Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2018 03:27 - Петър Димков – вторият син на Петър Дънов и внук на Васил Левски, заедно с Ванга и Людмила Живкова разкриват тайната на Богомилите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8134 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 22.06.2018 14:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Петър Димков : "... действително не си знаем историята. Що я криете, бе? Защо не я кажете на народа – да се гордее?"
Писателката Вера Гюлгелиева, която пише върху исторически сюжети,един ден ми каза, че нейна приятелка, английска писателка, писала: 
 

Ако фоновата ни плейлиста от блока с клипове накрая не стартира автоматично в някои браузери, въведете този адрес и я пуснете ръчно:

https://www.youtube.com/watch?v=H5Udqg52l4s&list=PLa5-aFdApZnLgApiiXlm6Bj-pKCc-3Bhs
Богомили

"Вера, радвай се, има едно голямо откритие. 
Знам, че ти се интересуваш и пишеш за Богомилите. 
Сега в Шотландия възстановявали най – стария и голям замък. И какво открили там? Зазидана една колосална библиотека само с богомилска литература. Оказало се, че първият архиепископ в Англия бил ваш Богомил. Ето сега – у нас са унищожавали, но са я запазили пък оттатък."

Да е жива и здрава Людмила Живкова, че благодарение на нея по света разбраха за нашия малък Български народ, че го е имало, че е давал и разнасял култура и духовност, а не е грабил. 
Като била в Швеция, на Аксиния Джурова й казвали: "Елате, вземайте! Книгите не могат да отидат при вас, но тук има ксерокси, възползвайте се! И безплатно ще ви се даде... Ако трябва, и платете!"

Там се намирали много интересни сведения за богомилите.
Нали и нашият Николай Райнов, когато превеждал „Песента на Нибелунгите“, много страдал за това, че у нас цар Борил го криеха. 
По искане на гръцкия патриарх обявяват и у нас Вартоломеева нощ.
Само през една нощ са избили 450 хиляди души и са принудили стотици хиляди хора да тръгнат голи и боси и търсят спасение по света.
Така е, когато един народ изпадне в голяма беда. До такава паника се е стигнало. А нашите прикриват това.

Нека се знае, че това са го правили наши боляри – подлеци и предатели на народа. 
И Райнов в книгата за Нибелунгите пише така: 

"И когато Българските Богомили голи и боси минаваха през нашите държави, за да си търсят ново отечество, правеха впечатление, че всеки си имаше две торбички: в едната си носеше хлебец, а в другата – билки. Лекуваха хората из Европа, а те им даваха хлебец.
Старейшините им пък – съвършените, – познаваха болестите по очите. Кой ги е научил на тази дарба?. Аз знам: Боян Мага ги е научил. Ето корена на природолечението. Богомилите дадоха на Европа Реформацията."

Прочетете Раковски какво пише: "Една голяма маса Българи се заселва в Италия, в Ломбардия. Там се криели, гонени от папата." 
Данте също от Богомилите научава легендите за живота в „Горния“ свят. И което е научил, го пише в поетична форма. Чисто богомилско учение. 
И в Ломбардия, и навсякъде са все наши Богомили. Във Франция са Катари. Има Бугри, Албигойци и всякакви – все Богомили... 
Трябва да се гордеем с историята си! Чие дело е например Хагската конвенция да не се избиват пленниците? Пак е българско дело. 
Когато богомилите помагат на цар Иван Асен да се справи с тоя гад Борил, който убил баща му, целият народ го посреща с почести – още дори не оформил държавата си. Тогава гърците, въпреки че имат сключен договор, с коварство използват да ни окупират. Но когато царят ни тръгва на поход за защита, Бог ни помага, защото народът му казва: "Не бой се, целият народ е с теб. И както се вдигнахме всички при Ивайло, така и при теб ще го сторим."
И победиха. Какво направиха? Императорът пленен, войските му също до един пленници. И тогава съветниците Богомили на нашия цар го учат: "Не бързай! Покажи на целия свят, че България има нов цар, който не убива пленници. И тогава ще видиш какво ще стане с България."
Царят ни тогава събира всички свои вождове, боляри и прочее и се обръща към пленените: "Ромеи, вие си изпълнихте вашия дълг към своя император и вашата държава. Бихте се като добри войници. Сега сте наши пленници. Аз ви подарявам свободата. вървете си и кажете, че в България има цар, който не убива пленници!"

Ония са стъписани. Смеят се. Много от тях плачат. Какво да правят? Най-после тръгват, но все се обръщат. Страх ги е да не е капан. А когато наближават крепостите си и ги питат: "Вас не ви ли убиха – Не! – отвръщат. – Там има нов цар, той не убива пленници. Подари ни живота."
И така тръгва животът у нас. През царуването на цар Симеон почти няма войни. Това е и Златният век за страната ни. Но защо не го казвате това на народа си бе? Защо го криете? Нека се гордее! 
Ето, това сме били – гордейте се! 
Да ни свалят всички шапка, а не да ни смятат людоеди. Сърбите от мухата правят слон, а ние от слона – вирус. Трябва да се знаят тия неща... Така беше... Извинете. Поувлекох се (смее се през сълзи)."

