Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2018 20:31 - Чудото на Еньов ден на Кабиле, когато Слънцето го закъсняха с 15 минути! Мегалитните транспространствени портали, през които Левски пътуваше като фантом!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1816 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 24.06.2018 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ден на чудесата! Еньов ден. Този ден е и самият календарен ден и отрязък от времето, в който се творят чудеса и в който ден се разкриват най – големите природни, духовни и исторически тайни на човечеството, ден, в който се отварят дверите на скритото познание на Българските феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена чрез активиране на чакрите и центровете за просвещението и посвещението на духовните хора на светилищните места – и това е Еньов ден, Денят на чудесата.

Ако фоновата ни листа с култови песни за Еньовден не тръгва автоматично, пуснете я с линка

https://www.youtube.com/watch?v=PNoG7sXEz04&list=PLa5-aFdApZnLnBfhsz8pP_D0jPEaMTjFD
Мистериите на Еньовден


В ранните малки часове на Еньов ден с помощта на наши емблематични по темата постинги ви правим съпричастни на наши просветителски и посветителски езически езотерични мероприятия и тайнства през изминалите години на култови светилищни места в този сакрален ден.

"На път към базата на извънземните в Мътеница до Старосел,тръгвайки от щаба им в Кабиле. Как Извънземните спряха Слънцето за 15 минути на Еньов ден!"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/29/na-pyt-kym-bazata-na-izvynzemnite-v-mytenica-do-starosel-try.1372538 ...

Нашата разузнавателна операция извършихме напълно легално и открито в самият ден, който е официален неприкрит празник на самите Извънземни и техните резиденти и агенти в България – денят и празникът на
Врачките, Езотерици, Екстрасенси, Ясновидци, Радиезисти, Магите, Лечителите,Баячките, Билкарите, Жреците, Бардите – Поети, Композитори и Певци, Посветените, Духовно извисените, Псиенергетиците, Астролозите, Пророците, Жреците, истинските Божии Светии – всички ония, които Инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е насъскала Християнската църква в геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години, а всички тия хора са точно най – чистите и истински последователи на Исус и Богородица, Която е Мария Магдалена, защото са Техните генетични потомци!

image

Този ден е и самият календарен ден и отрязък от времето, в който се творят чудеса и в който ден се разкриват най – големите природни, духовни и исторически тайни на човечеството, ден, в който се отварят дверите на скритото познание на Българските феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена чрез активиране на чакрите и центровете за просвещението и посвещението на духовните хора на светилищните места – и това бе Еньов ден, Денят на чудесата.


...

Насочихме погледи и камери към изгревното зарево на хоризонта през рамкирания в жълто V – образен процеп,изработен в североизточния скален енергиен панел на светилището за да се получи приемна електродна мушка – камера на енергийния светилищен лазер, през която да преминат изгревните лъчи на Слънцето в сюблименните моменти на лятното равноденствие,които лъчи веднъж издигнати на високо енергийно ниво от светилищните скали на изгревния за нашето светилище хоризонт(който се вижда на снимката), и втори път преекспонирани и качени на ново енергийно ниво от енергийната лазерна камера на светилищното съоръжение на Зайчи връх,и моделирани според заданието на оператора–жрец,постъпват едновременно в него чрез фотоволтаичните рецептори на очите му и в приемния енергиен панел–екран на светилището с образите на Исус и Богинята Майка (рамкиран с червено–жълтите правоъгълници на последващата снимка след снимките с изгревните мушки),като ги синхронизират на молекулярно ниво и въвеждат в режим на съвместна резонансна честота и работа за творене на чудеса и реализиране на даровете на Дарбите на Святият Дух в духовни и материални брага за хората. 

Разговаряхме и очаквахме първите лъчи на Слънцето, заревото, предшестващо изгрева се беше оформило вече, времето за задължителното показване на дневното светило беше подминато с няколко минути, но увлечени в разговори много не обърнахме внимание на това.
След още няколко минути очакване някой попита Юлия кога трябвало да се покаже Слънцето и да не сме объркали времето нещо.

Директорката на Обсерваторията отговори категорично, че при Слънцето грешка и отклонение от ефемеридните графици и точното место на изгрева не може да има никога, и каза авторитетно, че времето на изгрева не е сбъркано, ами на изгревния хоризонт има със сигурност облачна пелена, като сочеше тъмната лента под заревото, и затова Слънцето закъснява да се покаже, и че ще го видим след малко над облаците.
Разбира се, че няма по – логично и вярно обяснение от това, и въпреки че се изказаха съжаления, че нямаме късмет да посрещнем истинския и чист изгрев, емоционалните разговори и очакване на изгрева ни увлякоха и така преминаха 13 – 14 минути след задължителното време, когато Слънцето трябваше според неизбежимия задължителен ефемериден график да изгрее на всеки Еньов ден на светилището на Кибела – Артемида Фосфорос.

