Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2018 21:39 - Драматично екстремално послание на Извънземните от 8000 метра на връх Shishapangma за да се чуе и види от повече Българи.По жалоните на Българите цивилизатори
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3593 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 14.05.2018 14:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще разсекретим поредното почти директно послание на Извънземните, което те ни изпращат в любимия за тях екстремален реалити формат на екстренни ситуации с живи и реални земни посредници и персонажи – техни агенти, подбрани прецизно по техните  феноменни характеристики и имена, и подготвяни от Тях за тези им роли по култови места с емблематични имена по Свещения шифър.
 
Винаги в началото на статиите ни за Извънземните ви разсекретявяме с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 

кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло.

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им потомци Българите от феноменния Божи жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !
–––––––––––––––––––––––––––

Вече седмица без следа от Боян Петров – Българският алпинист, който продължава да е в неизвестност под връх Шиша Пангма, защото търсенето му и досега бе възпрепятствано поради изключително лошото време.
Два хеликоптера, които могат да се издигнат на тия височини, изчакват оправяне на времето.  

Докато се подготвя търсенето на Боян, вижте официалната информация за връх Шиша Пангма.

Шиша Пангма (също Шишапангма, на китайски: 希夏邦马峰) е връх във Високите  Хималаи на територията на Тибет, няколко километра от границата с Непал, с височина 8013 m (в някои неофициални източници се сочат 8027 или 8047 m).


image

Върхът е най – ниският сред Осемхилядниците и заема 14-то място в низходящата класация на върховете по височина.
Шиша Пангма се намира на около 120 km северозападно от групата върхове Монт Еверест. 
 
Дълги години върхът е известен като Госаинтан (в превод Свято място), а популярното сега наименование е тибетско.
Върхът се намира върху огромен масив, покрит с вечни снегове и ледове. .
Върхът се счита за един от най-опасните за катерене осемхилядници, поради което е изкачен най-късно. По време на изкачването му са загинали 21 алпинисти.

През 1963 г. група китайски алпинисти прави опит за покоряването му, но достига до височина 7 130 m.
Година по-късно на 2 май 1964 г. китайска група от около 200 души, ръководена от Сю Цзимон, щурмува върха и 6 алпинисти го покоряват.
През 2000 и 2002 година казахстанският водач Максут Жумаев два път иизкачва върха

На 14 януари 2005 г. върхът е изкачен от поляка Пьотр Моравски и италианеца Симон Моро, което официално е първото зимно покоряване на Шиша Пангм   
 

–––––––––––––––––––––

Няколко щрихи от динамичния задъхан живот на Боян и от екстремалната му дейност като височинен алпинист :  

На два пъти боледува от рак и успява да се излекува.
От 2000 г. има инсулинозависим диабет тип 1.
През 2008 г. при катерене в Алпите пада и чупи крак.
На слизане от връх Гашербрум II през 2009 г. пропада в ледникова цепнатина, от която бива изваден от група испански алпинисти.
През 2013 г. претърпява катастрофа с мотор и получава ново счупване на крак.
Въпреки това на следващата година прави рекордни изкачвания на Кангчендзьонга,  Броуд Пик и К2 с пирони във възстановяващия се крайник.

След слизането от К2 в базовия лагер получава диабетична хипогликемична криза, губи съзнание и успява да се възстанови с помощта на полски алпинисти.
Подобна криза преодолява и при успешното изкачване на Нанга Парбат през 2016 г., където предварително инструктираните от него алпинисти Феран Латоре и Елиас Милеру му помагат бързо да се върне към нормално състояние.

На 23 август 2016 г. по време на екологичен мониторинг по трасето на бъдещата Автомагистрала „Струма“ в Кресненския пролом е ударен от преминаващ лек автомобил.
Получава счупвания на ребрата и крайниците, черепно-мозъчна травма с хематом и бива хоспитализиран във Военномедицинска академия в София в тежко състояние с опасност за живота.

СТРУМА=С МУТАР=Иса и Матара  

В началото на ноември 2016 г. прави първия си лек преход след катастрофата, а в началото на декември подновява тренировъчните си изкачвания от Княжево до Копитото във Витоша. 

Станете съпричастни на изповедта на Българина саможертвеник Боян Петров, първият Български алпинист покорил най – опасния връх на света – К2, в откровен разговор за живота и изкачването, рака и диабета, семейството и любовта... 

