Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2018 22:15 - Мейнстрийм : сакрална свръхакадемична лингва археология за напреднали феноменни свръхинтелигентни Българи
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2338 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 26.03.2018 02:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ще проведем поредните лингва археологически разкопки с нашия висш академичен
предмет – Българската сакрална езикова археология, като с помощта на съкровищетърсача и инструментариума на

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ще разсекретим сакралната етимология на нашумелия напоследък в медийно – информационния свят термин мейнстрийм.

За наш изворов източник ще ползваме официалата информация във Wikipedia – Википедия (а не Уикипедия на Български, защото W е скрития Български звук В, който е една от четирите кодировъчни сакрални сигли В, Б, П и Ф от Речника на Свещения шифър за Българското наименование на върховния титул на Творците Демиурзи – Бог, Богиня !), която ви публикуваме първо в цял нередактиран формат като подложен материал, а след това ще разсекретим основните документи от тази информация – по наш академичен професионален археоложки език казано – ще разкопаем и натоварим поредния товар безценно вечно и непреходно Божие съкровище и имане. 


БЕЗЦЕННО ИМАНЕ=БЕЗТСЕННО ИМАНЕ=Исуз и Богиня Мат

Мейнстрийм
 (от английски: mainstream – "основно течение") e преобладаващото възприятие и разбиране в дадена област или по отношение на конкретен обект, които много често са също така и модерни, текущи или най-нови в областта. Обикновено това бива възприемано в положителен (на „модерен“) смисъл, но понякога се разглежда и пейоративно като „масово погрешно възприемане“ или „масовизиран вкус“, тоест нещо, което е загубило уникалността си.

Мейнстрийм е английски термин и заемка в българския език. Чрез термина се обозначава най-широко разпространената мисъл, към която се придържа мнозинството. Самият мейнстрийм обаче съвсем не е едно плътно цяло, а концепцията е считана по-скоро за културна конструкция. Той включва:

  • нещо, до което широката общественост има достъп;
  • нещо, което има връзки с корпоративната или търговската култура.

    image

    Така мейнстриймът включва цялата популярна култура, която обикновено се разпространява чрез масмедиите.
    Противоположностите на мейнстрийма са субкултурите, контракултурите, фен-клубовете и др.
    Понякога с понятието „мейнстрийм“ биват наричани онези гледни точки, които са типични за етноцентризма и хегемонното представяне на определена субкултура, например когато една субкултура се опитва да наложи своите възгледи като най-правилни.
    От друга страна определени субкултури могат да определят дадени течения като мейнстрийм, когато се опитват да ги омаловажат в художествен или естетически план. В този смисъл понятието мейнстрийм се приближава до етикета комерсиалност, използван в България.
    image

Мейнстрийм са неща, които отговарят на масовото възприятие или масовата попкултура, или елементи на медийна култура, или дори интернет тенденции, като тези много често са разпространявани и промотирани от масмедиите.
Като цяло се възприема, че субкултурите са обратното на мейнстрийма, но самите субкултури също могат да се превърнат в мейнстрийм, като рап-културата например. В това отношение реална опозиция на мейнстрийм културите заявяват контракултурите, а в науката (където също може да става дума за мейнстрийм течения) това са алтернативните и критични подходи.

image

Терминът, освен в положителен смисъл като „модерен“, може да се използва и в пейоративен аспект, например изразът "I … before it was cool" (част от хипстър културата) говори за това, че популярността на тенденция, стил и т.н. го превръща в банално и дори скучно или безинтересно. Това обаче още не означава противопоставяне на мейнстрийм „вкуса“, а говори само за естетично предпочитание към минотарни „тенденции“.
За разлика от хипстър културата, която борави с този тип „културна реакция“, например в икономиката противопоставянето между „мейнстрийм“ и хетеродоксална и дори още повече марксистка икономическа мисъл са много силни и по отношение на базови понятия и разбирания

По отношение на филмовата продукция това са филми, промотирани в големите киносалони, най-често от Холивуд, макар че в отделните страни, Китай например, също може да има мейнстрийм тенденции и филмови заглавия, които обаче да имат по-скоро алтернативен характер в други страни.

Хипстър-културата, макар алтернативна на мейнстрийма по начало e мейнстрийм култура (парадоксално).



Ме́йнстри́м
[(англ. mainstream — «основное течение») — преобладающее направление в какой-либо области (научной, культурной и др.) для определённого отрезка времени. Часто употребляется для обозначения каких-либо популярных, массовых тенденций в искусстве для контраста с альтернативой, андеграундом, немассовым, элитарным направлением, артхаусом.