светилище на КИБЕЛА 
АРТЕМИДА ФОСФОРОС =
светилище на Богиня Матара Диана и Бог Исус Болкария

На Първосвещеното енергийно светилищно съоръжение на планетата Земя, построено по времето на Сътворението, който процес дешифриран означава "Построение", от Боговете Демиурзи Отец Исус и Богинята Майка 

СЪТВОРЕНИЕ=ВОСТРЪЕНИЕ=Востроение=Построение 

– ясно формулиран и дефиниран строителен съграждащ технологичен и технически процес 


В този момент зад нас чухме възторженото: "Ето ме и мене!" и видяхме едва придвижващата се по заобиколната пътечка, но сияеща и щастлива д – р Мария Калчева!
–Айде бе, Мария! – изтръгна се от мен, забравил в улисията напълно за нея.– Айде идвай, че Слънцето не ще да изгрее заради тебе! – възрадвах ѝ се аз, без и въобще да съм мислил да ѝ казвам тия "остроумия".
Мария ми отговори също така скорострелно, и също така без въобще да го е мислила, още по – сияеща: 
– А – а, видяхте ли! То мен чака да се кача при вас! 

image    
И когато първожрицата Ирина ѝ тури еньовденския венец на главата и Мария вдигна ръка нагоре като малко дете за поздрав към нас и въобще към света, облечена със знамето, лъчезарна и радваща се, тогава първите лъчи пробиха хоризонтната облачна пелена, и изгревната магия на Слънцето и на Еньов ден започна, въпреки и със солидното закъснение от петнайсетина минути заради облаците.


Нямахме никакво време за коментари защо закъсня доктор Калчева, защо закъсня Слънцето, защо изгря в момента, когато тя пристигна на светилището, пък и нямаше какво да коментираме, то всичко си беше ясно.
Или така ни се струваше...

ОСТРОУМИЯ=Иса и Матара

БЕШЕ ЯСНО=Бог Исуш

НЕ БЕШЕ ЯСНО кой е=кой е Бог Исуш

image 
Слънчевият изгрев на светилището на Зайчи връх на Кабиле на всеки 24 юни, точно в 5:36 часа, всяка година, всеки век, всяка ера, постоянно на Еньов ден изгрява задължително от това место и точно в този момент!
Без отклонение от графика!


Само с малка корекция от секунди и частици от градуса за хилядолетията.

Камерата с която снимаме, е на мястото на жреца до сакралния посрещащ енергиен панел – екран със светлочувствителните фотоволтаични сензори на релефния образ на Кибела – Артемида Фосфорос на скалното светилище

image
  
Рамкираният в жълто V – образен процеп, изработен в североизточния скален енергиен панел на светилището за да се получи приемна електродна мушка – камера на енергийния светилищен лазер, през която да преминат изгревните лъчи на Слънцето в сюблименните моменти на лятното равноденствие, които лъчи веднъж издигнати на високо енергийно ниво от светилищните скали на изгревния за нашето светилище хоризонт(който се вижда на снимката),и втори път преекспонирани и качени на ново енергийно ниво от енергийната лазерна камера на светилищното съоръжение на Зайчи връх,и моделирани според заданието на оператора–жрец,постъпват едновременно в него чрез фотоволтаичните светлочувствителни рецептори на очите му и в приемния енергиен панел – екран на светилището с образите на Исус и Богинята Майка (рамкиран с червено – жълтите правоъгълници на последващата снимка след снимките с изгревните мушки), като ги синхронизират на молекулярно ниво и въвеждат в режим на съвместна резонансна честота и работа за творене на чудеса и реализиране на даровете на Дарбите на Святият Дух в духовни и материални блага за хората. 

image 
image 
image 
Ние се захласвахме по чудния и вълшебен Еньовденски изгрев, който въпреки че ни направи номера с 13 – 14 минутното закъснение, ни заплени и омагьоса както винаги, и на всекиго според посвещението му и нивото в духовната йерархия, му изпращаше по баркодната пътечка на финните медни Слънчеви лъчи приготвените специално за него послания.  
Точно в този момент и на това положение на Слънцето, на мен ми хрумна (по – точно от Горе Те на мен ми го хрумнаха), че тази тъмна ивица под Слънцето, която до преди малко ние считахме напълно основателно за облаци на хоризонта, забавили изгрева с петнайсетина минути, всъщност не са облаци, а са същинският хоризонт!

– Абе, Юлия, я виж, това не са били облаци, ами си е истинският хоризонт, масивът на Стара планина, чистият хоризонт, откъдето винаги си изгрява Слънцето! – посочих аз на баш специалиста по тия работи вече ясно очерталата се планина на хоризонта.