БОЯН ПЕТРОВ: ЖИВ СИ, КОГАТО НЕ СЕ ОТКАЗВАШ
http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/762-boyan-petrov-jiv-si-kogato-ne-se-otkazvash

image

НАЙ ВИСОКИЯ ВРЪХ на СВЕТА=ВРЪХ на Бок Исус и Богиня Диана  

НАЙ ВИСОКИЯ ВРЪХ на СВЕТА покорен от=ВРЪХ покорен от Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

На 20 май Боян успешно изкачи третия по височина връх в света Канчендзьонга (8586)
След завръщането си той споделя пред медиите, че когато стигнал 8300 – 8400 метра се оказал в една зона, където в опиянение забравил накъде е тръгнал, като почнал да търси камъчета с геоложка стойност.
В един мистериозен момент се появил някакъв вътрешен глас, който му казал, че е време да тръгва нагоре.
Този вътрешен глас го повел към върха и го окуражавал като му говорел, че трябва да се концентрира и че целта не е далече. 
На самия връх той останал в подножието на връхната скала, за която местните жители имали вярването, че тя е свещена скала на Боговете и никой не трябва да се качва на нея. 

На кой е вътрешният глас, който в мистериозния момент му говорил и го повел към върха?

ВЪТРЕШЕН ГЛАС на=на Диана и Исуш Българина 

МИСТЕРИОЗЕН МОМЕНТ=
Исуз и Матара Диана МаМа=Исуз и Матара Диана Мария Магдалена 

КАНЧЕНДЗЬОНГА=КАЬО ГАН Д ЗЕЧ=Кая (скално светилище) на Ган (Кан, Жрец) на Диана и Изуш 

В превод за непосветените името Кангчендзьонга го обясняват като „Петте съкровищници на великите снегове“, от което крипто – сакрално име извеждаме отново Боговете – Кръстници: 

ПЕТ СЪКРОВИЩНИЦИ на=на Кан (Жреци) и Царе на Богиня Диана и Бог Исуш  

ВЕЛИКИТЕ СНЕГОВЕ=Балги (Българи) Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса –  
Българските феноменни жреци, наложили табуто на високата светилищна жреческа оперативна площадка, каквито свещени пирамидални енергийни места са всички върхове на 
планините, които са построени изкуствени енергийни съоръжения, което е указано еднозначно и категорично още в Увода на светоустройствения проект –  глава 1 на книгата Битие (Създаване или Γένεσις, Генезис – Сътворение) на Свещеното писание!  
 
ПЛАНИНСКИ ВРЪХ=Кая (скала, скално светилище) на Бог Иса Бълхарина  

ПЛАНИНСКИ ВРЪХ=Кая (скала, скално светилище) на Бълхари на Бог Иса 

ГЕНЕЗИС=ГЕН ЕЗИС=Гена на Исуз

СЪЗДАВАНЕ от=от
Богиня Диана и Исуз 

СЪЗДАВАНЕ на=на ВЕЗАСДАН=на БЕЗИСТЕНА

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческият светилищен комплекс и експериментална развойна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички енергийни, физически и биологични процеси на Земята!

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло  

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни!  


image

Културно-информационен център "Безистен"

https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena

–– посетете Културно – информационния център Безистен и се просветете с официцалната история на Ямбол и Безистена


Кангчендзьонга е свещен за жителите на 
Сиким и съществува неофициално правило изкачващите го алпинисти да не стъпват на самия върхов купол.
Първото изкачване е осъществено на 
25 май 1955 г. от британската алпийска свръзка Джордж Бенд и Джо Браун. 

СИКИМ=Кан (Жреци) на Иса и Ма (Богинята Майка)

ДЖОРДЖ БЕНД=Друид на Ежуж и Богиня Диана  
 
ДЖО БРАУН=Диана и Ежуа Вер (Змей)

 
В Непал съществува легенда, че Кангчендзьонга се обитава от богиня, която не позволява на жени да се изкачат на върха. Единствената жена, изкачила върха, е британката Джинет Харисън, която половин година по-късно загива при опит за изкачване на 
Дхавлагири

Ето коя е Богинята и Богът, от Които е Джинет:

ДЖИНЕТ ХАРИСЪН=Диана и Христож=Диана и Исуж от Трахия
поредната Божия Българска жреческа потомка, въведена в Божието светейшо войнство
 
ДХАВЛАГИРИ=Българи Хан (Кан, Жреци) на Диана 
–––––––––––––––

През пролетния сезон на 2018 година Боян Петров се отправя към най – ниския осемхилядник 
Шиша Пангма (8027 m) като подготовка за изкачване на най – високия Еверест (8848 m) от северната му китайска страна.
 