Магдалена Асенова – “Петър Димков. Откровено”

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Върху подложката на пълния текст на горната публикация ще  разсекретим шифрованите документи в нея с помощта на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

и ще надградим  с тях все повече разкриващата ни се сакрална скрита история и информация за свещения Божи народ – Българите, нашите предци, прекарвани от Боговете ни векове и хилядолетия през огъня и тегобите на екстремалното закаляване и селектиране на Българския свещен Божествен ген и подготовката ни за скорошни Духовни водачи и универсални абсолютни управленчески лидери и глави на всички народи на Земята в рамките на Абсолютната и безусловна безалтернативна световна  Българска тотална диктатура!
Абсолютната диктатура на Любовта, Братството и Мира, която е същинското име на пророкуваното и така жадуваното от хилядолетия и епохи Божие царство на Земята, управлявано от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана 
 

Първо да благодарим на авторката и покажем феноменния ѝ династичен проиход от Исус и Мария Магдалена с разсекретения ѝ Кабала Исусово – Мариин хороскоп :

МАГДАЛЕНА АСЕНОВА от=от Магдалена и Бог Иса

МАГДАЛЕНА АСЕНОВА от=от Гена на Дуло на Богиня Ма (Майка) и Иса

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 

Кой е Петър Димков?

Петър Димков е български офицер (полковник), по – късно народен лечител и родоначалник на ирисовата диагностика в България.


ИРИСОВА ДИАГНОСТИКА от=от Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус от Трагия 

Уникалният народен лечител и феномен Свети Петър Димков е вторият син на Свети Петър Дънов, който е единственият син на Свети Васил Левски.

ПЕТЪР ДИМКОВ=Кан (Жрец) от Бог и Богиня Матара Диана 

Петър Димков е бил много широко скроена личност, за него толерантността към всички народи и религии е била еднаква.
Изучил е 
Корана, учението на Хермес в Египет, на Тот, Заратустра, Буда, Християнството и е доказвал, че Истината е една, но впоследствие много неща са изопачени.

image

След това се запознава с учителя Петър Дънов (истинският му баща) и вижда, че и неговото учение, което е чистото християнско учение, е толкова еднакво с това на 
Лев Толстой и всички останали.
Той е казвал: „Какво е България – една мънинка страна, но е толкова особено място. 
Орфей, Богомилите, Петър Дънов – такива огромни всемирни учители са дошли в тази малка страна


Той иде!– пророкува за Извънземните в код синът на Левски Петър Дънов! Мирът идва вече! – потвърди в шифър дъщеря му Ванга
http://bezistena.blog.bg/history/2017/03/08/toi-ide-prorokuva-za-izvynzemnite-v-kod-sinyt-na-levski-pety.1514236


image

Семеен портрет на първосвещената златна линия на Божия феноменен род Дуло, от продължението на която генеалогия се роди Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на човечеството и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект Българите и човешката цивилизация,  отгледан, закален и селектиран при екстремален реалити режим през последните 2000 години в генеалогията на 100 поколения от Негови праведни Предци от Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си.

От синовете на Свети Петър Дънов на портрета липсва шестият му син Свети Дядо Добре.

Съвсем естествено и разбираемо е, че Свети Васил Левски ще възложи на някой от внуците си – конкретно на Петър Димков, спасяването от разрушаване на свещения му роден дом в Калофер от кмета злодей и мерзавец и корумпираните общински съветници!

Как Български офицер спасява къщата на Васил Левски
https://www.facebook.com/groups/1539049853051178/permalink/1732108453745316/

Georgi Georgiev

Годината е 1933, гр. Карлово. Срещу имота на виден български политик, от другата страна на възтясната уличка се намира бащината къща на Васил Левски. По – точно казано – руините и запустелия буренясал двор.
И какво мислите че прави този властимеющ? Използва парите си, връзките си, силата си, за да възстанови къщата на Апостола, да почисти двора и да постегне падналата ограда ли?
Нищо подобно. Какво прави помията?
Корумпира, плаща и натиска кмета, зам.кмета и общинските съветници в Карлово да гласуват разширяване на улицата, което да стане изцяло за сметка и в посока на къщата на Левски, тоест тя да изчезне, а на нейно място да се появи широка, удобна, нова улица за радост на българския политик.

Забелязвате ли, че е без значение дали сме през 1933 или 2016 г.?
И днес кметове и общински съветници, ако им се плати са готови да преместят и гробовете на майките си.