Музыкальный мейнстрим

В применении к массовой культуре аналогичный термин MOR («middle of the road», «середина дороги») используется для обозначения наиболее популярного на радиостанциях и коммерчески прибыльного течения в популярной музыке, в рамках которого могут смешиваться элементы наиболее популярных в данный момент стилей. Понятие возникло в США в 1940-х годах. Наиболее сильное влияние на музыкальный мейнстрим оказывают США (Billboard), Великобритания, Германия, Скандинавия.

Мейнстрим в кинематографе

Применительно к кинематографу, мейнстрим — это наиболее популярная его форма, соответственно имеющая большую часть зрителей. Сегодня это массовое кино, а именно — голливудские фильмы, блокбастеры, то есть фильмы, главной характерной чертой которых является зрелищность.

Принципы постмодернизма, совмещающие зрелищность и интертекст для элитарного зрителя, способствуют созданию высококлассного кино, которое приходится по вкусу и массовой публике, и элитарному зрителю.

Соответственно, к мейнстриму можно отнести не только безвкусные фильмы для масс, но и глубокомысленные картины, получившие огромные деньги для качественного воплощения режиссёрского мира и замысла.
Например, фильмы американского режиссёра Мартина Скорсезе, которого некоторые критики причисляют к числу величайших режиссёров, приходятся по вкусу массовому зрителю. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

И така ето веднага Кои стоят зад този звучен и авторитетен термин, чрез който се обозначава най – широко разпространената мисъл, към която се придържа мнозинството: 

MAINSTREAM=МЕЙНСТРИЙМ=Иса и Мат Мария 

Разсекренетата сакрална етимология на израза документира категорично и безапелационно, че той е съставен от Българските Богове Демиурзи, Които са имплантирали в сакралната му анаграмия своите първосвещени първоразрядни имена!
Българските Богове Творци и Демиурзи на световете, са Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Исус Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем в тия документи!  

Английските етимолози – първосигналчици и лингва – манипулатори с официалната десакрализирана етимология го извеждат от понятието  stream – поток, течение, без да обясняват какво пък означава  stream и откъде и как се е образувала тази категорияна дума, за която обяснение дава пак само Свещеният шифър:

STREAM=СТРИЙМ=Иса и Матара 

За ваша информация ви напомняме, че тази дума, както и всичките фундаментални категорийни думи в английския език, е от език, за който лингвистите езиководи казват че е нов съвременен от 500 години насам език, кипящ още като неферментирало вино, и е свещен дериватен лингва продукт от Сътворенческия Български Божестгвен език, създаден от Българския лингва – магьосник Вилям Шекспир, който е дълбоко законспирираният незаконен син от Любовта между Кралица Елизабет II и Нострадамос – Български свръхфеноменен династ от Дуло, законният продължител на първосвещената златна генеалогична линия на потомците на Исус и Мария Магдалена в политическо изгнание по време на турското робство, от която линия се роди в днешни дни и Спасителят на Българите и на човечеството!


Ето и информацията за това в статията ни

Как със салса и Шекспир да извикате при спешна нужда чрез баене Свети Аспарух!
http://bezistena.blog.bg/history/2014/09/09/kak-sys-salsa-i-shekspir-da-izvikate-pri-speshna-nujda-chrez.1295705 

Прочутият пират и адмирал сър Франсис Дрейк е бил посветен Българин от Дуло, главен събирач на съкровища и средства като ктитор за Освобождението на България!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/03/16/prochutiiat-pirat-i-admiral-syr-fransis-dreik-e-bil-posveten.1437698


Същата информация за Българските Богове ни предоставя и съпридружителният пояснителен семантичен документ на термина и в Българският обяснителен израз за това понятие – основно течение, който е също толкова ясен и категоричен и който ще ни заведе не само при Българските Богове, но и при Техния първосвещен храм: 

ОСНОВНО ТЕЧЕНИЕ=Богиня Диана и Исуш 

ОСНОВНО ТЕЧЕНИЕ=ВЕЧИСТЕН=БЕЧИСТЕН=БЕЗИСТЕН 


image

Културно-информационен център "Безистен" 
https://www.bezistena.com/bg/ 
www.facebook.com/bezistena   

Безистенът в Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп, е Сътворенческата светилищна база на Боговете Демиурзи – строители на Земята, Централен команден и регулативен диспечерски център на Време – пространствения континиум и планетарната мегалитна енергийна система, осигуряваща функционирането на взаимно съвместимите времево – пространствени измерения и всички физични и биологични процеси на Земята!   