На 29 април започва самостоятелен опит за изкачване на върха, без да носи със себе си сателитен телефон. За последен път е видян с бинокъл от базовия лагер на 3 май, когато се придвижва към разположения на над 7000 метра лагер 3.
На 5 май украински алпинисти и шерпи откриват палатката и спалния му чувал навяти от сняг в лагер 3 на височина около 7350 метра.
На 6 май българското посолство в 
Пекин е уведомено, че Боян Петров е в неизвестност от 3 дни. Алпинистът е обявен за изчезнал. Съобщава се, че през следващите дни са организирани няколко неуспешни опити за издирването му, възпрепятствани от лошо време

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И нека влезем в час по първосигнална елементарно – и първосигнално сравнителна десакрализирана травиална етимология за напреднали лингва – академици, и се насладим на творческите им напъни да обеснят това чудато име на върха – Шиша Пангма:
 
Геологът Тони Хаген обяснява името като означаващо "тревна равнина" или "ливада" (пангма) над "гребен" или "обхват" (шиша или киша) в местния тибетски диалект, като по този начин означава "гребена над тревните равнини "

От друга страна, тибетлогът Guntram Hazod записва местна история, която обяснява името на планината по отношение на буквалното й значение в стандартния тибетски език: shisha, което означава "месо от животно, което е умряло от естествени причини" и sbangma, което означава "малцови остатъци, останали от бирата ".
Според историята една година тежък снеговалеж убива повечето от животните на пасищата.
Всичко, което хората, живеещи в близост до планината, трябвало да ядат, е било месото на мъртвите животни и остатъците от малц, останали от бирата, и така планината била наречена Shisha Pangma (shisha sbangma), обозначавайки "месо от мъртви животни и малцови отпадъци ".

Каква високоизвисена одухотворена и етична академична семантична фантазия, нали!  

Тия живеещи постоянно в преклонение и свръхстрахопочитание към Боговете им хора ще нарекат с това гнусно име обиталището им, както ще видите в следващите редове, ли! 

СТРАХОПОЧИТАНИЕ към=към Хричтос и Богиня Диана=към Исуш от Трахия и Богиня Диана

ПРЕКЛОНЕНИЕ И СТРАХОПОЧИТАНИЕ пред=пред Богиня Диана и Исус Бълкарина от Тракия 
 
ПРЕКЛОНЕНИЕ И СТРАХОПОЧИТАНИЕ на=на Бълкари към Богиня Диана и Исус от Тракия 


И така стигнахме до основното послание, което ни изпращат Българските Богове чрез техния светейши саможертвен потомък Боян – името на върха Шиша Пангма, което е архивирано почти без никакма анаграмна маскировка: 

Shishapangma=ШИША ПАНГМА=АШИШ ПАГН МА=Ишуш и Богиня Ма=Исус и Богиня Ма

Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Които са познати през последното им аватарно проявление преди 2000 години в България като Христос и Мария Магдалена 

Ето и поредните етимоложки "научни" опити да завоалират името с анонимни квалификации, целящи да скрият конкретния наистина сакрален Български генезис и етимология на името на върха, което по санскритския жречески каталог е  
Гозайнтан, и което означава "място на светеца" или "Отечество на Бога".   

ГОЗАНТАЙН=ГАН ОЗ ТЙАН=Ган (Кан, Жреци) на Иза и Диана  

МЯСТО НА СВЕТЕЦ=МЯСТО на Богиня Диана и Исус

МЯСТО НА СВЕТЕЦ управлявано централно от=МЯСТО управлявано централно от БЕЗИСТЕНА 
 
МЯСТО НА СВЕТЕЦ=СВЕТЕЦ на Иса и Ма (Майка) Диана 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това бе поредният реалити показен практически урок, с който Българските Богове Демиурзи ни се показват чрез Техния жертвен генетичен феноменен потомък в ектремален порядък и режим и ни просвещават за Тяхното вездесъщо присъствие навсякъде по света, за скритата Българска сакрална история и за и удивителните цивилизационни жалони на Българите по всички кътчета на света в резултат на техните културно –
 цивилизационни мисии в Азия и по целия свят

ПОКАЗВАТ НИ СЕ=Бокиня Диана и Бог Исуз

Боговете Демиурзи ще ни се показват в този все по –
 ескалиращ екстремен режим, докато на края на началото ни се явят на живо и на яве!    