– А, да бе, Иване! Наистина е чистият хоризонт, преди малко сме се заблудили значи! –автоматически и първосигнално логически отговори шефката на астрономите, като се вгледа към красивата изгревна композиция вече достатъчно просветляла, за да се вижда все по – ясно, че никакви облаци не е имало, а Слънцето си е изгряло от точното место и от абсолютно чист хоризонт както винаги от това место! 

– Ами след като не е имало облаци, и това си е чистият оригинален хоризонт на Старопланинския масив, защо тогава Слънцето закъсня толкова време? – наивно и логически напълно основателно ѝ зададох аз този резонен въпрос на всеослушание, като предлагах колективен размисъл по интересния казус, защото нещо продължаваше да ме напъва не знам откъде и да ме ръчка да разсъждавам и философствам изследователски, въведен вече в някаква хем логически вярна, хем абсурдна от официална гледна точка разследваща пътечка, но Юлия вече я бяха задърпали други хора, мене ме отвя нанякъде, защото Еньов ден и светилището ни предлагаха много от споделените по – долу емоции, и се разсеях в изследователските си напъни да правя научно – фантастични открития и изводи на прима виста... 

ПРИМА ВИСТА=Богиня Матара и Бог Иса

image

И посрещнахме ние пак Еньов ден въпреки възникналото недоразумение с разписанието на Слънцето, на който гаф повече не обърнахме внимание, защото в този ден на чудесата бяхме забравили, че е и денят на чудесата!

image
+
image
+
image  
Така посрещнахме непонятно защо закъснялото Слънце, запиляло се някъде, в кавички без кавички казано, пяхме песни и брахме еньовденски билки и свивахме дъхави Дионисиусови венци.

Жриците Ирина, Мария и Пенка набраха за водещата на сутрешния блок на тв Диана Кабел – Галя, огромен еньовденски букет с всякакви ендимитни вълшебни билкови цветя и треви и красив венец.

ДЪХАВИ ДИОНИСИУСОВИ ВЕНЦИ=ВЕНЦИ с/от Духа на Богиня Диана и Бох Исус 

венци от Святият Божи Дух, Святият Дух, Дух Святи! 


Навръщане към Ямбол по традиция минахме през кабиленския манастир 
"Рождество на Пресвета Богородица", където занесохме от свещените цветя, камъче от светилището на Зайчи връх, и от нашата и от светилището езическа истинска Исусова –Богородична вълшебна енергетика и благословение, и взехме от силата и благословението и на манастирското свято место. 

СВЯТО МЯСТО на=на Богиня Мат Диана и Исус

МАНАСТИР=Иса и Матара=Иса и Диана Мария 


Точно в 10:00 часа според уговорката влетяхме в студиото на живото предаване на Галя в Диана Кабел, като я накичихме с еньовденски цветя и увенчахме красивата ѝ глава на една от многото древногръцки богини (които всички до една са само една –
 Великата Богиня Майка Диана, и тя не е никаква "древногръцка богиня", а е само и винаги на 100% Българската Богиня Демиург!) с пищния венец! 

ПИЩЕН ВЕНЕЦ за=ПИШТЕН ВЕНЕЦ за=за Богиня Диана и Бог Исуш

image 

Повече от час продължи емоционалният и приповдигнат разговор между езотериците–еньовденци и ерудираната журналистка и тв – водеща също високо посветена езотеричка и Исусово – Мариина жреческа потомка и Змеица от змейската Божия династия Дуло, по него време съпруга на удивителният и уникален ямболски писател Румен Чорбаджийски, автор на философско – езотеричната книга – духовна импресия 

Ти си това 
http://star05.net/infusions/booklib/book.php?book_id=511&action=download

ГАЛЯ=Гала
Змей, Ламя, един от 12 – те синонима на Змей, който е най –
 древният херметичен символ според Древно – Българския календар на Българските Богове Демиурзи, преминал в животинска рептилска хералдическа символика на Исусово – Мариината генетична династия Дуло 

В края на предаването в синхрон с общото настроение, и в плен на емоциите, рязгоряли се в разговора на езотерични теми с гостите, Галя ни запита с обобщаващия въпрос в поетическа тоналност, дали някакво чудо се е случило днес на вълшебния Зайчи връх, след като все пак Еньов ден е ден на чудесата. Спонтанно казах:
– Слънцето закъсня петнайсетина минути да изгрее.
–Да! Аз спрях Слънцето да изгрее, за да мога да се кача на светилището! – още по спонтанно и тържествено искрено потвърди на Галя и зрителите на Диана Кабел и д – р Мария Калчева, и тъй като бяхме пресрочили времето на предаването и нямаше как да обсъждаме това събитие, Галя с ловка журналистическа хватка приключи еньовденската среща като се усмихна в едър план на екрана и каза на ямболци:
– И така, скъпи зрители, днес имаме новина : на връх Еньов ден Слънцето закъсня да изгрее на Зайчи връх с петнайсет минути, което е чудо, защото днес е денят на чудесата! 