Безистенът е Главният КПП и портал между световете, Вселенският компютър и централен архив Акаши, постоянното транспространствено обиталище и първосвещен дом, работно место и храм на Българските Богове Исус и Мария Магдалена – последните аватарни проявления на Богът Отец Съ – Творец и Великата Богиня Майка Съ – Творец и Родилен дом на Техните генетични феноменни деца – Българите, които са жреческата каста Дуло     

Безистенът е заложен от древността за висша сакрална племенна доктрина и заветна цел № 1 за завладяване под кодовото наименование Храмът на Соломон (Иса Ламя) и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео=данайо – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други, които всички до едно са тракийски нефеноменни безкултурни племена, култивирани, цивилизовани и очовековечавани от Българите и чиито главатари – изродени династи от Дуло, са обединените заговорници срещу Българите, които организират сега  ескалацията на локалните и глобални конфликти, войни и ислямистки и джендърски нашествия като последен етап на злодейския им план за затриването ни !   
В нашите пространни статии в блога ни http://bezistena.blog.bg ние сме разкрили висшата тайна доктрина и цел №1 на САЩ, НАТО, ЕС и всички заговорници срещу Българите, заради която те правят всички тия обходни заблуждаващи маньоври, на които върхът на ескалиращата глобалистична и местна истерична милитаристична спирала завихря и фокусира над България, Тракия и Първосвещения Божи град Ямбол с Първосвещеният Божи светилищен комплекс и храм Безистена – Командният център на Време – пространствения континиум  и Главен КПП и портал между световете, които са и заложени от древността за висша племенна доктрина и заветна цел и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео – византийците, турците, руснаците, европейците и американците и всички други! 


Дуфинициите за термина мейнстрийм ни учат, че той понякога се разглежда и като „масово погрешно възприемане“ или „масовизиран вкус“, в които формулировки отново техните Автори и семантични прототипи: 

ВЪЗПРИЕМАНЕ на=на Бог Иза и Богиня Мария 

МАСОВО ПОГРЕШНО ВЪЗПРИЕМАНЕ на=ВЪЗПРИЕМАНЕ на Бог Исуш и Богиня Мария  

ВКУС определян от=определян от Бок Иса 

МАСОВИЗИРАН ВКУС определян от=ВКУС определян от Бог Исуз и Мария 


Задължително ще корегираме посоката на пренос на култура и цивилизация,посочена в толния цитат от статията, която на този етап и по – конкретно за тематиката на мейнстрийма, временно е от Англия към България:

"Мейнстрийм е английски термин и заемка в българския език. Чрез термина се обозначава най-широко разпространената мисъл, към която се придържа мнозинството. Самият мейнстрийм обаче съвсем не е едно плътно цяло, а концепцията е считана по-скоро за културна конструкция."

МЕЙНСТРИЙМА е КОНЦЕПЦИЯ от=МЕЙНСТРИЙМА е КОНТСЕПЦИЯ от=
МЕЙНСТРИЙМА е от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуц   

МЕЙНСТРИЙМА е КОНЦЕПЦИЯ от=МЕЙНСТРИЙМА е КОНТСЕПЦИЯ от= 
МЕЙНСТРИЙМА е от Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 

главен Първожрец и лингва – майстор на който жречески клан е Вилям Шекспир, чието малко кралско – аристократично име е красива анаграма на Първосвещения Божи град Ямбол, от където са тръгвали навремето Жреците, водещи в разселническа цивилизационна експанзия  тракийските племена с тях или в политическа емиграция Българите по целия свят и към Острова, на които феноменен генетичен потомък е Вилям : 


ВИЛЯМ=ЯМВИЛ=Ямбил=Ямбол

ШЕКСПИР=Кан (Жрец) и Шар (Цар) от Бог Иса
първосвещеният Кан (Първожрец) и Цар – КанЦар=Кансер=Кесар=Кайсер=Император на Българския род и народ в конспиративно политическо изгнание по време на юдео – фанариотското турско робство на България 

 
МЕЙНСТРИЙМА Е КОНСТРУКТСИЯ от=МЕЙНСТРИЙМА е от Кан (Жрец) от Диана и Исус от Тракия 

"Така мейнстриймът включва цялата популярна култура, която обикновено се разпространява чрез масмедиите.
Противоположностите на мейнстрийма са субкултурите, контракултурите, фен-клубовете и др.
Понякога с понятието „мейнстрийм“ биват наричани онези гледни точки, които са типични за етноцентризма и хегемонното представяне на определена субкултура, например когато една субкултура се опитва да наложи своите възгледи като най-правилни.
От друга страна определени субкултури могат да определят дадени течения като мейнстрийм, когато се опитват да ги омаловажат в художествен или естетически план. В този смисъл понятието мейнстрийм се приближава до етикета комерсиалност, използван в България." 

