Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2018 00:00 - Мистичните Български Колобри – агентите на Извънземните, които построиха Българската феноменна свръхцивилизация в Шумер, идващи с планетата Набиру
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1702 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 14.03.2018 01:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Строителите и съзидателите на феноменната древна Българска Шумерска култура и цивилизация, които са Извънземните в съседното измерение, ни изпратиха поредния пакет засекретени документи, които ние веднага разсекретяваме за вас с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ на=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана 
 
СЪСЕДИ=Исус и Диана
 
Българските Богове Демиурзи, Които са наши съседи, плътно до нас и винаги неотлъчно до нас!


Из Фейса циркулират два кратки непретенциозни компилативни поста на Станислав Генов за Шумер. 

Ние обединихме във профила във фейсбук https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1  двете повърхностни публикации на Станислав Генов с обещанието, че след малко върху тях ще разскретим основните кодирани документи в тях, за да ви продемонстрираме техния Български произход и Българския генезис на цялата "тайнствена" шумерска цивилизация, за която заговорниците срещу Българите отлично знаят от безбройните древни Български документи, окрадени от нас и скривани ревностно от тях, че тя е 100 % Българско дело и цивилизационен продукт!


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––

1. Преди около 7000 г., в южната част на съвременен Ирак, между реките Тигър и Ефрат се заселил загадъчен народ – шумерите.

Археологическите разкопки и анализа на шумерската писменост до днес изненадват учените, които откриват нови свидетелства за знанията и нивото на напредък на древните шумери.Шумерската цивилизация е най-древната на нашата планета, възникнала през четвърто хилядолетие преди новата ера.

Тя внесла съществен принос в развитието на човечеството, но ние и досега не знаем откъде са се появили шумерите, но са запазени много писмени сведения, които учените са успели да разшифроват.Шумерите отбелязали значителен напредък във всички области, от технологията до изкуството, от правото до литературата.Те имали добре развита търговия и икономика.

Притежавали своя бройна система. Вместо днешната десетична бройна система, те са съставили математическа система, която се основава на числото 60.

Медицинските познания на шумерите също били големи.

От глинените плочки и моделите, изобразяващи органи, разбираме, че шумерските лекари са се обучавали и са били добре запознати с различни видове лечение, терапии и оперативни интервенции. От находките на скелетите става ясно, че те са извършвали и мозъчни операции.Шумерите са прилагали принципа на златното сечение, знаели са числата на Фибоначи, притежавали са знания на съвременно ниво по химия, фитотерапия и астрономия. Точността на техните астрономически изчисления е потвърдена от открития и компютърни изчисления, извършени в наши дни.

На основата на наблюденията си шумерите смятали, че Слънчевата система се е състояла от дванадесет планети, броейки Слънцето и Луната.

image

Тяхната 12-а планета, спомената като Нибиру в някои източници, е известна още като Планета X, чието съществуване много учени приеха като факт.Стигаме и до пръстена на Боян Магесника с 12 планети.


2. Колобрите, споменати в различни исторически източници, са мистична прослойка, свързана със зараждането на Шумер, Вавилон и България. Коренът й е следователно е достатъчно назад във времето, когато писмеността е била занятие за посветени, като част от сакралната система за възраждане на видимия свят, чрез невидимото на пръв поглед действие на Словото и музиката.Какво ни казва самото име на жреците?

Името „колобри” произлиза от думата за време – „коло” и тракийската за „елен” – „бри”. Оттук идват някои български имена като Бранко и др. Еленът е изобразяван многократно в тракийските ритуални съдове, в българската иконография и в шевиците.

Множество извори потвърждават, че траките са имали завидно познаване на небесните тела, космическите цикли, прецесията и влиянието на планетите от Слънчевата система.

Тъй като тези познания са били мистично свързани с ритуална обрядност и функционирането на божествената власт, те не са били достояние на всички народи или на всички слоеве на обществото, поради което и тяхното начало сякаш се губи.

