Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2018 23:51 - Дисекция и сравнителен анализ на тоталитарния социален пробългарски патриотичен социализъм и на юдео–ционисткия преход и бандитски капитализъм в България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1386 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 23.01.2018 00:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Правиме социално – политическа и историческа дисекция и сравнителен анализ на оплювания и анатемосван тоталитарен социален пробългарски патриотичен социализъм и на режисирания от заговорниците срещу Българите див юдео – ционистки преход и бандитски капитализъм на псевдодемокрацията и разбойнически режем в България

За информационна подложка на постинга ни ползваме статията    

Образователна манипулация на историческата истина
http://politkoment.blogspot.bg  

и коментарния блок под нейна публикация в постинга   

ОБРАЗОВАТЕЛНА "ПРОГРАМА" 
http://lexparsy.blog.bg/history/2018/01/21/obrazovatelna-quot-programa-quot-oakano-e-veche-tuk-v-15-ch-.1589429  

откъдето е и нашият коментар:    

bezistena  

Браво!   Такава информация си заслужава помпажа!  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Приветствахме така авторите на постинга, защото за един час след публикуването на постинга в раздел История на блог.бг под него показваше вече невъзможните 4500 прочита – сиреч напомпани яко от някой, но защото тази помпажна манипулация – редовно дезинформационно пропагандно средство и методика на тъмните сили срещу Българите – този път бе в полза на разпостраняване на заглушавания глас на Истината!  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  
Под краткия пост във Фейса на нашия Приятел Chap Chaprazov :
  https://www/permalinkstory_fbid=753996658117511&id=100005215515430&comment_id=75492572 4691271¬if_id=1516519855872656¬if_t=feedback_reaction_generic :

"Това е Евелина Келбечева, историчка и професорка в Американския университет.
Тя е много горда с измененията които са направени и правилната история която ще учат децата ни в училище, благодарение на нея.
Ако нещо не ви харесва историята обърнете се към нея."
 

ние коментирахме:  

Виж ма, родопредателко, колко черно – енергетична изгаряща  заслужена ненавист си акумулирала и генерирала у свръхфеноменните  високо интлектуални Българи – бедна ти е фантазията,  родоизменнице (ако въобще си от Българския етнос), каква скръб и  смъртно – лъчева прокоба си си натворила с престъплението си  върху твоята и кармата на невинните ти родственици! 
Не ти се вярва ли? Влез в нашия блог http://bezistena с повече от 1000 статии по  тази и велика, и страшна сакрална тематика и ще ти се смръзне  сопола, нещастница мерзка!

Дали ще можеш да проумееш какво ще ти натвори на биоенергетиката 
това презрение и омраза на феноменните Българи – всепризнати  световни психотронници и екстрасенси и био – енергетици! 

image

––––––––––––––––––––––––––  

В доказателство на нашата обективност и безпристрастност декларираме че всички в нашия екип преди 28 години бяхме върли седесари и пишман – антикомунисти на високи регионални и национални организационни и институционални постове на СДС, Подкрепа и Промяна (но съхранили чисти ръцете и Душите си!), повярвали наивно и искрено в перфидната лъжа за розовата парадна американска и западна демокрация, с която ни вкараха в пъкъла юдео – ционистите и като ни разделиха на сини, червени, жълти и  пембени и насъскаха един срещу друг, ни разкатаха мамицата на държавата и на Българите със злодейския си адов юдейски план, от който подробностите по плана Ран – Ът са малка несъществена безобидна частица!  

image

Сега озлочестени и покаяни, но вече просветени, сме невъзвратимо и за винаги в абсолютно тоталитарната партия на Абсолютните Монарси !  

Абсолютните Монарси и Властелини и Господари на световете Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им новоепохални аватарни проявления преди 2000 години пред Българите в Тракия като Исус Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на феноменния Български Божествен жречески род Дуло, Които ви просвещават в нашия блог с повече от 1000 пространни екранизирани монографични статии по  светоустройствените космогонни теми и със скритата свещена история на Българите – техният Божествен феноменен народ! 

image

Каним ви за просвещение, насърчение и абсолютна тотална защита и закрила в Тяхната партия, в която скоро време всички на Земята щат – не щат, ще членуват и се подчиняват безусловна и безалтернативно!  