Галя си нямаше и най – малката представа, какво означава това.

Веднага след като се върнах в къщи се разтърсих по справочници, таблици и всякакви астрономически и астрологически документи.
Дотогава много не бях се задълбочавал с ефемеридите и астрономическите закони и правила, но колкото повече търсех, толкова по – категорично се убеждавах, че това, което се случи на Зайчи връх сутринта на Еньов ден, е абсолютно невъзможно да се е случвало!

Но тъй като то се беше случило с ясни и категорични аргументи и факти, свидетели на които бяхме много хора, това събитие можеше да се случи само ако е било чудо!
Каквото е било в действителност!
Каквото е било в действителност и чудото със свялянето на Слънцето от Богородица, Царица Богиня Диана, на 13 октомври 1917 г пред близо 100 000 души край португалското селце Фатима, събрани точно с тази цел да видят какво чудо ще покаже Богородица, предварително обявила чрез три деца – посредници, че ще покаже на хората невиждано чудо на това место в доказателство на Всемогъщието си над световете!

Още веднъж чрез постинга ни 

Чудото в древната Българска страна Башкирия и Урал
http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-v-drevnata-bylgarska-strana-bashkiriia-i-ural.1221170 ,

ви припомняме моменти от това историческо събитие, чиито параметри и мащаби на действително чудо са били къде – къде по – величави и драматични, в сравнение с нашето "малко" чудо със закъснението на изгрева на Еньов ден на връх Зайчи връх, и което невероятно космическо събитие може да се извърши от операторите на Слънцето само ако то не е на чудовищните 180 милиона километра от Земята и не с 
диаметър от чудовищните размери от 1,5 милиона километра, както ни будалкаха досега учените – материалисти и фалшификатори на Божествения свят, а е много по близо до Земята – примерно на 5 – 6 000 километра над плоската Земя и с диаметър от 50 километра, каквито са истинските му параметри!
 

Кратъг коментарен форум от коментарния блок на този постинг :
 
minchomin:
30.06.2015 15:57

Ами да, "извън земните" съм ги наблюдавал десетки пъти, дори на гости са ми идвали в село Мътеница, защото съм от това село и една нощ към 01.00 часа ми изкара акъла точно на изток от центъра на селото. От този нощ нещата за "тях" се изясниха, но феноменът беше уникален.
Друга вечер стана така, че пак точно на мегдана на село Мътеница след лек дъжд, в 22.00 часа се прибирах за село и от началото на селото се видя огромна ярка светлина като при ядрен взрив, която освети всичко наоколо без гръм и трясък. На другият ден казаха, че много хора са забелязали тази ярка светлина.
Мога да ви разказвам за "тях" до утре. А още повече, че и специална книга пиша по тези въпроси, както и за огромните скали над селото в различни местности, но скалите действително дават много информация, която за сега само аз мога да ви я обясня. 
Бъдете живи и здрави!
 
bezistena :
30.06.2015 21:29 

Благодарим за синергитичната връзка, Приятел!
Толкова неща ще има да стават около твоето вълшебно и свято село, както и из цяла България и по целия свят с епицентър таз дивна и многострадална България, че и сто живота ще ти са малко, приятелю, за да ги опишеш в книга, но понеже Боговете ни са ни натовариле с тази мисия, да обследваме, разсекретяваме и записваме техните тайни, Те ще ни дават толкова години и време, колкото искаме за да работим за Тях! 

Бъди благословен и ти и ако искаш да навлезеш в Божиите тайни и познания, както вече си нагазил, обади си и ела да те въведем в тайните на Командния център на Зайчи връх и Кабиле на цялата величава светилищна система СРЕДНА ГОРА, която геоложки и структурно – енергийно започва от най – източния й начален хълм, който е Зайчи връх! цитирай

minchomin 
13.09.2017 09:31

Отново съм на този пост, няма нищо случайно.
Разглеждах по Интернет снимки за скалните образования на село на Мътеница.
В момента съм дори Кметски наместник на селото.
Тъй като доста време се занимавам с тайните на скалните образования, то вече мога да ви разкажа интересни моменти от тях, за които едва ли може да предполагате.
Много неща съм описал в книгата си "Материята е Антиматерия".
Ако имате път за село Мътеница, може да се обадите в кметството. Бъдете живи и здрави!

 bezistena 
13.09.2017 12:18

Благодарим за поканата, Приятелю!
Случаен път за Мътеница нямаме, но съвсем нарочно ще дойдем пак по тия вълшебни места.
Духовни кръстници и Приятели сме на Иван Гарабитов и от много време се каним пак да ходим с него по тия места!
С Божията воля, която е всичката наша воля, да се видим скоро! 