Българската дума „коло” или ритуалното означение на Слънчевото ежегодно рождение – означава денят на Зимното слънцестоене, празнуван още като Коледа, но също така е период от шест ключови дни, които започват от Игнажден или от нулевия ден – кун. Но това е дума и за свещен знак, печат.
 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Препоръчахме ви да си припомните и Свещеният шифър, както и тематичната ни статия

Христо Ботев–пра...правнук на Паисий Хилендарски и братовчед на Левски от Дуло,от 140 години действащ Светец.Свидетелски и авто–показания за проявленията му!
http://bezistena.blog.bg/history/2016/06/02/hristo-botev-pra-pravnuk-na-paisii-hilendarski-i-bratovched-.1455340?reply=4892805 ,

с уговорката, че след малко ще разпечатаме печатите на поредните Български Божии документи, както пророкува Евангелистът Йоан (който е синът на Исус и Мария Магдалена – Павел) в Апокалипсис, като ще започнем с името на Шумер!

ШУМЕР=...?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––

Ето и поредната порция разсекретени документи от Извънземните, които Извънземни така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души – за наша обща радост и спасение вижте кои са:  

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  
Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем!  
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение, както и от Техните земни агенти –  генетичните им потомци Българите от феноменния Божи жречески род Дуло ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 

1. Преди около 7000 г., в южната част на съвременен Ирак, между реките Тигър и Ефрат се заселил загадъчен народ – шумерите.  

Веднага разчупваме печата на тайната на името Шумер! 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария – Българските Богове Демиурзи!

Точно, прецизно и категорично безапелационно казано : името Шумер е по най – елементарната безкодова синкретична комбинация от двете най – лесни типови малки имена на Българските Богове Исус и Мария  

Генетичен културно – цивилизационен експериментален продукт на Българските Богове чрез техните генетични деца – Българските жреци, са и съвременните иракчани, както и всички други народи по света – всички бивши нефеноменни тракийски племена от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди,, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, с които ние ви запознахме в постингите ни  

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518 

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965    

СЪВРЕМЕННИ ИРАКЧАНИ от=ИРАКЧАНИ от Бог Иса и Мария  

СЪВРЕМЕННИ НАРОДИ от=НАРОДИ от Бог Иса и Мария  

Предлагаме ви пасажи от цитираната ни по –
 горе статия за Христо Ботев и Чумерна – кръстническият семантичен прототип на Шумер 
http://bezistena.blog.bg/history/2016/06/02/hristo-botev-pra-pravnuk-na-paisii-hilendarski-i-bratovched-.1455340?reply=4892805

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Много пъти сме разсекретявали култовите имена на най – древната човешка цивилизация – Шумерската, за която обаче вече сме доказвали, че е само една от поредните Български цивилизации, разнесени по целия свят, но сакралната етимология на Шумер е христоматийна образцова реклама за приложението на Свещения шифър навсякъде! 
 
image

ЧУМЕРНА=ЧУ МЕР + НА (кодировъчен назал)=ЧУ МЕР=Ечуа и Мария=Ешуа и Мария 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 

МЕСОПОТАМИЯ=Иса и Богиня Мама Диана 

МЕЖДУРЕЧИЕ=МЕЖДУРЕТШИЕ=Матара Диана и Ежуш

МЕЖДУРЕЧИЕ=Диана и Ежуа от Чумерна

ЕГИПЕТ=ПЕГ ТИЕ=Богиня Диана   

Да се насладим на прекрасната херметична сакрална ентимология на емблематични топоними в първосвещения жречески ареал в Сливенско – Еленския Балкан, от мегалитните светилища – транспространствени телепортационни портали на който регион тръгват основните жречески отряди на Изток за построяването на поредната Българска цивилизация на Ешуа и Мария – Шумер: :

 
ШИШКИН=ШИШ КИН=Ешуш Кан (Жрец)=Кан (Жреци) на Ешуш 
 
ТВЪРДИЦА=Братя от Диана и Иса=Друиди на Богиня Диана и Иса –
Бялото жреческо Братство от Исус и Мария Магдалена в този регион
 