Речено – сторено. Сборният отбор на родоотстъпниците гласува каквото е необходимо. Процедурата е в ход. В същото това време в Карлово пристига първият български киноактьор и кинорежисьор Васил Гендов, за да снима филма „Бунтът на робите“ в прослава на Апостола.
Местните му казват да работи бързо, докато не са заличили двора и къщата на Левски.
Сащисаният Гендов отива в кметството. Кметът се крие, а заместникът го изгонва от кабинета си, като му казва, че решението е взето и утре ще се събаря.
Гендов си скубе косите от гняв и безсилие пред отровната смес от бг политик и алчни бг чиновници. Какво да направи? Как да спаси светинята? Спомня си, че в Карлово е разположена 21-ва средногорска дружина с командир полковник Петър Димков, когото лично познава и отива при него за помощ.
Полковникът, като разбира какво се готви, скача и отсича „Тая няма да стане!“. Отиват заедно с Гендов отново в кметството, но мишката – кмет продължава да се крие, а пък освирепелият от алчност зам.кмет заявява, че не утре, а още днес ще нареди разрушението.
Полковник Димков грабва телефона, обажда се в казармата и нарежда веднага 12 войника в пълно бойно снаряжение да застанат около къщата на Левски и ако се приближи общинар да стрелят на месо.

И така Димков и Гендов, които нямат нищо общо с Карлово спасяват гордостта на карловци. Тук му е мястото пак да се зачудя.
Кой, по дяволите, им е избрал кмета, зам.кмета и общинските съветници в Карлово?!
Историята с къщата на Левски си има още по-поучително продължение. Полковникът не само я спасява от разрушение, но и организира акция по възстановяването ѝ.
Вместо да построи военен клуб, той пренасочва пари и материали, изпраща каруци, дърводелци, намира стари майстори, за да запазят стила от преди Освобождението.
Те го съветват да изпрати по селата глашатаи да бият барабана, че се заменят нови дограми и цигли за стари, чамови греди – за стари дъбови или букови.
Полека – лека заспалото население на Карлово се събужда и започва да помага – кой, с каквото може.
Има няколко много любопитни случаи на дарение: Петима стари турци начело с един техен учител даряват 18 хиляди с думите: „Щом ще се прави къщата на Левски, да дадем и ние като карловци каквото можем. Защото той не бе враг на турския народ, а на бейовете, на изедниците. Събрахме помежду си тези пари и ви ги даваме да ги употребите, както знаете вие“.
Ходжата също отишъл при полковник Димков , извадил една стара кърпа и му дал няколко златни монети: „Дойдох да помогна и аз“. Полковникът го попитал: „Защо, бре ходжа, той не е ли ваш враг?“. Почесал се ходжата по брадата и отвърнал: „Героите никога не са врагове!“.

Накрая, когато реставрацията била почти приключила се появил един стар турчин и рекъл: „Добре сте направили къщата, точно такава си беше. Но къде е бояджийницата на Иван Кунчев?“. Полковникът казал, че не знае да е имало бояджийница, но турчинът настоял: „Имаше, помня я. И аз бях бояджия“. Описал я цялата, дарил такъмите и уточнил къде, какво да сложат.

Интересна история, нали? Финалът ? също е достоен за филм.
От военното министерство решили да накажат полковник Димков за това, че похарчил не по предназначение парите, отпуснати му за военен клуб. Тогава се намесва генерал Ватев и заявява, че ако за такива неща се наказват патриотите, то България отдавна да е изчезнала от лицето на земята.

Така завършва този епизод с участието на политик, кмет, зам.кмет и общински съветници, които за по-кратко можем да наречем изроди.
Срещу тях се опълчиха и ги победиха кинодеец, полковник, генерал и шепа българи и турци от Карлово. Красиво, нали?


–––––––––––––––

Интернет изобилства с информация за дейността на Петър Димков като феноменен лечител и посветен.
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И така пак публикацията на Магдалена Асенова – “Петър Димков. Откровено”, която ще постваме в наклонен курсив:


Петър Димков : "... действително не си знаем историята. Що я криете, бе? Защо не я кажете на народа – да се гордее?" 

 
НЕ ЗНАЕМ ИСТОРИЯТА на=на Народ на Исуз и Мария

НЕ ЗНАЕМ ИСТОРИЯТА на народа на=на народа на Исуз и Матара Диана 

ЩО Я КРИЕТЕ ИСТОРИЯТА на народа на=ШТО Я КРИЕТЕ ИСТОРИЯТА на народа на=
ИСТОРИЯТА на народа на Диана и Ешуа от Тракия 

НЕ СИ ЗНАЕМ ИСТОРИЯТА на народ на=на народ на Сина на Исуз и Матара Диана
не си знаем историята на народ на Сина на Господ Бог Отец Исус Демиургът и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като  Исус Христос и Мария Магдалена – Павел.

Кой е Павел – лично той в качеството си на Светец и Шеф на Небесното светейшество, ще ни разкрие за пореден път:

Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518) от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий    

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.     

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от внука на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.  

image 

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.   

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор –  евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.      

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

image

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус,Дядо Коледа, Дядо Мраз...    