ДА СЕ ВИДИМ с=с Иса и Богиня Мад Диана – 

защото навсякъде се виждаме с Тях, тъй като ни научиха да ги виждаме навсякъде и винаги във всичко – засега само с тези обострени наши екстрасенси сетива, със сърцето, с което още малко време само ще се виждат хубавите неща, и чрез Свещения шифър –– а съвсем скоро ще Ги виждаме и прегръщаме и на живо!! 

Бъди благословен!

–––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА – тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.1371118


Огромни изкуствено построенни светилищни мегалитни скални пирамиди над с. Мътеница, състоящи се от акуратно подредени един над друг енергийни панели с единично тегло от по 500 – 600 тона всеки, посрещнаха групата ни, организирана по инициатива на Иван Гарабитов, за посрещане на вълшебния ден на чудесата – Еньов ден, на светилищния комплекс Свети Иван. 

image
  
image 
Светилищният скален мега – каскаден комплекс Мътеница е един от основните енергийни обекти, на които Васил Левски е провеждал своите практически занимания по посвещаването му във феноменните жречески тайнства, познания и практики, по време на неговото учителстване през 1864 в село Войнягово, намиращо се на 4 – 5 километра от Мътеница и състоящо се от преселени от Ямбол жречески фамилии.
Официалният повод за пребиваването на Левски във Войнягово е учителстването му в местното школо, което прикрива истинската му мисия – раждането и съхраняването в дълбока тайна сред верни съмишленици – съзяклятници на сина му Петър (Дънов) от любимата му съпруга Мария – монахинята Серафима, с която имат таен династичен брак за продължаване на Първосвещената златна династична родова линия на Исус и Мария Магдалена, в която се роди Спасителят на човечеството, Божият Син.

СЕРАФИМА=
Бог Иса и Мария 
жреческа потомка на Бог Исус и Мария Магдалена, любима и династична жертвена съпруга на Васил Левски и Майка на сина му Петър Дънов, даден от Левски за отглеждане в дълбока конспиратимна конфединциалност в приемното семейство на приятеля му и доверен посветен съзаклятник – свещеника Константин Дъновски, официалният баща на Петър Дънов 

КОНСТАНТИН ДЪНОВСКИ=Кан (Жрец) на Тати Исус и Бокиня Диана 
 
image

image

Светилищен мегалит Свети Иван

СВЕТИ ИВАН светилище на=светилище на Богиня Диана и Бог Иса 

image

Изкуствено построеният светилищен мегалит Свети Иван
   
– Дошъл от небето метеорит?
– Поникнала от земята скала?
– Природен геоложки феномен?
– Не!

Скален мегалитен светилищен комплекс, мултифункционално високотехнологично съоръжение за трансформиране на безкрайната енергийна мощ и Дарбите на Святият Дух в духовни, здравни и материални блага за задоволяване на потребностите на хората – Божествена технология, която Исус демострира на скалата – светилище,на която постави петте самуна хляб и двете сухи риби и преумножавайки ги, нахрани 5000 души, без да се броят жените и децата! 

Изкуствено построен светилищен коплекс, универсална технологична производствена линия и Рог на изобилието, построени от Българските феноменни строителни инженери и енергетици, които са Всемирното Бяло Братство – жреческата свята каста на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им новоепохални аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена или Богородица, Божествен безплатен супермаркет, захранван и работещ с безкрайно финната и нежна и неизчерпаема свръхмощна енергия на Святият Дух – енергията на Всемирната Любов!  

image
 

РОГОВЕ НА ИЗОБИЛИЕТО=Богиня Диана и Иза Болгарина

СУПЕРМАРКЕТ=Бог Иса от Тракия и Мария 

image

Официалната версия на учените – геолози за тази прецизна строителна композиция е, че е "игра на природата – майка, чуден ваятел с майсторска ръка, природни геоложки феномени ..." и други ала – бализми от тоя род, за да не познаем, че са дело на феноменните ни предци, и се усетим че и ние като техни генетични потомци сме биологични феномени, натъпкани с Божествени познания, характеристики и технологии, че вземем и ги активираме по тия места, построени точно с тази цел!
 
ПРИРОДЕН ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕН=Кая (скала, скално светилище) на Богиня Мадара и Ежуа Болгарина

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Болгари Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

image

Универсална енергийна лечебно – ренегерационна био – камера на светилищния комплекс Свети Иван 
 
image

Светилищен енергиен генератор и екран за лечение на лъчеви заболявания, телепортационна площадка и транспространствен портал, през който Левски е  упражнявал своите жречески феноменни умения на пътуване през измеренията и разстоянията

image

Долмен, построен за универсална лечебно – регенерационна био – енергетична камера и портал към Божието измерение

image

Игра на природата и на "вълшебната ѝ ръка" ли?
Нищо подобно!
Огромни изкуствено построенни светилищни мегалитни скални пирамиди в района на комплекса Свети Иван, състоящи се от акуратно подредени един над друг енергийни панели с единично тегло от по 500 – 600 тона всеки 

Оправдаването и обяснението на тия феноменни строителни конструкции от псевдо–академичната официална наука е от категорията авторитетното и издържано 
"Камъните падат, падат от небето..."!
 