ДЕВИНА=В ДИЕНА=Богиня Диана 
 
За десакрализираната етимология на това култово Българско Божествено семантично гнездо и истинската му сакрална стойност ви предлагаме прекрасното изследване 
 
НОВИ ОБЯСНЕНИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА ИМЕТО "ДЕВИНА" 
devnenetz.blog.bg/history/2012/02/01/novi-obiasneniia-za-proizhoda-na-imeto-quot-devina-quot.893704 ,

с къртовското академично, но първосигнално опростачено десакрализирано етимоложко ровичкане и достигане до задънения тунел на авторът му, (както и на всички други добросъвестни изследователи на Българската памет и история, начело с Павел Серафимов – спараток, вкарани в безизходния капан на десакрализираната академична етимология), както ви предлагаме и нашият безкористен коментарен съвет да му помогнем и отказът му да пусне коментара ни и приеме подадената ръка, която е и спасителна за него!  
 
"Поздравлени, Приятелю, прекрасен събирателен изследователски труд!
Традиционната десакрализирана първосигнална опростачена етимология не дава истинското херметично значение, или дава тия елементарни травиални обяснения, които ти си направил, за произхода и значението на думата и имената Девина, Дивина, Девня..., като въпреки това всичко категорично свидетелства, че името е на Божество!
Ето истинското сакрално семантично значение на коренната дума ДЕВИНА, която 
Свещеният шифър веднага разпознава и разсекретява:

ДЕВИНА=ДЕ ВИНА=Диана Вогиня=Диана Богиня=Богиня Диана


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Археологическите разкопки и анализа на шумерската писменост до днес изненадват учените, които откриват нови свидетелства за знанията и нивото на напредък на древните шумери.  

ШУМЕРСКА ПИСМЕНОСТ от=ПИСМЕНОСТ от Кан (Жреци) на Исуш и Мария  

И всички други езици и писмености са от Българските Богове чрез Техните цивилизатори и очовоковечители на всички тракийски племена по света – Българските Жреци!  

ЕЗИЦИ от=ЕЗИТСИ от=от Диана и Исуз=от Дионисиуз 

херметичното синкретично наименование и образ на Българските Богове, от Чието име Българските жреци съставят културно – цивилизаторските отряди на Дионисиус за своите цивилизаторски мисии по целия свят 

ПИСМЕНОСТ от=от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

Шумерската цивилизация е най-древната на нашата планета, възникнала през четвърто хилядолетие преди новата ера.

Ето от кои е шумерската цивилизация, за да не се правят на учудени като незнаещи официалните историци – фалшификатори на човешката история, във фундамента, надстройкта и цялото построетнние на която е сакралната Българска история, и които историци са ударният дезинформационен отряд на перманентните заговорници срещу Българите! 

ШЕМЕРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ е от=е ЦИВИЛИЗАЦИЯ от Кан (Жреци) на Исуш и Матара  
 

Тя внесла съществен принос в развитието на човечеството, но ние и досега не знаем откъде са се появили шумерите, но са запазени много писмени сведения, които учените са успели да разшифроват.  

ПИСМЕНИ СВЕДЕНИЯ от/за=от/за Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

–––– правим малка пауза, пауза от задъхването от възхищението от тези удивителни Божии документи, за да ви припомним пророчествата на най – големите пророци на 20 век – Свети Петър Дънов и по – малката му дъщеря Света Ванга, че Българският език е най – прекият и единствен задължителен път към Бог – сиреч към всяка следваща глътка въздух, капка вода и миг живот още, затова скоро време всички човеци на Земята и народи ще учат задължително и безусловно и безалтернативно, ако желаят да ги има въобще след Съдния Ден, Свещения Божи Сътворенчески Български език и неговия Свещен шифър! 


Шумерите отбелязали значителен напредък във всички области, от технологията до изкуството, от правото до литературата.Те имали добре развита търговия и икономика.

Притежавали своя бройна система. Вместо днешната десетична бройна система, те са съставили математическа система, която се основава на числото 60.