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци  

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, ще откриете в нашите повече от 1100 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"   

 
Ето и скритото послание в насърчителния израз на Петър Димков "Гордейте се с произхода си!" :

ГОРДЕЙТЕ СЕ С произхода си от=
произхода си от Диана и Гристос=
произхода си от Диана и Исус от Драгия  

СКРИТИ ПОСЛАНИЯ от=от Диана и Исус Болкарина

–––– 

Писателката Вера Гюлгелиева, която пише върху исторически сюжети,един ден ми каза, че нейна приятелка, английска писателка, писала: 

"Вера, радвай се, има едно голямо откритие. 
Знам, че ти се интересуваш и пишеш за Богомилите. 
Сега в Шотландия възстановявали най – стария и голям замък. И какво открили там? Зазидана една колосална библиотека само с богомилска литература. Оказало се, че първият архиепископ в Англия бил ваш богомил. Ето сега – у нас са унищожавали, но са я запазили пък оттатък."  


Ето малка частица от историята и генеалогията на Шотландия, която безапелационно документира, че създателите, култиваторите и цивилизаторите на това племе и култура са Българските им Духовни водачи, разселили поредните тракийски племена по тия земи:

ШОТЛАНДИЯ страна на=страна на Дуло от Ешуа и Диана 

Слагаме точка и край на чуденето и маенето на етимолози и историци какво значи името на Шотландия!

ЧУДЕНЕ И МАЕНЕ кои са=ТШУДЕНЕ И МАЕНЕ кои са=кои са Ешуа и Мат Диана 

Официални документи от Википедия за Шотландия:

"Слово Шотландия происходит от латинского слова 
Scoti, обозначавшее гели. На поздней латыни под словом Scotia («Земля гэлов») понималась Ирландия.
К XI веку под этим словом понимали часть Шотландии, находившуюся к северу от реки 
Форт.
Современную территорию страны начали называть
 Scotland, а людей, проживающих на её территории, — Scots в Позднем Средневековье." 

Скоти означавало гели – име обяснено с любимия менторски десакрализиран стил на учените – етимолози като нищо незначещото "хора от висока земя",  за да не открием в етнонима скоти Българските жреци –
кръстници на племето:


СКОТИ=
Кан (Жреци) на Иса и Диана 
 
Scots=Кан (Жреци) на Диана и Исус=Кан (Жреци) на Дионисиус

жреците на Българските Богове Демиурзи, под синкретизирания митологичен образ и име на Които – Дионисиус , и Тяхното доаенство, те провеждат културно цивилизаторските генно – инженерни походи на Дионисиус сред всички племена по света

Scotland=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Диана 

ШОТЛАНДИЯ страна на=страна на Дуло от Ешуа и Диана

За да не се чудят шотландци и британци какво означава името на столицата на Шотландия Единбург и кои са го основали: 

ЕДИНБУРГ=ДИЕН БУРГ=БУРГ (град) на Диана

ЕДИНБУРГ=ДИЕН БУРГ=Бурги (Българи) на Диана

И защото откритата колосална библиотека само с Богомилска литература в най – стария и най – голям замък в Шотландия, е на Българските Богомили от Бялото братство, които са и строителите на замъка, ето поредния техен неизтриваем кръстнически печат и върху поредния географски обект  – река Форт:

ФОРТ=ФРОТ=Брат=Братя 

НЕИЗТРИВАЕМ ПЕЧАТ на=на Бог Изуш и Богиня Матара Диана  

КРЪСТНИЦИ=КРЪСТНИТСИ=Диана и Кристос=Диана и Исус от Тракия 

Да е жива и здрава Людмила Живкова, че благодарение на нея по света разбраха за нашия малък Български народ, че го е имало, че е давал и разнасял култура и духовност, а не е грабил. 

Ето и свещения феноменен жречески генезис и статут на голямата посветена саможертвена Българка Людмила Живкова

ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА=Кан (Жрица) от Дуло на Бог Ежуа Ел (Змей) и Богиня Ма (Майка) 

ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА=Кан (Жрица) от Дуло на Бог Ежуа от Ямбол – 
саможертвена жрица от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, сега реална и рационална действаща Света мъченица Людмила Живкова, превеждаща тази информация и диктуваща ни я за просвещението ни и подготовката за скорошното Явяване на Боговете ни!

Още разсекретена информация за Людмила от първа ръка – лично от нея, вижте в статията ни

В Индия 300 милиона!!! бели индийци–духовният и интелектуалният елит на нацията и благородниците и управленческата аристокрация,се самоопределят като Българи! 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/12/v-indiia-300-miliona-beli-indiici-duhovniiat-i-intelektualni.1391070?reply=4785839


В Индия 300 милиона бели красиви и европеидни индийци – духовния и интелектуален елит на нацията, и благородниците и управленческата аристокрация, се самоопределят като Българи!
Да сте чули нещо официално по този въпрос от нашите консулски служби в Индия или от някаква друга официална държавна институция?
Няма, и няма да чуете, защото нашите консулства в Индия и навсякъде другаде по света, противно на консулските служби на всички други държави, чиято първа задача е да се грижат за техните граждани и етносните им диаспори по света, са поставени да вършат точно обратното – да крият с всички средства наличието на неизличимата Българска културна и цивилизационна следа (голяма като магистрала) сред всички народи и племена и огромната Българска диаспора от най – древни времена сред всички племена, изграждаща и съставяща духовните и интелектуални елити и борческия свободолюбив прогресивен елемент на всички племена и народи! 