Тия и всички други десетки и стотици тонове тежки блокове подредени чинно от природата – майка, сами ли са се подредили случайно, или великани с великанска дива сила са си играли да редят кубчета, че си нямали работа, или Извънземни с мощни мостови кранове си строили площадки за кацане и излитане.
Нищо подобно!
Фини и нежни Български святи и чисти феноменни жреци и жрици, с песни и танци се свързват с Божиите служители от Тяхното измерение и им предават проектите и желанията си за поредния енергиен светилищен строеж, който да обслужва поредното разселено по света тракийско племе, и Отгоре си вършат работата както те си знаят, като пренасят от стотици и хиляди километри многотонни блокове и ги нареждат като кубчета с програмираното задание да не мърдат от местата си в общ балансиран енергиен режим.

image
  
Светилищна енергийна площадка за лечение на мъжко и женско безплодие 
 
Всички до една скални конструкции, които виждате, са изкуствено построени мегалитни съоръжения, части, енергийни панели и агрегати – елементи от "електронната платка" на светилищния мегалитен комплекс и свръхмощен компютър, чрез който операторът –жрец твори чудеса, трансформирайки безкрайната енергия на Святият Божи Дух в Дарове на Дарбите Му !

image
 
снимка 1

image

снимка 2

сн 1. Обикновена скала за непросветени и невежи бездуховни българи                     

сн 2. Мегалитен мултифункционален комплекс за производство на духовни и материални чудеса и скална икона на Богиня Диана и Бог Исус за просветени и посветени Българи, предаваща молбите им по етапния ред за разрешаване и изпълнение

Светилищен енергиен панел от мултифункционалния високотехнологичен феноменен комплекс Свети Иван, оформен и като скулптурна икона на Богиня Диана и Бог Исус, която икона е и сърцето на светилищния комплекс – неговия олтар, който е командно –оперативният пулт на жреца – оператор.

Свети Иван ни каза, че всички Новозаветни сюжети и сценки на изява и мероприятия на Исус сред природата, са показни практически демонстрации на феномените на Исус за обучение на Българските му ученици, което просвещение и жреческо обучение Той провежда в България на Балканите, по – точно из мегалитите на Обетовата Райска земя, които са построени за връзка на жреческите му потомци с него и Майка Мария и за трансформиране и реализиране на енергията на Святият Дух в духовни и материални блага за хората.

––––––––––––––––––


"Вратите към другите измерения, през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга.МЪТЕНИЦА–част 1" http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/03/vratite-kym-drugite-izmereniia-prez-koito-minavashe-jrecyt-l.1373636

...Там, където видите купчина камъни, подредени по най –различни уникални начини, както в посочените няколко примера по – долу, която подредба не може да се получи по никакъв друг начин, освен чрез свръхестествена съзнателна инженерно – строителна дейност на феноменните Българи, а тарикатите учени геолози ви будалкат академично, че те били "дело на природата, построила ги за стотици милиони години", знайте със сигурност, че тия "купчини камъни" са вечни Божествени съоръжения, очакващи операторите си – нас и вас Българите! Вижте и се удивете и преклонете пред творенията на Вечно живите ни феноменни Български строители на всички "природни феноменни скални образувания" по света!

СКАЛНИ ОБРАЗУВАНИЯ на=на Бог Исуз Бълкарина

СКАЛНИ ОБРАЗУВАНИЯ построени от= построени от Бълкари на Бог Исус


image

Феноменна игра и каприз на природата било това прецизно архитектурно инженерно – строително съоръжение !
Нищо подобно!
Просто едно от безбройните изкуствено построени от Българските Сътворенчески подизпълнители огромни скални мегалитни светилища като скалните светилища край Мътеница, само дето габаритите му са много по – големи, за да може да акумулира и генерира същата енергия, с която разполагат и комплексите на Мътеница, които обаче са на пъпа на Божествената енергийна база на Земята и затова размерите им са многократно по – малки. 

image
 
Урал

"Вълшебната ръка на чудният феноменен ваятел – "природата" – била изваяла за 500 милиона години това "чудо на природата", упоително и наивно като на умствено изостанали бавноразвиващи деца ни гъбаркат досега учените – геолози и удивително,  че хумореските им хващаха дикиш до сега у сляпо доверяващото им се на узаконения академичен статут човечество, не ръзсъждаващо и не мислещо въобще с мозъка си!