ЯВАТ СЕ НА ЖИВО=
Богиня Диана и Бог Исуж 


image  
 
Видяхте ли ги!

Ще ги виждате все повече и повече, но само да ги виждате не ви ползва – трябва и да ги възлюбите и обичате, както Те ни възлюбиха и обичат, и да заживеете по законите им!
Само 10 (десет) простички закона са Божиите закони и един върховен Конституционен –законът за Всемирната Любов, Братство и Мир между човеците и всички живи същества

А каква ще е съдбата на Боян! 
Стана ви ясно, че с тия характеристики той е изявен жертвен и саможертвен феноменен генетичен потомък на Боговете ни от Тяхната жреческо –
 светейша фамилия Дуло, сиреч е потомствено – наследствен Светец.  

ЖЕРТВЕНИК=Кан (Жрец) от Рода на Бог Ежуа

САМОЖЕРТВЕНИК=Кан (Жрец) от Исуж и Богиня Матара   

От същата екстремално – саможертвена Божия Българска фамилия Дуло са и всички височинни алпинисти : 
 
ВИСОЧИНЕН АЛПИНИСТ=ВИСОТШИНЕН АЛПИНИСТ=Дуло от Бог Исуш и Богиня Диана –

които необяснимо до сега за тях, тръгват с неутолим и безприкословен безалтернативен копнеж и стремеж към рисковите екстремуми на опасните върхове и пропасти, и никой не може да ги спре и отклони от опасния им път към висините на зовящите ги Богове!

КОПНЕЖ към=към ПОК ЕЖ=към Бок Ежуа 

КОПНЕЖ на=на Кан (Жреци) на Бог Ежуа 

СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Матара  

ЕКСТРЕМУМИ на=на Майка Диана Мария и Иса  

ЕКСТРЕМУМИ на=на Кан (Жреци) на Мат Мария и Иса  

ОПАСЕН ПЪТ към=към Бог Иса и Богиня Диана 

ОПАСЕН ПЪТ към ВИСИНИТЕ=ПЪТ към Бог Исус и Богиня Диана  
 
Ето пак защо никой не може да ни спре – нас, осъзналите се феноменни жречески Божии потомци, по пътя ни към Боговете ни!  

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ СПРЕ защото сме=защото сме Кан (Жреци) на Исуж и Богиня Матара 

Затова Боговете ни – Извънземните, Които избраха Боян и го подготвяха през поколенията на предците му като Техен елитен потомствен агент, го качиха на този висок връх и висока жреческа ритуална жертвена трибуна, която се вижда от целия свят, за да изпълни възложената му мисия да прокламира Тях чрез тия документи, които разсекретихме заедно, и дали сега или по – късно ще премине задължително! в Тяхното измерение и в екипите на Светиите – жертвеници и мъченици, зависи от Техния план за него в епичната транс – епохална Божия драматизация Българите и човешката цивилизация, в която съдбата на всеки един от нас се определя и се държи в ръцете на Българските Богове Демиурзи! 

image

След нашето просвещение съпругата и близките на светеца Боян ще започнат да го чувстват и срещат като Светец постоянно край себе си, за което ще им свидетелстват и други просветени феноменни Българи – които свидетелства ще са истинни, гарантирано от Кръстниците на този Български светилищен връх, от който саможертвеника и светец по наследство и по мисия в живота Боян ги прокламира: 

Shishapangma=ШИША ПАНГМА=АШИШ ПАГН МА=Ишуш и Богиня Ма=Исус и Богиня Ма !

Shishapangma=ШИША ПАНГМА=АШИШ ПАГН МА=Ишуш и Богиня Ма=Исус и Богиня Ма !

Shishapangma=ШИША ПАНГМА=АШИШ ПАГН МА=Ишуш и Богиня Ма=Исус и Богиня Ма !

image
 
Shishapangma

Patty Griffin - Up to the Mountain
https://www.youtube.com/watch?v=2602EeKoOhs

 

Отидох на планината

защото ме помолихте.

Над облаците

където небето е синьо.

Виждам всичко около мен

навсякъде!

Виждам всичко около мен

навсякъде!

 

Понякога се чувствам 

като че никога не съм бил уморен.

И аз ще ходя

до деня, в който изтече времето ми...

Понякога падах –

нищо повече не можех да направя,

но след това продължавам отново!

Защото ме питате...

 

Няколко дни гледам надолу,

страхувам се, че ще падна.

И макар че слънцето грее

не виждам нищо

Тогава чувам сладкия ви глас, о!

