свещенодейства на друидския драконов хълм – 
светилище

image

и твори чудеса и природни стихии на него в клипа на песента ѝ от нашата фонова плейлиста
 
image

https://www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw

Kate Bush - Cloudbusting 

Cloudbusting=Кан (Жреци) от Дуло от Гена на Богиня Диана и Иса 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Този импресиен репортаж от житните кръгове и светилищата на Белите коне в Британия ни продиктуваха Българските жреци – светии, строители и оператори на тия светилища, които  скоро ще бъдат космодрумите и полигоните за тяхното дебаркиране от планираната инвазия и нашествие на Божията армия в деня на Явяването на Българските Богове на Земята пред Българите по целия свят и началото на процесите на Съдния Ден! 

КОСМОДРУМИ на=на Кан (Жреци) на Иса и Ма (Майка) Диана Мария 

ИНВАЗИЯ=Бог Иза

НАШЕСТВИЕ=на Богиня Диана и Исуш

Вижте и баладата за Белите коне

https://www.youtube.com/watch?v=UlIAlaiE6Do
Song of the White Horse          David Bedford, 1978

Благодарим за участието и подкрепата на потомците на Българските жреци от групата на Status Quo, които редовно участват в музикалните фестивали в Англия, организирани вси по такива култови сакрални езически светилищни места!

Status Quo=СТЕЙТЪС КВУ=Кан (Жреци) на Бог Тати Исус


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светиите строители и оператори на светилищата в Британия, водени от Свети Павел
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
03.07.2018 22:44
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723832
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44361
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!