Не за 500 милиона, ами за 500 милиона пъти по 500 милиона години пак не може да ги построи природата, затова Българите хич и не са я чакали да видят, дали ще построи нещо, още повече, че са знаели, че освен тях никой друг не може да строи тия чудеса, ами са се хванали и са ги построили тия чудни архитектурно – строителни енергетични съоръжения за нула време по Божия проект, без да участват в търг, защото друга такава лицензирана феноменна фирма, която да произвежда тия енергийни конструкционни панели по стотици и хиляди тона единично тегло всеки, да ги транспортира по въздуха на собствен ход, примерно от производствения Райски домостроителен комбинат Каменната река – Морените на Витоша, до Урал или по целия свят, и да ги подрежда като детски кубчета, такава друга фирма въобще няма!


От това следва и автоматичното припомняне, че именно по тия светилища край Мътеница Левски по време на странното си пребиваването в село Войнягово е въвеждан и просвещаван в жреческите тайнства на познанието и феноменните практики на свръхестественото транспространствено предвижване от светилище до светилище, побъркало турската полиция и копоите на фанариотското гестапо, завардили всички пътища и пътечки на турската империя в денонощна полицеска явна и скрита блокада в продължение на 7 години!, а за това време Левски е успял да посети всички Български градове,села и паланки по най – малко три пъти!, както свидетелстват дълбоко скривани досега документи,спомени и предания, изкачащи лавинообразно в последните години на ускорен информационен обмен! 
А тогава по него време самоопределящият се Български етносен ареал не е бил само сегашната територия на България, а е обхващал изконните Български земи и население на доосманска България, в които влизат цяла Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Словения, Влашко и Румъния, Молдова, по – голямятя част на Гърция, цялата европейска и азиатска част на сегашна Турция..., и всички тия поробени и обезродявани Български територии, население и селища, дякон Васил Левски е успявал да посети най – малко по три пъти за тия 7 години, въпреки обединените усилия на всички анти –Български сили и служби и тоталната полицеска блокада навсякъде!

Първожрецът Левски, който ни представяха досега като клет скитник по скрити кози пътечки и трънливи угари, или правещ се на въглищар или на богат турски търговец, въобще не му е трябвал такъв режим на предвижване и маскировка, защото нито щяха да му стигнат няколко живота да обходи всички места по три пъти, нито щеше да успее да премине през постоянните плътни полицейски кордони и заграждения, поставяни специално за него, и щяха да го спипат за нула време!

Дякон Левски е ползвал феноменните си жречески телепортационни екстри за преместване в пространството, чрез които единствено е могъл да осъществи своите посещения, регистрирани в спомените и документите на Българите по огромната територия на бившото Българско царство, и затова турско – фанариотските полицейски служби са издивявали и изтрещявали в безсилна злоба и отчаяние и са ходили след поредното неуспешно чакало в засада на Левски да ровят и преобръщат църквите и олтарите им, търсейки тайни врати и подземни коридори, през които са мислели, че джингиби Левски влиза и излиза в църквите!

ДЖИНГИБИ (дух, жив дявол)=ИЖ БИГ ДИН=Ежуа и Богиня Диана 

ДЯКОН ЛЕВСКИ е=ЛЕВСКИ е Кан (Жрец) на Диана 

Ето изкуственият мегалитен полигон и транспространствени портали в Мътеница, където Левски се е обучавали  посвещавал в жреческите свръхестествени феномени: 

image 
Общ план и изглед на мегалитната светилищна каскада МЪТЕНИЦА, която ни очаква и нас за преосвещаване и "изгаряща от нетърпение" да заработи на ръчен режим чрез нас след дългото ни отсъствие 

image

Пред нас са блеснали житата...,
и накацали скалите по билата,
очакват си отново пак децата. 
 
image 
В партизанска жреческа колона по стъпките на Апостола и Първожрец Левски към неговия работен феноменен полигон, където ни очаква лично той с подгласника му в официалната всенародна анкета ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ и негов син – Петър Дънов, в качествата им сега на Светии
 
image

В подстъпите на свещените места, чиито наследствени ендемични видове растения и животинки пазят спомена за песните на Апостола Левски и детският смях на сина му Петър, които очакват с нетърпение и отворени обятия също ендемичните си потомци, но поразпръснати и доста обезпаметени за свещеното си родово минало. 
 
ЕНДЕМИЧНИ ВИДОВЕ на=на Богиня Мад Диана и Ешуа
 
image

Когато ендемичните потомци на Светиите научиха радостната блага вест, веднага протегнаха спонтанно ръце нагоре към тях, където мислят че са, несвикнали още с посвещението, че Светиите са плътно сред нас в съседните взаимносъвместими измерения на Време –
 пространствения континиум

Колко чудеса ни казаха, показаха и разкриха нашите Светии на връх Еньовден на светилищния комплекс Мътеница и по другите безброй светилища из България и по света, с които нашите пресвяти Предци застроиха света в Единната планетарна мегалитна енергийна светилищна мрежа и система! 

