Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2018 04:40 - Тайната на посланията на Извънземните, които ни изпращат чрез Житните кръгове в Англия и по света.Белите коне на жреците от Дуло в Англия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2763 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 08.07.2018 15:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Официалната материалистична наука и подшефните ѝ медийни цензури и манипулатори полагат отчаяни и нагло смешни усилия да ни убеждават, че житните кръгове са дело на местни майтапчии, а не на Извънземните.
Временните самоназначили се господари на народите и на света изпитват все по – голям и ужасяващ ги страх от Извънземните, които все по – очебийно и категорично демонстрират безапелационно присъствието и господството си навсякъде около нас, като непрекъснатата изработка от тях на житни кръгове в Англия и навсякъде по света е една реална и очебийно крещяща демонстрация на реалното им съществуване и опериране със свръхестествени феноменни технологии в невидимото измерение.

Ако фоновата ни плейлиста не стартира автоматично в няко и браузери при отваряне на поста, копирайте адреса на клипа и пуснете ръчно

https://www.youtube.com/watch?v=pllRW9wETzw&list=PLa5-aFdApZnL6zWAfTUbq1XJ-xl1srJcl
Kate Bush - Cloudbusting   Друидите, господари на стихиите!


Преди да ви покажем малка част от последните видео – послания на Извънземните по житните ниви, които те са съставили и зашифровали с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

ще разскретим кои са истинските Извънземни, които ги пишем и с главна буква, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души ! 
  

image


ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!    
 
Световните агенции както и специализираните сайтове за наблюдение и регистриране на постоянно появяващите се рисунки из житните полета и ниви на Англия и по други места по света, съобщиха за поредната геометрична житна пластика – "Звезда пентаграм в две окръжности", нарисуван от Извънземните на 23 юни 2018 в Англия, панорамен изглед от който ви показваме отвисоко в клипа  :

https://www.youtube.com/watch?v=XX76w9_nb04 
Hackpen Hill, Broad Hinton, CROP CIRCLE 23.6 .2018 4k60p 

Обширна галерия със снимки на поредното кодирано послание на Извънземните ви предлагаме в сайта

http://www.cropcircleconnector.com/2018/hackpenhill2/hackpenhill2018b.html







image

image

Ето какво ни съобщават с поредния оригинален Божи печат Извънземните – Българските Богове Демиурзи, в тези рисунки и документи:

ЗВЕЗДА=Богиня Диана и Изуз

ЗВЕЗДА=ЗВЕЗДА + Н (кодировъчен назал)=ВЕЗИДЕН=БЕЗИСТЕН

Българските Богове указват с това шифровано послание за посветените Българи, къде ще отворят скоро за предстоящото им дебаркиране на Земята енергийните заграждения на Време – пространствения континиум, чийто Команден център и Главен транс – пространствен КПП и портал е техният първосвещен храм Безистена в Ямбол


Разкриваме и тайната на мистерзния геометричен символ Пентаграм:

ПЕНТАГРАМ=ПЕГ МАТАР=Богиня Матара

ЗВЕЗДА ПЕНТАГРАМ=Бог Изуз и Богиня Матара Диана

В ДВЕ ОКРЪЖНОСТИ=
Богиня Диана и Бог Кристож=Богиня Диана и Бог Изуж от Тракия

БОЖИ ПЕЧАТ на=на Бог Ежуш и Богиня Диана 

ГЕОМЕТРИЧНИ СИМВОЛИ на=на Ган (Ган, Жреци) на Матара Диана и Исуш от Ямбол – 
всички – всички до един без изключение!, геометрични символи и знаци, са дело на Българските феноменни жреци за пренос и съхранение с тях на секретна кодирана информация за Българските Богове!