О, дойдете и тогава отидете, идвайте и после отидете

Разкажете ми тихо,

Вие ме обичате така!


Долината на мира и спокойствието

точно над планината.

Долината на мира и спокойствието

малко остава да я позная.

Може би никога няма да стигна там!

Някога в този живот...

Но рано или късно

точно там ще отида

Рано или късно

точно там ще отида! 


ДОЛИНАТА НА МИРА И СПОКОЙСТВИЕТО=
ДОЛИНАТА НА Богиня Матара Диана и Бок  Исус 

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и екип на земно – небесни Светии – височинни алпинисти, водени от Свети Христо Проданов, с тях и земният и небесният Светец Боян Петров, който ни  изповяда тези екстремални катарзисни Христови страсти в директна окултна връзка, а ние ги преведохме и изплакахме с него .

БОЯН=Бог / Богиня

БОЯН ПЕТРОВ=Брат от Бог и Богиня 
феноменен потомък на Бог Исус и Богиня Диана – Мария Магдалена, от свещената генеалогична родова линия на новоепохалната генерация Дуло, чийто Родоначалник е първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е и всички т.нар. "римски императори" от Нерон до Диоклециан, от 333 г. сл. Хр. е Свети Павел.

Павел – Кан и Цар Авитохол, и неговите феноменни генетични потомци сред Българите и другите племена, рестартира и активира при неговата генно – инженерна сеяческа и културно – цивилизационна мисия в Азия в края на 1 век и през 2 век, жреческите светилищни съоръжения по планинските върхове и посвещава и ръкополага феноменните оператори – жреци в тяхното обслужване и управление на регионалните и глобални енергийни процеси. 

ПЛАНИНСКИ ВРЪХ=Кая (скала, скално светилище) на Българи на Бог Иса 

Левитирането на Българските жреци – оператори до планинските върхове и оперирането на тях е било тяхна рутинна оперативна практика .

От тия жреци феноменни генетични потомци и активирани ветки, са всички височинни алпинисти 
 
ВИСОЧИНЕН АЛПИНИСТ=ВИСОТШИНЕН АЛПИНИСТ=Дуло от Бог Исуш и Богиня Диана

ВИСОЧИНЕН АЛПИНИСТ от=от Павел Сина на Диана и Исуш=от Павел Сина на Дионишиус
 
– Още инфо за Павел/Свети Павел,  родоначалникът на новоепохалната генерация на Божия жречески род Дуло, вижте в блога ни с парола "безистена и Павел"

Боян е от жертвеното родословие на Всемирното Бяло Братство от феноменните жречески потомци от рода Дуло на Българските Богове, чрез който Те проведоха поредната екстремална реалити просветителска лекция за вас, саможертвени Българи, които необяснимо до сега за вас, тръгвате с неутолим и безприкословен безалтернативен копнеж и стремеж към рисковите екстремуми на опасните върхове и пропасти на живота, и никой не може да ви спре и отклони от опасния ви и епично величав и прекрасен път към висините на зовящите ви Богове!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Вижте форумния коментарен блок под екстренната публикация "на живо" на другарката на Павел:

Radoslava Nenova

Вчера в много труден за мен разговор взех решение да не се изкачва върха днес. От лагер 3 нагоре няма да го намерим жив. Колкото и да ми се иска да не губя надежда - за мен живота и оцеляването на всички участници в спасителната акция е много важен и макар да ми е много трудно - не виждам смисъл да бъдат застрашени и други животи. Затова, предпочитам на слизане спасителните екипи да претърсят районите където има шанс да открият Боян жив ... 

Ако за Боян битката е приключила, нека си остане в планината. Каквото и да се случи до края на деня, благодарна съм за всички усилия и ще ги възнаградя. Това е животът на шерпите, знам че като слязат ще поемат друг риск, на друг склон, за друго изкачване..., но лично аз не желая да рискуват към върха. Всички решения по издирването от тук на сетне са техни.

Поради големия поток от информация и коментари която витае, съм решила да опиша много подробно хронологията, фактите имената, кореспонденцията и цените. Още не съм решила дали да го направя в пост или в книга. Едно е сигурно-написахме история и тя заслужава да бъде запомнена. Заради Боян!  

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156273613074318&set=a.10150260384414318.346734.567224317&type=
3&theater&comment_id=10156275437099318¬if_t=feedback_reaction_generic¬if_id=
1526279947626833
 






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
11.05.2018 21:48
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7735806
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44420
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!