Единствено голямата Българка Людмила Живкова, водена от родственицата си Ванга, с пълното негласно съгласие и насърчение от татко си Тодор Живков, и нейният гуру и сътрудник посветеният Кръстю Мутафчиев, се захванаха с помощта на Светослав Рьорих и хора от Бялото Братство, подпомагани активно и от Индира Ганди, да разкриват Българският фундамент, надстройка и цялостна културна, цивилизационна и генно – феноменна постройка на Индйската нация и цивилизация.

За което КГБ и неговият съветски клан в ДС, съвместно с партньорското участие на западните служби зад кулисите, представляващи ударния отряд на черните съзаклятници и заговорници срещу Бялото Братство на Българите, убиха Людмила през 1981 година, а Индира Ганди през 1984, без и да подозират, че така увеличиха числеността и мощта на светейшия небесен Български исторически отдел ,попълвайки редиците му с още две светици от висок ранг, които сега активно помагат на нашия екип и на новите независими Български изследователи.
Големият Дух и Българин Кръстю Мутафчиев няколко месеца след убийството на Людмила бе изпратен в затвора, откъдето излиза след 10 ноември 1989 г с разсипано здраве, но с непреклонен и активиран извисен Български дух, като преди да премине в светейшо служение и той, успя да ни остави безценна информация като солиден фундамент за Българската езотерика и ни посвети в Българската езикова археология и история, върху зикуратните стъпала на която се покачихме и ние и продължихме делото на тия Големи просветени Българи! 

И още удивителна информация за посветената саможертвеница и потомка на Исус и Мария Магдалена – Людмила Живкова, от статията ни  
 
Тържествен военен парад на 9. IX. 1981 по случай 1300 години България и заговорниците срещу Българите. Убийците на Людмила Живкова
http://bezistena.blog.bg/history/2017/11/06/tyrjestven-voenen-parad-na-9-ix-1981-po-sluchai-1300-godini-.1576077 :

Тия документи, които ние имахме от много време и все не им идваше реда да ги публикуваме, доказват категорично, че всяка стъпка и контакт на Людмила Живкова с Ануар Садат и техните преки сътрудници са следени постоянно и стриктно от човек който е близо до нея и стои дори по – високо в държавната йерархия и в правителството и са докладвани веднага на заинтересуваните страни тайната и истината за Българите да не излиза на бял свят.  

Заинтересуваните страни и инстанции 
тайната и истината за Българите да не излиза на бял свят са СССР, САЩ и Израел и съответно техните мракобеснически служби КГБ, ЦРУ и МОСАД и на мекеретата  – родопредатетели от родоостъпническия клан вътре в ДС.   

МРАКОБЕСИЕ срещу=срещу Кан (Жреци) на Бог Иса и Мария 
  
Людмила не може да скрие от околните и приближените си, че подготвя по време на кулминацията на тържествата в НДК  да изнесе 
пред цял свят замеметяващи автентични документи от Египет и от Индия за цивилизационното световно величие на Българите и че тези древни феноменни цивилизации са 100 % дело на Българите, затова заговорниците са паникьосани и предприемат крайните мерки срещу Людмила за нейното физическио ликвидиране, без да си дават сметка, че така произвеждат още една великомъченическа Светица със свръхестествени способности и проявления, която по Божия план се включва веднага в подготовката по скорошното премахване на загражденията между световете и Явяването на Българските Богове Демиурзи за отпочване на епичните процеси на Съдния Ден за всички човеци и племена!

Които заговорници срещу Българите заедно в съгласувани действия организират и провеждат наказателната акция с убийството на Людмила Живкова на 21 юли 1981 г и след 77 дена и на сътрудничащият ѝ египетски президент, след няколко години и на посветената Българо – индийка Индира Ганди, просветила Людмила и Кръстю Мутафчиев за Българския генезис на индийската цивилизация.

–––– 

Като била в Швеция, на Аксиния Джурова й казвали: "Елате, вземайте! Книгите не могат да отидат при вас, но тук има ксерокси, възползвайте се! И безплатно ще ви се даде... Ако трябва, и платете!"
Там се намирали много интересни сведения за Богомилите. 

За пореден път разкриваме кои са Богомилите:

БОГОМИЛИ от=от Богиня Ма (Майка) Ел (Змей)
херметичен конспиративен жречески титул и псевдоним на генетичните потомци на Българската Богиня Майка Диана, онаследен от най – древния животински календарен символ на Боговете Демиурзи : змейско – рептилската символика от 12 змийско –змейски синонима, преминала в сакрална херметична хералдика за Божия род Дуло, която символика династите от рода Дуло, които са аристократичната каста на всички човешки племена, пазят и тачат най – ревностно . 

image
 
Познахте сакралната символика на тази Българска суровакница –жречески жезъл  кадуцей, изплетена с двете змии кобри, нали? 