Разсекретеният документ на субкултирите указва техните Автори, Проектанти и подизпълнителите на културно – цивилизационния им проект:

СУБКУЛТУРА=Диана и Иса Булкария

СУБКУЛТУРА от=от Булкари на Диана и Иса 
 
Разсекретяваме и кои са субектите и лицата на комерсианолстта преди и в съвременния свят:
 
КОМЕРСИАЛНОСТ=Кан (Жреци) от Дуло на Исус и Мария
династите от изродените кланове на рода Дуло от генетични потомци на Исус и Мария Магдалена, на които Те са дали в тяхната транс – епохална реалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация" ролите на реакционните управници, политици, олигарси и богаташи на народите, които управляват народите и света в безчестие.
Още малко време обаче! 

СЪВРЕМЕНЕН СВЯТ на=на Бог Исус и Богиня Матара 

"Мейнстрийм са неща, които отговарят на масовото възприятие или масовата попкултура, или елементи на медийна култура, или дори интернет тенденции, като тези много често са разпространявани и промотирани от масмедиите." 

МАСОВА ПОПКУЛТУРА от=от Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Иса Булкария 

МАСМЕДИИ от/на=от/на Иса и Диана МаМа=от/на Иса и Диана Мария Магдалена 

ПРОМОЦИИ от=ПРОМОТСИИ от=от Богиня Матара и Иса 

 
Ето и Шеф – диригентите на хипстър – културата:

"Хипстър – културата, макар алтернативна на мейнстрийма, по начало e мейнстрийм култура" 

ХИПСТЪР=Бог Иса от Трахия 

ХИПСТЪР КУЛТУРА от=от Диана и Иса Булкарина от Тракия  

И въобще всички култури и техните най – подробни елементи и термини, както доказахме абсолютно категорично с мейнстрийма, са авторска идея, проект и изпълнение и собственост на Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Демиурзи и Техните феноменни подизпълнители – Българските жреци от Техния род Дуло! 

ВСИЧКИ КУЛТУРИ са от=са от Булкари Кан (Жреци) на Диана и Исуш


––––––––––––––––––

Ще разсекретим и няколко документа от руската википедия:

"В применении к массовой культуре аналогичный термин MOR («middle of the road», «середина дороги») используется для обозначения наиболее популярного на радиостанциях и коммерчески прибыльного течения в популярной музыке, в рамках которого могут смешиваться элементы наиболее популярных в данный момент стилей." 

ТЕРМИН  MOR=Матара Мария 

middle of the road=Друиди (Жреци) от Дуло на Богиня Ма (Майка) Диана 

– конспиративен херметичен израз на Българските жреци – друиди, които техните феноменни потомци от култовата група Middle Of The Road взеха за име на състава и от чиито песни е нашата музикална фонова плейлиста и култовата овертюрна Sacramento:

Middle Of The Road - Sacramento 1971 HQ
https://www.youtube.com/watch?v=g5S2cPeErkc 

Sacramento=Кан (Жреци) на Иса и Матара 


"Принципы постмодернизма, совмещающие зрелищность и интертекст для элитарного зрителя, способствуют созданию высококлассного кино, которое приходится по вкусу и массовой публике, и элитарному зрителю." 

ПОСТМОДЕРНИЗЪМ от/за=от/за Исуз и Богиня Диана Мат Мария 

"Соответственно, к мейнстриму можно отнести не только безвкусные фильмы для масс, но и глубокомысленные картины, получившие огромные деньги для качественного воплощения режиссёрского мира и замысла. 
Например, фильмы американского режиссёра Мартина Скорсезе, которого некоторые критики причисляют к числу величайших режиссёров, приходятся по вкусу массовому зрителю." 

МАРТИН СКОРСЕЗЕ=Кан (Жрец) от Матара и и Зар (Цар) Исус 

И разсекретения документ на сакралната семантика на мейнстрийма, и всички други документи от този ни постинг, убедително доказват, че въобще всички култури и техните най – подробни елементи и термини, са авторска идея, проект и изпълнение и собственост на Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Демиурзи и Техните феноменни подизпълнители – Българските жреци от Техния род Дуло,
и Които Богове – нашите Любящи ни Родители, пак казват на позналите ги Техни потомци в прав текст:  


image 
...и тъй като 
 
image

...затова Ние ви декларираме в прав текст, че 

image


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
 






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
25.03.2018 22:16
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675869
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!