И няколко видео – репортажа от Еньовден на Мътеница през 2015 г с посланието на Свети Петър Дънов към Българите и просветителски лекции от организаторът на Еньовденския поход Иван Гарабитов и доаенът на Бялото Братство академик Христо Маджаров и Галя Маджарова:

https://www.youtube.com/watch?v=yu2A8sDIYaU
Послание на Свети Петър Дънов на Еньовден
на светилището Свети Иван в село Мътеница


https://www.youtube.com/watch?v=a3yKN2QCcFE
Еньовден на светилището Свети Иван в село Мътеница-Част 1

https://www.youtube.com/watch?v=PT4Sl9Z9vsg
Еньовден на светилището Свети Иван в село Мътеница-Част 6 

https://www.youtube.com/watch?v=Lx-MZhyTrs8
Колективна молитва за Българите и България на
връх Еньовден и просвещение отг Иван Дунчев 
 
Предлагаме ви и един импресиен видео – репортаж от Еньовден 2017 на Еньова могила –могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара:

https://www.youtube.com/watch?v=zcaobwM_2Go
Еньовден на могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара 1

https://www.youtube.com/watch?v=6QRtKuPE14M   
Еньовден на могилата на Цар Иван Шишман и Кера Тамара 2
Изгрев на Слънцето

––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––

И пасаж с информация за култовата историческа Еньова могила край Кабиле от постинга ни

Какво ни каза на Рождения си ден Петър Дънов, единственият син на Апостола на Свободата Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/11/kakvo-ni-kaza-na-rojdeniia-si-den-petyr-dynov-edinstveniiat-.1375404

През 1388 година (15 години след като Ямбол пада под турска власт и султанът го прави свещен столичен град за завърналите се не с мир в Тракия османски тракийски племена) Мурад подготвя поход към Сърбия, но отказът на Българския цар Иван Шишман и добруджанския деспот Иванко да се присъединят го принуждава да промени намеренията си.
Великият везир Али Чандарлъ е изпратен с 30-хилядна армия на наказателен поход на север от Стара планина, където превзема Провадия, Мадара, Шумен и Варна.

Иван Шишман отива лично при Мурад в Ямбол и успява да сключи примирие, обещавайки да му предаде крепостта Дръстър

ВЕЛИК ВЕЗИР=Бълкарин от Бог Иза
 

* Великият везир Али паша завладява по – голямата част от Северна България и цар Иван Шишман е принуден да се пресели в Никополската крепост. През същата година в г. Ямбол той е принуден да препотвърди васалската си клетва.

*
Цар Иван Шишман няма никакви сили да се противопостави на нашествениците.
Той се явява пред султан Мурад І при Ямбол, покрит с мъртвешки саван, и моли за милост.
Излишно е, но за нас не е излишно да питаме и да разпитваме, къде се извършват такива сакрални култови и ритуални свещени актове и събития, като подписването на безусловна капитулация и сключването на унизителен пораженчески мир, скрепен с висшето доказателство за пълно подчинение и васалност – даването на най –красивата, най – личната и просветена и влиятелна тогава жена на България и на Европа – Кера Тамара, сестрата на Иван Шишман, за безумно желана съпруга от Мурад!

Да не би султан Мурад, минавайки уж "най – случайно" от тука пътьом, (както навремето уж "най – случайно" през Ямбол минал император Диоклециан, че го нарекъл това уж "пусто место" и ГРАД НА БОГОВЕТЕ!) да се е хванал да лови тунджански тлъсти шарани или да бие фазани в прословутата фазанария в Ормана край Ямбол, та клетият ни цар Иван Шишман го открил и той напълно "случайно" по тия места, маскирал се като пътник към царството на мъртвите с мъртвешки саван!

ОРМАНА=МОРАНА=Мария

Разбира се, че хич не са случайни тия неслучайни съвпадения и исторически кодирани послания, подавани за нас Отгоре!

Разбира се, че тия епични актове и ритуали се извършват задължително на първосвещеното за победителя и за победения култово место, което най – често е и новата столица на победителя.

Ямбол!

Показвме ви  къде точно е извършен този свещен или триумфален, или позорящ акт за другата страна, и къде е станало предаването и приемането на Тамара – точно на изгрев Слънце на Еньов ден на върха на Еньова могила, която се намира на 400 метра от Кабиленския манастир на Пресвета Богородица и на 400 метра от село Кабиле.

image

Еньова могила до с.Кабиле

Същата могила, основен енергиен пилон от важния южен енергиен лъч на централния енергиен генератор Зайчи връх, която непосветени неразумни археолози се канят да унищожат под прикрието на благовидни археологически разкопки, въобще нямащи си и на представа, какви рискове поемат върху себе си!

  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Свети Васил Левски и Свети Петър Дънов в Еньовденския римейков пост –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
24.06.2018 20:33
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679856
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!