ДВЕ ЗМИИ КОБРИ=Бокиня Мадара и Бог Иза

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=Бог Кристос=Бог Исус от Тракия  

СУРОВАКНИЦА=Кан (Жреци) и Царе на Бог Иса 

КАДУЦЕЙ=Кан (Жреци) на Диана и Иса 

image

БОГОМИЛИ=Г ИМБОЛ=Ган (Кан, Жреци) от Ямбол

Богомилите са феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена от техния рептилски род Дуло от първосвещения Божи град Олимп, който е Импол, който е Иампол, сиреч Ямбол

Нали и нашият Николай Райнов, когато превеждал „Песента на Нибелунгите“, много страдал за това, че у нас цар Борил го криеха. 
По искане на гръцкия патриарх обявяват и у нас Вартоломеева нощ. 
Само през една нощ са избили 450 хиляди души и са принудили стотици хиляди хора да тръгнат голи и боси и търсят спасение по света.
Така е, когато един народ изпадне в голяма беда. До такава паника се е стигнало. А нашите прикриват това.

Нека се знае, че това са го правили наши боляри – подлеци и предатели на народа. 
И Райнов в книгата за Нибелунгите пише така: 

"И когато Българските Богомили голи и боси минаваха през нашите държави, за да си търсят ново отечество, правеха впечатление, че всеки си имаше две торбички: в едната си носеше хлебец, а в другата – билки. Лекуваха хората из Европа, а те им даваха хлебец. 
Старейшините им пък – съвършените, – познаваха болестите по очите. Кой ги е научил на тази дарба?. Аз знам: Боян Мага ги е научил. Ето корена на природолечението. Богомилите дадоха на Европа Реформацията."


Разкриваме и тайната на посланието, скрито с инструментариума на Свещения шифър в двете торбички, които носеха на пояса си Богомилите:

БОГОМИЛИТЕ ИМАТ ДВЕ ТОРБИЧКИ НА ПОЯСА=
БОГОМИЛИТЕ са Кан (Жреци) Братя от Бог Исуш и Богиня Мат Диана

ИМАТ ДВЕ ТОРБИЧКИ НА ПОЯСА=
Кан (Жреци) Братя от Бог Исуш и Богиня Мат Диана

Същата информация ни съобщава и едно от неглежиращите ги прозвище торбаши, което невежите историци и етимолози обясняват като идващо от тези торбички, както и патарени:

ТОРБАШИ=БРАТИА Ш=Братя от Иша – 
Бялото родствено династично Бяло Братство от читавите жречески потомци на Исус 

ПАТАРЕНИ=ПРАТИА=Братя 

Ето и коя е истинската вартоломеева нощ :

ВАРТОЛОМЕЕВА НОЩ е убийство на=
ВАРТОЛОМЕЕВА НОШТ е убийство на=
убийство на Братя от Ешуа и Диана в Ямбол

истинската Вартоломеева нощ е изтреблението от изродените династи от Дуло, които са юдео=данайо – византийците, на техните святи и праведни родственици от свещената Българска феноменна жреческа каста от Бялото Братство от рода Дуло на Българските Богове Демиурзи Великата Богиня Майка Диана – Мария Магдалена и Господ Бог Отец Исус, в първосвещения първопрестолен Божи град Ямбол.

Избиването на 450 000 души – Богомили, които са огромна част от елита Българския Божи елит, и свирепото геноцидно гонение на другите, принудило ги масово до бягат към Западна Европа за да се спасят, е екстремална част от Божия реалити проект и драматичен генно – инженерен експеримент "Българите и човешката цивилизация", с който Боговете сценаристи и продуценти на всички световни събития периодично първо попълват редиците на небесното светейшество с необходимите им доказали се чисти кадри, и второ – осъществяват насилственото принудително разселване на Божия феноменен жречески елит – Българите от Техния род Дуло, сред другите племена за техен духовен и управленчески елит. 

Прозвището на тия Богомили – чисти, и на техните лидери – съвършени, документира в код тяхния генезис и статут:

ЧИСТИ от=от Диана и Исуш=от Дионисиуш

СЪВЪРШЕНИ=Вяра на Исуш 

СЪВЪРШЕНИ от=от Исуш Вер (Змей)

ГЕНЕЗИС=Гена на Исуз 

"Старейшините им пък – съвършените, – познаваха болестите по очите. Кой ги е научил на тази дарба?. Аз знам: Боян Мага ги е научил. Ето корена на природолечението. Богомилите дадоха на Европа Реформацията."  