СЕКРЕТНА КОДИРАНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Исус Кристос от Тракия и Богиня Матара 

image

Ако някой не разбира тия документи, ясни и разбираеми като христоматийната показна доказателствена задачка 2 + 2=4 или още по елементарната 1 + 1=2, настойчивият ни съвет е да влиза от началото на просветителския ни курс в блога ни  http://bezistena.blog.bg ,  защото няма никаква друга алтернатива за него и за всички човеци на Земята!

––––––––––––––––––––––––– 

И няколко коментара от поста ни във Фейсбук:
 

Жечка Раденович 

Невероятно! Съжалявам, че някои неща ми са недостъпни и трудно разбираеми, но все пак влизам по малко в "час"


Nedelcho Nedelchev
 


ДРЪЖТЕ СЕ БРИТАНЦИ ! РУСНАЦИТЕ КАЦАТ !



Иванка Ахчийска 
·

БлагоДаря за прекрасната новина! Ще очакваме скорошно развитие!


Стоянка Йотова 

Звезда с пет лъча - петата раса ... Две окръжности водене на диалог петата раса да води диалог това ни напомнят постояно създания от други светове


Mariyana Vicheva 

Горда съм,че ви имам и,че съм с вас!
Благодаря за всичко,което ми давате!      
   
ДАВАТ МИ ВСИЧКО=Богиня Мат Диана и Бок Исуш


Инж. Иван Дунчев за 
Стоянка Йотова :

Звезда с пет лъча - петата раса ... Две окръжности водене на диалог петата раса да води диалог това ни напомнят постояно създания от други светове


СЪЗДАНИЯ ОТ ДРУГИ СВЕТОВЕ=
СЪЗДАНИЯ ОТ Богиня Диана и Бог Иса от Трагия

СЪЗДАНИЯ ОТ ДРУГИ СВЕТОВЕ=
СЪЗДАНИЯ ОТ Трагия на Богиня Диана и Бог Иса 

СЪЗДАНИЯ от=от Диана и Исуз=от Дионисиуз 


– Тия документи, изпратени ни от Боговете ни, са категорична показна демонстрация на сътворенческия постулат, че във всички основни и категорийни думи и изрази на Свещения Божествен Български сътворенчески език са имплантирани Българските Богове Демиурзи!

 


Нека сега обследваме местността, където е нивата с новия житен кръг   

https://www.youtube.com/watch?time_continue=293&v=DI1h7x8daNU
Crop Circle at Hackpen Hill - Reported 23.06.2018

image

Още първите панорамни кадри отдалече ни показват непосредствено до житния кръг горе вдясно от него една тракийска (Българска) могила, а вляво до нея има фигура на култовите фигури в Англия на Бели коне  – White Horse, чиято тайна бе непозната досега и бе пълна мистерия за официалните и любителите изследователи.

Ето тайната на мистериозните Бели коне: 
 
White Horse=Бог Иса от Трахия   
 
White Horse=Horse (кон) на Богиня Диана 

МИСТЕРИОЗНИ КОНЕ на=КОНЕ на Матара и Исуз

МИСТЕРИОЗНИ КОНЕ=Кан (Жреци) на Матара и Исуз

Сега в Англия са се съхранили 17 бели конски фигури, като 13 други са погълнати от от настъпващата растителност.

ТРИДЕСЕТ БЕЛИ КОНЕ=Балки Друиди на Иса и Диана 

Английските историци внимават осторожно някой да не повдигне въпрос за прилика на тези коне с т.нар." Тракийски конник" или конкретно за тези фигури като "Тракийски кон", защото някой любопитен изследовател като нас може да врътне анаграмата на наименованието на тази композиция и да стигне до нейното секретно значение:

ТРАКИЙСКИ КОН на=КОН на Кан (Жрец) на Иса от Тракия  

ТРАКИЙСКИ КОН=Кая (скала, скално мегалитно светилище) на Кан (Жрец) на Иса от Тракия  – 

шифрован секретен документ, указващ че местата на построяване на Белите коне са мегалитни светилищни енергийни комплекси на Българските жреци на Исус от Тракия, което документирахме с горната снимка, както ще се убедите и от следващите снимки на Бели коне, като жреците маркират с тях сакралната светилищна зона.
Техните посветени феноменни потомци поддържат през вековете композициите за да не изчезнат под растителността и се знае за поколенията местата на светилищата и техните майстори.