БРОЙНА СИСТЕМА от=от Богиня Матара и Исус  

МАТЕМАТИЧЕСКА СИСТЕМА от=МАТЕМАТИТШЕСКА СИСТЕМА от=
СИСТЕМА от Кан (Жреци) на Тати Исуш и Мама (Богинята Майка) Диана 
 

– Защо тази  математическа система се е основавала на числото 60 ?
– Ами ето защо: 

60=ШЕЙСЕТ=Исуш и Диана=Дионишиус

защото се основават на Българските Богове Демиурзи, от Които и върху Които е основан целия свят и човешката цивилизация!

ОСНОВАВАТ СЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана  

Медицинските познания на шумерите също били големи.
От глинените плочки и моделите, изобразяващи органи, разбираме, че шумерските лекари са се обучавали и са били добре запознати с различни видове лечение, терапии и оперативни интервенции.
От находките на скелетите става ясно, че те са извършвали и мозъчни операции. 

МЕДИЦИНСКИ ПОЗНАНИЯ на=МЕДИТСИНСКИ ПОЗНАНИЯ на=
ПОЗНАНИЯ на Кан (Жреци) на Мат Диана и Исус   


Шумерите са прилагали принципа на златното сечение, знаели са числата на Фибоначи, притежавали са знания на съвременно ниво по химия, фитотерапия и астрономия. Точността на техните астрономически изчисления е потвърдена от открития и компютърни изчисления, извършени в наши дни.

ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ=ЗЛАТНО СЕТШЕНИЕ=Син (потомък, потомци) от Дуло на Изуш и Диана

поредният уникален херметичен документ за златната генеалогична линия на рода Дуло от генетични потомци на Българските Богове Демиурзи, висшата трансепохална еманация, апотеоз и апогей на която златна генеалогия е Божият син, Човешкият син – Спасителят на Българите и човешката цивилизация: 

ЗЛАТНО СЕЧЕНИЕ=ЗЛАТНО СЕТШЕНИЕ=Сина от Дуло на Изуш и Диана – Спасителят 

ЕМАНАЦИЯ АПОТЕОЗ АПОГЕЙ=ЕМАНАТСИЯ АПОТЕОЗ АПОГЕЙ=
Сина на Бог Иза и Богиня Мат Диана – Спасителят

 

...Шумерите са знаели числото на Фибоначи, имали са знания на съвременно ниво по химия, фитотерапия и астрономия.  

ФИБОНАЧИ=ФИБОНАТШИ=Богиня Диана и Бог Ешуа   

ИМАТ ЗНАНИЯ НА СЪВРЕМЕННО НИВО=Бог Исуз и Богиня Мат Мария  

Ето и откъде Българите, изградили Шумер, са имали познанията по астрономия и за кои е тази наука, която само преди 200 години е била в комбинация с астрологията, която е била водещата от всички академични науки! 

АСТРОНОМИЯ=Иса и Матара 

АСТРОЛОГИЯ=Иса Ел (Змей) от Трагия
Господ Бог Отец Исус Демиургът от Тракия с най – древно познатия Му херметичен животински рептилски календарен символ от Древно Българския календар, преминал в конфиденциален хералдически символ на генетичните му потомци от рода Дуло с 12 змейски синонима: 

image

АСТРОЛОГИЯ=Ган (Кан, Жреци) Саре (Царе) от Дуло 

И когато стане въпрос за астрологията, не пропускаме да ви представим и нашата астроложка – Божествена Българка, Ямболска жрица, феноменна генетична потомка на Българските Ямболски Богове Исус и Мария Магдалена, кръстена по херметичното династично име на Мария Магдалена – Лада=Дала=Дуло – Богинята на красотата, Богинята на семейството, Богинята на Всемира, Богинята на Любовта! 
 
ВСЕМИР от=от Бог Иса и Мария 

image


ЛАДА ДУНЧЕВА=Дуло от Богиня Диана и Ешуа
 
http://www.astrolada.com/


Лада Дунчева – Българска първожрица на Исус и Мария от сърцето на Земния Рай – Тракия и Ямбол, водеща световна иновативна интернет Исусово – Мариина езическа феноменна астроложка, благославяща Българите и прорицаваща скорошната среща на човеците с любящите ни Родители Исус и Мария Магдалена!