Ето кой е и мистериозният легендарен Боян Мага, когото търсят къде ли не и кой е той, който е учил и закрилял Богомилите – жертвените потомци на Богинята Майка, и чийто образ дефиниран дори като митологичен, определят като обвит в тайнственост и висша мистика :

БОЯН МАГА=БОГЯНА МА=Богиня Ма (Майка)
– самата Велика Богиня Майка, Мария Магдалена, което свидетелство се поддържа и от другото име на Боян Мага – Вениамин, Бениамин :

БЕНИАМИН=Богиня Ма (Майка)

Жреческият титул на Висшият съвършен Богомил е :

БОЯН МАГА=ГАН БО МА=Ган (Кан, Жрец) на Богиня Ма (Майка)  

Той същият е приносител и на първосвещения Божи ген на златната генеалогична линия на Божия род Дуло в принудителното политическо изгнание от България :

БОЯН МАГА=ГАН БО МА=Гена на Богиня Ма (Майка)   

Друг херметичен жречески документ го титулова Боян Магесник, който е бил багренороден син на цар Симеон Велики от втория му брак с Мариам Сурсопал.

БОЯН МАГЕСНИК=Ган (Кан, Жрец) на Иса и Богиня Майка 

БАГРЕНОРОДЕН СИН НА ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ=СИН НА ЦАР от Богиня Мадара и Иса Бълкарина 

Ето и каква е земната му биологична майка:

МАРИАМ СУРСОПАЛ=Сриса (Жрица) на Мария от Ямбол

Съобщението, че Богомилите са дали реформацията на Европа, ни документира: 

БОГОМИЛИТЕ са ДАЛИ РЕФОРМАЦИЯТА=БОГОМИЛИТЕ са от Рода Дуло на Иса и Мария 

 
Разсекретяваме и свръхсекретния документ Песента на Нибелунгите, от който посветеният потомък на Исус и Мария Магдалена – Николай Райнов, черпи информация и вдъхновение за своите окултни дириния за Богомилите:

ПЕСЕН НА НИБЕЛУНГИТЕ=Балги (Българи) на Иса и Богиня Диана – 
засекретена със Свещения шифър информация за Българските династични потомци на Исус и Мария Магдалена в Западна Европа


Прочетете Раковски какво пише: "Една голяма маса Българи се заселва в Италия, в Ломбардия. Там се криели, гонени от папата." 

ЛОМБАРДИЯ основана от=основана от Дуло на Богиня Мария
 

Данте също от Богомилите научава легендите за живота в „Горния“ свят. И което е научил, го пише в поетична форма. Чисто богомилско учение. 

ГОРНИЯ СВЯТ на=на Бог Иса от Драгия

ГОРНИЯ СВЯТ на=на Бог Иса Драгона 

ГОРНИЯ СВЯТ на=на Драгия на Бог Иса
Тракия е центърът на Време – пространствения континиум с взаимно съвместимите Божии измерения и светове
 

Данте пише в поетична форма, защото в поетичата форма е скрита с рима сакралната информация за Българските Богове и свещената ни история и родова памет:

ПОЕТИТШНА ФОРМА за=за Богиня Матара Диана и Бог Ешуа

ПИШЕ в ПОЕТИЧНА ФОРМА за=ПИШЕ за Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

СКРИТИ С РИМА=Кристос и Мария=Исус от Тракия и Мария

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Мария и Исус Бълкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Бълкари на Мария и Исус


И в Ломбардия, и навсякъде са все наши Богомили. Във Франция са катари. Има бугри, албигойци и всякакви – все Богомили... 
Трябва да се гордеем с историята си! Чие дело е например Хагската конвенция да не се избиват пленниците? Пак е Българско дело. 
Когато Богомилите помагат на цар Иван Асен да се справи с тоя гад Борил, който убил баща му, целият народ го посреща с почести – още дори не оформил държавата си.


Ето Божестнения произход и статут на Цар Иван Асен: 

ИВАН АСЕН от=от Бог Иса 

КОНВЕНЦИЯ от=КОНВЕНТСИЯ от=от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса 

ЧИЕ ДЕЛО е=ТШИЕ ДЕЛО е=на Дуло от Диана и Ешуа 

ПОЧЕСТИ за=за Богиня Диана и Исуш 

ПОЧЕСТИ отдадени на Боговете на=отдадени на Боговете на БЕЗИСТЕНА

Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, където са се отдавали централните почести на Българските Богове и където пак ще се отдават при Тяхното Явяване скоро сред Българите!

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло 

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Храмът на Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  

Културно-информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена, а от нашия блог за светоустройството и тайните на човешката цивилизация и истинската Българска история 
 
Тогава гърците, въпреки че имат сключен договор, с коварство използват да ни окупират. Но когато царят ни тръгва на поход за защита, Бог ни помага, защото народът му казва: "Не бой се, целият народ е с теб. И както се вдигнахме всички при Ивайло, така и при теб ще го сторим."

БОГ НИ ПОМАГА=БОГ и Богиня Ма (Майка)

БОГ ЩЕ НИ ПОМАГА=БОГ Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

НЕ СЕ БОЙ с тебе е=с тебе е Бог Иса 

ЦЕЛИЯТ НАРОД Е С ТЕБ=Рода Дуло на Богиня Диана и Исус

ЦЕЛИЯТ НАРОД Е С ТЕБ=Рода Дуло от БЕЗИСТЕНА

И победиха. Какво направиха? Императорът пленен, войските му също до един пленници. И тогава съветниците богомили на нашия цар го учат: "Не бързай! Покажи на целия свят, че България има нов цар, който не убива пленници. И тогава ще видиш какво ще стане с България."
Царят ни тогава събира всички свои вождове, боляри и прочее и се обръща към пленените:
"Ромеи, вие си изпълнихте вашия дълг към своя император и вашата държава. Бихте се като добри войници. Сега сте наши пленници. Аз ви подарявам свободата. вървете си и кажете, че в България има цар, който не убива пленници!"