МАЙСТОРИ=Матара и  Иса 

МЕСТА НА ПОСТРОЯВАНЕ на светилища на=на светилища на Бог Исус и Богиня Матара Диана 

image

image
 
Hackpen White Horse е фигура на Бял кон на хълма Хъкпен Хил, разположен близо до Marlborough Downs, на две мили югоизточно от Broad Hinton, Wiltshire, Англия.

Hackpen=Кая (скала, скално светилище) на Бох
 
Marlborough Downs=Богиня Диана Мария и Иса Булгарина=Богиня Мадара и Иса Българина

А иначе само Downs означана селище, малък град за да си документира кои са Боговете на строителите и жреците на селището:

Downs=Богиня Диана и Иса 

Broad Hinton=Братя Хан (Жреци) от Диана 

Wiltshire или само Wilts, е графство, кръстено по анаграмна комбинация от имената на Българския Бог Исус и Неговия първопрестолен град Дъбилин, който е древното име на Ямбол, от който са тръгнали навремето Българските жреци и царе на разселваните по тия места тракийски келтски и саксонски племена:

Wilts=Иса от Дабилин

Wiltshire=Шаре (Царе) от Дабилин

Това е една от деветте фигури на Бели кони, разположени във Вилтшир.
Предполага се, че през 1838 г. е бил направен (възстановен) от местния енорийски служител Хенри Еатвел, за да отбележи коронацията на кралица Виктория, и има площ на 90 кв.метра

ХЕНРИ ЕАТВИЛ=Бълхарин от Диана
активиран за тази му мисия Български жречески потомък,свидетелстващ и с името генезиса си


Hackpen White Horse не е единствената форма на хълма в памет на кралица Виктория; през 1887 г., за нейния Златен юбилей, са засадени на един хълм редица дървета във формата на "V" в Westmeston, Съсекс. 
Конят Hackpen White Horse прави връзка с най – близкия бял кон на Swindon.  

Westmeston=Богиня Мат Диана и Исус 

СЪСЕКС=Кан (Жрец) на Сина на Исус
по името на Кан и Жрец Авитохол (33 – 333), който е Павел – първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, който е и всички т.нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан, генно – инженерно ашладисал, култивирал и цивилизовал в края на 1 век тракийските племена на Острова и присъединил ги като имперска провинция към Свещената Българска империя, което е прогресивен цивилизационен процес, фалшифициран хиляда години  по – късно като "римска окупация" на Британия.

–– още инфо за Кан Авитохол/Павел  вижте в блога ни с парола на търсачката"безистена и Авитохол", "безистена и Павел"

Swindon=Иса и Богиня Диана 

Hackpen Hill е култово място за постоянно перодично появяване на житните кръгове и много от тях са били наблюдавани там през годините.
Те не винаги се появяват в една и съща нива всяка година, а понякога се появяват на върха на хълма, както са показани на следващите снимки:

image

Hackpen Hill 2013 

image

Рисунката на Hackpen Hill от 15 юли 2013 г. се нарича The Dream – Catcher (Ловец на сънища) заради приликата ѝ с култов индиански талисман, който традиционно се дава на бебетата за да отблъсква кошмарите им.
 
Защо тази фигура и талисманът носят това име, се опитват да обяснят изследователите и почват художествено – поетични упражнения:

"Този Ловец на сънища има прекрасна осемкратна геометрия, защото осем е броят на периодичното подновяване или броят на "резонанса", който звучи в октавата след нотите от музикалната скала.
Символиката на сънуващия сънува мисли за връзката на съзнанието между житните кръгове и тези, които взаимодействат с тях.
Тази формация носи и класическия петъгълник в своя дизайн.
Това изображение показва, че кръгът на посевите в прилежащия ландшафт улавя атмосферата, настроението и силата на фигурата, докато тя остава на полето." ...