Тука – на Земята, в събраните Божии и земни измерения!



На основата на наблюденията си шумерите смятали, че Слънчевата система се е състояла от дванадесет планети, броейки Слънцето и Луната.Тяхната 12-а планета, спомената като Нибиру в някои източници, е известна още като Планета X, чието съществуване много учени приеха като факт.Стигаме и до пръстена на Боян Магесника с 12 планети.
 
За тайнствената планета Набиру, която можете да видите и на това прясно телефонно видео 

https://www.facebook.com/groups/1711003765856222/permalink/1892535281036402/

изпратено ни от феноменът Павел Павлов от Балчик, ще говорим друг път.

Публикуваме и целия текст на втората публикация, като ще ви демонстрираме поредния неуспешен опит на поредният ентусиаст да проникне в заключените трезори на Акаши и разкрие тайната на жреческото име на Българските Колобри, подведен в невиновно невежие и заблуда от  опростачена първосигнална травиална десакрализирана Българска и световна манипулационна наука етимология:


НЕУСПЕШЕН ОПИТ без=без Бог Исуш и Богиня Диана 

2. Колобрите, споменати в различни исторически източници, са мистична прослойка, свързана със зараждането на Шумер, Вавилон и България.

МИСТИЧНА ПРИСЛОЙКА=МИСТИТШНА ПРИСЛОЙКА от=
от Кан (Жреци) Шаре (Царе) от Дуло на Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

ВАВИЛОН=ЛИАВОВ=Любов
непреходния статут и всемирно проявление на Българските Богове Демиурзи 

Коренът й е следователно е достатъчно назад във времето, когато 
писмеността е била занятие за посветени, като част от сакралната система за възраждане на видимия свят, чрез невидимото на пръв поглед действие на Словото и музиката.Какво ни казва самото име на жреците?

ВИДИМ СВЯТ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иса

Името „колобри” произлиза от думата за време – „коло” и тракийската за „елен” – „бри”. Оттук идват някои български имена като Бранко и др.
Еленът е изобразяван многократно в тракийските ритуални съдове, в българската иконография и в шевиците.

Множество извори потвърждават, че траките са имали завидно познаване на небесните тела, космическите цикли, прецесията и влиянието на планетите от Слънчевата система.

Тъй като тези познания са били мистично свързани с ритуална обрядност и функционирането на божествената власт, те не са били достояние на всички народи или на всички слоеве на обществото, поради което и тяхното начало сякаш се губи.

Българската дума „коло” или ритуалното означение на Слънчевото ежегодно рождение – означава денят на Зимното слънцестоене, празнуван още като Коледа, но също така е период от шест ключови дни, които започват от Игнажден или от нулевия ден – кун. Но това е дума и за свещен знак, печат. 
 
–––––––––––––––––––––
 
Хубави лингва гимнастики на езика и упражнения на ума, обаче без печат от Божията канцелария и легализация, защото Колобър е най – древно съхраненото етносно име на Българите в анаграмен формат, за което етносно име казват ехидно и назидателно душманите ни – учени историци, че нямало древна информация!
Няма официална информация в прав текст, защото е заличавана и цензурирана свирепо през вековете и геноцидните робства връз Българите!
Ама я има в шифър – ето я на най – високото институционално ниво – жреческото!  

КОЛОБРИ=БОЛКОРИ=Бълкари

В поставената загадка в профила ми във Фейсбук за значението на титула Колобър, отговори и то абсолютно вярно, свръхфеноменът Павел Павлов от Балчик, който както личи от пръв поглед веднага, е активиран свръхфеноменен генетичен потомък на Павел – първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333),и пълна информация за когото ви даваме във всички наши статии и който ще намерите в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел".  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии – колобри жреци от Шумер, вси Българи
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
 






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
12.03.2018 00:55

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675625
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!