Ония са стъписани. Смеят се. Много от тях плачат. Какво да правят? Най-после тръгват, но все се обръщат. Страх ги е да не е капан. А когато наближават крепостите си и ги питат: "Вас не ви ли убиха – Не! – отвръщат. – Там има нов цар, той не убива пленници. Подари ни живота." 
 
ТАМ ИМА НОВ ЦАР от=от Иса и Богиня Диана Мат Мария 

ЩЕ ИМА НОВИ ЦАРЕ от=ШТЕ ИМА НОВИ ТСАРЕ от=от Исуш и Богиня Матара Диана
скоро, съвсем скоро, България и целият свят ще имат нови святи и праведни Царе, абсолютни върховни монарси – самодържци, управляващи целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира!

image

И така тръгва животът у нас. През царуването на цар Симеон почти няма войни. Това е и Златният век за страната ни. Но защо не го казвате това на народа си бе? Защо го криете? Нека се гордее! 

ЦАР СИМЕОН=ЦАР от Иса и Ма (Богинята Майка)=ЦАР от Иса и Мария 

ЦАР СИМЕОН от=от Исус и Мария 
 

Разкриваме и авторите и строителите на Златният век на България, който скоро ще надстроим с Боговете ни и Светиите ни в безкрайна Златна епоха и ера !

ЗЛАТНИЯТ ВЕК на=на Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Иза

ЗЛАТНА ЕПОХА И ЕРА на=на Диана и Иза Бълхарина

ЗЛАТНА ЕПОХА И ЕРА на=на Бълхари на Диана и Иза

БЕЗКРАЙНА ЗЛАТНА ЕПОХА И ЕРА на=
ЕПОХА И ЕРА на Диана и Исуз Бълкарина

БЕЗКРАЙНА ЗЛАТНА ЕПОХА И ЕРА на=
ЕПОХА И ЕРА на Бълкари на Диана и Исуз

БЕЗКРАЙНА ЗЛАТНА ЕПОХА И ЕРА на=
ЕПОХА И ЕРА на Бълкари на Дионисиуз

Затова преекспонираме констатацията и прорицанието на сина на Петър Дънов и внук на Васил Левски :
– Ето, това сме били – гордейте се! Да ни свалят всички шапка, а не да ни смятат людоеди.!

ДА НИ СВАЛЯТ ШАПКА на=
на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исуш и Богиня Диана

И Свети Петър Димков в екип със светейшите си дядо Васил, баща си Петър и светейшите му братя и сестри феномени – Георги Димитров, Дядо Влайчо, Михаел Айванхов, Факира Мити и Дядо Добре, Преподобна Стойна и Ванга, и с нашия екип, заедно прорицаваме (предаваме Божия план), че скоро в Съдния Ден не само всички народи и племена ще ни свалят шапка, ами ще се редят на опашки пред нас, лазейки и ридаейки в прахта пред краката ни и каещи се и просещи горко за прошка и милост и за нашето височайше благоволение да ходатайстваме за тях пред Боговете ни!

Амин!
Да бъде!
И ще бъде!
Съвсем скоро ще бъде! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви и поредната от безбройните интердисциплинарни надакадемични подкрепи на про – Българската историческа пледоария на Петър Димков от високопросветената и интелектуално феноменна Българка от Българското Бяло Братство и Сестринство Патриция Кирилова на същата тема: 

ЗАЩО СМЕ ПРЕСТЪПНО НЕГРАМОТНИ ЗА ДРЕВНАТА НИ ИСТОРИЯ
https://patriciakirilova.blogspot.com/2018/06/blog-post_29.html

КЪМ ЕКИПИТЕ НА РАДЕВ И БОРИСОВ: ПОЗОРНО Е ДА ДОПУСКАМЕ РУСКИ ПОЛИТИК ДА УНИЖАВА БЪЛГАРИЯ
https://patriciakirilova.blogspot.com/2018/06/blog-post.html 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейши екип от Свети Васил Левски, Свети Петър Дънов, Свети Петър Димков, Света Ванга и Света Людмила Живкова 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.06.2018 04:36
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. barin - Здравей, Адаш. Само да споделя, че ...
22.06.2018 12:35
Здравей, Адаш. Само да споделя, че Петър Димков е бил близък приятел на рода ми, семейството на майка ми. Присъствах по желание на откриването на паметника му във Варна на бул."8-ми Приморски полк" до арката. Затова имам тема за него: barin.blog/history/2016/06/06/petyr-dimkov-lechiteliat.1456343
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676209
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!