и други подобни мисловни гимнастики и литературно – мистични упражнения, с които могат да се напишат томове увлекателни и научно – популярни книги, романи и интригуващи филми, които обаче няма да могат да разкрият и молекулка от тайната на житните послания на Извънземните, които ни съобщават следното с тия житни пластики – пощенски релефни картички: 

Dream Catcher=Кан (Жрец) и Чар (Цар) на Диана Матара 

 
ОСЕМКРАТНА ГЕОМЕТРИЯ=Кан (Жреци) на Иса от Трагия и Диана Мат Мария 
 
В СВОЯ ДИЗАЙН носи инфо за=носи инфо за Богиня Диана и Бог Исуз 


Ловец на сънища (англ. dreamcatcher, dream catcher , на езика оджибва –asabikeshiinh,  което е неодушевена форма на думата "паяк" или bawaajige nagwaagan "ловец на сънища") или Сънохващач —
е ръчноизработен 
индиански талисман, състоящ се от върбов обръч, в който е преплетена мрежа от шнурове, наподобяваща паяжина.
В центъра се поставя перо от нощна птица, най – често някакъв вид сова.
Амулетът може да се декорира с различни елементи като пера, мъниста и т.н.
Смята се, че този предмет може да предпази спящия от зли духове.
Според оригиналната 
оджибвейска традиция, Ловецът на сънища "филтрира" сънищата, като през отвора в средата преминават само добрите и приятни сънища.
Злите и лошите сънища се заплитат в мрежата и с първите лъчи на слънцето се разпадат

Ето мистичната предпазна и лечебна тайна на Ловеца на сънища, разсекретена чрез Свещения шифър, който разчиства кодировъчните звуци и букви:

Аsabikeshiinh=Бок Исуш

Вawaajige (ловец)=Богиня Диана и Бог Ежуа 

Ето защо нощната сова е култова свещена птица при индианците и още много други народи, част от всички народи, цивилизовани от Българите:

СОВА=Иса Бог=Бог Иса

НОЩНА СОВА=НОШТНА СОВА=Богиня Диана и Исуш 

НОЩНА СОВА=НОШТНА СОВА=ВОШАСТОН=БЕЗИСТЕН  – 

защото носи анаграмно име на Българските Богове и е символ на всевиждащите и в тъмното Български Богове и Техните жреци – светии от първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол. 

Оджибве
, или оджибва, а като самоназвание — анишинаабе — е индиански народ от алгонкинското езиково семейство.
Разселен е в резервати в САЩ в щатите Мичикан, Висконсин, Минесота, Монтана, Манитоба, Саскачеван и Британска Колумбия

Да се насладим (изкефим, казано по разговорному) на кодировъчното майсторство на Предците ни, водени от Кан и Цар Авитохол/Павел, ударили не само неизтриваемия Божи кръстнически печат, но и генно – инженерния, на всичко де що има из Америка и по света!   

ОДЖИБВЕ=Богиня Диана и Бог Ежуа 

АНИШИНААБЕ=БА ИША + НН (кодировъчни назали)=БА ИША=Бог Иша  

МИЧИКАН=МИТШИКАН=Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка) Диана и Ешуа 

ВИСКОНСИН=Бок Исус

МИНЕСОТА=Ма (Богиня Майка) Диана и Иса 

МОНТАНА=Ма (Майка) Диана

МАНИТОБА=Мат Богиня=Богиня Мат=Богиня Ма (Майка) Диана

САСКАЧЕВАН=
САСКАТШЕВАН=Кан (Жрец) Син на Богиная Диана и Исуш
по името на Първожреца Кан Авитохол, Павел

КОЛУМБИЯ=КИ ЯМБУЛ=Кан (Жрец) от Ямбол 


https://ru.wikipedia.org/wiki/Оджибве_(народ) :

Совет трёх огней
 (англ. Council of Three Fires), или Niswi – mishkodewin на языке анишинаабе — длительный (с XVIII века) племенной союз трёх алгонкинских племён: оджибве («старший брат» или «хранители веры»), оттава («средний брат» или «хранители ремесла») и потаватоми («младший брат» или «хранители огня»). 