По – късно видяхме, че авторът на постинга пищисан от налетелите го провокатори е декларирал, че:  

lexparsy

К"вот си Нарекохте си го Пожелавайте Другъде! Иска ми се да защитя Принципа, за който се борят отдавна много  блогъри а именно Да не се коментират постинги извън темата му и  особено с лични и обидни нападки!!! Доводите са прекалено прости за хора с извратен морал и  разбирания...трябва да се обяснява по детски....
Ами все едно някой да има повод да си покани гости за дебат или  споделяне, а ти да влезеш в дома му и да обясняваш на хората, за  какво са се събрали и че са малоумни че и свои интерпретации за  дебата да налагаш, че и обидно да им вменяваш някакви качества и  т.н. и т.н...... 
ами" не знам беее това май никога не е било допустимо в историята  на човешкия социален живот.... не можах да поканя Хора, с които да споделим Темата....  Гнус ги е... К"вот си нарекохте си го Пожелавайте Другъде!, и аборигенката ще Ви помогне :-)))  

За това в 15 ч. ще деактивирам постинга... ако не влезе някой за  дебат по Темата...защото има толкова хубави статии за четене,
ама няма кой от споделящите ги да ги напомпи че да си....     


lexparsy - към bezistena, след 30 хейтърски коментара:  

Благодаря, за коментара (най накрая по темата)
На мене ми беше полезно да прочета! И извини, но не се стърпявам да споделя, че май тези, които  Провиждат Истините за Историята просто не им е присъщо да  използват обидни думи и класификации... според мене им пречи на  чистотата на Виждането... А и обратното... ако Ви е лесно да го интерпретирате :-)))    


bezistena

И ние благодарим, Приятелю! Намерихме още един съхранен читав потомък на Исус и Мария  Магдалена от Техния феноменен жречески род Дуло!
Честито! Бъди жив и здрав,Благославяме те и давай заедно с нас!   


Налетелите го lexparsy в постинга хейтъри си постигнаха целта с оплювки и мерзости, за които човекът не бе свикнал и готов и по някое време блогерът деактивира постинга си, вместо да удари модерацията на черноенергетиците? 

В това време ние бяхме подготвили този пост и го публикуваме сега за ваше просвещение и сравнителна съпоставка на обстойния политическо – социален исторически много сполучлив статистически анализ, който пак ви съветваме да прочетете обстойно в публикацията 

http://politkoment.blogspot.bg
   
а ние с помощта на   

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език -  http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,
 
просвещението ви в който е нашата основна задача, ще разсекретим сакралната етимология на аватара на блогера lexparsy, за да му дадем входящата парола в персоналния му харт – диск в системата на Акаши – първосвещения Божи светилищен комплекс, храм и Команден център на Време – пространствения континиум, Централен вселенски компютър и Главен информационен сейф – Безистена в първопрестолния Божи град Олимп/Олимб/Имбол/Иамбол/Ямбол, и за връзка с Боговете ни. 

lexparsy=ЛЕКСПАРСИ=Исус Балкария – Исус Българина 

lexparsy=ЛЕКСПАРСИ=Балкар от Исус  –
активиран феноменен генетичен потомък на Господ Бог Отец Исус Демиурга 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии специалисти от Небесния факултет "Българската история – фундаментът, настройката и постройката на зданието на човешката История" с ръководител Деканът Свети Паисий – пра ...– прадядото на Свети Васил Левски, от която първосвещена златна родова генеалогична линия от Дуло се роди Спасителят на Българите и на света
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
22.01.2018 23:59
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Пренасям тук, считам, че не е изл...
23.01.2018 13:24
Пренасям тук, считам, че не е излишно, коментара ми в цитирания пост на lexparsy:

18. nedovolen - Благодарение
13:14
на учените светът върви към сигурна смърт. Това се отнася и за "учените" по история. Целенасочено се крие не само българската, но и световната история, която си е чисто българска. Хубавото е, че няма да продължава дълго.
С Господ напред, със здраве и късмет, приятел. И хич да не ти пука! :)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674350
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!