Оджибве се явяват "старши братя" или "пазители на вярата" в съществуващия от 18 век съюз на индианските племена, известен като Съвет на трите огъня.

ОДЖИБВЕ=Богиня Диана и Бог Ежуа 

Niswi – mishkodewin=Кан (Жреци) на Бог Исуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

СЪВЕТ НА ТРИТЕ ОГЪНЯ=Друиди от Гена на Иса и Богиня Диана
 
СОВЕТ ТРЬОХ ОГНЕЙ=Гена на Богиня Диана и Иса от Трахия – 

разпечатките на тия сакрални родови документи указват безапелационно, че в този съюз членуват само индиански жреци, потомци на Българския Кан и Цар/Император  Авитохол/Павел, Сеячът на свещеното Божие генетично феноменно семе сред индианците и култиватор и цивилизатор на индианците в Америка

Council of Three Fires=Бълкари Братя от Сина на Иса 

Историческо развитие на амулета:

Ловецът на сънища в миналото е бил свещен предмет, характерен единствено за културата на народа оджибуей.
През втората половина на ХХ в. Ловецът на сънища постепенно се превръща в явление от т.нар. паниндианска култура, в която се смесват традиции на различни индиански народи.
Сега той е широко разпространен сувенир, който често няма никакво реално културно значение, а само лесно разпознаваема форма и псевдоиндиански дизайн.
Ловецът на сънища е популярен и сред привържениците на съвременната ню-ейдж култура. Мнозина съвременни индианци смятат такова използване на амулета за комерсиализирано и нежелателно културно взаимстване. 

–– откъс от сайта на  Българско Индианско Общество "Орловият Кръг" за индианското ръководство за направа на този амулет Сънохващач, което е Български жречески херметичен секретен документ :


http://www.eaglecircle.org/indexbg/docs/almanach/broj1/dream.html
За Сънохващача
Търсете символа във всяко нещо 

Възползваме се в най – пълна степен от този съвет и веднага търсим и намираме символите на свещените Прототипи на всички неща: 

СЪНОХВАЩАЧ=СЪНОХВАШТАЧ=Хан (Жрец) Сина на Богиня Диана и Исуш  – Павел

Ето и символа на символите:

СИМВОЛ=С ИМВОЛ=Иса от Ямбол 

СИМВОЛ НА ВСЯКО НЕЩО=СИМВОЛ НА ВСЯКО НЕШТО=СИМВОЛ на Бокиня Диана и Исуш 

ВЕДНАГА ТЪРСИМ И НАМИРАМЕ=Богиня Диана Мама Мария и Иса от Трагия 


image

...Начините, по които напътствията на Вакан Танка (Великата Тайна) стигат до нас, са много. Идеите, сънищата, картините, които очите на съзнанието ни виждат, са част от тези начини. И тези сънувани, видяни напътствия и уроци ни се дават, за да бъдем Истински Хора.
 
ВАКАН ТАНКА=Кан (Жрец) на Бокиня Диана 

За да имаме добър живот, за да споделяме научените уроци с всички останали човешки същества. И за да втъчем тези уроци в живота си, който да стане и да бъде живот, изпълнен всяка минута от съзнанието и усещането за Свещеност.
Защото ако Свещеното не присъства в живота ни, дори в най-обикновените (на пръв поглед) неща, то едва ли бихме могли да бъдем трайно и истински щастливи.

СВЕЩЕНИ=СВЕШТЕНИ=Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕНИ=СВЕШТЕНИ=ВЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

И въпросът не е просто да съществуваме, въпросът е да живеем!
А, за да живееш, трябва да знаеш как!?
Един от начините да разбереш това е да получиш уроците си от сънуването, от картините, които Великата Тайна ни изпраща.

Танцуващи сънища, сънища-сенки и вещи сънища. Това са трите вида сънища, които идват при хората. 
...
Перото от сова или бухал отстранява лошите сънища, като ги изхвърля през дупката, а добрите насочва и довежда до човека.  

––––––––––––––––


Представяме ви символ –
 веруюто на Българско Индианско Общество "Орловият Кръг" от техния сайт:


"Орловият Кръг" е достатъчно широк, за да побере в себе си всички, които намират в сърцето си мисли и чувства, съзвучни с нашите.
Необходимо е само едно условие - дълбока, силна, истинска любов към индианците, тази необикновена раса, на която съдбата е отредила тежки изпитания, но и ролята на едни от Учителите на човечеството.

Приятелю мой,

Те ще се завърнат отново.

По цялата Земя,

Те се завръщат отново.

Древните учения на Земята,

Древните песни на Земята.

Те се завръщат отново.

Приятелю мой, те се завръщат.

Аз ти ги давам,

И чрез тях

Ти ще видиш,

Ти ще разбереш.

Те се завръщат отново

Тук, на Земята.

Песен на вожда Лудия Кон (ок. 1842 - 1877)


––––––––––––––––

Подаваме заявленеие за членство в това прекрасно крипто – Българско общество с разсекретен документ от поетичното им лого – прокламация:
 
Завръщат се отново
Древните учения на Земята,
Древните песни на Земята.

ЗАВРЪЩАТ СЕ ОТНОВО ДРЕВНИТЕ УЧЕНИЯ НА ЗЕМЯТА=
ЗАВРЪЩАТ СЕ ОТНОВО Тати Езуш и Богиня Матара  

ЗАВРЪЩАТ СЕ ОТНОВО ДРЕВНИТЕ ПЕСНИ НА ЗЕМЯТА=
ЗАВРЪЩАТ СЕ ОТНОВО Тати Исуз и Богиня Матара 

Абсолютно точно и вярно, както пророкува и Света Ванга, че скоро всички религии на Земята ще бъдат премахнати в раз и Боговете ни ще установят най – древното учение на Земята – Учението на Разума!

УЧЕНИЕ на РАЗУМА=УЧЕНИЕ на Иза и Мария 

Ето и жреческото досие на вожда Лудия Кон:

ЛУДИЯ КОН=ДУЛИ КОН=Дуло Кан=Кан (Жрец) от Дуло

ВОЖД ЛУД КОН=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Диана и Ежуа  

В отделен постинг ще разработим информацията за народа Оджибве.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


На същия парцел на Hackpen Hill на 5 септември същата 2013 година небесните светейши художници и плетачи изработват поредните едно до друго две житни пана:

ЖИТНИ ПАНА за=за Ежуа и Богиня Диана 

image
 
image

Те са дефинирани само като "формация" и "накит гердан"

ФОРМАЦИЯ=ФОРМАТСИЯ=Богиня Матара и Иса 

НАКИТ ГЕРДАН=Кан (Жреци) на Диана от Тракия

През този сезон са се появили около десет образувания на този участък на Hackpen Hill,
като фермерът собственик ги превръща в добре платена атракция за любителите на мистериозните житни кръгове!

МИСТЕРИОЗНИ ЖИТНИ КРЪГОВЕ от/за=ЖИТНИ КРЪГОВЕ от/за Исуз и Матара

На същия парцел откриваме поредната пощенска пратка – кодирано послание от Извънземните, нарисувано и изплетено от тях на 23 юни 2016 година :

image

Хекпен Хил, Уилтшър

Този кръг от житни растения се появи на сутринта на 23 юни 2016 г и е почти в същата позиция, в който е и Dream – catcher през 2013 г.
Кръгът е 130 фута в диаметър и е в нивата с млада зелена пшеница.  
Фермерът е отворил това поле на посетителите и взема 3,00 лири на човек , които отиват в благотворителна организация

image

Това е изключително предизвикателно изображение.
Обикновено житните кръгове не ни показват толкова привидно агресивно изображение и неговият смисъл остава загадъчен.
Някои направиха известна връзка между това изображение и излизането на Обединеното кралство от ЕС.
Изобразени са "риби и озъбени акули", които ни прокламират:

РИБИ ОЗЪБЕНИ АКУЛИ=Бог Иза е Бълкарин

КРАЛСТВО на=на Бълкари от Иса и Диана 

Акулите обикалят около трикветрата, келтски сакрален символ, като английските изследоватери – езотерици споделят, че ако се отнесем отговорно към този кръг от житни култури, това ще е един завладяващ и интригуващ въпрос.

Колкото и да се интригуват, както вече десетилетия се интригуват и вълнуват от житните кръгове англичаните, без нищо никой досега да разбере какво им казват Извънземните с тях, нищо няма да разберат докато не научат мотамо Свещения Български език и Свещения шифър и почнат да се просвещават ревностно от блога ни със следващите формули:

ТРИКВЕТРА=Братя от Тракия=Братя Катари
херметичен символ на Българското Бяло Братство на Богомилите, които са и Катарите, от които са жреците друиди на келтите 

НАУЧИ МОТАМО=Ешуа и Диана МаМа=Ешуа и Диана Мария Магдалена

И  още едно изплетено житно послание на 16 юли 2016 година 

image   

image 
Странно е това, което някои хора могат да видят в този кръг.
Този, който посетиха Hackpen Hill на 16 юли 2016 г., правят някои интересни интерпретации.
Някои коментират, че това е платена реклам от производителя на автомобили Mitsubishi, тъй като съдържа логото им в центъра !

image

Ето чия реклама е това житно пано, която никой освен Извънземните – Българските Богове и техните светейши служители – манипулатори и монтажисти на материята и енергията във време – пространственните измерения, не може да направи каквито и пари да дава!

Mitsubishi=Богиня Ма (Майка) Диана и Исуш 

Собственикът на парцела – фермерът Hussey пусна посетители  с билети от  3,00 лири вход, като парите отиват в касата на болницата на Свиндън.

Hussey=Хан (Кан, Жрец) на Исус

СВИНДЪН=Иса и Богиня Дина 


image

image

На 5 юни 2017 г в същата нива от Горе изплетоха тази Шестолъчка, с която ни съобщиха за Шефа на Божието светейшество: 
 
ШЕСТОЛЪЧКА=ШЕСТОЛЪТШКА=Кан (Жрец) от Дуло Син на Диана и Ешуш

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В режим на редакция с допълнение ще ви представим и някои от емблематичните фигури на Бели коне  в Англия.
Хълмовите фигури на Бели коне са картини, изобразени в планини и хълмове, които се виждат на разстояние, за разлика от житните кръгове, които трябва да се видят отгоре. В Англия някои от тези фигури ни връщат в праисторически времена и са свързани с древни богослужения, битки и исторически събития.
Конете обикновено се изработват чрез изкопаване на траншеи в хълмовете, след което се напълват с бял варовик.
Фигурите изискват постоянно пъддържане иначе те бавно изчезват

За да могат повече Българи да прочетат тази сакрална информация, развихме продължението на темата за белите коне в нов постинг, който ви предлагаме настойчиво да прочетете:

Нашествието на Българските Извънземни с Белите тракийски коне по светилищата и житните кръгове на Британия, маскирани като римляни
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/03/nashestvieto-na-bylgarskite-izvynzemni-s-belite-trakiiski-ko.1615631#last_comment

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейши майстори – плетачи на житни сплитки по нивите в Англия, спиращи и разтеглящи времето и пространството и манипулиращи материалните обекти в него по свой проект 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
01.07.2018 04:41
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679975
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!